Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ce ne enerveaza
OneDen.com > Etc > Babilon
alex25
Mi se-ntampla des sa imi pun fata de morocanos. Stau acum si ma gandesc: oare m-am transformat eu intr-o persoana afurisita, un om caruia cu greu ii faci pe plac, un mofturos? Sau chiar am motive? Daca simti, la fel ca mine, ca zilnic ai 2-3 motive de nervi, e cazul sa le "exorcizezi" aici. Incep eu.

1. Ma enerveaza barmanii care stau prin spatele tejghelei timp de 15 minute pana se hotarasc sa vina sa-ti dea si tie ceva sa-ti potolesti setea. Si din pacate unul din-astia(sunt doi de fapt, la acelasi local) si-a stabilit "taraba" la unul din localurile mele preferate, cel mai apropiat de mine - ca doar de-aia e preferat smile.gif. De fiecare data cand ma duc sa iau ceva, el mananca un sandwich. Sau se uite la tv la nu stiu ce masa. Sau vrajeste cu vreo gagica. Acum, e treaba lui, are si el viata. Dar cand ma duc la tejghea, chiar daca nu e acolo, macar sa se sinchiseasca sa imi dea si mie ceva de baut. De-aia m-am dus acolo. Sau beau ceva, nu sa ma uit la el cum isi pierde timpul. De-aia e platit. Sa serveasca lumea. Bineinteles, apare imediat motivul: la banii cu care e platit... pai daca nu-i convine, sa-si caute alt job, unde se pricepe sa-si faca meseria. Desi asta cu barmanul mi se pare destul de usor. E chiar simplu: iei un desfacator de sticle, il asezi langa dop si tragi. Iei banul, ii dai bautura si gata. Daca te-ai miscat repede, primesti si un bacsis.

2. Ma enerveaza aurolacii stabiliti in Grozavesti, langa panourile alea publicitare. Nu-mi spuneti ca politia nu stie de ei. Ca fac ditamai circul in fiecare zi pe acolo. Atunci, daca "oficialii" stiu de ei, de ce mai sunt oamenii astia acolo?

3. Ma enerveaza barbatii care lovesc femeile. Asta n-am inteles-o niciodata. Si aici sunt multe categorii: tatal isi bate fetita, fratele isi bate sora, fiul isi bata mama/bunica, sotul isi bate sotia, prietenul isi bate prietena. O sa ma iau doar de cazul cel mai frecvent: prietenul isi bate prietena. Eu cred ca in momentul in care ai dat in ea, e imperios necesar sa-ti faci bagajele si s-o stergi. Nu glumesc. Sterge-o! Game over. Daca n-o faci acum, o s-o faci mai tarziu si o sa fie mult mai dureros. Motivul care te-a facut sa dai in ea sigur se va repeta, iar tu vei da din nou in ea, la fel de sigur. A fost sfatul pe care i l-am dat si lui frate-meu. Si n-a vrut sa-l asculte, s-au impacat. Bineinteles, ca certuri au venit din nou, batai au urmat si intr-un final s-au despartit. Dureros rau de tot. El n-a mai fost om timp de o luna si jumatate, ea... nu stiu, ca nu am pastrat legatura, dar banuiesc ca la fel. Asa ca daca simti impulsul sa dai intr-o femeie, ia-ti ceva timp liber: o luna sau cat e nevoie si gandeste-te la asta. Daca dupa aceasta perioada inca mai poti face asta, iti recomand burlacia ca stil de viata. Nu meriti o femeie.

Pe voi ce va enerveaza?
Nessie
Apropos de barmani si servire, pe mine ma enerveaza cand cer ceva ce e in meniu si nu au! Mai incerc inca o data, nici pe aia nu o au! doh.gif
"dar ce aveti?"
"numai d'aia!"
mad.gif Atunci la ce imi mai aduc meniul?
DIAbolica
alex tata, nu doar barmanii freaca menta in timpu serviciului,din pacate in Ro chestia asta e general valabila

bravo !!!! pentru punctul 3)... !!!
sunt total in asentimentul tau !
si 10+ pt modul cum ai formulat ideile..

pe mine ma enerveaza muuuuuuuuuuuuuuulte lucruri si muuuuuuuuulte persoane

nu numai chelnerii care indeparteaza potentialii clienti prin indolenta lor sau politistii pe care ii doare in bulan (ca sa nu zic alt cuvant) de cersetori sau barbatii care bat femei (sau si mai rau,femei care se lasa batute de barbati,resemnate,privind asta ca pe o normalitate)

..ca sa generalizez...ma enerveaza mentalitatea asta inapoiata a romanilor, mocirla in care toti ne plangem ca suntem,dar prea putini fac ceva ca sa iasa din ea..
Brunette
Ma enerveaza taximetristii care se cred mai destepti decat toti ceilalti! Dupa ce incerci 2-3 taxiuri pentru ca nu au chef sa te duca unde vrei tu (just because... nu ca ar exista un motiv bine intemeiat) te urci intr-unul, care te pleasantry.gif binedispune cu manele. Bineinteles ca boxele care urla de se zguduie masina sunt chiar la urechea ta daca ai avut neinspiratia se te urci in spate. mad.gif Daca mai are tupeul sa fumeze, te-ai aranjat, ce mai! doh.gif

Eu am facut greseala sa-i atrag atentia asupra tigarii si asupra muzicii asa ca mi-a facut o plimbare cu ocol de toata frumusetea! Norocul lui ca nu avem de unde sa iau alt taxi si ma grabeam ca daca nu coboram imediat! mad.gif Cand am ajuns finaly la destinatie i-am dat banii fix, inclusiv o moneda de 5.000 sa se invete minte!!
M-am simtit razbunata cand i-am vazut fata! w00t.gif
DIAbolica
moneda de 5.000? a fost un norocos taximetristu` ala

spre deosebire de altii devil.gif

eu i-am platit unuia odata 25.000 in monede de 500 si 1000 lei (le aveam intr-o punguta,stransesem nush pentru ce la scoala )... si i-am mai cerut si bon d`ala,dup-aia... devil.gif
Nessie
lol.gif lol.gif Parca imi pare rau de taximetristul ala! (not devil.gif )
DIAbolica
aa,uitai sa mentionez...am insistat sa numere moneda cu moneda,ca eu mi-s fata cinstita,sa nu Doamne fereste sa il insel cu 500lei in minus... devil.gif

mie nu mi-a parut rau decat de numarul de pacate acumulate intr-un interval atat de scurt de timp (la cate zeci de injuraturi o fi zis la adresa mea...saracul Sf Petru,a avut multe de notat in condica aia cu pacate lol.gif )

dar dracu l-a pus sa asculte muzica populara si sa refuze sa schimbe postul sau sa inchida muzica,atunci cand l-am rugat? (de obicei ies din taxi imediat,dar daca tot aveam banetul ala la mine,am zis,what the hell.. sa ratez o ocazie de a-mi lua revansa si a-l enerva? grin.gif )neveeer
himere2005
- si pe mine ma enerveaza mentalitatea apropiatilor, ca doar de ei dau in fiecare saptamina. sunt tot timpul nemultumiti, obositi, nu vor sa faca nimic altceva decit sa stea in casa si sa se odihneasca, la tv eventual
- faptul ca nu am suficienti bani sa pot pleca si eu macar un we la munte sau la mare, nu pot sa arat asa cum as vrea, sa fac ceea ce-mi place
- mi-e ciuda pe mine ca nu sunt suficient de puternica sa razbesc singura, sunt timida si nu am incredere in mine

altfel, eu sunt putin mai intelegatoare fata de restul, nu sunt de acord cu ceea ce se intimpla, dar nu ma afecteaza atit de mult

pupici
aki
Salut.Sunt zile cind ma inerveaza tot doh.gif .Dar mai ales cind ma duc la magazin sa fac ceva cumparaturi.De exemplu cind vreau sa-mi iau ceva de imbracat.Mai caut si eu ceva poate mai eftin,adica acel lucru,dar in dieferite locuri preturi diferite.Mi-i ciuda ca nu sunt preturile pe marfa si la fiecare lucru care te intereseaza trebuie sa intrebi cit costa.Intrii intr-un magazin dar vinzatoarea se machiaza sau dracul stie ce mai face pe acolo.O intrebi ceva dar ea se uita asa la tine de-i vine sa te inghita ca de ce o deranjezi.In asa caz nici nu mai vreau sa mai stau in magazinul dat.Nici nu mai am chef sa cumpar ceva de acolo.Imi vine sa stau la usa si sa previn toti cumparatorii ce desrevire e in magazinul asta.
Sau alt caz te duci sa-ti iai ceva si nu-ti convine culoarea sau modelul.Pe manechin sade frumos dar cind te imbarci tu,parca" ai vazut lupul" blushing.gif si ceri altceva,sau poate ea sa te sfatuiasca ce sa iai.Dar de unde sade ca impelitata si se uita la tine cu un aer"Te rog fa ce vrei numai nu ma deranja pe mine"
Oare trebuie deacum sa le dam si la astea bacsisi ca sa ne deserveasca normal doh.gif
julyalina
CITAT(DIAbolica @ 07-08-2006, 08:21 PM) *

moneda de 5.000? a fost un norocos taximetristu` ala

spre deosebire de altii devil.gif

eu i-am platit unuia odata 25.000 in monede de 500 si 1000 lei (le aveam intr-o punguta,stransesem nush pentru ce la scoala )... si i-am mai cerut si bon d`ala,dup-aia... devil.gif

lol.gif lol.gif lol.gif cea mai tare faza !!!! am ras de ma doare stomacul lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
da aki, parca ne-ar face o favoare mad.gif cel mai recent exemplu a fost cind m-am dus sa-mi iau margele. la primul magazin nu m-a bagat deloc in seama, la al doilea m-am simtit ca o printesa
aki
Mai erau odata pe la magazine cartea pentru reclamatii .Ar fi bine sa ne mai lasam pe acolo cite un autograf.dar cind vinzatorul e chiar patronul magazinului ce ne facem? doh.gif
Gigelu
-vanzatoarele/taximetristii si, in general, toti cei care-si permit sa ma tutuiasca fara a-mi cere acordul in prealabil; nu e vba ca tin la eticheta, insa eu una, nu-mi permit sa tutuiesc un necunoscut daca acesta nu mi-a cerut-o in mod expres
-mirosul de transpiratie oriunde, oricand swoon.gif
-fumatul in spatii inchise, fara a tine cont de nefumatori nono.gif (sunt fumatoare, dar nu-mi permit sa fac asa ceva. nici in casa mea nu fumez din respect fata de nefumatorul cu care imi impart viata)
-mitocania bucurestenilor oops.gif
-caldura infioratoare din ultimele saptamani
alandana
Azi am fost toata ziua nervoasa din diferite motive dar in drum spre casa - perioada in care de obicei ma relaxez ascultand radioul am reusit sa ma enervez mai tare. Este o emisiune pe Magc FM cu Dr Cristian nu stiu cum - psiholog - barbuta care apare si la televizor Andrei - mi-am amintit. Si o femeie draguta dupa voce il intreaba - cum sa scap de timiditate. ce-i raspunde psihologul:

Timiditatea ii sta bine unei femei pentru ca arata respectul pe care il are fata de barbatii din jur. O femeie care roseste si pleaca privirea este privita de barbati ca fiind mai atractiva. Ca si cum singurul scop al unei femei in viata este sa placa barbatilor. Geee... Si asta e psiholog. Exista oare psihologi pentru femei si psihologi pentru barbati? Deci daca un barbat ma respecta trebuie sa roseasca si sa plece privirea? Sau asta e valabil numai pentru femei?
ina_ceva
)).gif, sa vad eu un barbat rosind cand se uita la tine... lol.gif
alandana
CITAT(ina_ceva @ 11-08-2006, 07:39 PM) *

)).gif, sa vad eu un barbat rosind cand se uita la tine... lol.gif

Si dand repede din gene. lol.gif
alex25
Well, imi amintesc prin clasa a treia sau a doua cand era cate o fata care mi se parea atat de frumoasa ca atunci cand o priveam, daca ma privea inapoi nu puteam sa ma abtin sa nu incep a rade si sa rosesc. Inca mai sunt momente (ce-i drept, poate o data pe an, sau o data la doi ani ) cand mergand pe strada imi ridic privirea si "dau nas in nas" cu o femeie atat de frumoasa incat pentru o secunda nu-mi mai bate inima. Rosesc instantaneu, si chiar ma opresc din mers, doar pentru a lasa capul. Se intampla foarte, foarte rar, insa. Dar asa e, apreciez o femeie care roseste. Am scris cam off-topic, dar a trebuit s-o fac.
alandana
Apropo de aurolacii din Grozavesti - si la Suceava , ca peste tot, e plin de tot felul de cersetori. Cel mai tare ma enerveaza cei care s-au plasat langa stopuri -- si cand vrei sa treci ( pe jos ca pieton) sau cu masina - esti nevoit sa stai 1 min sau chiar mai mult sa se schimbe culoare moment in care tabara pe tine.

Alex - aia nu e timiditate - e emotie.

Eu nu sunt o timida - sunt o luptatoare. Dar si eu am momente cand ma emotionez. Oricarei persoane in viata i se intampla. Asat nu ne face timizi.

Acest psiholog spunea ca daca vrei sa-ti invingi timiditatea si sa fii o dura trebuie sa fii genul care da o palma peste umar barbatului. Aceste gesturi nu reflecta lipsa de timiditate ci de educatie.
realista
eu sunt cand ma enervez ca ploua si mi se increteste parul intins cu chin cu vai )).gif apoi cand sa sar in masina umbrela ramane pe dinafara si nu pot s-o inchid dar trece o masina si din cauza unui canal ma stropeste din cap pana in picioare si eu ma chinui cu umbrela dara macar de o tineam in fata mea nu ma stropea toata stand in masina )).gif sa mai continui??? acum rad bine mersi dar atunci l-as fi ucis!!!!! devil.gif
himere2005
pe mine ma enerveaza ca timiditatea ma cam da de gol si ma cam inrosesc, eu il vad ca pe un semn de slabiciune, uneori se intimpl doar sa simpatizez omul respectiv, sa n-am cine stie ce intentii, insa se intimpla sa ma inrosesc si sa nu stiu cum sa ma ascund de sot lol.gif

mii de scuze ca m-am repetat
alandana
Dupa cum ai vazut asta te face mai atractiva in ochii barbatilor daca e sa ne luam dupa dr Cristian Andrei si ne sta bine timide. Eu o sa incerc sa plec ochii ( chestia cu roseata n-o sa-mi iasa in veci). Eu ma gandeam ca eram timida la scoala cand nu reuseam sa vorbesc in fata clasei dar m-am vindecat vazand cu ce tupeu spuneau unii ineptii. sau cand nu aveam curaj sa ii arat unui baiat ca imi place de el pentru ca ma consideram urata.
ina_ceva
Nu stiu ce sa zic de faptul ca te face mai atragatoare in ochii lor. Si eu rosesc, nu cand ma uit dupa vreun mascul feroce doh.gif grin.gif ( rar mi se intampla sa ma uit), ci atunci cand vine vb de s... si de alte lucruri care uneori ma jenez sa le impartasesc cu ceilalti, chiar daca imi sunt prieteni(e).
Eu consider asta un gest de slabiciune, incerc oricum sa ma ascund, incerc sa fiu mai indrazneatza.
May
Ma enervez cand:

- dimineatza ma trezeste vecinul care o bate pe vecina dry.gif
- cobor scarile si fac mult zgomot din cauza slapilor
- gasesc pisica pe colivia canarilor si ,daca sunt nervoasa si dau in ea, apoi ma simt ultimul om
- babele care se opresc in mijlocul trotoarului la o barfa mica
- tzigancile romance ( asta f rar ) care cersesc pe strada si ma striga: fetitza
- cand iubitul meu se trezeste si se aseaza direct la Pc dry.gif
- cand mi se demagnetizeaza biletul de metro si ajung mereu la ghiseu cerand explicatii
- tot ce este legat de socra-miu mad.gif

Mai sunt dar nu imi vin acum in minte. Cat despre fetele care lasa privirea si rosesc ... not me grin.gif . Am o boala: cand sunt pe scarile rulante si eu urc, iar pe partea cealalta un baiat coboara ( nu orice baiat grin.gif ) si il observ ca ma priveste, ma uit direct in ochii lui si ii sustin privirea pana o lasa el in jos. E ca un fel de victorie, nu are nici o treaba cu o atractie catre el sau ceva. Ok, e simpatic, sa vedem, cine cedeaza primul? In 99% din cazuri cedeaza baiatul, lasa privirea si zambeste yahoo.gif

E si iubi langa mine, ca sa nu ziceti ca fac ceva ``ilegal``, e pur si simplu un joc tease.gif
Gigelu
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 08:19 PM) *

pe mine ma enerveaza ca timiditatea ma cam da de gol si ma cam inrosesc, eu il vad ca pe un semn de slabiciune, uneori se intimpl doar sa simpatizez omul respectiv, sa n-am cine stie ce intentii, insa se intimpla sa ma inrosesc si sa nu stiu cum sa ma ascund de sot lol.gif

mii de scuze ca m-am repetat

dap, desi dupa zodie sunt leu , ca May, aici ne putem lua de manutza amandoua.
sunt regina rositului blushing.gif
dupa aproape 6 ani de cand sunt cu al meu, si in ziua de azi, daca imi face un compliment, ma inrosesc pana in varful urechilor. doh.gif iar el are "sadica" placere sa imi atraga atentia zambind/razand (nu rautacios, fiindca ii face placere).....atunci sa te tii, frate, toate culorile curcubeului pe fatza mea biggrin.gif

asta sunt, invat sa traiesc asa.
nu prea pot minti decat ff rar, ca mi se vede pe fatza blink.gif
Nessie
In ultima vreme ma enerveaza rau (dar rau de tot angry2.gif ) RDS-ul lu' peste!!!

Au monopol pe zona in care stau si isi fac de cap! Am ajuns ca pe timpurile trecute sa stai 30-40 de minute la coada; asta daca te trezesti devreme. Si pentru ce? SA LE DAI BANI! Toata lumea e nervoasa de asteptare, tipa la casierite, lor le sare tandara si se razbuna pe clientul urmator si tot asa! O minute!
Daca ai depasit 01 a lunii si nu ti-ai platit cablul in avans, ramai fara el! Fara preaviz, fara batut la usa inainte, fara nimic! doh.gif Ti-l taie si vezi tu ca nu mai merge cand te inorci de la coada aia! Apoi stai iar si cearta-te cu ei ca tocmai ai platit, sa ti-l puna la loc. Dar, normal, asta se intampla dupa inca 3 zile si 10 telefoane date!

Iti pica netul. Buun! Ce faci? Suni la ei ca nu ai alta optiune! unsure.gif Astepti batand din picior pe o melodie stresanta sa se elibereze un operator, iar cand iti raspunde si ii spui probleme, aproape invariabil primesti raspuns "o sa trimitem o echipa sa investigheze". "cand?" intreb eu ca omul. "Cat mai curand" vine raspunsul. Si stai, si stai, si mai suni de 5 ori pe zi si fiecare operator are propria lui varianta, ba ca nu te-a gasit echipa acasa (really? crazy.gif ), ba ca la ei arata ca merge, ba ca e pe drum nu cumva sa parasesti locuinta, ba ca nu apari in sistem la ei ca ai reclamat defectiunea etc.; e o lista fara sfarsit!!!
Si cum am eu norocul, imi pica netul de obicei vineri seara, exact cand aveam nevoie de el ca de aer in wekendul ce incepe! doh.gif
tmanbone
CITAT(Nessie @ 18-08-2006, 03:16 PM) *

In ultima vreme ma enerveaza rau (dar rau de tot angry2.gif ) RDS-ul lu' peste!!!...

Mda, cunosc sentimentul. Problema cea mai mare este monopolul pe care il detin furnizorii de astfel de servicii. Mie nu prea mi-a convenit sa-mi trag net de la RDS (pentru ca tot ma amanau) sau de la Astral (desi erau deja in bloc, le cunosteam serviciile). Am preferat un furnizor mai mic... care a crescut insa si a capatat un comportament similar. De fapt, singura problema a lor e ca nu-ti ofera suport decat 8h/zi.
Asa ca mi-am mai tras si o conexiune de back-up de la alt furnizor si intr-un an mi s-a intamplat o singura data sa-mi cada ambele conexiuni in acelasi timp. Iar atunci stateam, radeam (ca prostul blink.gif) si ma gandeam daca sa-mi trag si a 3-a conexiune. naughty.gif In rest, sunt bine, sanatos. salut.gif
aki
Ma inervez cind sunt condamnata pe nedrept.Ma inervez pe mine ca nu pot tacea cind trebuie.Mi-i ciuda ca ma pun cu prostii.Daca e prost lasa-l in pace,dar eu vreau cu orice scop sa-l fac sa inteleaga ca-i prost blink.gif
Tomy
Eu ma enervez pe ...mine ohmy.gif Da, este adevarat, simt cum imi plezneste capul cand la serviciu "mana dreapta" a sefului (da, despre el e vorba: pupi-n curistul!) este luat ca cel mai bun din birou numai ca stie sa dea cu papagalul, ca e cu "ciripitul" , "perie" toata ziua la sef si ca si eu la randul meu accept prostia acelei persoane , nu am curajul sa ma impotrivesc ei si uite asa ajung acasa un car de nervi pe care ii descarci prin casa... Tot pe mine ma enervez cand imi propun sa mananc mai moderat si cand ma ridic de la masa constat ca-mi plezneste burta bang.gif Asta-s eu! Nu ma supar decat pe mine caci vad ca sunt lucruri care nu-mi plac dar nu fac nimic sa le schimb si le accept ca atare sau stiu ca nu trebuiesc facute si totusi...sorry.gif
alex25
Apropos de taximetristi, Brunette, uite de ce ma mai enerveaza pe mine ratatii astia:

Taximetrist in flagrant
Nessie
Acum ma enerveaza PMS-ul! bang.gif Imi da numai idei tampite, sentimente aiurea si stari ciudate da imi vine sa ma inchid in sifonier si sa nu mai ies vreo cateva zile! bag.gif

Nu exista pastile contra lui? cry.gif Please help! unsure.gif
lliliana
Am ajuns si acasa...cu 100 de chestii pe cap...Uf. Tre' sa-mi caut un amant, ca sotul meu nu prea mai ajunge acasa smile.gif ...glumesc. Mi-au tras-o aia de la Banca Tiriac...mi-ajunge si asta. Ca am descoperire de card si cica de cand a fuzionat cu HVB tre' sa le dau rapid descoperirea inapoi si...ii rezolv eu naughty.gif numai ca o sa ma lase fara salariul urmator, desi contractul spune altfel. smile.gif...La cafeneaua asta tineti si alcool?...ca mi-as inneca amarul...La ce-mi mai trebuie sot cand ma rezolva Banca Tiriac. Mmm? Ma descurc eu, nu ma asteptam insa....dulce Romanie....si totusi sunt patrioata. OOOOF!

Nota moderatorului: acest mesaj a fost mutat de la subiectul Cafeneau OneDen.
Sexymom
Ma enerveaza ca toate cad in capul meu, ca trebuie sa le fac singura pe toate, sa nu uit nimic, sa fiu super mama, super sotie, super medic, super fericita, super relaxata, super aranjata, ca sotul meu stie ca eu sunt BAZA si se bazeaza numai pe mine, ca ma scol ultima si trebuie sa fac lapte si cafea in timp ce ei se uita la tv, ca eu iau mereu initiativa in casa, in afara casei, in vacante, si numai ce spun eu este aprobat. Parca m-as fii maritat .....CU MINE. bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif
Nessie
trabuie sa ma fac de ras pe undeva, asa ca aleg locul public, in schimbul jurnalului pe unde nu prea intra lumea. dry.gif

Ca sa nu ma abat de la subiect, ma enerveaza rau HVB Bank, dar parca mai rau ma enervez eu! bang.gif
Deci...eu femeie in pas cu moda tease.gif , imi platesc 80% din facturi prin internet banking pentru ca e mai comod si nici nu am timp sa alerg pe la toate ghiseele. Platesc pentru beneficiul asta vreo 10-15 euro pe luna, cu comisioanele de conturi incluse.

In ultima luna 2 dintre cei carora le plateam eu factura pe net si-au schimbat banca si nu au avut bunul simt sa imi comunice acest lucru sau macar sa sublinieze cu ROSU pe factura sa vad si eu. doh.gif Si uite asa eu am platit in vechiul cont facturile care insumeaza ceva bani + comisioanele de transfer. Acum trebuie sa platesc cate 20 de euro pentru fiecare in parte doar ca sa investigheze la banca ce au patit banii mei de nu s-au intors in cont (cum ar fi fost normal in cazul in care numarul contului nu corespunde cu numele lui).

Dupa ce se investigheaza situatia, o sa vad daca am sanse sau nu sa imi recuperez banii! doh.gif Oricum la una din facturi am renuntat sa mi se faca investigatie, pentru suma ei = cu comisionul. mad.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 14-11-2006, 04:57 PM) *

trabuie sa ma fac de ras pe undeva, asa ca aleg locul public, in schimbul jurnalului pe unde nu prea intra lumea. dry.gif

adik? eu vad tot blum.gif aproape tot )).gif
gabitza... ce sa spun? ca te pupic.gif si iti doresc sa se rezolve cat mai repede. nu e vina ta! din ce am citit poti sa le faci salata la cele 2 firme care au schimbat banca si nu au anuntat !
am avut si eu probleme cu bancile si stiu cum este devil.gif iti vine sa-i strangi de gat pe toti de acolo mai ales cand zambesc si spun ca nu stiu din ec cauza si ca o s averifice si ca dureaza "n" zile devil.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 14-11-2006, 04:57 PM) *

pupic.gif pupic.gif Nu e adevarat, de ce spui asta? hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 15-11-2006, 03:36 PM) *
pupic.gif pupic.gif Nu e adevarat, de ce spui asta? hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
pai asa este, nu am zis cu rautate sau sa supar pe cineva. smile.gif La jurnale intra doar fetele care ne stim de prin alte parti, dar baietii sau membrii noi nu intra, ca li se pare ametitor sa gaseasca discutii despre de toate intr-un singur loc. wink1.gif
julyalina
ma enerveaza melodiile pe care le aud de 10-15-20 de ori/ zi la toate posturile de radio devil.gif zici ca e o conspiratie si cum scoate unul/una o melodie trebuie sa ne intoxice cu ea pana nu mai putem. indiferent ca e frumoasa sau nu, o difuzeaza de nenumarate ori pe zi devil.gif
buretel
ma enerveaza, in ordine aleatorie:

-spalatorii de parbrize din ro devil.gif am sarit la gatul catorva, ca deh, sunt o doamna yahoo.gif
-diverse persoane care suna la birou pt diverse oferte, donatii, cauze caritabile, pe care nu le poti verifica
-soferii nesimtiti si mai ales inconstienti
-cand imi uit ochelarii acasa si sunt ca o curca beata la servici blink.gif
-hainele care-mi raman mici cand ma ingras devil.gif
-ketchupul si maioneza
-vecinul de la etajul 1, pe care-l deranjeaza scartaitul scaunelor mele din bucatarie, dar care nu e deranjat de faptul ca foloseste apa blocului pt a-si spala masina personala devil.gif
-ora de inchidere a magazinelor, atunci cand desi scrie program pana la 6.30, la 6.25 iti inchid in nas mad.gif
-faptul ca-mi pica satelitul/cablul cand mi-e lumea mai draga
-opririle neanuntate de apa, si de care aflu peste 3 zile mad.gif

deocamdata atat, pe ziua de azi )).gif
julyalina
am cautat subiectul asta pentru ca stiam de el si in ultimul timp s-au cam strans sad.gif dar in acest moment ma enerveaza enorm de mult, mai bine spus ma deranjeaza. imi plac foarte mult brazii de craciun si imi place mirosul lor dar anul asta am cumparat unul artificial pentu ca nu am avut bani sa iau unul natural ... ca au fost super scumpi bradutzii. ca vanzatorii au tinut la pret, si in final i-au lasat sa putrezeasca in piete sad.gif acum sunt sute de brazi abandonati prin piete devil.gif asta ma face sa ma simt de parca mi-au furat mie ceva sad.gif

in final cred ca as prefera sa nu mai taie deloc brazi blushing.gif sa se gaseasca numai artificiali sau din aia in ghivece. Unui brad ii trebuie cam 10 -20 de ani ca sa creasca la marimea unui pom de Craciun si noi , oamenii ii taiem ca besmetcii si nici macar nu ne bucuram de ei sad.gif am ajuns sa cred ca suntem ca o ciuma pentru pamantul asta si stiu ca toate uraganele,inundatiil , seceta si toate calamitatile naturale se intampla din cauza noastra sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.