1. Ma enerveaza barmanii care stau prin spatele tejghelei timp de 15 minute pana se hotarasc sa vina sa-ti dea si tie ceva sa-ti potolesti setea. Si din pacate unul din-astia(sunt doi de fapt, la acelasi local) si-a stabilit "taraba" la unul din localurile mele preferate, cel mai apropiat de mine - ca doar de-aia e preferat
2. Ma enerveaza aurolacii stabiliti in Grozavesti, langa panourile alea publicitare. Nu-mi spuneti ca politia nu stie de ei. Ca fac ditamai circul in fiecare zi pe acolo. Atunci, daca "oficialii" stiu de ei, de ce mai sunt oamenii astia acolo?
3. Ma enerveaza barbatii care lovesc femeile. Asta n-am inteles-o niciodata. Si aici sunt multe categorii: tatal isi bate fetita, fratele isi bate sora, fiul isi bata mama/bunica, sotul isi bate sotia, prietenul isi bate prietena. O sa ma iau doar de cazul cel mai frecvent: prietenul isi bate prietena. Eu cred ca in momentul in care ai dat in ea, e imperios necesar sa-ti faci bagajele si s-o stergi. Nu glumesc. Sterge-o! Game over. Daca n-o faci acum, o s-o faci mai tarziu si o sa fie mult mai dureros. Motivul care te-a facut sa dai in ea sigur se va repeta, iar tu vei da din nou in ea, la fel de sigur. A fost sfatul pe care i l-am dat si lui frate-meu. Si n-a vrut sa-l asculte, s-au impacat. Bineinteles, ca certuri au venit din nou, batai au urmat si intr-un final s-au despartit. Dureros rau de tot. El n-a mai fost om timp de o luna si jumatate, ea... nu stiu, ca nu am pastrat legatura, dar banuiesc ca la fel. Asa ca daca simti impulsul sa dai intr-o femeie, ia-ti ceva timp liber: o luna sau cat e nevoie si gandeste-te la asta. Daca dupa aceasta perioada inca mai poti face asta, iti recomand burlacia ca stil de viata. Nu meriti o femeie.
Pe voi ce va enerveaza?