Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 05-01-2007, 11:30 PM) *

Lacry, ce cantitate de fasole ai pus la fiert? fasolea alba are 350 calorii, 1.5grasime la 100 de grame.

nu stiu, caci am cantarit fasolea fiarta si am luat punctajul din lista pentru fasole fiarta... crezi ca n-am punctat bine? Daca ar fi cum zici tu, ar insemna 7,5p, dar poate ca asta e punctajul pentru fasole uscata, nefiarta.. ce ici?

Am pedalat 15 minute intens, asa ca, pot sa scad 2 puncte, nu?

M-am uitat inca o data, am pus punctajul de la fasole la conserva, 100gr...........1p
100 gr. fasole fiarta o fi mai mult? blink.gif Ca aia de la conserva sigur e fiarta...
Tulip
parerea mea ca ai punctat ok fasolea.....desi nu-s 100%,nu prea pap eu fasole cand sunt la dieta sad.gif (mie-mi place cu afumatur,ceapa si paine proaspata blushing.gif )
Lacry
CITAT(Tulip @ 06-01-2007, 01:07 AM) *

parerea mea ca ai punctat ok fasolea.....desi nu-s 100%,nu prea pap eu fasole cand sunt la dieta sad.gif (mie-mi place cu afumatur,ceapa si paine proaspata blushing.gif )

ok, thanks give_rose.gif and pup pupic.gif
ina_ceva
Valorile date erau pentru fasole nefiarta, scuze ca nu am precizat doh.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 06-01-2007, 10:20 AM) *

Valorile date erau pentru fasole nefiarta, scuze ca nu am precizat doh.gif

neata,
multumesc give_rose.gif
Sa ai un WE placut pupic.gif
ina_ceva
Lacry, m-am uitat mai atent in lista si am gasit: Linte , Fasole boabe uscata - fierte 1 lingura 0,5p.

unsure.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 06-01-2007, 11:29 AM) *

Lacry, m-am uitat mai atent in lista si am gasit: Linte , Fasole boabe uscata - fierte 1 lingura 0,5p.

unsure.gif

Inseamna ca in loc de un punct am 2 pentru fasole, caci erau cam 4 linguri. Cred ca dintr-o lingura de fasole uscata rezulta cam 2 fierte...

Meniul de azi:
40gr.paine…………..2p
70gr. Carne manzat fiarta……………2,5p
100gr. Branza cu smantana fagaras……………4p (calculate dupa kcal si lipide)
150g pastrav cuptor………………..3p
1 lingurita ulei………1p
75g macrou afumat……………..3,5p
100g paste fierte…………..2p
Salat morcov, ridiche neagra, sfecla rosie…….0p

total : 18p

Tulip
Lacry,cum faci pastravul la cuptor? wink1.gif wink1.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 06-01-2007, 09:06 PM) *

Lacry,cum faci pastravul la cuptor? wink1.gif wink1.gif

IL PUN CU 2 LINGURITE DE ULEI, UNA DE OTET, APA, CONDIMENTE.
IESE MAI MULT FIERT....DAR MIE-MI PLACE naughty.gif
otilici
Buna Lacry,am intrat sa-ti urez multa bafta la WW,vad ca esti tare constiincioasa.Ai sa dai jos frumos,ai sa vezi.
pupic.gif

Printisorul ce face?E cumintel?Papa bine?
Lacry
CITAT(otilici @ 06-01-2007, 11:41 PM) *

Buna Lacry,am intrat sa-ti urez multa bafta la WW,vad ca esti tare constiincioasa.Ai sa dai jos frumos,ai sa vezi.
pupic.gif

Printisorul ce face?E cumintel?Papa bine?

Al meu nuuuuu... nu prea vrea sa se diversifice. Las' ca ai s-ajungi si tu acolo. Sper sa nu ai probleme ca mine, pruncul meu este un mofturos fara pereche.
Am trecut la un plan serios de diversificare, ca nu-i de glumit! Nu vrea sa manance legume, carnita si ou deloc. Azi am incercat sa-i dau pastrav fiert mixat cu lapte( am avut unda verde de la pediatru) si a urlat si l-a scuipat mad.gif
Nu stiu ce e mai complicat; sa-mi gatesc mie tot felul de salate si combinatii de mancaruri calculand puncte sau sa-i gatesc lui tot soiul de combinatii ca sa am succes cu diversificarea!!!
Numai asta am ajuns sa fac, cand nu sunt la servici blink.gif
otilici
Of,Lacry...ce batai de cap ai tu cu diversificarea asta...Eu am noroc ca deocamdata am mult lapte si daca tot asa o sa am si mai incolo,pana la 6 luni am vreme sa-l tot diversific blum.gif .Deocamdata e un pofticios,asa soarbe de cu pofta siropurile contra colicilor si de multe ori chiar si ceaiul.Mai nou cand ne simte cand mancam si asa face niste mutrite de pofta de parca nu-mi pica bine mancarea cand il vad.Tare curioasa is cum va fi cand intr-adevar va trebui sa pape si el mancare...
Lacry
Neatza, si in jurnalul meu yahoo.gif
5g Kaiser……………………….0,5p
3 oua prepelita cu o lingurita smantana si gogosar……….1,5p
50g branza cu smantana fagaras………………..1p
40g paine neagra………………………………….2p

Mic dejun de 5 puncte wink1.gif
Tulip
Lacry,oul de prepelita ce gust are?ca un ou normal? blink.gif
otilici
Bravo Lacry! Ce gatesti bun la pranz?
Lacry
CITAT(Tulip @ 07-01-2007, 02:42 PM) *

Lacry,oul de prepelita ce gust are?ca un ou normal? blink.gif

yeap! doar ca-i mai dietetic. Un ou de prepelita e mititel, daca pui 3 oua nu face cat unul de gaina )).gif Cred ca 4 sau 5 oua sunt echivalentul unuia de gainusa naughty.gif
Lacry
CITAT(otilici @ 07-01-2007, 04:26 PM) *

Bravo Lacry! Ce gatesti bun la pranz?

Am preparat o salata de cartofi cu macrou afumat si ceapa, dar i-am dat-o sotului )).gif Cartofii au prea multe puncte si nu ma omor dupa ei.
O salata de vinete cu putin ulei de masline si ceapa care a iesit super, caci am facut-o cu blenderul vertical. Noroc cu asta mic, ca mi-am luat blender vertical, mai aveam vreo doua, dar erau prea mari si ma enervam, de aceea nu-l foloseam. Pe asta il folosesc scum si pentru noi, astia mari, si tare-i util wink1.gif
Apoi am facut un tort nemtesc cu branza. Bun-bun.

Cum mi-am consumat eu restul de 14 puncte:

75g pastrav............2p
20 gr. paine............1p
salata de vinete.......0p
o lingurita ulei masline...1p
o felie de tort nemtesc...10p

Am luat absolut toate ingredientele tortului nemtesc si mi-a iesit un total de 63,87p
Am mancat o optime din el si inca o faramitza yahoo.gif
Nu mai biciclesc asta seara pentru ca e duminica si vreau sa-mi tihneasca! blum.gif
himere2005
lacry, mai vorbim, nu prea am timp
otilici
Lacry,cartofii nu au multe puncte!
cartofi fierti - pana la saturatie - 2p
luchi
pupic.gif uau!
In primul si in primul rand "La multi ani!"

In al doilea rand, felicitari ca ai ales ww! imi plac meniurile tale, vad ca ai multe legume, si mai ales peste..miammm..

In al treilea rand, nu bucuri si sufletelele unor potentiale viitoare mamici cu poze cu mocuta? )).gif

Te pup, fie ca anul asta sa-ti mearga toate din plin! pupic.gif
Tulip
Neata,Lacry!ce o sa papi azi? blum.gif blum.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 08-01-2007, 12:48 PM) *

Neata,Lacry!ce o sa papi azi? blum.gif blum.gif

E ora 17.20 asa ca, nu mai pot raspunde cu buna dimineata! )).gif

Meniu:

cafea fara lapte, fara zahar,fara cofeina, doar o "zama" chioar cu aroma de cafea )).gif ....0p
napolitana dietetica 40g...........4p
paine 40g..............................2p
pateu pui 120g....................5,7p
200g fructe.......................0p
Pentru seara imi fac:

salata andive cu o lingurita ulei masline si un strop de otet..........1p
salata sfecla rosie cu ridiche neagra......0p
ton in suc propriu, conserva, ceapa verde................3p
paste fierte 100g.............1,8p

total 17,5p
Lacry
Biciclesc unsfert de ora, mai adaug un iaurt light la meniu si raman cu 17,3p

Iaurtul light de 175g parca era 1,8p

Am gasit, iaurtul 1,5p.Raman cu 17p pe ziua de azi cheer.gif
Lacry
Mic dejun:

cafea fara lapte, fara zahar, fara cofeina.........0p
o saisprezecime tort cu branza.........................4p

am mancat si lactate cu aceasta ocazie smile.gif
Nessie
"o saisprezecime tort cu branza" lol.gif Asta a fost buna.Felicitari pentru meniu si pentru sport si pentru VOINTAAAAAAA! cheer.gif Imi place foarte mult de tine cand te vad asa hotarata! pupic.gif Eu o mai zbarcesc, dar e din ce in ce mai bine! grin.gif

Va pup si va doresc o zi frumoas! pupic.gif
julyalina
pupic.gif lacry
CITAT(Lacry @ 07-01-2007, 01:02 AM) *

am incercat sa-i dau pastrav fiert mixat cu lapte( am avut unda verde de la pediatru) si a urlat si l-a scuipat mad.gif

mie nu-mi suna bine amestecul asta wacko.gif nu ma mir ca l-a scuipat blum.gif peste cu lapte? nu-mi place nici mie dara lui mocutza huh.gif
da-i peste pasat dar fara lapte smile.gif parerea mea care este blum.gif
pupic.gif mamicuza si pupic.gif mocutza
Lacry
Meniul meu de azi:

prajitura cu branza 4p
100g ceafa presata 8,5p
100g pastrav cuptor 2p
2 lingurite ulei 2p
100gr. ficat pui la cuptor 2,5p
20g paine graham 1p

CITAT(Nessie @ 09-01-2007, 01:46 PM) *

"o saisprezecime tort cu branza" lol.gif Asta a fost buna.Felicitari pentru meniu si pentru sport si pentru VOINTAAAAAAA! cheer.gif Imi place foarte mult de tine cand te vad asa hotarata! pupic.gif Eu o mai zbarcesc, dar e din ce in ce mai bine! grin.gif

Va pup si va doresc o zi frumoas! pupic.gif

Pai am calculat dupa reteta cate puncte avea torul ala cu branza pe care l-am facut duminica... avea 63,87p, l-amimpartit in 8, si am luat jumatate dintr-o... optime lol.gif
restul l-am dat la colegele de birou, ca sa nu ma mai tenteze )).gif Sa se ingrase ele devil.gif
Ma bucur ca si la tine este din ce in ce mai bine! Sambata ma cantaresc iara si atunci voi schimba si tickerul wink1.gif

CITAT(julyalina @ 09-01-2007, 01:58 PM) *

pupic.gif lacry
CITAT(Lacry @ 07-01-2007, 01:02 AM) *

am incercat sa-i dau pastrav fiert mixat cu lapte( am avut unda verde de la pediatru) si a urlat si l-a scuipat mad.gif

mie nu-mi suna bine amestecul asta wacko.gif nu ma mir ca l-a scuipat blum.gif peste cu lapte? nu-mi place nici mie dara lui mocutza huh.gif
da-i peste pasat dar fara lapte smile.gif parerea mea care este blum.gif
pupic.gif mamicuza si pupic.gif mocutza

am incercat si fara; nici o sansa sad.gif
Tulip
deci se vad ceva-ceva schimbari la cantar? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 09-01-2007, 05:27 PM) *

deci se vad ceva-ceva schimbari la cantar? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

S-au vazut la 3 zile dupa inceperea dietei, adica sambata trecuta, dar nu ma mai sui pe cantar pana sambata care vine smile.gif
Tulip
abia astepti sa schimbi ceva la ticker,nu??? naughty.gif naughty.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 09-01-2007, 08:11 PM) *

abia astepti sa schimbi ceva la ticker,nu??? naughty.gif naughty.gif

DE SCHIMBAT SCHIMB SIGUR, acu' depinde cat scade... dry.gif

Am votat-o pe Timeea cu constinciozitate smile.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 09-01-2007, 10:19 PM) *

give_rose.gif give_rose.gif
julyalina
'neatza mamicutza pupic.gif
ce face mokul? papa sau face nazuri?

Tulip, si io am votat-o pe Timeea smile.gif
by the way ... de ce nu-l inscrii si pe mokutza? ca face pereche frumoasa cu Timeea blum.gif si io ii votez pe amandoi pupic.gif
luchi
CITAT(Lacry @ 10-01-2007, 12:19 AM) *

DE SCHIMBAT SCHIMB SIGUR, acu' depinde cat scade... dry.gif

hi hi hi, ce de vesti bune!

p.s. Si eu am votat-o pe Timea wink1.gif
Tulip
multumesc,fetelor! give_rose.gif give_rose.gif
Lacry
vOTAM, VOTAM IN CONTINUARE!

DA, O SA-L INSCRIU SI PE MOCUTZA, DAR EU N-AM TIMP SA URMARESC SI NICI NU POT VEDEA CATE VOTURI SUNT...SUNT LA SERVICI ACUM..OFOFOF

Meniu azi:
60g sunca presata....4,5p

In drum spre casa imi iau iaurturi la greu, ca sa bag si lactate!

O zi frumoasa tuturor!
Sexymom
Lacry daca vrei sa ii bagi in alimentatie peste ( vb de bebe)incearca la ora 14 preparandu-l in felul urmator:
100 g peste slab, fara oase, 1 lg de orez,2 lg paste de rosii, un strop de sare si un pic de lamaie. Ca o ciorbita practic dar un pic mai groasa. Dupa care le poti pasa daca nu mananca bucatele.Sunt sigura ca ii va face placere sa manance.
Lacry
CITAT(Sexymom @ 10-01-2007, 01:49 PM) *

Lacry daca vrei sa ii bagi in alimentatie peste ( vb de bebe)incearca la ora 14 preparandu-l in felul urmator:
100 g peste slab, fara oase, 1 lg de orez,2 lg paste de rosii, un strop de sare si un pic de lamaie. Ca o ciorbita practic dar un pic mai groasa. Dupa care le poti pasa daca nu mananca bucatele.Sunt sigura ca ii va face placere sa manance.

oki, mami cea sexoasa, asa o sa-l prepar.
Nu mai stiu ce sa ma fac cu el, azi nici fructe n-a vrut, numai cat vede lingurita si se cutremura de scarba di trage fermoarul la gura dry.gif

Azi m-am luat de bona, ca-i zicea "afurisit", si cand am insistat, cica a spus-o in gluma.... Am rugat-o sa renunte la vocabularul cel colorat.

Meniu azi:

60g sunca presata....4,3p
80g ficat la cuptor....2p
200g mere....0p
100g telina si pastarnac fierte...0p
150g iaurt light Danone 0,1% grasime...1,1p (calculat dupa valori ambalaj)

total: 7,4p

Voi face ciuperci dupa reteta Ellei. Niste paste integrale cu nitica smantana. Salate legume. Mai vad eu ce...
Pisik
Ai papat putin mamica de razacios, 4,6p pana la ora asta e infim. Bataita! Dar te reglementezi pana diseara, da? pupic.gif
Lacry
CITAT(Pisik @ 10-01-2007, 07:13 PM) *

Ai papat putin mamica de razacios, 4,6p pana la ora asta e infim. Bataita! Dar te reglementezi pana diseara, da? pupic.gif

Pisik, am gresit iar calculul sad.gif

Am 7,4 puncte. De fapt, am timp foarte putin din cauza micutului, de aceea ma uit fugitiv in liste sad.gif

Da, completez azi cel putin pana la 16p din 19p, ma mai inspir de la voi pupic.gif
Lacry
60g sunca presata....4,3p
80g ficat la cuptor....2p
200g mere....0p
100g telina si pastarnac fierte...0p
150g iaurt light Danone 0,1% grasime...1,1p (calculat dupa valori ambalaj)
10g paine.....0,5p
somon afumat....2,2p
ceapa verde...0p
2 lingurite ulei....2p
1 lingurita bulion...0p
10g zahar....0,7p
250ml lapte 0,1%grasime....1,5p
40g carne slaba pork fiarta....1,5p
praf budinca caramel.....1,5p (calculat dupa ambalaj)
extrafructe....1p

total.....18,3p din 19

luni....17 din 19
marti... am uitat, tre' sa ma uit in jurnal )).gif
azi: 18,3 din 19

nu mai stiu ce-am facut ieri... parca adunasem 20p si biciclisem de 2, apoi am mancat extra fruct
deci, fara economii

total economii: 2,7
luchi
pupic.gif Pup mama de mocuta razacioasa!
te tii de regim, nu gluma! Ma bucur ca deja simti rezultatele, la mine ww nu a dat gres cam niciodata, cred, singura problema a fost lipsa mea consecventa. blushing.gif

Vroiam sa te intreb ceva, pe tine si pe mamicile care-ti scriu in jurnal wink1.gif : cum de ieri sunt matusica, ma gandeam la prima vizita pe care o voi face sa-mi vad nepotelul, ce cadouri as putea sa-i duc (stiu ca parintii au fost superstitiosi, n-au vrut sa cumpere nimic dinainte) - hainute, ceva mai util (port-bebe, ceva? ), si...ceva pentru mamica. Numai pentru ea :0 . Ma gandeam la produse de ingrijire, creme antivergeturi si chestii de acest gen - e prea mult?

Tie (voua) ce v-ar fi placut sa primiti? smile.gif tema de dezbatere. blum.gif
pupici!
ina_ceva
Lacry,
*la paine, punctajul pentru 10gr e de 0.4p
*la zahar, daca scazi linguritza pe care ai voia sa o papi zilnic, gratis, ramane doar 0.3p
*la somon afumat cred ca stii: 60gr - 2p (voiam doar sa fiu sigura floare.gif )
*laptele potzi sa-l punctezi 1p-1.2p
*carnea de porc e 1.2p la 40gr

Ai castiga 1p astfel grin.gif

Sper sa nu te superi pentru cele de mai sus give_rose.gif

3 alimente cu 0p pe zi
Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.

1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile
amalia0701
Pup mamica si moaka ei!
Sa aveti un an bun pupic.gif
crissy
cheer.gif La multi ani si spor la numarat si la slabit.
Ce-ti mai face odorasul?
Lacry
CITAT(luchi @ 11-01-2007, 11:13 AM) *

pupic.gif Pup mama de mocuta razacioasa!
te tii de regim, nu gluma! Ma bucur ca deja simti rezultatele, la mine ww nu a dat gres cam niciodata, cred, singura problema a fost lipsa mea consecventa. blushing.gif

Vroiam sa te intreb ceva, pe tine si pe mamicile care-ti scriu in jurnal wink1.gif : cum de ieri sunt matusica, ma gandeam la prima vizita pe care o voi face sa-mi vad nepotelul, ce cadouri as putea sa-i duc (stiu ca parintii au fost superstitiosi, n-au vrut sa cumpere nimic dinainte) - hainute, ceva mai util (port-bebe, ceva? ), si...ceva pentru mamica. Numai pentru ea :0 . Ma gandeam la produse de ingrijire, creme antivergeturi si chestii de acest gen - e prea mult?

Tie (voua) ce v-ar fi placut sa primiti? smile.gif tema de dezbatere. blum.gif
pupici!

Salutare, matusica! )).gif

In prima faza,dupa nastere, pe mamica n-o intereseaz decat puiul ei. Eu abia acum, o data cu dieta, am inceput sa folosesc produse cosmetice. Adica noche&dya pentru vergeturi, ROC pentru fermitate si ROC pentru celulita + mustela pentru hidratare...

Pentru copil:

-daca optezi pentru produse cosmetice, cele mai bune sunt Mustela, in decembrie chiar erau la reducere la magazinele Help Net. Sunt cele mai faine si miros super!

-daca optezi pentru hainute, cele mai practice sunt body-urile, cu sau fara labuta, cu capse care se incheie in fata, nu in spate; neaparat se iau pentru varsta mai mare, daca e nou nascut iei pentru 1 luna, daca are o luna, iei marime pentru 3 luni si tot asa, tinand cont si de anotimp. Eu am primit la botez multe lucruri pentru 6 luni,de vara, copilul meu avand 6 luni pe 30 noiembrie... ce dreak sa fac cu ele in noiembrie!
-daca optezipentru jucarii, alea le lasi pentru maitarziu, cand e foarte mic doar o zornitoare iieste de folos.
Inele de dentitie las-o pe mama sa le ia cand osa fie cazul. Eu am vreo 10 inele, nici unul folositor.
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 11-01-2007, 01:02 PM) *

Lacry,
*la paine, punctajul pentru 10gr e de 0.4p
*la zahar, daca scazi linguritza pe care ai voia sa o papi zilnic, gratis, ramane doar 0.3p
*la somon afumat cred ca stii: 60gr - 2p (voiam doar sa fiu sigura floare.gif )
*laptele potzi sa-l punctezi 1p-1.2p
*carnea de porc e 1.2p la 40gr

Ai castiga 1p astfel grin.gif

Sper sa nu te superi pentru cele de mai sus give_rose.gif

3 alimente cu 0p pe zi
Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.

1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile

ok, multumesc! give_rose.gif Ei, cum o sa ma supar? Ma bucur ca-mi supervizeaza cineva meniul )).gif
Lacry
Meniul de azi:

20gr. branza cu mucegai 2p
1 triunghi fitness 0,8p
30g paine 1,5p
somon afumat 50gr. 2p
iaurt Danone 0,1 % grasime 1,1p
ton bucati in saramura 185 gr 3,18p
30gr. paste integrale 1,78p
2 linguri smantana 12% grasime 1p

pudding 3,7p

total: 17,06

economie:
1,94

total economii: 4,64

sunt de-a dreptul caraghioasa cu zecimalele astea tease.gif ..asa mi-a iesit! Si-am luat 2 zecimale ca la moneda ron grin.gif

CITAT(crissy @ 11-01-2007, 06:11 PM) *

cheer.gif La multi ani si spor la numarat si la slabit.
Ce-ti mai face odorasul?

binisor,multumesc de intrebare...cred ca ne ies dintocii in curand! Dar Elise? Ghidusii, ceva? naughty.gif
Lacry
Meniul de azi:

1 bombo cioco...1p
cafea lapte...0,5p
ton in ulei scurs, cu lamaie multa, 185gr...8p
110gr. surimi...4p
1 lingurita ulei... 1p
150gr. legume inabusite...1p ( calcul dupa valori ambalaj)

Total 15,5p

mai mananc fruct si extrafruct...1p

pedalez 20minute.... -1,5p

n-am lactate, asa ca, mai adaug:
iaurt Danone...1,1p
o nuca....1p
Tulip
felicitari pentru ticker! floare.gif floare.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.