Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Sexymom
Bine ai venit printre noi. Hai la tranta cu kilele. pupic.gif
Lacry
CITAT(Melcu' @ 15-11-2006, 02:53 PM) *

Lacry, te pup si eu pupic.gif si iti zic sa ai rabdare ca trece.
Ma bucur ca te-am regasit. Am intrat si eu pe forumul desprecopii, la un topic deschis de tine, cu mamicile manechin. (nick-ul amabella). Acum ma gandec sa intru aici, ca vad ca si voi luptati cu kilogramele.

Ma primiti si pe mine? give_rose.gif
Ma puteti ajuta sa ma tin si eu de un regim, ca mereu calc stramb?

Situatia e urmatoarea (Lacry poate isi mai aminteste): am nascut pe 3 iulie o minune de baitele, care mi-a adus enorma fericire si 12,5 kg in plus. Inainte de el mai luasem 5 kg cu ocazia unui tratament hormonal impotriva unui chist ovarian. Am ramas apoi insarcinata foarte repede, nu am avut timp sa scap de ele. Deci target-ul e sa ajung ca inainte de chist. M-am intors de la spital cu 77,5 kg si trebuie sa ajung la 60. Acum 2 saptamani aveam 71 kg si de atunci nu m-am mai cantarir, deoarece ma stat cam o luna la greutatea asta si m-am descurajat rau de tot, nu imimai venea sa tin nici un regim. In continuare am mancat putin, dar fara nici o regula, cam de toate dar foarte putin. Nu cred ca e o idee foarte buna. De cateva zile vad ca reusesc sa numai mananc dupa 6 seara. Si fac mult sport, ma duc la sala si fac de 4 ori pe saptamana vreo 45 minute de cardio greu de tot, aparate si saltea.
Cand voi avea curaj sa ma cantaresc, o sa imi fac si un ticker din ala cum aveti voi.

Amabella, bine ai venit! cheer.gif Eu ma lupt intr-o doara cu kilele, inca alaptez si nici n-am timp de sala, caci am inceput scarbiciul, 4 ore pe zi. Sunt mai mereu obosita. sad.gif
Programul meu zilnic as putea spune ca-i nitelus infernal.

...Trezit dimineata la 7, facut mancare bebe, eventual branzica pentru masa 2, schimbat copil, spalat pe fata, picaturi in nas, picaturi Vigantol, eventula taiat unghiutze, facut cu el gym, alaptat, dat completare.
Vine bona. Fac ordine in camera mea si a lui Alec. Ma primenesc si eu nitel, ma aranjez, fuga la servici, ajung la 9.30, lucrez contre cronometru pana la 13.30
Fuga la un supermarket, apoi acasa. Dau supa bebe plus alaptat. Il imbrac si ies cu el afara, trimit bona acasa. Dupa plimbat, dau mancare copil, pun rufe la spalat. Pregatesc mancare sotz. Iau o pauza de net, in paralel cu joaca copchil.
Apoi baie plod plus alaptat plus completare. Spal bibe si le pun la sterilizat....

Moama, nu cred ca a avut cineva rabdare sa citesca asa ceva. Dar eu, sa fac zilnic ce-am scirs AICI dry.gif
Nessie
)).gif Am citit, Lacry, dar aveam o fata ohmy.gif ! Imi pare rau ca ai atatea de facut, dar macar nu te poti plange ca te plictisesti.
lliliana
Lacry - shorule puikusorule...ce faci mami frumoasa de Mok frumos? Mok frumos ce face? Am vazut ca nu prea-ti vezi capul de treaba. Va pupacesc pe amandoi...uite-ashea dulcik, dulcik pupic.gif
Salut shi Melcul...sper sa-si faca o casutza pe-aici. hug.gif floare.gif
luchi
pupic.gif Multumesc pentru cuvintele frumoase din jurnalul meu.
Si eu am citit programul tau zilnic, si cred ca trebuie sa-ti ridice cineva o statuie (Amalia stie procedeul blum.gif).
Melcusor, bine ai venit pe aici! Orice prietena a prietenei noastre devine automat si prietena noastra laugh.gif Te-ai hotarat la vreo dieta, sau vrei sa tii ceva personalizat? Succes, noi tinem pumnii! give_rose.gif
Andreea-Rodica
Si eu am citit povestea unei zile de-a ta si m-am cam ingrozit. Si ma mai vait eu ! Care n-am copil, am un Iubi destul de harnic si foarte intelegator si tot nu reusesc sa se vada mare lucru dupa mine. Dupa ce termmin de citit ma duc sa fac ordine si sa sterg praful, mi-ai dat un impuls. hug.gif hug.gif hug.gif
Pup si Mokutz frumos!
Lacry
De maine vreau si eu sa tin dieta! Si sa fac un pic de sport! Vreau, vreau, vreau yawn.gif

Nu inteleg de ce nu reusesc angry2.gif , doar sunt o ambitioasa ... ma laud singura haha.gif
Nessie
box.gif Pai hai, curaj!! Te asteptam cu programul de sport si de masa. wink1.gif
aki
Salut Lacry.Nu am fost pe la tine de o viata,ma duc in urma sa citesc ce ai mai facut pupic.gif
lliliana
CITAT(Lacry @ 17-11-2006, 12:23 AM) *

De maine vreau si eu sa tin dieta! Si sa fac un pic de sport! Vreau, vreau, vreau yawn.gif

Nu inteleg de ce nu reusesc angry2.gif , doar sunt o ambitioasa ... ma laud singura haha.gif

Muama ce super e Moku acilea-n avatar hug.gif Mami...hai la dieta, ia-ma cu tine c-o sa ne fie bine. Io stau pe loc... )).gif Da' nu-i bai ca vin shi vremuri bune. Pup. pupic.gif]
Uitai sa salut. Salut pupic.gif hug.gif floare.gif
Lacry
Am reusit sa biciclesc 10 minute, am ars 57 calories. Inceputul e important!
pana la ora asta( e 11.34) am baut 1 pahar jumate apa, o cafea fara cofeina si fara zahar. una bucatica branza brie ( cu mucegaiuri albe)

Este ok pana aici?
Lacry
yahoo.gif
Pranz: sunca Praga cu mustar; branza dietetica cu smantana; 3 bucatele branza Camembert

after pranz: 1 para verde, un ciorchinel strugure, un mar

Cina? rolleyes.gif
Nessie
Cam putinel Lacy! blink.gif Zau ca mi se pare ca mananci putin, mai ales ca mai ai de crescut o juma' de om din ce mananci tu. grin.gif
Nu vad leguma, carnita sanatoasa (pui, peste rolleyes.gif ).

Hai, gata cu cearta! blushing.gif Eu vroiam de fapt sa te felicit pentru biciclit, dar mi-au cazut ochii pe alte alea. deci.... Bravoo!! cheer.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 17-11-2006, 06:34 PM) *

Cam putinel Lacy! blink.gif Zau ca mi se pare ca mananci putin, mai ales ca mai ai de crescut o juma' de om din ce mananci tu. grin.gif
Nu vad leguma, carnita sanatoasa (pui, peste rolleyes.gif ).

Hai, gata cu cearta! blushing.gif Eu vroiam de fapt sa te felicit pentru biciclit, dar mi-au cazut ochii pe alte alea. deci.... Bravoo!! cheer.gif

Vine WE si fac aprovizionarea, carne, peste, legume naughty.gif
Acu' e vineri si gol in frigider...
Multumesc pentru incurajari si felicitari hug.gif
Nu ma sui pe cantar decat daca reusesc sa mananc ce trebuie vreo 2 saptamani wink1.gif
mirela_awad
am citit ca manaci putin! pai in afara de faptul ca vrei sa pierzi ceva tre sa te si alimentezi mamicut-o! ca s aia de unde pierde la greu ok? te pup si sper ca mocuta al tau e ok.multi pupici!
crissy
Buna mamico de mokutz. Vad ca o dai serios pe diete... Ce sa-ti zic? Sa dea Domnul sa te tina!
Uau, ce program incarcat ai ohmy.gif . Tot respectul. give_rose.gif
Sexymom
Stai cam slabut cu mancarea. Vb. lui Nessie unde e carnita, unde sunt legumele, tu mai si alaptezi.Sti si tu ca... cu cat alaptezi mai mult cu atat topesti mai multe grasimi. Pune mana si papa mai sanatos si ceva mai mult ca timp de slabit este.
lliliana
Salut mami manekin, salut Moku. Va doresc o zi de vis shi sa nu cumva sa nu fitzi veseli. hug.gif floare.gif pupic.gif
julyalina
buna dimineatza mamicutz de mokutz hug.gif
am venit pe aici sa pupic.gif mamicutza si razaciosul pupic.gif pupic.gif pupic.gif
luchi
Vad ca lumea se da cu bicicletaaaa...vreau si eu! blushing.gif Poate, intr-o zi? unsure.gif
pupic.gif lacry si moaca
Andreea-Rodica
Buna dimineata! Am trecut pe la voi sa va doresc o saptamana cat mai frumoasa si cat mai mult timp petrecut impreuna. Greu cu serviciul, dar asta e. Lasa ca vine ea saptamana in care stai acasa si petreci tot timpul cu Mokutz. hug.gif hug.gif
Melcu'
Buna, mamicutz de Mocutz! Ai grija cu lapticu', au dreptate fetele! Ca io ca io, macar ma stric numai pe mine... Da' lu' Mocutz ce ii mai dai?
Te pup si o saptamana foarte buna, cu mult lapte si multa bicicleta, ca aia e mai buna ca dieta. pupic.gif
lliliana
Salut Mami shi Moku...plecaciuni shi pupaciuni pupic.gif hug.gif floare.gif
buretel
pupicesc mamica de mocutz razacios pupic.gif
si eu te invidiez pt bicicleta blushing.gif nu stiu de ce, dar de ~1 an de zile nu-mi mai iese faza cu mersul la sala. sa-mi fie rusine sorry.gif
luchi
pupic.gif buretel nu merge la sala ca a ramas traumatizata de banda.blum.gif
O zi faina, Lacry! floare.gif
buretel
CITAT(luchi @ 21-11-2006, 06:09 PM) *

pupic.gif buretel nu merge la sala ca a ramas traumatizata de banda.blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif cata dreptate ai!
Lacry
Toata ziua am avut un comportament exemplar, iar seara am zbarcit-o. sad.gif
Marturisesc cu cea mai mare rusine. E mama la mine; mi-a adus carnatzi si muschiulet afumat, mi-a facut placinta cu branza... iar maine face cu mere... si e maestra la asa ceva blink.gif
Asta e situatiunea blushing.gif
dany
Lacry...trimite-o pe mama ta la mine )).gif ...sau macar bunataturile pe care le face . Asa... scapi tu de ispite si eu ma pot delecta cu ceva bun a la Romania )).gif
lliliana
Lacry shi Moku...pupicuri depline... pupic.gif hug.gif floare.gif
Karin
Carnatzi? drool.gif Muschiuletz afumat? drool.gif Placinta cu branza? drool.gif
Pai m-ai lovit unde ma doare mai tare! laugh.gif
Hai, ca se termina bunataturile si treci inapoi la regim! Da? Asa! grin.gif pupic.gif hug.gif
luchi
CITAT(Karin @ 22-11-2006, 11:00 AM) *

Carnatzi? drool.gif
Pai m-ai lovit unde ma doare mai tare!

Crinutzo, vezi daca nu trece durerea de carnat cu niscaiva nurofen. Hai, la regim cu tine, nu mai bali prin jurnalele altora blum.gif

Pup lacry, si daca mama ta a venit de departe, si te rasfata, ar fi pacat sa nu profiti. eu asa as face. blushing.gif
Karin
CITAT(luchi @ 22-11-2006, 09:12 AM) *

CITAT(Karin @ 22-11-2006, 11:00 AM) *

Carnatzi? drool.gif
Pai m-ai lovit unde ma doare mai tare!

Crinutzo, vezi daca nu trece durerea de carnat cu niscaiva nurofen. Hai, la regim cu tine, nu mai bali prin jurnalele altora blum.gif

Pup lacry, si daca mama ta a venit de departe, si te rasfata, ar fi pacat sa nu profiti. eu asa as face. blushing.gif

devil.gif devil.gif
Macar atata sa fac, sa balesc...ca carnati n-am de un' sa cumpar acu'! lol.gif
amalia0701
Servus !
Pupam mamica si frumosul baiat.
Lasa nu te mai supara ca ai facut o abatere.
E important daca faci abateri sa te bucuri de ele.
Melcu'
Buna dimineata, mamicutzo manechin! Vezi ca te faci manechin XXL de la atatea bunatatzuri!
Pup si eu si mamica, si puiutzul. Pe tine te lasa sa dormi? Se trezeste nopatea doar asa, ca sa maraie putin si sa adoarma la loc? Ca eu nu mai pot!
_noni_
pupici multi pentru mamica de bebe superb!

saru'mana de vizita si sorry ca am aparut asa tarziu, dar ma ratacisem pe drumurile patriei...

}{
Lacry
CITAT(Melcu' @ 22-11-2006, 03:20 PM) *

Buna dimineata, mamicutzo manechin! Vezi ca te faci manechin XXL de la atatea bunatatzuri!
Pup si eu si mamica, si puiutzul. Pe tine te lasa sa dormi? Se trezeste nopatea doar asa, ca sa maraie putin si sa adoarma la loc? Ca eu nu mai pot!

Ei, afla ca nu m-am ingrasat in ultimele 2 luni deloc. Vine si vremea dietei...
E curios ca tot mai am lapte, la cat de putin am avut de la inceput, crdeam c-o sasece izvoru' repede... dar uite, Alexandru are aproape 6 luni si tot mai suge si de la mine. Noaptea si la inca 2 mese din 5. Cu completare insa...

Da, se mai trezeste, se foieste, de obicei ii dau sa suga si adoarme instantaneu... Azi noapte l-am pus in patutul lui ca sa-l obisnuiesc singur... s-a foit spre dimineata pana cand l-am luat langa mine naughty.gif A adormit fulgerator si bustean )).gif

CITAT(amalia0701 @ 22-11-2006, 02:37 PM) *

Servus !
Pupam mamica si frumosul baiat.
Lasa nu te mai supara ca ai facut o abatere.
E important daca faci abateri sa te bucuri de ele.

ma bucur, ma bucur... si impart bucuria si cu altii.. le-am dus colegelor de la servici )).gif ..i-am dat si bonei wink1.gif

CITAT(danyhoney @ 22-11-2006, 01:22 AM) *

Lacry...trimite-o pe mama ta la mine )).gif ...sau macar bunataturile pe care le face . Asa... scapi tu de ispite si eu ma pot delecta cu ceva bun a la Romania )).gif

de acord! vadca la tine dieta a dat roade, e lucru serios )).gif
buretel
am trecut sa las un pupic.gif
la carnatii aia nu tanjesc (inca )).gif ) o las pe crinutza sa-i viseze lol.gif
noapte buna hug.gif
Lacry
Noapte buna, buretel... desi vaz ca mai ai pana la somnic )).gif

Asta seara vazui ca-s VEVERITA naughty.gif Ei, e un soarece... doar ca are blana mai stufoasa lol.gif
buretel
CITAT(Lacry @ 22-11-2006, 11:07 PM) *

Noapte buna, buretel... desi vaz ca mai ai pana la somnic )).gif

Asta seara vazui ca-s VEVERITA naughty.gif Ei, e un soarece... doar ca are blana mai stufoasa lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif soarece stufos lol.gif lol.gif

gata, acum fug la culcare! pupic.gif
Karin
Nu mai visez carnati, gata! M-am reprofilat, visez salata de fasole! lol.gif
Pup mamicutza si bebeu' misto! pupic.gif hug.gif
aki
Salut Lacry,mereu obosita si grabita pupic.gif .Mai opreste-te si mai trage o gura de aer pupic.gif
Lacry
CITAT(aki @ 23-11-2006, 03:10 PM) *

Salut Lacry,mereu obosita si grabita pupic.gif .Mai opreste-te si mai trage o gura de aer pupic.gif

Imi pare rau ca m-am intors la servici. Azi am avut primul scandal cu seful, desigur, cu jigniri in fata colegilor. Adica trebuie sa fac acum in 4 ore ce faceam inainte in 9-10 ore.
Imi vine sa-i dau una dupa ceafa sotului care a facut degeaba un MBA, ca io in 4 ore castig cat el in 9 ore de munca... in loc sa stau cu copilul acasa si sa ne asigure el cele necesare traiului, merg si la scarbici, cresc si un bebelus mad.gif
lliliana
Lacry...iubita mea...Of...Hai sa pup mamika scumpika. Nu te necaji pe sotz...barbatzii au o problema cu a gandi )).gif ...o fac rar shi cand o fac se gandesc la femeie numai de la gat in jos. Of...Considera ca luptzi pentru Moku tau...shi ignora partea adversa. Mie mi-au trebuie vreo 7 ani sa incep sa inteleg ca trebuie sa ma bazez mai mult pe mine...shi ca n-am voie sa ma supar pe neputinta lui de a fi ceea ce trebuie sa fie. Pup dulcik shi urez de bine. hug.gif floare.gif pupic.gif
luchi
give_rose.gif give_rose.gif Pentru mamica viteaza si desteapta, ce mai..supermamica! hug.gif
amalia0701
Nu fitzi rele si inversul la misogin, ca nu imi vine acu.
)).gif
Sunt si ei buni barbatzii la ceva.
E nasol fara, mie imi lipsete cand e plecat, chiar daca atunci cand e acsa se tranteste obosit in pat si se mai alinta sa ii duc si mancare pe tava.
devil.gif
Ganditzi pozitiv iubitelor!
Un weekend fain, sa va odihnitzi, ca aveti nevoie pupic.gif
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 24-11-2006, 12:43 PM) *

Nu fitzi rele si inversul la misogin, ca nu imi vine acu.
)).gif
Sunt si ei buni barbatzii la ceva.
E nasol fara, mie imi lipsete cand e plecat, chiar daca atunci cand e acsa se tranteste obosit in pat si se mai alinta sa ii duc si mancare pe tava.
devil.gif
Ganditzi pozitiv iubitelor!
Un weekend fain, sa va odihnitzi, ca aveti nevoie pupic.gif

Ai dreptate, Amalia )).gif
Cuvantul ala ierea parca misandrine smile.gif
Mi-a trecut,de obicei imi trece supararea repede... dar ieri simteam ca-mi plezneste scafarlia biggrin.gif

CITAT(luchi @ 24-11-2006, 10:31 AM) *

give_rose.gif give_rose.gif Pentru mamica viteaza si desteapta, ce mai..supermamica! hug.gif

daca esti p-aici, e semn bun... inseamna ca esti bine hug.gif

CITAT(lliliana @ 24-11-2006, 09:48 AM) *

Lacry...iubita mea...Of...Hai sa pup mamika scumpika. Nu te necaji pe sotz...barbatzii au o problema cu a gandi )).gif ...o fac rar shi cand o fac se gandesc la femeie numai de la gat in jos. Of...Considera ca luptzi pentru Moku tau...shi ignora partea adversa. Mie mi-au trebuie vreo 7 ani sa incep sa inteleg ca trebuie sa ma bazez mai mult pe mine...shi ca n-am voie sa ma supar pe neputinta lui de a fi ceea ce trebuie sa fie. Pup dulcik shi urez de bine. hug.gif floare.gif pupic.gif

Lilic, uite ca asa o sa gandesc, ca o fac pentru Moku... copilu' asta dupa ce a iesit din burtik...mi s-a "bagat" pe sub... piele lol.gif lol.gif
Lacry
Meniul zilei de azi:

o ligurita ulei masline
o cana apa
o bomboana orbit de pere

MD proteino-lipidic:
2 felii si jumatate sunca Praga
un ou fiert
vinete cu ceapa
2 bucatele branza cu mucegai alb

mere

pranz:
ficatel pui prajit cu slata cruditati

cina: mere
Lacry
la cina am papat si o portie budinca facuta cu fructoza
In rest, mere si iar mere... dry.gif
Lacry
Meniul zilei de azi:

MD: proteino-lipidic: un ou fiert, o felie sunca Praga, o lingura pate de ficat porc, 2 bucati branza mucegai

mere

P: 3 rulouri peste marinat
o lingura piure cartofi( stiu, nu e Monti)
3 chiftele
3 bucatele branza mucegai

4 cubulete cioco Milka cu scortisoara( abatere, merit bataita.gif )

mere

acum o sa beau macar 2 pahare de apa, sa nu ma duk cu burta goala la culcarica

Am gasit jeansii cumparati inainte de odisee. MArimea 28. Acum nu-mi mai vin nici 32. M-a apucat disperarea. Da' daca mananc ca azi, ma anemiez in cel mai scurt timp sad.gif
Nici macar nu stiu pe ce cale s-o apuc. dry.gif
amalia0701
Mananca un pic mai mult.
O sa cazi din picioare, o sa te imbolnavesti.
pupic.gif
Ma intristeaza ca nu poti comunica cu sotzul tau, ca esti nemultumita, dar te rog incerca pentru mocutz( iti spune un om a carui parintzi au renuntatz la un moment dat mad.gif ) hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.