Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
ina_ceva
...cate zile mai sunt pana se intoarce B din delegatie naughty.gif

pupic.gif mamicutza manechin wink1.gif
julyalina
'neatza mamicutzo floare.gif
am mai trecut si io pe aici sa las un pupic.gif pentru mok hug.gif
Lacry
Daca nici azi nu am fost o dietista exemplara....

Deci:

un baton fibrobar...3p
2 ore si jumatate fitness...-2p( ca nu am voie mai mult de 6 p din sport)
10g brie...1p
2 lingurite Manciuria..0,5p
50g paine prjita....2,5p
1 lingurita icre crap...1p
un grapefruit
un iaurt light...1,5p
fibre dieta...3p

total intermediar...10,5p
Pisik
Lacry, ai mancat f putin, ai grija dry.gif pupic.gif
Lacry
CITAT(Pisik @ 05-11-2007, 05:50 PM) *

Lacry, ai mancat f putin, ai grija dry.gif pupic.gif

deh, am completat, fii fara grija )).gif

2 linguri sufleu de portocale(ce-a ramas de la Moak): 2p
o felie paine prajita...1,5p
2 felii subtiri sunca uscata...2p
extrafructe si legume...1p

total...17p

abia acum m-am oprit blum.gif
axe10
CITAT(Lacry @ 05-11-2007, 05:17 PM) *

Deci:

un baton fibrobar...3p
10g brie...1p
50g paine prjita....2,5p
un grapefruit
un iaurt light...1,5p
fibre dieta...3p

Ce e asta fata?...nu-mi place absolut deloc...pai tu ce faci aici, bagi cate o faramita in gura?

Ia aranjeaza sa mananci ceva totusi....mai ales ca stai acasa si poti prepara o gramada de chestii....

Ma superi, zau!

Lacry
CITAT(axe10 @ 05-11-2007, 09:52 PM) *

CITAT(Lacry @ 05-11-2007, 05:17 PM) *

Deci:

un baton fibrobar...3p
10g brie...1p
50g paine prjita....2,5p
un grapefruit
un iaurt light...1,5p
fibre dieta...3p

Ce e asta fata?...nu-mi place absolut deloc...pai tu ce faci aici, bagi cate o faramita in gura?

Ia aranjeaza sa mananci ceva totusi....mai ales ca stai acasa si poti prepara o gramada de chestii....

Ma superi, zau!

ajung acasa pe l 13.30, lucrez, apoi raman cu Moak. Lui ii pregatesc apoi gustare ( azi sufleu portocale) si cina(azi dovlecel la tava). L-am scos si afara pe la 19.00

De mine nu maiam timp. Nici acum nu a adormit...
Lacry
2 ore jumate fitness....-2p
50 gr. fulgi porumb...3p
300 ml lapte 1% grasime.....2p
3 chiftelute mici de pasare...2p
o lingura salata boeuf...2p
o felie paine...1p
o felie transparenta sunca Gourmeat...1p

total intermediar....9p
Lacry
CITAT(Lacry @ 06-11-2007, 02:23 PM) *

2 ore jumate fitness....-2p
50 gr. fulgi porumb...3p
300 ml lapte 1% grasime.....2p
3 chiftelute mici de pasare...2p
o lingura salata boeuf...2p
o felie paine...1p
o felie transparenta sunca Gourmeat...1p

total intermediar....9p

30g brie...1,5p
extrafructe...1p
75g ton afumat....3p
20 gr.paine...1p

total: 15,5p
Nessie
cheer.gif Ma bucur ca ati revenit! Unde mergi tu la sala, ia spune? Eu am incercat la Isamar Lady, da parca ar fi gratis, asa de full e. blink.gif Si au niste preturi, de rup! doh.gif

pupic.gif Va pup pe amandoi.
Lacry
CITAT(Nessie @ 06-11-2007, 05:55 PM) *

cheer.gif Ma bucur ca ati revenit! Unde mergi tu la sala, ia spune? Eu am incercat la Isamar Lady, da parca ar fi gratis, asa de full e. blink.gif Si au niste preturi, de rup! doh.gif

pupic.gif Va pup pe amandoi.

Acolo merg, insa numai dimineata, costa si mai putin si e liber, de regula suntem 3 sau 4 persoane.
Deci, 13 sedinte de fitness costa 89 lei daca mergi in prima parte a zilei, pana in ora 15.00

Uite ca mi-am comandat si setul de la drnatura, am urmat linkul de sus, l-am primit azi, dar nu am avut rabdare pana maine dimineata, am luat de azi fibrele si ceaiul. Chiar ca au efect wink1.gif
Nessie
Eu nu pot merge dimineata, ca la 10 incept munca si ei abia atunci deschid. sorry.gif Cand as putea merge eu, dupa 19:30 n-ai loc nici la vestiar si costa 1.200.000. devil.gif Nu mi-am mai facut abonament si intentionez sa merg in grangasi, la acelasi pret, dar au program de la 7:30 (au si reducere 25% pentru dimineata wink1.gif ).

Am vazut si eu pozele de pe siteul ala. bad.gif Asa arata si la tine sau sunt bancuri de'ale lor sa le cumperi produsele? ohmy.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 09-11-2007, 11:18 AM) *

Eu nu pot merge dimineata, ca la 10 incept munca si ei abia atunci deschid. sorry.gif Cand as putea merge eu, dupa 19:30 n-ai loc nici la vestiar si costa 1.200.000. devil.gif Nu mi-am mai facut abonament si intentionez sa merg in grangasi, la acelasi pret, dar au program de la 7:30 (au si reducere 25% pentru dimineata wink1.gif ).

Am vazut si eu pozele de pe siteul ala. bad.gif Asa arata si la tine sau sunt bancuri de'ale lor sa le cumperi produsele? ohmy.gif

ce sa arate? Nu, nicidecum )).gif ce arata acolo e de la colon bolnav rau bad.gif Depinde si ce mananci! Eu totusi am o alimentatie variata, cu fructe multe, iaurt, lapte, nu carnuri si varza wink1.gif
Insa chiar iesi afara blum.gif , iar asta nu poate fi decat ok.
Poti sa iei numai fibrele, far pastilele pentru paraziti. Nu stiu ce mi-a venit de am luat tot setul
ina_ceva
pupic.gif pentru tine si pt mokutz wink1.gif

Despre ce site vorbiti? Sau nu am fost atenta si am trecut peste el unsure.gif ?
luchi
CITAT(ina_ceva @ 10-11-2007, 07:19 AM) *

Despre ce site vorbiti? Sau nu am fost atenta si am trecut peste el unsure.gif ?

E un site sus - drnatura.ro.
M-am uitat si eu si mi s-a zbarlit paru': chiar asa arata? Te asteptam sa ne spui ce rezultate are, Lacry! laugh.gif
Lacry
CITAT(luchi @ 10-11-2007, 11:46 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 10-11-2007, 07:19 AM) *

E un site sus - drnatura.ro.
M-am uitat si eu si mi s-a zbarlit paru': chiar asa arata? Te asteptam sa ne spui ce rezultate are, Lacry! laugh.gif

nu arata asa )).gif

o sa va spun ce efect are, dar am interupt 2 zile. Am fost la cursurile de consultanti fiscali care au tinut ore in sir, ieri si azi...laxative imi trebuiau lol.gif

Acum sa va arat ce am facut la aniversarea a 2 ani de Surpriza de azi
crissy
Eu nu vad nicio surpriza ca nu merge server-ul de la flickr sad.gif . La multi ani fericiti in continuare. pupic.gif
Edit: se vede, numai ca ai mai pus cateva caractere in plus la link. drool.gif
Lacry
Am revenit. Dieta..pauza. Fitness, abia azi. Am ajuns cu chiu si vai.
Zilele astea "auditorez' si alerg de colo-colo.

Crissy, multumesc give_rose.gif

Ina, rambursam pupi pupic.gif si fugim blum.gif
bubbles
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Piticul si pe mama lui hug.gif
aki
Salut draguta.De mult nu am mai trecut pe la tine.Recuperat si pupat pe ambii pupic.gif
ina_ceva
Ce frumusele sunt stelutzele de pe tort wink1.gif
pupic.gif WE placut alaturi de familie
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 25-11-2007, 10:51 AM) *

Ce frumusele sunt stelutzele de pe tort wink1.gif
pupic.gif WE placut alaturi de familie

Vineri Moaca implineste un an si jumatate. ii fac un tort aniversar iarasi, inca nu stiu de care...
Am 11 sedinte de fitness la activ, efectuate in noiembrie.Nu am mai putine kilos,insa se cunoaste un pic ca am tras de fiare gym.gif , cate 3 ore per sedinta. Azi m-am imbracat cu rochie mulata si scurta, auzi tupeu blum.gif
Ma mai duc maine si poimaine, apoi revin la aerobic pentru o luna. Si, daca am timp, fac cateva impachetari blum.gif
Terminat actualizare 3 la lucrarea mea...
Continuat auditurile...
Scos masina din service dupa 8 zile... e ca noua! wink1.gif Am mers de vreo doua ori cu metroul bad.gif
Dupa ce m-am suit la volan, am'zburat' pe sosea yahoo.gif
Sexymom
Esti super tare....bravo, as vrea sa te vad in rochie mulata naughty.gif Stai 3 ore la sala??nu e cam mult?
bubbles
Buna seara .Chiar nu stiam ce e cu tine dry.gif .La multi ani barbatelului cheer.gif .Auzi la ea tupeu .. rochie mulata sexy .. asteapta-ma si pe mine sa ne imbracam amnadoua sa mergem cu tupeu in oras lol.gif cu barbatelul dupa noi )).gif
Lacry
CITAT(Sexymom @ 27-11-2007, 11:56 PM) *

Esti super tare....bravo, as vrea sa te vad in rochie mulata naughty.gif Stai 3 ore la sala??nu e cam mult?

De Revelion, sigur... wink1.gif
Pai nu ma lasau instructoarele sa plec..pana nu faceam un set complet de exercitii. Iar eu eram foarte sarguincioasa...caci aveam motivatie!
Zici ca e mult 3 ore? Nu faceam nonstop fitness, fara sa ma opresc.. smile.gif Deci...incalzire pe bici 20 minute, intinderile la bara inca pe atat, cardio la sfarsit inca 20. Mai sunt si celelalte exercitii, cu pauze intre ele, caci nu se poate altfel, doar nu esti..masina )).gif
Ajungi la 3 ore, nici nu-ti dai seama cand a "zburat" timpul

CITAT(bubbles @ 28-11-2007, 07:37 PM) *

Buna seara .Chiar nu stiam ce e cu tine dry.gif .La multi ani barbatelului cheer.gif .Auzi la ea tupeu .. rochie mulata sexy .. asteapta-ma si pe mine sa ne imbracam amnadoua sa mergem cu tupeu in oras lol.gif cu barbatelul dupa noi )).gif

te astept grin.gif
ina_ceva
La multi ani prichindelului tau! Sa creasca mare mare si sa-ti aduca numai bucurii!
Nessie
Valeu, ce scump e! wub.gif La multi ani, sa creasca mare si frumos! flowers1.gif

Felicitari si tie pentru sport! Esti tare! Unde ai gasit antrenoare? La Sir? blink.gif
himere2005
mi-e dor de tine floare.gif am vazut tortuletul lui mocuta...super tort si baietelul tau e un razacios si jumatate ....sa va traiasca pupic.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 09-12-2007, 02:00 PM) *

mi-e dor de tine floare.gif am vazut tortuletul lui mocuta...super tort si baietelul tau e un razacios si jumatate ....sa va traiasca pupic.gif

No,si mie floare.gif insa nu mai am timp de nika sad.gif
Insa reusesc sa merg la aerobic...alerg ca nebuna toataziua...
Cantarul arata azi 61 kilos.Evident ca nu am tinut nici o dieta blum.gif
Dar macar nu m-am ingrasat, si am inlocuit grasimute cu masa musculara naughty.gif

Pupici cu sclipici pupic.gif
aki
Sanatate puiutului tau.Ce mare e deja hug.gif
Ne pui si noua poze cu rochia mulata? naughty.gif
aki
LA MULTI ANI,DRAGA LILIANAImagine
crissy
Craciun fericit alaturi de cei dragi! Un pupic.gif special pentru Moak.
Lacry
Craciun Fericit tuturor!
aki
CITAT(aki @ 23-12-2007, 07:16 PM) *

LA MULTI ANI,DRAGA LILIANAImagine

Draga Lacry,mesajul cu felicitarea a fost pentru tine blushing.gif .Imi pare rau ca am gresit.Te-am felicitat o data cu Liliana si s-a primit sa pun numele ei.E pentru tine iubita hug.gif
crissy
CITAT(Lacry @ 24-12-2007, 10:05 PM) *

Craciun Fericit tuturor!

wub.gif w00t.gif ce dulce-i mokutul mos craciun!
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!

pupic.gif pentru mokutz
bubbles
Craciun fericit!!! si tot ce iti doresti hug.gif .Pup pupic.gif pupic.gif moaca draguta hug.gif
Sexymom
Craciun Fericit iubita, sa a floare.gif veti parte de multa sanatate, fericire, sa ai baiatul sanatos si voinic.La multi ani
aki
Ce frumos e Mokut imbracat in Craciunel. w00t.gif
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
Si pupici Mokutzului scump! hug.gif
aki
Pe unde esti? yahoo.gif
crissy
La multi ani! party.gif
Noul an sa fie si mai bun ca cel care a trecut! pupic.gif
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! Si multi pupici lui Mokutz! hug.gif
Lacry
La multi ani cu sanatate si impliniri!

Am mucit ca o roaba, de aceea nu am mai apucat sa intru pe aici. Si am baut doua cafelute in noaptea asta, iar acum stau cu okii pe pereti, poate-poate adorm si eu...nu de alta, dar una bucata Razacioasa, in persoana lui Moak, se va trezi in curand si ...va dati seama...
bubbles
LA Multi Ani si pupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gif Moaca si pe mama lui .Un an nou fericit si cu tot ce va doriti hug.gif
Lacry
Abia de maine incep sa numar puncte...renunt la dieta CC, caci nu cred ca o sa reusesc.
Sa vedem daca reusesc cu WW dry.gif
julyalina
Imagine
multumim pentru pupic.gif am venit sa-i returnam pupic.gif pupic.gif pupic.gif cu dobanda )).gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Succes in tot ce ti-ai propus pentru 2008! Si cu dietele astea trebuie sa ma alatur si eu celor cuminti ca nu mai tine. blush.gif
O zi minunata iti doresc si pupic.gif pentru junior!
Lacry
multumim, Alina si Rodica pupic.gif
Azi l-am scos pe kinder afara in zapada...la un moment dat, la o rafala de vant, el si cu bona s-au trezit cu o gramada de zapada pe cap..sa fi vazut chitcaiala )).gif

Meniu azi,cu puncte:

50 g painica...2,5p
un iaurt light...1p
1 lingurita icre ...1p
un ou...2p
o cafea cu lapte si indulcitor..1p

total: 7,5 din 19 permise
crissy
Lacry, la multi ani si anul 2008 sa va aduca tot ce doriti.
Un pup pt kinderul chitzaitor pupic.gif . Si pt mami unul pupic.gif
Spor la dieta. Hai ca poate ne mobilizam toate si le facem de hac kg.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.