Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Frigiderul
OneDen.com > Relatia cu familia > Casa si gradina
Nessie
Ok, am facut-o lata! Am uitat in spatele frigiderului de o branza intr-o punga si in momentul in care am gasit-o era prea tarziu. sad.gif Zerul s-a scurs in lada de jos, a murdarit tot ce a gasit in drum si acum a ramas un miros. doh.gif Cum scot mirosul din frigider? Otetul nu a mers! sad.gif
luchi
Hmm..uite ce mai incerc eu : o farfurie in care pun putin lapte, sau bicarbonat.

De curand am descoperit un produs de la sano - un cubulet care se agata in frigider, si absoarbe mirosurile. Functioneaza cheer.gif produs sano
aki
Cred si eu ca aceasta ava fi cea mai buna metoda hug.gif
Nessie
Bun cubuletul ala, dar nu l-am vazut prin magazine. O sa incerc cu lapte. pupic.gif

Alte idei? biggrin.gif
luchi
Pai..daca te uiti atent, e posibil sa-l gasesti pupic.gif Eu l-am luat de la un supermarket, l-am vazut insa si la un magazin de cartier grin.gif
himere2005
nici cu spirt nu merge?
alandana
Dac poti dezgheta frigiderul - scoate tot , spala bine lasa-l o noapte cu usa deschisa si sigur nu mai gasesti mirosul. ( spala cu cif). Mama e experta in lasatul carnii la dezghetat si sangele se scurge peste tot.
Ella79
Eu las tot timpul in frigider o lamaie taiata in 4. E un super-dezodorizant, absoarbe mirosurile.
realista
da este preferabil acel cubulet ,saculet,dreptunghi cu ceva carbune si nu mai stiu ce in compozitie,este la hyper super ,metro ,abc etc..mama ce denumiri....ok functioneaza! )).gif
lliliana
Eu folosesc absorbantele de miros si pentru aragaz, nu doar pentru frigider. Ca am facut o data prostia sa las tigaia cu ulei in care am prajit peste in cuptorul aragazului. Am scapat de miros cu o minge absobanta. Degeaba l-am spalat, aerisit ca n-a tinut. La fel si-n frigider, pun o minge absobanta. Nu stiu ce contin, dar isi fac treaba.

Am probleme cu redactarea...oare de unde mi se trage....sunt la serviciu....hmmm dry.gif , obositor, nu? Voi fi mai atenta sorry.gif .
cristi
subiectul asta nu e de mine succes ! PS mai exista si folia care se pune pe farfurii si nu prea mai are de unde sa fie miros .. Oalele au capac iar carnea se tine in pungi bine sigilate blum.gif
Ma gandeam si eu ...
Ama.ro
Eu cand cumpar verdeata, cumpar mai multa..o pastrez in frigider intr-un borcan cu apa.(dezodorizeaza si in plus am in permanenta verdeata proaspata)In plus tot ce bag in frigider ori are capac ori are folie alimentara.
Dumbo
Eu am alta solutie babeasca: las o farfurioara cu cu zat de cafea proaspat. Absoarbe toate mirosurile ca prin minune.
cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.