CITAT(Nessie @ 10-09-2006, 11:31 PM)

Lacry, ai incercat Radio Itsy Bitsy pentru Mocutza al tau? E un radio pentru copii cu cantece, povesti ... e dragut.

Am vazut ca te-ai hotarat sa incepi serviciul.

nu e cam repede? Ca ce lucrez,i daca se poate?

Nessie, e buna ideea cu Itsy-bitsy, sa-l caut
).gif)
, multumim de idee

( vezi, deja vorbesc numai la plural, fiul meu este tot timpul cu mine, fara sa vreau fac lucrul asta, eu aproape ca nu mai exist ca individualitate

!)
Azi ma duc sa negociez conditiile intoarcerii mele de la 1 octombrie, vreau sa lucrez doar 4 ore pe zi, maxim 3 saptamani pe luna! Intru oricum in CIC s, pentru ce lucrez, le facturez. Astfel, nu sunt deloc la mana lor. Daca nu vor colaborarea oricum intru in CIC si merg altundeva, in aceleasi conditii, deja mi s-a oferit alt post. O fac si pentru mine, caci m-am izolat de tot cu copilasul asta, raman si in urma dpdv profesional (nu ca n-as putea recupera, mare scofala), dar, oricum, nu mai pot sta NUMAI acasa caci imi vine sa ma sui pe peretzi!
CITAT(aki @ 11-09-2006, 08:55 AM)

Salut Lacry.Cred ca ti-a trecut ciuda pentru cearta.Cel mai bun remediu intr-o cearta este somnul.Cind ma trezesc a doua zi dimineata sunt cu totul alt om si gindesc altfel de cit eri.Ai grija de tine iubita nu te consuma

A mai trecut ciuda, ca s-a ocupat si el de asta mik. Nu stiu de ce este nevoie insa de masuri radicale cu barbatii astia!
MD: cafea fara cofeina cu fructoza
cicoare cu lapte degresat
iaurt degresat cu fulgi integrali
Pranz: friptura la cuptor si-oi mai vedea ce!
Niste gris cu lapte degresat si frucotza oare ar merge?