CITAT(ina_ceva @ 22-07-2007, 09:49 AM)

pt tine si inca unul

pentru mocutza ala micu
Pe unde umbli? Petreci asa de mult timp la sala

, pe la noi nu mai treci?

Salutam! Am fost la sala aproape zilnic cat am stat in Bucuresti, ne-m intors si din Moldova, Mocutza si-a vazut bunicul si casele strabunicilor
N-am mai scris pentru ca am tot alergat de colo-colo, sa-i fac Moacei mici pasaport, sa-mi scot caziere ca sa ma inscriu la consultanti fiscali... azi am fugit din Bucuresti la Buftea, la o prietena. Pe la ora 16 mi s-a facut rau de la caldura, asa ca, am stat ulterior mi mut in casa, era destul de bine comparativ cu sauna de afara.
Moaca zice in fiecare zi cate un cuvant nou. Ieri a zis tricou, azi nu mai tin minte ce ca-s prea obosita...
E razgaiat rau, nu intelege ca "nu" este "nu" si se cearta cu mine pe tema asta....vorbeste pe limba lui, dar imi dau seama dupa ton ca ma cearta, de fapt se "ia in gura" cu mine

As pleca iar din Bucuresti dar nu am cu cine, sotul are abia luna viitoare concediu. Biletele pentru Antalia, sfarsitul lui august, le-am luatdeja. Mai Marele Imashului are pregatite: scutece Huggies pentru inot, slip, galetusa cu de toate pentru mers la plaja, vestuta de salvare

, lotiuni pentru plaja care mai de care mai parfumate si mai mistoace.
Sexymom, da, la drum am luat de toate, o sacosa numai cu borcanele cu mancare de la Hipp, desi i-am gatit de cate ori am avut ocazia, sterilizatorul, olita ( se cere din cand in cand, zice kk), steamerul, pampersii,multe hainute de vara,caruciorul, cosmetice multe, etc
Mai acriu maine. Pic de somn.
http://www.freewebs.com/alexandruflorinborza/poze.htmAm pus doar cateva poze noi din Moldova pe minisite-ul lui Razacila