Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul mamicutzei-manechin :-)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
amalia0701
CITAT(Lacry @ 30-03-2007, 08:24 PM) *

maine exam bad.gif

BAFTAAAAAAA
ina_ceva
Bafta! Tinem pumnii! give_rose.gif
bubbles
La Multi Ani !!! band.gif chiar daca e cu intarziere sorry.gif si sa`ti triasca razaciosul si poate peste vreo 20 ani ne si incuscrim wink1.gif asta daca fac si eu o bebela in urmatorii 2 ani biggrin.gif

Si bafta la exam..asteptam rezultatul hug.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 31-03-2007, 03:24 PM) *

La Multi Ani !!! band.gif chiar daca e cu intarziere sorry.gif si sa`ti triasca razaciosul si poate peste vreo 20 ani ne si incuscrim wink1.gif asta daca fac si eu o bebela in urmatorii 2 ani biggrin.gif

Si bafta la exam..asteptam rezultatul hug.gif

Multumesc, Amalia, Ina si Boierica hug.gif
Am scapat de asta, rezultatul il aflu peste o luna. Sper sa-l iau... i-am plimbat prin toata materia, sa vada ca am citit. lol.gif 5 ore a durat examenul blink.gif

Mai am doua, unul grila si unul proba practica. Peste doua saptmani...
Ma duc la nani, ma doare capul de-mi vine sa-l tai dry.gif

Buey, de maine intra si Moaca al meu in concurs.... tot ala de pe lumea "piticaniilor" lol.gif
Cine ne sustine? Daca iesim pe unul din primele 3 locuri dam petrecere cheer.gif

Ieri Moaca al meu a implinit 10 luni blum.gif
bubbles
La multi anisori razaciosului pupic.gif si eu sunt prima dar nu si ultima care va va sustine wink1.gif
ina_ceva
Bravo, lacry! Bafta si la astea ramase; sa nu uiti sa vii cu rezultatele!
Amazoana
La multi ani Lacry!!!!!!!!! pupic.gif
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 01-04-2007, 08:47 PM) *

La multi ani Lacry!!!!!!!!! pupic.gif

Multumesc floare.gif

Asadar, azi am mancat de vreo puncte. N-am cantarit, dar am aproximat ochiometric, ca doar am experienta...
De maine cantaresc. Ma duk sa-mi schimb si tickerul, caci am un kilos in plus, la mine stresul a avut efect invers blink.gif
Lacry
Amgasit si soia si tofu in lista. Doar ca eram cam chioara dry.gif

paine 40g.... 2p
zacusca 4 lingurite....1p
pate din soia (am gasit unul bun) 3 lingurite....1,5pp
3 felii salam soia.....3p
un albus de ou( si s-adus postul meu, nu mi-am dat seama )...0.5p
ridichi de luna, rosie....0p

Pranz: 2 felii salam soia...2p
un cappucino 1,5p
tofu 50g....1p

total: 12,5p

Astazi incep un wendy plan
Deci, 19p-3p=16p

Lacry
Pe noi nu ne voteaza nimeni? Nici macar vizitatorii nostri obisnuiti sad.gif
Amazoana
CITAT(Lacry @ 02-04-2007, 04:49 PM) *

Pe noi nu ne voteaza nimeni? Nici macar vizitatorii nostri obisnuiti sad.gif

Lacry, iubita, votez eu alternativ, o data pe Dominik, a doua oara pe voi. Pls nu te supi pupic.gif

Vaaaiiii, ce foto frumoasa ai pus cu Alexutul tau pupic.gif iti vine sa-l mananci!
Lacry
ei, cum sa ma supar... multumim floare.gif
ne simteam cam parasiti sad.gif
Nessie
Lacry, ma bucur ca ai scapat de un examen! pupic.gif

Pe razacios il votez, dar sunt cu un gust amar de la fetita lui Tulip. Mi se pare ca ne pierdem timpul, nervii, le facem alora trafic mare, ei isi incaseaza banii de urma noastra si ne dau cu sutul la sfarsit. Am fost foarte dezamagita cand a fost descalificata Timea. sad.gif Sper sa nu se intample si acum la fel! floare.gif
Orice ar fi, toata lumea stie si vede ce comoara ai! pupic.gif

Va pup pe amandoi si va doresc bafta (tie la numarat, lui la concurs)!
Lacry
multumesc, nessie, am scapat de un examen dar mai am doua.. nu s-a sfarsit nebunia!

cod fiscal, cod de procedura fiscala, drept comercial, dreptul muncii, drept civil , legilslatie la greu si proba practica de audit, care-i nasoala sad.gif
himere2005
salutare mamicuta manechin. si eu tot alternativ o sa votez ca amandoi mi-s dragi si mamicile la fel pupic.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 02-04-2007, 06:17 PM) *

salutare mamicuta manechin. si eu tot alternativ o sa votez ca amandoi mi-s dragi si mamicile la fel pupic.gif

multumim floare.gif
Andreea-Rodica
Pupici pentru amandoi si votat! Din pacate nu pot sta prea mult la calculator, dar cat stau, votez! hug.gif
axe10
Hai ca m-am dumirit...Alexandru de 10 luni...nu? asta trebuie sa votez....

Borza?...stiu si eu pe cineva Borza...oare avem cunostinte comune?...
Lacry
CITAT(axe10 @ 02-04-2007, 07:04 PM) *

Hai ca m-am dumirit...Alexandru de 10 luni...nu? asta trebuie sa votez....

Borza?...stiu si eu pe cineva Borza...oare avem cunostinte comune?...

sotul e din Rm. Valcea... de acolo e fam. Borza!

CITAT(Andreea-Rodica @ 02-04-2007, 06:55 PM) *

Pupici pentru amandoi si votat! Din pacate nu pot sta prea mult la calculator, dar cat stau, votez! hug.gif

multumim give_rose.gif
Lacry
'neatza!
O noua zi de studiu si dieta...
Cred ca o sa fiu cea mai fericita sa gestionez doar o dieta )).gif ; o sa mi se para un flecustet blum.gif

axe10
Votat baiat frumos....
Borza ai mei sunt din Buc....probabil doar o coincidenta...
Lacry
CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 09:15 AM) *

Votat baiat frumos....
Borza ai mei sunt din Buc....probabil doar o coincidenta...

multumim pentru vot give_rose.gif

sunt multi, Borza astia lol.gif
crissy
Aveti voturi si de la noi. floare.gif
aki
Salut Lacry si Mokut.Pupici pentru baieti frumosi si mamici manechine.Votat baiatul pupic.gif
Amazoana
64 pt puiul tau! pupic.gif
Neata!
Lacry
CITAT(crissy @ 03-04-2007, 10:07 AM) *

Aveti voturi si de la noi. floare.gif

pupic.gif

CITAT(aki @ 03-04-2007, 10:13 AM) *

Salut Lacry si Mokut.Pupici pentru baieti frumosi si mamici manechine.Votat baiatul pupic.gif
pupic.gif
bubbles
Si eu am votat razaciosul .. si de acum o sa imi pun ceasul sa sune sa il votez din ora in ora wink1.gif ca sa iasa primul cheer.gif
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 10:20 AM) *

64 pt puiul tau! pupic.gif
Neata!

'neata, bine ca esti happy pupic.gif

Sa bagam meniul de dimineata:

MD: una feliuta paine prajita...1p
icre de manciuria, o lingurita... 1p
o cafea...0p
2 rosii mici si dulci...0p

Pana acum sunt multumita... nu mai am poftade dulce!!!1 cheer.gif

CITAT(bubbles @ 03-04-2007, 10:49 AM) *

Si eu am votat razaciosul .. si de acum o sa imi pun ceasul sa sune sa il votez din ora in ora wink1.gif ca sa iasa primul cheer.gif

boierica Zapacitul )).gif
nu e o idee rea, pun si eu ceasul, ca sa invat si eu k lumea,sa nu maistau stresata si din cauza asta lol.gif ca a trecut ora si nu mi-am votat progenitura blum.gif
bubbles
Auzi la ea..il face pe mumosul de alec progenitura bataita.gif blum.gif
Lacry
mancare si de post, si WW, si Monti...

SPANAC! d-ala turcesc, deocamdata...
ma duc chiar acum sa iau, si pentu noi, si pentru micul razacios baby.gif
bubbles
Spanac :bleahhhh ,nici mirosul nu il suport .. e asa e cand si eu si babu suntem 2 carnivori si acum postul asta ne`a cam dat peste cap blum.gif
Votat again piticul razacios pupic.gif
julyalina
pupic.gif mamicutza si mocutzul hug.gif ca nu ne-am mai vizitat de mult give_rose.gif

adaugat vot si de la mine blum.gif
Amazoana
Votat 81 wink1.gif
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 12:16 PM) *

Votat 81 wink1.gif

multumesc pupic.gif

sa vedem daca am nervi si pentru asa ceva.
E un copilas din Suceava la pagina 8 care i-o tot ia inainte lui Moaca al meu, are sustinatori, nu gluma blink.gif

CITAT(julyalina @ 03-04-2007, 12:00 PM) *

pupic.gif mamicutza si mocutzul hug.gif ca nu ne-am mai vizitat de mult give_rose.gif

pai lasa ca scap eu si de examene, si-atunci sa vedeti...libertate! cheer.gif

CITAT(Lacry @ 03-04-2007, 01:15 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 12:16 PM) *

Votat 81 wink1.gif

multumesc pupic.gif

sa vedem daca am nervi si pentru asa ceva.
E un copilas din Suceava la pagina 8 care i-o tot ia inainte lui Moaca al meu, are sustinatori, nu gluma blink.gif

CITAT(julyalina @ 03-04-2007, 12:00 PM) *

pai lasa ca scap eu si de examene, si-atunci sa vedeti...vizite cheer.gif multumim give_rose.gif

axe10
Votat dragutzul....scumpic mai e...
E o idee buna cu spanacul...eu calesc putina ceapa (acum de aia verde)...o fierb cu un pic de apa si o lingurita de secretul gustului de la Maggi si adaug spanacu oparit , scurs si taiat subtire...la sfarsit pun o lingurita de bulion...si sare daca mai e nevoie.
Amazoana
89 hug.gif

CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 01:17 PM) *

E o idee buna cu spanacul...eu calesc putina ceapa (acum de aia verde)...o fierb cu un pic de apa si o lingurita de secretul gustului de la Maggi si adaug spanacu oparit , scurs si taiat subtire...la sfarsit pun o lingurita de bulion...si sare daca mai e nevoie.

ASA SI ACUM EU INGHIT IN SEC.
Mi-e atat de pofta de spanac......
Lacry

am vazut pupic.gif

nu prea mai stiu ce sa inventez pentru postul asta
Spanacul il fac maine... da,da, cu ceapa calita o sa-l prepar..si un pic de bulion ar merge
Azi fac varza...am una mica, murata, si una cruda. Oare le pot combina? Dulce cu murata? blink.gif

CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 01:20 PM) *

89 hug.gif

hug.gif

Il prindem de codita pe puiul din Suceava cheer.gif
axe10
CITAT(Lacry @ 03-04-2007, 01:23 PM) *

am vazut pupic.gif

nu prea mai stiu ce sa inventez pentru postul asta
Spanacul il fac maine... da,da, cu ceapa calita o sa-l prepar..si un pic de bulion ar merge
Azi fac varza...am una mica, murata, si una cruda. Oare le pot combina? Dulce cu murata? blink.gif

CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 01:20 PM) *

89 hug.gif

hug.gif

Il prindem de codita pe puiul din Suceava cheer.gif

Zisesem pe neuroni de niste dovlecei la gratar cu un "sos" de rosii trase in putin ulei si usturoi...

Lasa ca il prindem noi din urma pe moldovean....munteanul e pe urmele lui...

ha, ha ...am descoperit ca de la calculatorul alaturat pot vota in aceiasi ora...deci bag 2 voturi pe ora.... cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
Lacry
dovlecei la gratar smile.gif bun, bun
ieri i-am facut lui Moaca dovlecel cu usturoi si galbenus de ou
buna idee... uite ca nu gasesc emoticonsul care saliveaza grin.gif

pai cum e posibil? nu e acelasi server? curios de tot huh.gif
axe10
CITAT(Lacry @ 03-04-2007, 01:30 PM) *

dovlecei la gratar smile.gif bun, bun
ieri i-am facut lui Moaca dovlecel cu usturoi si galbenus de ou
buna idee... uite ca nu gasesc emoticonsul care saliveaza grin.gif

pai cum e posibil? nu e acelasi server? curios de tot huh.gif

Astea doua sunt direct in bgp..si avem 2 ip diferite...haha...ce bine imi pare..
Lacry
aha, m-am lamurit

Pranz:

tofu 50g...2p
salam soia...1p
branza mucegai...3p
painica 20g...1p
quark..1,5p
si cu 2 pct. de dimineata; total 10,5 cheer.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 01:28 PM) *

ha, ha ...am descoperit ca de la calculatorul alaturat pot vota in aceiasi ora...deci bag 2 voturi pe ora.... cheer.gif cheer.gif yahoo.gif

Supe tare axe!
La noi in birou sunt 9 calc dar avem toti avem acelasi IP, din pacate, ca si eu am incercat.....
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 02:04 PM) *

CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 01:28 PM) *

Supe tare axe!
La noi in birou sunt 9 calc dar avem toti avem acelasi IP, din pacate, ca si eu am incercat.....

cred ca suntem primii cheer.gif
cred ca am creat o isterie cu concursul asta, nu-i asa? lol.gif
ina_ceva
votat 105 pupic.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 02:21 PM) *

votat 105 pupic.gif

stiam ca o sa-l votezi cand o sa afli hug.gif ... nu ma intreba de unde, dar stiam blum.gif blum.gif blum.gif
Amazoana
114
Moaaa, da creste, nu gluma!
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 02:50 PM) *

114
Moaaa, da creste, nu gluma!

pupic.gif

are cateva prietene, vezi bine naughty.gif

Pana la urma o sa experimentez varza dulce cu acra... si cu bucati de soia fierte wink1.gif
Amazoana
Dupa mintea mea de mare bucatareasa, varza cruda va fi mai tare decat cea murata........ unsure.gif
Pofta buna, sa ne spui cum a iesit!
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 04:13 PM) *

Dupa mintea mea de mare bucatareasa, varza cruda va fi mai tare decat cea murata........ unsure.gif
Pofta buna, sa ne spui cum a iesit!

pai o bag intai pe asta cruda, o fierb bine, si apoi o pun si pe cea murata
deja ingredientele sunt pregatite, am fiert bucatile de soia, am tocat separat cele 2 tipuri de varza

sunt belea...acum inchei capitolul de auditare a stocurilor si apoi imi aiu razaciosul la joc prin casa )).gif
bubbles
Votata Mai Marele Imasului pleasantry.gif .Piticul matusii sta linistit ca l`am linistit cu niste snaksuri cu surprize blink.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.