Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Lacry
Sunt in saptamana mea libera, dar iarasi stau calare pe telefoane cu cei de la servici. Puiul meu e insa cuminte, sta cuibarit la mine in bratze si se joaca. Bate cu manutzele in masa, ar scrie si el la tastastura )).gif

Am facut pastrav la cuptor. Am tinut regimul corect pana adineauri cand am ras un mars, un dots si am baut o gura de cola sad.gif

Urmeaza perioada sumbra a zilei cu mere si apa.
Melcu'
'Neata la mamica manechin si la Mocutz!

Ma, da' te cam infometezi! Lasa Marsu' si Dotsu' si papa mai sanatos. Dar stiu cat e de buna ciocolata la nervi. Bine ca aseara nu aveam si eu acest obiect prin frigider. Ca nu ma ramanea nimik! mad.gif

Ti-am scris un mesaj la mine in jurnal in legatura cu bona.
aki
Salut Lacry draga.Iarasi probleme la tine?As vrea sa te sfatuiesc sa lupti,dar sunt in aceiasi situatie ca si tine.Si nu ma mai ajuta nici un sfat.Lasa sa mearga viata de la sine.Noi suntem linga tine si stii cind cineva imi spune asa,sa stii ca chiar functioneaza pupic.gif .Ai grija de tine si nu te distruge,mininca mai bine lasa dracului dieta si mininca sanatos give_rose.gif
Lacry
CITAT(aki @ 28-11-2006, 11:44 AM) *

Salut Lacry draga.Iarasi probleme la tine?As vrea sa te sfatuiesc sa lupti,dar sunt in aceiasi situatie ca si tine.Si nu ma mai ajuta nici un sfat.Lasa sa mearga viata de la sine.Noi suntem linga tine si stii cind cineva imi spune asa,sa stii ca chiar functioneaza pupic.gif .Ai grija de tine si nu te distruge,mininca mai bine lasa dracului dieta si mininca sanatos give_rose.gif

Multumesc, Rodica! pupic.gif Ce dragutza si atenta esti tot timpul!

Azi i-am facut Mai Marelui Imashului vaccinul de 6 lunitza; a scancit un pic apoi a inceput sa se hlizeasca. biggrin.gif Dar... mai pe seara, a plans cu lacrimi crying.gif crying.gif crying.gif , a adormit greu, a fost foarte nervos nervous.gif

L-am leganat pe picioare si i-am cantat de m-a luat cu lesin sad.gif
lliliana
Mami Manekin shi Mok de mami manekin...salutari shi urari de bine...Mua. hug.gif pupic.gif
aki
Ti-a plins puiul de la vaccin?Mitietelul sad.gif .Lasa ca-i trece si se face baiatul ca bradul
ina_ceva
give_rose.gif
Si-a revenit mogaldeatza?
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 29-11-2006, 07:18 PM) *

give_rose.gif
Si-a revenit mogaldeatza?

si azi e plangacios...

I-am dat la masa 2 o combinatie noua: dovleac copt, cartof dulce copt, avocado, toate facute piure yeah.gif
amalia0701
Ce zici daca il lasi pe Mocutza cu al tau sotz in seara asta , macar o ora si pe la 19- 19:30 iesi cu noi la Shorley la o apa plata?
Mi-ar fi tare drag sa te cunosc.
pupic.gif
Nessie
cheer.gif Si eu vreau, Lacry! Poate te gandesti si apari! grin.gif
luchi
pupic.gif daaa...Lacry! chiar daca eu nu pot ajunge, ma bucur pentru voi de parca as fi acolo.
A mancat moaca piure-ul? pupic.gif
Nessie
Acu' vin si aia w00t.gif ! Pa ales, mama, pa ales!
Imagine Imagine
lasa banii jos si vezi care iti vine! laugh.gif
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 30-11-2006, 07:14 AM) *

Ce zici daca il lasi pe Mocutza cu al tau sotz in seara asta , macar o ora si pe la 19- 19:30 iesi cu noi la Shorley la o apa plata?
Mi-ar fi tare drag sa te cunosc.
pupic.gif

multumesc pentru invitatie pupic.gif , dar azi nu pot, Moaca implineste 6 lunitze si vreau sa stau cu el. Daca as veni cred ca s-ar cam prelungi intalnirea, stiu IO! wink1.gif
data viitoare sigur vin, nu va(ma) amagesc )).gif , caci si eu vreau sa va cunosc give_rose.gif

CITAT(Nessie @ 30-11-2006, 03:22 PM) *

Imagine Imagine

w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Nessie
CITAT(Lacry @ 30-11-2006, 05:18 PM) *
CITAT(Nessie @ 30-11-2006, 03:22 PM) *

Imagine Imagine

w00t.gif w00t.gif w00t.gif
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Am gresit giurnalul! bag.gif Lucu se plangea ca n-are conduri aurii sa fie ca mama Omida, dar nu mai stiu pe unde! blink.gif
Ma scuzati, var rog!
mirela_awad
vai pantofi!lacry ce mai faci? mocutza ce-ti face?
lliliana
Mamikutza shi Mokutza va doresc o zi faina. hug.gif pupic.gif
Lacry
Duamne, cum trece timpul asta! In saptamanile in care lucrez, parca zboara!
In fiecare zi o iau de la capat cu dieta. Ce nu-mi convine este faptul ca, daca mananc numai fructe dupa ora 18.00, ma trezesc cu niste crampe ingrozitoare. Am dat-o pe ceaiuri.
Lacry
Today:

cappucino, cafea fara zahar si cofeina
branza cu mucegai
o banana

mere
paine cu zacusca blushing.gif
bucatele mici cioco blushing.gif blushing.gif

mere

nici post, nici dieta. N-a iesit nika' dry.gif
Karin
pupic.gif Pup mamica si pe Mocutza al ei! hug.gif
Nessie
Doar atat ai mancat ieri? ohmy.gif Lacry, sper ca nu! Chiar daca nu e tocmai dieta ce ai manac tu, dar infometare este! AI grija de voi! hug.gif
lliliana
Urez de bine pe toata linia pentru mami shi Mok drag shi scump. hug.gif pupic.gif floare.gif
luchi
pupic.gif musai vrem poze de Craciun, cu moaca si bradutul si cu ochisorii lui give_rose.gif
Sexymom
Fatuca draga mananca ceva mai bine si mai fa abateri ca inca alaptezi. Bucura-te de sarbatori langa ai tai si de la 1 ian.200_---o sa tinem regim impreuna.
Da-i un besito puiului tau din partea noastra. O sa-l albim, si vezi sa nu pice din masinuta cea noua. pupic.gif
Lacry
CITAT(Sexymom @ 07-12-2006, 07:21 PM) *

Fatuca draga mananca ceva mai bine si mai fa abateri ca inca alaptezi. Bucura-te de sarbatori langa ai tai si de la 1 ian.200_---o sa tinem regim impreuna.
Da-i un besito puiului tau din partea noastra. O sa-l albim, si vezi sa nu pice din masinuta cea noua. pupic.gif

Mami sexoasa, chiar ai nimerit-o! Mi-a zis bona azi ca Hlizitul cade din masinuta de plus!

Uite-l AICI pe Mai Marele Imasului cu volanu' in brate...

Te pupamsi noi pupic.gif
Andreea-Rodica
Pupici Mocutzului si mamicii. Super masina, vreau si eu una. Vine la pachet cu bebele baby.gif sau se poate si fara? lol.gif
pupuri hug.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Servus iubita!
Pupam moaca dragalasa.
Ce cuminte a fost copilul asta sa primeasca o masina asa frumoasa.
pupic.gif
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-12-2006, 08:24 PM) *

Pupici Mocutzului si mamicii. Super masina, vreau si eu una. Vine la pachet cu bebele baby.gif sau se poate si fara? lol.gif
pupuri hug.gif pupic.gif pupic.gif

vrei cu bebe? )).gif Greeeeu de onorat comanda! 9 luni plus inca vreo 6 sa fie deja maricel( cu diversifcarea inceputa, etc.)

De fapt, nici la 6 luni nu-l iei doar pentru joaca!

Alec a plans azi vreo ora jumate raaau de tot... cred ca o sa-i iasa curand primul dintisor...
amalia0701
Servus draga mea mamica de Mokutz dragutz pupic.gif
Iti doresc multa rabdare, e greu cand le cresc dintzii, ei urla si noi ne urcam pe peretzi.......
Te pupicesc!
Un weekend fain pupic.gif
Andreea-Rodica
Succes cu diversificarea si mai ales cu dintisorul! Eu mai astept un pic pana la bebele meu. Dar nu foarte mult, un an-doi.
Weekend placut si multi pupici hug.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
CITAT(Lacry @ 08-12-2006, 06:51 PM) *

Alec a plans azi vreo ora jumate raaau de tot... cred ca o sa-i iasa curand primul dintisor...

Pup puiul mic si plangacios. Greeeu tare cu dintzosii sad.gif ... Noi de la 6 luni ne tot chinuim, saracuta plange si prin somn. Ni s-a intamplat intr-o noapte sa planga de am crezut ca lesina. Degeaba am dat noi cu Calgel... Fleoshc, injectie la picior de lemn.

CITAT(Andreea-Rodica @ 09-12-2006, 10:08 AM) *

Eu mai astept un pic pana la bebele meu. Dar nu foarte mult, un an-doi.

yahoo.gif O sa aiba fata mea cu cine sa se joace cheer.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 09-12-2006, 08:43 PM) *

CITAT(Lacry @ 08-12-2006, 06:51 PM) *

Pup puiul mic si plangacios. Greeeu tare cu dintzosii sad.gif ... Noi de la 6 luni ne tot chinuim, saracuta plange si prin somn. Ni s-a intamplat intr-o noapte sa planga de am crezut ca lesina. Degeaba am dat noi cu Calgel... Fleoshc, injectie la picior de lemn.

CITAT(Andreea-Rodica @ 09-12-2006, 10:08 AM) *

Eu mai astept un pic pana la bebele meu. Dar nu foarte mult, un an-doi.

yahoo.gif O sa aiba fata mea cu cine sa se joace cheer.gif

dentinox, calgel, frectie, vorba ta...
pananu i-ampussupozitor paracetamol in poponetz nu s-a calmat sad.gif

dar azia fost mai bine. inca nu se vede nici un dintoc, totusi dry.gif
crissy
Noua pediatrul ne-a recomandat in caz de dureri de gingii + febra usoara: Calpol 6+. Am citit ca si Nurofenul sirop e bun pentru asa ceva. Eu nu i-am dat nimica pentru ca nu sunt adepta indoparii cu hapuri. Dar daca vad ca sufera tare... mi se rupe inima de mila si uit de fixatiile mele.
Nessie
Lacry, am trecut sa te pup si sa te imbratisez! pupic.gif hug.gif Am citit la Sexy in jurnal ca si tu esti nervoasa si stresata! Iti spun si tie ce i-am spus si ei si ce imi spun si mie: mai rezista o saptamana si apoi o sa vina Craciun. Eu ma gandesc la Craciun ca la o pauza de tot si de toate! Aper sa ne revedem cu forte proaspete intr-o saptamana, daca nu se poate mai repede. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 11-12-2006, 01:49 PM) *

Eu ma gandesc la Craciun ca la o pauza de tot si de toate! . pupic.gif

Io ma gandesc la clipe minunate cu familia mea reunita pa pamantul sfant cheer.gif si recunosc cu ceva cozonaci cu mac , vin rosu si umblat cu colinda la prieteni.
crissy
CITAT(amalia0701 @ 12-12-2006, 11:58 AM) *

umblat cu colinda la prieteni.

In zona voastra s-a mai pastrat obiceiul asta?
Imi aduc aminte cu drag de copilaria mea. La fel procedau parintii mei cu gasca lor de prieteni.
Lacry
CITAT(crissy @ 12-12-2006, 06:12 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 12-12-2006, 11:58 AM) *

umblat cu colinda la prieteni.

In zona voastra s-a mai pastrat obiceiul asta?
Imi aduc aminte cu drag de copilaria mea. La fel procedau parintii mei cu gasca lor de prieteni.

Nu mai sunt vremuri ca altadat'.
Acum sunt vremuri sumbre...
Sunt superstresata din cauza serviciului. Colinde? blink.gif Prieteni? blink.gif Cred ca am si uitat semnificatia acestor cuvinte.

Cochetez cu ideea de a pleca la alt job. Pare tare frumos acolo unde am fost, sunt alti oameni, de alta factura, cu altfel de educatie... totusi, salariul e la 'jumate. Nimeni nu pleaca la un job cu venituri semnificativ mai mici dry.gif Chiar daca activitatea e mult mai interesanta. Oricum, daca-i job nou, e mai mult de munca, asta-i clar. Ca-i totul nou, inclusiv profilul de activitate... Moama lor de bani, daca n-ar fi partea asta materiala multi dintre noi am face doar ce ne place! Dar asa.. sorry.gif

CITAT(Nessie @ 11-12-2006, 01:49 PM) *

Lacry, am trecut sa te pup si sa te imbratisez! pupic.gif hug.gif Am citit la Sexy in jurnal ca si tu esti nervoasa si stresata! Iti spun si tie ce i-am spus si ei si ce imi spun si mie: mai rezista o saptamana si apoi o sa vina Craciun. Eu ma gandesc la Craciun ca la o pauza de tot si de toate! Aper sa ne revedem cu forte proaspete intr-o saptamana, daca nu se poate mai repede. pupic.gif

Tare-mi doresc sa ma pot bucura de zilele astea. Asa ar trebui: primul Craciun cu un copil langa brad! SI totusi... sunt tot stresata, speriata de ziua de maine sad.gif

Te pupam si noi pupic.gif asa cum suntem, stresati si speriati.Sper sa nu se transmita...starea!
luchi
CITAT(Lacry @ 12-12-2006, 07:27 PM) *

Tare-mi doresc sa ma pot bucura de zilele astea. Asa ar trebui: primul Craciun cu un copil langa brad! SI totusi... sunt tot stresata, speriata de ziua de maine sad.gif

incearca, incearca, incearca1 trebuie sa reusesti sa prinzi bucuria lui Alec..Sunt buna la dat sfaturi, cand nici eu nu reusesc sa ma culeg. blushing.gif Nu pot sa-ti zic ca va fi bine. hug.gif
Sexymom
Eu te inteleg cel mai bine ( zic eu), am trecut prin ce treci tu de 2 ori pana acum sad.gif dar trec toate , copilul creste si iti mai revi, e o perioada nasoala acum cand ii ies dintisorii, e marait, bazait si nu ii intri in voie cu nimic. Din cand in cand o lg de Nurofen il ajuta si nu ii face rau. Sau jucari din plastic puse la frigider sa inghete sa isi frece gingiile.
Am citit ca e mama ta la tine, te sfatuiesc sa iesi la plimbare singura in parc, la piata, pe strazi, in magazine. Singura nu cu sotul tau pt. ca sigur va reusi sa zica ceva si ti se pune capsa .Asta mi se intampla mie, o vb. aruncata aiurea in tramvai si vroiam sa dispara dupa fata pamantului macar 1 saptamana.
Sau iesi cu o prietena la o cafea, o pizza, sa iesi din rutina asta zilnica ca o sa te urci pe pereti altfel.
In leg. cu diversificarea ti-am scris cate ceva la mine in jurnal.Sunt multe variante pe care le poti incerca de la 5, 6 luni, si aruncati naibi cartea Mama si Copilul, instinctul matern e mult mai puternic decat orice scriu astia in carti, iar tu simti mai bine cand e bebe pregatit sa primeasca alte alimente noi. Nu compara copilul tau cu alti copii si asculta-ti instinctul.
Te-am zapacit? )).gif
midnight_talker
Ciao Lacry!Vad ca esti stresata,dar stiu ca totul va fi bine.Ce-ti mai face ingerasul?????
A mea se plimba non stop,stalceste cateva cuvinte si a inceput sa-si exprime dragostea prin pupicuri si imbratisari nevinovate si sincere pe care oricine si le doreste.
Lacry
CITAT(Sexymom @ 13-12-2006, 04:25 PM) *

Te-am zapacit? )).gif

Deocamdata nu, dar stai sa trec pe la tine prin jurnal sa vaz ce mi-ai scris...Multam de incurajari hug.gif

CITAT(midnight_talker @ 13-12-2006, 10:29 PM) *

Ciao Lacry!Vad ca esti stresata,dar stiu ca totul va fi bine.Ce-ti mai face ingerasul?????
A mea se plimba non stop,stalceste cateva cuvinte si a inceput sa-si exprime dragostea prin pupicuri si imbratisari nevinovate si sincere pe care oricine si le doreste.

Ia' uite, nu stiam ca ai o copila! SA-TI TRAIASCA! M-ai lasat masca, stiam ca esti mult mai tanara ca mine, d-aia ma mir atat )).gif
midnight_talker
E ca si a mea,Lacry....nu te soca prea tare!E fetita surorii mele,dar o iubesc ca pe ochii din cap.
crissy
Mami de Mokut, mancatoare de branzeturi mucegaite lol.gif , pe unde te ascunzi? O fi vreme faina prin Bucuresti si ai iesit cu puiul la plimbare?
Lacry
CITAT(crissy @ 16-12-2006, 01:12 PM) *

Mami de Mokut, mancatoare de branzeturi mucegaite lol.gif , pe unde te ascunzi? O fi vreme faina prin Bucuresti si ai iesit cu puiul la plimbare?

am iesit si cu Moaca la pimbarica, evident, nu puteam sa ratez asa o zi frumoasa! Si-apoi, am auzit ca vin ninsorile de marti... profit si eu de soare cat pot! In urma cu doua saptamani, cand l-am scos intr-o zi mai cetoasa pe pui mic afara, a racit imediat!
Acum i-a trecut, mai e putin fornait. Taman cand i-a trecut am cumparat si eu batista bebelusului )).gif
Am spalat toate perdelele din casa, cu exceptia celei de la bucatarie, pe acre o rezolv repede, intrucat e mica grin.gif
Am facut prajitura fagure, pe care o faceam cand eram mica... eram chiar experta... in ultimii ani insa nu am avut forma respectiva si mi-a adus mama una!
Am in continuare o pofta de dulciuri nebuna. Lapte tot atat am( doua mese din 6). Puiul meu refuza sa se diversifice. Azi urla cat il tinea gura cand vedea ca-i dau supa-crema de legume, si tin sa va spun ca era DE-LI-CIOA-SA!!
Numai un pic de piure de fructe cu cereale a vrut. In rest, numa' laptic.

Alec este inebunit dupa laptop. Nu-si ia ochii de la el si vrea sa tasteze si el naughty.gif Azi m-am interpus intre el si laptop si se chinuia sa ma "ocoleasca" ca sa ajunga la el. Eu eram in plus pe acolo. Radea tac-su de mine laugh.gif
crissy
)).gif Pe mine Elise nu ma mai lasa sa stau la calculator. Cum vede ca ma asez pe scaun, cum se miorlaie pe langa mine sa o las sa butoneze.
Probabil ca stii, dar nu ma lasa inima sa plec fara sa-ti reamintesc: daca urla cand vede lingurita, iarta-l vreo 2-3 zile, da-i numai lapte si apoi incearca din nou. (eu sunt sefa la asa ceva... nici nu-mi amintesc de cate ori am aplicat strategia sad.gif )
Lacry
CITAT(crissy @ 18-12-2006, 12:19 AM) *

)).gif Pe mine Elise nu ma mai lasa sa stau la calculator. Cum vede ca ma asez pe scaun, cum se miorlaie pe langa mine sa o las sa butoneze.
Probabil ca stii, dar nu ma lasa inima sa plec fara sa-ti reamintesc: daca urla cand vede lingurita, iarta-l vreo 2-3 zile, da-i numai lapte si apoi incearca din nou. (eu sunt sefa la asa ceva... nici nu-mi amintesc de cate ori am aplicat strategia sad.gif )

era in biberon, nu in lingurita... cred ca pur si simplu nu avea chef de supa. De mai bine de o luna mananca zilnic, fara probleme, supica. Dar azi a fost cu toane... Cand a inceput Elise sa manance cu lingurita k lumea? De la ce varsta?
julyalina
am trecut si io pe aici sa ma pun la punct cu cele intamplate in ultimele zile si sa las un pupic.gif pentru mokutza si unul pupic.gif pentru mamica lui hug.gif
Andreea-Rodica
Pupici la toata lumea! Anul acesta vine santa2.gif pentru prima oara, nu-i asa?! Sa va dea Dumnezeu Sarbatori fericite si liniste in casa! Dar ne mai auzim noi pana atunci. hug.gif hug.gif hug.gif
Lacry
Numa mai sui pe cantar, uite-asea blum.gif Mi-e frica de ce-o sa vad.
Ma duk sa ma sui pe bici
Azi am tinut post pana la ora 18.00
Pana la ora 15.00 am baut doar apa. Atat am avut la servici. Ajunsa acasa, am mancat un borcanelde zacusca cu baton de slabit( cred ca are mai mult tarate in compozitie...)

Pe la 5 am mancat putin peste. La revedere, post dry.gif
La 18.00 a venit sotul cu cadouri de laservici. Eu primisem si-o cutie de cioco Merci.D-aia, cu toate specialitatile... Cutia nu mai este plina la ora asta. lol.gif
buretel
pupic.gif (mamica de mocutza + mocutza) la pachet wink1.gif
tu ai facut deja curatenia si ai si bucatarit? eu n-am facut nimic blushing.gif doh.gif cica vineri, deci mai e timp grin.gif
Sarbatori Fericite give_rose.gif
Lacry
CITAT(buretel @ 19-12-2006, 05:12 PM) *

pupic.gif (mamica de mocutza + mocutza) la pachet wink1.gif
tu ai facut deja curatenia si ai si bucatarit? eu n-am facut nimic blushing.gif doh.gif cica vineri, deci mai e timp grin.gif
Sarbatori Fericite give_rose.gif

buretel pupic.gif , doar am spalat perdelele...
o sa fac prima data sarmalute anul acesta! cica tre' sa le fierb 4 ore la foc mic dry.gif
nu ma dau in vant dupa tocaturi... dar e traditie, deh!
Aaaa, si mi-a mai facut mama turtele pentru "scutecele Domnului"

O sa mai fac sigur si salata de boeuf. Poate si nitica piftie... E de-ajuns pentru doi oameni. Ca al treilea nu mai vrea nika in afara de piureul defructe si lapte. Nu mai sufera supica, nu se atinge de piureul de legume.

Azi noapte am dormit iepureste... s-a trezit de nshpe ori tipand... din cauza dintilor care ar iesi, da' nu mai ies o data mad.gif

Sarbatori fericite si tie, dar abia urmeaza sa va urez toate alea, nu plec nicaieri.
Doar la un interviu, asta seara
Tineti-mi pumnii naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.