CITAT(crissy @ 31-10-2006, 11:22 PM)

Ti-am rasfoit un pic albumele foto... Moama, o gramada de bebelusi pe acolo. Toti frumosi si razaciosi cum le spui tu.
Da, da, reteta de tort de branza o vrem. Mnea, mnea...
CITAT
Ieri Alec a implinit 5 lunitze!!!! Mai are un pic si sta singur in funduletz... deocamdata cam cade in nas
La multe lunitze si la cat mai multi ani! Ce frumos e in primul an. Serbeaza ziua in fiecare luna, primesc cadouri.
Ca sa nu mai cada in nas sprijina-l de niste perne.
Hahaha, il sprijin, dar vroiam sa vad daca sta SINGUR!!!! Vin si cu reteta, imediat

CITAT(otilici @ 31-10-2006, 11:21 PM)

Buna
Lacry! Super torturile tale,da stiu ca le ai cu ornatul,sunt sigura ca-s si tare gustoase dupa felul cum arata...Abia astept reteta de la tortul cu crema de branza,as face si eu ca maine primesc branzica de la tara si sotulica tocmai vrea ceva dulce sa-i gatesc.
Ce-ti face puiutul?La ce faza ati ajuns cu diversificarea?
Va pup dulce

Otilici, mai ai un picut de tot! Unde nasti? Cu ce doctor??
Cu diversificarea suntem la piure de fructe (para si mar, caci 'mnealui e cam constipat) si supica, dar nu vrea tot timpul...
I-am mai dat piure de cartof dulce si de dovleac, dar acelea mai pot astepta, se gasesc si in lunile urmatoare. Acum ii dau cu pere, ca sa iasa afara singur. Succes garantat
Cu carnita nu ma grabesc, pana la branzica mai avem... ouale sunt inca departe, pestele la fel.
Cereale ii dau rar, caci constipa. Dar el a luat bine in greutate, nu-mi fac griji. Mai bea laptic si de la mine, atata cat am!!!
Tort branza dulce
Blat : un ou intreg, 100g unt sau margarina, ½ cana zahar pudra se freaca pana se face spuma, se adauga ½ cana lapte caldutz, o cana faina, un praf de copt stins cu 3 linguri otet, un praf vanilie, 2 linguri cacao, se amesteca bine. Se prepara branza : 500g br. Vazi cu o cana zahar farin, stafide , bucatele ananas sau portocala marunte, 4 oua, se amesteca bine de tot
Se unge cratita cu unt sau marga, se tapeteaza cu hartie de copt
Se pune in cratita jumatate din compozitie blat, apoi branza cu lingura, se netezeste cu lingura, apoi restul de compozitie
Se da la foc iute un sfert de ora, apoi foc mic, total 50 minute
Se orneaza cu frisca si fructe.Pofta buuuuuna!!
Inlocuiti zaharul cu fructoza. Nu stiu daca praful de copt este ok pentru astia mici de un an...
rectific mai sus: o jumatate de cana zahar pudra; scrisesem cu fractie, d-aia apare asa!!!idem lapte caldutz, o jumatate de cana