Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
mirela_awad
soro eu viu cu partea curioasa. tu te-ai ingrasat cate kg in final cu sarcina? caci vad ca vrei sa slabesti de la 60?nu esti multumita de60?bebeul tau e o scumpete sincer!
otilici
Salut Mocutza si mamica lui floare.gif smile.gif ! Ce faceti,pe unde umblati week-endul asta ca pe aici n-ati prea trecut...Sper ca sunteti bine,sanatosi,voiosi baby.gif .Pupici pupic.gif
ina_ceva
Merci de retzeta, Lacry!!! hug.gif pupic.gif
Lacry
CITAT(mirela_awad @ 08-10-2006, 01:47 PM) *

soro eu viu cu partea curioasa. tu te-ai ingrasat cate kg in final cu sarcina? caci vad ca vrei sa slabesti de la 60?nu esti multumita de60?bebeul tau e o scumpete sincer!

dupa ce am nascut am ramas cu 58, adica 4 peste normal, apoi am mai pus 2, de fapt ieri aveam 61 blushing.gif
Lacry
CITAT(otilici @ 08-10-2006, 02:28 PM) *

Salut Mocutza si mamica lui floare.gif smile.gif ! Ce faceti,pe unde umblati week-endul asta ca pe aici n-ati prea trecut...Sper ca sunteti bine,sanatosi,voiosi baby.gif .Pupici pupic.gif

otilici, ieri am fost la targul de case si am pierdut juma' de zi...
azi am fost in vizita la alt bebelush, in alt cartier, destul de departe de Politehnica.... am dormit si noi mai mult... multumim de vizita! give_rose.gif

CITAT(lliliana @ 07-10-2006, 06:14 PM) *

CITAT(Lacry @ 07-10-2006, 05:22 PM) *

Lili, eu n-am timp de bicicleta si sotz.. din pacate!

Vine si vremea aia... hug.gif Si vei vedea ce bine va fi. smile.gif
Am glumit legat de praji...sper ca nu te-am suparat. sorry.gif give_rose.gif

lilishor, nu ma supar din nimicuri, stai linistita, draga noastra! pupi de la mine si de la Moaca pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 08-10-2006, 07:31 PM) *

Merci de retzeta, Lacry!!! hug.gif pupic.gif

avec plaisir... ce pacat insa ca ingrasa... am mai pus un kil pe mine, tickerul nu mai este bun...
mirela_awad
CITAT(Lacry @ 08-10-2006, 05:49 PM) *

dupa ce am nascut am ramas cu 58, adica 4 peste normal, apoi am mai pus 2, de fapt ieri aveam 61 blushing.gif

pai nu te-ai ingrasat mult! ce noroc pe tine! )).gif
lliliana
Buna dimineata. Sa aveti o zi frumoasa. hug.gif Pupici multi. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Esti o norocoasa Lacry. Cand am ramas insarcinata aveam 48 kg. Cand am nascut aveam 72 kg si imediat dupa, in urmatoarele trei luni, m-am ingrasat pana la 90. A fost cumplit pentru mine. Nasterea mi-a dat complet peste cap metabolismul. Ma dureau cumplit picioarele din cauza greutatii, mi-a crescut piciorul de la 37 la 39 pentru ca mi-a cazut bolta (am platfus acum, nu am avut). Am vazut si la alte femei cat de repede isi revin dupa nastere. La mine n-a fost asa. Ghinion biggrin.gif Oricum sunt fericita, am o fetita superba si kilogramele se pot invinge. hug.gif
Lacry
Nici vorba de dieta. Mancat pe apucate, ce-mi cade in mana. E dezastru. sad.gif
Nu mai exista decat Moaca pe lumea asta...

Pentru cine vrea sa vada Clubul Cireselor Razacioase infiintat de Moaca al meu :

Club Razaciosi

Pup pe cine-mi trece pragul si fug... trebuie sa citesc despre diversificare... si sa ma odihnesc caci maine am servici

Din pacate n-am timp sa vizitez alte casutze, pup akisor, lilishor, Amalia, luchi, ina, nessie, alina, sexy si restul dietistelor dragutze foooc de pe-aici biggrin.gif

P.S. 90% din denumirile Razaciosilor au fost date de subsemnata, inspirata fiind de Mai Marele Imashului

Azi iar mi-a adus bona prajitura Roua... tot ii spun sa nu mai faca, dar se incapatzaneaza in continuare.... hm!
Lacry
Uitai pe Mirelush si Otilici doh.gif
Da' mi-am amintit pupic.gif , iertare, neuroni obositzi raaau!
luchi
Ce de bebei razaciosi! Pup mama de moaca hazlie, o saptamana lin istita iti doresc, te asteptam pe aici cand ai timp, si sper sa se schimbe dispozitia de la avatar. hug.gif
amalia0701
Servus mami slabanoaga.
Nu te mai lamenta ca iti teleportez vreo 20 de kg )).gif , chiar si 30 daca ma superi devil.gif
Pupam mamica sexoasa si cipilul dragalas. pupic.gif
lliliana
Salut si pupic mamicutza. Pupic si lui Mocutza. Ai niste poze cu Mocutza ca ma umpli de bucurie cand ii vad zambetele. Sa ai parte numai de bine din partea lui iti doresc. Ce-ai stiut face de-a iesit asa frumos? hug.gif
otilici
Salutare mamicuto! Ce-ti mai face puisorul?Uite ca mai e putin si ajungi de la serviciu sa-l tii in brate... baby.gif yahoo.gif . Cu diversificarea cum va merge? Dar cu regimul mamicii cum e?
Mult succes va urez. pupic.gif
Andreea-Rodica
Multi pupici si numai urari de bine mamicii si lui Mocuta hug.gif
O saptamana luminoasa in suflete!
Lacry
CITAT(luchi @ 10-10-2006, 08:02 AM) *

Ce de bebei razaciosi! Pup mama de moaca hazlie, o saptamana lin istita iti doresc, te asteptam pe aici cand ai timp, si sper sa se schimbe dispozitia de la avatar. hug.gif

azi suntem mai bine! alergatura, de la servici am facut 50 m sprint pana la masina, condus ca zabauca, cascat gura cam mult la lucrusoare de copii( oricum nu mai ajungeam la timp ca sa alaptez), insirat pe banda lucruri cumparate, pus in cos, dus in parcare, pus in portbagaj....acasa: despachetat, transat, pompat lapte cu pompa, pus rufe la spalat... uffff... noroc cu bona care a facut niste snitele... facut suc Moaca, baut sucul maica-sa dry.gif ca plodu' n-a vrut...
abia acum respiram un pic, apoi o luam de la capat! Ma mir ca nu sunt mai slaba, la cat ma invart ca titirezul peste tot!!!!

CITAT(amalia0701 @ 10-10-2006, 10:12 AM) *

Servus mami slabanoaga.
Nu te mai lamenta ca iti teleportez vreo 20 de kg )).gif , chiar si 30 daca ma superi devil.gif
Pupam mamica sexoasa si cipilul dragalas. pupic.gif

uite ca s-a defectat la mine aparatul de teleportat blum.gif blum.gif

CITAT(lliliana @ 10-10-2006, 02:12 PM) *

Salut si pupic mamicutza. Pupic si lui Mocutza. Ai niste poze cu Mocutza ca ma umpli de bucurie cand ii vad zambetele. Sa ai parte numai de bine din partea lui iti doresc. Ce-ai stiut face de-a iesit asa frumos? hug.gif

n-am facut nika special, dar seamana cu ma-sa, care-i si ea hlizita de cand s-a nascut grin.gif

CITAT(otilici @ 10-10-2006, 02:40 PM) *

Salutare mamicuto! Ce-ti mai face puisorul?Uite ca mai e putin si ajungi de la serviciu sa-l tii in brate... baby.gif yahoo.gif . Cu diversificarea cum va merge? Dar cu regimul mamicii cum e?
Mult succes va urez. pupic.gif

inca ma documentez cu diversificarea, iti voi povesti ce si cum, caci sigur o sa te intereseze. sa nu faci ca mine, sa te iei dupa asistenta si doc, sa incepi prea devreme diversificarea! de fapt, eu i-am dat doar suc de fructe de la 3 luni si o sapt., acum are 4 luni si o saptamana... trebuia sa mai astept! Abia la luni jumate chiar 5 luni se incepe cu cereale, numai daca alaptezi mixt sau exclusiv praf. Eu alaptez mixt. De saptamana viitoare incep cu cereale fara gluten.

CITAT(Andreea-Rodica @ 10-10-2006, 04:09 PM) *

Multi pupici si numai urari de bine mamicii si lui Mocuta hug.gif
O saptamana luminoasa in suflete!

te pupam, Rodi, o saptamana faina iti dorim!
Sexymom
Ce multe s-au schimbat de cand am nascut eu.Acum 10 ani. )).gif
Eu la 6 saptamani i-am bagat suc de fructe, cate 40 de ml. alternativ, mar, morcov si portocala, la 3 luni doctora mi-a introdus supa de zarzavat la masa de ora 14, fara ceapa si ardei. Tot la 3 luni mi-a dat voie sa ii dau faina de orez de la Hero si Jotis. La 4 luni am inceput cu mere cu biscuiti, banana diluata cu suc de morcov si faina de orez. Si alaptam inca la greu.
La 5 luni deja manca piept de pui, carne slaba de vita, galbenus de ou si orez cu branza de vaci si zahar.
Si nu regret ca am diversificat asa devreme alimentatie deoarece nu a fost niciodata bolnava, deranjata la stomac sau slaba.Era in grafice.
A mancat numai cu lingurita, nu cu biberonul.Medicul il aveam la Elias in Bucuresti.
Iar Mirunei i-a prescris aceiasi regim alimentar ca si Biancai, tot de la 3 luni.
Aici femeile care alapteaza incep diversificarea dupa 7 luni, nu le dau nici calciu, nici vitamine, nu fac nici cure cu D3, vigantol sau viganttoleten.De fluor nici vorba. Si incepand cu varsta de 4 ani incep sa le cada dintii si sunt plini de carii, va jur ca are Miruna in clasa peste 10 copii care merg la stomatolog sa isi plombeze maselele, asa ceva nu e posibil, ale mele nici acum nu au o urma de carie , iar Biancai abia incep sa-i cada dintii, si are 10 ani.
aki
Danuta mea la 7 ani in timp de o luna i-a cazut 3 dinti unsure.gif .Cred ca si la noi nu-i normal sorry.gif .Dar bem vitamine si avem grija de alimentatia noastra.Acum are o masea cariata,nu stiu ce sa fac sa-i o plombez mai are rost, ca tot o sa cada.Sau sa i-o extrag unsure.gif
Lacry salut si pupicei lui Moaka pupic.gif
lliliana
Salur voios la mami...salut vesel la Mokutza... hug.gif floare.gif

Sexi...nu s-a schimbat decat ca pe medici ii cam doare undeva...banul sa iasa. Este rarisim un medic care-ti explica ce si cum. Ei...asta este. Vor veni si vremuri bune.smile.gif biggrin.gif
aki
Putine fete pe forum azi blink.gif .liliana tu ce faci?Eu n-am chef de lucru azi si vreau s-o sterg acasa,dar ma uit ca e pre devereme devil.gif
Lacry
CITAT(Sexymom @ 11-10-2006, 12:20 PM) *

Ce multe s-au schimbat de cand am nascut eu.Acum 10 ani. )).gif
Eu la 6 saptamani i-am bagat suc de fructe, cate 40 de ml. alternativ, mar, morcov si portocala, la 3 luni doctora mi-a introdus supa de zarzavat la masa de ora 14, fara ceapa si ardei. Tot la 3 luni mi-a dat voie sa ii dau faina de orez de la Hero si Jotis. La 4 luni am inceput cu mere cu biscuiti, banana diluata cu suc de morcov si faina de orez. Si alaptam inca la greu.
La 5 luni deja manca piept de pui, carne slaba de vita, galbenus de ou si orez cu branza de vaci si zahar.
Si nu regret ca am diversificat asa devreme alimentatie deoarece nu a fost niciodata bolnava, deranjata la stomac sau slaba.Era in grafice.
A mancat numai cu lingurita, nu cu biberonul.Medicul il aveam la Elias in Bucuresti.
Iar Mirunei i-a prescris aceiasi regim alimentar ca si Biancai, tot de la 3 luni.
Aici femeile care alapteaza incep diversificarea dupa 7 luni, nu le dau nici calciu, nici vitamine, nu fac nici cure cu D3, vigantol sau viganttoleten.De fluor nici vorba. Si incepand cu varsta de 4 ani incep sa le cada dintii si sunt plini de carii, va jur ca are Miruna in clasa peste 10 copii care merg la stomatolog sa isi plombeze maselele, asa ceva nu e posibil, ale mele nici acum nu au o urma de carie , iar Biancai abia incep sa-i cada dintii, si are 10 ani.

Sexy mamicutza pupic.gif , eu sunt printre putinele mamici care au inceput diversificarea... nici eu n-am facut-o prea repede, dar nici nu astept sa faca Moaca 6 luni!!! ma gandeam de lunea viitoare sa-i bag cerealele( adica la 4 luni jumate), dar cred ca o s-o fac din seara asta, caci aseara a mancat ca spartu' si nu se mai satura! Iar sucul nu-l mai agreeaza... incerc sa i-l schimb... azi dimineata i-am dat portocala, poate il scoate si afara pe bietul pui mai mereu constipat. Suc de mar si morcov nu mai vrea deloc. sad.gif
Cu greutatea sta foaaarte bine, zilele trecute avea peste 7 kilos, deci nu-i nici prea-prea nici foarte-foarte grin.gif

CITAT(lliliana @ 11-10-2006, 02:09 PM) *

Salur voios la mami...salut vesel la Mokutza... hug.gif floare.gif

Sexi...nu s-a schimbat decat ca pe medici ii cam doare undeva...banul sa iasa. Este rarisim un medic care-ti explica ce si cum. Ei...asta este. Vor veni si vremuri bune.smile.gif biggrin.gif

doctorul lui Moaca e doar cu parafa, asistenta e baza. Pentru ea am acceptat-o si pe doc. Imi explica tot ce vreau si vine de cate ori e nevoie.... dar unele chestii cum e diversificarea prefer sa le fac dupa cum ma taie cheful pe mine... prefer sa citesc din carti wink1.gif
Lacry
CITAT(aki @ 11-10-2006, 02:18 PM) *

Putine fete pe forum azi blink.gif .liliana tu ce faci?Eu n-am chef de lucru azi si vreau s-o sterg acasa,dar ma uit ca e pre devereme devil.gif

akisor, asa cum v-am spus, eu lucrez doar 4 ore si n-am timp sa intru decat foarte tarziu... adica cand tu deja nu mai esti pe aici... sorry give_rose.gif
te pupam,
otilici
Buna Lacry! tare ma bucur ca Mocutza e mare mancacios si n-ai mari probleme cu el in sensul asta.Bravo Mocutza! Si succes maine la portia de cereale,poate si astea sa-l mai deconstipe pe bietul,ca-s pline de fibre.
Si eu astept tot un baietel si ma uit tare cu drag la frumusetea de pui al tau,sper sa fie si al meu cuminte ca si el.
Va pupez pupic.gif baby.gif .Otilici
Lacry
CITAT(otilici @ 11-10-2006, 07:43 PM) *

Buna Lacry! tare ma bucur ca Mocutza e mare mancacios si n-ai mari probleme cu el in sensul asta.Bravo Mocutza! Si succes maine la portia de cereale,poate si astea sa-l mai deconstipe pe bietul,ca-s pline de fibre.
Si eu astept tot un baietel si ma uit tare cu drag la frumusetea de pui al tau,sper sa fie si al meu cuminte ca si el.
Va pupez pupic.gif baby.gif .Otilici

Abia asteptam sa ne calci pe urme )).gif
Cred ca moaca inocenta a lui Moaca baby.gif te-a indus in eroare... o fi el frumusel, dar cumintel nu-i deloc. S-a invatat un mare rafatat si plange si urla din orice motiv posibil! dry.gif Sper ca al tau sa fie muuult mai cumintel! Cat despre constipatie, nu rezolv cu cerealele astea, caci cele fara gluten sunt orez, porumb si tapioca. Eu am gasit doar Humana cu orez si porumb..
Peste 3 zile incep cu sucul de pere. Trebuie sa las 3 zile intre un aliment nou siun altul, caci altfel ii dadeam chiar de maine para!
Hehe, dupa ce nasti sa vii la Madea (Io) sa-i ceri sfaturi, ca-s mamika cu proaspata experienta naughty.gif
lliliana
Salutare mami si Mocutz dragutz...o zi buna pupic.gif

Ma gandeam ca si fie-mea era tare neastamparata, plina de viata. Nu mi-ar fi placut sa fie vreo momaie. Cand e asa esti sigura ca-i sanatos si mintos biggrin.gif .
aki
Cred ca esti la serviuciu acum.Am trecut sa te salut si sa-ti las un pupic puitului tau pupic.gif
lliliana
Plecaciuni mami si Moku hug.gif Sa aveti grija de voi. Va doresc un weekend cat mai reusit si mai plin de veselie. pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif
Sexymom
Pupam mamicuta asta draguta si tinerica.
Ce as da sa mai am si eu un bebe.....sa o iau de la capat cu scutece , cu alaptat, cu sters fund, nas, ochisorii, ce imi lipsesc toate astea...nu ai idee.
otilici
Lacry,mamicuta ocupata ce esti tu,nu intri si pe-aici sa ne mai spui ce faceti?Nu vezi ce de vizitatori ai,ce asteptata esti? floare.gif Week-endul asta vad ca-i vreme faina,precis iesiti la plimbarici cu dulceata ta,pana mai puteti...
Va pup pupic.gif baby.gif
lliliana
Mami de Moku si Moku de mami biggrin.gif pup dulce... pupic.gif O saptamana frumoasa va doresc. hug.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 13-10-2006, 12:08 PM) *

Pupam mamicuta asta draguta si tinerica.
Ce as da sa mai am si eu un bebe.....sa o iau de la capat cu scutece , cu alaptat, cu sters fund, nas, ochisorii, ce imi lipsesc toate astea...nu ai idee.

Asta-i criza mamelor de 35 de ani!
Si pe mine ma apuca, apoi ma gandesc ca-i mai fain sa povestesc cu Iobna despre cum ne place la manadoua de acelasi tip )).gif
Acu cica are un prof nou de engleza )).gif
Pupam mamica si puiul ei pupic.gif pupic.gif
aki
Salut Lacry.Cum te simti astazi?Iarasi obosita?Pupici puitului si tie pupic.gif
Sexymom
Pupicei mamicuta draguta. pupic.gif
Auzi, o avea dreptate Amalia? sa fii intrat in criza celor trecute de 35 de ani care vor inca un copil????
Deocamdata sotul meu o tine pe a lui. E prea batran pt. a face un copil, auzi ce tampenii, si mi-a spus ca eu vreau copil ca nu am nci o ocupatie, sa nu il strang de gat?????
aki
Saracuta de Lacry inca nu a reusit sa intri aici.E tare ocupata pupic.gif .Ai grija de tine nu te epuiza hug.gif
lliliana
Salut mamicutza, salut Mocutzul scump...pup dilce si doresc o zi frumoasa. floare.gif
luchi
pupic.gif Lacry? Toate bune la tine? mocuta e voios, sanatos?
aki
Lacry spune-ne ceva sad.gif
Andreea-Rodica
Sper ca va gasesc sanatosi pe amandoi. Asta e cel mai important. Va imbratisez cu drag hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
'neatza lacry! pupic.gif
fetelor, se pare ca avem o mamica manchin care este foarte ocupata dry.gif
lliliana
Lacry...uitasi de noi sad.gif . O zi buna, buna va odresc. Pup dulce Mami si Moku. pupic.gif hug.gif floare.gif
Lacry
CITAT(lliliana @ 18-10-2006, 12:25 PM) *

Lacry...uitasi de noi sad.gif . O zi buna, buna va odresc. Pup dulce Mami si Moku. pupic.gif hug.gif floare.gif

Bey, dragelor, cum sa uit de voi? Doar ca sunt pe fuga tot timpul, de cand am inceput serviciul. M-am gandit la voi! hug.gif Aseara a picat si net, si curent, tot, deoarece a "bubuit" in spatele blocului in care locuiesc o conducta de gaz!!! blink.gif Lilishor, pupiciuleti de la noi pupic.gif

CITAT(julyalina @ 18-10-2006, 09:42 AM) *

'neatza lacry! pupic.gif
fetelor, se pare ca avem o mamica manchin care este foarte ocupata dry.gif

Alina pupic.gif , nu am timp sa intru de la servici pe net... iar astuia mic cred ca o sa-i iasa un dinte, e atat de marait de vreo 3 zile! Plange si maraie de ne-a capiat... sad.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 17-10-2006, 04:47 PM) *

Sper ca va gasesc sanatosi pe amandoi. Asta e cel mai important. Va imbratisez cu drag hug.gif hug.gif hug.gif

Sanatosi si grasutzi! Eu stagnez cu greutatea. Sper ca tie iti este mai bine; trebuie sa citim in jurnalul tau, sa te "controlam" blum.gif
Karin
Lacry, ai o dulceatza de copil! pupic.gif
Viu si eu cu o floare... give_rose.gif n-am fost pe la tine niciodata...remediem si asta, fii pe pace! )).gif pupic.gif
luchi
pupic.gif Multumesc pentru poza cu Mocutza razacios. Mi se lumineaza ziua de fiecare data cand il vad, si nu pentru ca porecla lui e fostu' meu nick. Pur si simplu ma uit la el si-mi trec toate. Oare ticaie ceasu' meu biologic? eusa_think.gif
Tu cum mai esti? Am vazut la profil dispozitia ta si..nu s-a mai ameliorat macar un pic? pupic.gif
lliliana
Buna Lacry...Ce face Moku tau?...Sper ca sunteti bine. Va pup dulcic si va urez numai de bine. hug.gif
otilici
Buna Lacry,am trecut si eu a te salut floare.gif ,vad ca esti tare ocupata in ultima vreme...
pupic.gif
julyalina
pupic.gif mamicutza manechin impreuna cu puiutzul ei pupic.gif pupic.gif pupic.gif
am vazut pozele cu mokutza smile.gif ... e tare dulce ! sa-ti traiasca !
luchi, cred ca si ceasul meu biolagic ticaie smile.gif
amalia0701
)).gif
CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 08:49 AM) *

pupic.gif mamicutza manechin impreuna cu puiutzul ei pupic.gif pupic.gif pupic.gif
am vazut pozele cu mokutza smile.gif ... e tare dulce ! sa-ti traiasca !
luchi, cred ca si ceasul meu biolagic ticaie smile.gif

Cred ca e astenia de toamna, ia luati si voi niste magneziu )).gif
luchi
CITAT(amalia0701 @ 20-10-2006, 10:17 AM) *

Cred ca e astenia de toamna, ia luati si voi niste magneziu )).gif

salut.gif da, am inteles. se executa! Sigur trece cu magneziu? laugh.gif
lliliana
Urez dă bine pă toată linia. Pupicei dulci și aromați la mami si Moku. hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Lacry
Albumul Razaciosilor actualizat:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lacryonel/al...yonel/my_photos

Revenim mai tarziu, intr-adevar, suntem ocupati raaaaau! sad.gif
aki
Salut Lacry puiut cheer.gif .Ce-mi pare bine ca te-am prins pe aici.Ce faci draga?

Lacry unde esti?AUUUUUUUUUUU
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.