Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
bebeingeras
CITAT(Lacry @ 01-11-2006, 11:02 PM) *

CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 10:51 PM) *

i got it da tre sa scriu toti pasii ca sa stiu altadata pupic.gif floare.gif

pai copiaza adresa cu pagina asta in care ti-am explicat si te duci sus in favorites si dai add to Favorites si scrii acolo pasi ticker, spre exemplu; de cate ori vrei sa revezi pasii te duci in favorites si gasesti adresa cu pagina si intri direct aici

am reusit mersi mult de tot lacry cheer.gif
pupici dulci de tot lui Mocutza si doamne doamne sa-i vegheze visele pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mirela_awad
Salut mamicut-o! ce-ti faceImagine? sper ca sunteti bine amandoi. pupici si un rest de saptamana frumos!
lliliana
Salutareeeee....mua, mua...pentru amandoi. Ce-i acilea frate...retzete...yamiii....hmmm....am sa ma fac shi io ca n-am vazut pupic.gif Ca mi-i o poftaaaaa.... blum.gif
Karin
Ce face mamicutza? Ce face puiutzul? Sper ca sunteti bine amandoi! pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut, desi a cam trecut o mare parte din el! hug.gif hug.gif hug.gif
Lacry
CITAT(lliliana @ 02-11-2006, 09:47 AM) *

Salutareeeee....mua, mua...pentru amandoi. Ce-i acilea frate...retzete...yamiii....hmmm....am sa ma fac shi io ca n-am vazut pupic.gif Ca mi-i o poftaaaaa.... blum.gif

muah si tie pupic.gif Acush mai pun poza la tortul de azi, caramel...

Meniu azi:

MD: 1 mar
Pranz: legume fierte de la supa lui Moaca
ora 17: 2 felii drob de ciumperci, o bucatica macrou prajit

acum: branza cu smantana

Meniu Moaca )).gif

ora 8.00: lapte Humana
ora 11.00 : lapte Humana cu cereale, para si mar piure
ora 14.00: supa-crema de legume
ora 17.00: lapte Humana+lapte de la mama

dupa baita : lapte naughty.gif

Lacry
CITAT(Karin @ 03-11-2006, 11:22 AM) *

Ce face mamicutza? Ce face puiutzul? Sper ca sunteti bine amandoi! pupic.gif hug.gif

Eu muncesc ca un caine, acasa si la servici. Si o raceala imi tot da tarcoale.
Moaca se "diversifica" la mancare naughty.gif E destul de "retinut" in aceasta privinta si nu prea vrea sa manance cu lingurita dry.gif E mai simplu sa suga, evident, cica e inca sugaci!

Si tot la 3 ore mananca, ca atunci cand s-a nascut! Nu vrea sa manance mai mult si la perioade de timp mai mari,spre disperarea mea sad.gif
crissy
CITAT(Lacry @ 04-11-2006, 06:49 PM) *

Eu muncesc ca un caine, acasa si la servici. Si o raceala imi tot da tarcoale.
Moaca se "diversifica" la mancare naughty.gif E destul de "retinut" in aceasta privinta si nu prea vrea sa manance cu lingurita dry.gif E mai simplu sa suga, evident, cica e inca sugaci!

Si tot la 3 ore mananca, ca atunci cand s-a nascut! Nu vrea sa manance mai mult si la perioade de timp mai mari,spre disperarea mea sad.gif

Bucura-te ca ai un copil mancacios. Cu lingurita trebuie sa ai RABDARE multaaaa. Si cu diversificarea... pana se obisnuieste cu gustul nou...
Lasand bebelacii la o parte: TU VREI SA MA IMBOLNAVESC DE POFTA? Ce tort caramel? Unde? Reteta, please blushing.gif sa fac pt sot si restul, nu pentru mine nono.gif . Cand ai timp, bineinteles, ca nu-i nicio graba.
Puupuri si sa aveti o duminica in care sa va odihniti.
midnight_talker
ciao lacry.....vad ca-ti merge bine.Bine ca mananca copilul,ca nepotica mea daca nu-i faci mutre si figuri ca sa se distreze da din cap ca nu vrea...Dar are si ea momente cand mananca fara sa comenteze....din fericire.
Lacry
CITAT(midnight_talker @ 04-11-2006, 11:46 PM) *

ciao lacry.....vad ca-ti merge bine.Bine ca mananca copilul,ca nepotica mea daca nu-i faci mutre si figuri ca sa se distreze da din cap ca nu vrea...Dar are si ea momente cand mananca fara sa comenteze....din fericire.

lasa, ca si al meu e un figurant dry.gif ... tot greu mananca, azi a avut o zi mai buna
Ce faci, cum iti merge? Nu prea dai pe aici...
Lacry
Buna dimineata yahoo.gif

MD: doua bucatele branza cu mucegai
cremwusti cu cascaval
2 feliute ridiche neagra
o feliuta crema de zahar ars blushing.gif

Am facut pentru prima data branzica pentru Alec, sa vedem daca o mananca. Am folosit reteta cu iaurt, nicidecum cu lamaie sau cu calciu lactic. Mi-a iesit cheer.gif cheer.gif

ma duc sa fac piureul de furcte, sa-l amestec cu branzica
crissy
CITAT(Lacry @ 05-11-2006, 10:39 AM) *

Am facut pentru prima data branzica pentru Alec, sa vedem daca o mananca. Am folosit reteta cu iaurt, nicidecum cu lamaie sau cu calciu lactic. Mi-a iesit cheer.gif cheer.gif

Ai mai mancat ridiche pana acum? Oare nu schimba gustul laptelui? Intreb si eu ca nu ma pricep...
Cum ai facut branzica: o parte lapte si o parte iaurt? Eu nu am facut decat cu Ca si am incercat si o data cu lamaie. Nu a iesit acra de la iaurt?
Leac babesc pentru calmarea durerilor de gingie: o bucata de fruct bagata la frigider / congelator, apoi pusa intr-o fasha sterila si data copilului sa o molfoie.
Lacry
CITAT(crissy @ 05-11-2006, 10:07 PM) *

CITAT(Lacry @ 05-11-2006, 10:39 AM) *

Ai mai mancat ridiche pana acum? Oare nu schimba gustul laptelui? Intreb si eu ca nu ma pricep...
Cum ai facut branzica: o parte lapte si o parte iaurt? Eu nu am facut decat cu Ca si am incercat si o data cu lamaie. Nu a iesit acra de la iaurt?
Leac babesc pentru calmarea durerilor de gingie: o bucata de fruct bagata la frigider / congelator, apoi pusa intr-o fasha sterila si data copilului sa o molfoie.

branzica a iesit foarte gustoasa, nicidecum acra. La un litru de laptic fiert si racit am adaugat 100 ml iaurt. Am lasat peste noapte la prins, dimineata am fiert la foc mic-mic pana s-a ridicat deasupra branzica; am pescuit-o cu spumiera si am pus-o la scurs in tifon.

Multumesc pentru "pontul" babesc give_rose.gif
amalia0701
Pup o mamica frumusica si muinunatul ei flacau.
O saptamana faina sa avetzi.
aki
CITAT(aki @ 28-09-2006, 09:27 AM) *

Am vrut sa le pun pe pagina give_rose.gif .Tu esti Moka 1 blum.gif

Salut Lacry,salut Mokut.De mult nu am mai fost pe la voi,dar sunt la curent cu toate si cu tortele care le faci si cu ponturile babesti.Te citesc din scoarta in scoarta.Pupici si o saptamina usoara iti doresc pupic.gif
lliliana
Mami de pui shi puiu lu' mami...pupicei capshunei...yamiii... hug.gif
Lacry
Sunt la calculator cu okii lipiti de el, lucrez pentru scarbici.
Mocutz a adormit si s-a trezit iar, tre' sa-mi iau catrafusele si sa lucrez pe laptop, ca sa nu-l mai trezesc
Andreea-Rodica
pupic.gif pupic.gif Cate unul pentru fiecare!
hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
pupic.gif pentru mamic si pupic.gif pentru pitic
mi-o fost dor de voi hug.gif
Lacry
CITAT(julyalina @ 07-11-2006, 10:22 AM) *

pupic.gif pentru mamic si pupic.gif pentru pitic
mi-o fost dor de voi hug.gif

si noua ne-a fost dor give_rose.gif
suntem obositi si nu prea avem ce povesti, caci mami se duce la servici...

de fapt, pot sa povestesc ca mami si-a vopsit parul negru la loc, singura, in timp ce mi-a facut mie supa si m-a spalat si de kk lol.gif , astfel economisind vreo 50 lei( daca mergea la coafor cica nu scapa fara o nota de plata de vreo 80-90 lei), dar, dupa aia, mi-a luat niste pampers marca Libero care nu-mi vin, asa ca, n-a facut de fapt nici o economie!
Iar acum trebuie sa se duca la scarbici ca sa aiba cu ce sa-mi cumpere alti pampersi naughty.gif
lliliana
Salut mami de Moku pupic.gif Salut Moku hug.gif ...dar ce cursiv vorbeshti la varsta ta. )).gif biggrin.gif Eshti un scump shi-un dulcik. floare.gif Shi poza avatar e mortala...Te-ai gandit sa participi la un concurs Mister Univers. Intre noi fie vorba, zic ca o sa ai mare succes. O zi buna... pupic.gif
Sexymom
Salut si eu mamicuta cu puiut cu tot. pupic.gif
Esti culmea cu economiile , si eu patesc la fel. Ca sa nu merg cu Bia la cumparaturi ii iau eu dupa capul meu ce ii trebuie, ajung acasa si vad ca ii sunt mici, asa ca ii pun la pastrat 5 ani pana se face Miruna cat ea si le poarta.
lliliana
Mama shi copilu' sa fiti sanatoshi shi la punga groshi...shi s-avetzi parte de bineeeee.... pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
Pup mamica ocupata rau.
Vrem poze cu mamica bruneta pupic.gif
Sa te odihnesti weelendul asta hug.gif
Pupam Mokutz dragutz.
pupic.gif
luchi
pupic.gif Mi-era dor de voi, de Mocuta cel razacios. hug.gif
julyalina
pupic.gif mamica ocupata cu scarbiciul si pupic.gif si pentru baby.gif
subscriu la ce a spus amalia smile.gif vrem poze! vrem poze ! neo.gif
Sexymom
Week-end placut si multi pupici de la 3 fete pentru Mocutzul tau. pupic.gif
Andreea-Rodica
Of scarbici. Dar a venit weekendul! Pupici hug.gif hug.gif hug.gif
Lacry
Lipsiram 2 zile din cauza unor probleme de sanatate. Ale subsemnatei, nu ale Razaciosului, slava Domnului! Am trecut la regim dry.gif

Multumim ca ne-ati vizitat pupic.gif si revenim mai tarziu.
Moaca a adormit, ceea ce voi face si eu caci sunt sfar-si-ta...

CITAT(Sexymom @ 10-11-2006, 01:28 PM) *

Week-end placut si multi pupici de la 3 fete pentru Mocutzul tau. pupic.gif

Pun si poze, probabil cu link catre albumul meu, caci de incarcat nu se incarca fiind cam mari. Muaaah-muah din nou pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 10-11-2006, 07:51 AM) *

Pup mamica ocupata rau.
Vrem poze cu mamica bruneta pupic.gif
Sa te odihnesti weelendul asta hug.gif
Pupam Mokutz dragutz.
pupic.gif

Da' el pe tine, sa vezi pupatura cu zambet inclus naughty.gif

CITAT(julyalina @ 10-11-2006, 10:58 AM) *

pupic.gif mamica ocupata cu scarbiciul si pupic.gif si pentru baby.gif
subscriu la ce a spus amalia smile.gif vrem poze! vrem poze ! neo.gif

pupic.gif pupic.gif curand, curand venim cu noutati din lumea bebelusilor baby.gif

CITAT(luchi @ 10-11-2006, 10:37 AM) *

pupic.gif Mi-era dor de voi, de Mocuta cel razacios. hug.gif

Pai asa procedam, cucerim, sa ti se faca dor, si-apoi asteptam sa vedem ce se intampla grin.gif Si noua ne-a fost dor, sa mai glumim nitelus, nitelus give_rose.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 10-11-2006, 04:36 PM) *

Of scarbici. Dar a venit weekendul! Pupici hug.gif hug.gif hug.gif

ce-ai mai gatit Monti? WE placut si mii de pupicei pupic.gif pupic.gif
Lacry
Uitati si poza cu mine bruneta, dar, atentie: sunt ciufulita! CIUFULITA! CIUFULITA! blink.gif
Ca doar e dimineata si e duminica! tease.gif
Nessie
pupic.gif Pup bruneta si bb baby.gif . O duminica frumoasa va doresc.
aki
Salut Lacry.Cred ca nu ma gresesc,dar ieri ati avut o sarbatoare.ai implinit un an de la nunta.Corect?
Va doresc multa sanatate fericre si multa iubire in familia voastra.Am vrut ieri sa te felicit,dar nu am avut de unde sa intru pe net.Oricum mai bine mai tirziu de cit niciodata.Multa iubire va doresc pupic.gif
Lacry
CITAT(aki @ 12-11-2006, 08:28 PM) *

Salut Lacry.Cred ca nu ma gresesc,dar ieri ati avut o sarbatoare.ai implinit un an de la nunta.Corect?
Va doresc multa sanatate fericre si multa iubire in familia voastra.Am vrut ieri sa te felicit,dar nu am avut de unde sa intru pe net.Oricum mai bine mai tirziu de cit niciodata.Multa iubire va doresc pupic.gif

Multumesc, dar tocmai m-am certat cu husband. E un tip morocanos, eu sunt foarte vesela. Nu ne potrivim deloc sad.gif
Si nu-mi place deloc viata mea, uite ca ma apuca si pe mine depresiile dry.gif
Acum chiar ca am nevoie de incurajari sorry.gif
Lacry
Si as schimba poza de la avatar chiar acum mad.gif , sa nu mai apara si el in poza,dar eu sunt pe laptop acum si pozele sunt salvate altundeva! dry.gif
crissy
CITAT(Lacry @ 12-11-2006, 06:51 PM) *

Multumesc, dar tocmai m-am certat cu husband. E un tip morocanos, eu sunt foarte vesela. Nu ne potrivim deloc sad.gif

Contrariile se atrag biggrin.gif grin.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 12-11-2006, 08:58 PM) *

CITAT(Lacry @ 12-11-2006, 06:51 PM) *

Contrariile se atrag biggrin.gif grin.gif

Se atrag pana se ciocnesc si ies scantei mad.gif mad.gif mad.gif
Nessie
Lacry, imi pare rau! hug.gif Esti sigura ca nu e doar o faza nasoala prin care treci? Mie mi se intampla cu al meu uneori sa cred ca nu ii pasa nici cat negru sub unghie daca sunt pe-acolo sau nu, ca nu ii trezesc nici un fel de sentiment... Am observat ca cel mai adesea la PMS mi se intampla fazele astea...
Sunt sigura ca pe voi va leaga multe lucruri, nu numai copilul si ca aveti multe in comun, dar si unele lucruri care va diferentiaza si va condimenteaza viata. pupic.gif
Lacry
Posibil, nessie... doar ca, atunci cand ne certam, cade cerul pe mine si vad totul in negru-negru, nu mai exista gri...

Tocmai m-am intors de la spital, a nascut nasa mea cheer.gif cheer.gif

Am venit acasa si l-am gasit pre Alec dormind, dar cu kk in pampers... barbatii astia...n-au miros, n-au nimik mad.gif
aki
Imi para rau Lacry.Cunosc bine sentimentul tau.Am trecut si eu prin situatia ta,eram neglijata de parca nici nu existam in viata lui,dar acum am dat de dracul.Sergiu ma sufoca cu dragostea lui blum.gif .Sa incer macar sa nu-l sarut de vre-o 10 ori pe zi doh.gif
Sexymom
Lacry si noi suntem mereu la poli opusi , dar asta e bine, ca nu ne plictisim. Trec momentele astea, nu mai fi trista, ca daca v-ati iubi toata ziua v-ati plictisi impreuna.Un pic de sare si piper, asta-i farmecul, si cand te mai supara ii pui lui tot piperul in farfurie si nu mai vb. o saptamana. lol.gif
Lacry
CITAT(Sexymom @ 13-11-2006, 03:11 PM) *

Lacry si noi suntem mereu la poli opusi , dar asta e bine, ca nu ne plictisim. Trec momentele astea, nu mai fi trista, ca daca v-ati iubi toata ziua v-ati plictisi impreuna.Un pic de sare si piper, asta-i farmecul, si cand te mai supara ii pui lui tot piperul in farfurie si nu mai vb. o saptamana. lol.gif

Duamne, de ce ti-ai pus avatarul ala? )).gif

Nu sunt eu genul care sa nu-ti vorbeasca cu zilele... mie-mi trece imediat grin.gif SI sa stiti ca azi chiar ma duk la culcare mai devreme blum.gif Poate ma scol mai devreme si pedalez un pic pe bici scooter.gif Adeca o data cu gainili Ca tare-s cat o cow.gif
Cand ma gandesc ca nu-i loc de dieta din cauza de alaptat... si Moaca are abia 5 luni jumate, te pomenesti ca l-oi alapta pana la vreun an swoon.gif

CITAT(aki @ 13-11-2006, 10:13 AM) *

Imi para rau Lacry.Cunosc bine sentimentul tau.Am trecut si eu prin situatia ta,eram neglijata de parca nici nu existam in viata lui,dar acum am dat de dracul.Sergiu ma sufoca cu dragostea lui blum.gif .Sa incer macar sa nu-l sarut de vre-o 10 ori pe zi doh.gif

Mey, dar cum s-a produs schimbarea? blink.gif Ca tare-s curioasa... ce i-ai facut? rolleyes.gif
MIRRRUNA
Lacryyyy, heeeiiii, ce'i cu boticul ala? mad.gif tocmai tu? pupic.gif
Nu vreau sa te vad trista si nici depresata wink1.gif . Sunt convinsa ca e doar o faza trecatoare.

Dansati? dance2.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
Pupici multi pentru tine si Mokutz. Sper sa depasesti toate problemele cu fruntea sus. hug.gif hug.gif hug.gif
Lacry
CITAT(MIRRRUNA @ 14-11-2006, 01:06 PM) *

Lacryyyy, heeeiiii, ce'i cu boticul ala? mad.gif tocmai tu? pupic.gif
Nu vreau sa te vad trista si nici depresata wink1.gif . Sunt convinsa ca e doar o faza trecatoare.

Dansati? dance2.gif give_rose.gif

Nu da wacko.gif , ca-mi trece w00t.gif
Mai am si io, ca tot omu', momente mai proaste. Viata-i grea. Doar ca trebuie sa vezi intotdeauna jumatatea plina a paharului. Cu limonada... daca-i vorba de lamaie laugh.gif

julyalina
hug.gif lacry, eu te pupic.gif
hai ca situatia e trecatoare hug.gif
Melcu'
Lacry, te pup si eu pupic.gif si iti zic sa ai rabdare ca trece.
Ma bucur ca te-am regasit. Am intrat si eu pe forumul desprecopii, la un topic deschis de tine, cu mamicile manechin. (nick-ul amabella). Acum ma gandec sa intru aici, ca vad ca si voi luptati cu kilogramele.

Ma primiti si pe mine? give_rose.gif
Ma puteti ajuta sa ma tin si eu de un regim, ca mereu calc stramb?

Situatia e urmatoarea (Lacry poate isi mai aminteste): am nascut pe 3 iulie o minune de baitele, care mi-a adus enorma fericire si 12,5 kg in plus. Inainte de el mai luasem 5 kg cu ocazia unui tratament hormonal impotriva unui chist ovarian. Am ramas apoi insarcinata foarte repede, nu am avut timp sa scap de ele. Deci target-ul e sa ajung ca inainte de chist. M-am intors de la spital cu 77,5 kg si trebuie sa ajung la 60. Acum 2 saptamani aveam 71 kg si de atunci nu m-am mai cantarir, deoarece ma stat cam o luna la greutatea asta si m-am descurajat rau de tot, nu imimai venea sa tin nici un regim. In continuare am mancat putin, dar fara nici o regula, cam de toate dar foarte putin. Nu cred ca e o idee foarte buna. De cateva zile vad ca reusesc sa numai mananc dupa 6 seara. Si fac mult sport, ma duc la sala si fac de 4 ori pe saptamana vreo 45 minute de cardio greu de tot, aparate si saltea.
Cand voi avea curaj sa ma cantaresc, o sa imi fac si un ticker din ala cum aveti voi.
Nessie
Melcu, bine ai venit! floare.gif Sigur ca te primim printre noi! hug.gif Tu parca te-ai mai invartit pe aici, asa-i? dar nu ai intrat in vorba pana acum.
Ma gandeam ca ar fi bine sa iti faci si tu un jurnal (daca vrei iti pot muta si mesajul acesta sa fie ca deschizator de jurnal wink1.gif ), poate ne spui cateva lucruri despre tine la Useri se prezinta si sper sa te familiarizezi repede cu forumul si cu noii tai prieteni de pe aici.

Sanatate multa tie si lui bb al tau! baby.gif
Melcu'
Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, dar promit sa o fac cand vin de la sala. Voi cum faceti, dati raport asupra a ceea ce ati mancat in ziua respectiva? am vazut ca asa a inceput topicul si asa era si la celalalt forum la care am intrat.
Va rog, ajutati-ma si voi, ca singura nu mai am vointa! Sunt prea multe kilograme de dat jos si eu numai una! sad.gif
Nessie
CITAT(Melcu' @ 15-11-2006, 12:59 PM) *

Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, dar promit sa o fac cand vin de la sala. Voi cum faceti, dati raport asupra a ceea ce ati mancat in ziua respectiva? am vazut ca asa a inceput topicul si asa era si la celalalt forum la care am intrat.
Va rog, ajutati-ma si voi, ca singura nu mai am vointa! Sunt prea multe kilograme de dat jos si eu numai una! sad.gif

Vezi mesajul meu de mai sus! pupic.gif
Melcu'
CITAT(Nessie @ 15-11-2006, 02:58 PM) *

Melcu, bine ai venit! floare.gif Sigur ca te primim printre noi! hug.gif Tu parca te-ai mai invartit pe aici, asa-i? dar nu ai intrat in vorba pana acum.
Ma gandeam ca ar fi bine sa iti faci si tu un jurnal (daca vrei iti pot muta si mesajul acesta sa fie ca deschizator de jurnal wink1.gif ), poate ne spui cateva lucruri despre tine la Useri se prezinta si sper sa te familiarizezi repede cu forumul si cu noii tai prieteni de pe aici.

Sanatate multa tie si lui bb al tau! baby.gif

Da, m-am mai invartit. smile.gif Ce spirit de observatie! Asa e, trebuie sa ma familiarizez cu forumul, habar n-aveam ca pot sa imi fac un jurnal. Multumesc pentru informatie, asa o sa fac, cred ca e foarte util. Nu stiu de unde o sa adun curaj sa ma sui pe cantar, dar cred ca asa ar fi recomandat...
Nu stiu nici macar cum sa face semnatura aia cu ticker, dar ma prind eu, ca sunt fata desteapta. rolleyes.gif

Nessie, multumesc pentru urari si pentru primire. hug.gif
Acum ma pregatesc sa ma duc la sala. gym.gif Si mi-e asa o lene... Dar si ambitia e mare!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.