Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
lliliana
Buna dimineata. Iti doresc un inceput de frumos. hug.gif
aki
O saptamina linistits iti doresc,fara stres si probleme.Si de la mine pupic.gif
Andreea-Rodica
Iti doresc o saptamana linistita si elevi cuminti! hug.gif
Sexymom
Pupici si de la mine si astept sugesti de la tine, am o fata criminala de 10 ani, care pune intrebari criminale de 10 ani, si mai intreaba si cand ii cresc tzatele. Vai de mine. sad.gif
Cum sa ma descurc cu ea ca deja o curteaza baietii mad.gif
bubbles
buna ziua...abia am ajuns si eu si sunt rupta de oboseala...cantarul arata 61,7 kg biggrin.gif cred ca mai mult de la oboseala...
sexymom...a ta e inca mic copil...ce te sfatuiesc...ai grija in ce conjunctura se invarte ca eu azi (am uitat sa va spun ca am si o ora de cul civica la a7a unde am si rom) la ora de CC am ramas masca ca am discutat putin cu elevii..si toti au prieteni,prietene...nu va mai zic ca unii din ei au de la gradinita...oare ce e in capul copiilor astora...ca eu prima oara am avut un iubit in cl a10a...nu`mi vine sa cred unde s`a ajuns smile.gif
julyalina
)).gif
generatia asta ! )).gif
pupic.gif bubbles

lliliana
Buna dimineata...o zi mai frumoasa ca frumusetzea...iti doresc. hug.gif
bubbles
multumesc de urari dar de ieri seara mi`e rau de mor...am mancat ceva ce nu i`a convenit stomacelului meu si mai ales fierei sad.gif
julyalina
'neatza bubbles! cum te mai simti?
sanatate multa pupic.gif
bubbles
buna ziua...ma simt mai binisor...desi seara ma apuca crizele de stomac smile.gif
cantarul arata 61,5 kg deci nua m inca motive de ingrijorare smile.gif
lliliana
Of...stomacelul tau sad.gif ...o sa treaca, ia pastilute, bea ceai...papa atent. hug.gif

Nici nu am salutat smile.gif Salut, hug.gif Sa ai o zi frumoasa. floare.gif
bubbles
multumesc liliana la fel o zi frumoasa sa ai si tu pupic.gif
Nessie
Bubbles, eu iau Rennie pentru stomac si imi trece in maxim 10 min. Sunt minunate pastilele astea! hug.gif
bubbles
da am auzit si eu de rennie si imi voi lua si eu maine mai ales ca iau primul salar maine biggrin.gif
Nessie
cheer.gif cheer.gif Felicitaaaari!!!
ina_ceva
Felicitari pentru greutate. Sa ai spor in continuare!!
Ce faci WE viitor (13-15 oct)? Trec pe acasa si ma gandeam poate ne vedeam si noi la o apa plata cu lamaie pupic.gif
lliliana
E foarte bun rennie pentru aciditate floare.gif ...ranitidina e pentru probleme mai urate... hug.gif Depinde de ce te doare...
Nessie
Culmea e ca mie ranitidina nu imi ameliora durerea! huh.gif Eu tot dadeam cu Dicarbocalm, nororc ca mi-a zis o farmacie ca e mai bun Rennie. doh.gif
bubbles
mie imi prietse foarte bine dicarbocalmul...ina sunt in gheorgheni .. de caum cam in fiecrae week sad.gif ca babuinul sta caolo
amalia0701
Servus iubita!
Io zic sa iti faci un control si sa nu iei pastile aiurea.
Daca s-a revoltat fierea, in prima faza un regin de paine prajita si ceai 1-2 zile e destul.
Apoi mananci banana, supa strecurata, apoi orez si brinza de vaci.
E ca la copii mici )).gif
te pupicesc pupic.gif
ina_ceva
pupic.gif asta e, lasa ca ne mai vedem noi tease.gif
Sa folosesti cu placere ce ti-au adus vecinii!!!
bubbles
ms pupic.gif da ce matinala suntem...pleci la servici? smile.gif
amalia0701
pupic.gif Buna dimineatza !
bubbles
`neata amalia... pupic.gif ce faci? vad ca tickeru` e in descrestere...felicitari smile.gif
aki
Buna dimineata.O cafea? pupic.gif
bubbles
am baut`o deja...ca tb sa plec cam in juma de ora simai vb maine sad.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 06-10-2006, 08:28 AM) *

`neata amalia... pupic.gif ce faci? vad ca tickeru` e in descrestere...felicitari smile.gif

Multumesc cheer.gif
ina_ceva
Pe maine!!
Un inceput de WE placut...alaturi de babuinul tau blushing.gif blum.gif
bubbles
ms l afel ina...poate fac si poze si va arata cum mai arat acum biggrin.gif

am uitat sa va spun k imi vin pantalonii marimea 38 biggrin.gif
ina_ceva
cheer.gif cheer.gif bravo
aki
Felicitari Bubles.Un weekend linistit linga babuinul tau )).gif
bubbles
ms aki pupic.gif acum ma bag la somn o ora ca sunt terminata )).gif
aki
Ai fost in tura de noapte )).gif ?
lliliana
Buna seara. Am trecut sa vad ce mai faci... smile.gif Iti urez de bine... hug.gif
bubbles
un week placut tuturor...eu plec la gheorgheni si cred ca mai vin week viitor sad.gif
ina_ceva
Un WE placut alaturi de babuin si o saptaman lejera la scoala!
lliliana
Salut. Te-asteptam weekend-ul viitor cu povesti de pe unde ai umblat. hug.gif
aki
Odihna placuta draga.Revino mai repede pupic.gif
lliliana
Salatare pentru cand apari. Pup dulce. pupic.gif hug.gif floare.gif
bubbles
m`am intors yahoo.gif nu prea m`am plimbat ca sapt asta ne`am mutat cu chirie care e 60 euro..nue exagerata...nu prea imi place ca toata lumea vb maghiara si nu inteleg nimic smile.gif de sapt viit am zis ca ma duc la sala cu verisoara prietenului ca ea cunoaste mult mai bine locurile pe acolo smile.gif plus k m`am mai si ingrasat si am 62,5 kg smile.gif diseara am si o cumatrie si nu stiu cu ce sa ma imbrac naughty.gif
si cam asta e raportul. salut.gif .imi iau si comp cu mine si imi voi pune net si acolo pupic.gif
alandana
Bubbles - poate sunt eu confuza dar am inteles ca predai limba romana la o clasa de a 7-a . E am copil intr-a 7-a care e bata la romana si bnu mai stiu cum sa-l iau. Eu ma gandeam sa-l pun sa invete pe dinafara planurile de idei care duc la demonstratia ca o opera e lirica sau epica, , poem, arta literara, basm etc. Si apoi sa-l invat sa dezvolte ideile la fiecare text.

M-a incuiat profesoara de romana - ne-a pus sa comentam poezii la prima vedere de ex - O stea vinovata de St. A. Doinas, tot felul de poezii de Baltag, Blaga - le fac la studiul versificatiei .

Ex de intrebare - ce sentimente iti trezeste versificatia din O stea vinovata?
bubbles
nu m`am ami dus la scoala..mi`am dat demisia ca m`am certat cu directoarea ca nu`i convenea ca a tb sa imi dea doua clase la crea preda ea desi nu are voie si ne`am certat la cutite si am ales ca decat sa stau toata ziua cu stres mai bine stau linistita...daca vrei te ajut ca sa il mai descui pe beietelul tau smile.gif...la argumentari de gen sau specie in primul rand tb sa fie citita opera integral .. apoi tb stiute caracteristicile genului, speciei etc pt ca la fiecrae caracteristica scrisa in argumentare sa o evidentiezi cu citate din text..nu`i kiar atat de greu pe cat pare wink1.gif
crissy
Buna dimineata Bubbles,
Felicitari pentru kilogramele pierdute si spor la slabit. Week-end placut iti doresc.
bubbles
mersi crissy...acum sunt suparata ca am ami luat un kg sad.gif si la horoscop imi mai si zice ca incep sam arotunjesc )).gif
Andreea-Rodica
Nu mai fi suparata, ai sa vezi ca atunci cand te mai linistesti, scapi mai usor de kilogramele in plus. Imbratisari, hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Psihologic vorbind, daca esti suparata ca ai luat un kilogram exista posibilitatea unui blocaj mental...si mai poti lua inca cateva kilograme. Asa ca linishteste-te...si gandeste pozitiv... hug.gif
julyalina
CITAT(bubbles @ 14-10-2006, 09:34 AM) *

acum sunt suparata ca am ami luat un kg sad.gif si la horoscop imi mai si zice ca incep sam arotunjesc )).gif

' neatza bubbles floare.gif
esti cumva in perioada de dinnainte a evenimentului lunar ??? eu asa patesc sad.gif ma ingras cam 2 k sau chiar 3 in saptamana dinnainte si apoi se duc huh.gif
lliliana
Salut hug.gif Ai grija de tine. O zi buna. floare.gif
aki
CITAT(bubbles @ 14-10-2006, 08:56 AM) *

m`am intors yahoo.gif nu prea m`am plimbat ca sapt asta ne`am mutat cu chirie care e 60 euro..nue exagerata...nu prea imi place ca toata lumea vb maghiara si nu inteleg nimic smile.gif de sapt viit am zis ca ma duc la sala cu verisoara prietenului ca ea cunoaste mult mai bine locurile pe acolo smile.gif plus k m`am mai si ingrasat si am 62,5 kg smile.gif diseara am si o cumatrie si nu stiu cu ce sa ma imbrac naughty.gif
si cam asta e raportul. salut.gif .imi iau si comp cu mine si imi voi pune net si acolo pupic.gif

Salut draga pupic.gif .Bine ai revenit. hug.gif
60 de euro de persoana sau camera?Ca nu prea inteleg blink.gif
Sexymom
pupic.gif Saptamana frumoasa si lejera.Pupicei
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.