Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Lacry
Am ramas fara bona sad.gif Cica i-a fost rau si e posibil sa fi avut preinfarct! Nu stiu daca chiar a avut, rau i-a fost sigur, dar ce sa-i fac, daca de la mine se ducea acasa si "muncea" (treburi casnice) pana dupa miezul noptii...
Cum nici nu stiu de unde sa i-au alta, la servici trebuie sa merg....
Sunt foarte suparata... sad.gif
Karin
CITAT(Lacry @ 22-10-2006, 08:27 AM) *

Am ramas fara bona sad.gif Cica i-a fost rau si e posibil sa fi avut preinfarct! Nu stiu daca chiar a avut, rau i-a fost sigur, dar ce sa-i fac, daca de la mine se ducea acasa si "muncea" (treburi casnice) pana dupa miezul noptii...

Draga mea, pot sa vin eu sa am grija de minunatia de copchil? Pot? Pot? give_rose.gif
Nu ai pe nimeni care te poate ajuta pentru cateva zile? Io stiu...o vecina, o prietena ceva? pupic.gif
Asa ai timp sa cauti alta bona si poti merge linistita la serviciu! pupic.gif
lliliana
Salut Mami...salutel Moku. hug.gif pupic.gif floare.gif
Of...ce nasol cu bona...imi pare tare rau. E greu in ziua de azi sa dai peste o persoana de incredere care sa aiba grija de comoara ta. Te-asteptam cu drag sa mai vorbim una alta. hug.gif
lliliana
Neata mami si Moku. Pup. O zi frumoasa si linishtita. pupic.gif hug.gif floare.gif
Lacry
Scuzati greseala gramaticalade la mesajul anterior... cred ca chiar eram in ceatza; am cascat niste ochi azi cand am vazut ce-am postat!
amalia0701
hug.gif
Ada copilul la Craiova ca stau io vreo saptamana cu el, ca de a mea mare si cu fitze mi s-a luat.
lliliana
Nu-ti poti lua concediu? Pana rezolvi problema cu bona. Of...chiar ca esti incurcata. Imi pare tare rau pentru tine. hug.gif
Lacry
CITAT(lliliana @ 23-10-2006, 10:34 AM) *

Nu-ti poti lua concediu? Pana rezolvi problema cu bona. Of...chiar ca esti incurcata. Imi pare tare rau pentru tine. hug.gif

tocmai ti-am raspuns in jurnalul lu' matale...

CITAT(Karin @ 22-10-2006, 09:22 AM) *

CITAT(Lacry @ 22-10-2006, 08:27 AM) *

Draga mea, pot sa vin eu sa am grija de minunatia de copchil? Pot? Pot? give_rose.gif
Nu ai pe nimeni care te poate ajuta pentru cateva zile? Io stiu...o vecina, o prietena ceva? pupic.gif
Asa ai timp sa cauti alta bona si poti merge linistita la serviciu! pupic.gif

coincidenta faina este aceea ca saptamana aceasta o am libera, asa am negociat, una saptamana libera pe luna, pana la sf. anului, cu exceptia zilei de maine cand am inchidere.
Poti sa vii, cum sa nu? Haidem!
Lacry
Referitor la Clubul Razaciosilor... am deschis si un album intitulat "superhlizit"
Caut linkul si il pun, sa vedeti acolo zambete cu gura pana la urechi...
Acum strang poze pentru un album strambacios naughty.gif , in care Razacioshii scot limba blum.gif ... ce sa mai zic, maamuz grozav!

aici linkul: http://pg.photos.yahoo.com/ph/lacryonel/al...yonel/my_photos

suntem abia la inceput cu albumul, mamicile isi pandesc bebelusii ca sa-i pozeze... )).gif
luchi
)).gif imi plac temele albumelor!
Ce mai faci, Lacry? Ai inceput sa cauti alta bona? Imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. give_rose.gif
Moaca ce mai face, mananc diversificat? Are deja preferinte?
Lacry
CITAT(luchi @ 23-10-2006, 07:13 PM) *

)).gif imi plac temele albumelor!
Ce mai faci, Lacry? Ai inceput sa cauti alta bona? Imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. give_rose.gif
Moaca ce mai face, mananc diversificat? Are deja preferinte?

no, no,no...
nu vrea nik.. azi am esuat de 2 ori cu sucul... n-a beut decat lapte... supa nu, piure legume nu, piure fructee nu....
DOAR LAPTE! mad.gif
Si ma agit cu diversificarea asta numai din cauza constipatizei lui!

Am gasit o bona langa mine, acum 2 zile mi s-a parut plina de fitze, dar azi parca am vorbit aceeasi limba... sa vedem cum s-o descurca...
lliliana
O buna zi de martzi hug.gif Pup mami, pup Moku...strang tare in brate hug.gif
julyalina
'neatza lacry ! floare.gif
am trecut pe aici sa las pupici cu sclipici blum.gif pentru mamici pupic.gif si pitici cu nume de mokutza , si razacios pupic.gif pupic.gif

si-a revenit bona din fitze? huh.gif
Lacry
Helau! Azi am fost la servici, bleah!
Abia acum imi trag sufletul... Mocutz a stat cu o vecina si cu micutza ei, cam de aceeasi varsta cu Alec.
Sa-l vedetzi pe Mocutz ce botik pune cand nu mai vrea sa manance... poza facuta cu camera, mult mai clara decat prostiutzele prezentate pana acum... din pacate toate pozele au peste 1000k
luchi
pupic.gif Maine ai liber, nu?
Sunt sigura ca Mocuta nu poate face decat o mocuta dragalasa chiar si cand se stramba! laugh.gif
Ziceai ca pe Maria Sa l-ai facut dupa 30 de ani? Asadar, mai am si eu o sansa..poate-poate? blush.gif
Lacry
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 10:05 PM) *

pupic.gif Maine ai liber, nu?
Sunt sigura ca Mocuta nu poate face decat o mocuta dragalasa chiar si cand se stramba! laugh.gif
Ziceai ca pe Maria Sa l-ai facut dupa 30 de ani? Asadar, mai am si eu o sansa..poate-poate? blush.gif

Da' ce varsta ai matale, ma rog? I'm just curious... rolleyes.gif

Bineinteles ca ai sanse, maaaari... )).gif
Singura chestiune este aceea ca NU mai ai rabdare ca la douazeci si un pik... neuronii ti se suspenda temporar dar... rau de tot...
Nu amana foarte mult, daca iti doresti. La mine nu s-a putut decat acum, caci l-as fi facut in urma cu vreo 4 anisori!

Am liber tot restul saptamanii, hahaha! blum.gif

Tot il puteti vedea pe Mocutz baby.gif sclifositul cu botik, la linkul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lacryonel/de...jpg&.src=ph
luchi
blushing.gif Ma apropii de 30 dar..ideea e ca deocamdata nu imi doresc..prea tare blushing.gif , iar al meu cred ca nu-si doreste deloc. El e prea pasionat de ceea ce face, de munca lui, iar eu...il am pe el. Ma gandesc ca poate peste cativa ani se va schimba situatia, nu stiu blushing.gif sorry.gif
Lacry
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 10:18 PM) *

blushing.gif Ma apropii de 30 dar..ideea e ca deocamdata nu imi doresc..prea tare blushing.gif , iar al meu cred ca nu-si doreste deloc. El e prea pasionat de ceea ce face, de munca lui, iar eu...il am pe el. Ma gandesc ca poate peste cativa ani se va schimba situatia, nu stiu blushing.gif sorry.gif

Sotzul meu este cu vreo 5 ani mai mare, acum merge pe 40, dar nu si-a dorit nici el... a trebuit sa-l parasesc anul trecut ca sa-si bage mintile in cap grin.gif
Daca era dupa el, Mocutz nici nu exista. Am fortat lucrurile. Si nu-mi pare rau.

Cand il vei dori, sa il faci! Nu te lua dupa barbat, BARBATUL este, in general, un munte de egoism, stie ca va fi lasat pe second plan dry.gif cand va apare unul mik si chitzcait naughty.gif
otilici
Buna mamicuta de baietel smecheros cheer.gif Ce bine de tine ca esti libera toata saptamana,ai timp mai mult sa te ocupi de figuristul tau,poate apuci sa te si relaxezi un pic,sa nu fii tot mereu pe fuga...
Va pupicesc pupic.gif
lliliana
Salutare la mami si la Moku dragalash de dragalash ce e hug.gif pupic.gif
Nici sa nu-ti para rau...ca ai un Mok cum altul nu-i. pupic.gif
bubbles
`neata mamicuto pupic.gif asa baietel frumos ai ... mancal`ar mama smile.gif
Lacry
'Neatza!
Sa trecem la lucruri serioase....
MD: un capuccino, un iaurt Milli extra mic cu fulgi de carton
bubbles
lacry tu ce dieta tii? smile.gif
amalia0701
Servus!
Frumos e baiatul tau pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 25-10-2006, 10:29 AM) *

lacry tu ce dieta tii? smile.gif

Monti cica... rolleyes.gif
julyalina
pupic.gif lacry, ce e aia "fulgi de carton"?
te referi cumva la fulgii de cereale ?
lliliana
CITAT(julyalina @ 25-10-2006, 01:42 PM) *

Io una cred ca la gust se refera lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Sau poate ca s-au inventat si fulgi din astia lol.gif cred ca e vb de fulgi de cartofi care sunt nesanatosi si au mult amidon in ei pupic.gif
aki
Salut Lacry.Tare de mult nu am mai fost pe la tine.Vad ca ti-ai pierdut bona sad.gif .Aceasta nou-nouta cum e? blink.gif Lasam pupici multi pentru baieti voinici si mame muncitoare pupic.gif
Nessie
lol.gif Pfui ce m-am distrat de presupunerile voastre!! lol.gif Fulgii de carton sunt fulgii integralim simpli, fara gust fara miros si tari, daca nu ai rabdare 1 ora sa se inmoaie. E de vremea montignacelor, cand toate tineam dieta si mancam aproximativ la fel. Toate stiam ce inseamna denumirea ca toate o simteam pe pielea noastra. bad.gif

De atunci si denumirea de branza de veci care e branza de vaci cu 0% grasime, la fel fara gust, fara miros si inecacioasa. blum.gif
Sexymom
YACHHHHHHHH, ASTA SE PUTEA MANCA?????????
Lacry
CITAT(julyalina @ 25-10-2006, 01:42 PM) *

scuze, alinush, tot pe fuga sunt cu Mocutz... abia ce-am venit de afara! Sunt fulgi de grau integral. Da, la gust ma refeream )).gif Iarta-ne ca trecem asa de rar pe la tine. hug.gif

CITAT(aki @ 25-10-2006, 02:53 PM) *

Salut Lacry.Tare de mult nu am mai fost pe la tine.Vad ca ti-ai pierdut bona sad.gif .Aceasta nou-nouta cum e? blink.gif Lasam pupici multi pentru baieti voinici si mame muncitoare pupic.gif

asta noua e cam "duamna", dar bine ca macar sta de vorba si ii canta lui Alec. Si a inceput sa mai faca si altceva, mai calca o rufa, mai insira rufele spalate de masina... ca la inceput mi s-a parut ca nu vrea, ca sa nu-i pice rangul! Dar, pana la urma, cred ca va fi ok! wink1.gif
Trebuie sa ma ajute, doar n-o sa se uite la mine cum alerg ca nebuna prin casa cand vin de la servici si nu stiu pe ce sa pun mana mai intai!
Andreea-Rodica
Pupici la mamica si Mocutz.
Chiar ca sunt de carton. Acum 3 luni, la inceputuri, ii mancam mai cu drag, dar acu mi s-a acrit. sad.gif
Dar cu ce sa le mai inlocuim?
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 25-10-2006, 04:55 PM) *

Chiar ca sunt de carton. Acum 3 luni, la inceputuri, ii mancam mai cu drag, dar acu mi s-a acrit. sad.gif
Dar cu ce sa le mai inlocuim?

painica din faina integrala, facuta in casa

nu garantez insa ca o sa-ti placa....

pacat ca nu exista fulgi integrali de porumb, ca-s mai gustosi. Eu una n-am gasit, poate stie nessie ceva...

CITAT(otilici @ 24-10-2006, 11:01 PM) *

Buna mamicuta de baietel smecheros cheer.gif Ce bine de tine ca esti libera toata saptamana,ai timp mai mult sa te ocupi de figuristul tau,poate apuci sa te si relaxezi un pic,sa nu fii tot mereu pe fuga...
Va pupicesc pupic.gif

aoleo! Mai ai un pic si nasti! cand incepem galeria de sustinere??? cheer.gif cheer.gif
Andreea-Rodica
Porumb nu e voie la Monti. Porumb integral n-am auzit.
Am facut de vreo 2 ori paine si era bunicica, dar nu-mi mai gasesc timp sa fac. Poate weekendul asta.
lliliana
CITAT(Lacry @ 25-10-2006, 04:55 PM) *

asta noua e cam "duamna", dar bine ca macar sta de vorba si ii canta lui Alec. Si a inceput sa mai faca si altceva, mai calca o rufa, mai insira rufele spalate de masina... ca la inceput mi s-a parut ca nu vrea, ca sa nu-i pice rangul! Dar, pana la urma, cred ca va fi ok! wink1.gif
Trebuie sa ma ajute, doar n-o sa se uite la mine cum alerg ca nebuna prin casa cand vin de la servici si nu stiu pe ce sa pun mana mai intai!

lol.gif lol.gif Fereasca sfantul s-ajungi sa-i pui in farfurie... lol.gif lol.gif lol.gif
Nessie
La porumb toate sunt integrale: si faina si fulgii, pentru ca porumbul nu are coaja aceia ca bobul de grau (tarata). Oricu, asa cum a zis si Andreea, porumbul nu e monti. blum.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 25-10-2006, 05:10 PM) *

La porumb toate sunt integrale: si faina si fulgii, pentru ca porumbul nu are coaja aceia ca bobul de grau (tarata). Oricu, asa cum a zis si Andreea, porumbul nu e monti. blum.gif

uite ca uitasem! hihihi

d-aia is buni la gust, ca nu-s Monti naughty.gif
luchi
pupic.gif Pup mama de moaca razacioasa!
Ati incercat graul la md? sau arpacasul? Tin minte ca mie imi placea taaare mult (inca imi place), fiert sau incoltit, dar mai ales fiert cu lapte 0% (fierbeam in we vreo doua cesti, si aveam pentru toata saptamana wink1.gif.

Sau..wasa cu gem dietetic? Oare rondelele expandate merg? nu mai stiu, parca sunt glucide bune. blushing.gif
sau..branza de veci frecata cu boia, cu ceapa, cu verdeata, cu chimen (si un pic de iaurt 0.1%, sa se faca mai pastoasa )..buuun. wink1.gif
Andreea-Rodica
Branza de veci...bun. De mult n-am mai mancat. Merci de idee!
Lacry
CITAT(luchi @ 25-10-2006, 08:51 PM) *

pupic.gif Pup mama de moaca razacioasa!
Ati incercat graul la md? sau arpacasul? Tin minte ca mie imi placea taaare mult (inca imi place), fiert sau incoltit, dar mai ales fiert cu lapte 0% (fierbeam in we vreo doua cesti, si aveam pentru toata saptamana wink1.gif.

Sau..wasa cu gem dietetic? Oare rondelele expandate merg? nu mai stiu, parca sunt glucide bune. blushing.gif
sau..branza de veci frecata cu boia, cu ceapa, cu verdeata, cu chimen (si un pic de iaurt 0.1%, sa se faca mai pastoasa )..buuun. wink1.gif

chiar am grau de la plafar, stiam de grau incoltit, dar cu miere, nu ca era Monti, asa imi facea mama cand eram tanara-tanara si era tari gretos...

da' cu lapte nu am incercat... ia' sa incerc! merci de idee, norocel(luchi) pupic.gif
Lacry
De fapt am cumparat graul in scop de dieta dar, cand am vazut ca nu-i chip sa fac ceva cu el in scopul propus, mi-am zis c-o sa-l pun la incoltit de sf. Andrei...

Ce credeti ca am facut asta seara? Pacat ca nu intra si mamici de copii mici pe topicul meu, sa ne mai sfatuim... am facut cartof dulce copt la cuptor, l-am mixat cu apa plata fiarta, l-am portionat si l-am pus la congelator... sa-l fac piure, in amestec cu alte bunatati pentru Mocutz razacios!
Andreea-Rodica
Chiar am facut si eu grau, dar nu aveam lapte degresat si l-am fiert in apa si am pus un pic de scortisoara si un pic de cacao. Si fructoza. A iesit tare bun.
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 25-10-2006, 10:08 PM) *

Chiar am facut si eu grau, dar nu aveam lapte degresat si l-am fiert in apa si am pus un pic de scortisoara si un pic de cacao. Si fructoza. A iesit tare bun.

Asa, asa! suna bine! cheer.gif

Mai ca-mi vine sa ma apuc serios de dieta chiar acum!!! naughty.gif

Ah, si sa vedeti "Albumul Limbutelor", cu primele poze achizitionate... bineinteles ca sunt tot membri ai "Clubului Razaciosilor" )).gif

http://new.photos.yahoo.com/lacryonel/albu...331679276#page1
crissy
Buna seara mamicutzo!
Na uite ca intra si alte mamici de bebici la tine in casuta. Cate luni are mocutzul tau? Din calculele mele ies... vreo 4-5? Fetita mea implineste indata 11. Eu nu i-am congelat niciodata mancarea. Doar branza calcica. pupic.gif si noapte buna.
Lacry
Rodica, eu stau cu cate 2-3 cutii de fructoza pe stoc, pentru dieta...
Era tare bine cand tineam Monti, ma impacam cu aceasta dieta de minune si aveam, evident, si rezultate. wink1.gif
Andreea-Rodica
Chiar mi-ai adus aminte ca nu prea mai am fructoza. Trebuie sa trec pe la magazinul naturist. Poate mai gasesc cate ceva.
Lacry
CITAT(crissy @ 25-10-2006, 10:14 PM) *

Buna seara mamicutzo!
Na uite ca intra si alte mamici de bebici la tine in casuta. Cate luni are mocutzul tau? Din calculele mele ies... vreo 4-5 luni? Fetita mea implineste indata 11 luni. Eu nu i-am congelat niciodata mancarea. Doar branza calcica. pupic.gif si noapte buna.

Cinci luni acushica... ma bucur ca sunt si mamici pe aici, uraaa yahoo.gif
Eu i-o congelez penteru ca sunt mamica nemernica care merge la servici si n-o sa aiba timp sa fiarba si sa coaca in fiecare zi...
Cartof puteam sa nu fac, caci se vor gasi toata iarna...
Insa mi s-a parut ca merita sa congelez: dovlecel (caci se vor gasi numai de import) si ardei pentru supa(din acelasi motiv, bashca faptul ca iarna ardeiul gras e foarte scump... si nu-mi inspira incredere aia colorati asa, ciudat, de zici ca-s din plastic)

Noapte buna si te rog sa ma sfatuiesti cu diversificarea cum sa fac, daca ai timp! Mai exact, cum ai invatat bombonika Elise sa manance cu lingurita! Tare-s curioasa.....
crissy
Lacry,
Am congelat si eu dovlecel si conopida (fiarta, scursa si bagata la punga). Mai am si ardei grasi gata taiati insa am observat ca nu digera coaja. Asa ca am cumparat gogosari, i-am taiat sferturi si am bagat la congelator. Cand fac mancare pun gogosarul intreg (ala sfert) iar dupa ce fierbe ii curat pielita.
Cu diversificare... of, of, vremuri grele. O sa se invete si al tau sa manance cu lingurita. Nu-l grabi. La inceput nu o sa stie cum sa inghita si probabil o sa scuipe (nu ca nu i-ar placea ce mananca). Cu rabdare se rezolva. Cand ai intrebari nu ezita sa mi le pui.
Lacry
CITAT(crissy @ 25-10-2006, 11:02 PM) *

Lacry,
Am congelat si eu dovlecel si conopida (fiarta, scursa si bagata la punga). Mai am si ardei grasi gata taiati insa am observat ca nu digera coaja. Asa ca am cumparat gogosari, i-am taiat sferturi si am bagat la congelator. Cand fac mancare pun gogosarul intreg (ala sfert) iar dupa ce fierbe ii curat pielita.
Cu diversificare... of, of, vremuri grele. O sa se invete si al tau sa manance cu lingurita. Nu-l grabi. La inceput nu o sa stie cum sa inghita si probabil o sa scuipe (nu ca nu i-ar placea ce mananca). Cu rabdare se rezolva. Cand ai intrebari nu ezita sa mi le pui.

Multam! give_rose.gif Ce bine ca te-ai oferit, heheee! smile.gif

Ardeiul il pun doar la fiert in supa, nu-l pasez... zici ca ai pus gogosar? Ia' sa pun si eu maine! Cand e vorba de mancarea razaciosului, nici un efort nu-i prea mare!!! )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.