Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
buretel
La multi ani!! give_rose.gif pupic.gif pupic.gif Sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de scumpul de mocutza floare.gif
Amazoana
La multi ani!!!! party.gif band.gif flowers1.gif Multa sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti alaturi de familia ta!!!! pupic.gif baby.gif
Nessie
La multi ani, mamicutule manechin! pupic.gif Sanatate mula si sper sa teci cat mai usor peste perioada asta grea! hug.gif give_rose.gif
aki
Sanatate,draga noastra floare.gif .Si multa fericire pupic.gif
bubbles
LA multi ani!!! pupic.gif Si mi-e dor tare de tine sorry.gif
dany
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fericire si sanatate pentru tine si familia ta !!!! give_rose.gif give_rose.gif

CITAT(buretel @ 27-03-2008, 01:23 PM) *

La multi ani!! give_rose.gif pupic.gif pupic.gif Sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de scumpul de mocutza floare.gif

Bueyyyyy, pe unde umbli ????? Stii ca mi-e dor de tine ??? Sincer ! pupic.gif
Andreea-Rodica
Cu intarziere, iti urez si eu LA MULTI ANI! floare.gif
Ce mai faci? Nu ai mai intrat pe aici de mult. hug.gif Ce face Mokutz?
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 30-03-2008, 08:56 PM) *

Cu intarziere, iti urez si eu LA MULTI ANI! floare.gif
Ce mai faci? Nu ai mai intrat pe aici de mult. hug.gif Ce face Mokutz?

Salutare pupic.gif
Am revenit. Mocutz abia de sambata trecuta are dintele reconstruit. Nici nu mai stiu daca v-am povestit ca pe 3 martie a cazut cu gurita de ciment si si-a spart unul dintre cei 2 dinti din fata.A fost chin ingrozitor.Am frecventat saptamanal policlinica stomatologica. Cand am observat ca nu-i face nimic acolo, am schimbat stomatologul, asta se intampla in urma cu 2 saptamani. Nu mica mi-a fost mirarea cand am fost informata ca Mocutz mai avea putin pana la abces si scos dintele, care la varsta lui se face prin anestezie totala... m-am imbolnavit de nervi. Apoi, stomatologul nou a lucrat ca la carte, i-a pus ceva sa-i moara nervul( ii pusese si doctorita dinainte, insa parca lucra cu picioarele, tot cadea pansamentul ala in cateva ore)

Si, dupa o saptamana, nervul a murit, i-a curatat canalul, a cimentat, ia reconstruit dintele. Totul in 10 minute. Acum Moaca e bine merci iar parintii lui sunt, in sfarsit, fericiti smile.gif

Aviz celor din Bucuresti: nu va chinuiti copiii la policlinica stomatologica! Nu sunt dotati mai bine decat un cabinet particular si nu au experienta cu copiii asa cum se zvoneste. Nu va mai spun cate parale i-am bagat in buzunar doctoritei respective in cele 3 luni si jumatate de chin. Bine ca am scapat.

Kile am destule. Am inceput serviciul de la 1 aprilie. Deja am demisionat, pe 15 iulie e ultima zi de lucru la firma nebunului.
Sper sa va dau numai vesti bune de acum. Si reincep si dieta.

Pupici tuturor!
bubbles
Ce bine ca ai venit inapoi pupic.gif mi-a fost dor de tine pupic.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 28-06-2008, 03:18 PM) *

Si mie...cum stai cu kilele? prag pisicologic, hm...miau!
La tinee mai racoare? Ca in Buc e jale sorry.gif
crissy
cheer.gif pupic.gif
Bine ai revenit, Lacry!
Am vizitat site-ul lui Mokut si m-am uitat la poze wub.gif . Ce mare s-a facut! Si ce frumusel naughty.gif
)).gif Nici bine nu te-ai angajat si deja demosionezi?
Lacry
CITAT(crissy @ 28-06-2008, 08:04 PM) *

cheer.gif pupic.gif
Bine ai revenit, Lacry!
Am vizitat site-ul lui Mokut si m-am uitat la poze wub.gif . Ce mare s-a facut! Si ce frumusel naughty.gif
)).gif Nici bine nu te-ai angajat si deja demosionezi?

multumim pentru vizita pe site hug.gif pai m-am reintors la vechiul loc de munca si nu-mi este bine dry.gif

dar o sa fie si bine...trebuie sa fie asa!

Moaca tot nu vorbeste. Cu husband nu ma inteleg deloc. Uneori imi vine sa fug in lume. Il iau si pe Mocu', nu-l las altcuiva. blum.gif

crissy
CITAT(Lacry @ 29-06-2008, 01:58 AM) *

Moaca tot nu vorbeste. Cu husband nu ma inteleg deloc. Uneori imi vine sa fug in lume. Il iau si pe Mocu', nu-l las altcuiva. blum.gif

Elise si-a dat drumul la vorba dupa 2 ani wink1.gif . Acuma (2 si 7 luni) nu-i tace gurita decat cand doarme )).gif . Distractie mai mare nu exista, pt ca poceste aproape toate cuvintele si sunt asa de dulci cand o fac wub.gif

Pt slabeala, uite o adresa f. utila mie:
http://calorii.oneden.com

Daca ai vreo sugestie sau reclamatie in legatura cu tabelul o poti face aici:
http://forum.oneden.com/Tabel-calorii-t1843.html

Pupici.
Me_Teo
Am citit primele cateva posturi din jurnalul tau si mi se pare f interesant! Imi plc modul cum scrii si gandesti. salut.gif Dar sa citesc 101 de pag... blink.gif )).gif
Lacry
eat.gif
CITAT(crissy @ 29-06-2008, 10:31 AM) *

CITAT(Lacry @ 29-06-2008, 01:58 AM) *

Elise si-a dat drumul la vorba dupa 2 ani wink1.gif . Acuma (2 si 7 luni) nu-i tace gurita decat cand doarme )).gif . Distractie mai mare nu exista, pt ca poceste aproape toate cuvintele si sunt asa de dulci cand o fac wub.gif

Pt slabeala, uite o adresa f. utila mie:
http://calorii.oneden.com/ArataMeniu/

Daca ai vreo sugestie sau reclamatie in legatura cu tabelul o poti face aici:
http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...pid=138447&

Pupici.

Abea
astept sa nu-i mai taca gura... sa le poceasca, numa'sa comunice cu mine! Azi a implinit doi ani si o luna.

Multumesc pentru link give_rose.gif ,de maine incep dieta, ca azi am fost la botez

CITAT(Me_Teo @ 29-06-2008, 04:12 PM) *

Am citit primele cateva posturi din jurnalul tau si mi se pare f interesant! Imi plc modul cum scrii si gandesti. salut.gif Dar sa citesc 101 de pag... blink.gif )).gif

Multam, dar ce ti-o fi placut? blink.gif Ca sunt cea mai plangacioasa dietista de pe aici. Aaaaa! Da! La inceput nu eram asa )).gif Acum, dupa aproape 2 ani, mi-a dat pe nas mamicitul asta lol.gif

Doar ma vait cat e ziua de lunga! Asadar, maine dimineata ma cantaresc si ... la drum! Ticker, alea-alea.

Acum am valea.gif , trebuie sa fac baita la plod.

Si, crissy, mai discutam pe tema piticilor. Abia astept sa vina concediul..maine aflu daca ni s-a rezervat camera la hotelul susesi de luxe, in Antalia. Sa duc copchilul la mare si la soare
bubbles
CITAT(Lacry @ 28-06-2008, 03:42 PM) *

CITAT(bubbles @ 28-06-2008, 03:18 PM) *

Si mie...cum stai cu kilele? prag pisicologic, hm...miau!
La tinee mai racoare? Ca in Buc e jale sorry.gif

Cum stau ... pai cam in plop si plopu`n aer lol.gif .Nu mai pot tine nimic dieta etc doh.gif .Am ajuns pe la 63 - 64 blink.gif eu care nu depaseam 61 never ever )).gif .Unde esti?Asteptam ticker tease.gif Am avut si 59 tease.gif dar am avut grija sa nu ma mentin acolo dry.gif
Lacry
ce ticker, mey, boierica... nici nu am timp sa ma cantaresc
maine merg iarasi la un interviu
pe la ora 11.00 dimineata ma apuca un lesin de foame ca nu-mi mai trebuie nici dieta nici silueta )).gif

asa...am reusit sa rezervam, ba am si platit, sejur de 7 zile in Antalia, Susesi de Luxe se cheama, sper ca ne vom simti bine acolo. Insa pana pe 19 iulie mai e...

Sa incerc maine a ma cantari smile.gif
aki
Salut draga.Ai aparut? hug.gif
Bafta la cintarit pupic.gif
Lacry
CITAT(aki @ 02-07-2008, 10:50 AM) *

Salut draga.Ai aparut? hug.gif
Bafta la cintarit pupic.gif

multumesc, Rodica. Iar nu m-am cantarit dry.gif ca am plecat cu noaptea-n cap la un interviu. S-ar putea ca job-ul asta sa fie ceea ce caut. Mai ramane sa gasesc alta bona, care sa stea 9 ore cu copilul, sau o a doua bona, sa vina dupa-amiaza, ca cea de acum nu vrea sa stea cu Moaca mai mult de 8 ore pe zi.

ma duc insa chiar acum la cantar unsure.gif chiar daca nu e dimineata. O sa-mi pun si okelarii, sa fiu sigura ca am vazut bine )).gif
Nessie
Moaaaaama, dar te cantaresti de 20 de minute. )).gif Sau te-a luat cu ameteala cand ai vazut ce spune? tease.gif

Tinem pumnii cu jobul! wink1.gif
bubbles
Asteptam rezultatul la cantar dry.gif pupic.gif pupic.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 02-07-2008, 05:30 PM) *

Asteptam rezultatul la cantar dry.gif pupic.gif pupic.gif

62,5 kilos sorry.gif or fi doar 62 pe burta goala..sa vedem maine dimineata
bubbles
Lasa ca le venim noi de hac pupic.gif
Lacry
M-am hotarat, din august merg la noul servici. De fapt, nu prea am incotro.
Program: 10 ore. Drumul: cel putin o ora si jumatate. Cu cine imi las copilul? blink.gif Bona lui nu VREA sa lucreze 9 ore in loc de 8. Deja caut alta.
Sa stiti ca nu mai exista job-uri part-time decat la salarii mizere si pozitii neimportante intr-o companie.
Practic, mamicile de copii trebuie sa ii lase cu cine pot, sa-i cam abandoneze, dupa ce implinesc 2 ani, daca vor sa-si continue cariera sau sa castige un salariu decent.
Cum o sa creasca Moaca fara mine? Il voi lasa dormind si voi ajunge acasa exact inainte de ora de cina ( care nu va fi pregatita ca nu va avea cine sa o faca).

O sa incerc, dar nu cred ca voi rezista mult timp acolo. sad.gif
Nessie
10 ore munca sau cu tot cu drum? doh.gif Tare greu, oricum ar fi. sad.gif Un salariu pe proiect ceva... nu ai gasit? Sa lucrezi cand poti/vrei, doar sa-ti respecti termenele.
Lacry
CITAT(Nessie @ 05-07-2008, 11:43 AM) *

10 ore munca sau cu tot cu drum? doh.gif Tare greu, oricum ar fi. sad.gif Un salariu pe proiect ceva... nu ai gasit? Sa lucrezi cand poti/vrei, doar sa-ti respecti termenele.

Nu am gasit inca, iar sotul ma impinge sa ma duc aici. Nu stiu daca e bine. Daca n-o sa rezist, renunt. N-o sa-mi ia nimeni capul.
10 ore fara drum...
Dumbo
Lacry, scuze ca ma bag, dar eu de ex asa as vrea sa fac cu domn'soara mea cand ma vor trimite nevoile si banii la lucru.
Eu as vrea sa o duc de dimineata la cresa, si daca ar fi cresa cu program scurt sa gasesc o tanti sa o ia de acolo si sa stea cu ea pana venim noi de la munca.

Oricum ar fi iti doresc multa bafta la noul loc de munca.
aki
Bafta,draga Lacry ca vad ca ai nevoe mare de ea hug.gif
crissy
CITAT(Dumbo @ 07-07-2008, 01:23 AM) *

Lacry, scuze ca ma bag, dar eu de ex asa as vrea sa fac cu domn'soara mea cand ma vor trimite nevoile si banii la lucru.
Eu as vrea sa o duc de dimineata la cresa, si daca ar fi cresa cu program scurt sa gasesc o tanti sa o ia de acolo si sa stea cu ea pana venim noi de la munca.

)).gif Lasa ca mai vb noi cand vine bb-lina pe lume wink1.gif . Am o prietena care avea un job bine platit intr-o banca. A zis ca dupa ce naste, cand implineste baiatul 4 luni se intoarce la munca. Acum baiatul are deja 7 luni iar mami lui e inca in CIC. Prefera sa stea acasa cu puiul ei si sa ia 8 mil/luna decat sa lucreze pt o suma de cateva ori mai mare wink1.gif

Lacry, mi se pare un scenariu dintr-un film de groaza... 10 h/zi+drumul tease.gif Eu iti urez bafta.
Nessie
Dumbo, pe langa motivul lui Crissy, eu as mai adauga unul: in Bucuresti e bataie la propriu pe locurile de la gradi. Numai urmareste primavara la stiri. Cererea e de vreo 2-3 ori mai mare decat oferta, iar sa dai 400-500 euro/luna la o gradinita (cresa) particulara nu e chiar lucru usor. wacko.gif
bubbles
CITAT(crissy @ 07-07-2008, 04:54 PM) *

)).gif Lasa ca mai vb noi cand vine bb-lina pe lume wink1.gif . Am o prietena care avea un job bine platit intr-o banca. A zis ca dupa ce naste, cand implineste baiatul 4 luni se intoarce la munca. Acum baiatul are deja 7 luni iar mami lui e inca in CIC. Prefera sa stea acasa cu puiul ei si sa ia 8 mil/luna decat sa lucreze pt o suma de cateva ori mai mare wink1.gif

Lacry, mi se pare un scenariu dintr-un film de groaza... 10 h/zi+drumul tease.gif Eu iti urez bafta.

Asa spune si vara babuinului ca din Septembrie se intoarce la lucru (atunci va avea fata nici 3 luni sorry.gif si numai din cauza banilor.Astept si eu curioasa sa vad daca se tine de cuvant ca ea sincer cam pare in stare blink.gif
Dumbo
Nessie momentan la noi e mai lejer cu gradi si cu cresele. Cel putin nu am auzit sa fie asa bataie, poate la cele de stat, dar sincer parca nu m-as baga sa trimit copilul la cresa de stat.
Preturile sunt mult mai mici la noi la cele particulare fata de cele din bucuresti. Si sunt unele care iti aduc si copilul acasa.

Nu ma gandesc sa las copilul chiar de la 3-4 luni, mi se pare prea mic, dar de la 7-8-9 incolo deja am cateva exemple si a fost ok.
Si nu as face-o numai pentru bani, ci si pentru ea, poate cand apare bb ma mai calmez dar daca raman la fel de critica si isterica mai bine ma duc la lucru sa imi domolesc energia.
Lacry

multumesc.

Bafta si tie, sa fie totul cum iti doresti, insa... mai discutam cand o avea printesa cele 7-8-9 luni. Eu m-am intors la servici cand avea asta mik 5 luni si m-am reintors in concediu cand avea 9 luni. Ajungeam tremurand de oboseala si de nervi acasa, imi punea bona copilul in brate si nici nu mai stiam ce sa fac cu el... sad.gif
Bine, nu am pe nimeni in Bucuresti in afara de o nepoata care trece pe la mine foarte rar. Sotul nici nu se pune la socoteala.
Dumbo
Imi dau seama ca deja si sarcina m-a schimbat destul de mult. Daca nu as fi zilnic cu mine nu m-as mai recunoaste. lol.gif lol.gif lol.gif
Dar pe de alta parte nu stiu daca as putea sa ma schimb mai mult de atat.

Inca nu mi-e foarte clar cum o sa fie cu ajutoarele, ce si cum o sa fac, momentan plec de la ideea ca voi fi eu singura cu domn'soara. Ca mai rau de atat nu are cum sa fie.
aki
Lacry,cit are Mai Marele Imasului? unsure.gif
Lacry
CITAT(aki @ 08-07-2008, 10:32 PM) *

2 ani si o luna

saptamana viitoare il duk la psiholog sa vad de ce nu vorbeste romaneste )).gif
mi-a zis doc ca e mic, dar sa-l duk totusi, daca am nelinisti...

CITAT(Dumbo @ 08-07-2008, 10:23 PM) *

Imi dau seama ca deja si sarcina m-a schimbat destul de mult. Daca nu as fi zilnic cu mine nu m-as mai recunoaste. lol.gif lol.gif lol.gif

Inca nu mi-e foarte clar cum o sa fie cu ajutoarele, ce si cum o sa fac, momentan plec de la ideea ca voi fi eu singura cu domn'soara. Ca mai rau de atat nu are cum sa fie.

esti amuzanta )).gif
e bine sa fii optimista, caci dupa ce vei naste te vor incerca si deznadejdile si depresia postpartum. probabil ca, fiind de felul tau posesoare de gandire pozitiva, vei trece usor peste ele smile.gif
Panda
salutare si pe aici
Lacry
Am revenit...
Kilos: tot atatea
Cu serviciul m-am obisnuit, conduc zilnic 38 km. Nu e mult, dar traficul...
Alec nu e bine. Are nevoie de terapie pentru a-i prinde pe ceilalti copii din urma. Am aflat in urma cu 2 saptamani si de atunci.. nu mai sunt om. Ma incurajez singura si, din cand in cand, ma apuca deznadejdea. sad.gif

O sa revin si la o dieta, probabil WW, ca sa ma amagesc ca totul e normal si numai silueta mea este o problema.
bibi
CITAT(Lacry @ 09-07-2008, 09:43 PM) *

CITAT(aki @ 08-07-2008, 10:32 PM) *

2 ani si o luna
saptamana viitoare il duk la psiholog sa vad de ce nu vorbeste romaneste )).gif
mi-a zis doc ca e mic, dar sa-l duk totusi, daca am nelinisti...

CITAT(Dumbo @ 08-07-2008, 10:23 PM) *

esti amuzanta )).gif
e bine sa fii optimista, caci dupa ce vei naste te vor incerca si deznadejdile si depresia postpartum. probabil ca, fiind de felul tau posesoare de gandire pozitiva, vei trece usor peste ele smile.gif

Copilul meu la varsta asta nu zicea "romaneste"decat apa, caca, papa, mama...dar dupa 3 luni spunea poezii, jumate inteligibile, jumate nu.
Eu zic ca sa stai linistita.Dupa 3 ani sa-ti faci probleme.
Presupun ca sta doar cu mami si tati?...ca la noi desi ni se usca gatul vorbind (il certam si pe sot ca nu vorbeste destul, el care e cam mut) si copilul tot asa vorbea.
Succes. hug.gif

CITAT(Lacry @ 21-09-2008, 08:49 AM) *

Am revenit...
Alec nu e bine. Are nevoie de terapie pentru a-i prinde pe ceilalti copii din urma. Am aflat in urma cu 2 saptamani si de atunci.. nu mai sunt om. Ma incurajez singura si, din cand in cand, ma apuca deznadejdea. sad.gif

O sa revin si la o dieta, probabil WW, ca sa ma amagesc ca totul e normal si numai silueta mea este o problema.

Care e problema?! floare.gif
crissy
sad.gif pupic.gif
Lacry, mi se pare cam... horror ce zici tu sad.gif . Alec e un copilas normal, plin de viata. Mi-e drag de mor ca in toate pozele in care l-am vazut e zambulici, a primit dragoste si atentie din partea voastra... Inteleg sa aiba nevoie de terapie un copil care e persecutat de cei din jur, nu e inconjurat de dragoste, nu i se acorda atentie, nu a avut contact cu alti copii de varsta lui, dar asta nu e si cazul lui Mocut. Iti urez putere sa treci peste si sa revii cat mai repede cu vesti bune. Pupici.
bubbles
Lacry batista.gif pupic.gif imi era asa dor de voi .Nu credeam ca vei veni cu vesti proaste.Pup baiatul meu preferat care sigur nu are nevoie de terapie nono.gif
luchi
CITAT(Lacry @ 21-09-2008, 06:49 AM) *

Am revenit...

Lacri, fii tare, orice s-ar fi intamplat. Banuiesc ca e vorba de vechile tare temeri, despre care scriai mai demult pe celalalt forum specializat, si te intelegem daca nu vrei sa vorbesti despre asta. hug.gif

Te imbratisez strans, suntem alaturi de tine, cu speranta si credinta ca totul va fi bine. floare.gif
buretel
Draga Lacry, te imbratisez strans hug.gif hug.gif
M-am intristat tare citind despre Alec...sunt fara cuvinte acum sad.gif
Va pup cu drag, multa sanatate, te asteptam cu vesti bune hug.gif hug.gif
luchi
Si daca putem ajuta cu ceva, orice, nu ezita sa ne spui. Te hug.gif strans.
buretel
CITAT(luchi @ 22-09-2008, 12:09 PM) *

Si daca putem ajuta cu ceva, orice, nu ezita sa ne spui.

Subscriu hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.