Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
bubbles
Buna seara salut.gif .Maine citesc si eu ce s-a mai intamplat pe aici .. ca acum imi cad ochii in gura sad.gif
Lacry
de maine merg si la aerobic cheer.gif
si ma duc la firma cu care cochetez pentru primul meu audit financiar naughty.gif
bubbles
Spor la aerobic si bafta la audit hug.gif
axe10
Vazut moaca simpatic!

Cand te hotarasti ce tii ne anunti, nu?...ca vad ca o dai ba pe Monti ba pe ww...
blink.gif
Lacry
Merg cu WW caci m-am obisnuit sa numar puncte si am nevoie de painica prajita din cand in cand din cauza de gastrita nesuferita.
Si aerobic, o sa incerc zilnic, dar va depinde de intalnirile pe care le am, analizele pe care o sa i le fac lui Moaca ( s-ar putea sa aiba paraziti sad.gif )
In afara de audit si consultanta fiscala o sa prestez si servicii de consultanta contabila, azi am primit prima oferta. Este ceea ce mi-am dorit, sa fiu independenta dpdv profesional.
Si tot azi o prietena mi-a propus sa facem un business impreuna; e o persoana cu relatii si foarte activa. Tot expertiza contabila. Acum o sa caut 2 contabili juniori sa-i angajez (daca ma hotarasc). Cica vom avea sediul in zona Cotroceni wink1.gif
Mda, trebuie sa ma abtin de la actiunea specifica berbecilor, de a ma arunca cu capul inainte. unsure.gif
buretel
CITAT(Lacry @ 25-09-2007, 12:07 AM) *

In afara de audit si consultanta fiscala o sa prestez si servicii de consultanta contabila, azi am primit prima oferta. Este ceea ce mi-am dorit, sa fiu independenta dpdv profesional.
Si tot azi o prietena mi-a propus sa facem un business impreuna; e o persoana cu relatii si foarte activa. Tot expertiza contabila. Acum o sa caut 2 contabili juniori sa-i angajez (daca ma hotarasc). Cica vom avea sediul in zona Cotroceni wink1.gif
Mda, trebuie sa ma abtin de la actiunea specifica berbecilor, de a ma arunca cu capul inainte. unsure.gif

hug.gif este ceea mi-as dori si eu sa fac sad.gif
spor si pupic.gif pt Mocutzul pufos!
ina_ceva
Cum merge cu aerobicul, reusesti sa faci zilnic? Si mie mi se pare WW mai acceptabil, iti ofera mai mare libertate la alegerea meniurilor.

Moaca a facut analizele, are paraziti?

pupic.gif pe amandoi wink1.gif
buretel
CITAT(ina_ceva @ 29-09-2007, 01:21 PM) *

Ce-a patit Mocutza? sad.gif
Lacry
CITAT(buretel @ 29-09-2007, 10:15 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 29-09-2007, 01:21 PM) *

Ce-a patit Mocutza? sad.gif

Nu stiu daca are, m-am gandit eu ca o avea intrucat ii miroase urat din stomac si a inceput sase trezeasca noaptea sa ceara lapte...
Oricum, ii fac analizele, primul test de coproparazitologic a iesit negativ dar trebuie repetat...
Azi mi-a facut febra pentru prima data in viata lui, a implinit azi 16 lunite iar tatsu 40 de ani (ei bine, arata doar de vreo 35...)

Maine se implinesc 2 ani de cand m-am lasat de drag.gif , adica de cand am aflat ca sunt burticoasa in devenire grin.gif
ina_ceva
Felicitari pentru aniversari!! clap.gif clap.gif
pupic.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 30-09-2007, 10:29 PM) *

Felicitari pentru aniversari!! clap.gif clap.gif
pupic.gif

Multumesc hug.gif
Nu ti-am raspuns la intrebarea cu
gym.gif
Amfost de 3 ori saptamana trecuta...adica mai putin in prima zi de babyexpo ( care nu se putea rata...) si in ziua in care am dus proba lui Moaca la Victor Babes. M-as fi dus in fiecare zi...
Oricum, maine dimineata la 9.30 sunt acolo wink1.gif Programul meu de lucru + alergatura prin oras incepe la ora 11.00, dupa ce plec de la sala. blum.gif blum.gif
Azi am mai fost o fuga in babyexpo. Va puteti imagina cate am cumparat...jucarii, articole de imbracaminte si cosmetice pentru mult rasfatatul meu copchilas. Suma tocata marunt a fost "doar" 1007 lei...am facut o lista, caci eram curioasa pana unde pot merge cu "spartul" banilor pentru Moaca. Husband s-a luat cu mainile de par devil.gif
crissy
pupic.gif ce de-a evenimente! LMA sotului, mokutului si tie putere multa in continuare ca sa nu te reapuci de fumat, asa cum am facut eu blushing.gif .
buretel
CITAT(Lacry @ 30-09-2007, 09:09 PM) *

Azi mi-a facut febra pentru prima data in viata lui, a implinit azi 16 lunite iar tatsu 40 de ani (ei bine, arata doar de vreo 35...)

Maine se implinesc 2 ani de cand m-am lasat de drag.gif , adica de cand am aflat ca sunt burticoasa in devenire grin.gif

cheer.gif cheer.gif Ce de aniversari wink1.gif
Sa-ti traiasca puiul si sotul give_rose.gif
Lacry
multumim pentru urari, Ina pupic.gif crissy pupic.gif si buretel pupic.gif

Alec e bine, dupa zile si nopti cu febra a scapat FARA ANTIBIOTICE cheer.gif insa am luat eu viroza de la el, am fost ieri la aerobic si m-am miscat cam greut, azi si maine este exclus sa merg, sunt lesinata ca o matza, adica pisica, iau nurofen si ceaiuri si... astept sa-mi treaca.
bubbles
Neata yahoo.gif .Sa`ti traiasca babuinul si piticul hug.gif si insanatosire grabnica pupic.gif
axe10
CITAT(Lacry @ 04-10-2007, 10:15 PM) *

Alec e bine, dupa zile si nopti cu febra a scapat FARA ANTIBIOTICE cheer.gif insa am luat eu viroza de la el, am fost ieri la aerobic si m-am miscat cam greut, azi si maine este exclus sa merg, sunt lesinata ca o matza, adica pisica, iau nurofen si ceaiuri si... astept sa-mi treaca.

Sanatate!!
Copii scapa de obicei de febra fara antibiotice...numai cu nurofen, panadol...a mea a luat antibiotic o singura data in 4 ani si 4 luni!!
crissy
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 10:21 AM) *

CITAT(Lacry @ 04-10-2007, 10:15 PM) *

Sanatate!!
Copii scapa de obicei de febra fara antibiotice...numai cu nurofen, panadol...a mea a luat antibiotic o singura data in 4 ani si 4 luni!!

Esti o mama fericita. La noi in oras pediatrii dau antibiotic pt rosu in gat forme usoare, chiar si fara febra. Elise a luat antibiotic de cel putin 4 ori din oct. 2006 pana in aug. 2007 crying.gif. Eu refuz sa mai merg cu ea la dr. daca nu face febra, dar imi sar sotul si soacra in cap ca las copilul sa sufere sad.gif .
Lacry, pune-te repede pe picioare ca razaciosul are nevoie de tine. Merge singurel?
Lacry
Crissy, Alec merge singur exact din ziua in care a implinit anul grin.gif
S-ar putea sa '"prind" un contract de revizie contabila, dupa ce am obtinut unul pentru consultanta fiscala si contabila si unul pentru audit. cheer.gif
Asta ca sa nu stau numai pe acasa, desi imi doresc sa nu pierd prea mutle clipe din viata copilului meu... O fac ca sa nu ma sui pe pereti stand doar acasa. Imi fac programul cum vreau eu, blum.gif de la ce ora vreau, in ce zile poftesc, dupa ce ma duc la prima ora la aerobic. gym.gif

Si, Crissy, nu te mai lua dupa soacra si sot!

Axe
, e foarte bine ca i-ai dat atat de rar antibiotic! Fata ta are o imunitate mult mai mare la infectii si, in plus, i-ai menajat stomacelul si ficatul.

kisses.gif you all!

Am uitat sa va zic ca pediatra mi-a zis sa-i du antibiotic lui Alec, dar nu am vrut eu sa-i dau wink1.gif
ina_ceva
Bravo pt contracte wink1.gif pupic.gif
Daca vei lipsi mai mult de acasa cine va sta cu mokutz? Presupun ca aceste contracte nu-ti vor lua mai mult de 8 ore pe zi , nu? unsure.gif
buretel
pupic.gif Bafta cu contractul, e bine ca va fi in termenii tai wink1.gif
Lacry
Click sa vezi atasamentul
CITAT(ina_ceva @ 06-10-2007, 01:10 PM) *

Bravo pt contracte wink1.gif pupic.gif
Daca vei lipsi mai mult de acasa cine va sta cu mokutz? Presupun ca aceste contracte nu-ti vor lua mai mult de 8 ore pe zi , nu? unsure.gif

Are u kidding?... 4-5 ore pe zi, in zilele in care o sa am eu chef wink1.gif Eu imi fac programul. Asta-i toata frumusetea...

ina_ceva
clap.gif clap.gif e bine ca poti sa-ti faci tu programul wink1.gif .Mokutz nici n-o sa simta ca mami munceste.
ina_ceva
Cum merge dieta? Te-ai ascuns blum.gif blum.gif ?
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 13-10-2007, 09:23 AM) *

Cum merge dieta? Te-ai ascuns blum.gif blum.gif ?

Pai nu merge. Fireste ca m-am ascuns huh.gif
Merg insa la aerobic.
ina_ceva
Pai e bine, bravo! pupic.gif
Inseamna ca nu ai dezertat wink1.gif . Cand va face click in mintea ta, te vei apuca si de dieta smile.gif

WE placut! pupic.gif
Lacry
Meniu azi:
o lingurita miere...0p
180 g sunca pui....4,5p
50 g paine....2,5p

50g paine...2.5p
o pulpa inferioara pui prajita 100g (cu os)...3,5p
castraveti murati...0p
4 ligurite caviar...0.5p

total intermediar: 13,5p

o ora aerobic.... -6p blum.gif blum.gif
iaurt cu mango pofticios... 3p
extrafructe...1p

total final: 11,5p huh.gif huh.gif
Lacry
Meniu: sunca fara grasime de pork 35g...2p
50g telemea 39% grasime...3p
piciorus pui prajit fara piele(cca 80g)...2,5p
paine 80g...4p
caviar sintetic...1p
aerobic o ora.....-2p ( caci nu am voie sa economisesc mai mult de 12p din sport pe saptamana, deci 6 pieri si 2 azi)

total intermediar....10,5p

75g sana Tnuva...1p
Nessie
blink.gif Caviar sintetic? Cum arata, ce gust are si care e scopul lui? )).gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 16-10-2007, 04:16 PM) *

blink.gif Caviar sintetic? Cum arata, ce gust are si care e scopul lui? )).gif

bagi ceva in gura cu putine puncte smile.gif 4 lingurite 0.5p blum.gif
are culoarea neagra, sunt niste bilute mici, are gust de icre, scopul ti l-am descris mai sus wink1.gif
Lacry
iar paine 60g....3p
bulgarasibranza Dorna 75g.....1,5p
extrafructe....1p
75g iaurt banane de la Tnuva...1,5p
sunca slaba...1p

total 19,5p

ooops, depasire, insa ieri am avut 11,5p

Si acum, banc( neuronul Boierica l-a primit si pe mess):

Cica se face o echipa guvrnamentala mixta cu Japonia. Acestia se pare ca vor fi viitorii titulari: 1. Nimika Nuymoka 2. Yaspaga Shidute 3. Wreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Skimbaley Inparay 6. Winoakuma Kosuma 7. Furatzara Kutotu 8. Bagabany Labayatu 9. Totkumita Madeskurk 10. Nufurytu Furyo 11.Latrukata Wikushpaga 12. Yopapnumay Kiolanu 13. Bagalaba Panlakoty 14. Opriwatizashi Shipasta
Amazoana
Neata Lacry, pup puiul dragut pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Neata salut.gif .Pup razaciosul si pe mama lui pupic.gif pupic.gif
axe10
Ce se mai intampla prin familia voastra?....cum stai cu poftele?
Sexymom
Un besito si de la noi, a crescut mare puiul tau. pupic.gif
ina_ceva
pupic.gif Lacry si Mocutz. Cum mai e cu dieta? Reusesti sa jonglezi cu toate: proiecte, dieta, mocutz?
Lacry
Nu am mai slabit deloc, dar am mers la aerobic aproape zilnic, asa ca, arat multumitor.
De luni ma duc si la aerobic si la fitness. t.Abia acum am luat "oficial" contractul de audit.
Cu pofta de dulciuri stau nasol. Nu ma odihnesc suficient. Moaca o duce tare bine!
Pupam fetele dragi pupic.gif , Ina, Sexy, Axe, Boierica si Dulci give_rose.gif
Amazoana
Buna Lacry
Nu mai ai poze recente cu puiutul? pupic.gif
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 27-10-2007, 08:06 PM) *

Buna Lacry
Nu mai ai poze recente cu puiutul? pupic.gif

Am, dar nu le-am incarcat pe site-ul lui.Unele sunt haioase rau...
Asta-seara nu am avut apa calda si a facut baie intr-un lighean mic. A fost o distractie pe cinste, l-am si filmat un pic grin.gif
buretel
CITAT(Lacry @ 27-10-2007, 06:19 PM) *

Nu am mai slabit deloc, dar am mers la aerobic aproape zilnic, asa ca, arat multumitor.
De luni ma duc si la aerobic si la fitness. t.Abia acum am luat "oficial" contractul de audit.
Cu pofta de dulciuri stau nasol. Nu ma odihnesc suficient. Moaca o duce tare bine!

cheer.gif Felicitari pt contract!
Hai ca astept si eu pozele cu baita lu' Mocut hug.gif
crissy
CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:39 PM) *

... si filmuletele cheer.gif
luchi
CITAT(Lacry @ 27-10-2007, 05:19 PM) *

Doamna mama lu' Mocuta, dar si inainte aratati bine. Cred ca sportul era exact ce trebuia, si daca spui ca arati multumitor, de fapt cred ca arati bestial pupic.gif
ina_ceva
Felicitari pentru contract wink1.gif !

Neaparat sa pui pozele cu scumpelul ala mic pupic.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 28-10-2007, 04:48 PM) *

CITAT(Lacry @ 27-10-2007, 05:19 PM) *

Doamna mama lu' Mocuta, dar si inainte aratati bine. Cred ca sportul era exact ce trebuia, si daca spui ca arati multumitor, de fapt cred ca arati bestial pupic.gif

da, de acord cu lukul hug.gif arati tare bine! sportul o sa te ajute sa te simti si mai bine cheer.gif
pupic.gif pentru moaka si astept pozele si filmuletele
Lacry
De azi am inceput un abonament la fitness de 13 sedinte. Sa va spun drept, e mult mai greu ca la aerobic. Sunt zob. Si am de lucru si mi-e somn. Si ma enerveaza faptul ca nu pot incarca filmuletele pe site-ul lui Moaca. baby.gif Moaca doarme ca iepurasul la ora asta. S-a inghesuit in mine cat a putut )).gif

CITAT(buretel @ 27-10-2007, 10:39 PM) *

CITAT(Lacry @ 27-10-2007, 06:19 PM) *

cheer.gif Felicitari pt contract!

Buretel, sigur o sa-l incarc, deocamdata nu reusesc sa o fac pe freewebs dry.gif
Ia' sa incerc altceva wink1.gif
buretel
CITAT(Lacry @ 30-10-2007, 12:07 AM) *
Buretel, sigur o sa-l incarc, deocamdata nu reusesc sa o fac pe freewebs dry.gif
Ia' sa incerc altceva wink1.gif

De ce nu le incarci pe youtube sau pe Google Video? wink1.gif
Asteptam cheer.gif
pupic.gif

Aaaa, felicitationes pt sedintele de fitness!! De saptamana asta mi-am pus si eu in plan mersul la sala. Sa vad ce aleg, poate Pillates si sala (individual).
Lacry
De maine voi merge zilnic la fitness. Saptamana trecuta am mers doar de 2 ori din pricina de rusi uraciosi.
Am o cadere psihica din cauza de izolatie sad.gif Cred ca va trebui sa ma intorc la servici, ca independent lucrez mai mult acasa, si nu-mi place sorry.gif Insa nu prea-mi place vechiul job. Poate ca o sa-mi caut unul nou.
Nici nu stiu ce vreau, de fapt. Maine o sa miorlai ca nu stau destul cu Moak baby.gif
Parca as pleca din Bucuresti. Daca m-ar auzi husband, ar zice ca-s nebuna. blink.gif
Amazoana
Buna Lacry. Multa bafta maine si sa ai spor.
Da-i un pupic si-o smotoceala lui mocut din partea mea hug.gif pupic.gif
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 04-11-2007, 11:06 PM) *

Multumesc pupic.gif ....nu vrei sa-l smotocesti personal? ca eu m-am plictisit de el, chiar daca mi-e drag ca okii din cap. Parca n-ar mai fi decat el pe lumea asta!

Fetelor, n-o mai puneti de-o intalnire? Ca o sa ajung la balamuk ,asa, traind ca pustnica!
Amazoana
CITAT(Lacry @ 05-11-2007, 12:11 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 04-11-2007, 11:06 PM) *

Multumesc pupic.gif ....nu vrei sa-l smotocesti personal? ca eu m-am plictisit de el, chiar daca mi-e drag ca okii din cap. Parca n-ar mai fi decat el pe lumea asta!

Fetelor, n-o mai puneti de-o intalnire? Ca o sa ajung la balamuk ,asa, traind ca pustnica!

Daca n-ai sta asa departeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Si ce m-as mai intalni si eu cu voi!
Lacry
dulci, ce-i cu tickerul ala de la semnatura???? ce reprezinta?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.