Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Seara yahoo.gif .Vb maine blum.gif
bubbles
Meniu azi grin.gif
iaurt activia 2 5.8
actimel 1.4
mere 0
100g telemea 5.9
50g sunca 1.25
rosii 0
lapte 100g 0.5
total:14.98 p cheer.gif

Meniu provizoriu maine:
actimel 1.4
activia 2.9
telemea 50g 3
sunca curcan 50g 1.25
mancarica 4
lapte 200 ml 1
wassa 4 2
iaurt 200g zuzu 1
total:16.55p yahoo.gif
Anna
pupic.gif Bubbles, felicitari pt examen!
Cate mai ai? Bafta in continuare!
Pisik
Felicitari Andreea!
Vad ca te tii si de regim, nu ca mine sorry.gif . Bravo!
bubbles
Neata yahoo.gif .Pai am luat 10 la practica vineri .. la celellalte astept notele dar eu zic ca le iau cheer.gif .Sambata am altele 3 bang.gif .Sa vad cum fac sa`mi invat grin.gif ca ...Pisik saptamana trecuta am mancatde am rupt .. tineam pana seara si seara mancam cioco de rupeam .. simteam ca`mi cere corpul blink.gif plus ca vineri am venit de la examen cu o durere de cap .. nici nu credeam ca mai ajung sorry.gif si m`a intrebat bunikmea daca am bagat ceva dulce in gura ca sigur imi scazuse glicemia dry.gif asa ca am mancat niste inghetata doh.gif .
Sambata la amiaza am plecat la Chei sine`au venit viitori nasi si am facut gratar doh.gif .La fel pana seara am mancat OK dar seara ,, am bagat 2 mici, putina slaninuta cu ceapa cow.gif (asa pofta imi era drool.gif ) si niste popcorn .ieri am tinut cat de cat si sper sa tin in continuare doh.gif cuplu.gif .Azi la fel .. regim si cat mai mult proteic .. Bine ca macar mi`am gasit Wassa cheer.gif .Fug sa`mi fac cafea ca apoi sa`mi fac Pillates pt ieri iar diseara pt azi lol.gif
Am facut Pillates in afar de vineri si sambata asa ca azi ,maine si miercuri .. incerc sa fac de cate 2 ori si sa recuperez cheer.gif

AAA...si m`am mai si constipat si nu stiu de ce dry.gif .. ma rog sper sa`mi treaca bataita.gif
axe10
In concluzie nu-ti priesc gratarele in familie.... give_rose.gif
bubbles
Nu stiu ce a fost cu mine blink.gif ca pana acum mancam o pulpita si un mic (sau fara el ) si ma umpleam blum.gif ddar acum . am spart lol.gif >
Axe felicitari pt decizia luata :gice_rose:
axe10
Probabil ca ti-a fost pofta pt ca ai fost in limite de 2 saptamani incoace!
bubbles
Dap probabil .. iar dulcele .. pur si simplu simteam ca ma ia cu lesin daca nu bag putin in gura unknw.gif .Uitasem ca .. sambata am facut Pilates dupa ce am venit de la examen grin.gif asa ca mi se mai scuza din greseala doh.gif .Oricum nu se vede atat de trae ca am luat inapoi kg si cred ca de la Pilates .. mi s`a facut o forma misto a muschiului ..
Gata .. am pus la sfarait friptura lui babu,am bagat la spalat,am spalat vasele si de acum sa aspir tot si sa sterg praful cheer.gif si apoi Pilates`u blum.gif
bubbles
Mda .. m`am cantarit .. nici nu spun cat bang.gif sorry.gif ... imi vine sa ma dau cu capul de peretii casutei mad.gif ..am iar 63.8 kg

Nu stiu de ce .. dar ma simt plina blink.gif si doar nu am mancat cine stie ce ieri .. o fi si de la faptul ca am fost constipata eusa_think.gif .Ma bag la Pillates wink1.gif
axe10
Nu trebuia sa te cantaresti azi...mai incearca maine sau poimaine...sa elimini nebuneala din corp...incearca un ceai laxatix...sau poate un dulcolax...ai grija maine dimineata...sa nu pleci prea departe si o sa te simti din nou subtirica!
bubbles
Pai pana miercuri nu ma mai sui pe cantar wink1.gif .Pleci in Grecia? Si noi cred ca tot acolo dupa nunta grin.gif
bubbles
Mebiu azi :
actimel 1.4
2 mere 0
telemea 50g 3
sunca curcan 50g 1.25
mancarica 4
lapte 200 ml 1
wassa 4 2
iaurt 200g zuzu 1
ton in apa 2.1
total:15.75 p cheer.gif .Nu mai mananc activia ca ieri m`am balonat mai tare decat fusesem de la ea dry.gif si cica ar tb sa aiba efect invers
Amazoana
Hai te rog, nu fii supi pe mine..... pupic.gif
Unde vreti sa mergeti in Grecia? Si eu am fost anul trecut....
bubbles
Nus suparat aDulci blum.gif .Nu stim inca grin.gif Mai discutam..vedem atunci dupa nunta..ca ami avem niste prieteni care au nunta .. o perche cu o zi inainte si una la o saptamana.
Arop m`am certat cu babu ca .. ne`am intalnit cu astia cre fac nunta pe 18 si ea...s`a certat tare cu ai ei .. i`au lat apartamentul ,masina..si ast apt ca nu`l suporta pe el ... si pe buna dreptate...cand se ameteste putin o face in toate felurrile,tipa la ea .. mai mai sa o bata .. si de fata cu lumea blink.gif si ai ei s`au cam prins ca nu e nimic de capul lui dry.gif .Si ei ca ce sa mergem in afara...ca sa inchiriem o cabana la Bicaz undeva pe valea muntelui ca ne ajunge mai putin si ea ca dupa nunta nu vrea sa ajunga sa se duca la maica`sa sa` i ceara bani de mancare dry.gif si m`am abtinut sa nu`i zic vreo cateva .. Si babu ca vz ca ei strang banii ca nu tsiu ce si nu stiu cum si i`am zis .. ca o data mergi in luna de miere nu de 20 ori si ca daca nu mergem undeva frumos nu mergem nicaieri .Sper sa se linisteasca si sa ma lase in pace . ca decat sa ma duc cu astia doi si sa il vad pe ala cum se imbata si face ca prostu` mai bine stau inchisa in casa doh.gif
axe10
Parerea mea este ca "luna" de miere e cel mai frumos s-o petreci in doi:la Bicaz, la greci, prin Europa...o sa iti reamintesti peste ani si va fi pacat sa sti ca te-ai enervat atunci!
Amazoana
Ooooooo, ce aiurea.....explica-i babuinului tau, ia-l cum stii tu si fa-l sa mergeti undeva numai voi doi sau cu niste persoane cu care va simtiti intr-adevar pe aceeasi lungime de unda........
In Grecia este tare frumos pe malul marii...eu am fost cu ai mei, dar daca as fi fost cu iubii cred ca ar fi fost o vacanta de vis.
Noi planuim sa mergem in Spania la anu' (sau de Revelion unsure.gif ) l-am auzit pe B vb cu un prieten care sta acolo, tot faceau planuri. L-am intrebat chiar aseara daca vrea sa mergem in afara tarii si mi-a raspuns ca da. Nu am cerut mai multe detalii.....
bubbles
Si noi avem un pr fff bun de`al B in Italia si daca nu ajunge la nunta cred ca ajungem noi la el grin.gif .Ehhh ii spun eu si lui maica `sa sa il bata la cap daca nu .. dar cred ca pana la urma intelege ca vreau sa merg si eu undeva unde nu am mai fost .
bubbles
Va las putin ma bag in pat ca sunt obosita .. se cunoaste ca in ultima sapt nu am dormit mai mult de 4-5 ore pe noapte blink.gif .
Vineri pe 15 tin cu lichide ca e luna noua grin.gif
ina_ceva
Daca ar fi sa ma duc in luna de miere, m-as duce numai cu el; nu as vrea sa risc ca cineva sa-mi strice minunatele clipe petrecute impreuna cu babuinul meu wink1.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 11-06-2007, 01:45 PM) *

Daca ar fi sa ma duc in luna de miere, m-as duce numai cu el; nu as vrea sa risc ca cineva sa-mi strice minunatele clipe petrecute impreuna cu babuinul meu wink1.gif

si euuuuuuuuu la feeeeeel! cheer.gif
bubbles
Am mancat acum si actimelul ,50g telemea si 50 g sunca curcan cu o rosie cheer.gif .Pe la 8 daca mi se face foame mananc tonul in apa cu 2 fel wassa . dance2.gif

La 7 bag a doua tura de Pilates pt azi ca poate poate ma simt mai tare in stare fata de prima oara nana.gif
bubbles
Gata si a doua tura de Pilates.Inca nu simt ca mi`ar fi foame dar mai stau ... macar bine ca am ca rezerva tonul in apa grin.gif .

Am o pofta de [color=#FFFF00] inghetata mad.gif
bubbles
`vreau sa imi dau comanda de niste papuci nike si reebook .. acuma sa vdm grin.gif ca eu am vb numai sa si gaseasca in afara blum.gif

Am gasit un praf de inghetata in dulap asa ca mai punctez in plus 1p pt praf ca laptele numai bine ca nu il consumasem grin.gif
bubbles
Astia pt mine grin.gif
Imagine

Imagine

astia pt babu la iarna grin.gif
Imagine
axe10
Unde sa-ti dai comanda?
ina_ceva
Neatza, andreea! Pe unde umbli de nu esti pe aici la ora asta? pupic.gif
bubbles
Aici sunt Ina pupic.gif .
Axe ii zic unei prietene si ea mai departe ii zice unuia care face comnada sau aduce din america grin.gif .Ai mei sunt 30$ perechea iara lui babu la reducere 14$ ohmy.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! Spor la invatat si o zi minunata! hug.gif
bubbles
S-ar putea sa plecam la Chei ca sa taiem maine porcul yahoo.gif dar eu tb sa`mi cumpar carne de pui sorry.gif ca nu mai suport carnea e porc decat cea afumata grin.gif .Mai avem doar 2 luni care vor trece repede mai ales ca dupa 7 iulie ma duc la Craiova si sper sa ma vad si cu Amalia .
Ieri in total am mancat de 17 p cheer.gif
actimel 1.4
2 mere 0
telemea 50g 3
sunca curcan 50g 1.25
mancarica 4
lapte 200 ml 1
wassa 4 2
iaurt 200g zuzu 1
ton in apa 2.1
inghetata 1
total:16.75 p yahoo.gif
julyalina
'neatza bubbles ! floare.gif
sa mananci o feliutza mica mica de sorici si sa te gandesti la mine tease.gif
bubbles
Nu mananc tease.gif ca .. am mancat data trecuta si mi`a fost rau sorry.gif
axe10
Cool asa...comenzile zic!
julyalina
ai mancat mult ?
bubbles
Am mancat o bucata gospodareasca lol.gif si mi`a fost rau la fel de gospodaresc tease.gif dar lasa ca fac poze si iti arat grin.gif blum.gif
ina_ceva
Da, sa vii cu poze, sa ne "ungem" si noi ochii grin.gif
bubbles
Meniu ieri
activia de baut 2
alune 2
zuzu fructe 250ml 3.3
4 wassa 2
4 lgte zacusca 2
fructe 1
mazare 2
pulpa 2.5
inghetata 1.5
total:18.3 yahoo.gif

Meniu azi :
cereale sanovita 1.3
lapte 100 ml 0.5
1 1/2 covrig 5
200g zuzu 2.6
mazare 2
piept pui 4
2 wassa 1
total: 16.4 p yahoo.gif
Nu am mai taiat porcul blum.gif grin.gif
ina_ceva
Ce dezamagire wacko.gif cu porcu' asta
aki
Salut draguta.Am trecut sa te pup si sa te hug.gif .Bafta la examene w00t.gif
bubbles
Mai bine lasa ca nu l`a taiat Ina .. ca oricum le tb la nunta dry.gif .Aseara am fost in oras si am pacatuit cu putina bere sorry.gif .Si cu o buc mica de carne de porc cu putina paine wacko.gif .Cantarul nu e acasa cheer.gif asa ca nu ma stresez yahoo.gif .L`am dat cuiva care incearca sa slabeasca si il mai tine pana maine cred grin.gif .
Azi am de scris o gramada wacko.gif dar imi fac timp si mai stau si cu voi iar mai atzriu trag o fuga prin oras si diseara Pilates >Ieri nu am facut dar azi ca sunt singura e mai usor dance2.gif
anca veselie
salutare!
si eu pap porc, mi-a trimis mama si nu pot lasa mancarea sa se strice...
nu-mi vine sa cred ca nu ai cantar )).gif stai si tu putin relaxata!
spor la treburi! pupic.gif
May
Eu nu as putea sa dau cuiva cantarul, m-as simti singura fara el laugh.gif
aki
Ti-ai dat cintarul de acasa lol.gif Cum traiesti fara el )).gif
bubbles
Mi`e cam naspa ca dimineata dupa ce mergeam la tron .. ma suiam repede pe cantar .. iar acum ... Dar decat sa`mi fac iar rau ca sigur am mai pus ceva pe mine doh.gif .
Mi`am gasit si copiile la dilpoma de bac .. asa ca peste o sapt ma duc sa`mi depun dosarul cheer.gif pr suplinitori romana .
Ieri m`am imbracat intr`o fust veche pleasantry.gif de in alba marimea 42 si imi era larga cheer.gif mai ales in talie unde dau eu jos fff usor blum.gif

Apropo .. care mai tine maine numai cu lichide? blum.gif
bubbles
Va parasesc vreo ora ca ma apuc de frecaluit prin casa dry.gif ca m`a pus boala sa il sun pe babu sa ii zic ca vreau sa ies in oras si a dat comanda de cartofi prajiti cu friptura ohmy.gif .Mai intai sa aspir si poate reusesc sa fac si Pillates ca sa am de 2 ori azi ... si pt ieri grin.gif
aki
De mine se tin lichide le da?Incerc si eu,adr ar trebuie sa-mi aminteste si mie de fiecare data cu o zi inainte ca sa tin si eu sorry.gif
aki
Gata am vazut sub tiker. cheer.gif
anca veselie
eu nu mai tin lichidele, ultima oara am pus 1 kg si abia abia am scapat de el, la ritmul meu de slabit doh.gif
May
Nici eu nu tin ca data trecuta am ``slabit`` 1 kg si a doua zi era inapoi w00t.gif
anca veselie
macar nu ai pus peste doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.