Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
bubbles
Razaciosilor pe unde sunteti?Pup mama razacioasa si pe mai marele imasului grin.gif pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
La ce caldura e pe afara, cred ca sunt in parc wink1.gif

pupic.gif hug.gif mamicutza si mogaldeatza ei
aki
Lacrisor de mult nu am fost la tine.Unde e Mokuta ? floare.gif .Ce faceti ?Vi-i cald?cum doarme Mokuta noaptea?Nu-i este cald? pupic.gif
bubbles
Multi ani traiasca ! Multi ani traiasca! Cine sa traiasca? MOACA sa traiasca si sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii .
La Multi Ani Moaca !!!!!!!!!!!!!! 1 Anisor !!! Sa cresti mare pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
Nu era pe 31 mai?
Oricum,

La multi ani Mai Marelui Imasului!
May
La multi ani razaciosule mic !! floare.gif
_noni_
LA MULTI ANI puiului mic!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

sa fiti sanatosi si veseli !

ne e dor de voi!

}{
Tulip
cheer.gif cheer.gif sa-ti traiasca Razaciosul! give_rose.gif give_rose.gif
dany
Sa-ti traiasca puiul , Lacry , sa se faca mare , voinic si sanatos !!!!!
Amazoana
La multi ani!!!!!!!!! Sa traiasca razaciosul! pupic.gif party.gif party.gif party.gif Muuulta sanatate pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
w00t.gif cheer.gif cheer.gif Stiam eu ceva-ceva, dar nu eram sigura cand.
La multi aaaaani! pentru mokut al nostru, alias mai-marele-imasului, alias razaciosu'. Sa traiasca muuulti, muuulti ani fericiti, viata sa-i fie presarata cu noroc si bucurii iar voi sa fiti sanatosi si sa-i mai faceti un partener de joaca wink1.gif ca se vede treaba ca stiti sa faceti copii frumosi, sanatosi si razaciosi grin.gif .
aki
FELICITARI PENTRU MOKUT SI PENTRU MAICA LUI.
lA MULTI ANI cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani puiului nostru drag! Multa sanatate, fericire si o viata implinita.
Petrecere frumoasa (cred ca taiati motul, nu?!). hug.gif
bubbles
La Multi Ani din nou !!! De data asta pt 1 Iunie pupic.gif
axe10
La multi ani si de la mine cu o mica intarziere....e baiat mare acum...stie sa pupe pe mamica lui din partea mea! pupic.gif
Lacry
Multumim fete dragi pentru urarile voastre! pupic.gif
Miercuri am avut petrecere cu alti bebei de varsta noastra, s-a intamplat sa fie doar fetite, ce e nasol este faptul ca a doua zi una dintre ele a facut varicela...asa ca, va dati seama ca in cca 3 saptamani poate sa faca s Alec, si celelalte fetite sad.gif
Azi i-am taiat motz si am fost la un restaurant in Herastrau, la terasa. Mai Marele Imashului a ales de pe tavita:
1. paharul cu suc.....nu se pune ca-i era cam sete tease.gif
2. metru de croitorie naughty.gif
3. paharul de vin...iar nu se pune, ca-i era sete rau si nu-i dadusem sa bea nimic blum.gif
4. parfum barbatesc
5. pieptene

A ignorat banii, cartea, creionul si pixul(desi de regula e fascinat de pixuri si creioane...), surubelnita, seringa etc.

Concluzie: cred ca o sa fie designer de moda...metru, parfum, pieptene...sunt din acelasi domeniu! Indulge by...Mai Marele Imashului! lol.gif

Inca o data multumim fetelor: boierica-fara frica, axe10, ina_ceva, Andreea-Rodica, crissy, may, noni, aki, tulip, dulcikatty, danyhoney pupic.gif de la baby.gif care nu mai este bebelus ci...copil mic wink1.gif
bubbles
Auzi la ea .. mic copil ...Deja are 1 an inseamna ca e ditamai barbatul .Il mai las un an si apoi ii fac o jumatate feminina grin.gif .Nu stiam ce e cu voi de nu mai intri pe aici flowers1.gif .Nu`ti mai zic ca arat pozele cu el la oricine vine pe la noi si toata lumea ma intreaba a cui e si eu zic "A unei bune prietene... blum.gif " Ca doar nu tb sa stie nimeni ca noi nu ne cunoastem grin.gif .A .. si tuturor le place mai ales poze de craciun facuta .. e un scump si jumatate acolo hug.gif .
ina_ceva
Sa ne pui de pe acum un cuvant bun la mogaldeatza ta, ca sa stim la cine sa ne ducem peste ceva ani grin.gif
Lacry
stai ca vin maine cu alte poze! Azi i-am facut una cu ochelari de soare, a primit o pereche de la cumnata-mea...zici ca-i mafiot in toata regula lol.gif
Am niste poze mortale, fara vrajeala grin.gif
Va pup si va doresc o seara placuta! give_rose.gif
bubbles
Pe ce post e singur acasa 4? grin.gif

Abia astept pozele cu el .. cred ca give_heart.gif .Apropo am vazut ieri o fetita dulceee tare si .. imediat m`am gandit la moaca .. deja in mintea mea de copil ii cuplam lol.gif .E o fetita de 10 luni cu zulufi,ochi albastri si grasuta (numai atat cat tb blum.gif )
ina_ceva
Unde-s pozele? Ai promis ca vii cu altele noi wink1.gif
Lacry
Poze naughty.gif

CITAT(ina_ceva @ 03-06-2007, 03:05 PM) *

Unde-s pozele? Ai promis ca vii cu altele noi wink1.gif

Poza numarul 3 este facuta exact la un an de la nastere ( la ora 8.17 dimineata) )).gif
luchi
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

La multi ani pentru copilul tau, sa creasca mare si sa fie sanatos, si sa te bucure in continuare! hug.gif Nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul, parca mai ieri ne spuneai de samburica, si acum..deja are un an!!

p.s. Imi pare rau ca intru asa rar si ratez evenimentele importante. blushing.gif

ina_ceva
Ce smecheras este cu ochelari de soare pupic.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 03-06-2007, 07:33 PM) *

give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

La multi ani pentru copilul tau, sa creasca mare si sa fie sanatos, si sa te bucure in continuare! hug.gif Nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul, parca mai ieri ne spuneai de samburica, si acum..deja are un an!!

)).gif da, da samburica era numele lui blum.gif
pupic.gif mamica si pupic.gif pentru micul baietzel hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Pe unde umblati?Mie imi apar pozele mici mici de tot dry.gif .Astept sa intri pe mess sa trimiti in marime originala grin.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 11:23 AM) *

Neata yahoo.gif .Pe unde umblati?Mie imi apar pozele mici mici de tot dry.gif .Astept sa intri pe mess sa trimiti in marime originala grin.gif

boierica, numai asa, mici, le pot incarca aici
Da, o saintru pe mess wink1.gif

Luchisor, multumesc ca ti-ai amintit de noi pupic.gif
Si julyalina, ca ai retinut numele lui Samburica hug.gif
luchi
CITAT(Lacry @ 05-06-2007, 12:00 PM) *

Eee..eu nu v-am uitat. Doar ca am atatea pe cap, si mai nou trebuie sa ma descurc singura cu niste probleme vitale (vreau sa-mi protejez sotul care va avea nevoie de multa liniste in urmatoarele luni sorry.gif )...Imi sunteti dragi, tu si Mocuta, cum sa va uit? give_rose.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 05-06-2007, 07:02 PM) *

CITAT(Lacry @ 05-06-2007, 12:00 PM) *

Eee..eu nu v-am uitat. Doar ca am atatea pe cap, si mai nou trebuie sa ma descurc singura cu niste probleme vitale (vreau sa-mi protejez sotul care va avea nevoie de multa liniste in urmatoarele luni sorry.gif )...Imi sunteti dragi, tu si Mocuta, cum sa va uit? give_rose.gif

Heeeiii, ce se intampla cu voi????? unsure.gif
julyalina
smile.gif cum sa uit de voi ? nu am uitat, doar ca nu am mai avut timp sa scriu sorry.gif
pupic.gif
aki
Salut mokutei si mamicii lui pupic.gif .Ce fumusel e baiatul mamei floare.gif ,
Lacry
De azi am reinceput dieta Monti. Insa nu reusesc sa renunt la bauturile acidulate light... Nimic din ce e cu bule nu trebuie consumat... daca beau apa, ceai sau suc natural, parca nu-mi trece setea!
Rodica, pai pe mess de ce nu-mi mai scrii nimic? Ieri mi-ai dat papucii ca ai treaba... de aceea eu nu te-am mai apelat huh.gif

MD: mozarella, rosii, ou fiert, salata de icre, adica proteino-lipidic

Nu am gasit la nici un plafar fulgi cereale integrale fara zahar. Nu aveau decat sanovita blink.gif

Peste pranz am sarit

Cina: telemea, rosii, ceapa, castraveti, o lingurita salata de icre
o sticla mica pepsi light...ce porcarie! Apa mai deloc....

N-am inceput prea bine sorry.gif
May
Ai mancat f putin azi, indiferent de dieta unsure.gif
Andreea-Rodica
Poate n-ai inceput cu dreptul, dar persevereaza. Incerc sa ma alatur tie si lui Monti odata cu venirea vacantei. hug.gif
ina_ceva
Spor la aceasta dieta, mamicutzo! pupic.gif
julyalina
mamicutzo, ai mancat foarte putin ! bataita.gif

si... am si eu o intrebare ... eu sunt disperata dupa icre dar nu pot sa le mananc fara paine/ wasa/etc sad.gif tu cum reusesti?

las un pupic.gif si pentru samburica hug.gif
Lacry
CITAT(julyalina @ 07-06-2007, 07:45 AM) *

mamicutzo, ai mancat foarte putin ! bataita.gif

si... am si eu o intrebare ... eu sunt disperata dupa icre dar nu pot sa le mananc fara paine/ wasa/etc sad.gif tu cum reusesti?

las un pupic.gif si pentru samburica hug.gif

cu rosii si telemea, dar cantitate foarte mica, altminteri e gretoasa rau!

Am renuntat la bauturi acidulate light, insa am mancat cico dietetica. Cafeaua am reusit sa o beau fara zahar.

MD: piept pui afumat, Mozzarela Capennini, mustar (asta nu-i Monti, dar perseverez in a ma debarasa de el), telemea

apa chioara

nu mai stiu ce sa mananc blink.gif
Pisik
Lacry, eu nu ma pricep la Monti, dar mi se pare ca papi f putin. Eu am vazut pe celalalt site la forumul Monti (singurul mai normla de acolo) niste exemple de meniuri consistente gen: fulgi de ovaz cu lapte sau wassa cu dulceata diet dimineata, sau omleta in stil Monti, la pranz tot felul de mancarici cu carne, paste integrale cu sos de rosii, chiar si pizza monti, am vazut ca sunt f multe chestii satioase si consistente. Incearca sa nu te infometezi
Succes si ai grija pupic.gif
Lacry
CITAT(Pisik @ 08-06-2007, 08:46 AM) *

Lacry, eu nu ma pricep la Monti, dar mi se pare ca papi f putin. Eu am vazut pe celalalt site la forumul Monti (singurul mai normla de acolo) niste exemple de meniuri consistente gen: fulgi de ovaz cu lapte sau wassa cu dulceata diet dimineata, sau omleta in stil Monti, la pranz tot felul de mancarici cu carne, paste integrale cu sos de rosii, chiar si pizza monti, am vazut ca sunt f multe chestii satioase si consistente. Incearca sa nu te infometezi
Succes si ai grija pupic.gif

multumesc, Pisikutz hug.gif
crissy
Am venit la pupic.gif -cit mafiotul )).gif . Si eu i-am cumparat Elisei niste ochelari, dar de la tiganii din bazar ca prin magazinele noastre nu vezi nici urma de asa ceva. O sa ii dau lentile jos ca sunt din plastic, i-am luat doar sa se obisnuiasca cu ei pe ochi. Cand vom ajunge la mare poate gasim ceva mai bun.
Nu ne mai zici ce ai mancat?
De cand cu caldurile astea nici eu nu mai pot manca asa mult. Nu mancare gatita, parca m-am wacko.gif
Lacry
am mancat pe apucate, nici nu mai stiu bine ce. Moaca are probleme cu stomacul.
Am fost cu proba pentru coproparazitologic dimineata la Institutul Cantacuzino, caci acolo se primesc probe numai pana la ora 10. Pentru coprocultura nu mi-au primit proba pentru ca nu eradepozitata in recipient cu gel. Asa ca, la ora 12, dupa ce Moaca a facut iar o trebusoara, am dat fuga cu o proba noua la Institutul Victor Babes, acolo primesc probe toata ziua. E mai scump si departe de mine, dar, ce sa fac?

Crissy, ochelarii i-a primit Moaca de la matusica, i-a luat de la mothercare din Plaza Romania.
Lacry
Incepem o noua saptamana de dieta!
Ma voi indrepta chiar acum, timid, catre cantar lol.gif
Pe-orma mai vedem ce si cum huh.gif
ina_ceva
Ce a zis cantarul?

pupic.gif hug.gif pt tine si pt moaca mica
bubbles
Neata si spor la invatat hug.gif >Ce zice cantarul dry.gif ?
Lacry
Cantarul meu zice ca am putin peste 59 de kilos, lucru de mirare, pentru ca nu am mai tinut nici o dieta...o fi de la alergat toata ziua si mancat pe apucate
Sunt in ceatza rau: daca tin WW ma doare stomacul, daca tin Monti asisderea.
WW e bun ca poti sa mai mananci si cate o felie-doua de painica prajita in caz de dureri feroce, insa spre sf. zilei cand nu mai am "puncte" ma apuca o foameeeee!

Acum invat pentru examenul de duminica; abia astept sa scap de el.
Il aud pe Moaca ca-i suparat si-mi vine sa las totul balta si sa i-l iau bonei, care ma calca pe nervi zilnic... inca putina rabdare trebuie sa mai am
bubbles
Felicitari cheer.gif .La mine arata dezastru lol.gif .Ia Mocutz si da`i o pupic.gif de la mine.Mi`ai facut pofta cu telemeaua cu rosii si mi`am luat si eu ceva in genul telemelei dar cu 19 % grasime grin.gif .
bubbles
Neata yahoo.gif .Speo la invatat si bafta la examen hug.gif .Pup tare Moaca si mamicutza lui pupic.gif
julyalina
spor la invatat mamicutzo! pupic.gif
Lacry
Ieri am avut o urgenta si am lucrat 12 ore intr-un stres de nedescris. Am mancat un pachet de biscuiti si am baut 2 cafele. Am slabit un kil intr-o singura zi...avem dimineata putin peste 58 de kilos.
ina_ceva
Dupa asemenea zi, trebuia astazi sa o iei mai usor cu mancarea pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.