CITAT(luchi @ 10-10-2006, 08:02 AM)

Ce de bebei razaciosi! Pup mama de moaca hazlie, o saptamana lin istita iti doresc, te asteptam pe aici cand ai timp, si sper sa se schimbe dispozitia de la avatar.

azi suntem mai bine! alergatura, de la servici am facut 50 m sprint pana la masina, condus ca zabauca, cascat gura cam mult la lucrusoare de copii( oricum nu mai ajungeam la timp ca sa alaptez), insirat pe banda lucruri cumparate, pus in cos, dus in parcare, pus in portbagaj....acasa: despachetat, transat, pompat lapte cu pompa, pus rufe la spalat... uffff... noroc cu bona care a facut niste snitele... facut suc Moaca, baut sucul maica-sa

ca plodu' n-a vrut...
abia acum respiram un pic, apoi o luam de la capat! Ma mir ca nu sunt mai slaba, la cat ma invart ca titirezul peste tot!!!!
CITAT(amalia0701 @ 10-10-2006, 10:12 AM)

Servus mami slabanoaga.
Nu te mai lamenta ca iti teleportez vreo 20 de kg
).gif)
, chiar si 30 daca ma superi
Pupam mamica sexoasa si cipilul dragalas.

uite ca s-a defectat la mine aparatul de teleportat

CITAT(lliliana @ 10-10-2006, 02:12 PM)

Salut si pupic mamicutza. Pupic si lui Mocutza. Ai niste poze cu Mocutza ca ma umpli de bucurie cand ii vad zambetele. Sa ai parte numai de bine din partea lui iti doresc. Ce-ai stiut face de-a iesit asa frumos?

n-am facut nika special, dar seamana cu ma-sa, care-i si ea hlizita de cand s-a nascut

CITAT(otilici @ 10-10-2006, 02:40 PM)

Salutare mamicuto! Ce-ti mai face puisorul?Uite ca mai e putin si ajungi de la serviciu sa-l tii in brate...

. Cu diversificarea cum va merge? Dar cu regimul mamicii cum e?
Mult succes va urez.

inca ma documentez cu diversificarea, iti voi povesti ce si cum, caci sigur o sa te intereseze. sa nu faci ca mine, sa te iei dupa asistenta si doc, sa incepi prea devreme diversificarea! de fapt, eu i-am dat doar suc de fructe de la 3 luni si o sapt., acum are 4 luni si o saptamana... trebuia sa mai astept! Abia la luni jumate chiar 5 luni se incepe cu cereale, numai daca alaptezi mixt sau exclusiv praf. Eu alaptez mixt. De saptamana viitoare incep cu cereale fara gluten.
CITAT(Andreea-Rodica @ 10-10-2006, 04:09 PM)

Multi pupici si numai urari de bine mamicii si lui Mocuta
O saptamana luminoasa in suflete!
te pupam, Rodi, o saptamana faina iti dorim!