alex25
08-08-2006, 05:15 PM
Saturat de atata
critica la adresa barbatilor, m-am gandit sa aduc un pic vorba de momentele acelea, cand femeia nu mai e om.
Daca stai un pic sa te gandesti, cel putin jumatate de an nu prea te poti intelege cu ea: o saptamana - 10 zile se pregateste sa vina rusii, asa ca tine scutul ca e nervoasa; nu incerca sa afli de ce, pentru ca cel mai bun raspuns e "PMS". Urmeaza apoi intre 4 si 7 zile de tot felul de dureri: de burta, de cap, de oase, de spate, de gat etc. Daca le aduni, se fac in medie 14 zile, din 28 cat e "perioada". Inmulteste asta cu 12 si ai sa vezi ca fix jumatate de an, femeile sunt
inabordabile, ca sa fiu delicat.
Mai e, desigur, eterna contradictie "vreau - nu vreau". Uite, de exemplu, un mesaj din subiectul mai sus mentionat:
CITAT
Pe mine ma enerveaza ca poate manca orice si oricat fara sa se ingrase. Si ca arata bine fara cine stie ce efort.
Dar cand se aduna acolo un pic de burtica, na, ca la orice barbat, primesti imediat replica: "Mai du-te si tu pe la sala...". Doamne fereste sa-i spui ei ca a luat cateva kilograme, ca te-ai lins pe bot la orice: discutie, mancare... si altele
Desigur, faza cu initiativa:
CITAT
pe mine ma enerveaza ca nu are pic de initiativa in viata personala
dar ia sa incepi sa pui un pic pasiune in ceva, sa incerci sa faci ceva cu viata ta si sa-i acorzi mai putin timp ca de obicei, ca imediat primesti: "nu ma mai tratezi ca la inceput,

iti pasa mai mult de orice altceva decat de mine, cu mine nu stai deloc".
Is it me, sau femeile chiar sunt altceva? Eu as spune ca din cand in cand o iau razna.
Nessie
08-08-2006, 05:19 PM
tmanbone
08-08-2006, 05:21 PM
Bravo Alex. Ai dreptate. Dar ca efect secundar, am impresia ca ti-ai pus toate femeile de pe forum in cap.
judecatorul
08-08-2006, 09:08 PM
ma gandesc cateodata daca o fac intentionat
tmanbone
08-08-2006, 09:13 PM
That makes sense.
judecatorul
08-08-2006, 09:22 PM
alandana
08-08-2006, 10:04 PM
Adevarul este ca uneori putem fi imposibile dar nici barbatii nu prea ne ajuta sa ne cresca cheful. Ia sa gaism noi casa curata, lectiile copiilor terminate, mancare in frigider (sau pe masa aranjata) macar o zi da , o zi ba. Ca doar si noi lucram ( ca si ei ) full time. Normal ca dupa ce ai stat toata ziua pe cananpea cu telecomanda in mana seara ai chef de distractie. Dar dupa ce ai muncit 8-10-12 ore la servici, vii acasa pui masa ( dupa ce pe drum ai facut piata), faci lectiile cu copiii, faci ordine in casa, speli farfuriile, eventual pui o masina de rufe la spalat , poate mai si calci 1 ora - doua, seara numai chef de distractie nu ai.
Am sa pun pentru voi baieti un copy - paste de la un banc. In mesajul urmator. Sa-l gasesc mai intai.
judecatorul
08-08-2006, 10:14 PM
sincer pana acum n-am avut nici o femeie langa mine care lucra full time si venea acasa si tebuia sa-mi puna masa si sa stea cu copii sa-si face temele ... sau sa calce sau sa spele .. si cu toate astea .. lucrurile astea se intampla

..ma gandesc ca ai dreptate si poate e greu ...dar atunci terbuie sa gasesti pe cineva care sa ajute ... o adevarata jumatate .... eu imi ajut prietena la gatit, cumparaturi ... cand am timp .. spalat si chiar clacat ... se poate mai mult ?
alandana
08-08-2006, 10:32 PM
CITAT(judecatorul @ 08-08-2006, 11:14 PM)

sincer pana acum n-am avut nici o femeie langa mine care lucra full time si venea acasa si tebuia sa-mi puna masa si sa stea cu copii sa-si face temele ... sau sa calce sau sa spele .. si cu toate astea .. lucrurile astea se intampla

..ma gandesc ca ai dreptate si poate e greu ...dar atunci terbuie sa gasesti pe cineva care sa ajute ... o adevarata jumatate .... eu imi ajut prietena la gatit, cumparaturi ... cand am timp .. spalat si chiar clacat ... se poate mai mult ?

Presupun ca atunci prietena ta nu e asa indisponibila. Daca e - atunci poate tu nu ti-ai gasit adevarata jumatate.
alandana
08-08-2006, 10:49 PM
Un barbat se saturase sa mearga la serviciu in fiecare zi, in timp ce sotia lui statea acasa. El ar fi vrut sa vada si ea prin ce trece el in fiecare zi, asa ca se ruga cam asa: "Doamne, merg la serviciu in fiecare zi 8 ore, in timp ce sotia mea sta toata ziua acasa. As vrea sa fiu femeie sa am o zi obisnuita. Amin.
Dumnezeu, in intelepciunea sa nemarginita, ii indeplini dorinta.
Dimineata omul se trezi in trupul unei femei. Se scula din pat, pregati micul dejun pentru sot, scula copiii, le pregati hainele pentru scoala, puse micul dejun pe masa, le facu pachetele cu gustarea de pranz, ii duse la scoala, veni acasa, lua hainele pentru dus la curatat, le duse la curatatorie, in drum se opri la banca sa depuna niste bani, plati chitantele, facu balanta.
Curata cutia pisicii, spala cainele. Era deja ora 1 cand se grabi sa faca paturile, sa spele, sa aspire, sa stearga praful, sa spele rufele in timp ce copiii ei erau in drum spre casa. Pregati copiilor lapte si biscuiti, ii puse la lectii, apoi puse masa de calcat si se uita putin la televizor in timp ce calca. Pe la 4:30 incepu sa curete cartofi, legume pentru salata, facu snitelele,curata fasolea, facu o budinca.
Dupa cina, curata bucataria, puse masina de spalat vase sa lucreze, impaturi hainele uscate, imbaie copiii, ii puse la culcare.
Pe la 9 era rupta de oboseala, desi datoriile zilei nu erau sfarsite, caci se duse la culcare, unde era asteptata la dragoste, asa ca se supuse fara sa se planga.
Dimineata urmatoare, barbatul se trezi si imediat se puse in genunchi langa pat si se ruga:
Doamne, nu stiu ce mi-a venit. Nici vorba sa o invidiez pe nevasta ca sta acasa toata ziua. Te rog, oh, te implor, hai sa ne intoarcem la situatia dinainte."
Dumnezeu, in intelepciunea sa fara margini, raspunse:
"Fiule, vad ca ai invatat ceva, si as fi fericit sa pun lucrurile la loc cum au fost dar va trebui sa astepti noua luni, totusi.
Dupa "intamplarea" de aseara, esti insarcinat."
judecatorul
08-08-2006, 11:14 PM
oricum nu vreau sa se interpreteze intr-un mod peiorativ, nu criticam ... doar glumim .. ar fi foarte frumos sa fie o lume fara probleme si plina de dragoste

e creepy bancul tau

dar funny ..
alex25
08-08-2006, 11:18 PM
Creepy, foarte corect spus. La fel de creepy cat e o femeie in armata! Cred ca ar trebui (re)instaurata legea care spune ca femeile nu au voie in armata. Mie o femeie din armata mi se pare ori o rusoiaca tanara de 22 de ani, super sexy (spion, prin urmare - deci e exceptia care contrazice regula), ori o femeie de 150 kg paroasa din cap pana in picioare, cu un spate de 1.5 metri si inalta de 1.90. Intr-un cuvant, cum ai spus tu, man, creepy. Sau pur si simplu razna.
alandana
09-08-2006, 12:02 AM
Nici mie nu-mi plac femeile in armata, femeile culturist si in orice caz orice femeie care incearca sa semene cu un barbat. Suntem egali dar nu identici. Deci cum barbatii nu nasc copii asa si unele lucruri chiar nu sunt pentru femei.
Eu am prins perioada cand se facea armata in timpul facultatii. O gluma absolut proasta. Ca si cum in timp de razboi nu poti sa-ti aperi altfel patria decat in uniforma.
alandana
09-08-2006, 12:14 AM
CITAT(judecatorul @ 09-08-2006, 12:14 AM)

oricum nu vreau sa se interpreteze intr-un mod peiorativ, nu criticam ... doar glumim .. ar fi foarte frumos sa fie o lume fara probleme si plina de dragoste

e creepy bancul tau

dar funny ..
Asta se poate - daca ar exista mai multi barbati pe care chiar sa-i intereseze ce vor si femeile. Femeile stiu foarte bine ce vor barbatii. Eu cred ca barbatii sunt usor de multumit. Dar cred ca si femeile sunt la fel de usor de multumit. Dragostea ne aduce impreuna - intelegerea ne tine impreuna.
himere2005
09-08-2006, 07:50 AM
sunt de acord cu tine alandana (parca se putea altfel?

)
eu nu stiu ce fel de prietena ti-ai gasit tu alex care se plinge toata ziua, pai eu nu prea imi permit sa fac asta, ce-i drept, ma mai ajunge si pe mine cutitul la os si mai stau de vorba pe forum, dar in rest, incerc sa-mi indeplinesc toate sarcinile.
cind vorbeam de initiativa, ziceam pe toate planurile, barbatii devin egoisti, isi canalizeaza atentia aupra unui singur aspect al vietii si tind sa-i neglijeze de multe ori pe cei din jur. nu ma indoiesc ca sunt si exceptii.
eu, una, respect cind cineva are o pasiune pentru ceva, dar nu te casatoresti sau traiesti cu cineva si-l lasi pe celalalt sa duca greul, iar tu iti iei pe post de "amanta" calculatorul (sau orice altceva va face voua placere)
iar in ce priveste ajutorul dat femeii, sa duci galeata de gunoi nu e suficient
va pup dulce baieti, eu mai astept sa scapati de burlacie, sa aveti un copil, apoi mai vorbim pe tema asta
Eu sunt deacord cu fetele(caci altfel nici nu-i chip)
Atitea lucruri sunt prin casa de facut si cind mai vezi ca si timp indeajuns nu ai si mai rau ca a doua zi cind te intorci de la serviciu e tot la loc

Vesela nespalata,dezordine in casa.Iti vine sa te "duci cit lumea"
Si mai si pe deasupra probleme la servici,mult de lucru si stai cu ochii pironiti in tavan si-ti aduci aminte ce mai ai de facut mine(ca sa nu uiti ceva)Dar persoana de linga tine nici nu vrea sa te inteleaga.Te intreaba unde te gindesti,la cine?Ii spui ca la problemel de la servici,dar el nici nu vrea sa te auda
alex25
09-08-2006, 08:41 AM
Hey! Cum am ajuns iar sa "ne" plangem de barbati? Nu scrie in titlul subiectului "Cand
femeile o iau razna"?
E un alt subiect pentru cele care vor sa se planga de barbati...
Si nici nu as vrea o atitudine "de compromis" la subiectul asta, hai sa nu intram in melancolia "Cu dragoste se poate rezolva orice" - nu ca eu as crede altfel, dar aici se vorbeste despre femei care se comporta aiurea, care o iau razna.
Bine spus, alandana, la fel de mult ma enerveaza femeile culturiste.
A, si mai e tipa aia, americanca, ce a vrut sa devina presedintele Romaniei. Ce ti-e si cu femeile in politica? La inceputul ultimei campanii politice, toate partidele au inceput sa se promoveze prin faptul ca au multe femei in partid. A trecut timpul si
citeam de curand intr-un ziar despre "femeile politice":
CITAT
Din cele 37 de deputate, cate sunt in prezent in Parlamentul Romaniei, cel mai putin timp l-a petrecut in fata microfonului din sala de sedinte pesedista Florentina Toma . Numai de 28 de secunde a avut nevoie proaspata aleasa sa citeasca juramantul de credinta. Si de atunci nu s-a mai apropiat de tribuna.
Colega sa de partid Rodica Nassar se afla in aceeasi situatie: nu a luat cuvantul decat la depunerea juramantului, dar citirea acestuia a durat mai mult, adica 32 de secunde.
Motivul? "Mi se pare deplasat sa imi dau cu parerea pe probleme la care nu ma pricep." Pai daca a fost aleasa in senat, singurul motiv a fost acela de a reprezenta poporul, iar in sedintele de senat asta se face - se vorbeste si se iau decizii - asta presupune sa ai opinii. Si sa ti le exprimi. Problema e ca ea "nu se pricepe". De fapt, nu se pricepe la nimic din ce se intampla in senat, pentru ca singura data cand a luat cuvantul, a fost la juramant. Concluzia - femeile implicate in politica, cele mai multe dintre ele(sunt si exceptii) nu prea au stiut la ce se inhama. Razna!
Am vrut sa-mi exprim si eu parerea,adica sa ne aparam putin
alex25
09-08-2006, 08:49 AM
CITAT(aki @ 09-08-2006, 09:45 AM)

Am vrut sa-mi exprim si eu parerea,adica sa ne aparam putin

Imi pare bine, aki, ca ti-ai exprimat parerea, asta si vreau, putina aparare din partea femeilor, dar fara sa aruncam oaia in curtea vecinului(barbatul adica) si fara a ne ascunde in spatele "cu dragoste se rezolva orice". Adica as vrea ca femeile care raspund la acest subiect sa incerce sa combata ideile mele "misogine", dar fara sa inceapa sa se planga de barbati, asa cum nici eu nu m-am plans de femei in discutia "Barbat sau drac"(nici n-am s-o fac).
himere2005
09-08-2006, 10:17 AM
pe de o parte ai dreptate alex, dar nu stii ca asta este subiectul nostru favorit? adica sa comentam la adresa barbatilor?
nici eu nu sunt de acord cu candidatura unei femei in politica, pentru ca, daca ar vrea sa faca o treaba buna, ar trebui sa neglijeze celelalte aspecte ale vietii ei. si apoi politica e un mediu in care daca nu esti sacal nu razbati.
tmanbone
09-08-2006, 10:56 AM
CITAT(alex25 @ 09-08-2006, 09:41 AM)

... A, si mai e tipa aia, americanca, ce a vrut sa devina presedintele Romaniei. Ce ti-e si cu femeile in politica? La inceputul ultimei campanii politice, toate partidele au inceput sa se promoveze prin faptul ca au multe femei in partid. A trecut timpul si
citeam de curand intr-un ziar despre "femeile politice":
CITAT
Din cele 37 de deputate, cate sunt in prezent in Parlamentul Romaniei, cel mai putin timp l-a petrecut in fata microfonului din sala de sedinte pesedista Florentina Toma . Numai de 28 de secunde a avut nevoie proaspata aleasa sa citeasca juramantul de credinta. Si de atunci nu s-a mai apropiat de tribuna.
Colega sa de partid Rodica Nassar se afla in aceeasi situatie: nu a luat cuvantul decat la depunerea juramantului, dar citirea acestuia a durat mai mult, adica 32 de secunde.
Motivul? "Mi se pare deplasat sa imi dau cu parerea pe probleme la care nu ma pricep." Pai daca a fost aleasa in senat, singurul motiv a fost acela de a reprezenta poporul, iar in sedintele de senat asta se face - se vorbeste si se iau decizii - asta presupune sa ai opinii. Si sa ti le exprimi. Problema e ca ea "nu se pricepe". De fapt, nu se pricepe la nimic din ce se intampla in senat, pentru ca singura data cand a luat cuvantul, a fost la juramant. Concluzia - femeile implicate in politica, cele mai multe dintre ele(sunt si exceptii) nu prea au stiut la ce se inhama. Razna!
Alex, da-mi voie sa te contrazic, esti putin deplasat. In primul rand cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze pentru "Ce ti-e si cu femeile in politica?". A fost chiar nedrept si exemplul americancei e un caz particular. Pe langa asta, se spune ca femeile au un simt al gospodariei mai accentuat, si din punctul asta de vedere eu as prefera sa le vad implicate mai mult in politica/administratie.
Cat despre statisticile pe care ni le-ai prezentat, cred ca sunt scoase din context (nu de tine, ci de cei care au publicat materialul). Majoritatea celor din parlament se incadreaza in textul mentionat de tine. Mie unul nu-mi vine nici unul in minte care sa-si merite locul de parlamentar. Asa desi am fost mult timp interesat de politica, dar in prezent am renuntat sa le mai acord prea multa atentie. Hai sa fim seriosi, nu ei fac tara sa prospere, ci noi. In plus, noi i-am votat, deci e vina noastra.
Mai mult, eu n-as numi Libertatea chiar ziar. Ci loc de clatit ochii (cu apa murdara) in lipsa de ocupatie.
Gigelu
09-08-2006, 11:03 AM
eu trebuie sa recunosc faptul ca, in mare parte, barbatii au dreptate in ceea ce au scris
m-am recunoscut in multe situatii
alandana
10-08-2006, 07:53 AM
Eu cred ca femeile au loc in politica - nu cred ca trebuie sa li se creeze loc - ele isi vor gasi incet incet loc. Barbatii fac politica dintotdeauna - dar toate celelelate profesii ei le-au facut dintotdeauna. Iar femeia avea o singura profesie - sa aiba grija de casa si copii. In acets moment sunt destule femei serioase implicate in politica in toata lumea - si numarul lor va creste in urmatorii ani. Cat despre in poiltica e nevoie sa fii sacal - si femeile pot fi dure.
geo_m50
10-08-2006, 04:34 PM
Nu cred ca situatia e asa de grava daca le-am intelege mult mai mult pe femei si ele muncesc,si ele au nevoile lor, ori necesitatile lor cred eu ca sunt mult mai multe... (servici, casa, copii, sot, si ingrijirea zilnica de a arata asa cum ne place noua barbatilor), oare daca noi am face toate astea am rezista nu prea cred cu toatea astea nu le iau apararea dar sa le intelegem mai mult sau sa ne prefacem si am avea de castigat.
Nessie
10-08-2006, 04:37 PM
CITAT(geo_m50 @ 10-08-2006, 05:34 PM)

Nu cred ca situatia e asa de grava daca le-am intelege mult mai mult pe femei si ele muncesc,si ele au nevoile lor, ori necesitatile lor cred eu ca sunt mult mai multe... (servici, casa, copii, sot, si ingrijirea zilnica de a arata asa cum ne place noua barbatilor), oare daca noi am face toate astea am rezista nu prea cred cu toatea astea nu le iau apararea dar sa le intelegem mai mult sau sa ne prefacem si am avea de castigat.
Mi-a placut asta cu "prefacutul"!
himere2005
10-08-2006, 05:19 PM
bravo geo, mi-ai placut

asta ii zic si eu sotului, ca daca macar s-ar preface ca ma intelege, as fi in stare sa mut muntii din loc. iti da putere sa stii (crezi ) ca esti apreciat
judecatorul
10-08-2006, 05:26 PM
e ciudat ca toate lumea se vaita .. nue unul ca re sa spuna:
- ABERATII !!! nu e adevarat. nu stiu cum puteti sa scrieti asa ceva .. mie nu mi s-a-ntamplat niciodata !!!
Oare chiar toate femeile sa fie asa ?
Dar despre cele care au ajutoare in casa . menajera si bona ce puteti sa-mi spuneti ..
de ce si inrt-o relatie cu o tipa car nu face prea multe se intampla la fel ...
Voi dati vina pe O GROAZA de TREABA pe care o femeie terbuie sa o faca .... ok o fi multa ..dar n-aveti idee ce stres poate fi intr-o zi pe capul unui barbat ... caer odata ce are o familie nu-si permite sa faca pasi gresiti ca fiecare mutare gresita pote sa-i lase nevasta si copilul fata casa ( ca a gajat casa sa-si dezvolte business-ul ...

beat this ladies ... si inplus .. nu prea e loc de femei prin multe locuri .. asa ca hai sa lasam lucrurile asa cum sunt ...
era de doua ori sa fiu calcat de o femeie pe tecerea de pietoni s-a speriat si a pus mana la ochi

daca va vine sa vredeti .. noroc ca in timpul asta a pus si frana

sa va mai zic ???
Ideea e ca terbuie sa vedem partile bune in tot ...
nu ne aduce nici un rezultat sa ne vaitam ... si oricum in acest moment sunt destule femei in tara care vor sa fie Dumnezeu daca se poate

Ei doamnelor posturile astea sunt limitate

...
E foarte important ca cel care a ales sa fie alaturi de tine sa te sustina ..
Defapt e cel mai important ... si cred ca e important in orice relatie ... fie ea ed micitiea prietenie sau familie ..
Tineti cont de asta .. nu oare de asta avem nevoie cu totii >>>
tmanbone
10-08-2006, 05:36 PM
Judecatorule, mi-ai adus aminte...
Muncesti mult in ideea de a pune fundatia unui viitor bun si fara griji, si esti acuzat ca nu-i dedici destul timp, ca esti prea obsedat de munca cand de fapt motivele tale nu au nici cea mai mica legatura cu obsesia. Am avut multe discutii cu foste prietene pe tema asta.
Daca o lasi mai moale, se intipareste ideea ca nu esti in stare sa te descurci sau ca nu ai ambitii. Iar asta iti dai seama ca inseamna in ochii unei femei.
Sexymom
11-08-2006, 02:51 PM

Apropo de femei....barbatul meu spune ca abia asteapta sa scape de clanta (gura mea pe romaneste ) timp de 3 saptamani.Ma trimite la maica-sa cu cei 2 copii comuni si la 2 zile suna dupa mine ....ba ca are diaree, ba ca nu gaseste sarea in casa, ba ca il doare spatele....eu ii aduc aminte ca 3 saptamani nu vb. ne luam fiecare pauza.Si tot eu , cea cu gura mare, pisaloaga, obositoare, nesuferita ,telenovista ii lipsesc.
Cine sa-i inteleaga pe barbati?
himere2005
11-08-2006, 03:07 PM
ei ne simpatizeaza, sexy, dar nu stiu cum sa ne-o spuna
Corect sexy.Votez.\c4e faceti fara noi
Dar si noi fara voi
alandana
11-08-2006, 03:18 PM
Eu sunt de acord ca cele mai multe femei se plang si cand au si mai ales cand nu prea au motive. In mod cert in cazul meu eu am fost si femeie si barbat in casa asa ca inteleg si stresul barbatilor care trebuie sa asigure securitatea financiara a familiei si stresul femeilor care trebuie sa munceasca. Dar cati dintre barbatii de azi pot spune femeii - tu stai acasa si ai grija de casa si copii iar eu ma ocup de securitatea financiara a familiei. Eu cred ca foarte putini pot face asta - au nevoie ca si femeia sa presteze munca la greu la fel ca si ei si atunci mi se pare normal ( stresul privind securitatea financiara fiind impartit) sa imparta si celelalte sarcini casnice.
Sigur - daca as avea un barbat care munceste si din banii lui imi pune menajera, bona, bucatareasa - ar fi absurd sa ma mai plang. Dar eu nu cunosc pe nimeni in aceasta situatie.
Cat despre nu ai loc de femei , si ce prosti conducatori auto sunt - eu am carnet de 20 ani si am avut un singur eveniment rutier major cand un barbat beat a intrat in mine.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit - nu am nimic impotriva barbatilor cu atat mai mult cu cat am doi baieti de crescut - atata doar ca prea multi dintre ei sunt anacronici.
himere2005
11-08-2006, 03:27 PM
ce pot sa va spun eu ca si femeile traiesc cu ziua grijei de miine pentru familie, sa nu credeti ca e usor...eu tot timpul ma gindesc cum am fi daca am ramine pentru o perioada de timp in baza unui salariu (al meu sau al lui)
nici o clipa nu m-am gindit ca numai barbatul trebuie sa intretina familia. eu una m-as simti prost, umilita
tmanbone
11-08-2006, 03:28 PM
CITAT(alandana @ 11-08-2006, 04:18 PM)

Cat despre nu ai loc de femei , si ce prosti conducatori auto sunt - eu am carnet de 20 ani si am avut un singur eveniment rutier major cand un barbat beat a intrat in mine.
Ai atins un punct slab. Contracarez (nu ma refer la tine in particular, ci doar asa... in general): daca ai carnet de 20 de ani si ai avut un singur accident, care nu a fost din vina ta, nu inseamna neaparat ca stai bine la capitolul condus. Poti foarte bine sa-i incomodezi pe ceilalti participanti la trafic de cate ori iti scoti rotile pe drum, si faci asta nereusind sa te sincronizezi cu masinile din jurul tau in situatiile care o cer. Nu a zis nimeni ca tre sa faci accident.
Nu te cunosc personal, deci nu pot sa iti apreciez condusul. Dar eu cred ca majoritatea femeilor nu au aptitudini pentru condus (si aici poate pentru ca s-au obisnuit sa mearga pe tocuri si sunt lipsite de confort cand pedalele nu au aceeasi forma arcuita).
In viata mea am intalnit doar 3 femei care sa circule bine. Prima nu-mi mai raspunde la telefon, a 2-a si-a dat demisia de la firma si a 3-a era taximetrista... inca o mai caut prin oras.
PS. Imi pare rau pentru accidentul tau.
alandana
11-08-2006, 03:52 PM
Eu sunt un sofer foarte bun - si am multe ore de condus - mai multe decat multi barbati pe care-i cunosc. Asta pentru ca am facut ani de zile naveta cu masina.
Exista soferite slabe dar exista si soferi sub orice critica.
alandana
11-08-2006, 04:03 PM
Nu sofatul ci neputintele femeilor - de orice fel.
Eu una cred ca sunt o femeie "atipica" ma descurc perfect pe cont propriu. Pe de alta parte cred ca din ce in ce mai multe femei sunt "atipice" - asa ca mine. Iar asta nu le convine absolut deloc barbatilor. De secole ne-au vrut neputincioase.
Dar revolutia sexului slab a inceput dinainte de primul razboi mondial si cu sau fara voia barbatilor va continua. Asa ca barbatii ar face bine sa se schimbe pentru ca femeile se schimba. Si daca femeile au sau nu au nevoie e barbati langa ele - barbatii au nevoie de femei langa ei - care sa-i spele, calce, hraneasca, incurajeze.
Poate subiectul ar fi : ce le face pe femei sa o ia razna?
tmanbone
11-08-2006, 04:16 PM
CITAT(alandana @ 11-08-2006, 04:52 PM)

Eu sunt un sofer foarte bun - si am multe ore de condus - mai multe decat multi barbati pe care-i cunosc. Asta pentru ca am facut ani de zile naveta cu masina.
Ma bucur. Sper ca nu ai luat ce am spus prea personal. Erau niste aprecieri generale.
CITAT(alandana @ 11-08-2006, 05:03 PM)

Eu una cred ca sunt o femeie "atipica" ma descurc perfect pe cont propriu. Pe de alta parte cred ca din ce in ce mai multe femei sunt "atipice" - asa ca mine. Iar asta nu le convine absolut deloc barbatilor. De secole ne-au vrut neputincioase.
Mai, eu cred ca lumea s-a mai schimbat intre timp. Poate doar lumea mea.
CITAT(alandana @ 11-08-2006, 05:03 PM)

Dar revolutia sexului slab a inceput dinainte de primul razboi mondial si cu sau fara voia barbatilor va continua. Asa ca barbatii ar face bine sa se schimbe pentru ca femeile se schimba. Si daca femeile au sau nu au nevoie e barbati langa ele - barbatii au nevoie de femei langa ei - care sa-i spele, calce, hraneasca, incurajeze.
Detectez o urma de ostilitate... de ce oare transformam asta in o competitie femeie - barbat... hai sa ne rezumam la ce e bine si ce e rau.
Trebuie
15-08-2006, 11:43 PM
Femeile o mai iau razna uneori pt ca exista mult mai multe constringeri asupra femeilor in societatea romaneasca ( ingrijit casa, copii si job in acelasi timp, fara ajutor din partea barbatiilor), si pt ca exista mult mai multe reactii hormonale in corp, care pot duce la stari de anxietate, depresie, neliniste ....
Aaaa..si sa nu uit...pt ca o mare parte din barbati sunt imaturi si femeile mai tre sa aiba grija si de ei....

....
lliliana
10-10-2006, 01:56 PM
CITAT(Trebuie @ 16-08-2006, 12:43 AM)

Aaaa..si sa nu uit...pt ca o mare parte din barbati sunt imaturi si femeile mai tre sa aiba grija si de ei....

....
Hihi, asta-i curata lovitura sub centura....
Tmanbone...cred ca ma repet. Am mai spus pe undeva pe forum asta. Exista o chestie ciudata cu femeile si barbatii...cum e cu cainele si pisica, animale care au limbaj corporal diferit...cainele da din coada cand se bucura, spre deosebire de pisica. Nu?
Femeile au aceasta reactie uneori exagerata, pentru ca au fost de multe ori luate-n ras. Gandeste-te ca o femeie, pentru a obtine un post, trebuie sa fie de 2 ori mai buna ca un barbat. Nu e deloc cinstita lumea aceasta pentru femei. Nu ma mir ca se simt atacate de orice vorba care are o adiere de misoginism.
Trebuie
11-10-2006, 11:33 PM
Hehehe...nu e lovitura sub centura, asta este experienta mea cu ultimii parteneri de viata....acu mi s-au dat papucii, caci nu aveam grija corespunzatoare de nevoile "partenerului/copilului" si sincera sa fiu am obosit.....nici nu mai tin minte cind s-a gindit ultima oara la mine ...legat de nevoile mele....se presupunea ca mi le rezolv singura....pai si atunci...ce nevoie de barbat ?
Scuze...cred ca sunt cam cu capsa pusa la capitolul "barbati" .....nu ca as fi perfecta si nu as recunoaste ca si eu sunt cam bossy
alex25
02-02-2007, 02:22 PM
Nessie
02-02-2007, 02:25 PM

Sigur nu o fi un barbat cu sutien?? Ma uit la sutienul ala si parca sta .. in gol..

iar culoarea fetzei e diferita de cea a corpului. O fi facatura.
alex25
02-02-2007, 02:45 PM
Oops! S-ar putea sa ai dreptate. E trans-sexual... Ouch! My eyes!
cristi
03-02-2007, 11:00 AM
CITAT(alex25 @ 02-02-2007, 04:45 PM)

Oops! S-ar putea sa ai dreptate. E trans-sexual... Ouch! My eyes!

(
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.