Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Lacry
CITAT(luchi @ 25-09-2006, 08:37 PM) *

pupic.gif pentru Mocutza, sa se faca bine!

Intrebare smile.gif : ce parere ai despre produsele mustela? Am o tanti cosmeticiana la farmacie la care merg, vara asta mi-a recomandat crema cu spf 50 (la cererea mea- spf maaare), am vazut ca e pentru bebei (il concurez pe Maria Sa, Imparatul imashului )).gif ). Exista produse si pentru mamici, in cazul meu tantici? blushing.gif

Zi drept, ce praji monti faci? Ai descoperit topicul cu retete Montignac de pe culinar? naughty.gif

O seara frumoasa!

Draga luchi, produsele Mustela pentru tantici abia am inceput sa le folosesc, mai exact laptele de corp hidratant. Am primit si o mostra care este un gel pentru vergeturi.
Tot cei de la Mustela mi-au recomandat produsele ROC care sunt pentru: celulita, fermitate, gel pentru riduri ochi si din astea mi-am luat. Alte produse Mustela pe care le folosesc sunt cele pentru Mai Marele Imashului, dintre ele se poate folosi uleiul pentru masaj de catre tantici care este super!
Moaca are gel de dus 2 in 1, sampon, crema de corp, crema de fatza si ulei de masaj. E un rasfatat, este? naughty.gif

Pentru mamici exista urmatorele produse:
crema antivergeturi cu dubla actiune (mostra primita de mine)
crema antivergeturi cu actiune intensiva
crema pentru fermitatea bustului
crema-gel pt. confortulpicioarelor
gel de corp restructurant dupa nastere

Produsele sunt, de regula, foarte scumpe, in farmacii preturile sunt de-a dreptul nesimtite dry.gif

Retetele Monti sunt cele primite in format electronic de la fete pe cand stateam la cioace pe idieta. Maine fac crema de cioco amaruie smile.gif
lliliana
Salut smile.gif Ce face mamicutza noastra? Si Mocutza? Ai pupici multi de la noi...eu si fata mea, pe care am innebunit-o cu Mocutza biggrin.gif. A zis ca daca mi-e asa de pofta, sa-i fac o sora... dry.gif Ce ziceti de ea? huh.gif
luchi
pupic.gif pupic.gif Multumesc pentru informatii! Am sa intreb la farmacie data viitoare, ma intereseaza chestiile de fermitate pentru tantici rolleyes.gif , pana una-alta mi-am luat ieri o crema de corp de la ivatherm.
Mocuta e un rasfatat, se da cu crema zilnic? smile.gif

In alta ordine de idei, da, produsele de la mustela au preturi destul de mari (ziceai ca la babyexpo aveau reducere?), da' ce nu facem pentru a fi belle? Chiar mi-ar placea un topic separat, despre (ne)recomandari! give_rose.gif

Mai Marele Imashului cum se mai simte azi cu stomacelu'?
amalia0701
CITAT(lliliana @ 26-09-2006, 07:51 AM) *

Salut smile.gif Ce face mamicutza noastra? Si Mocutza? Ai pupici multi de la noi...eu si fata mea, pe care am innebunit-o cu Mocutza biggrin.gif. A zis ca daca mi-e asa de pofta, sa-i fac o sora... dry.gif Ce ziceti de ea? huh.gif

Asa zice si fiemea.
sa nu mai suspin dupa bebei ci sa-i fac o surioara )).gif
Pupam cu drag Mamica si Mocutza pupic.gif pupic.gif
aki
Salut la frumusei.Un pupic.gif pentru Mocuta si unul pupic.gif pentru mamicuta
Lacry
CITAT(lliliana @ 26-09-2006, 07:51 AM) *

'neatza! yahoo.gif
eu zic ca are dreptate naughty.gif

CITAT(luchi @ 26-09-2006, 08:18 AM) *

pupic.gif pupic.gif Multumesc pentru informatii! Am sa intreb la farmacie data viitoare, ma intereseaza chestiile de fermitate pentru tantici rolleyes.gif , pana una-alta mi-am luat ieri o crema de corp de la ivatherm.

In alta ordine de idei, da, produsele de la mustela au preturi destul de mari (ziceai ca la babyexpo aveau reducere?), da' ce nu facem pentru a fi belle? Chiar mi-ar placea un topic separat, despre (ne)recomandari! give_rose.gif

aseara m-am dat cu crema de la ROC pentru celulita; dimineata aveam o piele mai fina ca a lui Mocutza pe picioare! w00t.gif
Lacry
Cat despre Mocutza, aseara i-am pus in lapte lactoza de la Humana si a dat rezultate imediat cheer.gif
Sper sa-i regleze tranzitul intestinal. La fiecare masa ii pun antiflat 3 picaturi si parca nu-l mai doare burtica asa de rau. smile.gif
aki
Ce crema minune w00t.gif Eu cind merg in pantofi pe tocuri,asa de aspra mi-i pilea la talpa ca cind merg simt cum crapa si ma doare grozav.M-am dat cu o gramada de creme,dar nimic.Lacry nu ai o poza cu crema data?
amalia0701
CITAT(aki @ 26-09-2006, 09:28 AM) *

Ce crema minune w00t.gif Eu cind merg in pantofi pe tocuri,asa de aspra mi-i pilea la talpa ca cind merg simt cum crapa si ma doare grozav.M-am dat cu o gramada de creme,dar nimic.Lacry nu ai o poza cu crema data?

Lipsa de vitamina A.
Cauta o creama pe baza de vitamina A.
lliliana
dry.gif Prin urmare tineti cu fie-mea biggrin.gif La 40 de ani acusica....hmmm...s-o iau iar de la scutece. biggrin.gif baby.gif baby.gif baby.gif Uf...ma mai gandesc. Poate ajunge sotzul meu acasa in perioada ovulatiei )).gif ca e o problema si asta. Ori biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif un amant? naughty.gif Daca fac baiat...o sa semene cu mine si nici nu se observa. lol.gif
Lacry
CITAT(aki @ 26-09-2006, 09:28 AM) *

fac azi o poza si o postez. Sa postez si picioarele? lol.gif

CITAT(lliliana @ 26-09-2006, 11:38 AM) *

dry.gif Prin urmare tineti cu fie-mea biggrin.gif La 40 de ani acusica....hmmm...s-o iau iar de la scutece. biggrin.gif baby.gif baby.gif baby.gif Uf...ma mai gandesc. Poate ajunge sotzul meu acasa in perioada ovulatiei )).gif ca e o problema si asta. Ori biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif un amant? naughty.gif Daca fac baiat...o sa semene cu mine si nici nu se observa. lol.gif

Wow, ce spui tu acolo w00t.gif auzi, amant... de fapt, de ce nu? tease.gif
lliliana
CITAT(Lacry @ 26-09-2006, 11:43 AM) *

Wow, ce spui tu acolo w00t.gif auzi, amant... de fapt, de ce nu? tease.gif

Glumesc )).gif ...dar stiu pe bune o poveste din asta...o tipa care avea 2 copii...super frumosi, super baieti...si la un moment dat, tatal huh.gif descopera ca nu avea posibilitatea de a face copii de cand mama lui l-a facut... wacko.gif Nevasta nu stia asta tease.gif biggrin.gif Am citit un articol...asa ceva )).gif .
Nessie
CITAT(luchi @ 26-09-2006, 08:18 AM) *

Fetele, frumoasele, avem forum de Frumusete nou creat la ideea lui Michelle. Puteti sa ne spuneti acolo ce va place si ce nu in materie de cosmetice si alte tratamente. floare.gif
aki
Ok Lacry astept poza si picioarele lol.gif
Lacry
N-am mai facut nici o poza pentru prezentarea tubului de crema, akisor, iarta-ma, am ajuns la 22.30 de la dentist... am asteptat o ora sa urc pe "tron" si alta ora am stat cu gura cascata sa-mi pileasca nenea dr. doi dinti dry.gif
Mi-a placut doar ca la intoarcere era liber-liber pe sosele, incepuse meciul, si-am facut vreo 7 minute de la Romana pana la mine acasa, langa Politehnica. Erau o gramada de "donatori de organe" (adeca motociclisti )).gif devil.gif ) pe strazi; io si cu ei, plus cativa taximetristi rataciti

Azi am tinut dieta pana a terminat bona lui Mocutza un tort surpriza, l-am si pozat, dar il postez maine, ca sunt moarta de oboseala. Tortul a fost facut cu ocazia implinirii a 119 zile lol.gif de catre Mai Marele Imashului baby.gif
aki
pupic.gif Felicitari pentru Mai Marele Imashului ,pentru implinirea a 119 zile .Multa sanatate si bucurie give_rose.gif .Si multi pupici pupic.gif pentru mamicuta lui,sa aiba putere sa treaca peste toata greutatile floare.gif
luchi
CITAT(Lacry @ 26-09-2006, 11:30 PM) *

Tortul a fost facut cu ocazia implinirii a 119 zile lol.gif de catre Mai Marele Imashului baby.gif

lol.gif Imi plac sarbatoririle astea neconventionale - 119 zile, etc. pupic.gif
lliliana

Azi am tinut dieta pana a terminat bona lui Mocutza un tort surpriza, l-am si pozat, dar il postez maine, ca sunt moarta de oboseala. Tortul a fost facut cu ocazia implinirii a 119 zile lol.gif de catre Mai Marele Imashului baby.gif

Sa traiasca, sa-nfloreasca si pe noi sa ne fericeasca pupic.gif
Salut:)...buna sa va fie dimineata:)...si viata. Pupici la gagici...
dry.gif Oare mi se pare mie sau vorbesc in versuri?.... dry.gif Asta e semn ca sunt indragostita? blink.gif De viata asta poate, ca am o obiectie fata de barbati huh.gif Aaaaa...asta nu inseamna ca sunt pe invers...doar asa...i-as chinui nitel devil.gif sa-mi mai treaca of-ul... biggrin.gif
julyalina
buna dimineatza mamicutzo manachin ! hug.gif
am trecut pe aici sa vad ce ati mai facut in lipsa mea blum.gif vad ca bebeul tau le face pe fete sa se gandesca la baby.gif pentru copii lor smile.gif suna bine, fetelor! si mie imi plac baby.gif mult de tot, iar mokutza este un dulce!
lacri, adevarul este ca ai un mokutz super dragalas si ma binedispune de cate ori il vad blum.gif w00t:
ieri a venit o colega pe la birou cu fetita ei de 1 an si nu va spun ce am facut pe aici si toate vroiam sa o luam in brate si sa o pupic.gif blum.gif
fug sa vad ce fac si celelalte fete dar nu inainte sa las un pupic.gif pentru mokuletz blum.gif hug.gif
Lacry
CITAT(aki @ 27-09-2006, 08:04 AM) *

pupic.gif Felicitari pentru Mai Marele Imashului ,pentru implinirea a 119 zile .Multa sanatate si bucurie give_rose.gif .Si multi pupici pupic.gif pentru mamicuta lui,sa aiba putere sa treaca peste toata greutatile floare.gif

multumim hug.gif
vezi mai jos poza cu tortul naughty.gif
toata lumea e invitata, chiar daca suntem dietiste convinse )).gif

CITAT(luchi @ 27-09-2006, 08:08 AM) *

Tortul a fost facut cu ocazia implinirii a 119 zile lol.gif de catre Mai Marele Imashului baby.gif

lol.gif Imi plac sarbatoririle astea neconventionale - 119 zile, etc. pupic.gif

Pai in asta consta farmecul vietii... sa traiesti fiecare zi de parca ar fi sarbatoare....
Viata inseamna clipele pe care ti le amintesti, nu acelea in care respiri. Asa ca, sa traim cat mai multe clipe memorabile yahoo.gif
ina_ceva
Yummy...
Vreau si eu o feliutza sorry.gif
amalia0701
La multi ani!
Am facut inundatie pe tastatura man_in_love.gif
julyalina
blum.gif blum.gif blum.gif
si io o felieutzaaaaa naughty.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 27-09-2006, 12:08 PM) *

Yummy...
Vreau si eu o feliutza sorry.gif

dragelor, Moaca abia asteapta companie...sunteti invitate speciale hug.gif

CITAT(julyalina @ 27-09-2006, 12:23 PM) *

blum.gif blum.gif blum.gif
si io o felieutzaaaaa naughty.gif

si mai fac unul sambata, Mocutza implineste 4 luni si sotul un anumit numar de ani.. cum s-a facut sotz model de cateva zile naughty.gif
Apoi, jur solemn ca ma fac mama cuminte si incep dieta serioasa. Ma credeti, nu? Basca serviciul, incepand de luni... slabitul garantat!
Mi-am luat toale noi, care ma strang doar un pic, ca sa ma jeneze si daca beau un pahar de apa in plus )).gif )).gif
Doar nu ieream nebuna sa-mi iau mai largi dry.gif

CITAT(lliliana @ 27-09-2006, 08:13 AM) *

Sa traiasca, sa-nfloreasca si pe noi sa ne fericeasca pupic.gif
Salut:)...buna sa va fie dimineata:)...si viata. Pupici la gagici...
dry.gif Oare mi se pare mie sau vorbesc in versuri?.... dry.gif Asta e semn ca sunt indragostita? blink.gif De viata asta poate, ca am o obiectie fata de barbati huh.gif Aaaaa...asta nu inseamna ca sunt pe invers...doar asa...i-as chinui nitel devil.gif sa-mi mai treaca of-ul... biggrin.gif

Ai o stare de spirit demna de invidiat! Azi n-am avut timp sa va vizitez casutele, sa vad ce-i cu voi... la noapte, dupa ce adoarme Mocutzina baby.gif
lliliana
Buna mami a lui Mozutza...buna si tie Mocutza. cheer.gif Va urez de bine smile.gif floare.gif

E grav cu mine dry.gif Se petrece ceva dubios...vorbesc ingrozitor de mult, sunt euforica... dry.gif

Sa zici la ce dieta te opresti...mai schimbam impresii biggrin.gif
aki
Slaut la mamica manechin si la Mokuta ei si cite un pupic pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Asteptam sa vadem poze cu mamica si noile tzoale hug.gif
Tulip
Buna dimineata si de la mine! smile.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 28-09-2006, 09:45 AM) *

Buna dimineata si de la mine! smile.gif

Neatza! Ce vreme nashpa.. te mai asteptam ( va mai asteptam) pe la noi, caci la neuroni nu prea sunt bagata in seama, probabil pentru ca nu tin inca WW. Dar, nu am timp sa numar puncte...

CITAT(amalia0701 @ 28-09-2006, 09:42 AM) *

pupic.gif
Asteptam sa vadem poze cu mamica si noile tzoale hug.gif

oki, mai cumpar azi geanta si niste pantaloni negri de stofa si ma trag in picture dupa aia naughty.gif

CITAT(aki @ 28-09-2006, 08:15 AM) *

Slaut la mamica manechin si la Mokuta ei si cite un pupic pupic.gif

Si noi te pupam! Moaca vorbeste acum cu ursuletul Musti, ala de la avatar...
Tulip
Cum sa nu fi bagata in seama?Ne bucuram cand ne vizitezi si ne povestesti cheer.gif Si ne plac si pozele cu Moutza! cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Sunt de acord cu cele spuse de tulip . Sa mai vii pe la casutza WW, noi te asteptam!!
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 28-09-2006, 11:18 AM) *

Sunt de acord cu cele spuse de tulip . Sa mai vii pe la casutza WW, noi te asteptam!!

oki, venim... hug.gif

Azi :
MD: un mar, un ou, doua feliute pastrama purcel

CITAT(Tulip @ 28-09-2006, 11:06 AM) *

Cum sa nu fi bagata in seama?Ne bucuram cand ne vizitezi si ne povestesti cheer.gif Si ne plac si pozele cu Moutza! cheer.gif cheer.gif

multumesc pupic.gif
luchi
Cand ma uit la pozele cu copilutu' tau, imi vine zambetul pe buze. E dragalas, si mereu rade. give_rose.gif
lliliana
CITAT(Lacry @ 28-09-2006, 11:00 AM) *

Neatza! Ce vreme nashpa.. te mai asteptam ( va mai asteptam) pe la noi, caci la neuroni nu prea sunt bagata in seama, probabil pentru ca nu tin inca WW. Dar, nu am timp sa numar puncte...

Fetele discuta demult si vorbesc despre lucruri cu care noi nu suntem la curent. Si eu am incercat. Au fost dragutze, m-au primit cu caldura...dar nu fac eu fata la ritmul lor de conversatie hug.gif O sa insist...o sa inssssist biggrin.gif . pupic.gif
Tulip
CITAT(lliliana @ 28-09-2006, 12:21 PM) *

CITAT(Lacry @ 28-09-2006, 11:00 AM) *

Fetele discuta demult si vorbesc despre lucruri cu care noi nu suntem la curent. Si eu am incercat. Au fost dragutze, m-au primit cu caldura...dar nu fac eu fata la ritmul lor de conversatie hug.gif O sa insist...o sa inssssist biggrin.gif . pupic.gif

pupic.gif pupic.gif
aki
Lacry nici eu nu prea reusesc sa intru pe la neuroni,e mult de recuperat la citit si nici nu tin WW.
ina_ceva
lol.gif lol.gif adica suntem vorbaretze? blum.gif
aki
CITAT(ina_ceva @ 28-09-2006, 01:52 PM) *

Foarte,sunteti ca niste giste pupic.gif
Lacry
CITAT(aki @ 28-09-2006, 02:30 PM) *

adica gureshe lol.gif
dar, las' ca incep si io ww curand si-o sa m-apuce limbarnitza... lol.gif lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 28-09-2006, 08:27 PM) *

adica gureshe lol.gif
dar, las' ca incep si io ww curand si-o sa m-apuce limbarnitza... lol.gif lol.gif lol.gif

Abia astept! cheer.gif cheer.gif
lliliana
CITAT(Lacry @ 28-09-2006, 08:27 PM) *

adica gureshe lol.gif

Oare de la ww te-mbolnavesti de chestia asta? lol.gif lol.gif Va trebui sa trec pe la farmacie sa cumpari plasturi. Inainte de a ma hotari cu ww-ul. biggrin.gif

Acum pot spune si buna sa va fie dimineataaaa... cheer.gif hug.gif
julyalina
buna dimineatza mamicutza manechin ! un pupic.gif pentru tine si unul pentru mocutza pupic.gif ... de fapt pentru el mai multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif ... ca e mai mic wink1.gif
Sexymom
Buna dimineata , ce mai face puiul tau? Eu ma gandesc din ce in ce mai des ca se face vremea urata si trebuie sa ma pun din nou pe inventat jocuri noi ca sa le umplu timpul.
julyalina
unsure.gif hmmm..... se pare ca baby.gif o tine ocupata
Lacry
CITAT(julyalina @ 29-09-2006, 12:46 PM) *

unsure.gif hmmm..... se pare ca baby.gif o tine ocupata

Asa este )).gif , abia acum, la ora 18.00 am reusit sa intru si eu! Si deja scanceste!
Lacry
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 11:02 AM) *

Buna dimineata , ce mai face puiul tau? Eu ma gandesc din ce in ce mai des ca se face vremea urata si trebuie sa ma pun din nou pe inventat jocuri noi ca sa le umplu timpul.

e un grasunel, nici prea-prea nici foarte-foarte. Eu zic ca se dezvolta normal naughty.gif Este un pui deja pus pe sotii. Ce crezi, am sperat sa-l pacalesc cu sucul de morcov si mar, am vrut sa i-l dau cu seringa aia de 2ml... l-a scuipat pe tot, si a facut-o razand, tot aratandu-mi gropitzele lol.gif , tocmai il imbracasem cu un body alb ca neaua, caci nu mi-a mai facut asa o figura, avea si bavetica... si iata-l pictat tot, ca in reclama cu tide dry.gif
Ei, dar si eu trebuia sa-i dau o cantitate mai mica de lapte la masa 3, dar, m-am luat cu alte prostii si i-am dat cantitate normala doh.gif . Ma grabeam sa-l scot la plimbarica...

Multumim ca ne-ai vizitat hug.gif , credeam ca nu-ti place de noi... iar noi nu suntem prea indrazneti rolleyes.gif
Sexymom
Cum sa nu imi placa de voi? sunteti niste frumosi, iar bebe al tau are niste ochii zglobii, sa vezi ce te asteapta mai incolo naughty.gif Am si eu un finut aici de 1 an si pare de 2 ani si face numai nazbatii, mai nou nu mai sta cu pampersi, ii scoate singur si tranteste tot ce prinde in cale.Un mic terorist. pupic.gif Maica-sa e disperata.

Stai singura cu bebe sau ai si bunici care te ajuta?Eu am avut 4 bunici disperati langa mine huh.gif
Lacry
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 06:45 PM) *

Cum sa nu imi placa de voi? sunteti niste frumosi, iar bebe al tau are niste ochii zglobii, sa vezi ce te asteapta mai incolo naughty.gif Am si eu un finut aici de 1 an si pare de 2 ani si face numai nazbatii, mai nou nu mai sta cu pampersi, ii scoate singur si tranteste tot ce prinde in cale.Un mic terorist. pupic.gif Maica-sa e disperata.

Stai singura cu bebe sau ai si bunici care te ajuta?Eu am avut 4 bunici disperati langa mine huh.gif

Nu, Seximom, nu am decat una bucata sotz carierist si o bona gasita cu greu, pentru 6 ore pe zi, caci de luni incep serviciul 4 ore pe zi, trei sapt. pe luna.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma aspteapta...
Moaca cand trebuie sa-si bea sucul, picteaza tata.gif , cand trebuie sa bea laptic, adoarme sad.gif , cand trebuie sa doarma, scanceste caci e nervos crying.gif , cand trebuie sa scanceasca... PARDON! ASTA NU TREBUIE SA O FACA )).gif

Acum a adormit si a mancat cam putin sorry.gif
Dar nu pentru mult timp, acusi se trezeste si vrea joaca clown.gif sau dans dance2.gif
Sexymom
Cate luni are acum de te duci la serviciu?Nu e cam devreme?
Bona a stat cu tine o perioada pana s-a obisnuit cu ea? ai urmarit cum se descurca cu bebe, cum ii pregateste masa, cum il schimba?
Lacry
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 06:54 PM) *

Cate luni are acum de te duci la serviciu?Nu e cam devreme?
Bona a stat cu tine o perioada pana s-a obisnuit cu ea? ai urmarit cum se descurca cu bebe, cum ii pregateste masa, cum il schimba?

maine implineste 4 luni... daca n-o sa ma descurc, mai stau vreo 2-3 luni acasa
. dar, cred ca trebuie sa incerc... altminteri nu stiu ce sanse am sa ma intorc inapoi... sau, poate accepta astia un program si mai scurt. Sediul firmei e aproape, fac 7-8 minute cu masina, iar dimineata eu merg spre marginea orasului, e mai liber

Oricum, Moaca este o prioritate pentru mine. daca vad ca nu-i merge bine, renunt fara nici o parere de rau!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.