CITAT(crissy @ 12-12-2006, 06:12 PM)

CITAT(amalia0701 @ 12-12-2006, 11:58 AM)

umblat cu colinda la prieteni.
In zona voastra s-a mai pastrat obiceiul asta?
Imi aduc aminte cu drag de copilaria mea. La fel procedau parintii mei cu gasca lor de prieteni.
Nu mai sunt vremuri ca altadat'.
Acum sunt vremuri sumbre...
Sunt superstresata din cauza serviciului. Colinde?

Prieteni?

Cred ca am si uitat semnificatia acestor cuvinte.
Cochetez cu ideea de a pleca la alt job. Pare tare frumos acolo unde am fost, sunt alti oameni, de alta factura, cu altfel de educatie... totusi, salariul e la 'jumate. Nimeni nu pleaca la un job cu venituri semnificativ mai mici

Chiar daca activitatea e mult mai interesanta. Oricum, daca-i job nou, e mai mult de munca, asta-i clar. Ca-i totul nou, inclusiv profilul de activitate... Moama lor de bani, daca n-ar fi partea asta materiala multi dintre noi am face doar ce ne place! Dar asa..

CITAT(Nessie @ 11-12-2006, 01:49 PM)

Lacry, am trecut sa te pup si sa te imbratisez!

Am citit la Sexy in jurnal ca si tu esti nervoasa si stresata! Iti spun si tie ce i-am spus si ei si ce imi spun si mie: mai rezista o saptamana si apoi o sa vina Craciun. Eu ma gandesc la Craciun ca la o pauza de tot si de toate! Aper sa ne revedem cu forte proaspete intr-o saptamana, daca nu se poate mai repede.

Tare-mi doresc sa ma pot bucura de zilele astea. Asa ar trebui: primul Craciun cu un copil langa brad! SI totusi... sunt tot stresata, speriata de ziua de maine

Te pupam si noi

asa cum suntem, stresati si speriati.Sper sa nu se transmita...starea!