Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Lacry
CITAT(buretel @ 20-04-2007, 04:27 PM) *

CITAT
e bine si foarte neastamparat sunt cu okii in patrusprezece dupa el! multumesc, buretel , vezi ce faci cu lenea aia...ca nu stiu daca exista calmante pentru dureri provocate de lene

lol.gif lol.gif stiu, dar nu-mi mai pasa! sunt in stare letargica de ceva vreme, si mi-e bine grin.gif
pupic.gif , pupic.gif si votam wink1.gif

No' daca ti-e bine, apoi tine-o tot asa lol.gif

Fetelor, din cauza ca-l tot votati pe Moaca, reusiti sa provocati probleme serioase in Suceava.
Mama bebelusului respectiv nu doarme noaptea ca sa voteze cat mai des blink.gif si nu-si scote bebelusul afara,sa-l plimbe, din aceeasi pricina unsure.gif
Mare-i gradina Domnului...

CITAT(dulcikatty @ 22-04-2007, 03:39 PM) *

4150 Mocuta, va pup

Pupam pupic.gif , dar ce cauti acasa, la computer, cand e asa frumos afara? Eu astept sa se trezeasca Razacila ca sa-l iau la plimbarica din nou wink1.gif
bubbles
Votat cel mai frumos copil hug.gif .Maine plec acasa dar in gheorgheni la alculator ajung abia duminica blink.gif .Pup pupic.gif
Lacry
CITAT(axe10 @ 22-04-2007, 03:36 PM) *

E cam micutz pt zoo...dar poate ca baietii sunt mai nebuni dupa animale....eu am dus-o anul trecut cand avea 3 ani si nu a interesat-o mare lucru....cand a murit elefantul si a dat la tv vestea i-am zis ca ala e cel pe care l-a vazut la zoo si a zis ca nu era asa batran....

Lasa-l sa alerge ca asa mai stai si tu un pic relaxata ...stiu cum e...

Am votat ...again...sa-mi traiasca...si eu am vrut sa fie baiat , dar a iesit o printzesa...

Pai sa-ti traiasca printesa in chip fericit! smile.gif Atunci, poti sa zici ca-i ginerica lol.gif

CITAT(bubbles @ 22-04-2007, 03:41 PM) *

Votat cel mai frumos copil hug.gif .Maine plec acasa dar in gheorgheni la alculator ajung abia duminica blink.gif .Pup pupic.gif

Boierica, "fara frica" )).gif , nu-i problema, ti-am zis ca nu-s patimasa cu concursul. Ce-am vazut pana acum a fost indeajuns. pupic.gif
Amazoana
CITAT(Lacry @ 22-04-2007, 03:41 PM) *

CITAT(buretel @ 20-04-2007, 04:27 PM) *

CITAT
e bine si foarte neastamparat sunt cu okii in patrusprezece dupa el! multumesc, buretel , vezi ce faci cu lenea aia...ca nu stiu daca exista calmante pentru dureri provocate de lene

lol.gif lol.gif stiu, dar nu-mi mai pasa! sunt in stare letargica de ceva vreme, si mi-e bine grin.gif
pupic.gif , pupic.gif si votam wink1.gif

No' daca ti-e bine, apoi tine-o tot asa lol.gif

Fetelor, din cauza ca-l tot votati pe Moaca, reusiti sa provocati probleme serioase in Suceava.
Mama bebelusului respectiv nu doarme noaptea ca sa voteze cat mai des blink.gif si nu-si scote bebelusul afara,sa-l plimbe, din aceeasi pricina unsure.gif
Mare-i gradina Domnului...

CITAT(dulcikatty @ 22-04-2007, 03:39 PM) *

4150 Mocuta, va pup

Pupam pupic.gif , dar ce cauti acasa, la computer, cand e asa frumos afara? Eu astept sa se trezeasca Razacila ca sa-l iau la plimbarica din nou wink1.gif

4157
Imediat iesim la o plimbare pe faleza. Pana acum toata casa a dormit?(sunt si parintii babuinului la mine), asa am prins si eu timp liber sa stau la calculator.
otilici
Votat Mocutz frumos pupic.gif baby.gif
Are acum 4229 voturi,la 14 voturi diferenta de celalalt copil.
Lacry
CITAT(otilici @ 22-04-2007, 09:39 PM) *

Votat Mocutz frumos pupic.gif baby.gif
Are acum 4229 voturi,la 14 voturi diferenta de celalalt copil.

multumim, Otilici pupic.gif

Ce bebita ai in bratze w00t.gif Sa-ti traiasca!
lliliana
Rezolvat cu votatul...
Sal'...l-ai insurat? )).gif De cand n-am mai fost pe-acilea...mai shtii?....O fi dat vreo rockefelleritza peste voi )).gif
Pup... pupic.gif
ina_ceva
Votat - diferenta de 7 voturi de primul loc wink1.gif

O zi placuta! give_rose.gif
otilici
Mocutza e pe primul loc!!! baby.gif baby.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif 4373, 1 vot diferenta de locul 1. hai sa ne mobilizam cheer.gif
pupic.gif mamicuta de mocutz+mocutz, la pachet wink1.gif
lliliana
Sal'...pup Mok shi mam scumpici foc amandoi....Mai votez o data. pupic.gif hug.gif
julyalina
'neatza mamicuzo ! floare.gif
pupam si votam mokutzul pupic.gif
Lacry
CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 08:24 AM) *

Rezolvat cu votatul...
Sal'...l-ai insurat? )).gif De cand n-am mai fost pe-acilea...mai shtii?....O fi dat vreo rockefelleritza peste voi )).gif
Pup... pupic.gif

Salut, Lilishor pupic.gif , inca nu l-am insurat, dar pot sa-i fac mici sugestii de pe acum )).gif

CITAT(ina_ceva @ 23-04-2007, 12:55 PM) *

Votat - diferenta de 7 voturi de primul loc wink1.gif

O zi placuta! give_rose.gif

Ce putin mai ai pana iti atingi targetul! Moama, ce fata cuminte, nu ca mine doh.gif

Sa ai o (alta) zi frumoasa! hug.gif

multumim, otilici, buretel, lilishor (again) si julyalina give_rose.gif

Abia astept sa se termine concursul asta wacko.gif
ina_ceva
Stai tu linistita, ca mi-am modificat targetul de am asa putin pana la final blum.gif grin.gif
pupic.gif hug.gif pentru tine si pt mocutz
Lacry
Aha, ina,am inteles, ai "spart" targetul in bucatele si le atingi unul cate unul )).gif

Pentru ca tot am terminat cu examenele, ce m-am gandit eu: hai sa-mi fac de lucru...de parca nu era bine sa ma mai odihnesc si eu nitel, sa ma ocup de mine, un mers la sala, un dus copil la piscina, etc...

Si m-a mancat undeva si am promis ca ma ocup de actualizarea unei lucrari despre tva, si acum trebuie sa o fac, caci nu-mi permit sa-mi iau cuvantul inapoi. Iata-ma autor si editor din momentul asta blink.gif
Sotul s-a cam suparat...ca spera si el sa ma ocup mai mult de Mocutz, de el si de mine personal.Dar, se vede treaba ca s-ainselat blum.gif
Ei, poateca totusi am talent si o sa ma descurc cu asta lejer... sa stiti ca acum sunt in fazade cautari, vreau sa fac ceva care-mi place...inca mai am timp pentru experimente pana face Moaca 2 ani...dupa aia s-a cam dus distractia grin.gif

Azi incep sedinte de parafango yahoo.gif

Meniul de azi:

paine 30g....1,5p
pateu vegetal...2p
rosie
triunghi branza fitness...1p
cafea fara cofeina, farazahar, fara nika...0p
Amazoana
Neata, ce faci mamicuto? Eu am ajuns la serviciu, prima zi dupa concediu.......
himere2005
lacry, daca intri pe mess te rog sa-mi dai accept. o sa-ti trimit si mesaj privat in legatura cu conta ca nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc si eu sunt un pic mai mult decat bata blushing.gif
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 25-04-2007, 10:20 AM) *

Neata, ce faci mamicuto? Eu am ajuns la serviciu, prima zi dupa concediu.......

Am fost si eu la serviciul unde am contractul de munca ( acum e suspendat pe 2 ani din motive de Moaca) si le-am facut bilantul, dupa ce verificasem tot anul precedent. Nefacand lucrul asta oficial, l-am rugat pe colegul care-i in locul meu sa le semneze si am avut un circ intreg dry.gif
Maine ma duc eu sa le semnez, desi nu ar trebui. Dar, de maine incolo nu mai vreau sa aud de ei mad.gif
julyalina
'neatza lacry ! pupic.gif
ce rau e colegul tau sad.gif nu stie ca in perioada de maternitate nu ai voie sa semnezi documente?

las un pupic.gif si pentru moku mic hug.gif
Lacry
CITAT(julyalina @ 27-04-2007, 10:56 AM) *

'neatza lacry ! pupic.gif
ce rau e colegul tau sad.gif nu stie ca in perioada de maternitate nu ai voie sa semnezi documente?

las un pupic.gif si pentru moku mic hug.gif

julyaninutzo pupic.gif nu prea inteleg eu cum sta treaba cu targetul tau... vroiai sa pui 5 kilos? blink.gif

Moaca doarme pe burtica, cu funduletul ridicat in sus, langa mine. Eu am fost la parafango, mi-am luat niste toale( si am jurat sa nu mai calc prin magazine pana nu trec de jumatatea "drumului" cu kilele, totul arata groaznic pe mine) si am revenit la Monti. Nu-s in stare sa tin o dieta ca lumea, asa cum am procedat in ianuarie anul acesta sorry.gif

Meniu azi:

300ml juice facut de mine
o cafea fraa cofeina, cu lapte

sunca Praga, branza mucegai, branza mozzarela, branza cu gauri, iaurt 0,1% grasime, rosie

dupa 3 ore jumate...
fructe

nu stiu ce mananc la cina. am luat pastrav si somon, o sa prepar pane pentru sot si la cuptor sau la steamer pentru mine
crissy
CITAT(Lacry @ 27-04-2007, 04:21 PM) *

Meniu azi:

300ml juice facut de mine
o cafea fraa cofeina, cu lapte

sunca Praga, branza mucegai, branza mozzarela, branza cu gauri, iaurt 0,1% grasime, rosie

dupa 3 ore jumate...
fructe

nu stiu ce mananc la cina. am luat pastrav si somon, o sa prepar pane pentru sot si la cuptor sau la steamer pentru mine

Andreea mi-a atras o data atentia ca nu ar fi bine de combinat iaurt degresat cu branza grasa.
Chiar daca ai modificat link-ul de la semnatura, eu tot l-am votat wink1.gif
Lacry
crissy, am inteles, nu combin iaurt degresat cu branza grasa. Adevarul este ca nu stiu de ce nu reusesc sa mananc ceea ce trebuie. Azi am mancat Monti, doar ca m-am atins si de niscaiva cioco amaruie... doh.gif
Si nu-s in stare sa ma sui pe bicicleta aia. Cad ca secerata seara langa Moaca pupic.gif

Multumim pentru vot. give_rose.gif Nu am modificat eu linkul. Se termina pe 30 ale lunii, of, ce bine. E, intr-adevar, o mare porcarie concursul asta. unsure.gif

Vreau sa ma odihnesc si eu muuuult, ca in vremurile bune! rolleyes.gif
Karin
CITAT(Lacry @ 27-04-2007, 10:38 PM) *

crissy, am inteles, nu combin iaurt degresat cu branza grasa. Adevarul este ca nu stiu de ce nu reusesc sa mananc ceea ce trebuie. Azi am mancat Monti, doar ca m-am atins si de niscaiva cioco amaruie... doh.gif
Si nu-s in stare sa ma sui pe bicicleta aia. Cad ca secerata seara langa Moaca pupic.gif

Multumim pentru vot. give_rose.gif Nu am modificat eu linkul. Se termina pe 30 ale lunii, of, ce bine. E, intr-adevar, o mare porcarie concursul asta. unsure.gif

Vreau sa ma odihnesc si eu muuuult, ca in vremurile bune! rolleyes.gif

pupic.gif hug.gif
L-am votat si eu si ma bucur sa il vad acum pe primul loc! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ieri am fost dezamagita ca era pe locul 3, dar acum si-a revenit piticul! cheer.gif floare.gif
pupic.gif hug.gif
Lacry
Mai sunt doua zile...da, e pe primul loc si pentru ca fratemiu si colegii lui au mai multe IP-uri la servici si il tot voteaza...insa si sucevenii au blink.gif
Daca mai aveti chef si placere, poate mai strecurati cate un vot mititel....fiecare vot conteaza! Cine stie, poate totusi castigam...si daca n-om castiga, tot fericiti vom fi ca am participat si ne-ati votat floare.gif
ina_ceva
Nu renuntam noi asa, pe ultima suta de metri; votam in continuare pupic.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 29-04-2007, 07:09 AM) *

Nu renuntam noi asa, pe ultima suta de metri; votam in continuare pupic.gif

da'stiu ca te-ai trezit cu noaptea-n cap pupic.gif

pe mine daca nu ma trezea acum Mai Marele Imasului, ce bine mai dormeam! Fug sa-i prepar lapticu' baby.gif

de doua zile zice tika-tik si kaki naughty.gif
bubbles
Hey frumosilor hug.gif .Ce faceti?Ce a facut Moaca la concurs? pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 07:55 AM) *

Hey frumosilor hug.gif .Ce faceti?Ce a facut Moaca la concurs? pupic.gif

Dar se mai poate vota si astazi. Este ultima zi! pupic.gif

5946!
ina_ceva
5947 voturi wink1.gif

pupic.gif hug.gif
Pisik
Pup Mocutzu si pe mamica. Ce regim mai tii? Monti?
Amazoana
5971!
Lacry
Salutare, fetelor! Multumim ca ne-ati vizitat azi si, de asemenea, pentru sustinerea la concurs pana in panzele albe. Nu vom castiga concursul, dar nu-i nimic. A fost interesant! smile.gif

Acum tin Monti. De 3 zile am inceput sa biciclesc. Acum fug, caci am mult de lucru.
Pupam toate fetele dulci si frumoase de pe acest forum pupic.gif
axe10
Se pare ca ala de pe primul loc a avut parinti care lucreaza la vreun internet provider...ca altfel nu-mi explic...
Lacry
Am luat toate examenele cheer.gif
May
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Amazoana
CITAT(Lacry @ 03-05-2007, 10:06 PM) *

Am luat toate examenele cheer.gif

Felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Tre sa dai de baut! pupic.gif
ina_ceva
Felicitari, lacry! Dulci are dreptate, trebuie sa dai de baut wink1.gif
Lacry
Pai daaaau! Cand e prima intalneala?

Pana una-alta stati sa caut o sampanie virtuala!
otilici
Felicitari Lacry pentru examene!Si eu astept sampania sorry.gif )).gif
pupic.gif
Lacry
CITAT(otilici @ 03-05-2007, 11:55 PM) *

Felicitari Lacry pentru examene!Si eu astept sampania sorry.gif )).gif
pupic.gif

Of, nu am găsit șampanie..am găsit altceva, dar nu pot introduce imagine, nu știu de ce... sad.gif
luchi
Lacry, felicitari! floare.gif Pe langa sampanie, ai pregatit cumva un tort? naughty.gif
Trebuie sa fie foarte simpatic Maria Sa mai ales cand spune kaki..smile.gif..in curand va spune si "mama", daca nu a facut-o deja. pupic.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaa
crissy
pupic.gif Felicitari pentru examene. Abia astept sa sarbatorim virtual cu o cupa de sampanie si o felie de tort wink1.gif
lliliana
pupic.gif hug.gif Mam', Mok... hug.gif pupic.gif
lliliana
Salut famelie frumoasa shi fericita. Urez de bine pupic.gif hug.gif floare.gif
Lacry
Multumesc, fetelor, ca ne-ati vizitat!
In WE am fost la Poiana Marului si Poiana Brasov. Sunt in continuare foarte obosita. Mi-e ciuda ca nu am resurse sa fac tot ceea ce doresc. Am ajuns iar la 60 kilos dar nu sunt in stare sa merg mai departe cu dieta. sad.gif
Imi recomanda cineva ceva? O zi tin WW, o zi tin Monti. Nu merge cu nici una huh.gif
Aseara iar am adormit ca betivu' langa copil. Imbracata, fra sa ma fi spalat pe dinti, sa fi facut dus sau sa ma fi demachiat. Toate astea au fost facute la unu noaptea cand m-am trezit unsure.gif Nu prea e ok ce mi se intampla. sorry.gif
Amazoana
Neata Lacry
Ce-i cu tine? Oboseala cronica? Hai sa bem o cafea amandoua pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Asa e dulci... e oboseala cronica blum.gif
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 08-05-2007, 09:31 AM) *

Neata Lacry
Ce-i cu tine? Oboseala cronica? Hai sa bem o cafea amandoua pupic.gif

Hai naughty.gif , dar sa nu ma pui sa-ti povestesc ceva in timpul asta ( ca in reclama cu Jacobs) ca nu am ce... as vrea eu sa mai fiu tinerica si sa fac o cucerire lol.gif ca sa am ce spune la o cafea!

De azi chiar ma tin de WW, sa fie clar!

Iata MD:

cafea... 0p
una lingura br. vaci...2p
un triunghi fitness...1p
o felie parizer pui 20 g...1,5p
paine 30 g...1,5p

total MD: 6p

Sa incerc de la inceput un Wendy plan? Hm, e dimineata si inca nu mi s-a facut foame rau )).gif
aki
Salut Lacrisor si mokut rizacios.Am citit tot,dar asa si nu am inteles daca a cistigat mokutul nostru sad.gif
Ce mai facu bubuta luiMokut?Il mai supara?Va iubesc si va pup pe ambii
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.