Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Nessie
Am vazut la neuroni ca ai anuntat ca ti-ai schimbat poza. Ai schimbat-o pe cea de la profil, nu de la avatar, de asta nu apare cea noua. Profilul il vezi doar daca dai click pe numele tau. wink1.gif
Si eu cred ca ciorba e ok. Pofta buna!
Lacry
CITAT(Nessie @ 03-09-2006, 01:53 PM) *

Am vazut la neuroni ca ai anuntat ca ti-ai schimbat poza. Ai schimbat-o pe cea de la profil, nu de la avatar, de asta nu apare cea noua. Profilul il vezi doar daca dai click pe numele tau. wink1.gif
Si eu cred ca ciorba e ok. Pofta buna!

Am schimbat-o si pe cea de la avatar, si de la profil, ai avut dreptate, trebuia sa astept un pic... poza care apare e facuta azi dimineata. Multumesc give_rose.gif
Lacry
Meniu azi:

2 prune, un mar
MD: 2 chifltelute pui, un papanas blushing.gif , 3 cremvusti ( maaama, ce foame mi-a fost...) o cafea fara cofeina cu putina fructoza

un iaurt de baut Danone

sar peste pranz si cinez deseara cu sotul. dupa cafea mi s-a taiat pofta de mancare dry.gif
aki
Salut Lacry.Am trecut sa-ti las un pupic pupic.gif
Lacry
pranz: napolitane Santos cu indulcitori dry.gif

pepene galben

pulpe pui la cuptor cu rosii
Nessie
Lacry, napolitanele alea parca pacalesc. dry.gif Nu au zahar, dar au aceleasi calorii ca cele normale, doar ca au si un gust mai naspa.... sad.gif Parca asa tin minte. eusa_think.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 04-09-2006, 05:47 PM) *

Lacry, napolitanele alea parca pacalesc. dry.gif Nu au zahar, dar au aceleasi calorii ca cele normale, doar ca au si un gust mai naspa.... sad.gif Parca asa tin minte. eusa_think.gif

M-am gandit eu ca ma pacalesc singura... sad.gif
Acum fug la culcare, ca Mocutza baby.gif a adormit bustean, si nici baitza nu i-am mai facut-o... Azi are 95 zile si este a 4-a oara, de cand s-a nascut, cand nu-i fac baitza seara, au mai fost mici incidente, petrecerea de botez, adormit bustean ca acum...
Lacry
meniu azi: un mar, un strugure
iaurt cu fulgi integrali

o bucatica pui la cuptor, o lingura branza Almette, 2 oua fierte, 10g paine neagra

o cioco diet amaruie ( e micuta rau blushing.gif )

pentru nasa lui Mocutza am pregatit o prajitura cu foi Lica si crema de nuci si zahar ars. Io o sa ma uit la ea dry.gif
luchi
Lacry, m-am indragostit de mocutza al tau! M-am uitat la poze, si in aproape toate e cu gura pana la urechi! laugh.gif Seamana cu tine?
Lacry
CITAT(luchi @ 05-09-2006, 05:41 PM) *

Lacry, m-am indragostit de mocutza al tau! M-am uitat la poze, si in aproape toate e cu gura pana la urechi! laugh.gif Seamana cu tine?

ihi, seamana cu moi naughty.gif
amalia0701
CITAT(Lacry @ 05-09-2006, 05:10 PM) *

meniu azi: un mar, un strugure
iaurt cu fulgi integrali

o bucatica pui la cuptor, o lingura branza Almette, 2 oua fierte, 10g paine neagra
Aici stii ca nu avea ce cauta painea

o cioco diet amaruie ( e micuta rau blushing.gif )

pentru nasa lui Mocutza am pregatit o prajitura cu foi Lica si crema de nuci si zahar ars. Io o sa ma uit la ea dry.gif
Nici noi nu vrem sa stim cum e devil.gif

Ti-am mai zis ca de cate ori iti vad puiul imi vine si mie cheful de a mai face unul...........
Noroc ca imi trece repede floare.gif
Lacry
CITAT
Aici stii ca nu avea ce cauta painea

hihi, stiu blum.gif blum.gif , dar ma lua cu lesin...
dar am rezistat eroic la prajituri naughty.gif
aki
Salut Lacry.Ce mai faci?Ce-ti face puiul?Sa-mi puie o mie de copii mici,dintr-o mie il cunosc pe al tau.O sa-l aleg pe acel care ride mereu pupic.gif O minune de copil nu alta.Copii vostri sunt mascotele forumului give_rose.gif
Lacry
CITAT(aki @ 06-09-2006, 08:11 AM) *

Salut Lacry.Ce mai faci?Ce-ti face puiul?Sa-mi puie o mie de copii mici,dintr-o mie il cunosc pe al tau.O sa-l aleg pe acel care ride mereu pupic.gif O minune de copil nu alta.Copii vostri sunt mascotele forumului give_rose.gif

pai i-am trimis adineauri poza la un concurs, pe site-ul cu "lumea piticilor", o sa apara si poza lui peste vreo 2 zile... poti sa-l votezi naughty.gif hihihihi

pupam fata pupic.gif
Lacry
Meniu azi:

o cafea fara cofeina, fara zahar

un pahar jus natural

2 mere

iar cafea

nus' ce am azi dar nu pot sa mananc nimic... sad.gif

Pranz: pregatesc friptura pui la cuptor

Cina: ????
amalia0701
Am votat si io pupic.gif
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 07-09-2006, 01:26 PM) *

Am votat si io pupic.gif

carevasazica l-ati recunoscut! hug.gif Ieeee, ce bucuroshi suntem! pupic.gif
amalia0701
Trebuie sa recunosc ca m-am uitat la tine in profil si l-am vazut imbrac in aceleasi haine blushing.gif
Dar l-am nimerit oricum era cel mai fain de acolo pupic.gif
aki
Salut Lacry.Cite un pupic la ambii,tie si lui Alexandru.Sa ne spui si noua rezulatatele de la concurs
Lacry
CITAT(aki @ 08-09-2006, 08:43 AM) *

Salut Lacry.Cite un pupic la ambii,tie si lui Alexandru.Sa ne spui si noua rezulatatele de la concurs

Pupici Akisor! pupic.gif Abia in octombire aflam! iar de votat se voteaza zilnic, nu stiu de ce, probabil ca sa li se acceseze site-ul mai des dry.gif
Deh, nu cred ca are prea mare importanta concursul!
Ceea ce este important este faptul ca Mocutza azi implineste 100 de zile si este foarte vesel si fericit yahoo.gif
Si azi am inceput diversificarea, in afara de lapte i-am dat o jumatate linguritza suc de morcovi, care i-a placut! )).gif

Maine poate plecam si noi din Bucuresti...
julyalina
buna lacry hug.gif
am trecut pe aici sa las un pupic.gif pentru tine si un pupic.gif pentru mocutza!
amalia0701
La multi ani Mocutza!
Imi permit sa iti dau un sfat.
Nu ii mai spune mocutza ca asa ii ramane numele.
Mie cand eram ca el imi spunea fratele meu PURECUTZA, de copil nascut la 7 luni cu 1,800 kg. baby.gif
Pe la 5 luni de abia l-a pacalit Bunica mea sa nu mai imi zica asa, dar nici pe nume mi-a zis ca nu vroia el.
Mie acasa si acum imi spun Coca( cica eram cat o coca de pita blum.gif ).
Gandeste-te la un ditamai batbatul pe la 20-25 de ani sa ii spui Mocutza mad.gif pupic.gif
Lacry
Astazi Moaca a apucat singur inelul gingival, ceea ce nu s-a mai intamplat, si acum il molfaie... o sa tin minte ca a facut asta cand a implinit 100 de zile grin.gif
ina_ceva
La multi ani, mocutza!!!! party.gif
lol.gif lol.gif imi si imaginez un barbat bine, imbracat la costum grin.gif si strigat pe strada: Mocutzaaaaaa lol.gif
amalia0701
Inchipuieti sa imi zica mie cineva Purecutza cheer.gif , acu un an cand aveam 120 de kg lol.gif lol.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 08-09-2006, 02:18 PM) *

La multi ani, mocutza!!!! party.gif
lol.gif lol.gif imi si imaginez un barbat bine, imbracat la costum grin.gif si strigat pe strada: Mocutzaaaaaa lol.gif

multumim pupic.gif cat despre Mocutza, nu mai ziceti la nimeni ca l-am poreclit asa biggrin.gif
Lacry
Ce bine ca s-a mai racorit afara yahoo.gif

MD:
o bucatica morcov crud
somon cu lamaie
un iaurt mik de baut
o cafea fara cofeina

Mocutza baby.gif si-a baut linguritza de suc de morcov; azi e ziua a 2-a de diversificare w00t.gif
Lacry
Ce-am mancat azi, e dezastru! Pizza Calzone, salata cu cartofi fierti... spre seara biscuiti cu stafide si o ciocolatzica... am fost un car de nervi, caci m-am certat cu sotul. mad.gif Si am obosit sa le fac eu pe toate crying.gif ... si sa nu am dreptul sa ies nicaieri doar pentru ca sunt mama! bang.gif

Plec la culcare valea.gif
Poate maine se intampla o minune si depasesc si momentul asta de depresie sorry.gif
De fapt, cred ca, inainte de culcare o sa citesc read.gif "Cum sa nu fii o mama perfecta" unsure.gif Am cartea de la o amica, de pe vremea cand eram gravide, de fapt, cred ca mi-a dat-o cadou de ziua mea..
Nessie
hug.gif Lacry toate trecem prin momente de astea de criza si depresie indiferent ca e din cauza sotului, prietenului, copilului, parintilor, ca nu avem viata sociala sau din contra ca avem prea multa si nu mai avem timp de noi ... sorry.gif Asa suntem noi femeile si nu ai cum sa schimbi asta. Sunt momente in timpul lunii cand si mie imi vine sa-mi iau campii, sa nu ma mai intereseze de nimeni si de nimic, dar stau linistitia si imi dau seama ca sunt doar obosita sau la PMS si daca ma culc o sa ma simt mai bine! grin.gif
Sper ca acum si tu te simti mai bine, mai ales ca dulciurile alea au un efect pozitiv asupra creierulu. Stiu si eu din proprie experienta. laugh.gif

Te asteptam vesela si cu zambetul pe buze ca pe Mocutza al tau! pupic.gif
Lacry
Nessie, multumim de incurajari pupic.gif
Azi a fost mai bine, n-am mai tinut nici o dieta blushing.gif , dar nici n-am facut-o lata...
Am fost in Carrefour cat timp tati l-a plimbat pe Mocutzica, deh, vrea sa-si rascumpere greselile...
Am gatit, am fost si eu la plimbare cu asta mik, am citit in timp ce am impins la carutz, e mai bine asa, mai evadez yahoo.gif Parca am fost si mai plina de energie decat de obicei rolleyes.gif
Acum Moaca sta in patut, i-am pus un CD cu muzica pentru bebelushi, hihihi... "a plecat motanu', a plecat golanu'...ce sunt eu de vina... de-l calca o masina" tease.gif

De maine inceopem iar, cu sfiala, dieta wacko.gif

Nessie
Lacry, ai incercat Radio Itsy Bitsy pentru Mocutza al tau? E un radio pentru copii cu cantece, povesti ... e dragut. biggrin.gif Am vazut ca te-ai hotarat sa incepi serviciul. blink.gif nu e cam repede? Ca ce lucrez,i daca se poate? grin.gif
aki
Salut Lacry.Cred ca ti-a trecut ciuda pentru cearta.Cel mai bun remediu intr-o cearta este somnul.Cind ma trezesc a doua zi dimineata sunt cu totul alt om si gindesc altfel de cit eri.Ai grija de tine iubita nu te consuma pupic.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 10-09-2006, 11:31 PM) *

Lacry, ai incercat Radio Itsy Bitsy pentru Mocutza al tau? E un radio pentru copii cu cantece, povesti ... e dragut. biggrin.gif Am vazut ca te-ai hotarat sa incepi serviciul. blink.gif nu e cam repede? Ca ce lucrez,i daca se poate? grin.gif

Nessie, e buna ideea cu Itsy-bitsy, sa-l caut )).gif , multumim de idee pupic.gif ( vezi, deja vorbesc numai la plural, fiul meu este tot timpul cu mine, fara sa vreau fac lucrul asta, eu aproape ca nu mai exist ca individualitate biggrin.gif !)
Azi ma duc sa negociez conditiile intoarcerii mele de la 1 octombrie, vreau sa lucrez doar 4 ore pe zi, maxim 3 saptamani pe luna! Intru oricum in CIC s, pentru ce lucrez, le facturez. Astfel, nu sunt deloc la mana lor. Daca nu vor colaborarea oricum intru in CIC si merg altundeva, in aceleasi conditii, deja mi s-a oferit alt post. O fac si pentru mine, caci m-am izolat de tot cu copilasul asta, raman si in urma dpdv profesional (nu ca n-as putea recupera, mare scofala), dar, oricum, nu mai pot sta NUMAI acasa caci imi vine sa ma sui pe peretzi!

CITAT(aki @ 11-09-2006, 08:55 AM) *

Salut Lacry.Cred ca ti-a trecut ciuda pentru cearta.Cel mai bun remediu intr-o cearta este somnul.Cind ma trezesc a doua zi dimineata sunt cu totul alt om si gindesc altfel de cit eri.Ai grija de tine iubita nu te consuma pupic.gif

A mai trecut ciuda, ca s-a ocupat si el de asta mik. Nu stiu de ce este nevoie insa de masuri radicale cu barbatii astia!

MD: cafea fara cofeina cu fructoza
cicoare cu lapte degresat
iaurt degresat cu fulgi integrali

Pranz: friptura la cuptor si-oi mai vedea ce!

Niste gris cu lapte degresat si frucotza oare ar merge? rolleyes.gif
julyalina
'neatza Lacri!
floare.gif pentru tine si pupic.gif pentru bebe ( ca sa nu-i mai spun Mocutza wink1.gif )
succes la negocieri! si sa ne spui si noua rezultatul. mie mi se pare buna ideea de a te intoarce la munca. adevarul este ca daca stai numai acasa parca ai senzatia ca te prostesti sad.gif intrii in rutina si, chiar daca ai satisfactia ca stai cu bebeul tau, te plafonezi.
ina_ceva
Lacry, cand te duci sa-ti faci suvitze? O schimbare de acest gen te-ar face sa te simti mai bine, eu zic sa-ti faci timp saptaman asta pupic.gif
Sper sa sa termine cu bine negocierile!
Lacry
CITAT(julyalina @ 11-09-2006, 09:20 AM) *

'neatza Lacri!
floare.gif pentru tine si pupic.gif pentru bebe ( ca sa nu-i mai spun Mocutza wink1.gif )
succes la negocieri! si sa ne spui si noua rezultatul. mie mi se pare buna ideea de a te intoarce la munca. adevarul este ca daca stai numai acasa parca ai senzatia ca te prostesti sad.gif intrii in rutina si, chiar daca ai satisfactia ca stai cu bebeul tau, te plafonezi.

Alina, normal ca o sa fie asa cum am cerut... dar sper sa ma descurc in numai 4 ore pe zi, 3 saptamani pe luna, caci e foaaarte mult de lucru, dar am doar de coordonat si verificat niste lucruri... ceea ce e multumitor

give_rose.gif ca ai trecut pe la noi!

CITAT(ina_ceva @ 11-09-2006, 12:15 PM) *

Lacry, cand te duci sa-ti faci suvitze? O schimbare de acest gen te-ar face sa te simti mai bine, eu zic sa-ti faci timp saptaman asta pupic.gif
Sper sa sa termine cu bine negocierile!

Ina, miercuri imi fac suvite rosii ( am parul negru, asa ca, nu pot spera la o decolorare mai serioasa, abia in faza doi le pot face blonde )).gif )

Azi am mai mancat, in afara de ce-am scris mai sus, doua cubulete cioco amaruie 83% wacko.gif , de mi-a trecut orice foame sau pofta de dulce grin.gif

Mai incolo: struguri

spre seara: nu stiu, ca ma duc la dentist. S-ar putea sa ma multumesc cu un mare nimik blum.gif
Lacry
MD: strugure, mar
iaurt degresat cu fulgi de carton
lapte degresat cu cicoare
luchi
pupic.gif pentru mamica de mocutza!
Am citit pe undeva ca spuneai ca te tii de regim dimineata, dar seara e mai greu..ai incercat varianta cu 3 mese si doua gustari? (gustare un iaurt, o mana de fistic/alune/nuci, o bucatica de branza, un fruct) Ma gandesc si eu...
bubbles
`neata lacry...am trecut si in vizita sa iti las un pupic.gif
amalia0701
Eu cred ca e important sa iti reiei activitatea, dar e mult mai important sa mai sati un pic cu puiul tau.
Acu depinde si cine o sa stea cu el, dar cu monentele astea nu o sa te mai intalnesti.Sunt foarte importante si pentru tine, dar mai ales pentru el.
Eu a trebuit sa merg sa dau licentzele si statul cand avea Ioana 9 luni la bucuresti( ea a ramas la deva la mama) si acu imi pare rau.
Dar iti sugerez sa incerci sa-l implici pe sotz, e foarte inportant sa se lege o legatura intre copil si tata printr-un tabiet zilnic.( La noi era plimbarea de seara, care era numai a lor)
Lacry
CITAT(luchi @ 12-09-2006, 09:43 AM) *

pupic.gif pentru mamica de mocutza!
Am citit pe undeva ca spuneai ca te tii de regim dimineata, dar seara e mai greu..ai incercat varianta cu 3 mese si doua gustari? (gustare un iaurt, o mana de fistic/alune/nuci, o bucatica de branza, un fruct) Ma gandesc si eu...

oki, o sa-ncerc! floare.gif

Am continuat cu:
G: 2 pere
pentru pranz am:
supa de rosii Monti
friptura pui la cuptor cu usturoi (eu zic ca-i Monti curat)
Deea
Si eu cred ca tatal trebuie implicat, sa aiba un timp numai al lor. sotul meu nu se da in vant dupa plimbari asa ca Alexia iese dimineata cu mine si seara o trimit cu bunicii la plimbare, socru mei ies cu cainele in fiecare seara iar soacra mea incepuse sa stea numai si numai in casa asa ca m-am gandit ca mai bine i-o dau seara pe fata sa o plimbe si astfel face si ea miscare si in acelasi timp se obisnuieste si cu cainele...sa nu ii fie frica de el cand o fi mai mare....hai ca am deviat de la ce vroiam sa spun smile.gif Deci tati ei are program de stat cu ea seara, se chiraie unul pe altul cam o ora dupa care urmeaza baita si apoi uneori ii mai da el sa manance si o culca.
julyalina
salut.gif mamicuto!
ce mai faci? sa inteleg ca nu ti-a placut ciocolata amaruie? de care ai luat? eu iti sugerez Anidor 73%. dupa gusturile mele, este cea mai buna ciocolata amaruie. naughty.gif iar eu sunt un mare fan al ei blum.gif as manca una intreaga odata , fara sa mi se faca rau tease.gif
Lacry
CITAT(julyalina @ 12-09-2006, 02:30 PM) *

salut.gif mamicuto!
ce mai faci? sa inteleg ca nu ti-a placut ciocolata amaruie? de care ai luat? eu iti sugerez Anidor 73%. dupa gusturile mele, este cea mai buna ciocolata amaruie. naughty.gif iar eu sunt un mare fan al ei blum.gif as manca una intreaga odata , fara sa mi se faca rau tease.gif

julyalina, cioco care nu mi-a placut e lindt, si are 83% cacao, e groaznic de amara
am mai incercat kandia, heidi, dar, Anidor ramane de departe cea mai buna! wink1.gif
deea, cine face baie Alexiei?
Deea
Baie ii fac eu asistata de Dan, el ii da cu apa pe ea ca sa nu ii fie frig fetei in timp ce eu o spal smile.gif Inca nu pot sa o iau sa o pun in prosop daca nu-mi tine cineva prosopul, noi o spalam in baie asa ca pana in dormitor nu pot s-o duc dezbracata.
Mokutza al tau tremura unu-doi? Alexia e tare rea de firg, cum o las putin dezbracata incepe sa tremure si cand o scot din baie daca nu am prosop la indemana tremura saracuta de numa.
Lacry
CITAT(Deea @ 12-09-2006, 03:24 PM) *

Baie ii fac eu asistata de Dan, el ii da cu apa pe ea ca sa nu ii fie frig fetei in timp ce eu o spal smile.gif Inca nu pot sa o iau sa o pun in prosop daca nu-mi tine cineva prosopul, noi o spalam in baie asa ca pana in dormitor nu pot s-o duc dezbracata.
Mokutza al tau tremura unu-doi? Alexia e tare rea de firg, cum o las putin dezbracata incepe sa tremure si cand o scot din baie daca nu am prosop la indemana tremura saracuta de numa.

Eu ii fac baie in camera lui, caci in baie e curent maaare!( am o coloana prin perete pentru furtunul de evacuare masina de spalat, de la coloana aia!) Iar in camera lui de cand s-a nascut, temperatura n-a scazut sub 29 grade sad.gif , nici macar cand a fost mai frig afara, am ferestre spre sud si bate soarele toata ziua! Deci, de unde frig...

Eram curioasa pentru ca, sunt tatici care le fac ei baie copiilor, al meu nu vrea neam, cica il tine el sa-l spal eu, dar e tot un drak, tot stau aplecata, ba' stau mai mult daca il tine el, caci nu stie sa-l manevreze. Asadar, prefer sa-l tin si sa-l spal eu, tati il spala de la brau in jos, dar greul il duc tot eu, iar coloana mi-e subreda rau sorry.gif
Lacry
Iar m-a apucat lesinul, iar doua napolitane mici cu cioco si un dots... bleah!!! nu stiu ce sa ma mai fac!!!

Pana una-alta am actualizat avatarul, astept sa se schimbe, e fiul meu uitandu-se dis-de-dimineata in oglinda tease.gif
luchi
)).gif Hi hi hii.. )).gif ..ce moaca e Mocutza al tau! Si poza aia de la neuroni e de-men-ti-a-la!!!

MIRRRUNA
Knock knock, may I? give_rose.gif
Lacry, am intrat sa te tzuc si sa te felicit pt minunatia de bebel hug.gif . O sa te citesc si o sa ma pun la curent cu tat tat blum.gif
(aici marachesh... nush daca ma mai tii minte blushing.gif . eu pe tine da pupic.gif )
Lacry
CITAT(MIRRRUNA @ 12-09-2006, 10:06 PM) *

Knock knock, may I? give_rose.gif
Lacry, am intrat sa te tzuc si sa te felicit pt minunatia de bebel hug.gif . O sa te citesc si o sa ma pun la curent cu tat tat blum.gif
(aici marachesh... nush daca ma mai tii minte blushing.gif . eu pe tine da pupic.gif )

Mirruna, vezi sa nu )).gif cum sa nu te tin minte? w00t.gif ca doar rumegam jurnalele alea! Bine ai venit pe la mine hug.gif , pardon, pe la noi, caci ne-am inmultit, dupa cum ai constatat...
Am imbaiat, hranit si culcat pe Mai Marele Imashului ( porecla gasita tot de sotul meu, nu stiu nene de unde le scoate, dar pentru mine este tot Mocutza naughty.gif )

CITAT(luchi @ 12-09-2006, 08:55 PM) *

)).gif Hi hi hii.. )).gif ..ce moaca e Mocutza al tau! Si poza aia de la neuroni e de-men-ti-a-la!!!

multam, luchi pupic.gif , pai eu de ce ma ostenesc, ii fac poze haioase ca sa ii binedispun si pe altii si... blushing.gif deh, sa ma laud si eu un picutz, caci asa fac mamele biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.