CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:42 PM)

nu stiam de unde e valul de voturi...multumim, axe

CITAT(buretel @ 20-04-2007, 12:40 PM)

votat si eu mocutzul
cum se mai simte puiul? bietul de el, te cred ca ai fost ingrijorata

sa treaca.
ps:

felicitari pt examene!
e bine si foarte neastamparat

sunt cu okii in patrusprezece dupa el! multumesc, buretel

, vezi ce faci cu lenea aia...ca nu stiu daca exista calmante pentru dureri provocate de lene
CITAT(_noni_ @ 20-04-2007, 12:35 PM)

Lacry

!
votat puiutul mic si scump!
il pupam mult sa-i treaca buba!

ai grija cu cazaturile, nu vreau sa te sperii mai rau si eu, dar pot fi periculoase. cred ca e bine sa ai covoare mai groase pe jos.
bafta la examene, daca mai ai!
}{mult
nu mai am examene, doar daca vreau sa-l dau si pe ala de consultant fiscal, in iunie. E asa de bine sa nu fii angajat la patron, incat as da orice examen ca sa pot profesa independent
Multumim pentru vot
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 11:32 AM)

A fost pe gresie?...stai linistita ca sunt super rezistenti...
Votat bb de pe 2 pc-uri...
Am facut lobby printre colegii de servici de pe la IP sa voteze bb....ma intreaba daca e al meu...
nu, a fost pe covor, de aceea m-am mirat ca a vomat
Si ce le-ai raspuns colegilor?

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 11:33 PM)

E greu cu copii mici; si eu am avut grija de cei doi verisori ai mei si stateam mereu cu ochii pe ei, dar sunt asa de alunecosi ca nu ai ce sa le faci.
Pup moaca mica si mamica ei

"alunecosi" e cel mai bine spus
CITAT(crissy @ 19-04-2007, 09:44 PM)

CITAT(Lacry @ 19-04-2007, 09:31 PM)

Himere, am terminat cu examenele de duminica. Nu de asta nu am mai intrat aici. Ieri s-a lovit din nou Moaca la cap.

Alaltaieri a fost prima data. S-a aruncat pe spate, era in picioare si il tineam intre genunchi. Deocamdata numerge decat sustinut... S-a rasucit o data brusc si s-a aruncat, cum spuneam, pe spate. Cu capul de podea

Bietul Mokut... Pupam cucuiul sa treaca repede. As vrea sa te incurajez dar... de cazut o sa mai cada, oricat de mult i-am supraveghea

. Elise a cazut de pe scaun (statea in picioare pe el) si eram 3 adulti langa ea. Multumim lui D-zeu ca n-a patit nimica.
crissy, cica la varsta asta au capul moale.... insa e regula sa mergi cu el la spital in caz de: varsaturi, somnolenta/apatie sau reactii neobisnuite care apar imediat dupa cazatura bebelusului
Pai o sa ne treaca sigur cu

vostru