CITAT(lliliana @ 22-09-2006, 07:47 AM)

CITAT(Lacry @ 21-09-2006, 11:10 PM)

M-am intors de la munte

A fost vreme frumoasa. Macar nu am stat acasa. Eu si sotul meu am reusit sa ne toleram reciproc, dar tot ne-am certat la intoarcere. Pur si simplu nu-i mai convine nimic din ceea ce fac eu. Mi-am rupt spatele plimbandu-l pe asta miku' in brate ca sa nu planga, am urcat cele doua etaje ale vilei de zeci de ori, intre dormitor si bucataria unde-i preparam copilului sucul si laptele, n-am precupetit nici un efort in privinta ingrijirii lui Mocutza. E normal, doar sunt mama lui. Eeee, dar tot nu este indeajuns! Mai are putin si face chiar militarie cu mine.
Desi am mancat tot felul de prostii cantarul imi arata tot putin sub 60 kilos.
Multumesc
Liliana, Akisor, Amalia, Julyalina si
Luchi pentru cuvintele voastre.

Vreau sa va spun ca, oricum, nimic n-o sa ma doboare...in nici un caz hachitzele unui barbat, fie ala si sotul meu.
De maine, reincepem dieta

Nu stiu de ce...din comportamentul lui mie imi miroase fie a gelozie pe faptul ca esti prea preocupata de copil si pe el il cam dai deoparte, esti mai mereu obosita, n-ai vreme si de voi doi....existand posibilitatea sa fi pus ochii pe altcineva care are vreme...
Barbatii nu suporta sa apara probleme obositoare in viata femeii, care sa-i atraga acesteia atentia si sa nu poata fi mereu dispusa la dorintele si intentiile lui. E o gena a lor, un defect nativ:). Nu e vorba neaparat de un copil...poate fi vorba de scoala...sau alte alea...nu stiu ce sa zic. Comunica, vorbeste-i, intreaba-l...lamuriti problema. Cu cat intarziati mai mult cu atat lucrurile se pot agrava... Pupici lui Mocutza:).
Fetelor, fara sa fi citit mesajele voastre( va multumesc ca imi sunteti alaturi

), chiar asa am procedat! L-am intrebat serios ce dreaku vrea de la mine, de nu e multumit niciodata. Dupa o cearta urata, m-am inchis cu Mocutza in dormitorul mic.Azi de dimineata parca ii mai venise mintea la cap. M-a trimis la babyexpo si a stat el cu asta mik. Am cumparat o groaza de minunatii pentru cel mic, hainute pentru iarna, jucarii, cosmetice,lapte cu cereale Humana pentru continuarea diversificarii. I-a placut si lui tot ce am luat

In sfarsit, nu m-a mai criticat!
N-am avut timp sa scriu ca am fost ocupata toata ziulica, iar acum dumnealui e la niste cursuri, asa ca, l-am imbaiat singura pe mititel. Nashpa! Acum il adorm, leganandu-l pe picioare

Si cu CD-ul de muzica dormicioasa pus in laptop
Nu am mancat nimic aiurea, cu exceptia unei linguri rase de piure cartofi.
Deci:
MD: o bucatica mar, branza cu smantana Fagaras, o sana
P: pulpa pork la cuptor, ardei gras crud, lingura de piure
ceai Humana pentru lactatie
CINA: o bucatica svaiter
Mai tarziu ma infig in putin pepene galben
Acum iar spal, caci am cumparat lucrusoarele noi... basca ca Moaca pune pe el sucul de morcov si mar

si m-am intors de la munte cu lucruri murdarele