Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
crissy
'Neata!
Cam cat masoara 20 g paine?
Lacry
CITAT(crissy @ 11-04-2007, 10:20 AM) *

'Neata!
Cam cat masoara 20 g paine?

cam...cat grosimea degetului mare... )).gif
bubbles
Seara hug.gif .Votat Moaca blum.gif
Karin
pupic.gif hug.gif Pup mamica si pe moaca cel scump, pe care il votez de fiecare data cand pot! wink1.gif floare.gif hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Votat si io cheer.gif
crissy
pupic.gif
Votez si eu in continuare. Pana cand se poate vota?
ina_ceva
CITAT(crissy @ 13-04-2007, 10:13 AM) *

Votez si eu in continuare. Pana cand se poate vota?

Se poate vota pana la sfarsitul lunii wink1.gif
julyalina
votat moaca pupic.gif
pupic.gif si pentru mamicutza
ina_ceva
Eu nu mai spun, dar votez in continuare wink1.gif
O duminica placuta in familie! floare.gif
Lacry
CITAT(julyalina @ 15-04-2007, 12:57 AM) *

votat moaca pupic.gif
pupic.gif si pentru mamicutza

hug.gif bine v-am regasit

CITAT(ina_ceva @ 15-04-2007, 05:59 AM) *

Eu nu mai spun, dar votez in continuare wink1.gif
O duminica placuta in familie! floare.gif

multumim give_rose.gif dar n-a fost deloc placuta si nici in familie
Va aunt ca ieri si azi am dat ultimele examene... cate-am luat, aflu peste 2 saptamani

Sunt obosita si cu nervi cam franjuriti, dar imi revin eu...

Dieta a cam stat in cui, cred ca nu mai stiu precis nici macar ce am bagat in gura in ultimele zile
Ma rog, azi, tot ce am mancat a fost ingrasacios, ca nu mai aveam mai nimic prin casa ( decat pentru copil, stati asa, nu dati cu rosii...)

Maine merg la servici un pic si fac aprovizionarea. Incep din nou sa numar. Si sa ma odihnesc, ca-s in urma rau cu somnul. blink.gif

Pe Moaca il votam intr-o doara, pentru ca oricum nu putem castiga, prea e obisnuit romanul sa triseze in fel si chip, iar noi nu vrem sa o facem blum.gif

Va doresc o duminica minunata in continuare wink1.gif
Andreea-Rodica
Bine ca ai terminat cu examenele! Votat si eu Moaca din cand in cand, adica de fiecare data cand am ajuns la PC. hug.gif Asa de drag, ca nici nu conteaza cine castiga.
julyalina
pupic.gif pentru mocutza si pupic.gif pentru mamica lui

CITAT(Lacry @ 15-04-2007, 05:10 PM) *

Pe Moaca il votam intr-o doara, pentru ca oricum nu putem castiga, prea e obisnuit romanul sa triseze in fel si chip, iar noi nu vrem sa o facem blum.gif

sad.gif pacat ca se practica asa ceva ...
crissy
sad.gif
Daca ne mobilizam, castiga Mokut. cheer.gif
Lacry
Rodica, julyalina,crissy, multumim pupic.gif
Sa stiti ca am primit raspunsde la un moderator...cei care fraudeaza vor fi descalificati la sfarsitul lunii. Mai avem sanse...cu ministe-ul ala m-au "momit", ca sa zic asa, dar, ma pot lipsi de el.
Am vazut insa cum multi oameni au fost solidari cu noi si mi-a placut, asa cum va ziceam, asta-i deajuns pentru noi smile.gif

Meniu de azi:

un ou...2p
20 gr. paine prajita...1p

45 gr. branza mucegai...3p
2 linguri tocanita ciumperci...1p

total: 7p

Inca sunt obosita, si cand esti obosit n-ai nici pofta de mancare.
Revin cu meniul final la sfarsitul zilei
buretel
pupic.gif moaca si mamica lui hug.gif
Si eu il votez zilnic pe Alexandru, chiar daca nu scriu. Sper sa castige, are multi sustinatori hug.gif
Lacry
CITAT(buretel @ 16-04-2007, 05:01 PM) *

pupic.gif moaca si mamica lui hug.gif
Si eu il votez zilnic pe Alexandru, chiar daca nu scriu. Sper sa castige, are multi sustinatori hug.gif

Moaca baby.gif te pupic.gif

Unul din cele 3 examene il iau sigur, a fost grila si au afisat pe site raspunsurile corecte. Mi le notasem, care si cum, asa ca, de asta am scapat! cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Unde ai ascuns sfarsitul meniului de ieri? grin.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 17-04-2007, 02:37 PM) *

Unde ai ascuns sfarsitul meniului de ieri? grin.gif

pulpa miel cuptor... n-m cantarit si nu stiu sa o punctez blushing.gif
mere

d-aia l-am ascuns, dar nu cred ca am depasit punctajul

Azi:

o cola light..0p
un fresh porto cu grapegruit...1p
branzamucegai...2p

40 g paine...2p
branza....6p
sprot marinat 80g..... nu am gasit sorry.gif
5 lingurite pastrav fiert cu cartof (ramas de la masa lui Moaca)... nu stiu sa le punctez blink.gif

mai mananc mere si zic ca m-am incadrat in puncte... blum.gif
ina_ceva
Cele 5 linguritze poti sa le pui la 1p iar sprotul cam 4p
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 17-04-2007, 06:03 PM) *

Cele 5 linguritze poti sa le pui la 1p iar sprotul cam 4p

pupic.gif

TI-AM ZIS IO CA M-AM INCADRAT IN PUNCTE!!!
axe10
Votai si eu copil frumos....cum naiba ajunse Luca ala dintr-o data pe locu' unu....ca asa ca al nostru nu e....
Sexymom
Votat copil frumos. pupic.gif
bubbles
Votat MMOaca pupic.gif si imi pare rau ca am mai lipsit in ultima vreme biggrin.gif
Lacry
CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 07:20 PM) *

Votai si eu copil frumos....cum naiba ajunse Luca ala dintr-o data pe locu' unu....ca asa ca al nostru nu e....

Il vor descalifica la sfarsitul concursului. Multumim! give_rose.gif Se pare ca suceveanul totusi nu triseaza. Are un grup mare de suporteri , asta-i tot...

CITAT(Sexymom @ 17-04-2007, 07:35 PM) *

Votat copil frumos. pupic.gif

se vede ca ati intervenit pupic.gif , pentru ca am reusit sa depasim bebelusul sucevean

CITAT(bubbles @ 17-04-2007, 07:48 PM) *

Votat MMOaca pupic.gif si imi pare rau ca am mai lipsit in ultima vreme biggrin.gif

am vazut noi ca umbli prin toata tara )).gif
sper sa te simti bine pe unde te duci hug.gif
axe10
Votat mocutza de dis de dimineata....
buretel
si eu, si eu cheer.gif
am dat votul de egalitate, intre Moaca si Rares Dragos.
totusi, nu prea inteleg cum a rasarit pe locul intai baietelul acela? wacko.gif
pupic.gif
bubbles
L`am votat si eu si acum ast sa treaca o ora biggrin.gif sa pot vota din nou blum.gif
ina_ceva
2889 cheer.gif
Amazoana
2928 pt mocuta. Mai votez si eu cand am timp, dar sunt fff ocupata, punem faianta si gresie si e tambalau mare la mine. Va pup pe toate cu mare drag!
himere2005
LACRY, MULTA BAFTA LA EXAMENE
eu l-am votat pe prichindel, imi pare rau ca e pe 3 si sa speram ca se face dreptate in ce priveste descalificarea
crissy
CITAT(himere2005 @ 18-04-2007, 01:11 PM) *

eu l-am votat pe prichindel, imi pare rau ca e pe 3 si sa speram ca se face dreptate in ce priveste descalificarea

N-ai terminat cu examenele? blink.gif
Karin
pupic.gif hug.gif Pup fata si pe Moaca cel scump! Il votez de cate ori pot! wink1.gif
Cum merg examenele? Mai ai? eusa_think.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 18-04-2007, 01:11 PM) *

Himere, am terminat cu examenele de duminica. Nu de asta nu am mai intrat aici. Ieri s-a lovit din nou Moaca la cap. sorry.gif Alaltaieri a fost prima data. S-a aruncat pe spate, era in picioare si il tineam intre genunchi. Deocamdata numerge decat sustinut... S-a rasucit o data brusc si s-a aruncat, cum spuneam, pe spate. Cu capul de podea sad.gif

Aseara, dupa ce a dormit, s-a trezit brusc si a inceput sa planga foarte tare. L-am luat in brate si a vomat blink.gif El n-a vomat decat de 2 ori cand era mic de tot. Mi s-au muiat picioarele...Am sunat asistenta care ne-a trimis de urgenta la spitalul 9, la neurologie. Am crezut ca s-a sfarsit lumea pentru mine, am trait clipe de cosmar! I-au facut radiografie, dar nu au vazut nimic.

Nu mi-a mai ars azi de concurs sau de forumuri. L-am tinut in brate aproape in permanenta.
Eu va multumesc ca l-ati votat in continuare pe razacios(karin-bubu, bubbles-boierica, crissy cu dulcineea ei, himere cu alta scumpete mica, dulcikatty-harnicuta,ina-prietena noastra care-i cu faru' pe noi sa nu ne abatem de la dieta, buretelu'-dragutelu si, nu in ultimul rand, axe pupic.gif ) give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif Nu avem sanse sa castigam pentru ca suceveanul are foarte multi suporteri. Nici nu cred ca imi mai doresc lucrul asta. Vreau ca Moaca al meu sa fie in siguranta si sanatos.
crissy
CITAT(Lacry @ 19-04-2007, 09:31 PM) *

Himere, am terminat cu examenele de duminica. Nu de asta nu am mai intrat aici. Ieri s-a lovit din nou Moaca la cap. sorry.gif Alaltaieri a fost prima data. S-a aruncat pe spate, era in picioare si il tineam intre genunchi. Deocamdata numerge decat sustinut... S-a rasucit o data brusc si s-a aruncat, cum spuneam, pe spate. Cu capul de podea sad.gif

sad.gif Bietul Mokut... Pupam cucuiul sa treaca repede. As vrea sa te incurajez dar... de cazut o sa mai cada, oricat de mult i-am supraveghea sad.gif . Elise a cazut de pe scaun (statea in picioare pe el) si eram 3 adulti langa ea. Multumim lui D-zeu ca n-a patit nimica.
ina_ceva
E greu cu copii mici; si eu am avut grija de cei doi verisori ai mei si stateam mereu cu ochii pe ei, dar sunt asa de alunecosi ca nu ai ce sa le faci.
Pup moaca mica si mamica ei pupic.gif hug.gif
axe10
A fost pe gresie?...stai linistita ca sunt super rezistenti...
Votat bb de pe 2 pc-uri...

Am facut lobby printre colegii de servici de pe la IP sa voteze bb....ma intreaba daca e al meu...
_noni_
Lacry pupic.gif !

votat puiutul mic si scump! hug.gif

il pupam mult sa-i treaca buba! pupic.gif pupic.gif pupic.gif ai grija cu cazaturile, nu vreau sa te sperii mai rau si eu, dar pot fi periculoase. cred ca e bine sa ai covoare mai groase pe jos.

bafta la examene, daca mai ai!

}{mult
buretel
pupic.gif votat si eu mocutzul wink1.gif

cum se mai simte puiul? bietul de el, te cred ca ai fost ingrijorata hug.gif
pupic.gif sa treaca.

ps: cheer.gif felicitari pt examene!
axe10
L-am adus pe locul 2.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Lacry
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:42 PM) *

L-am adus pe locul 2.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

nu stiam de unde e valul de voturi...multumim, axe give_rose.gif

CITAT(buretel @ 20-04-2007, 12:40 PM) *

pupic.gif votat si eu mocutzul wink1.gif

cum se mai simte puiul? bietul de el, te cred ca ai fost ingrijorata hug.gif
pupic.gif sa treaca.

ps: cheer.gif felicitari pt examene!

e bine si foarte neastamparat baby.gif sunt cu okii in patrusprezece dupa el! multumesc, buretel hug.gif , vezi ce faci cu lenea aia...ca nu stiu daca exista calmante pentru dureri provocate de lene lol.gif

CITAT(_noni_ @ 20-04-2007, 12:35 PM) *

Lacry pupic.gif !

votat puiutul mic si scump! hug.gif

il pupam mult sa-i treaca buba! pupic.gif pupic.gif pupic.gif ai grija cu cazaturile, nu vreau sa te sperii mai rau si eu, dar pot fi periculoase. cred ca e bine sa ai covoare mai groase pe jos.

bafta la examene, daca mai ai!

}{mult

nu mai am examene, doar daca vreau sa-l dau si pe ala de consultant fiscal, in iunie. E asa de bine sa nu fii angajat la patron, incat as da orice examen ca sa pot profesa independent smile.gif
Multumim pentru vot pupic.gif

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 11:32 AM) *

A fost pe gresie?...stai linistita ca sunt super rezistenti...
Votat bb de pe 2 pc-uri...

Am facut lobby printre colegii de servici de pe la IP sa voteze bb....ma intreaba daca e al meu...

nu, a fost pe covor, de aceea m-am mirat ca a vomat huh.gif
Si ce le-ai raspuns colegilor? naughty.gif

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 11:33 PM) *

E greu cu copii mici; si eu am avut grija de cei doi verisori ai mei si stateam mereu cu ochii pe ei, dar sunt asa de alunecosi ca nu ai ce sa le faci.
Pup moaca mica si mamica ei pupic.gif hug.gif

"alunecosi" e cel mai bine spus biggrin.gif

CITAT(crissy @ 19-04-2007, 09:44 PM) *

CITAT(Lacry @ 19-04-2007, 09:31 PM) *

sad.gif Bietul Mokut... Pupam cucuiul sa treaca repede. As vrea sa te incurajez dar... de cazut o sa mai cada, oricat de mult i-am supraveghea sad.gif . Elise a cazut de pe scaun (statea in picioare pe el) si eram 3 adulti langa ea. Multumim lui D-zeu ca n-a patit nimica.

crissy, cica la varsta asta au capul moale.... insa e regula sa mergi cu el la spital in caz de: varsaturi, somnolenta/apatie sau reactii neobisnuite care apar imediat dupa cazatura bebelusului
Pai o sa ne treaca sigur cu pupic.gif vostru wink1.gif
bubbles
Votat Moaca.si cand pot mai arunc pleasantry.gif de aici de la Craiova cate un vot pupic.gif
buretel
CITAT
e bine si foarte neastamparat sunt cu okii in patrusprezece dupa el! multumesc, buretel , vezi ce faci cu lenea aia...ca nu stiu daca exista calmante pentru dureri provocate de lene

lol.gif lol.gif stiu, dar nu-mi mai pasa! sunt in stare letargica de ceva vreme, si mi-e bine grin.gif
pupic.gif , pupic.gif si votam wink1.gif
Karin
Votat puiul si vad ca e pe primul loc din nou, acolo unde trebuie! wink1.gif
Pup fata si ii doresc multa bafta in profesarea independenta! pupic.gif
hug.gif Pentru puiul mic.
axe10
La-am spus sa-l voteze ca e al meu )).gif )).gif ...nu toti ma cunosc in amanunt... lol.gif ...sper sa ramana acolo unde e acum ...votat si acum de acasa...ma duc la servici dupa masa si votez la 2 maini.

Sa fie sanatos!
Andreea-Rodica
Votat Mocutz! cheer.gif cheer.gif E pe primul loc! cheer.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 21-04-2007, 10:34 AM) *

Hellooo! Don'soara cumatra! Pe la casuta ta nu mai treci sa ne impartasesti impresii inainte de marele pas?
Lacry
CITAT(axe10 @ 21-04-2007, 10:05 AM) *

La-am spus sa-l voteze ca e al meu )).gif )).gif ...nu toti ma cunosc in amanunt... lol.gif ...sper sa ramana acolo unde e acum ...votat si acum de acasa...ma duc la servici dupa masa si votez la 2 maini.

Sa fie sanatos!

pai sa-ti povestesc atunci ce copil haios ai )).gif
Azi a alergat dupa toate pisicutzele si catelusii din Politehnica. Acum doarme, e frant de oboseala. Cand se trezeste il duc la Zoo naughty.gif

Multumim give_rose.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 21-04-2007, 10:34 AM) *

Asta faci tu inainte de nunta? lol.gif
Ieri, eram in Gradina Botanica cu sotul, nasii, copilul din dotare si copilul nasilor, tot mik-mik. Trece o pereche de miri, ea cu o rochie cu f. multe falduri, tinute de vreo 2 persoane. Remarca sot si nas, ambii rautaciosi: "nu stie ce-o asteapta..." blum.gif
axe10
E cam micutz pt zoo...dar poate ca baietii sunt mai nebuni dupa animale....eu am dus-o anul trecut cand avea 3 ani si nu a interesat-o mare lucru....cand a murit elefantul si a dat la tv vestea i-am zis ca ala e cel pe care l-a vazut la zoo si a zis ca nu era asa batran....

Lasa-l sa alerge ca asa mai stai si tu un pic relaxata ...stiu cum e...

Am votat ...again...sa-mi traiasca...si eu am vrut sa fie baiat , dar a iesit o printzesa...
Lacry
CITAT(Karin @ 21-04-2007, 09:43 AM) *

Votat puiul si vad ca e pe primul loc din nou, acolo unde trebuie! wink1.gif
Pup fata si ii doresc multa bafta in profesarea independenta! pupic.gif
hug.gif Pentru puiul mic.

Bubule, nu zi hop inainte sa sar )).gif Sa vad rezultatele intai blink.gif

Si hug.gif de la puiul razacios.
Amazoana
4150 Mocuta, va pup
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.