Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Reteta de Cola ar putea fi dezvaluita
OneDen.com > Societatea > Acum in lume
tmanbone
Cele mai mari companii producatoare de bauturi racoritoare din lume ar putea fi obligate sa isi dezvaluie retetele miraculoase care le-au ajutat sa isi pastreze suprematia pe piata. Decizia a fost luata dupa ce un studiu a relevat prezenta pesticidelor in cele mai apreciate bauturi la nivel mondial.

Mai multe aici.

salut.gif
Nessie
Eu am vazut ca au scris pe eticheta ce contine, dar cum nu sunt chimist (si nici habar n'am de chimie blum.gif ) nu pricem nimic si ma las pagubasa. unknw.gif
tmanbone
Vad ca nu mai merge link-ul, a disparut si de pe bloombiz. O sa vad daca il gasesc mai tarziu.
alandana
Cand nu cunosti compozitia unui produs - cel mai bine este sa il eviti. In acest fel( daca toti am face asta) companiile producatoare ar fi obligate sa scrie - compozitia si informatiile nutritive.
alex25
Probabil ca nu merge pentru ca revizuiesc stirea... sau a citit directorul Coca-Cola Romania articolul si... mad.gif mad.gif mad.gif

Oricum, si mie mi s-a parut ca imi dauneaza stomacului Coca-Cola, dar nu prea ma pot abtine foarte mult. Oare e dependenta? Sper sa nu. Sunt multe zvonuri despre compozitia Coca-Cola si chiar mi-as dori sa iasa la suprafata reteta, nu ca as lua eu reteta magica si as replica-o, dar in felul asta cred ca multi chimisti si-ar spune parerea si... poate ca-si remediaza reteta, ca nu cred ca as putea renunta la Coke. biggrin.gif
Nessie
Eu am renuntat impinsa de la spate, nu de voie! pokey.gif Poate ca si tie Alex ti-ar trebui aceeasi metoda! blum.gif

Cand ti se scurg ochii dupa un pahar cu cola sa-ti dea unul peste manuta si sa-ti puna in brate un pahar cu apa ca-i mai buna decat toate! )).gif
alex25
Pai daca cineva mi-ar da cu manuta peste mana cand vreau sa beau cola, cel mai probabil i-as lovi manuta... grin.gif si mi-as continua miscarea. tease.gif
tmanbone
COCA-COLA has been ordered to reveal its secret formula for the first time in 120 years.

Aici.

Acum ma simt razbunat. salut.gif
aki
Dau eu chiar astazi am baut din nou.Si stiu ca nu se permite sorry.gif .Oare cind o sa ma iau in mini? doh.gif
tmanbone
Aki, sunt multe lucruri mai rele decat Coca-Cola. Dormi linistita.
Nessie
Cum ar fi fumatul? naughty.gif
tmanbone
Mi-a stat pe limba rau de tot, dar m-am abtinut. Mersi ca mi-ai adus aminte. salut.gif
aki
Pai v-am spus ca m-am lasat,ce ma invinuiti asa sorry.gif
tmanbone
Nu ne refeream la tine. Era vorba de mine. dry.gif
aki
w00t.gif
tmanbone
Povestea continua: Coca-Cola interzisa de sindicatele studentesti.

Tot Bloombiz... asa ca luati-o cat e calda.

PS. Eu prefer berea! salut.gif
Amazoana
Buna, sunt noua pe aici baby.gif
Eu sunt dependenta de cola si cred ca din cauza asta nu slabesc dry.gif Oare are ceva care-ti creeaza dependenta in ea?
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 29-08-2006, 10:38 AM) *
Buna, sunt noua pe aici baby.gif
Eu sunt dependenta de cola si cred ca din cauza asta nu slabesc dry.gif Oare are ceva care-ti creeaza dependenta in ea?
Bine ai venit, Dulcikatty! hug.gif
Si eu eram dependenta de cola, dar am scapat cu ajutorul lui iubi ca imi dadea peste manuta cand pofteam. grin.gif
Mi-a fost greu cam 1-2 saptamani si tind sa cred ca era chiar dependenta. Acum nici nu ma mai gandesc la ea. Am descoperit in schimb alt "drog": Ice Tea doh.gif

Sigur cola iti incetineste procesul de slabire; renunta la ea si o sa vezi ca o sa te simti mai bine fizic si o sa incepi sa slabesti.
Amazoana
Multumesc Nessie wink1.gif

Incerc sa ma "las", dar ma apuca o asa o pofta cate o data......
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.