Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
May
CITAT(anca veselie @ 14-06-2007, 01:43 PM) *

macar nu ai pus peste doh.gif

Ar fi fost culmea, eu nu stiu cum de nu ti-au venit dracii w00t.gif
anca veselie
pai mi-au venit!!!!!!!!!!! dar ce naiba sa mai fac???

am mai facut odata o cura din asta minune, cu struguri, si in loc sa slabesc m-am ingrasat, tot 1 kg )).gif acum m-am invatat minte biggrin.gif
May
E clar ca organismul tau se alarmeaza imediat cum il privezi de mancare si nu mai arde nimic, ci stocheaza si isi face depozite dry.gif
anca veselie
da... asa ma gandeam si eu. dar se alarmeaza cam repede )).gif
nici acum nu pap mult, dar pap cam de toate.
bubbles
Eu maine tin cat de cat .. ca nu e bine nici sa exagerezi cu mancatul in zilele astea ca imediat se vede la cantAr dry.gif .Am fost in oras .. am cuparata toate prostiile posibile )).gif si de acum cica tb sa ma apuc de invatat dar .. mai stau putin .. mai pe seara ma cuprinde febra invatatului grin.gif .
Am vb la un magazin aici si va aduce sapt viit inghetat de aia slim de la delta yahoo.gif .mi`am cumparat 1 kil jumate de cirese si 4 nectarine ( am avut 6 dar 2 i le`am dus gravidutei ca am adus`o ieri la Gh pe prietena care tb sa nasca wink1.gif )

anca veselie
eu vad ca am fost cumintica azi grin.gif o sa incerc si maine sa nu pap ingrasacioase grin.gif
spor la invatat! pupic.gif
bubbles
Meniu azi ohmy.gif
mazare 1
pulpa pui 3
wassa 4 2
iaurt 300ml 1.5
fructe 1
ton in apa 2.1
wassa 2 1

total:11.6 p doh.gif desi cred ca ar tb sa pun mai mult la fructe blum.gif ca am 1 mar ,2 nectarine si cirese doh.gif

Anca si asa cand sunt singura acasa nu pot dormi noaptea sad.gif asa ca ramane cu invatatul la noapte blum.gif
bubbles
Asa as manca inghetata .. mi`e ciuda ca nu am gasit de aia slim ca imi luam 2-3 desi e 3 lei una blink.gif
aki
Esti singura acasa?Dormi singura?Unde ti-i babuinul? blink.gif
bubbles
Babuinul e la 24 azi .. asa ca pana dimineata sunt singura si tare mi`e urat si frica .. sa dorm singurica lol.gif
aki
grin.gif tease.gif .Eu nu ma culc fara el,trebuie sa ma legene,altfel nu dorm tease.gif
bubbles
Pai nici eu nu pot dormi cand nu e el acasa sorry.gif dar pe la 4 - 5 dimineata ma mai rapune somnul tease.gif si mai adorm din cand in cand blum.gif
bubbles
Am terminat un portofoliu .. la pedagogie doh.gif .mai am la filosofie sa fac un referat de 6 -8 pagini .. scris de mana bang.gif .Dar mai stau si apoi ma apuc de citit blum.gif
bubbles
Meniu final azi grin.gif
mazare 1
pulpa pui 110g 2.75
wassa 4 2
iaurt 300ml zuzu 0.1% 1.5
fructe 1
100g sunca pui campofrio 2
2 felii fitness 2.4
wassa 4 1
frisca diet 1
ton in apa 2.1
rosii 0
total: 16.75 p yahoo.gif .asa pofta am de telemea cu rosii dar stiu ca are muuulte puncte sorry.gif

ina_ceva
As incerca si eu maine lichide, dar depinde de dispozitia de dimineatza. Nu ma gandesc sa slabesc, doar sa mai arunc din toxinele stranse grin.gif
bubbles
Nu am mai mancat tonul .. k mi s`a parut ca are un gust suspect .. si cum a fost nebuneala in ultima vreme .. Am mancat in schimb inca 100g sunca pui campofrio ca sa ramana acelasi punctaj grin.gif .
Ma bag la Pillates cu lenea de rigoare .. sper sa si pot face sorry.gif fool.gif ca asa somn am .Plus ca m`am balonat tare de tot si nu stiu de la ce eusa_think.gif Sa fie de la cirese ? bag.gif
bubbles
Gata si Pilates cheer.gif .E mai greu la inceput .. dar dupa ce faci acele "The 100 (one hundred) " e mai usor .Asa repede a trecut blink.gif si nu prea am obosit .Maine incerc sa fac de 2 ori ca sa recuperez si pe cea pe care nu am facut`o miercuri dry.gif .Sambata dimineata plecam la Piatra,am examenele si apoi o fata la preg la engleza cheer.gif .Apoi mergem in Kaufland cu niste col de a babuinului de aici sa isi faca plinul pleasantry.gif si numai bine ca am si eu motiv sa imi mai cumpar cate ceva.Sper sa nu uit sa imi iau telemea si sa imi mai iau niste sunca de pui de asta la 2p 100g grin.gif
bubbles
O melodie buna de facut Pilates pe ea http://www.trilulilu.ro/SoSlow/80a62073341236

Mi-am scris si 4 pagini din alea 8 pt referat .. asa ca amine mai raman 4 yahoo.gif .Scrise de mana dry.gif .. ufff
bubbles
Neata yawn.gif si haideti la cafea .A suat mama sa ne anunte ca a luat whisky`ul pt nunta bang.gif .Nu o condamn..poate sa ia ce vrea ea dar totusi .. la ora asta se suna???? lol.gif
ina_ceva
Asa sunt mamele; si a mea face la fel grin.gif
aki
Ma bag si eu la o cafea cu tine. pupic.gif
bubbles
Acum aduc cafeaua .. a doua pt azi .. am mancat 2 nectarine si sper sa beau numai lichide de acum blum.gif .. desi am de invatat si ar cam tb sa mananc grin.gif .M`am mai si constipat de toata frumusetea .. si nu stiu de ce .. sau nu oi fi mancat destul ca sa tb sa ies doh.gif bag.gif
Plecam la plaja mai atrziu yahoo.gif numai sa tina vremea grin.gif beach.gif
Amazoana
Imagine
anca veselie
bubbles bafta cu lichidele!
stii ca ciresele au puncte?
Cirese 8 buc., 50g 0,5 Points
ai grija cu ele blum.gif
aki
ai venit de la plaja w00t.gif
bubbles
Am fost la plaja o ora ca apoi s`a innourat sorry.gif .Am mancat siniste inghetata .. mai putina ca l`am lasat pe babu sa`si bage botul adanc si am luat si 4 gurite de corn cu gem de la el .. de foame fool.gif .Dar azi nu mai mananc nimic.Plecam acasa yahoo.gif >Abia astept blum.gif .maine seara suntem inapoi sad.gif

Tot constipata sunt bang.gif si ma simt atat de nasp a.. totusi nu`mi explic de ce m`am constipat cry.gif .Anca nu am stiu de cirese si am mancat de am rupt ieri lol.gif .Poate de la el m`am si constipat .
Uitati aici un baiet frumos grin.gif http://www.freewebs.com/alexandruflorinborza/poze.htm
bubbles
Am plecat .multi pupici si un week misto va doresc pupic.gif hug.gif
anca veselie
si eu cred ca de la ele te-ai constipat.
bafta multa la ex! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Neata yawn.gif .Nu am mai rezistat seara de 15 si am mancat 3 mici cu putina painica sorry.gif iar ieri am mancat pe apucate niste merluciu si o buc de snitel ohmy.gif si la gratar 0 copanica si 3 mici .aseara am mancat ciorba de perisoare cu 3 perisoare mici mici in ea fool.gif .Mi`e si cam frica sa ma cantaresc cry.gif .Nu m`am mai cantarit de mai bine de o saptamana blink.gif dar azi ma duc si imi aduc acasa cantarul cheer.gif .diseara sper sa reusesc sa fac Pillates gym.gif ca sa am de 3 ori pt sapt asta blum.gif
Acum sunt la matusica mea .. stau cu piticu huh.gif .Ehh nu ma mai supara ca inainte lol.gif . Ieri la examen .. naspa .. la unul am luat 8 dry.gif si la restul asteptam notele .
bubbles
Am uitat sa va spun ca de ieri sunt nasica cheer.gif .A nascut prietena mea o fetita de 4 kg ieri dimineata cheer.gif .
De maine ma bag la dieta care am mai postat]o .. ai acu carne 2 sapt etc pupic.gif

CITAT(bubbles @ 15-05-2007, 10:50 AM) *

Neata yahoo.gif .Multumesc Andreea si Ina (credeam ca ai patit ceva de nu ai mai intrat pe la mine de atat timp blink.gif )
De azi ma apuc serios de dieta..dar nu de Ww ca tb sa o mai schimb neaparat.Ma apuc de ceva bazat primele 2 saptamanai numai pe proteine animale .

ETAPA I- 2 SAPTAMANI

• CARNE - fara restrictie de cantitate , gatita fara ulei (gratar, frigarui, friptura la cuptor, fiarta)-inclusiv peste si organe
• MEZELURI - fara restrictie de cantitate
• OUA - 1/ZI
• BRANZETURI FERMENTATE -telemea, cascaval, branza topita-100g/zi

REGULI GENERALE :
1. 5 MESE/ZI
2. NU SE MANANCA INTRE MESE
3. NU SE SARE PESTE MESE
4. NU SE BEA LICHID IN TIMPUL MESEI

PERMISE
LICHIDE: -apa, apa plata , minerala ,carbogazoasa, sifon , ceai , cafea (total 2-3 litri/zi)
(INTERZIS –bauturi de gen COCA COLA, PEPSI….ETC)

INDULCITORI : -ARTIFICIALI, CICLAMAT, ASPARTAM, ZAHARINA

CONDIMENTE : -lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, (mustar-moderat, fara zahar)
(INTERZIS –hrean , ceapa , usturoi, miere de albine)

CANTAR -SAPTAMANAL

EFFORT FIZIC - echivalent cu 5 km/zi- o ora ½ mers pe jos-15 min. gimnastica/zi
ETAPA II- 9 ZILE

3 ZILE
• FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500G/ZI
• LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt , ghiveci la cuptor)
• LACTATE PROASPETE -400 G/ZI

Toate acestea trebuiesc mancate in 5 mese/zi

FRUCTE PERMISE:orice in afara de : castane, mango, avocado, struguri, pere, prune, fructe uscate , smochine, stafide, curmale ,etc ; nuci , alune, fistic , semnite
LEGUME , ZARZAVATURI PERMISE :orice in afara de: sfecla rosie, cartofi , linte , porumb , fasole uscata, mazare , dovleac , masline
LACTATE PERMISE : lapte , chefir , cas , lapte batut, iaurt, sana, branza de vaci , branza de casa , Mozzarella si Ricotta.

INDICATII:
SUPE : fara ulei, fara bors- cu lamaie
LEGUME GATITE- nu crude , nu cu ulei
FRUCTE –sa se consume separat , nu ca desert ci ca gustari

6 ZILE –CARNE, MEZELURI+ SAU OU-fara restrictie de cantitate

ETAPA III-12 ZILE
3 ZILE
-2 oua/zi; 100g. Branzeturi nefermentate
sau
-1 ou/zi; 200g. Branzeturi nefermentate
Se adauga 2 mese/zi de legume cu pigment verde fara restrictii de cantitate (spanac, urzici, castravete, varza alba, dovlecei , fasole verde, conopida, brocolli , ciuperci , vinete, gulii , ceapa verde , usturoi verde, andive)

3 ZILE
CARNE, MEZELURI+ SAU OU-fara restrictie de cantitate

3 ZILE
FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500G/ZI
LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt , ghiveci la cuptor)
LACTATE -500 G/ZI

3 ZILE
CARNE, MEZELURI(+ - un ou)-fara restrictie de cantitate
ETAPA a IV-a-13 ZILE

2 ZILE
FRUCTE-500G/ZI
LEGUMEfara restrictie de cantitate
LACTATE -500 G/ZI

3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI slabe
La o singura masa a zile o salata verde , ardei verde si varza alba.

2 ZILE
FRUCTE si LEGUME

1 ZI
LACTATE proaspete-500 G/ZI

2 ZILE
FRUCTE si LEGUME

3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI slabe

ETAPA a V-a-8 ZILE
CATE MESE DORESTI PE ZI , FARA RESTRICTIE DE CANTITATE

2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
1 ZI
LACTATE proaspete
2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI +- un OU/zi

ETAPA a VI-a-10 ZILE
2 ZILE
FRUCTE-500G/ZI
LEGUME
LACTATE proaspete-400 G/ZI
8 ZILE ALTERNATIV:
- o zi –fructe , legume , salate
- o zi –carne slaba( la o masa o salata)

TOTAL 66 ZILE

Intre timp am sa si numar punctele ca sa mananc ce trebuie dar sa nu depasesc nici cele 19 de la WW wink1.gif
Meniul pt azi:
carne vita 125g 2
crenvusti pui 50g 4
2 felii fitness 2
cascaval 30g 2.5
sardina 4
sunca pui 100g 2.5
ou 2
total:19p yahoo.gif .nu stiu sigur daca e punctat bine la sardine ca nu stiu ce punctaj are sorry.gif

Asta e dieta .. macar pana scad la 58 .. desi nu m-am mai catarit cred ca am iar vreo 64-65 cry.gif
bubbles
Exact cum credeam .. 64.5 kg ohmy.gif .Retin apa ca sapt viit pe miercuri imi vin vizitatorii .. se cunoaste .. blum.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Am ajuns si eu acasica la mine grin.gif si mananc un pic de telemea (cam 20-30g) si cuniste sunca slaba de pui si cu 2 rosii .Si atat pt seara asta .. maine ma apuc de dieta care am scris`o .. chiar daca cantarul nu o sa imi arate scadere .. Ma simt cam naspa ca simt ca retin apa dar la picioare nu se cunoaste ca as avea 64 kg ohmy.gif .. poate dupa rusi imi revin la kg cheer.gif
bubbles
Eu .. poza in sutien si pantaloni scurti swoon.gif bag.gif
Imagine

Meniu maine ..provizoriu blum.gif
100g crenvusti pui 8
ou 2
sunca pui 100g 2.5
carne vita 125g 2.5
telemea 50g 3.15
total:18.15p yahoo.gif
Andreea-Rodica
Ti-am scris si la neuroni, arati bine nu te mai framanta. Eu cred ca vara retinem mai usor apa. wink1.gif hug.gif
Andreea-Rodica
De cand faci Pilates, ca am citit la neuroni ca esti foarte multumita?
Poate ma invrednicesc si eu, desi tare greu mi se pare ohmy.gif
bubbles
Huh ce prostie am facut .. in loc sa intru sa scriu la mine in jurnal .. am scris la tine lol.gif .
Pilates de vreo 2 sapt si am facut si de cate 2 ori pe zi ca sa am acele "3 ori pe sapt" de care zice Mary WInsor ca e nevoie pe sapt wink1.gif

Am facut si Pilates blink.gif desi aveam o lene .. am inceput usor si .. am facut pana la urma tot 20 si ceva minute .Am vb si cu o prietena si mi`a facut cd cu Pilates de la Mary Winsor numai pt picoare asa ca .. am sa bag cate 2 programe de sapt asta de joi cand apuc sa iau cd .. dimineata asta mix iar seara numai pt picioare tease.gif

Mie mi se parea plictisitor dar adevarul e ca te munceste muuult si bine wink1.gif si nu e mult 20 min pe zi .. asa ca te astept cu pareri si rezultate daca te apuci blum.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .O noua zi de luni .. o noua saptamana ...
De azi dieta mea de 66 de zile grin.gif .Sper sa ma si tin de ea ca la ce nesimtire am in fizic blush.gif .Am dus merele si restu..mai am doar niste iaurt pe care am sa il dau ca sa nu imi fie pofta . blum.gif Astept sa vina babu sa mergem sa`mi iau carneturi grin.gif
bubbles
Asa de bine ma trezisem...asa de bine dispua..si ...
Mi`am facut bagajele si plec acasa .. gata nu mai suport .. si nu fac eu prostia de a face nunta cu ...
Nu stiu cand mai intru .. cand o sa pot o sa intru wink1.gif
anca veselie
ce faci, iar te-ai certat?
nu te pripi pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 18-06-2007, 10:25 AM) *

Asa de bine ma trezisem...asa de bine dispua..si ...
Mi`am facut bagajele si plec acasa .. gata nu mai suport .. si nu fac eu prostia de a face nunta cu ...
Nu stiu cand mai intru .. cand o sa pot o sa intru wink1.gif

Oooooooofffffffffffffff, iubita asa facem si noi (mai ales cool.gif cand ne certam, pleca.....nu face asta, calmeaza-te si vei gandi mai bine atunci!
Nu rezolvi problema fugind. Si apoi sunt sigura ca nu poti nici fara el. pupic.gif
Sa ma vezi pe mine, am inecat biroul in lacrimi azi iar cand ne certam imi doream sa dispara devil.gif
Andreea-Rodica
Iubita, gandeste-te foarte bine inainte de a lua o decizie. Barbatii astia sunt ca niste copii (mai rau chiar). Iti doresc ganduri bune si limpezi pentru a putea rezolva problemele aparute. pupic.gif hug.gif
Astept sa intri, sa mai vorbim. floare.gif
aki
Ce s-a intimplat draga?imi pare rau.Nu lua decizii pripite la nervi.Hotaraste cin esti binedispusa. pupic.gif
May
Eu nu am fost pe faza, ce dieta vrei sa tii? unsure.gif
bubbles
Seara .Acum plec la matusa mea ca maine sa plec acasa iar restul sa mi`l aduca unchiul meu mai tarziu .
Oi trece cumva si peste asta .. bine ca nu am apucat sa facem nunta.
Andreea-Rodica
Tu esti chiar hotarata? Poate totusi nu e asa grav cum pare. Noaptea e un sfetnic bun. Maine ai sa gandesti mai limpede. Te pup. pupic.gif
Pisik
Andreea, nu lua decizii pripite. Stii de cate ori mi-am dorit eu sa nu mai fac nici o nunta?poate iti aduci aminte cat ma plangeam ca nu stiu ce s-a mai intamplat si ne-am certat si fetele imi spuneau ca asa e inainte de nunta, ca sunt tensiuni si neintelegeri, dar daca este iubire si un pic de calm, se depasesc toate.
Bafta! si tine-ne la curent!
May
Buei tu vb serios? Ce s-a intamplat asa de grav? w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Andreea-Rodica
Poate ar fi bine sa te sfatuiesti si cu noi. Zic si eu. Poate iti mai ridicam moralul. hug.gif
aki
Hai draga ce ai?Cite o sa mai vezi in viata,nimic nu-i perfect.Cite cupluri traiesc inmpreuna si se cearta. unsure.gif .Nu poate sa fie totul ideal.Exista neintelegeri intre fiecare,sunt clipe fericte care le combat pe cele triste.El crede ca tu esti vinovata,tu crezi ca el.Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbiti si hotariti impreuna pupic.gif Imi pare rau.Ai grija de tine si ia o hotarire buna.Pup pupic.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .S`a rezolvat .A venit si si`a cerut iertare sorry.gif .Azi am mancat niste ficatei de pui fierti si mai tarziu niste sunca de pui si niste telemea wink1.gif .

Azi ma duc sa `mi vad finuta yahoo.gif .. de fapt sa`i faca poze mama ei si apoi o vad si eu grin.gif .Mi`am ami cumparat si o gramada de lucruri si tb sa inecrc si noul spalator pt gresie )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.