Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Lacry
CITAT(Tulip @ 12-01-2007, 07:20 PM) *

felicitari pentru ticker! floare.gif floare.gif floare.gif

multumesc pupic.gif
Karin
pupic.gif Ma bucur ca esti constiincioasa! FA-MI CEVA SI MIE! laugh.gif
pupic.gif hug.gif Bravo!
crissy
Bravo, deja se vad rezultatele intr-un timp atat de scurt. floare.gif
Lacry
CITAT(Karin @ 12-01-2007, 08:06 PM) *

pupic.gif Ma bucur ca esti constiincioasa! FA-MI CEVA SI MIE! laugh.gif
pupic.gif hug.gif Bravo!

sa-ti insuflu o doza de "incapatanare" lol.gif
Sotul meu asa zice, ca-s incapatanata,nu ca-s ambitioasa! mad.gif

CITAT(crissy @ 12-01-2007, 08:31 PM) *

Bravo, deja se vad rezultatele intr-un timp atat de scurt. floare.gif

multumim, crissy! give_rose.gif eu sper sa nu ma las pe "tanjala".
Peste 2 saptamani macantaresc iar! Si merg inainte cu dieta,desi sapt viitoare e mama la mine si stie sa faca niste placinteeee.....
Andreea-Rodica
Ma bucur pentru tine ca merge asa de bine cu noua dieta. Eu inca am inertie dupa Sarbatori, azi am dat-o un pic in bara, dar sper sa ma redresez. O sa fie greu si in weekend dar nu ma las, lupt cu poftele si ingrasacioasele lol.gif
Va doresc, si tie si lui Mokutz, un weekend minunat! hug.gif hug.gif
Lacry
MD:

o cafea fara cofeina, fara zahar, fara lapte....0p
suc de portocale....1p
un triunghi fitness....1p
20gr. paine......1p
1 lingurita mousse de somon....1p
2 lingurite crema verdeata Philadelphia...1p

total.....5p
Lacry
Meniul meu de azi(disaster! m-am razbunat pe mine pentru ca n-am fost in stare sa iau o decizie in legatura cu casa dry.gif ):

2 cafele fara zahar...0p
un fursec si o saratica...2p
o chifla...2p
un iaurt...1p

ciorba vitel cu bors...2p
placinta dovleac...vreo 20-25p blushing.gif chiar nu stiu de cat am mancat....numai mama e de vina mad.gif

branza de tzara cu smantana de tzara...8p

In ipoteza cea mai sumbra am... vreo 40p!!!! Din 19 sad.gif

Am pedalat 22 min, minus 2p, raman 38p...

Am de economisit 19p sapt. asta, cate 3 maxim pe zi din "abtineri" si mancare cu zerouri )).gif , restul din sport. Cred ca o sa reusesc smile.gif
Pisik
Lacry, nu privi lucrurile asa de sumbru, eu nu cred ca placinta aia avea cum sa aiba 25-30pcte, ca doar nu ai mancat o tava, poate nici jumatate, nu? Cred ca peste juma de tava avea cat zici tu acolo...
LAsa acuma, ai comis-o ai comis-o, azi vei fi mai cuminte wink1.gif
Lacry
Pisik, ai dreptate, dar mai bine economisesc fara sa fie cazul decat sa vad ca n-am rezultate la dieta!

MD:

8 gr. paine...1p
o lingurita icre negre Capelin....1p ?????
cafea...0p
ina_ceva
Lacry, cred ca e de ajuns 0.5p pntru linguritza aia wink1.gif
crissy
Placinta de dovleac drool.gif Preferata mea. Am si eu un bostan in casa, carat de cumatra mea tocmai de la Galati. Sper sa-i vin de hac in curand. O sa fac si eu placinta (dar nu pentru mine... de fapt nu cred ca o sa ma pot abtine sad.gif )si o sa coc o felie pentru Elise. Abia astept sa am un pic de timp liber sa le fac.
Lacry
Meniu provizoriu

o feliuta placinta dovleac 4p
o felie br.topita fitness 1p
chifla soia, 54gr 2p
2ogr.paine 1p
sardine in sos tomat 4p
40 gr. sunca curcan 1p
mere 200gr. 0p
cafea 0p

Total 13p

Mai gatesc ciuperci cu usturoi si vinete cu ceapa. La ciumperci o sa pun niste paste fierte. Toate astea nu trebuie sa depaseasca 3p
amalia0701
Ce cuminte esti mamico pupic.gif
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 18-01-2007, 10:58 AM) *

Ce cuminte esti mamico pupic.gif

Da' nici cu tine nu mi-e rusine!

MD:

baton de slabit ( paine cu cereale integrale) 2p

cafea cu lapte 0.5p
amalia0701
Io chiar m-am speriat:
vezi aici:
Imagine

Imagine
crissy
Dumnezeule blink.gif ce-i aia? Grasime umana??
amalia0701
CITAT(crissy @ 18-01-2007, 01:16 PM) *

Ce are Oprah e un "prapure" uman normal, iar ce are dr. e unul de obez ohmy.gif
Tulip
CITAT(amalia0701 @ 18-01-2007, 01:42 PM) *

CITAT(crissy @ 18-01-2007, 01:16 PM) *

Ce are Oprah e un "prapure" uman normal, iar ce are dr. e unul de obez ohmy.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Andreea-Rodica
Am trecut sa salut o mamica si un Mokutz. hug.gif
Cum merge combinatia WW+Monti? Poate incerc si eu, desi mi se pare tare greu....
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 18-01-2007, 10:55 PM) *

Am trecut sa salut o mamica si un Mokutz. hug.gif
Cum merge combinatia WW+Monti? Poate incerc si eu, desi mi se pare tare greu....

Rodicut, e mai greu, pentru ca nu poti manca oricat...decat fructe si legume, dar adaugi doar un punct in plus...
Macar de ar da rezultate. Eu de sambata pana acum cred ca am slabit doar cu vreo 100g. Dar luni am comis-o rau de tot, am mancat vreo 5 bucati de placinta de bostan si nu stiu cate faina sau cat zahar pusese mama in ele. Abia azi am tinut Monti+WW

Meniu final:

MD: baton cereale integrale....2p (avea cam 50gr.)
doua cafele mici fara cofeina ( deci Monti) cu lapte.... 1p
P: sunca curcan 80g... 2,5p
amestec asiatic legume ( am indepartat morcovul)....1,5p ( 0,5p pentru cateva boabe de mazare si 1p pentru ca avea in continut margarina, desi nu s-a simtit nimic uleios la gust)
omleta doua oua fara ulei....4p
2 linguri spanac cu o lingura iaurt...0,5p
un triunghi fitness...1p
o portie budinca vanilie ( 1/4 dintr-un pachetel Dr. Oetker)...4p
20gr. carne vita conserva....1p
extrafructe si legume...1p

Total: 17,5p

Daca am mancat si fructe si legume peste cantitatea minima adaug un punct, sau 2, unul pentru legume, unul pentru fructe?

Tulip
Lacry,nu ai papat cam putin?te saturi de la atata mancare? unsure.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 18-01-2007, 11:24 PM) *

Mananc mere non-stop. Nu prea ma satur, dar daca tin si Monti adio paine alba, cartofi fierti si paste albe fierte...

Timea e in continuare pe locul 1, asa-i? Acum sunt la vedere voturile primite wink1.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 18-01-2007, 09:50 PM) *

CITAT(Tulip @ 18-01-2007, 11:24 PM) *

Mananc mere non-stop. Nu prea ma satur, dar daca tin si Monti adio paine alba, cartofi fierti si paste albe fierte...

Timea e in continuare pe locul 1, asa-i? Acum sunt la vedere voturile primite wink1.gif

eu nu cred ca as rezista cu Monti blink.gif blink.gif
esti ambitioasa floare.gif
Lacry
luni: 38p; deci 19 in plus bataita.gif
marti: 15p; ramas 14 in plus
miercuri: 17p; ramas 12 in plus
joi: 16p; ramas 9 in plus sad.gif

Ei, dar mai sunt 3 zile pana la sf. saptamanii; v-am spus, cred ca o sa reusesc wink1.gif
Macar sa raman la aceeasi greutate pray.gif ...
Ma mai cantaresc peste 8 zile. Azi aveam exact cat arata tickerul, poate cu 100-200g mai putin. unsure.gif
Pisik
CITAT(Lacry @ 19-01-2007, 01:09 AM) *

luni: 38p; deci 19 in plus bataita.gif
marti: 15p; ramas 14 in plus
miercuri: 17p; ramas 12 in plus
joi: 16p; ramas 9 in plus sad.gif

Ei, dar mai sunt 3 zile pana la sf. saptamanii; v-am spus, cred ca o sa reusesc wink1.gif
Macar sa raman la aceeasi greutate pray.gif ...
Ma mai cantaresc peste 8 zile. Azi aveam exact cat arata tickerul, poate cu 100-200g mai putin. unsure.gif

Bravo Lacry! Iti admir ambitia! pupic.gif
Lacry
Azi am mai calcat si eu pe bec, dar am racit rau, ma simt nasol, asa ca, fiind un om bolnav, sunt scutit azi de la WW blum.gif

Bag niste ceai cu lamaie si miere, paracetamol, si ma fac bine pana maine dimineata. De maine incep iar numaratul wink1.gif

Pana una-alta stau bine, am observat pe propria-mi piele ca, daca tin corect dieta, rezultatele apar negresit.

Maine o sa am discutii urate la servici pentru ca i-am anuntat ca ma reintorc in CIC. Abia astept sa treaca ziua de maine. Adevarul este ca nu ma simt vinovata cu nimic.. adica in lipsa mea angajeaza pe altcineva, cu salariu mai mare, eu "alunec" pe o pozitie ierarhica inferioara, atributii care-mi displac total, de ce as mai face purici acolo?
Vreau sa le spun ca nu ma descurc cu job si cu copil mic. Si-asa ma descurc greu, fiecare zi este o zbatere...
Nici la jobul nou n-o sa-mi fie moale, dar macar acolo o sa-mi placa ( cred) ce-o sa fac cool.gif
ina_ceva
O zi placuta maine, lacry! Sanatate multa!
Spor in continuare la numarat!
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 22-01-2007, 12:43 AM) *

O zi placuta maine, lacry! Sanatate multa!
Spor in continuare la numarat!

multumesc, si tie la fel pupic.gif

Am scapat de discutia cu pricina, adica am avut-o deja smile.gif

Am supravietuit naughty.gif
Nessie
Ce ambitie ai cu dieta! doh.gif Felicitari! cheer.gif Ma bucur Lacry ca ai scapat cu bine! rolleyes.gif Cand incepi la noul loc de munca?
Lacry
Meniu:

iaurt Zuzu..1p
chifla 50gr....2,5p
cafea lapte...0,5p

graham 20gr. ...2p
macrou afumat 100gr....4,5p
jumate ou fiert...1p
jumate banana....0,5p

Total : 12p

Nessie, eu vreau de la 1 februarie, dar pot sa aman pana la 1 martie. Asta-i data limita de la care pot sa incep...ca nu ma asteapta nimeni la infinit smile.gif
Lacry
Continuare meniu;

extrafructe...1p
paine 40gr.....2p
2 linguri fasole batuta...1p
tocanita ciumperci cu usturoi...1p de la o lingurita ulei

Total: 17p din 19p
Lacry
o nuca...1p

total: 18p

Si ma opresc aici. Nu mai pedalez, ca nu ma simt prea bine, cu raceala asta sad.gif
Tulip
Vroiam sa-ti raspund dincolo,dar am uitat....so
da-i lui Alec sa roada coaja de paine.....Timea a papat o groaza de paine(coaja)cand ii ieseau dintii....la jucariile pt. dintisori nici nu s-a uitat.....da la paine nu poate sa se innece(totusi sa ai grija sa nu rupa o bucata maaare wink1.gif ),marul e periculos inca dry.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 22-01-2007, 11:45 PM) *

Vroiam sa-ti raspund dincolo,dar am uitat....so
da-i lui Alec sa roada coaja de paine.....Timea a papat o groaza de paine(coaja)cand ii ieseau dintii....la jucariile pt. dintisori nici nu s-a uitat.....da la paine nu poate sa se innece(totusi sa ai grija sa nu rupa o bucata maaare wink1.gif ),marul e periculos inca dry.gif

Sa stii ca chiar i-am dat sa roada paine zilele astea, dar azi am uitat!
Multumesc pupic.gif

Si noapte buna...
Nessie
Sanatate multa Lacry!
Vroaim sa te intreb ce fel de chifla ai mancat ca vad ca ai punctat 50g cu 2,5p si eu stiam de 2p. unsure.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 23-01-2007, 12:33 AM) *

Sanatate multa Lacry!
Vroaim sa te intreb ce fel de chifla ai mancat ca vad ca ai punctat 50g cu 2,5p si eu stiam de 2p. unsure.gif

chifla cu cereale de la Mega Image, se cheama "kaizer", nu ca ar avea vreo bucatica de carnita in ea )).gif
are si niste seminte prin ea, d-aia am punctat mai mult
julyalina
'neatza mamicutza floare.gif
am trecut si io pe aici sa vad ce mai faci si sa las un pupic.gif pentru micul mokuletz hug.gif
ti-a mai trecut raceala ?
Lacry
Raceala nu mi-a trecut, julyalina, dar nici n-o mai bag in seama )).gif

Multumim pentru vizita pupic.gif

Meniul zilei de azi:

o banana 1p
cafea cu lapte 1p
o prajiturica mica cat o nuca... 2,5p

mar 200gr.....1p
macrou saramura 150 gr....6p
10 gr. paine...0,5p

Total: 12p
Nessie
unsure.gif Lacry, eu nu prea vad mancarea in meniurile tale... Parca ar fi numai gustari si o urma de peste. Mananci suficient? Sa nu te infometezi! Eu prefer sa bag la greu ce e cu puncte putine, dar sa fie stomacul plin. grin.gif

Sanatate multa pentru amandoi! pupic.gif
Lacry
Nessie, nici nu prea am timp de meniuri, sa caut ce e cu puncte putine, sa le prepar... si asta mic baby.gif necesita atentie smile.gif Nu-l pot scapa o clipa din ochi! Iar cu diversificarea lui stau tare prost, iar bona nu reuseste sa-l faca sa manance nici macar cat reusesc eu sad.gif

Multumim pentru grija hug.gif

Meniu final:

o banana 1p
cafea cu lapte 1p
o prajiturica mica cat o nuca... 2,5p

mar 200gr.....1p
macrou saramura 150 gr....6p
10 gr. paine...0,5p

paste fara ou, 45 gr. ..........3p
ciumperci cu condimente...0p
cascaval ras....1p
sunca curcan, 40gr....1p

salata verde si andive cu lamaie...0p
rosie, sfecla rosie cu hrean...0p

Total: 17p din 19
Lacry
extrafructe....1p

Total: 18p smile.gif
Tulip
floare.gif Incredibil,cat de ambitioasa esti! floare.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 24-01-2007, 12:38 AM) *

blum.gif blum.gif

Tulip
CITAT(Lacry @ 23-01-2007, 10:42 PM) *

CITAT(Tulip @ 24-01-2007, 12:38 AM) *

blum.gif blum.gif

wink1.gif wink1.gif
Lacry
Bebelusul meu a inceput sa doarma pe o parte... dar perna e prea joasa si se cam chinuie sad.gif
I-am comandat perna de la Chicco, antisufocare, caci parea mai inalta...e asa de dulce cand doarme ghemuit pe o parte! rolleyes.gif Cei de la bebelusultau.ro nu o au deloc, cei de la treiursuleti.ro nu o au pe stoc... poate cei de la buburuza.com o au... tocmai am finalizat comanda

Cu mancarea stam tot prost. M-am gandit ca poate nu-i place cand e rece... am comandat azi si un castronel termorezistent. Am observat ca mancarea se raceste foarte repede in castronelul de plastic, am incercat sa o pastrez calda tinand-o intr-o cescutza, dr, degeaba... sa vedem castronelul asta ce hram poarta.
lali
neata iubita
vad ca ai probleme cu bebe, poate pot sa te ajut, am si o carticica de retete de bebe daca vrei sa ti-o trimit cu mare drag pupic.gif , iar cu dieta ce sa spun te tii pe pozitii tare, bravoooooooooo
julyalina
'neatza mamicutzo! pupic.gif
vad ca ai probleme cu mancarica lui BB sad.gif dar din pacate nu stiu cum te-as putea ajuta unsure.gif dar iti las un pupic.gif si o hug.gif
la regim nu ma bag pentru ca nu stiu WW si vad ca Nessie este pe pozitie smile.gif pentru ca si mie mi se parea ca nu prea mananci dimineatza si la pranz. dry.gif

pupic.gif
Lacry
CITAT(lali @ 24-01-2007, 10:19 AM) *

neata iubita
vad ca ai probleme cu bebe, poate pot sa te ajut, am si o carticica de retete de bebe daca vrei sa ti-o trimit cu mare drag pupic.gif , iar cu dieta ce sa spun te tii pe pozitii tare, bravoooooooooo

vreau, sigur ca vreau! pupic.gif O ai in format electronic???

CITAT(julyalina @ 24-01-2007, 10:55 AM) *

'neatza mamicutzo! pupic.gif
vad ca ai probleme cu mancarica lui BB sad.gif dar din pacate nu stiu cum te-as putea ajuta unsure.gif dar iti las un pupic.gif si o hug.gif
la regim nu ma bag pentru ca nu stiu WW si vad ca Nessie este pe pozitie smile.gif pentru ca si mie mi se parea ca nu prea mananci dimineatza si la pranz. dry.gif

pupic.gif

si noi te pupacim pupic.gif hug.gif

Meniul zilei de azi:

cafea lapte 0.5p
20g paine.....1p
salata vinete.....1p
crema branza cu rosii....2p
salata hering marinat.....5p
paine 40g.....2p
un biscuit bebe....0.5p
sunca pui 40gr.....1p
un pahar pepsi...1p

total: 14p
himere2005
lacry, bravo! am impresia ca tu vrei sa devii director adjunct sexos )).gif de aia ai asa ambitie blum.gif
ina_ceva
Paharul de pepsi e numai 1p? Avea 100 ml?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.