Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
crissy
CITAT(Lacry @ 07-05-2007, 09:40 PM) *

Multumesc, fetelor, ca ne-ati vizitat!
In WE am fost la Poiana Marului si Poiana Brasov. Sunt in continuare foarte obosita. Mi-e ciuda ca nu am resurse sa fac tot ceea ce doresc. Am ajuns iar la 60 kilos dar nu sunt in stare sa merg mai departe cu dieta. sad.gif
Imi recomanda cineva ceva? O zi tin WW, o zi tin Monti. Nu merge cu nici una huh.gif
Aseara iar am adormit ca betivu' langa copil. Imbracata, fra sa ma fi spalat pe dinti, sa fi facut dus sau sa ma fi demachiat. Toate astea au fost facute la unu noaptea cand m-am trezit unsure.gif Nu prea e ok ce mi se intampla. sorry.gif

sad.gif pupic.gif Nu ai pe nimeni sa te ajute cu mokut? 1-2 zile, pana iti incarci tu bateriile. Du-l la soacra sau la mama ta, chiar daca ti-e greu sa stai departe de el. Ca la starea pe care o ai, nu-ti faci nici tie bine, dar nici la ingeras. floare.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 08-05-2007, 10:48 AM) *

CITAT(Lacry @ 07-05-2007, 09:40 PM) *

Multumesc, fetelor, ca ne-ati vizitat!
In WE am fost la Poiana Marului si Poiana Brasov. Sunt in continuare foarte obosita. Mi-e ciuda ca nu am resurse sa fac tot ceea ce doresc. Am ajuns iar la 60 kilos dar nu sunt in stare sa merg mai departe cu dieta. sad.gif
Imi recomanda cineva ceva? O zi tin WW, o zi tin Monti. Nu merge cu nici una huh.gif
Aseara iar am adormit ca betivu' langa copil. Imbracata, fra sa ma fi spalat pe dinti, sa fi facut dus sau sa ma fi demachiat. Toate astea au fost facute la unu noaptea cand m-am trezit unsure.gif Nu prea e ok ce mi se intampla. sorry.gif

sad.gif pupic.gif Nu ai pe nimeni sa te ajute cu mokut? 1-2 zile, pana iti incarci tu bateriile. Du-l la soacra sau la mama ta, chiar daca ti-e greu sa stai departe de el. Ca la starea pe care o ai, nu-ti faci nici tie bine, dar nici la ingeras. floare.gif

A venit mama ieri... sa-l fi dus la mama era cam greu, ca sta in Barlad )).gif iar soacra nu poate, are sot grav bolnav, imobilizat de ani de zile, si e tot departe ( pe la olteni, pe undeva...)

CITAT(aki @ 08-05-2007, 10:38 AM) *

Salut Lacrisor si mokut rizacios.Am citit tot,dar asa si nu am inteles daca a cistigat mokutul nostru sad.gif
Ce mai facu bubuta luiMokut?Il mai supara?Va iubesc si va pup pe ambii
pupic.gif

nu, a fost descalificat, dr cred ca totul e aranjat pe acolo. Nu-mi mai bat capul.
Multumim, si noi te iubim give_rose.gif floare.gif
julyalina
am trecut si eu pe aici sa las un pupic.gif pentru mokutz si un pupic.gif pentru mamica lui !
Lacry, stiu ca este usor de spus si mai greu de facut mai ales cand ai un bb, dar incearca sa te odihnesti putin hug.gif
Lacry
Ina,multumesc floare.gif Abia acum ma apuc de lucru si poate ma ia somnul unsure.gif
Moaca sta cu mama cheer.gif

Continuare meniu:
un kiwi, un fresh portocale...1p
un ou intreg si un albus, fierte... 2,5p
30 g paine neagra....2p
ulei fl. soarelui o lgt. legume congelate....1p
rosii, ridichi luna, ceapa, oregano, ulei masline...0,5p
cioco dietetica 25 gr..... 2,5p
seminte fl. soarelui15g... 1,5p

Total 11p+6p= 17p

19p-3p= 16p

trebuie sa biciclesc de minim 1p
mai am dreptul la apa si fructe sorry.gif

Nessie
Tu ai sarit pe Wendy asa din prima? laugh.gif Eu zic sa lasi 1-2 saptamani sa treaca si apoi. Parca zicea in materiale chiar 3 saptamani de platou. unsure.gif

De la paine mai poti scadea 0,5p, pentru ca 50g de paine au 2p. blum.gif

pupic.gif Bafta multa si somn usor daca tot e mama ta pe la tine. grin.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 08-05-2007, 04:07 PM) *

Tu ai sarit pe Wendy asa din prima? laugh.gif Eu zic sa lasi 1-2 saptamani sa treaca si apoi. Parca zicea in materiale chiar 3 saptamani de platou. unsure.gif

De la paine mai poti scadea 0,5p, pentru ca 50g de paine au 2p. blum.gif

pupic.gif Bafta multa si somn usor daca tot e mama ta pe la tine. grin.gif

Fain mai suna, saptamana fara abateri )).gif
Pai cu WW am slabit de la 64,2 pana la 60 in ianuarie, apoi m-am oprit la greutatea asta. Trebuie facut ceva mai radical...

Nessie, ai avut dreptate cu concursul ala. Dar eu, pana nu ma frig personal, nu ma las blum.gif

Meniu de seara:
mere
si, probabil, apa blink.gif

Am rontait si vreo 4 bomboane solano asa ca, mai adaug 1p. Trebuie sa biciclesc de 2p huh.gif unsure.gif
ina_ceva
Te tii bine pupic.gif bravo wink1.gif
bubbles
Neata frumosilor yahoo.gif .Cum a fost prima zi de WW ? hug.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 07:30 AM) *

Neata frumosilor yahoo.gif .Cum a fost prima zi de WW ? hug.gif

api nu am mai biciclit si am mai bagat vreo 20 gr. seminte de fl. soarelui
Am ratat inceputul de wendy plan

Am decis sa nu mai mananc mai mult de 5p la MD si sa nu ma mai ating de dulciuri, fie ele si dietetice

Aseara nu mai aveam nici un mar in casa, le-am ras pe toate si tot imi era foame
Nu am fost in stare sa fac efort fizic huh.gif

MD astazi:

fresh de portocale...1p
20 gr. paine neagra prajita...1p
o felie parizer pui...1,5p
cafea...0p
triunghi brnza fitness...1p

Total MD: 4,5p blum.gif blum.gif
Amazoana
Buna
Am venit sa va aduc cate ceva de baut:
ImagineImagineImagine
otilici
Buna Lacry! Cum iti mai merge?Te-ai mai odihnit putin? Puiutul ce mai face?
Vroiam sa te intreb daca il mai alaptezi cumva,sau pana la ce varsta l-ai alaptat tu...ca vad ca al meu numai nu se poate desprinde de san,daca nu as mai avea,ar fi cea mai mare problema a noastra,mare scandal grin.gif .Cu diversificarea cum stati?E papacios puiul?
Pupicei pupic.gif pupic.gif pt. mamica si pt. Mokutz baby.gif
Lacry
CITAT(otilici @ 09-05-2007, 11:19 AM) *

Vroiam sa te intreb daca il mai alaptezi cumva,sau pana la ce varsta l-ai alaptat tu...ca vad ca al meu numai nu se poate desprinde de san,daca nu as mai avea,ar fi cea mai mare problema a noastra,mare scandal grin.gif .Cu diversificarea cum stati?E papacios puiul?

Otilici, eu i-am dat pana la 8 luni, dar nu a fost exclusiv san ca nu am avut destul. Proportia a fost de 30-40% san, diferenta completare.
Cu diversificarea a mers f. prost la incepu si tot de pe la 8 luni a inceput sa manance asa, deodata. Nu mananca ciorbe, nu bea sucuri de fructe.

Mananca fructe, cereale cu iaurt si piureuri cu carne, ou, peste si legume la pranz. Si bea multa apa. Eu zic ca-i bine, daca asta-i voia 'Mnealui si asta-i place, pai asta sa manance... important e sa asiguri necesarul de vitamine, proteine, minerale si totul este ok. El le primeste pe toate acestea.

Succes cu diversificarea, cand o fi cazul!!! give_rose.gif
Amazoana
CITAT(otilici @ 09-05-2007, 11:19 AM) *

Ce bebe frumos ai Otilici! Sa-ti traiasca. ptiu, ptiu
axe10
Mai stau si eu o saptamana si daca nu scad deloc o sa bag un wendy
Imi pare rau ca nu am reusit cu bb sa-l aducem pe primul plan...care era miza?
Lacry
CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 12:38 PM) *

Mai stau si eu o saptamana si daca nu scad deloc o sa bag un wendy
Imi pare rau ca nu am reusit cu bb sa-l aducem pe primul plan...care era miza?

un minisite pentru castigator

Multumim ca ai fost alaturi de noi give_rose.gif , asta e mai important smile.gif
bubbles
Ce faceti mai ?Pe unde umblati?Ia arata meniul de azi blum.gif grin.gif
otilici
Lacry,noi ne diversificam deja de pe la 4 luni,ca am auzit multe mamici care au inceput diversificarea la 6 luni si copii au inceput tare greu sa accepte alimentele si m-am temut si eu.Plus ca daca mananca si altceva pe langa san,nu mai trebuia sa mananc asa mult nici eu grin.gif El mananca acum 2mese/zi ,care constau in: o masa de fructe cu iaurt sau cereale,branzica,biscuite etc si o masa de piure de legume cu carnita.Mai mult de 2 mese/zi nu vrea blum.gif ,in rest numai san,dar si mesele solide sunt completate de san,ca altfel nu scap mad.gif baby.gif .
Tu cate mese/zi ii dai in afara de lapte?Ce zici,oare procedez bine sau nu?
Lacry
Otilici,
Meniul trebuie sa arate cam asa:

masa unu...lapte
masa doi, adica o gustare...fructe sau doar suc (ora 10 dim sau 11, in fctie de prima masa de lapte, daca-i la 7 sau la 8)

masa principala...supe si piureuri cu legume, carne, peste, ou (din cand in cand ficat de pui)

masa 4, adica tot o gustare...cereale cu iaurt sau branzica

masa 5...lapte

gustarile pot fi inversate intre ele, dar eu ii dau fructele la ora 10-11 intrucat au vit. C si e prea plin de energie...vit. C cica nu se da dupa ora 16.00 ( cum mi-a zis asistenta lui) ca adoarme mai greu seara blink.gif

meniul meu:

carne vitel slaba fiarta 75g...1p
snitel pui 45 g...1,5p
sunca Praga 40g...3p
paine 30g...1,5p
mozarella...2,5p
cola 0... ar trebui sa fie 0p, nu? huh.gif
total pranz: 9,5p

MD+pranz= 4,5+9,5= 14 puncte

Cina:
225 gr. piept pui la cuptor....3p ( un pct ulei)
salata rosii cu ceapa
mere mai spre miezul noptii

am pus deja la freshul de dimineata un punct, care era pentru extrafructe si legume

Asadar, as incheia cu 17 puncte, asta daca nu catadicsesc sa calaresc bicicleta tease.gif

bubbles
Bun clap.gif .Eu mi`am facut salata dar am uitat de uleiul de masline asa ca ramanc si eu la ... 18.4p blum.gif
otilici
Merci mult Lacry pupic.gif Inseamna ca e ok,doar ca la noi o gustare e inlocuita cu lapte,nu vrea altfel deocamdata.
Pupici tie si lui Mokutz pupic.gif pupic.gif
May
Lacry ai scris ca mananci la cina:

225 gr piept de pui la cuptor si ai calculat 3 p in cazul in care ai pus si ulei.

Vroiam sa iti spun ca in lista am asa:

Piept de pui proaspat 1 bucata, 100g gatit 2 Points

Deci la tine ar fi 4 puncte numai carnea + 1p uleiul deci 5 p

floare.gif
Lacry
CITAT(Maybeline @ 09-05-2007, 07:37 PM) *

Lacry ai scris ca mananci la cina:

225 gr piept de pui la cuptor si ai calculat 3 p in cazul in care ai pus si ulei.

Vroiam sa iti spun ca in lista am asa:

Piept de pui proaspat 1 bucata, 100g gatit 2 Points

Deci la tine ar fi 4 puncte numai carnea + 1p uleiul deci 5 p

floare.gif

MULTUMESC CA AI FOST ATENTA, SI EU MI-AM DAT SEAMA, DAR NU AM APUCAT SA POSTEZ. DE FAPT, PANA LA FINAL AU FOST CCA 300GR, ASTA INSEAMNA VREO 7P, ADICA 21 IN TOTAL, MINUS 20 MINUTE DE BICI ( CA MI-AM DAT SEAMA de situatie... sorry.gif ), echivalentul a 2p, raman cu exact 19 la final blum.gif
May
floare.gif hug.gif
Lacry
MD:
una bucata placinta cu branza facuta de mama....7p blink.gif
o cafea cu 10gr. zahar si lapte ...1,5p

190 gr. piept de pui afumat...4,5p
20gr.paine...1p
Mozzarela 45% grasime....cca 75gr....4,5p

Total: 18,5p

urmeaza extrafructe si legume, of course...1p

biciclit de minim 0,5p...merge. nu-i prea greu... unsure.gif
bubbles
Hey hug.gif .De ce ai pus 4.5p la piept de pui afumat la 190g ?
May
Piept de pui , afumat 1 bucata, 20g 0,5 Points

A calculat bine floare.gif
Lacry
Plecam din peisaj pentru cca 7-10 zile, nu avem net...
Speram sa ne 'revedem" cu cateva kilos in minus!
pupic.gif fetele frumoase, nu lasati sa ne mucegaiasca jurnalul )).gif
axe10
Toata lumea pe aici are probleme cu netul?!1!!
otilici
Lacry,cand te intorci?Ca maine sunt deja 7 zile si n-ai trecut pe aici...Sper sa revii cat mai repede si...cu mai putine kilograme wink1.gif
pupic.gif pupic.gif
crissy
CITAT(otilici @ 19-05-2007, 06:00 PM) *

Lacry,cand te intorci?Ca maine sunt deja 7 zile si n-ai trecut pe aici...Sper sa revii cat mai repede si...cu mai putine kilograme wink1.gif
pupic.gif pupic.gif

Da, si cu bateriile incarcate la maximum wink1.gif
Lacry
Am revenit. Am fost la Buzau, la fratele meu, cu Alec, caci are casa. La noi a fost santier, tati a facut balcoanele...,m
Revin mai tarziu cu meniul de ieri
Am tot 60 de kilos
Lacry
Meniul de ieri;
1lgt. salata icre crap...1p
20g sunca pui 0,5p
30g paine...1,5p
1 lgt. pateu ficat...1p
20 gr. emmental...1p
75gr. pastrav fiert 1,5p
o cioco dietetica...4p(aici am cam scrantit-o) doh.gif
20 gr. emmental...1p
1 cremvusti mic...2,5p
20 gr. paine...1p
o jum. lgt. salata icre...0,5p
jumate banana...0,5p

total 18p minus 20 minute bicicleta...16p

MD de azi

un ou si jumatate fiert....3p
20 gr. paine...1p
o lgt. salata icre...1p
40 gr. iaurt Campina...0,5p
2 mere...deocamdata 0p

Total MD: 5,5p

Nu stiu daca am punctat bine salata de icre de crap(din comert)
Pisik
CITAT(Lacry @ 23-05-2007, 09:44 AM) *

Meniul de ieri;
1lgt. salata icre crap...1p
20g sunca pui 0,5p
30g paine...1,5p
1 lgt. pateu ficat...1p
20 gr. emmental...1p
75gr. pastrav fiert 1,5p
o cioco dietetica...4p(aici am cam scrantit-o) doh.gif
20 gr. emmental...1p
1 cremvusti mic...2,5p
20 gr. paine...1p
o jum. lgt. salata icre...0,5p
jumate banana...0,5p

total 18p minus 20 minute bicicleta...16p

MD de azi

un ou si jumatate fiert....3p
20 gr. paine...1p
o lgt. salata icre...1p
40 gr. iaurt Campina...0,5p
2 mere...deocamdata 0p

Total MD: 5,5p

Nu stiu daca am punctat bine salata de icre de crap(din comert)

Lacry, bravo ca te-ai apucat iarasi de numarat pupic.gif Vad ca merge. Icrele sunt ok punctate. Ce cioco diet ai papat tu de 4p? cat de multa? pup mocutzul razacios si pe mami pupic.gif
Amazoana
Neata Lacry
Cum s-a simtit cel mic in aer liber, la casa?
ina_ceva
Deci e terminata treaba la tine in casa?

pupic.gif hug.gif
Lacry
Pisik, e vorba de tableta Santos, are 40gr. si am calculat cu calculatorul grin.gif
Dulcikatty, puiul a dormit de puteai sa tai lemne pe el, cate 9 ore noaptea si 4 ore in cursul zilei!!!! rolleyes.gif Doar ca mi-am rupt spatele cu el in brate pe scari, dormitoarele erau la etaj iar bucataria la parter. A fost o saptamana benefica pentru amandoi, exclusiv spatele meu, asa cum iti spuneam doh.gif
Ina, erau gata, curatenie in toata casa mai putin in balcoane, unde am stat ieri 3 ceasuri cu fundu-n sus ca sa curat smoala si vopseaua de pe gresie...abia am terminat unul, si ala in proportie de 80% blink.gif
Dar, punem jaluzele verticale si-o sa ne fie mult mai bine la vara. Avem ferestrele spre sud...vara ne topim de cald chiar daca functioneaza AC-urile sad.gif Nici o floare nu rezista in balcoanele noastre...acum sper ca situatia va fi alta wink1.gif Cate un geam lateral va sta deschis in permanenta, ca sa "respire" floricelele rolleyes.gif

Multumesc pentru vizita voastra give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif si pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Cred )).gif fratele meu era micut tare, vreo 4-5 ani. Nu manca deloc. Ne-am dus la fini in Bv, tot asa la casa. Aerul de acolo si statul prin curte l-au facut sa manance de toate(am uitat sa mentionez ca era extrem de fitos la mancare) si sa doarma la fe, de taiai lemne pe el. Nu s-a "buflinat"?
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 23-05-2007, 01:33 PM) *

Cred )).gif fratele meu era micut tare, vreo 4-5 ani. Nu manca deloc. Ne-am dus la fini in Bv, tot asa la casa. Aerul de acolo si statul prin curte l-au facut sa manance de toate(am uitat sa mentionez ca era extrem de fitos la mancare) si sa doarma la fe, de taiai lemne pe el. Nu s-a "buflinat"?

Nu stiu ce-i aia lol.gif

Meniu de pranz:

un cremvusti mic....2,5p
20 gr. mozzarela....1p
o lgt. salata icre...1p
salata verde, un morcov mic....0p
paine 20gr....1p
un iaurt Milli light...1p

total pranz: 6,5p

Total provizoriu: 12p

Azi incerc sa mananc de 15 pct. doar, ca sa incep wendy plan
Si trebuie sa schimb tickerul, caci aveam doar 60 alaltaieri la ultima cantarire..
Amazoana
a se buflinii= a se ingrasa.
Putin asa, ca la bebelui, falcute )).gif eee, vocabularul meu personal blum.gif

Uaauuuu, felicitari pt cat ai slabit! cheer.gif
Cat aveai inainte sa ramai insarcinata, cat ai avut la 9 luni? cat dupa nastere.........
bubbles
Ziua pupic.gif pupic.gif pupic.gif Missed me?Ce faceti frumosilor? pup nrazaciosii pupic.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 23-05-2007, 03:22 PM) *

Ziua pupic.gif pupic.gif pupic.gif Missed me?Ce faceti frumosilor? pup nrazaciosii pupic.gif pupic.gif

Yuhuuu, bubbles, ce faci? Unde ai fost? pupic.gif
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 23-05-2007, 01:50 PM) *

a se buflinii= a se ingrasa.
Putin asa, ca la bebelui, falcute )).gif eee, vocabularul meu personal blum.gif

Uaauuuu, felicitari pt cat ai slabit! cheer.gif
Cat aveai inainte sa ramai insarcinata, cat ai avut la 9 luni? cat dupa nastere.........

Asadar:
54 kilos inainte sa raman gravi
65 inainte de a naste
60 dupa ce am nascut....adica cat am acum sad.gif
Am slabit dupa aia pana la 58 si apoi am pus la lok blum.gif

Si am 1,68m....dar la 60 kilos art cam nasol, burta plus coapse blink.gif
Andreea-Rodica
Ce slabuta esti! Si eu am 1,68 cm, dar 64 de kg. Si pana la 60 e cale lunga si nici nu prea am chef sa ma tin de dieta. Mi-e cald, mi-e lene, am de invatat si numai de dieta nu-mi arde. Dar sper in curand sa ma cumintesc. blush.gif
bubbles
Hello hug.gif .Hmmm mie mi se pare ca esti numai buna grin.gif .Eu am cred ca 63-64 kg deci mai putin decat cand am plecat de la gheorgheni dar am renuntat de tot la cartofi si mananc cam 50g graham pe zi blum.gif .
ina_ceva
CITAT(Lacry @ 23-05-2007, 12:51 PM) *

curatenie in toata casa mai putin in balcoane, unde am stat ieri 3 ceasuri cu fundu-n sus ca sa curat smoala si vopseaua de pe gresie...abia am terminat unul, si ala in proportie de 80% blink.gif

)).gif ...suna a efort fizic, miscare... pupic.gif
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 23-05-2007, 07:55 PM) *

Ce slabuta esti! Si eu am 1,68 cm, dar 64 de kg. Si pana la 60 e cale lunga si nici nu prea am chef sa ma tin de dieta. Mi-e cald, mi-e lene, am de invatat si numai de dieta nu-mi arde. Dar sper in curand sa ma cumintesc. blush.gif

lol.gif Si mie mi-e si cald, si lene, si am si io de invatat, de data asta pentru consultant fiscal. Ai fost foarte frumoasa la nunta give_rose.gif

CITAT(bubbles @ 24-05-2007, 01:32 PM) *

Hello hug.gif .Hmmm mie mi se pare ca esti numai buna grin.gif .Eu am cred ca 63-64 kg deci mai putin decat cand am plecat de la gheorgheni dar am renuntat de tot la cartofi si mananc cam 50g graham pe zi blum.gif .

Lasa, ca stiu io cum is buna blum.gif N-o sa ajung nici o umbra, ca sa mor de inanitie blum.gif blum.gif
Azi m-am intalnit cu o vecina slabutica rau, care a lesinat la servici. Venea de la Medicover. N-o fi vazut stirile? Oare nu stie ca se moare de la nemancare? unsure.gif

CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 02:39 PM) *

CITAT(Lacry @ 23-05-2007, 12:51 PM) *

curatenie in toata casa mai putin in balcoane, unde am stat ieri 3 ceasuri cu fundu-n sus ca sa curat smoala si vopseaua de pe gresie...abia am terminat unul, si ala in proportie de 80% blink.gif

)).gif ...suna a efort fizic, miscare... pupic.gif

daca tu zici...am uitat sa-ti spun ca m-a batut si soarele in cap oleaca )).gif

Azi am mancat MD de 6p si pranz de 6,5p. Va trebui sa ma credeti pe cuvant lol.gif caci mi-e lene sa scriu meniul blum.gif
Lacry
Ne puteti vedea la avatar, pe mine si pe Moaca, intr-un parc din Buzau. Alec alearga cu limba scoasa afara lol.gif iar eu incerc, cocosata, sa ma tin dupa el.Abia ieri am mers vreo 2 metri singur...ii este frica, nu vrea sa-mi dea drumul la maini, desi poate sa-si tina echilibrul. Nu se simte el pregatit huh.gif
May
Ai incercat sa il sustii de gulerul hainutelor si sa ii dai drumul la maini? Mi se pare cea mai rapida metoda de a-si da drumul la mers caci o sa se simta mandru ca merge singur ( netinut de manute) dar totusi o sa aibe un pic de sustinere.... in scurt timp nu o sa mai fie nevoie nici de guleras sa-l tii pupic.gif

Ah, numai ai grija sa il tii mai de jos un pic, ca sa nu il stranga de gat haina in cazul in care cade smile.gif

Eu am facut chestia asta cu o bebelina de care am avut grija si si-a dat drumul intr-o saptamana chiar daca mai cadea floare.gif
crissy
pupic.gif
Nu cumva voi va taiati moatele soon?
amalia0701
pupic.gif
servuss!
Mai marele imashului merge cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Azi maine ne chemi la nunta w00t.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.