Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Pisik
CITAT(bubbles @ 19-06-2007, 12:37 PM) *

Ziua yahoo.gif .S`a rezolvat .A venit si si`a cerut iertare sorry.gif .Azi am mancat niste ficatei de pui fierti si mai tarziu niste sunca de pui si niste telemea wink1.gif .

Azi ma duc sa `mi vad finuta yahoo.gif .. de fapt sa`i faca poze mama ei si apoi o vad si eu grin.gif .Mi`am ami cumparat si o gramada de lucruri si tb sa inecrc si noul spalator pt gresie )).gif

Pai bine mai Andreea, ne pui pe toate pe foc, ca te desparti, ca gata nunta, ca o fi c-o pati si acuma vii ca o floare, ca si cum nimic nu s-a intamplat? hmmm, ti-am zis eu sa nu te mai repezi cu concluziile mad.gif
Ai grija ce prostioare mai faci blum.gif
anca veselie
mai andreea dragoste fara nabadai nu cred ca se poate )).gif
bubbles
Aseara imi venea sa il si .. Asa ma enervase.daca nu venea azi sa`si ceara scuze .. si plecam acasa chiar ca nu ma mai impacam .Pisik hug.gif .
May
Dar ce a facut? blink.gif
Andreea-Rodica
Ma bucur ca s-a rezolvat problema. Intotdeauna intr-o casnicie exista si de-astea. Cred ca sunt inevitabile. Avem atatea probleme, si la job si acasa incat e greu sa le uiti asa usor. Dar ma bucur ca si-a dat seama ca a gresit si si-a cerut iertare. Multi barbati nu stiu sa faca acest gest.
Deci mergi inainte cu planurile de nunta, si nu uita ca stresul e mare, mai ales inaintea unui asemenea pas. hug.gif
aki
Ce bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Sa nu te mai superi pe el,ai inteles ? tease.gif
bubbles
Nu mai stiu de ce ne`am certat blink.gif .Ma doare capul asta .. materialul prost de Romania lol.gif .Am fost si la spital dar nu am avut cum sa o pozez pe finutza sad.gif .Joi o ducem acasa yahoo.gif .Abia astept cheer.gif
Am mancat asa azi:
Ficatei pui fierti
3 crenvusti din pui
110 g sunca de pui
Diseara gratar de pui wink1.gif

Cred ca ma bag sa fac pilates ca ieri nu am facut sorry.gif .Ca sa imi treaca durerea de cap blink.gif
May
Ce dieta tii? blink.gif
bubbles
Aia cu o pajina in urma lol.gif .E ceva de genul Dieta catalin Crisan pleasantry.gif
May
E cu 2 pagini in urma, da?!!! )).gif Eu nu as putea sa o tin, bafta cheer.gif
Pisik
Bubbles, dieta asta este identica cu ceea ce a tinut sotul meu, doar ca el a avut si salate de legume. dar in rest e identica identica, cu indicatii, cu tot tot tot, chiar am fost socata.
Fetita, regimul asta este regim MEDICAL ectrem, pentru persoane cu grad de obezitate! Nu este o dieta echilibrata si se aplica doar in cazuri extreme si maximum 2 sapt. Parerea mea este ca iti supui singura organismul unor traume inutile si vei trage mai tarziu ponoasele. De ce nu alegi tu o dieta echilibrata, cu care sa te mentii, continui cu Pilates si va fi super! Nu e bine sa te privezi de vitamine, acum, pe caldurile astea, nu mi se pare deloc sanatos sa te intoxici cu carne 2 sapt. Mai bine adopta o dieta bazata pe salate si fructe, e mai potrivita acestei perioade.
Parerea mea, nu da cu rosii, dar stii ca nu sunt de acord cu ceea ce facio dry.gif
bubbles
Bine May )).gif .. daca zici matale blum.gif
Pisik nu vreau sa o tin mult .. si eu si asa sunt carnivora sorry.gif .Incerc si daca mi`e rau renunt hug.gif pupic.gif
Am facut si Pilates cheer.gif dance3.gif .Am obosit un pic .. dar ma simt mai binisor smile.gif
bubbles
Am plecat in oras.O seara faina va doresc pupic.gif
bubbles
Neata yawn.gif .Ma doare capul .. si numai pe partea dreapta .. si ochiul ma dore tare doh.gif .Trebuie sa`mi fac ceva de mancare si nu am nici un chef blink.gif .Am un somn si o moleseala.Aseara am scapat si un pahar cu vin .. eh ... bang.gif
aki
Salut draguta.Si eu am baut aseara blum.gif
bubbles
Sa pun si eu meniul pt azi:
sunca de pui
crenwusti (2 mici )
pulpa pui
telemea
parizer
2 felii cascaval fitness
piept pui fiert
wink1.gif sper sa fie bine .. ca am mancat cam mult doh.gif
anca veselie
bueeeey, dar punctajul unde e? tease.gif
te simti mai bine?
bubbles
Punctajul e pana in 19 blum.gif si eu atat am voie grin.gif .Ca nici pulpa si nici pieptul nu au fost mari blum.gif .Nu mai scriu punctajul ca nu mai tin WW grin.gif .
Am mancat si cacao de dulce .. numai praful blink.gif .Bine ca nu m`am infipt in crema de cioco alba cu banane blum.gif
Ma doare partea dreapta a capului .. sper sa imi treaca pan a maine smile.gif
anca veselie
am uitat ca nu mai tii ww
o sa-ti treaca pupic.gif
May
Stii de ce te doare capul? grin.gif
bubbles
Uimeste`ma grin.gif
May
Pentru ca il ai lol.gif
bubbles
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ma gandeam ca zici alta prostie lol.gif Ceva de genul:
Stii de ce te doare capul?
de ce?
Degeaba lol.gif lol.gif

Asta nu`i prostia la care ma gandeam .. dar mi`e rusine sa zic pe post lol.gif
May
Care din noi se gandeste la prostii? lol.gif
bubbles
Cred ca amandoua .Depinde de care prostii grin.gif .Cum mai stai cu dieta ca vad ca iti sta capul numai la ingrasacioase dry.gif .Eu mananc cacao de pofta si tu crema de zahar ars lol.gif grin.gif
May
Pai eu stau perfect cu dieta in sensul ca sunt cuminte de vreo luna si se vad rezultatele. Remy zicea ca nu ii vine sa creada ca pantalonii de casa imi sunt largi pt ca am niste pantaloni cu ceva elastin in ei si acum o luna imi erau intinsi pe picioare si fund si acum zici ca am facut poop in pantaloni si la picioare sunt largi. Daca ar fi fost pantaloni normali, care nu se intind, s-ar fi vazut imediat ca am slabit, dar la cei care se intind trebuie sa slabesti destul de mult ca sa nu se mai intinda pe tine si inca mai mult ca sa iti stea si largi. Sper ca ai inteles ce zic eu aici tease.gif. Era si timpul sa se miste cantarul ca nu se mai miscase de 6 luni. tease.gif

Eu fac dulciuri si una si alta pt ca ma ingrijoreaza Remy. Mananca ce mananc eu, dar in cantitati mai mari si mi-e ca nu e de ajuns pt ceea ce cere organismul lui. El nu ar trebui sa manance mancare de dieta ca mine, asa ca incerc sa compensez pe ici si pe colo ca sa fiu sigura ca isi ia tot ce trebuie din alimentatie.
julyalina
bubbles, mananci cacao ? praf de cacao ? blink.gif
May
Daca mananca d-aia de la Nesquick e buna tease.gif
bubbles
Neata` .Va salut rapid ca plecam saimi depun dosarul.Sa`mi tineti pumnii blum.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! Bafta si spor la invatat! hug.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Gata cheer.gif .In sep dau examen grin.gif .

Da July tease.gif .Praf de cacao de la Brumi blum.gif

Am intrat pe ultima suta de metri cu nunta asa ca de sapt viit mai rarutz ca`i mai dragut grin.gif
Anna
pupic.gif salutare Bubbles. Felicitari pentru dosar si sa inveti pt examen tata.gif
aki
Salut draguta.De ce nu mai tii WW?O saptamina frumoasa iti doresc.La mine de azi se incepe saptamina,la miene e prima zi de lucru azi,eri am murit o zi intreaga in pat devil.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Rodica de ce?Ce ai patit?
Aseara am iesit in oras si am baut 2 tapuri de bere blush.gif .De sete ca asa de bune erau reci si ma gandeam ca poate ma ametesc blink.gif dar de unde ohmy.gif .Azi am de facut treaba ca maine plec acasa pana luni.Am de varuit si terminam.Duminica avem si o nunta doh.gif si nu stiu de unde mai luam bani bang.gif .

Ieri am mancat niste carne de vitel cam 200g si aseara o rosie ,un castravetecu telemea si parizer de pui blum.gif .Mi`e si frica sa ma urc pe cantar sorry.gif .
Am primit de la socrela un costumas sport .. trenning cu pantaloni 3/4 si maiou grin.gif .Sambata am si examen ..
aki
Duminca a fost ziua lui Danuta w00t.gif .Asa ca ma sarbatorit la greu,a doua zi nu puteam sa ridic capul de pe perna doh.gif .Sergiu a stat toata noaptea cu prosopul pe fruntea mea wacko.gif .Cind se incalzea de la cap il racea in apa rece si il punea iarasi pe frunte blink.gif .La serv nu am fost.Multi ani o sa tin minte acesta zi blushing.gif
Amazoana
CITAT(aki @ 26-06-2007, 11:42 AM) *

Duminca a fost ziua lui Danuta w00t.gif .Asa ca ma sarbatorit la greu,a doua zi nu puteam sa ridic capul de pe perna doh.gif .Sergiu a stat toata noaptea cu prosopul pe fruntea mea wacko.gif .Cind se incalzea de la cap il racea in apa rece si il punea iarasi pe frunte blink.gif .La serv nu am fost.Multi ani o sa tin minte acesta zi blushing.gif

lol.gif du-te maaaaaaaa, nu te cred!
bubbles
Am mancat sie u micul dejun .. 2 feliute jambon cu 2 crenvusti de pui .
Si acum cum te simti?Ti`a trecut?Si babu al meu a sarbatorit aseara si azi dimineata se tinea de cap .. ca a plecat la servici lol.gif

Poate resusesc sa fac Pilates azi .Mai tarziu tb sa ma duc in oras.Iar mers pe jos mai bine de o ora doh.gif
aki
lol.gif A trecut,ca eri am stat toata ziua in pat,abia spre seara mi-am venit in fire,dar totusi ameteam putin.Dimineata am vrut sa ma ridica sa ma duc la lucru si cind m-am vazut in oglinda m-am speriat,mi-am facut cruce si am scuipat in sin si m-am culcat iarasi. tease.gif
anca veselie
bubbles bine ca ti-ai depus dosarul! bafta la ex! recunosc, si eu am baut dumincica o berica, mi-era tare pofta blushing.gif
bubbles
Nu stiu cum sa-mi explic ce mi se intampla.Am vazut articolul si poza postata cu cei doi la neuroni de Dana .. si m`a busit plansul crying.gif .Nu ma mai pot aduna.
anca veselie
pupic.gif hai revino-ti hug.gif
bubbles
De aia nu`i bine ca am ales psihologia ca la o chestie de asta ar tb sa ma tin tare si nu sa empatizez si sa ma pierd blink.gif .Mi`am gasit mustar fara zahar si telemea .Tb sa mananc telemea 100g si un ou iar diseara niste parizer de pui blum.gif .Am ajuns cu asa o sete acasa blink.gif e atat de cald si la noi si nu imi place sad.gif
bubbles
Sa trec si eu ce am mancat azi grin.gif
dimineata:2 crenvusti si 2 feliute jambon
pranz:90g telemea si un ou
seara: 3 crenvusti pui si parizer de pui
Pisik
Bubbles, nu stiu cum poti manca carne, oua si telemea pe caldurile astea, nu tu o fructa, nu tu o rosie, ca la mine nu ar intra nici cu politia. Abia abia pap carnita la pranz, ca sa nu ma privez de proteine si ca sa ma satur mai bine, ca altfel daca ar fi dupa mine m-as lipsi de ea
bubbles
Sincera sa fiu si mie mi`e cam scarba si ma bate gandul rau sa trec inapoi la WW bang.gif .Tare`s schimbatoare.Ca si telemeua altfel ar merge cu rosie si castravete..uff nu stiu ce sa fac blum.gif
aki
pupic.gif Salut draga.Am trecut sa-ti las pupici.
bubbles
Neata` .aseara dupa bubuitura nu am mai putut adormi.Nici cablu nu mai merge tot de atunci .Asa m`am speriat .A fulgerat si a bubuit lng unitatea lui babu blink.gif .
Azi cred ca plec acasa la varuit si vopsit cheer.gif
anca veselie
mai bine treci inapoi la ww, bagi salate ca e sezonul lor pupic.gif
spor la treburi daca pleci pupic.gif
ina_ceva
Felicitari pentru dosar!

Parerea mea ca regimul care l-ai ales tu e cam nepotrivit cu caldurile astea. WW-ul mi se pare mai abordabil wink1.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 26-06-2007, 07:24 PM) *

Sa trec si eu ce am mancat azi grin.gif
dimineata:2 crenvusti si 2 feliute jambon
pranz:90g telemea si un ou
seara: 3 crenvusti pui si parizer de pui

Ce ai ales? Atkins?...nu inteleg!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.