Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 25-01-2007, 12:20 AM) *

Paharul de pepsi e numai 1p? Avea 100 ml?

mai putin chiar... era pahar d-ala mic de cafea de la automat de cafea.

Uf, mi-a luat sotul laptopul si aveam acolo materialele WW. Un snitel de pui de cca 75 gr. cum il punctez?
ina_ceva
In liste eu am:
Snitel din carne de pui 150g 4,5 p
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 25-01-2007, 12:41 AM) *

In liste eu am:
Snitel din carne de pui 150g 4,5 p

wow, ce prompta esti! Multumesc pupic.gif

CITAT(himere2005 @ 24-01-2007, 09:08 PM) *

lacry, bravo! am impresia ca tu vrei sa devii director adjunct sexos )).gif de aia ai asa ambitie blum.gif

asa-i naughty.gif

o sa-mi schimb si titlul topicului, jurnalul mamicutei-manager-sexos lol.gif lol.gif lol.gif
dar, mai e si sexymom care si-a adjudecat titlul si nu vreau sa i-l fur blum.gif blum.gif

cafea lapte 0.5p
20g paine.....1p
salata vinete.....1p
crema branza cu rosii....2p
salata hering marinat.....5p
paine 40g.....2p
un biscuit bebe....0.5p
sunca pui 40gr.....1p
un pahar pepsi...1p
branza topita fitness....1p
extrafurcte....1p
100gr. piept pui teflon....2p
un snitel pui 75gr. 3p
o rosie ...0p

total: 21p, adica 19p de azi cu 2 economisite luni si marti
lali
da, o am in format electronic pupic.gif ti-am trimis mesaj pe email, cu adresa mea si id-ul
wink1.gif
amalia0701
Pup moaka si managerul sexos pupic.gif
crissy
Lacry, am creat subiect legat de mancarica bb-lusilor la Mamici si tatici. O sa postez retete de mancare dupa care e innebunita Elise.
Nu ne arati si noua o poza cu Mokutz dormind pe o parte?
Lacry
CITAT(lali @ 25-01-2007, 10:11 AM) *

da, o am in format electronic pupic.gif ti-am trimis mesaj pe email, cu adresa mea si id-ul
wink1.gif

nu am primit nimic pe e-mail sad.gif
poti sa ma incerci o data, te rog? give_rose.gif

CITAT(crissy @ 25-01-2007, 08:52 PM) *

Lacry, am creat subiect legat de mancarica bb-lusilor la Mamici si tatici. O sa postez retete de mancare dupa care e innebunita Elise.
Nu ne arati si noua o poza cu Mokutz dormind pe o parte?

Ma duk la retete cheer.gif

Ok, o sa-l pozez pe Moaca dormind pe o parte naughty.gif Azi i-am luat perna antisufocare de la Chico yahoo.gif
Si vasul termorezistent, aceeasi marca. wink1.gif

CITAT(amalia0701 @ 25-01-2007, 12:41 PM) *

Pup moaka si managerul sexos pupic.gif

SI noi, si noi te pupam pupic.gif
Karin
Pup pe mamica si pe mocutza! pupic.gif Sa aveti o zi minunata! Vad ca esti perseverenta cu regimul! Brava! cheer.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Va pup pe amandoi si va doresc un weekend minunat! hug.gif hug.gif
Lacry
CITAT(Karin @ 26-01-2007, 11:04 AM) *

Pup pe mamica si pe mocutza! pupic.gif Sa aveti o zi minunata! Vad ca esti perseverenta cu regimul! Brava! cheer.gif pupic.gif

te pupam de tot!

Cu dieta, ma las dusa de val. Nici n-am timp sa ma gandesc sau sa poftesc la bunatati... calculez mecanic punctajul... ma opresccand ajung la 19... si tot asa!
ina_ceva
Ce ai avut in meniu astazi? wink1.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 26-01-2007, 07:31 PM) *

Ce ai avut in meniu astazi? wink1.gif

L-am scris mai devreme dar a cazut netul si nu s-a salvat.

Iata minunatul meu meniu de azi:

O painica cu porumb 60gr. 3p
fresh protocale + mere in prostie 1p
cafea cu lapte 0,5p

pate de pui 2p
caviar sintetic 0,5p
snitel pui 50gr. 1,5p
chifla kaiser 2p
jumate iaurt light 0,5p

ravioli 4p ( calcul dupa gramaj si inf. ambalaj)
parmezan o jumatate de lingurita 0,5p
salata vinete cu ceapa 0p
albus de ou fiert 1p
10 gr. paine 0,5p

Total :17p
ina_ceva
Bravo, lacry! Vad ca te tii serios de puncte wink1.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 26-01-2007, 11:40 PM) *

Bravo, lacry! Vad ca te tii serios de puncte wink1.gif

Maine, zi de cantar. Ziua... adevarului unsure.gif
Nessie
cheer.gif Felicitari! Vad ca merge bine! Ma bucur! pupic.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 27-01-2007, 12:29 PM) *

cheer.gif Felicitari! Vad ca merge bine! Ma bucur! pupic.gif

Multumesc! pupic.gif

Noroc cu fetele, caci daca eram singura nu stiu daca ma incumetam unsure.gif
Andreea-Rodica
Felicitari pentru schimbarea ticherului! Si pentru MAMA, sa-ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi! hug.gif hug.gif
Sexymom
Lacry ce bine arata tickerul tau, felicitari, vedea-l-as si pe al meu macar ca al tau )).gif
Lacry
Mic dejun:

40gr. paine cu seminte dovleac...2,5p
4 lingurite caviar sintetic 0,5p
4 lingurite pateu pui 2p
un ou fiert 2p
o felie br. fitness 1p

Total: 8p
Sexymom
Lacry mi-am luat ieri 6 feluri de branza Camembert de care iti place tie, cu 10 feluri de mucegai si culori, dar e cam sarata.
Am vazut ca nu prea mai este in meniul tau branzica )).gif sau nu am citit cu atentie.
Lacry
CITAT(Sexymom @ 28-01-2007, 03:17 PM) *

Lacry mi-am luat ieri 6 feluri de branza Camembert de care iti place tie, cu 10 feluri de mucegai si culori, dar e cam sarata.
Am vazut ca nu prea mai este in meniul tau branzica )).gif sau nu am citit cu atentie.

Ba' ai fost foarte atenta... are multe puncte lol.gif asta-i motivul wink1.gif
Ei, cand o sa ajung la faza de mentinere, o sa-mi permit )).gif Dar, mai am pana acolo...
julyalina
'neatza Lacry! floare.gif
o saptamana cat mai frumoasa si pupicei multi pentru mokutz pupic.gif
ieri te-ai cantarit ... cum stai ?
Karin
Neatza Lacry! O zi buna tie si lui Moaca! pupic.gif hug.gif
Lacry
CITAT(julyalina @ 29-01-2007, 10:39 AM) *

'neatza Lacry! floare.gif
o saptamana cat mai frumoasa si pupicei multi pentru mokutz pupic.gif
ieri te-ai cantarit ... cum stai ?

Sambata a fost zi de cantar. Mai dadusem cca 1 kilogram jos. Am ajuns la 60 si mai am 6 in plus sorry.gif

CITAT(Karin @ 29-01-2007, 11:04 AM) *

Neatza Lacry! O zi buna tie si lui Moaca! pupic.gif hug.gif

Si tie la fel! give_rose.gif

Meniul de azi:

suc portocale 1p
chifla soia 2p

drob pui si vitel 3p
50 gr. pastrav pane 3p
paine graham 10 gr 0,5p

Total : 9,5p

Am deeconomisit zilnic cate 2p pentru ca ieri m-am dedat la ceva ingrasacios blushing.gif

Urmeaza sa prepar ciuperci la cuptor, am unele proaspete, cu sos din supa de sparanghel, nitica branza topita si cascaval. Branza si cascavalul... 2p, nu stiu inca supa de sparanghel cum o punctez, verific ambalajul, sa vad ce scrie. Cred ca are destul de multe puncte huh.gif
amalia0701
Felicitari pentru rezultate pupic.gif
ina_ceva
CITAT(Lacry @ 29-01-2007, 04:09 PM) *

Sambata a fost zi de cantar. Mai dadusem cca 1 kilogram jos. Am ajuns la 60 si mai am 6 in plus sorry.gif

Bravo, lacry! Tii doar WW, sau mai combini cu M?
midnight_talker
Lacry,felicitari!
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 01:58 PM) *

CITAT(Lacry @ 29-01-2007, 04:09 PM) *

Bravo, lacry! Tii doar WW, sau mai combini cu M?

Doar WW. Nu reusesc sa combin cu Monti. Nu mananc insa dulciuri, caci au multe puncte, deci ma incadrez si la Monti... fructele le mananc intre mese... nu mananc prajit ( Monti zice fara mancare gatita "pane")... nu prea mananc cartofi ca nu-mi plac....
Deci, am ramas si cu ceva obiceiuri "vechi" de pe vremea cand tineam Monti )).gif

Mananc insa painica si la alte mese decat MD, dar in cantitati rezonabile, adica mici.

Meniul zilei de ieri:

cafea lapte 0,5p
chifla kaiser 2p
iaurt de baut mic cu fructe 1,5p

peste 2,5p
albus fiert de ou 0,5p
paine 2,5p
drob 5p
ciuperci cuptor 1,5p ( cascaval ras+ o lingurita ulei)
extrafructe 1p
o lingura branza( din cea facuta de mine pentru bebe ) 1p

Total 18p din 18
Lacry
Meniul zilei de azi:

cappucino lapte Dorna 2,5p
chifla 2p
piept curcan 180gr. la teflon 7p
fructe, suc rosii 1p
jumate iaurt 0,5p
salata verde, ulei masline o lingurita 1p
o lingura cereale cu mar 1p
o lingura piure cartofi 1p

Total: 16p din 18

Imi pun meniurile si aici casa vad la sf. saptamanii daca am economisit ceva.
Din sport inca n-am ecnomisit nimic. Ma stoarce de vlaga asta micu' ca pe o lamaie dry.gif

CITAT(midnight_talker @ 31-01-2007, 03:17 AM) *

Lacry,felicitari!

Multumesc pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 30-01-2007, 01:53 PM) *

Felicitari pentru rezultate pupic.gif

give_rose.gif pupic.gif

Multumesc, draga Amalia!
Lacry
Ieri a implinit Moaca 8 luni si nu i-am mai facut tort... ca n-am avut timp sorry.gif
Dar ii fac sambata, uite-asa blum.gif
Si-o sa fac si poza si o pun in albumul lui de poze, sectiunea torturi naughty.gif
julyalina
'neatza Lacry!
CITAT(Lacry @ 31-01-2007, 10:44 PM) *

Din sport inca n-am ecnomisit nimic. Ma stoarce de vlaga asta micu' ca pe o lamaie dry.gif

)).gif las' ca faci sport destul cu mokul ! pupic.gif
sa-ti traiasca puiutzul !
Lacry
CITAT(julyalina @ 01-02-2007, 11:03 AM) *

'neatza Lacry!
CITAT(Lacry @ 31-01-2007, 10:44 PM) *

)).gif las' ca faci sport destul cu mokul ! pupic.gif
sa-ti traiasca puiutzul !

Multumesc, esti o draguta, ca de obicei. Asa mi-a soptit Alec sa-ti transmit. give_rose.gif

Mainedimineata, zide cantar. Am fost cuminte toata saptamana, dar asta seara am papat o pizza, ca a fost ziua nasei si a sarbatorit-o la o pizzerie. N-aveam ce comanda.. si mi-era o foameeeee unsure.gif
Voi vedea maine dimineata ce si cum. sad.gif
Tulip
Lacry,te-ai cantarit? wink1.gif wink1.gif
julyalina
CITAT(Tulip @ 03-02-2007, 02:15 PM) *

nu astazi, tulip , maine e zi de cantar smile.gif

Lacry, eu am trecut pe aici sa te pupic.gif si nu-ti mai face atatea griji pentru pizza aia hug.gif din cand in cand trebuie sa ne mai facem si poftele blum.gif

si sa nu uit... un pupic.gif si pentru mokuletz hug.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 03-02-2007, 02:15 PM) *

Da, 100 gr. mai putin, asa ca, nici n-am schimbat tickerul. Sper ca sapt. viitoare sa fie mai bine. N-am facut sport sapt. asta. Se vede...Am fost obo rau de tot sad.gif

Julyalina
pupic.gif de la mine si de la baby.gif
julyalina
multumesc pentru pupic.gif
nu te stresa pera mult ca poate ai ajuns in faza de paltou si atunci o sa meraga mai greu cu slabitul ... chiar o sa stagneze si atunci nu trebuie sa te simti dezamagita. hug.gif
eu te pupic.gif si mai odihneste-te si tu putin blum.gif lasa-l pe mokuletz cu taticul un timp si fa ceva care iti face placere sau doar citeste, uita-te la V sau fa o baitza aromata naughty.gif
Lacry
CITAT(julyalina @ 03-02-2007, 10:53 PM) *

multumesc pentru pupic.gif
nu te stresa pera mult ca poate ai ajuns in faza de paltou si atunci o sa meraga mai greu cu slabitul ... chiar o sa stagneze si atunci nu trebuie sa te simti dezamagita. hug.gif
eu te pupic.gif si mai odihneste-te si tu putin blum.gif lasa-l pe mokuletz cu taticul un timp si fa ceva care iti face placere sau doar citeste, uita-te la V sau fa o baitza aromata naughty.gif

Tocmai a plecat la servici, intrucat avea o urgenta sad.gif

Daca intru in faza de "platou' n-ar fi bine sa mai schimb dieta? Sa tin o luna Monti, faza 1... apoi South Beach inca o luna... apoi Atkins )).gif si revin la WW, ca-i mai placut in "tovarasie" biggrin.gif
julyalina
CITAT(Lacry @ 03-02-2007, 11:27 PM) *

Daca intru in faza de "platou' n-ar fi bine sa mai schimb dieta? Sa tin o luna Monti, faza 1... apoi South Beach inca o luna... apoi Atkins )).gif si revin la WW, ca-i mai placut in "tovarasie" biggrin.gif

)).gif le eii pe toate la rand ??? )).gif cum crezi tu ca e mai bine pupic.gif dar atkins nu te sfatuiesc sad.gif
Andreea-Rodica
Eu nu sunt adepta schimbarii dietelor, dar daca te hotarasti sa ne tii la curent.
Eu am observat ca daca sunt mai obosita, chiar daca nu mananc mare lucru, nu slabesc si pace. O fi pe sistem nervos?! Nu stiu ce sa zic. Dar iti doresc o duminica odihnitoare! pupic.gif hug.gif hug.gif
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-02-2007, 01:01 PM) *

Eu nu sunt adepta schimbarii dietelor, dar daca te hotarasti sa ne tii la curent.
Eu am observat ca daca sunt mai obosita, chiar daca nu mananc mare lucru, nu slabesc si pace. O fi pe sistem nervos?! Nu stiu ce sa zic. Dar iti doresc o duminica odihnitoare! pupic.gif hug.gif hug.gif

Draga Rodica,
De astazi tin si eu Monti wink1.gif

Sa-ti spun de ce fac asta: cu Monti sunt familiarizata, ca am mai tinut. De ce as incerca si alte diete? Pentru ca vreau sa vad daca ma impac mai bine cu alta dry.gif
Daca compar WW cu Monti, parca mai degraba as tine Monti. Nu zic ca WW nu este o dieta eficienta.. pe mine m-a ajutat pentrru inceput. Am revenit la o alimentatie cat de cat mai sanatoasa...
Am citit si despre South Beach. Este mai putin permisiva decat Monti in prima faza, asa ca, nu cred ca ma pot incumeta deocamdata. Incep cu faza 1 Monti. Nu imi ete greu, acum, dupa ce am tinut WW.
Andreea-Rodica
Mult succes in ceea ce ti-ai propus. Da, rondelele de grau sunt integrale.
Hai ca facem un club aici de montignace! hug.gif hug.gif
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-02-2007, 02:00 PM) *

O s-o rugam pe Nessie sa ne sugereze un titlu pentru topicul nostru..asta daca nu ai tu vreo idee. Si Crissy tine Monti, nu?
Lacry
MD:

- cafea fara cofeina
-pastrama porc
-omleta fara ulei

Trebuie sa merg la cumparaturi, sa iau salata, andive si alte legume permise in faza 1.
Intentionez sa tin dieta fara abateri, ca sa am rezultate blum.gif
Tulip
succes,Lacry,sa ne tii la curent!

si nu uita sa mai intri la neuroni wink1.gif wink1.gif
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 04-02-2007, 12:52 PM) *

Sa nu uiti de noi grin.gif hug.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 04-02-2007, 02:58 PM) *

CITAT(Tulip @ 04-02-2007, 12:52 PM) *

Sa nu uiti de noi grin.gif hug.gif

N-am zis ca tin Monti toata viata lol.gif
Revin si la neuroni wink1.gif

Problema mea este aceea ca ma plictisesc repede, uffff.... si nu sunt intotdeauna consecventa. Am insa o incapatzanare iesita din comun tease.gif
Ma si mir ca sunt in stare sa tin o dieta unsure.gif

CITAT(Tulip @ 04-02-2007, 02:52 PM) *

Pai o sa intru in continuare... acum, ca va cunosc, cum as putea sa nu intru? blink.gif

blum.gif blum.gif

Poza cu Moaca dormind pe o parte... nu mai stiu cine zicea sa-l pozez asa )).gif
Tulip
Lacry,ai avatar nou!!!!

Nu ne-ai promis mai demult un link cuspreozele tale? tease.gif tease.gif tease.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 04-02-2007, 03:22 PM) *

Lacry,ai avatar nou!!!!

Nu ne-ai promis mai demult un link cuspreozele tale? tease.gif tease.gif tease.gif

n-am avut timp sa incarc unele recente... dar va dau link spre alea vechi. Am fost pe ultima suta de metri la job-ul vechi.. saptamana viitoare am liber, dar am de "umblat"
Luni imi expira certif. de inmatriculare la autoturism, ca s-a terminat leasingul cheer.gif si trebuie sa platesc taxe, s-o insrciu provizoriu.. poate reusesc s-o programez chiar maine la RAR, daca nu, ma duc sa iau autoriz. provizorie ca sa mai pot circula

Mai vreau sa:

- ma duc la spitalul unde am nascut s-o vad pe kinetoterapeuta ( si sa-i multumesc pentru sustinere morala si ajutor, ba' chiar o sa-i iau un cadou wink1.gif )
- ma duc sa-mi iau toale noi pentru jobul nou ( am Plaza langa mine tease.gif )

Din pacate vinerea viitoare iar ma mai duc o fuga la jobul vechi sad.gif niciodata nu se termina problemele de acolo bad.gif
Tulip
Lacry,nu uita sa pui poze cu hainele noi! blum.gif blum.gif
Andreea-Rodica
CITAT(Lacry @ 04-02-2007, 12:10 PM) *

CITAT(Andreea-Rodica @ 04-02-2007, 02:00 PM) *

O s-o rugam pe Nessie sa ne sugereze un titlu pentru topicul nostru..asta daca nu ai tu vreo idee. Si Crissy tine Monti, nu?

Si Crissy tine Monti, dar nu suntem atat de multe ca sa nu ne descurcam prin jurnalele noastre. Si ne mai intalnim la retete Monti. give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.