CITAT(luchi @ 11-01-2007, 11:13 AM)

Pup mama de mocuta razacioasa!
te tii de regim, nu gluma! Ma bucur ca deja simti rezultatele, la mine ww nu a dat gres cam niciodata, cred, singura problema a fost lipsa mea consecventa.
Vroiam sa te intreb ceva, pe tine si pe mamicile care-ti scriu in jurnal

: cum de ieri sunt matusica, ma gandeam la prima vizita pe care o voi face sa-mi vad nepotelul, ce cadouri as putea sa-i duc (stiu ca parintii au fost superstitiosi, n-au vrut sa cumpere nimic dinainte) - hainute, ceva mai util (port-bebe, ceva? ), si...ceva pentru mamica. Numai pentru ea :0 . Ma gandeam la produse de ingrijire, creme antivergeturi si chestii de acest gen - e prea mult?
Tie (voua) ce v-ar fi placut sa primiti?

tema de dezbatere.

pupici!
Salutare, matusica!
In prima faza,dupa nastere, pe mamica n-o intereseaz decat puiul ei. Eu abia acum, o data cu dieta, am inceput sa folosesc produse cosmetice. Adica noche&dya pentru vergeturi, ROC pentru fermitate si ROC pentru celulita + mustela pentru hidratare...
Pentru copil:
-daca optezi pentru produse cosmetice, cele mai bune sunt Mustela, in decembrie chiar erau la reducere la magazinele Help Net. Sunt cele mai faine si miros super!
-daca optezi pentru hainute, cele mai practice sunt body-urile, cu sau fara labuta, cu capse care se incheie in fata, nu in spate; neaparat se iau pentru varsta mai mare, daca e nou nascut iei pentru 1 luna, daca are o luna, iei marime pentru 3 luni si tot asa, tinand cont si de anotimp. Eu am primit la botez multe lucruri pentru 6 luni,de vara, copilul meu avand 6 luni pe 30 noiembrie... ce dreak sa fac cu ele in noiembrie!
-daca optezipentru jucarii, alea le lasi pentru maitarziu, cand e foarte mic doar o zornitoare iieste de folos.
Inele de dentitie las-o pe mama sa le ia cand osa fie cazul. Eu am vreo 10 inele, nici unul folositor.