Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Lacry
Meniu azi:
pepene rosu
MD: ou, o feliuta salam Victoria, telemea vaca, urda vaca, rosie, iaurt

P: supa rosii, ton in ulei
pepene galben
C: ficatei la cuptor
fructe
julyalina
buna diminetaza mamicutzo hug.gif
ce mai face Mai Marele Imashului? presupun ca o duce bine merci alaturi de mamicutza lui si nu-i pasa lui de nimic give_rose.gif
am venit sa-i las un pupic.gif de la canarul vesel . si unul pentru mamitzica lui pupic.gif
aki
Salutari la mame cu baietei mititei pupic.gif .Ce face bebelusul si mamica lui?Cum se simt?
Lacry
CITAT(julyalina @ 14-09-2006, 09:47 AM) *

buna diminetaza mamicutzo hug.gif
ce mai face Mai Marele Imashului? presupun ca o duce bine merci alaturi de mamicutza lui si nu-i pasa lui de nimic give_rose.gif
am venit sa-i las un pupic.gif de la canarul vesel . si unul pentru mamitzica lui pupic.gif

Salutare! w00t.gif Nu am avut net... picase!
Mocutzica a baut 30 ml suc de morcov azi fara probleme yahoo.gif Si n-a murdarit decat bavetzica, spre deosebire de ziua de ieri cand a murdarit inclusiv pijamalele lui mami )).gif
De maine incepem cu suc de mar.
Multumim pentru vizita pupic.gif

CITAT(aki @ 14-09-2006, 11:30 AM) *

Salutari la mame cu baietei mititei pupic.gif .Ce face bebelusul si mamica lui?Cum se simt?

Foaarte bine! Am fost sa-mi ridic formularele pentru depunerea dosarului de intrare in CIC, maine le depun
Te imbratisam cu drag hug.gif
ina_ceva
Lacry, e o dulceatza puisorul tau!!! Sa fie sanatos!!! give_rose.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 09-08-2006, 02:52 PM) *

Am citit! Merci! smile.gif Sunt de acord (adica le-as aplica) cu afirmatiile de acolo atat timp cat branza aia e de fapt cascaval, care nu mai are pic de zer si e numai cu lipide.

Am auzit-o o data pe Teo spunand ca decat sa manance o felie de branza...mai bine o friptura de pui. Asa a sfatuit-o nutritionista. Am tras concluzia ca nu prea e buna branza in dieta. De nici un fel. Pe urma m-am mai informat si eu si e adevarat. Citind am ajuns la concluzia ca lactatele, in general, nu prea sunt bune in dieta. Totusi, trebuie consumate pentru sanatate, in cantitati limitate. Asa cred.

Lacry...ai un bebe superb:) Sa fie fericit si sanatos.smile.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 15-09-2006, 09:00 AM) *

Lacry, e o dulceatza puisorul tau!!! Sa fie sanatos!!! give_rose.gif

multumesc pupic.gif

CITAT(lliliana @ 15-09-2006, 10:44 AM) *

CITAT(Nessie @ 09-08-2006, 02:52 PM) *

Am citit! Merci! smile.gif Sunt de acord (adica le-as aplica) cu afirmatiile de acolo atat timp cat branza aia e de fapt cascaval, care nu mai are pic de zer si e numai cu lipide.

Am auzit-o o data pe Teo spunand ca decat sa manance o felie de branza...mai bine o friptura de pui. Asa a sfatuit-o nutritionista. Am tras concluzia ca nu prea e buna branza in dieta. De nici un fel. Pe urma m-am mai informat si eu si e adevarat. Citind am ajuns la concluzia ca lactatele, in general, nu prea sunt bune in dieta. Totusi, trebuie consumate pentru sanatate, in cantitati limitate. Asa cred.

Lacry...ai un bebe superb:) Sa fie fericit si sanatos.smile.gif

pupic.gif
Lacry
Singura mea bucurie a ramas Mocutza-Guliutza baby.gif . Nu stiu daca sotul meu a vorbit serios, dar mi-a spus ca vrea sa divorteze. Cauta motive pentru asta tot timpul. Incerc sa fiu o sotie cat mai buna si mai intelegatoare si o mama si mai buna. Degeaba. Nimic nu merge...
Am decis sa nu ma mai gandesc la asta si sa ma concentrez doar asupra copilului, ca sa n-o iau razna sad.gif

Nici nu mai conteaza ce am mancat astazi. dry.gif
ina_ceva
Cum sa divortzeze? A avut vreun comportament care sa-ti trezeasca suspiciuni?
Nessie
shock.gif Lacry, de ce ar face asta? Eu stiu povestea ta si mi se par doar cuvinte la suparare. Sigur are problema la serviciu sau in alta parte si i se pare ca nimic nu e pe placul lui. Poate daca dezvolti mai bine contextul ne putem da cu parerea. Suntem alaturi de tine! hug.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 15-09-2006, 03:26 PM) *

shock.gif Lacry, de ce ar face asta? Eu stiu povestea ta si mi se par doar cuvinte la suparare. Sigur are problema la serviciu sau in alta parte si i se pare ca nimic nu e pe placul lui. Poate daca dezvolti mai bine contextul ne putem da cu parerea. Suntem alaturi de tine! hug.gif

problema a aparut de anul trecut, nu vroia copil, nu vroia sa ne casatorim etc
povestea mea a fost aceea ca l-am parasit pentru 2 luni, timp in care am fost cu altcineva. m-am impacat cu el, pentru ca amandoi am ajuns la concluzia ca nu putem trai unul fara celalalt. Pana la sfarsit au fost patru persoane in ecuatie, si el isi gasise pe cineva. Cei doi au ramas cu buzele umflate, noi ne-am casatorit, at least, a venit Mocutza. baby.gif
Dar problema veche a ramas. Suntem firi diferite... despre asta-i vorba. Eu sunt incapatanata si ... zice el, impulsiva, nu in sensul rau neaparat. El sta cu veacurile pana ia o decizie si pana actioneaza. De aici frustrari de ambele parti: eu ca astept foarte mult pana se intampla ceva, el ca eu ma pripesc. Cam asta ar fi. Plus ca niciodata nu arata si nu exprima ceea ce simte sad.gif , iar o femeie are nevoie de asa ceva. dry.gif
stiu ca sunteti alaturi de mine hug.gif , altminteri nu deschideam gura, pardon, subiectul...

CITAT(ina_ceva @ 15-09-2006, 03:16 PM) *

Cum sa divortzeze? A avut vreun comportament care sa-ti trezeasca suspiciuni?

Da, nu are ochi pentru mine, numai pentru copil, nu am gasit dram de intelegere nici in timpul sarcinii, nici dupa ce am nascut. O femeie gravida este foarte sensibila, iar una care abia a nascut foarte "chinuita", fizic si psihic.
Andreea-Rodica
Lacry, o imbratisare de la mine intr-un moment greu pentru tine ! hug.gif
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 15-09-2006, 04:00 PM) *

Lacry, o imbratisare de la mine intr-un moment greu pentru tine ! hug.gif

Multumesc pupic.gif , chiar am nevoie! In asemenea momente te simti cat se poate de SINGUR! Dar bine ca exista si Mocutza-Guliutza baby.gif
ina_ceva
Si eu sunt alaturi de tine LacryImagine
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 15-09-2006, 06:23 PM) *

Si eu sunt alaturi de tine LacryImagine

multumesc sad.gif

Lacry
Ieri s-au mai calmat lucrurile. Poate totusi mai facem un compromis. De dragul lui Mocutza baby.gif . Luni plecam la Moeciu de sus dry.gif

Azi astept musafiri, asa ca, mai fac un tort mic de cioco si inca o praji, sa vedem de care dry.gif
Maine fac bagajele pentru plecarea la munte. Ce bine ca iesim putin, inainte sa incep serviciul. Uf, ce nebunie, cum am inceput si diversificarea astuia mic... trebuie sa iau la munte provizii de morcovi si mere. Si portocale, ca ne prinde si o zi cu suc de portocale acolo.
Deea
hug.gif suntem langa tine Lacry, mi-as dori ca Mocutza sa creasca cu ambii parinti dar decizia va apartie numai voua, decat "singur in doi" mai bine de unul singur. Sper sa treceti cu bine peste toate problemele, cred ca sunt astrele cam nervoase smile.gif .... am avut si eu discutii aiurea cu sotul meu si i-am aruncat cuvinte cam grele, de ex ca imi doresc un servici unde sa plec in delegatii saptamanal.... normal ca s-a suparat... ce sa fac, a vorbit gura fara mine bang.gif

Diversificarea lui Mocutza ai facut-o dupa sfatul pediatrului? Ieri am luat revista mami si scrie ca dupa 4 luni se face diversificarea la bbeii hraniti si cu lapte praf si cu san si dupa 6 la cei hraniti numai la san. Oricum sunt cam in ceata, scria acolo ca banana se da dupa 1 an...peste 2-3 pagini e o reclama la Humana cu banane si e pt. 4 luni, plus ca in parc vad o gramada de bebei pana intr-un an care papa bananutze.

Am auzit-o si eu pe Mihaela Bilic cand spunea de branza ca nu e prea indicata, m-am documentat si cam asa e, iaurtul e bun in schimb. laptele dulce dupa 30 de ani nu se mai recomanda ... uite ca nu mai stiu de ce... o sa o intreb pe mama.
dany
Lacry ....si de la mine o hug.gif si un pupic.gif .Cum spunea si Deea...decizia e a voastra ...Noi suntem alaturi de tine ....Pup fata cu probleme !
Lacry
CITAT(Deea @ 16-09-2006, 01:46 PM) *

hug.gif suntem langa tine Lacry, mi-as dori ca Mocutza sa creasca cu ambii parinti dar decizia va apartie numai voua, decat "singur in doi" mai bine de unul singur. Sper sa treceti cu bine peste toate problemele, cred ca sunt astrele cam nervoase smile.gif .... am avut si eu discutii aiurea cu sotul meu si i-am aruncat cuvinte cam grele, de ex ca imi doresc un servici unde sa plec in delegatii saptamanal.... normal ca s-a suparat... ce sa fac, a vorbit gura fara mine bang.gif

Diversificarea lui Mocutza ai facut-o dupa sfatul pediatrului? Ieri am luat revista mami si scrie ca dupa 4 luni se face diversificarea la bbeii hraniti si cu lapte praf si cu san si dupa 6 la cei hraniti numai la san. Oricum sunt cam in ceata, scria acolo ca banana se da dupa 1 an...peste 2-3 pagini e o reclama la Humana cu banane si e pt. 4 luni, plus ca in parc vad o gramada de bebei pana intr-un an care papa bananutze.

Am auzit-o si eu pe Mihaela Bilic cand spunea de branza ca nu e prea indicata, m-am documentat si cam asa e, iaurtul e bun in schimb. laptele dulce dupa 30 de ani nu se mai recomanda ... uite ca nu mai stiu de ce... o sa o intreb pe mama.

Draga Deea, pupic.gif pediatra mi-a solicitat introducerea diversificarii inca din cursul lunii a 3-a, dar n-am vrut eu. In cartea lui Capraru scrie ca in cursul lunii a 4-a incepi cu suc, in cursul lunii a 5-a adaugi si pulpa, abia din a 6 treci la supe pasate.
Eu am ales o schema mai lunga de diversificare, treaba cu sucul dureaza toata luna. Multe mamici incep diversificarea direct cu supe pasate, dar eu prefer sa o iau incet-incet, chiar daca este mai dificil pentru mine. Mi-au iesit ochii dand morcovi prin razatoarea de sticla, dar prefert asa decat cu robotul care ar fi dificil de sterilizat, si mai mare deranjul sa-l folosesti pentru doar 30 ml suc, care inseamna 10 lingurite pline.

Danyhoney, multumesc hug.gif
midnight_talker
Ciao!Imi pare rau sa citesc ca ai probleme in casnicie,acum cand toata lumea ar trebui sa fie happy.
Referitor la sucul de morcovi,asa a facut si sora-mea.I-a dat suc de morcovi treptat,la inceput o lingurita,apoi 2 si apoi a marit treptat cantitatea pana a ajuns la 30 ml.Supele mai tarziu,prin luna a 6-7-a.Ea facea sucul de morcovi direct in storcatorul de fructe.
Pupici!
Lacry
CITAT(midnight_talker @ 16-09-2006, 09:33 PM) *

Ciao!Imi pare rau sa citesc ca ai probleme in casnicie,acum cand toata lumea ar trebui sa fie happy.
Referitor la sucul de morcovi,asa a facut si sora-mea.I-a dat suc de morcovi treptat,la inceput o lingurita,apoi 2 si apoi a marit treptat cantitatea pana a ajuns la 30 ml.Supele mai tarziu,prin luna a 6-7-a.Ea facea sucul de morcovi direct in storcatorul de fructe.
Pupici!

buna Midnight hug.gif , stiam ca imi vei scrie, te-am vazut online cand citeai jurnalul Amaliei )).gif
Nu mai stiu mare lucru despre tine, te-am pierdut cu totul de anul trecut... noutati? trebuie sa se fi intamplat ceva semnificativ si in viata ta naughty.gif
Nessie
Lacry, sunt pe fuga, scuza-ma ca iti criu doar atat, dar vroiam sa iti spun unde gasesti materiale WW. floare.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 16-09-2006, 10:37 PM) *

Lacry, sunt pe fuga, scuza-ma ca iti criu doar atat, dar vroiam sa iti spun unde gasesti materiale WW. floare.gif

super! yahoo.gif multumesc pupic.gif floare.gif
midnight_talker
Ciao Lacry!Deocamdata n-am dispozitie sa vorbesc despre mine,dar cand va veni momentul,va voi povesti.
Pupici!
lliliana
Draga mea Lacry....atunci cand fetita mea era foarte mica, pediatrul mi-a recomandat introducerea mancarii de la trei luni cu urmatoarea cauza...fetita mea, fiind nascuta la opt luni, suferea de o decalcifiere destul de grava si avea nevoie nu doar de lapte. Mi s-a spus ca este vital sa-i introduc alimentatia. Am avut sansa sa am un pediatru care-mi explica fiecare lucru pe care mi-l cerea. Daca-i dadea medicamente, imi explica de ce i le da si ce efect au. Imi scria si retetele pentru supa:), explicandu-mi de ce trebuie pus fiecare ingredient. Vreau sa-ti spun ca la un moment dat m-a sunat si mi-a zis (tin si acum minte ce surprinsa am fost): "Draga mea Liliana, in aceasta perioada se dezvolta la copilul dumitale materia cenusie, de aceea iti recomand sa ii introduci in alimentatie,alimente cu foarte mult fosfor....etc....smile.gif" Prima daca am crezut ca rade de mine, dar vorbea serios. Si mi-a mai recomandat ceva surprinzator...mi-a explicat ca, daca un copil sub varsta de 7 ani invata o limba straina, se mai formeaza pe creier inca un centru al vorbirii...si acel copil va vorbi limba respectiva fara sa-si traduca din romana...ca si cand ar fi o limba materna. Doar inainte de 7 ani...fetita mea vorbese fluent engleza. Am vorbit cu ea in casa, eu fiind vorbitoare de limba engleza. Crede-ma...fiica mea vorbeste aceasta limba din intuitie, ca si cand ar fi limba ei de bastina. A avut dreptate. Nu-si traduce, gandeste in engleza de multe ori. Si are o pronuntie impecabila, pentru care de foarte multe ori profesoara i-a dat 10 la scoala...pentru felul nefortat in care se exprima.
Acum este foarte batran acel medic...la vremea respectiva era cel mai experimentat si mai cautat pediatru din oras. Asta pentru ca era tot timpul la curent cu noutatile si era foarte deschis cu pacientii. Daca la alti medici copiii urlau ca din gura de sarpe, la el radeau cu gura pana la urechi:). Pe fetita mea o cunostea de cand s-a nascut...si inca si acum tot pe el il sun cand am o problema. Dumnezeu sa-i dea sanatate. Un pediatru bun face mult:)...crede-ma. Am avut multe probleme cu fetita mea...si sa vezi ce domnisoara am acum...Multumesc Celui de Sus!

Cat priveste problemele cu sotul...of...sunt maritata de 19 ani si pot spune ca fara compromis o relatie nu exista. Nu esti capabil de compromis, divortezi. Nu ai putere sa ierti, divortezi. Am trecut prin destule cu sotul meu in toti anii astia si cred ca trebuie sa gandesti de 70 de ori si sa faci o data. La nervi omul face si spune multe lucruri necinstite. Intotdeauna adevarul e undeva la mijloc. Stiu ca uneori te scoate din minti cate o actiune de-a lui, dar barbatii gandesc atat de diferit fata de o femeie. Nu te astepta sa gandeasca asa cum o faci tu. Incerca si intreaba-l o data, in legatura cu o anumita situatie, o speta legata de vreun cuplu din anturaj, ce parere are...o sa ai un soc cat de diferit gandeste fata de ceea ce asteptai tu de la el. Barbatii sunt un rau necesar smile.gif ...iti spun asta, pentru ca desi am 19 ani de chin )).gif cu el, tot ii simt lipsa acum ca e mai mult plecat. Si slava Domnului, mi-a facut destule mizerii...Ne-am iubit si probabil wink1.gif ne iubim inca. Ma face sa rad. Incerc sa privesc partea lui buna...aceea care ma face sa ma simt confortabil. Acum, cand incerca sa ma submineze ii spun..."nu-mi face placere asta...daca vei continua asa o sa ajungem la certa"... Eu fac multe lucruri care-mi fac placere...dar si el are acelasi drept...sa faca acele lucruri care-i plac...Avem insa si program comun...de familie...si alea, alea....Uf...iar mi-am dat drumul si vorbesc mult...Opreste-ma...n-o sa ai rabdare sa citesti. Daca ar fi sa povestesc din casnicia mea...as scrie un roman bun...smile.gif Te pup...
aki
Salut Lacry.Imi pare foarte rau de ceia ce ma auzit de tine.Imi dau seama ca nu-i cuplu sa nu aiba probleme,dar trebuie sa poti sa treci peste ele.Si cred ca in cele mai multe cazuri femeia ar trebuie sa aplaneze certurile,ca barbatii sunt intradevar niste copii care la ciuda si la nervi spun multe cuvinte grele,dar noi femeile care trebuie sa pastram familia mai facem si ceva cedari.
Ma uit la relatia noastra cu Sergiu ne iubim mult si ne stimam tare,dar gelozia si baga intre noi ca un sarpe veninos sa ne strice fericirea.Incerc sa mai cedez si sa-i lamuresc tot si sa-i dovedesc ca nu-i asa cum crede el.Si incearca si el sa ma inteleaga.Cel mai rau este ca nu are incredere in mine din careva motive.Inainte de el,eu eram cu altcineva si mereu ca la un prieten ii povesteam lui tot(nestiind ca voi fi vreodata cu el).Ce era cel mai rau,ca-i povesteam cum ma imi bateam joc de barbati dintr-un anumit motiv(Fetele stiu de ce).Si vad ca si la tine a fost asa.Ai fost cu el,te-ai despartit,ai fost cu altul si apoi iarasi cu el.Si acum cred ca nu mai are incredere.Incearca si lupta,ca sa ai parte de familie.Mokuta nu trebuie sa ramie fara tata.Tu ideie nu ai ce inseamna acest lucru.Lasa mindria, draga Lacry, si cedeaza.Pasteaza-ti familia.Vezi Uka a luptat si a invins.Lupta...Ai grija de tine pupic.gif
amalia0701
Servus iubita!
Rau imi pare sa citesc ca ai probleme cu sotul.
Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el, sa ii explici ce te dranjeaza, sa in faci sa inteleaga ce actiuni ale lui te fac sa suferi.
Si eu si sotul meu sintem foatre deosebitzi, asta a fost unul din lucrurile care ne-a atras.Si io am vrut sa divortzez de 1000 de ori, la un monent dat aveam si avocat, dar am renuntzat, am mai lasat din orgoliu, am facut compromisuri.
Inca suntem deosebitzi, dar incercam ca actiunile noastre sa nu-l raneasca pe celalalt, sa fim indulgenti.
E foate important ca Mocutza sa creasca si cu mama si cu tata.
Tu esti o femeie puternica, sunt sigura ca ai sa reusesti sa-l manipulezi pe sotz cum vrei pupic.gif
Poate acu e iritat ca ii acorzi prea multa atentie copilului.
Ai grija de voi pupic.gif
julyalina
hug.gif lacry imi pare rau ca ai probleme cu sotul tau si iti tin pumnii ca sa nu se intample nimik si ca mocutza - guliutza sa creasca cu ambii parinti pupic.gif
cred ca este ceva in aer pentru ca si eu m-am cam certat cu iubitul meu sad.gif
lliliana
Neata si tie...ce face Mocutza?smile.gif...O zi frumoasa:).
luchi
pupic.gif hug.gif
aki
Lacry pe unde esti,draga?Vrem citeva vorbe de la tine.Vin-o pe acasa pupic.gif
amalia0701
E la munte.
Lacry
M-am intors de la munte dry.gif A fost vreme frumoasa. Macar nu am stat acasa. Eu si sotul meu am reusit sa ne toleram reciproc, dar tot ne-am certat la intoarcere. Pur si simplu nu-i mai convine nimic din ceea ce fac eu. Mi-am rupt spatele plimbandu-l pe asta miku' in brate ca sa nu planga, am urcat cele doua etaje ale vilei de zeci de ori, intre dormitor si bucataria unde-i preparam copilului sucul si laptele, n-am precupetit nici un efort in privinta ingrijirii lui Mocutza. E normal, doar sunt mama lui. Eeee, dar tot nu este indeajuns! Mai are putin si face chiar militarie cu mine. mad.gif

Desi am mancat tot felul de prostii cantarul imi arata tot putin sub 60 kilos.

Multumesc Liliana, Akisor, Amalia, Julyalina si Luchi pentru cuvintele voastre. pupic.gif Vreau sa va spun ca, oricum, nimic n-o sa ma doboare...in nici un caz hachitzele unui barbat, fie ala si sotul meu.
De maine, reincepem dieta wink1.gif
lliliana
CITAT(Lacry @ 21-09-2006, 11:10 PM) *

M-am intors de la munte dry.gif A fost vreme frumoasa. Macar nu am stat acasa. Eu si sotul meu am reusit sa ne toleram reciproc, dar tot ne-am certat la intoarcere. Pur si simplu nu-i mai convine nimic din ceea ce fac eu. Mi-am rupt spatele plimbandu-l pe asta miku' in brate ca sa nu planga, am urcat cele doua etaje ale vilei de zeci de ori, intre dormitor si bucataria unde-i preparam copilului sucul si laptele, n-am precupetit nici un efort in privinta ingrijirii lui Mocutza. E normal, doar sunt mama lui. Eeee, dar tot nu este indeajuns! Mai are putin si face chiar militarie cu mine. mad.gif

Multumesc Liliana, Akisor, Amalia, Julyalina si Luchi pentru cuvintele voastre. pupic.gif Vreau sa va spun ca, oricum, nimic n-o sa ma doboare...in nici un caz hachitzele unui barbat, fie ala si sotul meu.

Nu stiu de ce...din comportamentul lui mie imi miroase fie a gelozie pe faptul ca esti prea preocupata de copil si pe el il cam dai deoparte, esti mai mereu obosita, n-ai vreme si de voi doi....existand posibilitatea sa fi pus ochii pe altcineva care are vreme...
Barbatii nu suporta sa apara probleme obositoare in viata femeii, care sa-i atraga acesteia atentia si sa nu poata fi mereu dispusa la dorintele si intentiile lui. E o gena a lor, un defect nativ:). Nu e vorba neaparat de un copil...poate fi vorba de scoala...sau alte alea...nu stiu ce sa zic. Comunica, vorbeste-i, intreaba-l...lamuriti problema. Cu cat intarziati mai mult cu atat lucrurile se pot agrava... Pupici lui Mocutza:).
luchi
Buna, Lacry!
Ma gandesc ca poate Liliana are dreptate. Tu stii mai bine ce se intampla. Imi place ca esti hotarata, si puternica. Nu stiu ce sa zic mai multe. give_rose.gif give_rose.gif
te pup, si-ti doresc ca lucrurile sa se rezolve asa cum iti doresti tu.
julyalina

CITAT(lliliana @ 22-09-2006, 07:47 AM) *

Nu stiu de ce...din comportamentul lui mie imi miroase fie a gelozie pe faptul ca esti prea preocupata de copil si pe el il cam dai deoparte, esti mai mereu obosita, n-ai vreme si de voi doi....existand posibilitatea sa fi pus ochii pe altcineva care are vreme...
Barbatii nu suporta sa apara probleme obositoare in viata femeii, care sa-i atraga acesteia atentia si sa nu poata fi mereu dispusa la dorintele si intentiile lui. E o gena a lor, un defect nativ:). Nu e vorba neaparat de un copil...poate fi vorba de scoala...sau alte alea...nu stiu ce sa zic. Comunica, vorbeste-i, intreaba-l...lamuriti problema. Cu cat intarziati mai mult cu atat lucrurile se pot agrava... Pupici lui Mocutza:).

sa stii ca si eu sunt de acord cu ce a spus liliana dry.gif
parerea mea este sa-l intreabi ce nu-i mai convine si sa-ti spuna clar ce vrea si ce asteapta de la tine.

pupic.gif mamicutza - manechin si pupic.gif pentru Mocutza

amalia0701
pupic.gif
Lacry
CITAT(lliliana @ 22-09-2006, 07:47 AM) *

CITAT(Lacry @ 21-09-2006, 11:10 PM) *

Fetelor, fara sa fi citit mesajele voastre( va multumesc ca imi sunteti alaturi hug.gif ), chiar asa am procedat! L-am intrebat serios ce dreaku vrea de la mine, de nu e multumit niciodata. Dupa o cearta urata, m-am inchis cu Mocutza in dormitorul mic.Azi de dimineata parca ii mai venise mintea la cap. M-a trimis la babyexpo si a stat el cu asta mik. Am cumparat o groaza de minunatii pentru cel mic, hainute pentru iarna, jucarii, cosmetice,lapte cu cereale Humana pentru continuarea diversificarii. I-a placut si lui tot ce am luat wink1.gif In sfarsit, nu m-a mai criticat!
N-am avut timp sa scriu ca am fost ocupata toata ziulica, iar acum dumnealui e la niste cursuri, asa ca, l-am imbaiat singura pe mititel. Nashpa! Acum il adorm, leganandu-l pe picioare naughty.gif Si cu CD-ul de muzica dormicioasa pus in laptop )).gif

Nu am mancat nimic aiurea, cu exceptia unei linguri rase de piure cartofi. blum.gif

Deci:
MD: o bucatica mar, branza cu smantana Fagaras, o sana
P: pulpa pork la cuptor, ardei gras crud, lingura de piure
ceai Humana pentru lactatie
CINA: o bucatica svaiter

Mai tarziu ma infig in putin pepene galben

Acum iar spal, caci am cumparat lucrusoarele noi... basca ca Moaca pune pe el sucul de morcov si mar mad.gif si m-am intors de la munte cu lucruri murdarele dry.gif
luchi
pupic.gif Sa ai un sfarsit de saptamana placut, si cu soare, daca se poate! Mocutza cel razacios ce mai face? A inceput sa gangureasca? blushing.gif
lliliana
Iubire...lasa masina sa spele:)....relaxeaza-te cumva. Pupa pe Mocutza de la mine:). Ai nevoie de putzina linishte...E o comedioara hazlie pe HBO.
amalia0701
Servus iubita!
Un weekend fain iti doresc hug.gif
Pupam fata si mocutza pupic.gif pupic.gif
Lacry
CITAT(luchi @ 22-09-2006, 09:19 PM) *

pupic.gif Sa ai un sfarsit de saptamana placut, si cu soare, daca se poate! Mocutza cel razacios ce mai face? A inceput sa gangureasca? blushing.gif

WE si tie! Alec e un vorbaret, gangureste pe limba lui )).gif
Doar ca acum vomita dupa fiecare masa, cred ca nu-i prieste atata suc de morcovi cu mar! Sa vedem ce zice asistenta...
Soare nu e, din pacate, si am spalat o multime de rufe, basca ursuletul bleu pe care l-am primit cadou ieri la babyexpo si pe care Mocutza il adora, iar acum e ud-ud... si n-am nici o sursa de incalzire sa-l usuc sad.gif

Te pupam pupic.gif
amalia0701
Uscatorul de par.
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 23-09-2006, 06:42 PM) *

Uscatorul de par.

multumesc give_rose.gif
Lacry
Azi am mancat:

MD: un ou prajit cu telemra rasa, 2 linguri pate, branza vaci
Pranz: 2 snitele pui, branza vaci, 2 degete de... bere blushing.gif
un cub cioco Anidor. un pahar pudding blushing.gif blushing.gif
Seara: am gustat salata de boeuf. nici o lingura n-am mancat...
Cred ca o sa mai infulec 2 mere

Stiu exact ce e Monti si ce nu grin.gif
Lacry
Azi dimineata aveam 59.5 kilos. Inca nu schimb tickerul caci m-am porcit cu o felie placinta dovleac, 3 cubulete cioco toblerone ( mama, ce rushine imi este blushing.gif ), dar am alergat pe jos pana la farmacie, special din pricina ciocolatei, de mi-a iesit sufletul...

Am facut pudding cu fructoza naughty.gif
Am mancat la pranz pui la cuptor cu legume.
Asta seara mananc branza de vaci cu putina smantana.
Si, de maine, speram sa fim mai constiinciosi! Ma gandesc sa fac una ciorbita pui si oi mai vedea eu ce!
lliliana
Buna dimineataaaa....cum e Mocutza?...Ce-a zis asistenta? pupic.gif Sper ca e bine ingerasul tau give_rose.gif .
Lacry
CITAT(lliliana @ 25-09-2006, 07:36 AM) *

Buna dimineataaaa....cum e Mocutza?...Ce-a zis asistenta? pupic.gif Sper ca e bine ingerasul tau give_rose.gif .

'neatza Liliana!
Moaca are rosu in gat si ii dau o fiola de vit. C la 2 zile. Si am renuntat la sucul de portocale, caci s-ar putea sa nu-i priasca. Pana la 4 luni jumate ii dau doar suc de morcov cu mar, apoi continuam diversificarea cu piure.
Iti dorim o saptamana placuta! pupic.gif

Am mancat azi:

un pateu mic-mic facut in casa

doua pahare suc natural mere plus portocale facut de mine

3 feliute subtiri muschi file

Pentru pranz am ciobita de pui Monti si fac drob de ciumperci

Maine o sa fac o musaca Monti si o prajiturica Monti naughty.gif
aki
Lacry salut draga pupic.gif .Ce se mai aude la tine?Cum Mokuta,cum merge relatia?Ai grija de tine hug.gif
luchi
pupic.gif pentru Mocutza, sa se faca bine!

Intrebare smile.gif : ce parere ai despre produsele mustela? Am o tanti cosmeticiana la farmacie la care merg, vara asta mi-a recomandat crema cu spf 50 (la cererea mea- spf maaare), am vazut ca e pentru bebei (il concurez pe Maria Sa, Imparatul imashului )).gif ). Exista produse si pentru mamici, in cazul meu tantici? blushing.gif

Zi drept, ce praji monti faci? Ai descoperit topicul cu retete Montignac de pe culinar? naughty.gif

O seara frumoasa!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.