Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
buretel
ce bine ca n-am perdele )).gif vroiam sa te intreb ce-s acelea turtele pentru "scutecele domnului", am citit si mai in urma si nu m-am dumirit unsure.gif
4 ore se fierb sarmalele? blink.gif doh.gif nu exista o reteta mai rapida? grin.gif

ps: ce-ai facut la interviu? tinem pumnii pupic.gif

eu am urat de pe acum, nefiind sigura ca zilele urmatoare mai am timp blushing.gif iar vineri mi-am luat liber sa fac curatenie tease.gif
dany
Lacry....SARBATORI FERICITE SI UN AN 2007 FERICIT ALATURI DE BB-LE TAU SI FAMILIA !!!!
Andreea-Rodica
Turtele sunt niste foi subtiri ca de placinta (de post, doar cu faina, apa si sare) care se insiropeaza cu miere si multa nuca. Se pun una peste alta si iesa chiar o prajitura gustoasa foc (si ingrasacioasa si mai si). Nu peste tot in tara exista acest obicei. In cazul meu imi plac turtele, dar cred ca exista si o latura emotionala ca-s facute de bunica mea, care ne face mereu platouri cu turte la toti nepotii, si-mi aduc aminte cand eram mici si cantam colinde sub pom, mai mult bunica ca ea are voce si stie niste colinde super. Abia astept sa ajung la Galati! hug.gif hug.gif

Multi pupici mamicutzei si baietelului scump (si scuze ca am invadat jurnalul vostru dar m-a lovit melancolia). hug.gif hug.gif hug.gif
Lacry
CITAT(buretel @ 20-12-2006, 12:54 AM) *

ce bine ca n-am perdele )).gif vroiam sa te intreb ce-s acelea turtele pentru "scutecele domnului", am citit si mai in urma si nu m-am dumirit unsure.gif
4 ore se fierb sarmalele? blink.gif doh.gif nu exista o reteta mai rapida? grin.gif

ps: ce-ai facut la interviu? tinem pumnii pupic.gif

eu am urat de pe acum, nefiind sigura ca zilele urmatoare mai am timp blushing.gif iar vineri mi-am luat liber sa fac curatenie tease.gif

Ti-a scris deja Rodica ce-s scutecele Domnului. Doar ca la mine dupa ce se insiropeaz se adauga zahar si nuca. Eu o sa pun fructoza. Craciun fericit, atunci, buretel!

CITAT(danyhoney @ 20-12-2006, 04:38 AM) *

Lacry....SARBATORI FERICITE SI UN AN 2007 FERICIT ALATURI DE BB-LE TAU SI FAMILIA !!!!

Multumim, danyhoney floare.gif
SArbatori fericite si tie si familiei tale!

Dar de Mos Craciun frumos si ghidus! naughty.gif

CAT DESPRE INTERVIU, A FOST OK,DAR MAI AM TIMP SA DELIBEREZ unsure.gif
TARE M-AS DUCE, DAR DACA N-O SA FAC FATA? E POST DE DIRECTOR ADJUNCT
crissy
Uau, director adjunct. Cred ca e mare tentatia, dar si responsabilitatile sunt la fel de mari.
Abia acum am vazut intrebarea ta. Elise nu a avut boala pe lingurita. La noi papica a fost (si este) problema. Cat despre dintzi... o sa iasa ei si apoi... o sa urmeze altii la rand. Si tot asa...
Sexymom
Mamica frumoasa, iti doresc un Craciun fericit langa cei dragi, fie ca anul ce vine sa iti aduca mai multe satisfactii, mai putini nervi si rabdare. pupic.gif
ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, Lacry!!

Sper sa iei o decizie care sa te avantajeze in legatura cu acel post.
Lacry
E ora 4 dimineata si husband nu s-a intors de la petrecere... In urma cu 5 ore a sunat si-a zis ca mai sta juma' de ora, ca vine cu un coleg, sa nu-mi fac probleme. Acum, ia-l de unde nu-i, telefonul inchis... nu pot sa nu am ganduri negre, ca daca i s-a intamplat ceva sorry.gif
M-a trezit Moaca ca sa manance... iar acum nu mai pot adormi de ingrijorare. dry.gif
Deh, sunt convinsa ca-i doar paranoia mea...
Andreea-Rodica
Sper ca totul e bine in familia ta.
Iti urez Sarbatori fericite si sa vina Mosu cu multe sanatate, fericire si liniste in sanul familiei! Vrem poze cu Mokutz si bradul. Pup pe amandoi hug.gif hug.gif hug.gif
luchi
pupic.gif Pot doar sa-ti urez pace multa. sa te bucuri de primul craciun alaturi de copilul tau atat de dorit si iubit, sa fii implinita si impacata cu tine!

Imagine
crissy
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii hug.gif , viata lunga in pace si intelepciune.
Craciun Fericit santa2.gif si La Multi Ani!

Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza.

Reteta pentru un an bun

- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!"
Karin
Sarbatori fericite! pupic.gif
Lacry
Pentru ca nu au jurnal tin sa le urez aici SARBATORI FERICITE lui:

buretel Imagine

si

ina_ceva Imagine
Lacry
Este incredibil! este un cosmar... Am 65 kilos... Nici inainte de a naste nu aveam atat! N-am avut niciodata greutatea asta!!! Trebuie sa-mi schimb tickerul crying.gif crying.gif crying.gif
Lacry
Pana la urma sunt "doar" 64,5 kilos... dry.gif

Sunt disperata. Nu-mi mai arde de nimic. Bona cica are gripa si am ramas acasa cu asta micu'. Stam amandoi grasanii impreuna... da,da,da! GRASANII blink.gif
amalia0701
CITAT(Lacry @ 27-12-2006, 11:17 AM) *

Pana la urma sunt "doar" 64,5 kilos... dry.gif

Sunt disperata. Nu-mi mai arde de nimic. Bona cica are gripa si am ramas acasa cu asta micu'. Stam amandoi grasanii impreuna... da,da,da! GRASANII blink.gif

Servus iubita!
Nu te mai agita cu cantarul.
Incerca sa te bucuri de sarbatori, prima cantarire de face dupa sf.Ion. cheer.gif
Hia zambeste ca toti suntem grasi dupa Craciunul asta, io mai am si un dita mai buboiul la gura ca mi-a fost pofta sa gust carnatzii )).gif
Te pupicesc si iti doresc un an mai bun, liniste si echilibru pentru 2007 sa te bucuri de Mocutza.
Stiu ca o sa iei cea mai buna hotarare in legatura cu postul pupic.gif
An nou fericit!
Nessie
Lacry, are dreptate Amalia! pupic.gif Nu te mai gandi la cantar, scumpa! hug.gif Gandeste-te doar sa te simti bine si sa mananci in limitele normalului! Dupa 1 ianuarie, o saptamana o tinem orbeste cu dieta (adica fara sa ne cantarim )).gif ) si apoi urmeaza cantarirea oficiala. grin.gif Eu asa am de gand sa fac!
Tu ce mai faci cu jobul? ai liber acum?

Sanatate multa! pupic.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 27-12-2006, 01:59 PM) *

Lacry, are dreptate Amalia! pupic.gif Nu te mai gandi la cantar, scumpa! hug.gif Gandeste-te doar sa te simti bine si sa mananci in limitele normalului! Dupa 1 ianuarie, o saptamana o tinem orbeste cu dieta (adica fara sa ne cantarim )).gif ) si apoi urmeaza cantarirea oficiala. grin.gif Eu asa am de gand sa fac!
Tu ce mai faci cu jobul? ai liber acum?

Sanatate multa! pupic.gif

Servus, Gabitule. pupic.gif Sunt acasa pentru ca bona cica ar avea gripa... dry.gif Dupa ce mi-a cerut toti banii pentru decembrie pe 15, cand i-am dat avansul si dupa ce i-am dat si "prima" de Craciun... si-asa o platesc mult pentru cele 7 ore pe zi cat sta cu copilul... de fapt, 6 ore jumate... cica are o tuse "seaca" dry.gif
las' ca gasesc eu alta devil.gif

La serviciul actual ma mai duc pana pe 25 ianuarie. Apoi, le zic ca reintru in CIC. Ma duc sa-mi incerc norocul dincolo. Este absolut necesara o schimbare in viata profesionala. Am toate motivele .sa o fac!
Nessie
ma bucur ca incerci un nou job, chiar daca ai inca bb-lul micut! floare.gif Bafta multa! pupic.gif

Nu prea imi place semantura ta! wacko.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 27-12-2006, 03:57 PM) *

ma bucur ca incerci un nou job, chiar daca ai inca bb-lul micut! floare.gif Bafta multa! pupic.gif
Nu prea imi place semantura ta! wacko.gif

)).gif )).gif

o schimb cand incep dieta blum.gif
Melcu'
Buna, Lacry!

Aud ca si tu ai probleme cu bona. Eu zic sa aci ce am facut eu. Am impresia ca are aceleasi simptome ca a mea. Of, bonele astea sunt o categorie sociala aparte. Pentru tine cred ca e si mai greu, ca ai inceput si serviciul.

Dar sa ii dau si eu cu urarile: sa ai sarbatori fericite (cate au mai ramas), sa ai un An Nou cat mai bun, cu sanatate, fericire, belsug, un job mai bun si 11 kg in minus! Si multa sanatate si lui Mocutz!
buretel
LA MULTI ANI draga mamica de Mocutz! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif

Imagine

Multumesc tare mult pt urari! pupic.gif Sper ca anul care vine sa-ti aduca multe impliniri pe plan profesional, asa cum iti doresti! give_rose.gif
Lacry
Imagine

La multi ani tuturor va ureaza Lacri si Alec!

Imagine
Sexymom
Iti doresc un an mult mai bun decat cel de acum, sa iti aduca satisfactii si mult succes. pupic.gif
otilici
UN AN NOU FERICIT !!!

va ureaza Otilia si Norbi

party.gif drinks.gif
Lacry
CITAT(otilici @ 01-01-2007, 01:14 PM) *

UN AN NOU FERICIT !!!

va ureaza Otilia si Norbi

party.gif drinks.gif

Mai ieri erai gravida! wow, sa-ti traiasca!
Un AN Nou FERICIT iti doresc alaturi de prunc si sot pupic.gif
otilici
Eh ieri...mie mi se pare de parca ar fi trecut un an de atunci blum.gif baby.gif
pupic.gif
Lacry
De maine incep dieta! Si serviciul sad.gif
Sper sa duc la bun sfarsit tot ce mi-am propus la serviciul actual. Si sa-l incep si pe celalalt, de la 1 februarie... nu stiu daca o sa reusesc.
Important insa este sa-mi cresc Moaca si sa fie sanatoasa si vesela, in barlogul nostru(a se citi camin)
Daca reusesc sa si slabesc, ma declar un om fericit! )).gif
otilici
Ai dreptate Lacry,sanatatea puiutului si bunastarea familiei e pe primul plan,
Multa bafta la dieta,si eu ma alatur peste vreo 2-3 zile,cand mi se termina ingrasacioasele din casa.
Tulip
Lacry,succes!!!!!!! cheer.gif
julyalina
pupic.gif Lacry hug.gif
multumesc mult pentru urari ! avand in vedere ca asta este prima mea vizita pe anul asta iti doresc ca anul acesta sa fie unul plin de realizari profesionale si mai ales personale si sa te bucuri de Mocutza hug.gif
si sa ne mai bucuri si pe noi din cand in cand povestindu-ne ce mai face sau aratandu-ne poze cu el pupic.gif succes mult cu dieta hug.gif

am vazut la Nessie in jurnal ca ai pierdut un link blum.gif uite-l iconite hug.gif
Lacry
CITAT(julyalina @ 03-01-2007, 11:36 AM) *

pupic.gif Lacry hug.gif
multumesc mult pentru urari ! avand in vedere ca asta este prima mea vizita pe anul asta iti doresc ca anul acesta sa fie unul plin de realizari profesionale si mai ales personale si sa te bucuri de Mocutza hug.gif
si sa ne mai bucuri si pe noi din cand in cand povestindu-ne ce mai face sau aratandu-ne poze cu el pupic.gif succes mult cu dieta hug.gif

am vazut la Nessie in jurnal ca ai pierdut un link blum.gif uite-l iconite hug.gif

multumesc!

ia' sa-mi pun aici calculul Ellei, ca la neuroni se posteaza mult si caut apoi de damblaugesc lol.gif

50 gr calamar = 0,5p
- prajeala de la calamar = 1p
- surimi prajit = 7p (eu l-as pune ca pestele prajit)
- snitel prajit = 5 p

mult rau, de la prajeala asta
Pai daca intai am mancat si dupa aia m-am documentat! dry.gif
Tulip
Lacry,mai vorbim peste o saptamana,doua...... wink1.gif ai sa vezi ce-ti va intra numaratul si cantaritul alimentelor in sange...... )).gif )).gif )).gif
Nessie
Felicit duamna pentru curajul de a se apuca de numarat! give_rose.gif M-am apucat si eu, dar in gand pentru moment. Imi trebuie putin timp sa ma organizez, sa imi fac liste, planuri, abonament la sala etc. grin.gif Sa stii ca o sa fiu cu ochii pe tine! pupic.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 03-01-2007, 07:20 PM) *

Felicit duamna pentru curajul de a se apuca de numarat! give_rose.gif M-am apucat si eu, dar in gand pentru moment. Imi trebuie putin timp sa ma organizez, sa imi fac liste, planuri, abonament la sala etc. grin.gif Sa stii ca o sa fiu cu ochii pe tine! pupic.gif

PAI ATUNCI HAI SA FIU SI IO CU OKII PE TINE naughty.gif

Deocamdata sunt cam dezorientata cu calculul, dar ma obisnuiesc eu wink1.gif
Pisik
Lacry, succes la numarat! WW e o dieta super si sa stii ca, asa cum spuneau toate fetele, o sa iti intre in sange numaratul, o sa vezi! Noi suntem aici sa te sustinem pupic.gif
Lacry
CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 12:30 AM) *

Lacry, succes la numarat! WW e o dieta super si sa stii ca, asa cum spuneau toate fetele, o sa iti intre in sange numaratul, o sa vezi! Noi suntem aici sa te sustinem pupic.gif

Multumesc, suna incurajator, sunt entuziasmata, yeeeee! cheer.gif
Lacry
o cafea........... 0,5 p
un suc proaspat de portocale 0.5 l.........2,5 p

Pana acum, 3 pct. dry.gif
Tulip
Lacry,nu ai punctat cam ult sucul ala? unsure.gif unsure.gif
Pisik
CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 01:17 PM) *

o cafea........... 0,5 p

e mult punctat sucul. si dimineata mananca mancare! nu cafea si suc! hai ca nu te cert hug.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 01:59 PM) *

Lacry,nu ai punctat cam ult sucul ala? unsure.gif unsure.gif

pai un punct 200ml...eu am baut 500ml

CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 02:55 PM) *

CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 01:17 PM) *

o cafea........... 0,5 p

e mult punctat sucul. si dimineata mananca mancare! nu cafea si suc! hai ca nu te cert hug.gif

n-apuc, ca bona vine la ora fixa si sta inca un sfert de ora in baie...plec nemancata la servici. da' o sa-mi iau de-acum ceva in drum spre servici naughty.gif
Lacry
Bilant final:

50 gr. Ridichi de luna……0p
100 gr. Branza 0% cu marar si ceapa…. 1,7 p
Cafea+suc proapat …1,5p
2 felii paine alba 40 gr……. 2p
Mar+portocala 300 gr…….0p
Albitura fiarta 100gr………0p
Un iaurt 0.1% fat………1,5p
Un ou fiert………..2p
10gr. Camembert….1p
O lingura piure cartofi……1p
70 g sardine in sos tomat……………3p
Salata verde&sfecla rosie&ulei masline……………0,5p
Inca 30 g sardine…………………1p
100g mar, extrafructe………1p

Total: 16,2

Tulip
Bravoooooooooooooooooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif
julyalina
CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 10:23 PM) *

n-apuc, ca bona vine la ora fixa si sta inca un sfert de ora in baie...plec nemancata la servici. da' o sa-mi iau de-acum ceva in drum spre servici naughty.gif

'neatza Lacry floare.gif
da' ce face bona ta in baie atata timp? blink.gif face baie la tine?
Tulip
CITAT(julyalina @ 05-01-2007, 08:55 AM) *

CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 10:23 PM) *

'neatza Lacry floare.gif
da' ce face bona ta in baie atata timp? blink.gif face baie la tine?

lol.gif lol.gif lol.gif
buna intrebare....

Neata,Lacry!
Nessie
Lacry, ma bucur ca merge cu numaratul, dar am si eu niste nelamuriri cu privire la meniul tau: de ce ai punctat 0,5 cafeaua? huh.gif Ai pus 1/2 de lingurita de zahar? Poti pune indulcitor sau miere (e gratis o lingurita) daca nu o poti bea amara si mai economisesti cate ceva. Cate puncte ai voie pe zi? 16p e cam putin, nu crezi?

Va pup! pupic.gif Spor la toate!
Lacry
CITAT(Nessie @ 05-01-2007, 02:33 PM) *

Lacry, ma bucur ca merge cu numaratul, dar am si eu niste nelamuriri cu privire la meniul tau: de ce ai punctat 0,5 cafeaua? huh.gif Ai pus 1/2 de lingurita de zahar? Poti pune indulcitor sau miere (e gratis o lingurita) daca nu o poti bea amara si mai economisesti cate ceva. Cate puncte ai voie pe zi? 16p e cam putin, nu crezi?

Va pup! pupic.gif Spor la toate!

merge, merge... cheer.gif
e chiar interesant! )).gif
cafeaua era cu zahar si cu lapte, d-aia am punctat 0,5
Nu stiu cat zahar si cat lapte, ca era de la automatul firmei unde lucrez

Nessie, tu ce dieta tii????
Nessie
Tot ww-ista si eu, Lacry! blum.gif Mie imi e greu ca inca nu am cantar... m-am obisnuit din ochi cat de cat, dar la unele lucruri ingrasacioase si mici se greseste foarte usor. doh.gif
Lacry
meniu final:
Fructe 300g…….0p
Chifla graham 59gr…….2p
Paine alba 30g…………1,5p
17gr branza topita 13% grasime…………0,5p
100gr sardine sos tomate…………….4p
100gr. Fasole fiarta cu marar si ceapa………1p
Iaurt o,1% fat, 150gr………………1,5p
130 gr.fasole fiarta cu ceapa si bulion……1,5p
30gr. Carne porc afumata…………1p
O ceasca paste fierte……………..2p
O lingurita smantana…………..0p
O lingurita bullion……………….0p
100gr. Extrafruct……..1p
Salata verde……0p

Total 16p

Sper ca e corect. Nu mai indraznesc sa rog pe cineva sa verifice sorry.gif
ina_ceva
Lacry, ce cantitate de fasole ai pus la fiert? fasolea alba are 350 calorii, 1.5grasime la 100 de grame.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.