CITAT(aki @ 03-10-2006, 08:11 AM)

Salut Lacrut.Ce nu mai vrea puiutul tau laptic de la tine?

Lasa-l putin sa se infometeze si apoi da-i piept.Dar ai incercat sa-i dai deacum sticluta?Ca daca i-a placut din sticluta cred ca nu-ti mai ia sinul in gura

Fetelor, am cam lamurit problema... cred ca a"simtit" ca am lipsit mai mult timp si s-a cam shucarit pe mine
Si mai este si un pic cam lenes... suge putin, la inceput, cand e mai mult, apoi asteapta sa curga... de la sine...
aki te pupicim
CITAT(luchi @ 03-10-2006, 08:14 AM)

mamica de mocutza! Cum a fost pana la urma cu nazdravanul tau? A supt sau nu, asta e intrebarea zilei.
M-am invartit pe aici..sa ma fac ca vaaad...sa nuuu....mi s-au scurs ochii dupa torturile alea

uite reteta de la ala cu branza, frisca si fructe care-i demential:
Tort branza dulce
Blat : un ou intreg, 100g unte sau amrgarina, ½ cana zahar pudra se freaca pana se face spuma, se adauga ½ cana lapte caldutz, o cana faina, un praf de copt stins cu 3 linguri otet, un praf vanilie, 2 linguri cacao, se amesteca bine. Se prepara branza : 500g br. Vazi cu o cana zahar farin, stafide , bucatele ananas sau portocala marunte, 4 oua, se amesteca bine de tot
Se unge cratita cu unt sau marga, se tapeteaza cu hartie de copt
Se pune in cratita jumatate din compozitie blat, apoi branza cu lingura, se netezeste cu lingura, apoi restul de compozitie
Se da la foc iute un sfert de ora, apoi foc mic, total 50 minute
Se orneaza cu frisca si fructe.
CITAT(amalia0701 @ 03-10-2006, 08:27 AM)

Servus mami!
fetele au dreptate, foamea e cea mai buna mancare.
daca nu vrea sa mai suga, trebuie sa nu ii mai dai nimic pana nu suge.
E pacat sa il lasi sa te pacaleasca, lui ii e mai comod din stical, dar e pacat sa nu suga cat ai lapte.

Draga Amalia, asa am facut, l-am infometat si a supt pana la urma, dar tot vreo 3 minute... dupa aia se hlizea la mine... leneshutzul...

CITAT(julyalina @ 03-10-2006, 10:15 AM)

'neatza mamicutzo!
ce face mocutza? papa sau nu papa?
Alinush, daca nu papa, nu creste...mare si voinic si nu-l mai plac fetele
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 10:32 AM)

De acord cu Amalia , laptele matern e sfant

mananca bine si nu renunta la piept pt.biberon.
nu renunt, dar tare m-am suparat ieri... azi a fost mai cuminte cand am venit de la servici.
Acum sta langa mine si ma mananca din ochi
CITAT(lliliana @ 03-10-2006, 10:38 AM)

Nu-l promite pe Mocutza....fac eu o fata!!!!! E al meu, clar?
Pupici la mamicutze si Mocusori

oki, asteptam
Azi am facut vaccinul de 4 luni. Dar n-a tipat decat vreo 3 secundele, acum s-a potolit. Noroc ca d-na asistenta are manutza usoara