Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
aki
Salut Lacry.E-am aratat lui Sergiu puiutul tau si tare mult i-a placut.Dar cel mai tare ca e baiat si ca re gropiti
julyalina
buna dimineatza mamicutzo!!!
ce face Samburica? baby.gif banuiesc ca e foarte ocupat cu somnicul si papica biggrin.gif ce bine de el...
Lacry
CITAT(julyalina @ 16-08-2006, 08:18 AM) *

buna dimineatza mamicutzo!!!
ce face Samburica? baby.gif banuiesc ca e foarte ocupat cu somnicul si papica biggrin.gif ce bine de el...

Doarme iepureste biggrin.gif L-am plimbat de dimineata cu wrap-ul, ar fi dormit in el si 5 ore, dar ma durea spatele ingrozitor... cumilpui acasa pe pat, zici ca a aterizat pe spini doh.gif

MD: iaurt degresat, lapte degresat, paine neagra

pepene verde

PRANZ: branza vaci cu smantana ( doar un pic) sunca presata

CINA: piept pui gratar, tocana de vinete, dovlecel si ardei gras

Cantarul deja arata la ora pranzului cu 500 gr mai putin ca ieri; sa vedem in continuare...
Deea
Buna dimineata Lacry! Felicitari pentru bebe baby.gif !
Dupa cum se poate observa din ticker si poza si eu sunt o proaspata mamicuta , inca nu tin nici o dieta anume dar am grija la ce mananc; Alexia papa si ea ca si bebelul tau si san si completare; m-am straduit sa am mult lapte dar degaba, daca nu e nu e.... ei sa fie sanataosi!
Cred ca dupa ce face piul meu o luna jumate imi pun ticker si pt. slabit...pana atunci imi fac curaj! grin.gif Eu o sa tin WW.

hug.gif spor la slabit, te mai vizitez din cand in cand!
aki
Salut Lacry.Felicitari pentru 500 gr peirdute. cheer.gif Si la cite mai multe in minus. give_rose.gif
Deea felcitari pentru puisorul tau.Vreau si eu blum.gif
ina_ceva
Bravo, lacry!!!Sa ai spor in continuare!! cheer.gif
Deea
CITAT(aki @ 17-08-2006, 10:45 AM) *

Salut Lacry.Felicitari pentru 500 gr peirdute. cheer.gif Si la cite mai multe in minus. give_rose.gif
Deea felcitari pentru puisorul tau.Vreau si eu blum.gif

Multumesc, a contribuit si taticul la realizarea puiului.... sa-l felictam si pe el biggrin.gif
Tu nu ai un puiut? Parca asa citisem pe undeva....sau mai vrei unul?
Lacry
CITAT(Deea @ 17-08-2006, 08:47 AM) *

Buna dimineata Lacry! Felicitari pentru bebe baby.gif !
Dupa cum se poate observa din ticker si poza si eu sunt o proaspata mamicuta , inca nu tin nici o dieta anume dar am grija la ce mananc; Alexia papa si ea ca si bebelul tau si san si completare; m-am straduit sa am mult lapte dar degaba, daca nu e nu e.... ei sa fie sanataosi!
Cred ca dupa ce face piul meu o luna jumate imi pun ticker si pt. slabit...pana atunci imi fac curaj! grin.gif Eu o sa tin WW.

hug.gif spor la slabit, te mai vizitez din cand in cand!

Felicitari, Deea! cheer.gif Alaptezi? Te astept pe aici, oricand doresti! Si eu o sa tin WW, dar nu acum,ci dupa ce termin cu alaptatul.
aki
Salut Lacry.Ce-ti mai face odorasul.Un weekend linistit iti doresc
Deea eu am un puiut dar deja e mare,dar eu vreau unul ca al vostru micut si dragalas.Al tau puiut ce face?
Lacry
CITAT(aki @ 18-08-2006, 05:06 PM) *

Salut Lacry.Ce-ti mai face odorasul.Un weekend linistit iti doresc
Deea eu am un puiut dar deja e mare,dar eu vreau unul ca al vostru micut si dragalas.Al tau puiut ce face?

Uite ca a trecut weekendul si n-am apucat sa-ti urez si io tie acelasi lucru ca n-am mai intrat p-aici. M-am certat cu soacra si n-am vrut sa-i dau apa la moara. Dar acum sunt acasa in Bucuresti.

Treaba cu kilogramele sta cam asa: cu un ochi sunt pe cantarul meu, pandindu-l sa arate acul cat mai putin, cu celalalt sunt pe cantarul lui Mocutza baby.gif , asteptand sa arate cat mai mult... )).gif

Nu va spun ce-am mancat azi blum.gif , caci am calcat rau pe bec... Dar maine ma sui pe cantar sa vad dezastrul, si o iau de la capat!
Lacry
Bilantul saptamanii petrecute la Valcea:

eu devil.gif 500g in minus cheer.gif
Mocutza baby.gif 300g in plus cheer.gif cheer.gif

MD: lapte degresat cu fulgi integrali grau

ceai Hipp

adineauri: 2 bucatele cioco amaruie

pranz: sarmalutze cu carne pui in foi de vitza

cina: probabil fructe
Nessie
cheer.gif Felicitari, Lacry!!!! Ma bucur ca merge si slabitul si alimentatia sanatoasa. pupic.gif O saptamana faina iti doresc!
Lacry
Multumesc, Nessie!

Mai strecor azi si un compot, hai sa-i zic, dietetic, de cirese, ca-i ultimul... e pacat de el...
Andreea-Rodica
floare.gif Felicitari! Si pentru puiut si pentru vointa!
Trec si eu pe la tine sa mai invat una-alta ca doar asa merge cu dieta asta. hug.gif Noroc ca suntem mai multe!
amalia0701
Servus!
Sa fiti sanatosi si tu si ingerasul!.
In legatura cu regimul inteleg ca tii Monti, asa ca indraznasa sa fac cateva observatii>
Daca sarmalele au orez nu sunt Monti, dar pot fi facute inlocuind orezul cu ciuperci sau cu soia.
In legatura cu brinza de vaci - e permisa cu grasime 0% la mesele glucidice( eu am gasit Prodlacta si Milli doar), iar cu grasime mai mare si stoarsa( adica fara zar) la mesele cu lipide.

Incearca ca fulgi cei de ovaz( mie astia mi-au placut cel mai mult).
Am citit ca spaghetele integrale cu brinza de vaci nu aveau nici un gust, incerca sa pui sare , piper si un pic de bulion, eventual ceva verdeatza sau fructoza, scortisoara si menta verde sa fie dulce.
Nu te mai certa cu nimeni, nici macar cu soacra ca agiti ingerasul hug.gif
Ai grija de voi. pupic.gif
aki
Salut Lacry.Felicitari pentru gr plecate de la tine.Si bun venite pentru Mookuta baby.gif
Ce nu ati putut imparti cu soacra ta?
Nu-ti fa griji,va trece hug.gif
Deea
Bine v-am regasit!
pupic.gif

Felicitari Lacry pt. gramele pierdute, la cat mai multe!

Am avut musafiri in we si am si plecat din Bucuresti...pe caldurile astea credeam ca o iau razna, nu mai puteam de cald, eram super obosita, Alexia se maraia non-stop.... acum sper sa revenim pe calea cea buna smile.gif
Am dat 3 kg. jos de cand am nascut, nu am facut nimic special, am fost atenta la ce mananc dar nu mi-am refuzat nici inghetata cand am avut chef nici altceva.

off-topic... nu mai am lapte decat pt. o masa pe zi, nici atunci nu se prea satura, mai bine ma las pagubasa sau sa o mai pun la san sa manance oricat de putin e dar sa fie lapte de la mine?
aki
Salut la gazda.am trecut sa-ti las un pupic pupic.gif
amalia0701
Deea io zic ca ar trebui sa ii dai cat de mult timp aceea masa care o mai ai.
Nimic nu poate compensa laptele de mama.
Deea
Ce linite pe aici, unde sunteti fetelor?
Pupici la fete si la baby.gif

Am pus poze noi cu buburuza, va poftesc la vizionat smile.gif
Lacry
CITAT(Deea @ 26-08-2006, 10:59 PM) *

Ce linite pe aici, unde sunteti fetelor?
Pupici la fete si la baby.gif

Am pus poze noi cu buburuza, va poftesc la vizionat smile.gif

Deea, sa-ti traiasca ingerasul, e tare dragutza! Si eu aveam lapte din ce in ce mai putin si acum am ceva mai mult, dar si probleme, mi-a aparut un nodul, cred ca s-a infundat un canal galactofer, ma tot masez sub dus caldut apoi pun comprese cu apa rece.

La fratele meu, la Buzau, am mancat de toate blushing.gif si am pus la loc cele 500g. Ei, le dau eu jos, ca m-am intors acasa, nu ma deranjeaza decat chestiunea cu nodulul, atat...

Iar Mocutza baby.gif a pus pe el 300g in 6 zile cheer.gif

Amalia, multumesc pentru sfaturi pupic.gif , stiu ca tu tineai Monti anul trecut caci iti citeam jurnalul grin.gif
Trebuie sa o iau usurel insa, pentru ca vreau sa alaptez totusi si nu pot tine Monti chiar ca la carte...

Am gasit bona, asa ca, voi avea un pic de timp si pentru mine in septembrie, pentru gym, etc, iar de la 1 octombrie incep sa si lucrez, part time, daca le convine, daca nu, raman in CIC tease.gif ... sau caut un part-time altundeva si gata!
aki
Salut Lacry.ai grija cu nodulii.Am fost si eu in starea ta cindva,a trebuit sa bat mult timp pragurile spitalelor.Ai grija,dute mai bine la un medic pupic.gif
Lacry
Am fost la medic, inca n-am mastita yahoo.gif
Si pot sa alaptez in continuare

azi:

2 piersici

MD: lapte degresat, iaurt degresat, fulgi integrali far' de gust dry.gif

2 biscuiti cu musli si iaurt (abatere, evident)

P: 2 cremwusti, jumate ou fiert, branza cu smantana, jumate rosie, un sfert ardei gras

mere

CINA: branza veci cu smantana

mere, 2 bucati cioco amaruie wacko.gif

Sper ca maine sa incep dieta cum trebuie wink1.gif
Deea
Neata fetelor

vad ca am cam transformat jurnalul lui Lacry in subiect despre copii smile.gif
Nu mai alaptez, era f. slab laptele nu se satura deloc, asta e.
Eu am dat jos 900 g saptamana trecuta; am fost si stresata cu piticuta, a facut febra 39.1 si am stat 2 zile in spital, acum suntem bine si are iar pofta de mancare cheer.gif

pupic.gif
Lacry
Deea, sanatate puiului tau! pupic.gif

meniu azi:

un mar, o bucatica ardei

MD: lapte degresat, fulgi integrali

PRANZ: branza cu smantana, omleta rosii

strugure

CINA: pui cu rosii

mar
himere2005
lacry, te asteptam pe la neuroni. imi facea mare placere cind intrai. nu te astepta sa te intrebe nimeni de sanatate, pentru ca probabil nu o va face, intra si tu in vorba...eu as vrea sa mai intri, ca esti hazlie, mi se pare ca v-ati cam izolat citeva fete pe aici...eu promit sa ma mai bag in seama imediat ce te voi cunoaste mai bine..noi din cauza asta poate vorbim mai mult intre noi unele fete pentru ca avem un trecut comun....am fost si eu in situatia ta la inceput, dar am postat mult si acum lumea ma cunoaste
Lacry
meniu azi:

MD: lapte degresat cu cereale integrale

2 piersici
P: snitele pui cu rosii, branza vaci cu ou

strugure, mar

Cina: pepene rosu

Azi Mocutza implineste 3 luni si e si Alexandru cheer.gif
Nessie
cheer.gif La multi ani lui Mocutza !! Sa creasca mare si frumos si sa o iubeasca pe mamica! pupic.gif
ina_ceva
La multi ani pt pui!!!Sa creasca mare si frumos ca sa aiba mama cu ce se mandri!!!! give_rose.gif
amalia0701
La multi ani!
Sa fie sanatoasa!
Deea
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaaaaa muuuullllllttiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiii!

pupic.gif
Lacry
multumim, fete dragi, Nessie, Ina, Amalia si Deea, pentru urari! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Lacry
Azi am o zi proasta... m-am trezit cu spatele intepenit de la atata purtat Moaca in bratze. Nu e prima oara, dar e mai rau ca de obicei!

Meniu:
4 prune
MD: ceai de soc, busuioc si chimion
iaurt degresat, lapte degresat cu fulgi

restul nu stiu inca
amalia0701
Ai grija cu spatele.
Vazand ca bei ceai de chimen mi-am adus aminte ca sa manca o supa cu crutoane, o sa o sun pe Buni sa imi de-a retzetza, cred ca nu am mai mancat de 10-15 ani .
midnight_talker
Lacry te pup si felicitari pt bebe.Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun.
Lacry
CITAT(midnight_talker @ 01-09-2006, 10:22 PM) *

Lacry te pup si felicitari pt bebe.Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun.

Hahaaaa! Buna, iubire! Chiar ma intrebam pe unde esti!!! hug.gif
Ce bine ca ai aparut cheer.gif cheer.gif

Abia astept sa mai trancanim impreuna )).gif

Azi mi-am facut tratament cosmetic, epilat, coafat, etc. Am mancat cum trebuie.
Lacry
Plec si eu la culcare caci nu-i nimeni pe aici sad.gif ... si acusi ma trezeste Moaca! baby.gif
Nessie
Sa-ti fie de bine pentru tratament! Ca sa iti mai treaca de spate, pune pe cineva sa-ti faca un masaj de o juma' de ora. tease.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 02-09-2006, 10:34 AM) *

Sa-ti fie de bine pentru tratament! Ca sa iti mai treaca de spate, pune pe cineva sa-ti faca un masaj de o juma' de ora. tease.gif

Mi-a facut mama. Geaba. Nici ca nu cedeaza. Am chemat si maseuza profesionista. Tot nu mi-a trecut. De fapt, ar trebui sa nu-l mai car pe asta mik si colicit vreo doua zile, si nici sa-i fac eu baia de seara, caci stau aplecata asupra caditei cu el in bratze, si atunci as incepe sa-mi revin. Dar sotul nu prea se baga la imbaiat copchil mad.gif
Deea
CITAT(Lacry @ 02-09-2006, 05:20 PM) *

Mi-a facut mama. Geaba. Nici ca nu cedeaza. Am chemat si maseuza profesionista. Tot nu mi-a trecut. De fapt, ar trebui sa nu-l mai car pe asta mik si colicit vreo doua zile, si nici sa-i fac eu baia de seara, caci stau aplecata asupra caditei cu el in bratze, si atunci as incepe sa-mi revin. Dar sotul nu prea se baga la imbaiat copchil mad.gif

Nu ai suport de baie pt. bebe? Dc nu ai iti recomand sa-ti iei, cadita o pun pe cosul de rufe si asa nu mai stau aplecata. Si a mea ce cam colicita, nu foarte rau dar are ceva ceva...oricum o indop cu tot felul de minuni pt. colici.
pupic.gif
Lacry
CITAT(Deea @ 02-09-2006, 05:35 PM) *

CITAT(Lacry @ 02-09-2006, 05:20 PM) *

Nu ai suport de baie pt. bebe? Dc nu ai iti recomand sa-ti iei, cadita o pun pe cosul de rufe si asa nu mai stau aplecata. Si a mea ce cam colicita, nu foarte rau dar are ceva ceva...oricum o indop cu tot felul de minuni pt. colici.
pupic.gif

Am suport, dar singura data cand i-am facut cu suport a racit, caci ar trebui sa umplu cadita cu apa ca sa fie acoperit complet, suportul are si picioruse, si daca umplu cadita cu apa, ne rupem mainile cu ea din camera lui pana la baie. Nu-l spal in baie pt. ca e curent, am o coloana in perete care inconjoara baia, pentru furtunul de la masina de spalat, proasta idee... din cauza asta e curent, ar trebui sa refacem baia, sa spargem coloana aia, iar acum cu copchil mic e mai greu!

Pentru colici incearca ceaiul Hipp, din fenicul. Si eu am incercat toate minunile pentru colici, pana am renuntat la toate, cu exceptia acestui ceai. Am sab simplex, bonissan, antiflat ( este nemtesc, dar acelasi compus ca sab simplexul), apa de colici ( gripewater)

Cu apa de colici i-a mers bine, dar se ia de 3 ori pe zi, nu la fiecare masa. La mesele la care nu-i dadeam urla copilu' in draci...

Ar mai fi si siropul de colici de la Erbavita, se gaseste la farmaciile helpnet, la fel ca ceaiul Hipp.

regret nespus ca si tu ai probleme cu colicile sad.gif ... mie mi-au mancat zilele mad.gif
amalia0701
Ati incercat sa puneti copii sa doarma pe burta dupa masa?
Io imi aduc aminte ca o tineam sa ragaie, apoi o lasam in pat pe burta si nu aveam probeleme cu ea( e adevarat ca am alaptat-o al san pana la 8 luni).
Cand va vad copii mici asa imi vine si mie sa mai fac unul, dar mi-e frica ca nu mai am rabdare, apoi Ioana are 12 ani, io 35 si 100 kg sad.gif
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 02-09-2006, 09:56 PM) *

Ati incercat sa puneti copii sa doarma pe burta dupa masa?
Io imi aduc aminte ca o tineam sa ragaie, apoi o lasam in pat pe burta si nu aveam probeleme cu ea( e adevarat ca am alaptat-o al san pana la 8 luni).
Cand va vad copii mici asa imi vine si mie sa mai fac unul, dar mi-e frica ca nu mai am rabdare, apoi Ioana are 12 ani, io 35 si 100 kg sad.gif

Il tin, Amalia, dupa fiecare masa, mai putin dupa ultima, caci doarme dus.Si, culmea,dupa masa asta de seara la care nu scoate aerul, n-are nika naughty.gif
Si ce daca ai 35 de anisori, uite ca io l-am facut pe Mocutza la 34 ani si 2 luni blum.gif . Scrisesem intai din greseala 43, iti dai seama ce m-am hlizit cand am vazut lol.gif
Lacry
Maine incep ziua cu un suc natural facut de mine. O sa pun si un morcov mik ( nu dati cu rosii), mere, portocale si, de ce nu, poate si o pruna-doua...
Cu pepene rosu si galben mi-am tot facut damblaua in vara asta blum.gif
Apoi, o sa urmeze mik dejun hipoglucidic, obisnuitul lapte degresat, ma rog, apa chioara colorata, cu vesnicii fulgi integrali.
Oare cum as putea sa fac niste chiftele din carne tocata de pui sa fie cat mai aproape de Monti? Cred ca am si faina integrala de secara prin dulap...
luchi
Suna taaare bine sucul ala! Io zic sa pui si morcovel, ca e sanatos, si ma ofer sa incasez alaturi de tine rosiile aferente! laugh.gif
Imi aduc aminte ca atunci cand sotul meu era bolnav, faceam chiftelutele..pe gratar; puneam multe ierburi aromate si miroseau..demential!
Pofta mare si o zi frumoasa!
Lacry
CITAT(luchi @ 03-09-2006, 08:39 AM) *

Suna taaare bine sucul ala! Io zic sa pui si morcovel, ca e sanatos, si ma ofer sa incasez alaturi de tine rosiile aferente! laugh.gif
Imi aduc aminte ca atunci cand sotul meu era bolnav, faceam chiftelutele..pe gratar; puneam multe ierburi aromate si miroseau..demential!
Pofta mare si o zi frumoasa!

Luchi, esti deja pe aici! Sa ai si tu o zi minunata! pupic.gif

Si-acum, un banculetz:

Merge un tip la o covrigarie:
- Buna ziua
- Mdea ( sictirita )
- Aveti covrigi mici si tari?
- Mdea.
- Si cine dreacu' vi-i cumpara?

Ma duc sa-mi fac sucul, apoi pun o poza de azi cu Moaca
Lacry
nu inteleg de ce nu-mi salveaza poza noua... sad.gif
Lacry
Deci, meniu pentru azi:

MD: 2 prune
2 pahare suc amestec, mere 70%, portocale 25%, morcov 5%
cafea fara cofeina cu un pic de fructoza
iaurt degresat cu cereale integrale

restul, inca nu stiu

Cateva poze din august AICI naughty.gif naughty.gif
Nessie
CITAT(Lacry @ 03-09-2006, 09:00 AM) *
nu inteleg de ce nu-mi salveaza poza noua... sad.gif
Ai pus poza la avatar si nu o salveaza? acum ti-ai schimbat-o la loc?

Daca despre cea de la avatar vorbesti, asteapta putin ca se actualizeaza mai greu. Dureaza si cate 1min pana apare cea noua. pupic.gif

Cu chiftelele ti-am raspuns la mine in jurnal.
Lacry
Pranz: branza vaci cu un strop de smantana
ciorba de vacuta ( eu zic ca-i Monti, doar cu dovleac, ceapa, patrunjel radacina, patrunjel verde, ou)
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.