Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Lacry
Bona vine de 3 saptamani. Da, se descurca cu el, e grijulie, si o cunosc de mult timp. Mi-a fost vecina de bloc cativa ani si e mama unei prietene.
Nu am nici cea mai mica bucurie sa ma intorc la servici... Oricum, sunt in CIC, daca merg o fac fara nici o presiune, nu-mi pot face nimic, iar banii ii iau pe firma. Deci, daca nu-mi convine, nu-i merge bine bebelusului sau au pretentii sa stau mai mult decat pot, adio si n-am cuvinte salut.gif ...
luchi
Maria Sa face maine 4 luni? O, e deja baiat mare! laugh.gif Sa-ti traiasca, sa creasca mare, sanatos si voios!
Lacry
CITAT(luchi @ 29-09-2006, 07:20 PM) *

Maria Sa face maine 4 luni? O, e deja baiat mare! laugh.gif Sa-ti traiasca, sa creasca mare, sanatos si voios!

Multumesc blushing.gif
Iar sotzul implineste o varsta destul de .... rotunda.... maine iar fac tort oops.gif
Din pacate nu vin la noi decat nasa si nasul... nasa e gravida si va naste peste vreo doua luni! Sa vezi pe la anu' distractii partytime2.gif cu astia mici yahoo.gif
bpaula
salutare

La multi ani pentru sotul tau....moaca sa fie fericit si sanatos ca de frumos e suficient

peste tot sunt discutii de bebei....ganduri si la mine dar mai dureaza...bine ca am la cine sa vin cu intrebari cand o fi cazul hug.gif

week-end placut ca eu sunt la munci si azi si maine
Lacry
CITAT(bpaula @ 30-09-2006, 09:33 AM) *

salutare

La multi ani pentru sotul tau....moaca sa fie fericit si sanatos ca de frumos e suficient

peste tot sunt discutii de bebei....ganduri si la mine dar mai dureaza...bine ca am la cine sa vin cu intrebari cand o fi cazul hug.gif

week-end placut ca eu sunt la munci si azi si maine

Paula, te pupam pupic.gif , iti dorim servici usor si multumim pentru urari!

Bineinteles ca iti voi da toate sfaturile necesare... e o decizie importanta si ma bucur ca te-ai gandit sa faci un baby.gif
Tulip
La multi ani pt. sarbatoritii tai! party.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 30-09-2006, 04:37 PM) *

Multumim! pupic.gif Maine va invitam la tort grin.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 30-09-2006, 04:37 PM) *

Multumim! pupic.gif Maine va invitam la tort grin.gif
Lacry
Un zambet de la Moaca pentru cei care ne pasesc astazi pragul... hug.gif
Nessie
floare.gif Lacry, cu mana pe inima iti spun ca nu am vazut baietel mai frumos ca al tau! Nu sunt la varsta la care sa ma gandesc la copii si deci nici nu prea ma simt atrasa de mogaldete blushing.gif , dar Moaca al tau ma face cu gura pana la urechi de fiecare data cand il vad! tease.gif

La multi ani, sa fiti fericiti, sa va intelegeti si sa va iubiti mult toti trei! pupic.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 30-09-2006, 05:51 PM) *

floare.gif Lacry, cu mana pe inima iti spun ca nu am vazut baietel mai frumos ca al tau! Nu sunt la varsta la care sa ma gandesc la copii si deci nici nu prea ma simt atrasa de mogaldete blushing.gif , dar Moaca al tau ma face cu gura pana la urechi de fiecare data cand il vad! tease.gif

La multi ani, sa fiti fericiti, sa va intelegeti si sa va iubiti mult toti trei! pupic.gif

Nessie, multumim mult! Sa stii ca asta e si scopul meu, sa va fac sa zambiti, nu ca sa ma laud cu el, caci nu sunt paranoica cu pozele astea...Doar ca sper sa va descretesc fruntile, din cand in cand...

O seara placuta! pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani baietilor tai! Sa petreceti frumos si pofta buna la tort. floare.gif hug.gif party.gif
lliliana
CITAT(Lacry @ 30-09-2006, 05:44 PM) *

Un zambet de la Moaca pentru cei care ne pasesc astazi pragul... hug.gif

cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif
Lacry
Rodica si Liliana, multumim pentru urari. Azi Mocutza s-a trezit foarte tarziu si n-a mancat aproape nimic. Daor se hlizeste dry.gif
Il soct la plimbare, poate-i revine pofta de mancare.

Eu am mancat un iaurt light la micul dejun. Imi ajunge...
Lacry
Si... iata-le! )).gif Tort de nuca cu crema alba de nuci si tort de cacao si branza dulce cu frisca blum.gif
Pardon, primul e cel cu frisca...
Sexymom
La multi ani, sa fiti fericiti, sanatosi si sa te bucuri de baietii tai.Multi pupici. pupic.gif
lliliana
Frumuseii nostri Lacry si Mocutza:) sanatate si pupici la amandoi. O zi frumoasa si cat mai multe zambete de la Mocutza...pentru ca atunci cand zambeste e irezistibil. Vai de fetele care il vor privi biggrin.gif . Vor cadea in capcana lui in doi timpi si trei miscari. Va frange multe inimi... grin.gif
aki
Lacry ma inebuneste bebeul tau.As vrea sa-l string putin in brate ca sa-mi mia treaca din pofete.Ca vreau si eu unul sad.gif ,dar plec sa-mi pun stirilet ca stiu ca inca nu-i timpul.Mi se scurg ochii dupa toti copii de pe strada. )).gif
Felicitari la sarbatoriti. cheer.gif floare.gif Esti o mama fericita pupic.gif
Sexymom
Cum te simti azi mamica manechin? pupic.gif
julyalina
blushing.gif si io cu intarziere iti urez "la multi ani! " pentru baietii tai hug.gif
Lacry
CITAT(Sexymom @ 02-10-2006, 12:41 AM) *

La multi ani, sa fiti fericiti, sanatosi si sa te bucuri de baietii tai.Multi pupici. pupic.gif

pupici si de la noi pupic.gif
Am inceput serviciul, ajung la 14.00 acasa, iar Moaca mi-a facut surpriza, nu mai vrea sa suga de la mine. Sunt suparata pe el. Mai scriu deseara...

CITAT(lliliana @ 02-10-2006, 09:10 AM) *

Frumuseii nostri Lacry si Mocutza:) sanatate si pupici la amandoi. O zi frumoasa si cat mai multe zambete de la Mocutza...pentru ca atunci cand zambeste e irezistibil. Vai de fetele care il vor privi biggrin.gif . Vor cadea in capcana lui in doi timpi si trei miscari. Va frange multe inimi... grin.gif

Vin doua mamici cu fetite in vizita azi la noi. Una dintre mamici mi-a transmis clar aseara ca Moaca este "adjudecat" ca ginere, sa nu care cumva cealalta, care are ochi albastri, sa incerce ceva... lol.gif

te pupam, hug.gif

CITAT(aki @ 02-10-2006, 09:14 AM) *

Lacry ma inebuneste bebeul tau.As vrea sa-l string putin in brate ca sa-mi mia treaca din pofete.Ca vreau si eu unul sad.gif ,dar plec sa-mi pun stirilet ca stiu ca inca nu-i timpul.Mi se scurg ochii dupa toti copii de pe strada. )).gif
Felicitari la sarbatoriti. cheer.gif floare.gif Esti o mama fericita pupic.gif

pai hai la noi pupic.gif ; ce distanta o fi??? rolleyes.gif

CITAT(julyalina @ 02-10-2006, 03:01 PM) *

blushing.gif si io cu intarziere iti urez "la multi ani! " pentru baietii tai hug.gif

multumim Alina hug.gif
Sexymom
Nu te supara ca o sa caute el tzatica ta, rabdare numai, nu se poate schimba in cateva ore.Nu i-o fi fost foame puiului.
Lacry
CITAT(Sexymom @ 02-10-2006, 05:03 PM) *

Nu te supara ca o sa caute el tzatica ta, rabdare numai, nu se poate schimba in cateva ore.Nu i-o fi fost foame puiului.

si la masa 4 si la masa 5 a facut la fel; a supt 2 minutele apoi a inceput sa urle, iar lapte aveam.
Probabil ca-i prea putin debit fatza de cum ar vrea el si de asta se enerveaza unsure.gif
Sa vedem cum va proceda la noapte....
aki
Salut Lacrut.Ce nu mai vrea puiutul tau laptic de la tine? pupic.gif Lasa-l putin sa se infometeze si apoi da-i piept.Dar ai incercat sa-i dai deacum sticluta?Ca daca i-a placut din sticluta cred ca nu-ti mai ia sinul in gura hug.gif
luchi
pupic.gif mamica de mocutza! Cum a fost pana la urma cu nazdravanul tau? A supt sau nu, asta e intrebarea zilei.

M-am invartit pe aici..sa ma fac ca vaaad...sa nuuu....mi s-au scurs ochii dupa torturile alea blushing.gif
amalia0701
Servus mami!
fetele au dreptate, foamea e cea mai buna mancare.
daca nu vrea sa mai suga, trebuie sa nu ii mai dai nimic pana nu suge.
E pacat sa il lasi sa te pacaleasca, lui ii e mai comod din stical, dar e pacat sa nu suga cat ai lapte.
pupic.gif
julyalina
'neatza mamicutzo! pupic.gif
ce face mocutza? papa sau nu papa?
Sexymom
De acord cu Amalia , laptele matern e sfant pupic.gif mananca bine si nu renunta la piept pt.biberon.
lliliana
Nu-l promite pe Mocutza....fac eu o fata!!!!! E al meu, clar? hug.gif

Pupici la mamicutze si Mocusori pupic.gif
Lacry
CITAT(aki @ 03-10-2006, 08:11 AM) *

Salut Lacrut.Ce nu mai vrea puiutul tau laptic de la tine? pupic.gif Lasa-l putin sa se infometeze si apoi da-i piept.Dar ai incercat sa-i dai deacum sticluta?Ca daca i-a placut din sticluta cred ca nu-ti mai ia sinul in gura hug.gif

Fetelor, am cam lamurit problema... cred ca a"simtit" ca am lipsit mai mult timp si s-a cam shucarit pe mine )).gif
Si mai este si un pic cam lenes... suge putin, la inceput, cand e mai mult, apoi asteapta sa curga... de la sine... aki te pupicim pupic.gif

CITAT(luchi @ 03-10-2006, 08:14 AM) *

pupic.gif mamica de mocutza! Cum a fost pana la urma cu nazdravanul tau? A supt sau nu, asta e intrebarea zilei.

M-am invartit pe aici..sa ma fac ca vaaad...sa nuuu....mi s-au scurs ochii dupa torturile alea blushing.gif

uite reteta de la ala cu branza, frisca si fructe care-i demential:

Tort branza dulce

Blat : un ou intreg, 100g unte sau amrgarina, ½ cana zahar pudra se freaca pana se face spuma, se adauga ½ cana lapte caldutz, o cana faina, un praf de copt stins cu 3 linguri otet, un praf vanilie, 2 linguri cacao, se amesteca bine. Se prepara branza : 500g br. Vazi cu o cana zahar farin, stafide , bucatele ananas sau portocala marunte, 4 oua, se amesteca bine de tot
Se unge cratita cu unt sau marga, se tapeteaza cu hartie de copt
Se pune in cratita jumatate din compozitie blat, apoi branza cu lingura, se netezeste cu lingura, apoi restul de compozitie
Se da la foc iute un sfert de ora, apoi foc mic, total 50 minute
Se orneaza cu frisca si fructe.

CITAT(amalia0701 @ 03-10-2006, 08:27 AM) *

Servus mami!
fetele au dreptate, foamea e cea mai buna mancare.
daca nu vrea sa mai suga, trebuie sa nu ii mai dai nimic pana nu suge.
E pacat sa il lasi sa te pacaleasca, lui ii e mai comod din stical, dar e pacat sa nu suga cat ai lapte.
pupic.gif

Draga Amalia, asa am facut, l-am infometat si a supt pana la urma, dar tot vreo 3 minute... dupa aia se hlizea la mine... leneshutzul... dry.gif

CITAT(julyalina @ 03-10-2006, 10:15 AM) *

'neatza mamicutzo! pupic.gif
ce face mocutza? papa sau nu papa?

Alinush, daca nu papa, nu creste...mare si voinic si nu-l mai plac fetele )).gif

CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 10:32 AM) *

De acord cu Amalia , laptele matern e sfant pupic.gif mananca bine si nu renunta la piept pt.biberon.

nu renunt, dar tare m-am suparat ieri... azi a fost mai cuminte cand am venit de la servici.
Acum sta langa mine si ma mananca din ochi naughty.gif

CITAT(lliliana @ 03-10-2006, 10:38 AM) *

Nu-l promite pe Mocutza....fac eu o fata!!!!! E al meu, clar? hug.gif

Pupici la mamicutze si Mocusori pupic.gif

oki, asteptam grin.gif
Azi am facut vaccinul de 4 luni. Dar n-a tipat decat vreo 3 secundele, acum s-a potolit. Noroc ca d-na asistenta are manutza usoara wink1.gif
Sexymom
Pupici de la noi, bravo lui ca papa tzata.Sa se faca mare si voinic , sa iti manance sufletul cheer.gif
Lacry
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 04:21 PM) *

Pupici de la noi, bravo lui ca papa tzata.Sa se faca mare si voinic , sa iti manance sufletul cheer.gif

Pai trebuie sa am si eu cu ce ma mandri...
Am decis sa nu-l pun in patutzul lui, o sa doarma tot cu mine, pentru ca asa vreau EU! Mi-e asa de drag, de ce sa nu ma bucur de fiecare clipa alaturi de bebelusul meu. baby.gif
Ce daca n-o sa mai scap de el cativa anisori. blum.gif Sa doarma cu mine cat o pofti )).gif

Noapte buna dragelor hug.gif
aki
Salutari si multi pupici de nu va vedeti pentru mamicuta manechina si baietelul nazdravan si voinic pupic.gif
amalia0701
CITAT(Lacry @ 03-10-2006, 10:23 PM) *

Am decis sa nu-l pun in patutzul lui, o sa doarma tot cu mine, pentru ca asa vreau EU! Mi-e asa de drag, de ce sa nu ma bucur de fiecare clipa alaturi de bebelusul meu. baby.gif
Ce daca n-o sa mai scap de el cativa anisori. blum.gif Sa doarma cu mine cat o pofti )).gif

Noapte buna dragelor hug.gif

Te inteleg, asa am facut si eu, dar e gresit.
Copilul trebuie sa doarma in patul lui. Sa se obisnuiasca la locul lui.
Io daca as mai face un copil nu as mai face aceeasi greseala.
Tu faci cum crezi ca-i mai bine, dar nu iti faci bine nici tie( sotul tau sigur e nemultumit) nici copilului.
julyalina
pupic.gif pentru mocutza si pentru mamitzica lui !

desi nu am copii (inca ) sunt de acord cu amalia. nu-l invata sa doarma cu tine in pat ca asa se va invata si mai tarziu iti va fi foarte greu. eu cunosc un 2 copii din familii diferite (10 si 11 ani) care nu vor sa doarma singuri si parintii sunt disperati ca nu prea pot face si ei sex.gif linistiti blum.gif au devenit chiar stresat ca trebuie sa astepte sa adoarma copilul si apoi fug in alta camera + ca trebuie sa nu faca zgomot deloc ca daca se trezeste sigur ii cauta disperat prin casa )).gif

Tulip
Cu Timea am dormit intr-un pat pana pe la 8 luni....nu am avut probleme s-o abisnuiesc cu patutul ei,eu sufeream mai mult....am observat ca de cand doarme separat,doarme mult mai bine,mai mult si mai linistit....Acum vre-o luna a fost racita un pic si am vrut s-o culc cu mine...ce sa-ti zic, nu i-a placut in pat cu mami devil.gif devil.gif
Parerea mea ca e mult mai sanatos pt. copil sa doarma singur.....
ina_ceva
La multi ani pt scumpii tai!!!!
Felicitari pt fumat!!! blum.gif
Cum a fost la serviciu? Te-ai obisnuit?
aki
Lacry salutari si bafta la munca.Si eu iti dau acelas sfat,copilul trebuie sa doarma in patucul lui.Ai grija si de sotul tau,caci barbatii sunt si ei ca si copii,poate fi gelos din cauza aceasta.Te pupic pupic.gif
lliliana
Mocutza...Lacry... pupic.gif hug.gif floare.gif give_rose.gif si toate cate sunt frumoase de pe lumea asta sa vi se intample si voua. hug.gif

Si eu am dormit cu moaca mea in pat...imi umplea sufletul de bucurie hug.gif Cand a venit vremea...m-a dat afara din patul ei si gata biggrin.gif Din toata povestea...doar sotzul a iesit in pierdere biggrin.gif Scotea adesea fum pe urechi si prin diferite alte gaurele.... blum.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 04-10-2006, 11:25 PM) *

La multi ani pt scumpii tai!!!!
Felicitari pt fumat!!! blum.gif
Cum a fost la serviciu? Te-ai obisnuit?

Da, Ina, m-am obisnuit... dar nu-mi place )).gif
La ora 13.30 sar in masina si gonesc catre casa, sa-l alaptez pe Moaca... care-mi duce dorul!

CITAT(aki @ 05-10-2006, 09:27 AM) *

Lacry salutari si bafta la munca.Si eu iti dau acelas sfat,copilul trebuie sa doarma in patucul lui.Ai grija si de sotul tau,caci barbatii sunt si ei ca si copii,poate fi gelos din cauza aceasta.Te pupic pupic.gif

il mai tin vreo luna, deocamdata e prea mic si nu face diferenta, in patul mare sau in patutul lui e totuna pentru el! Te pupam pupic.gif

CITAT(lliliana @ 05-10-2006, 01:39 PM) *

Mocutza...Lacry... pupic.gif hug.gif floare.gif give_rose.gif si toate cate sunt frumoase de pe lumea asta sa vi se intample si voua. hug.gif

Si eu am dormit cu moaca mea in pat...imi umplea sufletul de bucurie hug.gif Cand a venit vremea...m-a dat afara din patul ei si gata biggrin.gif Din toata povestea...doar sotzul a iesit in pierdere biggrin.gif Scotea adesea fum pe urechi si prin diferite alte gaurele.... blum.gif

Multumim, liliana hug.gif , asemenea si tie!
amalia0701
S-o crezi tu ca nu face diferenta.
Eu te avertizam, caci io nu am stiu si Ioana a devenit o "mica tertorista", acu a crescut mare si inca e )).gif
Tu stii ce-i mai bine pentru voi hug.gif
aki
Salut Lacry,salut Mokut pupic.gif Lucrezi draga,lucrezi?
Un w linistit iti doresc hug.gif
Lacry
Acum m-am intors de la servici. N-am timp decat sa respir )).gif
Am mancat un fibrobar si am baut 2 cefele fara cofeina, dar cu zahar( numai asa exista la serivic la dozator).
Pentru pranz si cina inca nu stiu... sa ma desmeticesc!
aki
w00t.gif Pofta buna draga.De ce te puci mai intii?
Lacry
CITAT(aki @ 06-10-2006, 03:01 PM) *

w00t.gif Pofta buna draga.De ce te puci mai intii?

pus rufe spalat, facut suc morcovel cu mar, acum i-l dau lui Moaca, apoi lapte pe la 17.00 si iesit la plimbare cu el...

uraaaa! cheer.gif a baut sucul.. finally... biggrin.gif
Lacry
Statzi sa vedetzi prajitura de ieri..
Azi nu m-am atins de ea grin.gif
La pranz am mancat 100 gr friptura purcel la cuptor cu 5 linguri tocana legume (ceapa, ardei, dovlecel, roshii, morcov, marar)
Da, stiu ca morcovul nu e pentru etapa de slabit. Mai bine puneam fasole verde...

Seara o sa mananc mere, struguri si budinca caramel cu fructoza. blushing.gif
lliliana
Buna seara mamicutzaaaa...Ce face Mocutza? Pup de multe ori pe amandoi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Esti cumintica...eu am papat azi praji...am avut musafiri...si am si baut Sangria. hug.gif Nu-i bai...stau 48 de ore pe bicicleta si rezolv problema.
AM sot azi biggrin.gif Voi pierde ceva calorii la noapte blushing.gif hmmm...vreo trei sute si ceva. blum.gif

Si ia prajitura din fatza mea ca ma tenteaza... biggrin.gif
ina_ceva
Yummy, ce prajitura gustoasa... blum.gif
O reteta, ceva?
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 07-10-2006, 01:15 PM) *

Yummy, ce prajitura gustoasa... blum.gif
O reteta, ceva?

Ina, uite reteta:

Roua

1 kg mere curatate de coaja si cotor, taiate felii ca pentru compot, mai gorsutze, se aseaza in tava unsa cu 60g unt sau margarina, se pun deasupra 8 linguri zahar, se da la cuptor cam 30 minute, pana se inmoaie merele
Meanwhile se bat 3 albushuri spuma, dupa ce s-a intarit se adauga 3 linguri zahar cu varf si 2 linguritze zeama lamaie
Se prepara budinca vanilie din 1 l lapte ( 2 pachete + 6 linguri zahar sau fructoza)
Peste merele inmuiate se pune budinca, se da la foc mic 10 minute, se scoate, se pune albusul, se da inca 10 minute la cuptor
Se taie dupa ce se raceste

Lili, eu n-am timp de bicicleta si sotz.. din pacate!
lliliana
CITAT(Lacry @ 07-10-2006, 05:22 PM) *

Lili, eu n-am timp de bicicleta si sotz.. din pacate!

Vine si vremea aia... hug.gif Si vei vedea ce bine va fi. smile.gif
Am glumit legat de praji...sper ca nu te-am suparat. sorry.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.