Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
julyalina
buna dimineatza lacry! floare.gif
un pupic.gif pentru membrii clubului razaciosilor hug.gif

CITAT(Nessie @ 25-10-2006, 02:55 PM) *

lol.gif Pfui ce m-am distrat de presupunerile voastre!! lol.gif Fulgii de carton sunt fulgii integralim simpli, fara gust fara miros si tari, daca nu ai rabdare 1 ora sa se inmoaie. E de vremea montignacelor, cand toate tineam dieta si mancam aproximativ la fel. Toate stiam ce inseamna denumirea ca toate o simteam pe pielea noastra. bad.gif

De atunci si denumirea de branza de veci care e branza de vaci cu 0% grasime, la fel fara gust, fara miros si inecacioasa. blum.gif

blushing.gif mie imi plac si pot sa-i mananc si neanmuiati 1 ora blum.gif (cand am cfef) de fapt eu ii puneam in iaurt, amestecam si mancam imediat, inainte sa se inmoaie grin.gif
se asta nu inteleg eu de ce le spuneti voi "de carton" + baranza de vaci cu 0 grasime insa nu prea o inghit asa usor si ea chiar pare de veci
aki
Salut Lacry si Mokut.Pupici am trecut sa va las si sa va urez o zi buna pupic.gif
lliliana
Bine v-am gasit pe amandoi. Pupacesc mami si Moku. pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
Nessie
CITAT(Lacry @ 25-10-2006, 10:19 PM) *
Cinci luni acushica... ma bucur ca sunt si mamici pe aici, uraaa yahoo.gif
Eu i-o congelez penteru ca sunt mamica nemernica care merge la servici si n-o sa aiba timp sa fiarba si sa coaca in fiecare zi...
Cartof puteam sa nu fac, caci se vor gasi toata iarna...
Insa mi s-a parut ca merita sa congelez: dovlecel (caci se vor gasi numai de import) si ardei pentru supa(din acelasi motiv, bashca faptul ca iarna ardeiul gras e foarte scump... si nu-mi inspira incredere aia colorati asa, ciudat, de zici ca-s din plastic)

Noapte buna si te rog sa ma sfatuiesti cu diversificarea cum sa fac, daca ai timp! Mai exact, cum ai invatat bombonika Elise sa manance cu lingurita! Tare-s curioasa.....
Pup mamicuta de Mokuta si Mokuta. pupic.gif Ma bucr ca ti-ai gasti bona si ca se da brazda cu treburile casnice.
Despre diversificare eu nu te pot ajuta, dar poate celelalte mamici de bebei sau fosti bebei te ajuta. Sunt mai multe pe forum, dar nu intra toate pe aici. Poate te ajuta daca dai un mesaj la Mamici si tatici
amalia0701
Ma bucur ca ai rezolvat cu bona.
pupic.gif
Sexymom
Pupici mamica frumoasa. pupic.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 26-10-2006, 10:59 AM) *
Pup mamicuta de Mokuta si Mokuta. pupic.gif Ma bucr ca ti-ai gasti bona si ca se da brazda cu treburile casnice.
Despre diversificare eu nu te pot ajuta, dar poate celelalte mamici de bebei sau fosti bebei te ajuta. Sunt mai multe pe forum, dar nu intra toate pe aici. Poate te ajuta daca dai un mesaj la Mamici si tatici
ok, vizitez "familia" de mamici si tatici wink1.gif
julyalina
buna dimineatza membrilor clubului razaciosilor ! pupic.gif
lacry, vine wikendu yahoo.gif si ai timp sa stai mai mult cu mokutza blum.gif

lliliana
Moku...mami. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Andreea-Rodica
Ce mai faceti dragii mei? Sper ca va gasesc sanatosi si voiosi. Un weekend cat mai bun! hug.gif hug.gif
luchi
pupic.gif Multumesc pentru pozele cu Moaca. Of, cum imi tulbura ele traiul linisit! blushing.gif

p.s. Intrebare: ai zis ca ai sange di moldoveanci? cam di pi undi? pupic.gif
Lacry
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 08:59 PM) *

pupic.gif Multumesc pentru pozele cu Moaca. Of, cum imi tulbura ele traiul linisit! blushing.gif

cam di pi la Barlad... si am facut facultatea in Ieshi...
crissy
CITAT(Lacry @ 28-10-2006, 08:55 PM) *

CITAT(luchi @ 27-10-2006, 08:59 PM) *

cam di pi la Barlad... si am facut facultatea in Ieshi...

Ce? Ce? shock.gif Barladeanca de-a mea????????????????? Pe unde stateai in Bd? Eu in zona garii (Varariei). Si eu am terminat facultatea la Iasi in 2001...
luchi
pupic.gif pupic.gif cheer.gif Io is din Cheatra Neamt, tot la Ieshi am terminat facultatea pupic.gif pupic.gif

amalia0701
pupic.gif
Pup o mamica si o minune pupic.gif pupic.gif
crissy
CITAT(luchi @ 29-10-2006, 09:44 AM) *

pupic.gif pupic.gif cheer.gif Io is din Cheatra Neamt, tot la Ieshi am terminat facultatea pupic.gif pupic.gif

Din Chiatra am o gramada de fosti colegi de facultate (cel putin 6).
luchi
pupic.gif Mamica si Moaca!

Crissy, eu am terminat putin inaintea ta..la Poli wink1.gif
otilici
Am venit si eu sa va salut floare.gif .Va citesc zilnic,numai ca nu scriu in fiecare zi...la mine nu se intampla chestii prea importante,mai ales despre copii inca nu am ce sa va povestesc blum.gif .Dar in curand vine vremea cand o sa va bombardez si eu cu intrebari despre crescut piticii baby.gif )).gif
pupic.gif pupic.gif
crissy
CITAT(otilici @ 29-10-2006, 05:50 PM) *

Am venit si eu sa va salut floare.gif .Va citesc zilnic,numai ca nu scriu in fiecare zi...la mine nu se intampla chestii prea importante,mai ales despre copii inca nu am ce sa va povestesc blum.gif .Dar in curand vine vremea cand o sa va bombardez si eu cu intrebari despre crescut piticii baby.gif )).gif
pupic.gif pupic.gif

Nastere usoara si te asteptam cu intrebari. Moama ce melancolie m-a apucat. La mine se implineste indata un an de cand am nascut si mi-am tinut pentru prima oara comoara in brate wub.gif ...
otilici
Multumesc mult,crissy pupic.gif
Ce dulceata de fetita ai,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa smile.gif
pupic.gif un pupic si pt ea
Lacry
Otilici, o sa ai in curand ce povesti wink1.gif

Crissy, in Barlad stateam undeva intre Stadion si Gradina, pe Republicii, next to "Piata Mica", in spate Judecatorie grin.gif Eu n-am terminat facultatea in Ieshi, am facut doar 3 anisori, apoi m-am transferat in Bucuresti. Uite-asa m-o apucat... fara nici un motiv...
Andreea-Rodica
O saptamana buna si usoara! hug.gif hug.gif
aki
Pupici la mamici si la pitici pupic.gif .Mai treci pe la noi draga give_rose.gif sau esti tare ocupata?Ce face Mokuta? baby.gif
julyalina
pupic.gif pupici cu sclipici pentru mamici si mokutzi pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
Pentru mami shi Moku...ganduri bune si frumoase. pupic.gif hug.gif
lliliana
Pup si iar pup...nu ma mai satur sa pup Moku pupic.gif ...mami hug.gif O zi faina. floare.gif
julyalina
pupic.gif pentru mamicutza lui mokutza pupic.gif pupic.gif :*si pentru mai marele imashului pupic.gif hug.gif
pe cand niste poze noi cu smecherasul?
crissy
wave.gif Astept poza cu tortuletzul lui Mocutz. Puup.
Andreea-Rodica
Pupicei la Mokutz si mamicii lui! hug.gif hug.gif hug.gif
Ce mica e lumea! Cum ne intalnim pe aici si ne aducem aminte de locurile copilariei!
crissy
Lacry, vad ca esti online. Baga si tu poza cu tortul ca tare-s curioasa cum e. Indata fetitza mea face 1 an si nu stiu ce tort sa-i fac (sa poata manca si ea). Poti sa-mi dai vreo idee? In afara de tort din cereale...
Lacry
CITAT(crissy @ 31-10-2006, 01:07 PM) *

wave.gif Astept poza cu tortuletzul lui Mocutz. Puup.

Uite poza aci: http://new.photos.yahoo.com/lacryonel/phot...8803480049672/0

In albumul respectiv poti vedea toate torturile pe care le-am facut pana acum de cand s-a nascut Mocutz blum.gif

CITAT(crissy @ 31-10-2006, 11:02 PM) *

Lacry, vad ca esti online. Baga si tu poza cu tortul ca tare-s curioasa cum e. Indata fetitza mea face 1 an si nu stiu ce tort sa-i fac (sa poata manca si ea). Poti sa-mi dai vreo idee? In afara de tort din cereale...

Daca are doar un an...e mai dificil... torturile facute de mine marea majoritate contin: cioco, ness si alte prostii

Cel facut acum e cu pandispan (dar se pot folosi piscoturi) si o crema alcatuita din: galbenusuri, zahar (poti inlocui cu fructoza, daca-i vorba de bebelush), frisca (aici nu pot sa ma pronunt...o merge la un an???), gelatina muiata in apa calduta, fructe(piersici si compot de ananas, exista compot de ananas fara zahar)
Andreea-Rodica
Arata ca tortul cu gelatina si fructe pe care-l fac eu. Tare bun!

Pup mamica si Mokutzul! hug.gif
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 31-10-2006, 11:08 PM) *

Arata ca tortul cu gelatina si fructe pe care-l fac eu. Tare bun!

Pup mamica si Mokutzul! hug.gif

cred ca chiar ala e, vezi ca am scris ingredientele!
crissy
Iote si o cumatra de-a mea pupic.gif
Eu ma gandeam ca ai facut tortul pentru Mokut, sa manance el, nu voi.
Lacry
Crissy, mai stiu unul bun cu crema de branza, ala sigur merge si pentru puiut, daca vrei, caut reteta, ca n-o stiu pe dinafara si ti-o scriu

L-am facut de 2 ori, sunt cele cu frisca din albumul meu. Trebuie doar sa faci o frisca naturala, eu zic dintr-o smantanica batuta cu fructoza rolleyes.gif

CITAT(crissy @ 31-10-2006, 11:11 PM) *

Iote si o cumatra de-a mea pupic.gif
Eu ma gandeam ca ai facut tortul pentru Mokut, sa manance el, nu voi.

puiul meu in afara de lapte nu papa deocamdata decat piure de para-mar si, rar, cate un pic de supa-zeama

Ieri Alec a implinit 5 lunitze!!!! cheer.gif Mai are un pic si sta singur in funduletz... deocamdata cam cade in nas grin.gif
otilici
Buna Lacry! Super torturile tale,da stiu ca le ai cu ornatul,sunt sigura ca-s si tare gustoase dupa felul cum arata...Abia astept reteta de la tortul cu crema de branza,as face si eu ca maine primesc branzica de la tara si sotulica tocmai vrea ceva dulce sa-i gatesc.
Ce-ti face puiutul?La ce faza ati ajuns cu diversificarea?
Va pup dulce pupic.gif
crissy
Ti-am rasfoit un pic albumele foto... Moama, o gramada de bebelusi pe acolo. Toti frumosi si razaciosi cum le spui tu.
Da, da, reteta de tort de branza o vrem. Mnea, mnea...
CITAT

Ieri Alec a implinit 5 lunitze!!!! Mai are un pic si sta singur in funduletz... deocamdata cam cade in nas

La multe lunitze si la cat mai multi ani! Ce frumos e in primul an. Serbeaza ziua in fiecare luna, primesc cadouri.
Ca sa nu mai cada in nas sprijina-l de niste perne.
Lacry
CITAT(crissy @ 31-10-2006, 11:22 PM) *

Ti-am rasfoit un pic albumele foto... Moama, o gramada de bebelusi pe acolo. Toti frumosi si razaciosi cum le spui tu.
Da, da, reteta de tort de branza o vrem. Mnea, mnea...
CITAT

Ieri Alec a implinit 5 lunitze!!!! Mai are un pic si sta singur in funduletz... deocamdata cam cade in nas

La multe lunitze si la cat mai multi ani! Ce frumos e in primul an. Serbeaza ziua in fiecare luna, primesc cadouri.
Ca sa nu mai cada in nas sprijina-l de niste perne.

Hahaha, il sprijin, dar vroiam sa vad daca sta SINGUR!!!! Vin si cu reteta, imediat grin.gif

CITAT(otilici @ 31-10-2006, 11:21 PM) *

Buna Lacry! Super torturile tale,da stiu ca le ai cu ornatul,sunt sigura ca-s si tare gustoase dupa felul cum arata...Abia astept reteta de la tortul cu crema de branza,as face si eu ca maine primesc branzica de la tara si sotulica tocmai vrea ceva dulce sa-i gatesc.
Ce-ti face puiutul?La ce faza ati ajuns cu diversificarea?
Va pup dulce pupic.gif

Otilici
, mai ai un picut de tot! Unde nasti? Cu ce doctor??

Cu diversificarea suntem la piure de fructe (para si mar, caci 'mnealui e cam constipat) si supica, dar nu vrea tot timpul...
I-am mai dat piure de cartof dulce si de dovleac, dar acelea mai pot astepta, se gasesc si in lunile urmatoare. Acum ii dau cu pere, ca sa iasa afara singur. Succes garantat wink1.gif

Cu carnita nu ma grabesc, pana la branzica mai avem... ouale sunt inca departe, pestele la fel.
Cereale ii dau rar, caci constipa. Dar el a luat bine in greutate, nu-mi fac griji. Mai bea laptic si de la mine, atata cat am!!!

Tort branza dulce

Blat : un ou intreg, 100g unt sau margarina, ½ cana zahar pudra se freaca pana se face spuma, se adauga ½ cana lapte caldutz, o cana faina, un praf de copt stins cu 3 linguri otet, un praf vanilie, 2 linguri cacao, se amesteca bine. Se prepara branza : 500g br. Vazi cu o cana zahar farin, stafide , bucatele ananas sau portocala marunte, 4 oua, se amesteca bine de tot
Se unge cratita cu unt sau marga, se tapeteaza cu hartie de copt
Se pune in cratita jumatate din compozitie blat, apoi branza cu lingura, se netezeste cu lingura, apoi restul de compozitie
Se da la foc iute un sfert de ora, apoi foc mic, total 50 minute
Se orneaza cu frisca si fructe.

Pofta buuuuuna!!

Inlocuiti zaharul cu fructoza. Nu stiu daca praful de copt este ok pentru astia mici de un an...

rectific mai sus: o jumatate de cana zahar pudra; scrisesem cu fractie, d-aia apare asa!!!

idem lapte caldutz, o jumatate de cana
buretel
give_rose.gif buna seara!
aici se afla sus-numitul Mocutza? )).gif caci am venit sa-i aduc un pupic.gif de noapte buna. si lui si mamicii hug.gif
La Multi Ani pt cele 5 lunisoare floare.gif
Lacry
CITAT(buretel @ 31-10-2006, 11:54 PM) *

give_rose.gif buna seara!
aici se afla sus-numitul Mocutza? )).gif caci am venit sa-i aduc un pupic.gif de noapte buna. si lui si mamicii hug.gif
La Multi Ani pt cele 5 lunisoare floare.gif

multumim, buretel )).gif pupic.gif pentru urari si vizita
Mocutza doarme de vreo 2 ceasuri! Ziua nu inchide un oki, dar seara si noaptea nu am treaba cu el!
otilici
Lacry,eu nu sunt din Bucuresti,deci voi naste la mine in oras.Faza e ca la noi nu vine de acasa medicul care ti-a urmarit sarcina,deci se naste cu moasa.Asta nu e o problema,caci ele stiu foarte bine ce au de facut,sunt niste femei extraordinare.Medicul vine doar daca sunt probleme deosebite,dar si atunci numai medicul care e de garda.Mare branza,cu ei sau fara ei si tot am sa nasc )).gif
Ce bine ca mai ai inca laptic pt. bebe (n-ar trebui sa-i mai spun asa,deja e barbat doar wink1.gif ),oricat de putin ar fi si tot conteaza enorm pentru el.tare-mi doresc sa pot alapta si eu macar cateva luni.
Multumesc frumos pentru reteta de tort,cu siguranta am sa-l incerc cat de curand,para foarte gustos si tare usor de facut.
Noapte buna si somnic usor va doresc pupic.gif
lliliana
Lacry...pupici la mami frumoasa si pup urias la Moku scump. pupic.gif hug.gif floare.gif
julyalina
trec fugutza si pe aici sa nu cumva sa uit un pupic.gif pentru mocutza si o hug.gif pentru mamica lui pupic.gif
crissy
Gata! Salvat reteta de tortulet! Multumim. pupic.gif O sa fac ceva modificari ca nu are voie inca albus de ou.
Eu nu prea i-am dat pere. Desi ii placeau, facea eritem fesier.
Lacry
CITAT(crissy @ 01-11-2006, 04:54 PM) *

Gata! Salvat reteta de tortulet! Multumim. pupic.gif O sa fac ceva modificari ca nu are voie inca albus de ou.
Eu nu prea i-am dat pere. Desi ii placeau, facea eritem fesier.

Nu stiam ca se poate face de la pere asa ceva... Oricum, eu ii tratez eritemul cu revichem si intretin starea poponetului cu crema de la sanosan. De la babyexpo am luat o groaza de creme pentru iritatii scutec... eu nu stiu cand o sa le folosesc )).gif

CITAT(lliliana @ 01-11-2006, 09:44 AM) *

Lacry...pupici la mami frumoasa si pup urias la Moku scump. pupic.gif hug.gif floare.gif

atata-ti trebe devil.gif , sa nu treci intr-o zi... ca dupa aia te lasam la portitza si nu-ti mai dam drumu' tease.gif

CITAT(julyalina @ 01-11-2006, 03:58 PM) *

trec fugutza si pe aici sa nu cumva sa uit un pupic.gif pentru mocutza si o hug.gif pentru mamica lui pupic.gif

Sinoi te pupam pupic.gif , in special Mocutz baby.gif , care gangureste intr-una..acusi ma striga pe nume, acusi ma trage de "fusta"si nu mai scap de el... dry.gif
bebeingeras
pupic.gif lacry zi-mi si mie cum pun un ticker pleeeeeeeeeeeeeeese floare.gif
Lacry
CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 10:10 PM) *

stai un pic, dau de m,ancare Mocutz si revin
Lacry
CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 10:10 PM) *

so, mergi pe : http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/ sau pe www.tickerfactory.com si cauti weight loss ticker

la primul link vezi bara din stanga, jos de tot. Dai click si incepi sa selectezi: ticker background, icon-ul, apoi configurezi tickerul propriuzis; kg de la care ai plecat, unde ai ajuns si care este targetul.Apoi click create ticker si copiezi adresa la semnatura ta, la profil

Am uitat sa precizez, adresa de la BBcode,copy, apoi te duci la editare cont, semnatura, paste pe ce ai copiat(BBcode) si click actualizare semnatura

U got it? naughty.gif
bebeingeras
i got it da tre sa scriu toti pasii ca sa stiu altadata pupic.gif floare.gif
Lacry
CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 10:51 PM) *

i got it da tre sa scriu toti pasii ca sa stiu altadata pupic.gif floare.gif

pai copiaza adresa cu pagina asta in care ti-am explicat si te duci sus in favorites si dai add to Favorites si scrii acolo pasi ticker, spre exemplu; de cate ori vrei sa revezi pasii te duci in favorites si gasesti adresa cu pagina si intri direct aici
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.