Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
luchi
pupic.gif Iti doresc sa treaca repede-repede zilele ce-au mai ramas pana la vacanta. give_rose.gif
Andreea-Rodica
Pup si eu mamica si pe Razacila! hug.gif
butterfly
waaa....mi-am adus aminte de cand erai insarcinata..samburel:)

p.s tourni de pe idieta;)) pupic.gif hug.gif
Lacry
CITAT(butterfly @ 07-08-2007, 11:22 PM) *

waaa....mi-am adus aminte de cand erai insarcinata..samburel:)

p.s tourni de pe idieta;)) pupic.gif hug.gif

deh, ce vremuri...eram mai tinerele un pik...bine ai venit pe acest forum floare.gif
Nessie
pupic.gif pup mamicuta si mocutza! Abia astept sa va vad maine. Si eu stau tot langa Poli, asa ca avem comanie la intoarcere. grin.gif
aki
Salut Lacry.Va las pupici la ambii pupic.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 08-08-2007, 12:31 PM) *

pupic.gif pup mamicuta si mocutza! Abia astept sa va vad maine. Si eu stau tot langa Poli, asa ca avem comanie la intoarcere. grin.gif

Abia asteptam sa te cunoastem naughty.gif

CITAT(aki @ 08-08-2007, 12:55 PM) *

Salut Lacry.Va las pupici la ambii pupic.gif

pupici si pupicei pupic.gif

Meniu azi:

extrafructe si legume...1p
20 gr. paine + 20 gr. covrig...2p
o lingurita salata icre....1p
un cremwusti 30 gr......2,5p

total intermediar: 6,5p
ina_ceva
Si eu abia astept sa va cunosc maine wink1.gif pupic.gif
bubbles
BUna seara pupic.gif pupic.gif pupic.gif .
Lacry
CITAT(bubbles @ 08-08-2007, 08:48 PM) *

BUna seara pupic.gif pupic.gif pupic.gif .

Seara buna, desi e trecut de miezul noptii.
Ieri am mancat de 18p, trebuie sa ma credeti pe cuvant pentru ca pic de somn lazy.gif si nu mai am puterea sa scriu ce am infulecat.
bubbles
Neata hug.gif .Desi nu mai numar si nu ma mai stresez ,incerc sa nu dau nici cu parul in mancare lol.gif .Dar in gand tot numar orientativ tease.gif
Lacry
Ieri am cunsocut personal niste fete tinere, frumoase, haioase si..slabe smile.gif
Asa ma si asteptamsa fie, insa mai nutream o mica speranta sa fie grase si urate tease.gif ca sa fiu eu cea mai interesanta de la masa noastra lol.gif
Nu a fost sa fie asa blum.gif
Am fugit, caci am muuuulta treaba!
aki
V-am vazut pe toate.Nu stiu cine era o fata de acolo...Nu era Michelle w00t.gif
julyalina
pupic.gif mi-a parut bine de cunostintza hug.gif
bubbles
Neata salut.gif . pupic.gif pupic.gif pentru amandoi .Ce mai faci ?Cum mai merge regimul? Te`am vazut in poze .. dar din toate fetele numai pe tine te`am recunoscut huh.gif
lliliana
Salut mey....s-a insurat Moku? Pupacesc shi iubacesc mult, mult. pupic.gif hug.gif
Lacry
Ne-am intors de la Valcea, copilul mai grasut si mai inalt, eu aceeasi greutate. LA noapte plecam in Antalia. Nu garantez ca o sa vin cu aceeasi greutate )).gif Vad eu dupa aceea!
Acum fuga la bagaje si alte pregatiri... Poze de la intalnirea din Pirahna pun la intoarcere.
ina_ceva
Spor la facut bagaje si distractie placuta in Antalia! Pleci cu tot cu Mokutz, nu?
luchi
Concediu placut, sa te intorci odihnita . sa aveti parte de vreme buna si relaxare maxima! pupic.gif
aki
Salut la bbe si mamicuta manechin pupic.gif
axe10
CITAT(Lacry @ 23-08-2007, 08:17 AM) *

Ne-am intors de la Valcea, copilul mai grasut si mai inalt, eu aceeasi greutate. LA noapte plecam in Antalia. Nu garantez ca o sa vin cu aceeasi greutate )).gif Vad eu dupa aceea!
Acum fuga la bagaje si alte pregatiri... Poze de la intalnirea din Pirahna pun la intoarcere.

Concediu placut. Garantat ca nu te intorci la fel....eu am evitat turcii in ultimii 2 ani...dar nu scap la anul. Dar, vorba aia...da-le naibii de kile ca se duc ele pe urma....moaca merge?
Nessie
Am venit sa te cert! devil.gif Mi-a soptit cineva cum ca te bate gandul de Reductil! bataita.gif Ce-ai? Eu te-am vazut cum arati si nu esti de pastile si toxine.

Tie iti lipseste miscarea ordonata. Stiu ca nu te lasa juniorul, dar poate o juma' de ora in casa gasesti sa faci dupa o caseta.

Hai sa nu te cert prea tare tocmai acum cand pleci in concediu! Sa va simtit bine si sa ne aduci pozeeeee! cheer.gif Sa pozezi tot ce mananci! lol.gif
Lacry
Da,fetelor, sigur ca-l luam pe Moaca, pentru el plecam in Antalia...altminteri nu mai mergeam acolo caci am fost si ne-am lamurit...loc de odihna si distractie partytime2.gif pentru familii cu ...MOACE mici baby.gif
Si loc de pus kilos pe tine... in Antalia prajiturile sunt o nebunie sorry.gif avem, evident, ultra high all inclusive
nu o sa iau reductil, o sa fac sport si o sa numar punctulete tease.gif

Sa va gasim sanatosi cand ne intoarcem! neo.gif
crissy
pupic.gif mamica manechin si mokutza. Concediu placut cu vreme frumoasa si un mokutz cumincior wink1.gif .
Andreea-Rodica
Ceva povesti din concediu, poze? Te asteptam sa mai schimbam cate o vorba! hug.gif Si un pupic.gif pentru Mokutz!
ina_ceva
Am auzit ca mocutz arata mai bine in alb acum, ceva poze pt a demonstra, ca altfel nu cred blum.gif blum.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 04-09-2007, 02:13 PM) *

Am auzit ca mocutz arata mai bine in alb acum, ceva poze pt a demonstra, ca altfel nu cred blum.gif blum.gif

Nu prea s-a bronzat... oricum, a fost foarte cald si il tineam pe plaja doar dimineata si seara, iar la piscina de pe la 11.00 pana la 12.00
La 7.00 ii dadeam lapticul, il inhatam si la 7.30 eram pe malul Mediteranei. L-am bagat in mare de fiecare data. )).gif Sa se caleasca... A luat raceala de la mine si i-a trecut intr-o zi.

A dormit dus in avion, si la dus si la intors.

Ultimele poze de pe ministe-ul lui sunt de acolo: www.freewebs.com/alexandruflorinborza

Pupam fetele frumoase!

Moi, am acum 60 de kilos.Am luat reductil 3 zile si am renuntat, mi-a fost rau si n-am dormit noptile.
O sa revin la WW de maine. M-as duce si la aerobic, dar bona m-a lasat cu okii in soare si saptamana viitoare. Azi m-a sunat sa-mi spuna...air eu ma bazam pe faptul ca de maine e aici mad.gif
Greu cu bonele astea. dragelor. Oricum, ma resimt, singura cu Moaca de o luna, eu fac totul, matura in ...stiti voi unde imi lipseste, ca sa am mai multe maini lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Nu mai lua REDUCTIL cuplu.gif bataita.gif ca e foarte periculos maia les ca tu nu ai atat de multe kg de dat jos.Pup Moaca si mama lui pupic.gif
julyalina
Lacry, ce faci? poze din conced?
pupic.gif moaka
Lacry
CITAT(julyalina @ 11-09-2007, 12:08 PM) *

Lacry, ce faci? poze din conced?
pupic.gif moaka

poze in minisite-ul lui Razacila, vezi semnatura mea!

Moaca a fost poreclit astaseara "omul cu nucile" caci i-am dat cateva si este fascinat de ele, chiar a inventat cateva jocuri singur...l-am si filmat, insa nu stiu inca apune filmulete pe minisite si nici nu am timp acum
Incerc sa tin dieta cu puncte, dar nici sa numar nu mai am timp...si as fi vrut sa merg la aerobic...m-a chemat insa datoria lafostul servici, nu am putut refuza o colaborare si uite-asa s-a dus pe apa sambetei timpul meu pentru aerobic. sorry.gif
Sper sa vina si zile mai libere dry.gif
amalia0701
pupic.gif
Frumos foc Mai marele imashului pupic.gif , iar mami e super slaba.
Sa nu te mai prind ca iei Reductil bataita.gif bataita.gif
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 01:56 PM) *

pupic.gif
Frumos foc Mai marele imashului pupic.gif , iar mami e super slaba.
Sa nu te mai prind ca iei Reductil bataita.gif bataita.gif

blum.gif pentru bataita si Multumesc give_rose.gif pentru compliment.

Nu pot sa tin nici o dieta k lumea, de aia am incercat. Dar m-am lecuit.
Si traversez o perioada grea, din concediu am iesit "sifonata" rau, adica foarte obosita, caci am stat cu Moaca 6 saptamani fara nici un ajutor, si in Antalia m-am cam chinuit.
Acum lucrez si sunt chiauna tot timpul. Ce dieta, ce aerobic? Vise, nenicule sad.gif
O sa incerc de maine sa-l mai bag in seama pe nenea Monti. Cu WW e jale. Nu merge acum, desi calculez punctele pe dinafara dry.gif
aki
Salut Lacry.Acum ma uit la minisite-ul lui Moaka hug.gif .Tare greu se mai incaraca...Pupici pupic.gif
Amazoana
Am trecut sa va las pupic.gif si imbratisari hug.gif
luchi
Duamna mami de Mocuta, da' sunteti slaba si aratati foarte bine. floare.gif
Ma uit la poze si nu pot sa cred, Alec creste pe zi ce trece. Si e unfrumos, o sa franga multe inimi cand va creste laugh.gif . SI are asa, o sclipire in ochi... rolleyes.gif
Lacry
CITAT(aki @ 20-09-2007, 01:40 AM) *

Salut Lacry.Acum ma uit la minisite-ul lui Moaka hug.gif .Tare greu se mai incaraca...Pupici pupic.gif

nu stiu de ce se incarca asa de greu la voi... cand intru eu se incarca imediat!

CITAT(dulcikatty @ 20-09-2007, 09:37 AM) *

Am trecut sa va las pupic.gif si imbratisari hug.gif

multumim give_rose.gif esti dulce, ca de obicei hug.gif

CITAT(luchi @ 20-09-2007, 09:49 AM) *

Duamna mami de Mocuta, da' sunteti slaba si aratati foarte bine. floare.gif
Ma uit la poze si nu pot sa cred, Alec creste pe zi ce trece. Si e unfrumos, o sa franga multe inimi cand va creste laugh.gif . SI are asa, o sclipire in ochi... rolleyes.gif

deocamdata ne face noua viata grea, acest copilas rasfatat dry.gif

Astazi am facut trecerea spre Monti

MD: cafea fara cofeina, fara sugar
cola light

pranz: mozarella, cascaval Dalia, sunca Praga

gustare: mere, pepene rosu
solano cu frisca, 3 buc
cina: branza slaba cu smantana-2 linguri
sunca praga cu hrean

M-am hotarat sa recuperez din miile de ore nedormite de cand s-a nascut Moaca. De la nesomn arat mai batrana decut sunt sad.gif

multumim lui Buretel pupic.gif pentru cuvintele frumoase scrise in "cartea oaspetilor"
aki
Mokut pupic.gif Lacry pupic.gif
Ce mai faceti?Atit de slaba esti w00t.gif hug.gif
buretel
CITAT(Lacry @ 20-09-2007, 09:29 PM) *

multumim lui Buretel pupic.gif pentru cuvintele frumoase scrise in "cartea oaspetilor"

pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(buretel @ 20-09-2007, 09:38 PM) *

pupic.gif pupic.gif

Pe unde umbli draga,ca nu te prea vad pe aici pupic.gif
buretel
CITAT(aki @ 20-09-2007, 09:39 PM) *

pupic.gif pupic.gif

pupic.gif pe aici si io, in taina hug.gif
aki
CITAT(buretel @ 20-09-2007, 10:08 PM) *

CITAT(aki @ 20-09-2007, 09:39 PM) *

pupic.gif pupic.gif

pupic.gif pe aici si io, in taina hug.gif

Dar pe al mine in taina? tease.gif
pupic.gif
crissy

cola light

Lacry, Monti zice ca bauturile acidulate nu ar fi tocmai indicate. floare.gif

M-am hotarat sa recuperez din miile de ore nedormite de cand s-a nascut Moaca. De la nesomn arat mai batrana decut sunt sad.gif

Si eu as vrea ca macar o zi pe saptamana sa dorm pana la 9 si sa nu fiu trezita noaptea sad.gif . Dar ziua aia nu mi s-a mai aratat de aproape 2 ani.
Lacry
CITAT(crissy @ 22-09-2007, 01:20 PM) *

cola light

Lacry, Monti zice ca bauturile acidulate nu ar fi tocmai indicate. floare.gif

Si eu as vrea ca macar o zi pe saptamana sa dorm pana la 9 si sa nu fiu trezita noaptea sad.gif . Dar ziua aia nu mi s-a mai aratat de aproape 2 ani.

Da, crissy, stiu, de aceea am zis ca e zi de "trecere" catre Monti. Ieri am tinut dieta ca la carte iar seara am ras 2 biscuiti cu unt sorry.gif Nu sunt in stare sa tin o dieta si cu asta basta!!!

Azi am numarat totusi puncte:

MD: 40g paine....2p
salata vinete...1p
un ou....2p
30 gr. sprot marinat....inca nu stiu cat
un albus de ou....0.5p

mere, cola light

sa vedem daca pot incheia o zi de dieta cu succes blink.gif
Lacry
Nu am gasit sprot marinat nicaieri, dar pun 1p pentru 30gr.
Si inca 1p struguri

Total 7,5 pana acum
ina_ceva
Pup mamicutza manechin si pe Mokutz pupic.gif

1p struguri inseamna un pumn parca, adica 100gr , nu?
aki
Pupici mamicii si Mocutului pupic.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 22-09-2007, 04:22 PM) *

Pup mamicutza manechin si pe Mokutz pupic.gif

1p struguri inseamna un pumn parca, adica 100gr , nu?

asa-i, dar cred ca am mancat chiar mai putin...
Credeam ca nuti-a placut de mine si de Moaca si de aceea nu maiscrii la noi...apoi am vazut ca ai fost plecata smile.gif

Continuare meniu:
tortellini cu branza 50g +2 lgt. smantana....4p
extrafructe...1p
30g paine...1,5p
somon fumee...45g....1,5p
o lingurita icre crap preparate...1p
un iaurt light cu o lingura cereale...1,5p

total 18p blum.gif
dany
Vazut Moaca !!!! Frumusel !!!!! Si tu esti slaba rau !!!

In legatura cu sprot-ul ...eu am doar sprot afumat in lista ...15 gr = 1 p In ce a fost marinat ?????

Am vazut ca bei cola light . Ai grija : la 1 pahar cola ( de orice fel ) trebuie sa bei un pahar de apa dupa !!!!!

Succes in continuare !!!

Lacry
CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:03 PM) *

Vazut Moaca !!!! Frumusel !!!!! Si tu esti slaba rau !!!

In legatura cu sprot-ul ...eu am doar sprot afumat in lista ...15 gr = 1 p In ce a fost marinat ?????

Am vazut ca bei cola light . Ai grija : la 1 pahar cola ( de orice fel ) trebuie sa bei un pahar de apa dupa !!!!!

Succes in continuare !!!

multumesc, danyhoney...dulce ca mierea give_rose.gif
asa voi face, unpahar de apain plus, peste cei 2litri, pentru fiecare pahar de cola light smile.gif

sprotul nu era afumat si era marinat in otet
Lacry
Meniul de astazi:

paste de orez vermicelli cu lapte si fructoza...4p
un ou fiert...2p
20 g. paine....1p
o lingurita icre...1p
5 gr. muschi file porc...1p
Total MD: 9p

ciorba pui fara cartofi, fara paste, doar zeama, telina si ceapa....0p
o jumatate ou...1p
100g piept pui teflon...2p
40 g paine prajita...2p
perle branza cu sm. la Dorna 2% grasime, 80g...1p
un mar
Total pranz....6p

Cina: salata boeuf fara maioneza...2p
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.