Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
aki
Salut draguta.Cum te-ai odihnit?O saptamina lfrumoasa iti doresc
pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Am ajuns acasa dance3.gif .Azi ma duc sa fac invitatiile cheer.gif .Abia astept grin.gif .M-am si cantarit si arata 62.3kg blink.gif desi am mancat normal .. adica WW ca sunt iar la el de cand am plecat grin.gif sorry.gif .Nu am mai putut numai carne carne carne .. mi s`a aplecat plus ca am mai mancat si cate o inghetata.Am si varuit si am depus o gramada de efort .. plus ca am fost cu fata nasilor la piatra si a tb sa o plimb.Seara dupa ce terminam de varuit o plimbam cate 2 ore pe drs si ajungeam acasa franta.Cred ca de aia am si dat jos ca sapt trecuta aveam 63.4kg sau si cum mi`au trecut rusnacii lol.gif .Sunt sigura ca am avut si mai ptin dar week asta am mancat cam mult si cred ca am mai pus inapoi 1 kg sorry.gif dar nu conteaza nu ma descurajez.
Ina missed u give_rose.gif .
Aki multumesc de vizeta hug.gif .
axe am postat dieta cu vreo 3 pag in urma.
Ina si Anca asa am sa fac .Mai ales ca au aparut si pepenii iar seara am sa mananc salata cu sunca de pui si telemea si apoi o fel de pepene ca sa tina de foame grin.gif
anca veselie
pupic.gif bravo pt slabeala!
desi... parerea mea e ca nu mai tre sa disperi la fluctuatiile astea, care tin f mult de momentul lunii, de ovulatie, de rusi, daca retii apa. plus ca facand sport, grasimea se transforma in muschi si ai mai multe kg.
bubbles
Multutmesc Anca . hug.gif .Mi`e ciuda ca as fi vrut sa ma cantaresc vineri sa vad si eu un 61 grin.gif dar nu mai e mult pana atunci wink1.gif .Mai am 5.3 kg pana la 57 cry.gif asa ca ma ajutati da... blum.gif .M`am imbracat intr`un costumas verde cand am fost acasa la mire care mi l`a dat mama si .. cand l`am luat de la ea statea mulat iar acum .. parca statea pe gard grin.gif .apoi la restaurant mi`am luat rochita scurta grin.gif desi mi se parea ca`s extrem de grasa probabil si din cauza ca m`am constipat si ieri am fost ca pe ace bang.gif Nu mai mananc cas in viata mea grin.gif .Ieri radea soacra de mine ca uite cum ti se vede la burta dry.gif .. ca ti se vad oasele in laturi ca rochita cadea bine dar intr`adevar oasele ieseau in evidenta bang.gif .Prima oara am crezut ca zice ca am burta bataita.gif ca nu mai luam nici o rochie nimic pe mine lol.gif .Nu va mai zic ca la scoala toata lumea ma intreaba ce am facut si cum de am avut rabdare blink.gif si ca sa le daus i lor dieta doh.gif .
Mai am 5 kg si as vrea ca in 5 sapt sa scap de ele asa ca astept sustinere si chiar cuplu.gif wink1.gif
julyalina
)).gif pai lasa inghetata cateva saptamani si o sa vezi wink1.gif
si in plus nu manca pepene imediat dupa salata ca o sa te balonezi pupic.gif
bubbles
July poate gasesc de aia de la Delta cu putin calorii grin.gif .Pepenele il mananc pe la 10 daca mi`e foame ca ultima masa oricum incerc sa o iau pe la 7 seara grin.gif .
Am uitat sa va spun .. cand am intrat in gradina la mire .. ne`a anuntat vornicul .. cavalerul Polosan si logodnica lui blink.gif .Si eu la babu .. buey de cand sunt logodnica ta si mie nu`mi zici lol.gif lol.gif .Apoi am auzit cum discutau oamenii despre altu care avenit cu logodnica pleasantry.gif si am ras cu babu de sa cadem pe jos ca ne`am dat seama ca asa m`au disutat si pe mine dry.gif .
bubbles
Seara .Am gasit inghetata Delta blum.gif .Si am mancat una mai am 2 pt zilele urmatoare.Are doar 0.4p ohmy.gif .Pun si meniul imediat blum.gif

meniu:
inghetata 0.4
fructe 1
copanele 150g 3.75
amestesc hawaian 1.5
rosie 0
telemea 75g 4.5
parizer 4
rosie 0
castravete 0
total:15.15 p cheer.gif
bubbles
Iar tb sa plec in oras.Am puncte si din mers de la pranz si de acuma plus ca l apranz am venit incarcata toata grin.gif .

Pilates ori cand ajung ori maine sorry.gif
bubbles
Sa pun si eu meniul final.Am mai mancat niste varza fara ciolan grin.gif asa ca am pus 1 p pt sucul lasat de carne blum.gif
inghetata 0.4
fructe 1
copanele 150g 3.75
amestesc hawaian 1.5
rosie 0
telemea 75g 4.5
parizer 4
rosie 0
castravete 0
varza 1
paine 1
total:17.15p yahoo.gif din 19 dance3.gif
aki
pupic.gif Fug la munca hug.gif
julyalina
CITAT(bubbles @ 02-07-2007, 12:13 PM) *

July poate gasesc de aia de la Delta cu putin calorii grin.gif
lol.gif daaaaa, stiu naughty.gif si mie tot aia imi place ... acum a fost un coleg pe afara si avenit cu cate un top gun blum.gif

bubbles
Eu am mancat Cool & Slim blum.gif .

Meniu azi provizoriu:
inghetata 0.4
iaurt danone mare 2.4
4 wassa 2
copanica 75g 1.87
amestec hawaian 2
3 necatrine 0
total:8.67p yahoo.gif blink.gif
Anna
pupic.gif Andreea
Ce descoperire cu inghetata aia! Ce culoare are ambalajul? Si cum se cheama? Cool & Slim?
anca veselie
neatzaaaa! pupic.gif
bubbles
Ziua.Annais asa se cheama si e pe maroniu ambalajul si e in jur de 3 lei wink1.gif .
Anca neatzaaaaaaaa yahoo.gif
Nu am mult timp .Am dat comanda de 100 invitatii .vineri le luam iar marti cred ca plec la Craiova.Nu stiu ce sa mai mananc.sa ma reorganizez si sa fac meniul pt ieri blum.gif
bubbles
Meniul pt ieri :
inghetata 0.4
3 nectarine 0
mancarica de vitel 7
chicken mcnuggets 5
paine 6
total:18.4p sorry.gif azi inecrc sa mananc de 16 .. grin.gif

Si sa mai imi cumpar inca vreo 3 inghetate sa mi le pun la pastrare grin.gif .Acusi plecam la gratar bang.gif .asa m`am plictisit doh.gif

)).gif
bubbles
Gata Pilates mixt.Diseara sper sa mai bag unul si pt picoare doar grin.gif .Am plecat la gratar.
bubbles
Seara yahoo.gif .Meniul pt azi pana acum blum.gif :
3 nectarine 0
inghetata 0.4
2 copanele la gratar 3
wassa4 2
iaurt Danone mare 2.4
1 mic 1.5
total:9.3p cheer.gif .Poate mananc niste mancarica de carne de vita dar fara cartofi bag.gif .Am sa pun 1 p la ulei ca am calit ceapa si ardeii in 4 lgte de ulei (care e pt ditamai oala deci nu cred ca e chiar de 1p la portie) si sa cantaresc apoi carnea de vita fiarta.In rest are numai legume si nu am sa imi pun cartofi grin.gif
bubbles
Meniu final:
3 nectarine 0
inghetata 0.4
2 copanele la gratar 3
wassa4 2
iaurt Danone mare 2.4
1 mic 1.5
mancarica 3
mamaliga 2
ardei iuti 0
total:14.3p yahoo.gif .In loc de paine mia bine imi fac mamliguta de 2p la microunde cu 200ml apa si 40g malai grin.gif si cu ardei iuti drool.gif .Deja imi ploua in gura headspin.gif
axe10
Cum stai cu pregatirile de nunta?
aki
pupic.gif Salut draguta.Am trecut sa te pup
bubbles
Neata yahoo.gif >
Axe merg bine.Vineri luam invitatiile si sapt viitoare plec la mama sa`mi iau rochia cheer.gif >Cred ca stau o saptamana grin.gif >
Aki multumesc de pupic si te pup si eu inapoi pupic.gif
bubbles
Meniu provizoriu azi:
3 nectarine 0
inghetata 0.4
100g sunca pui 2.5
40g paine alba 2
mancarica 3
mamliga 2
copanica 2.5
amestec hawaian 2
rosii 0
total:14.4p cheer.gif .Ma bag in pat ca ma simt moale tare de la vremea asta de ...
bubbles
Uff nu am mai stat in nici un pat ca mi`am adus mainte ca nu am scoase cursurile si ca tb sa mai si fac un referat pt maine doh.gif .Am primit si sms de la prietena mea la care tb sa botezam ca face botezul duminica viit si eu nu sunt acasa .. asa ca s`a dus si asta cry.gif .Poate se razgandesc si il fac peste 2 sapt daca nu .. pierderea lor sau poate nu vor sa mai fim noi nasi blink.gif .Noroc ca am vb cu o col pe net si mi`a adus aminte de referat de 2 pag ca altfel luam o teapa lol.gif
aki
Spor la treaba. baby.gif
bubbles
Multumesc aki.Mai greu cu referatul ca de scos aproape am terminat grin.gif .Noroc ca tb sama folosesc de ceva din literatura romana pt referat grin.gif
bubbles
Am terminat Pilates pt picoare si mi s`a parut extraordinar de greu.Cand sa abandonez ,Mary :ca nu renuntati ca se stie ca e mai greu si arata unde tb sa doara...coapsa..si asa durere aveam si eu acolo de ziceai ca am carcel.Dar nu m`am lasat blink.gif .Diseara il fac pe cel mixt gym.gif .Acum ma pun in pat oleaca ca ma enerveaza capatana cred ca de la vreme.Am mai vb si cu mamicuta mea 20 min la tel blink.gif .Abia asteapta sa ma duc la ea doh.gif
Andreea-Rodica
Drum bun la mama ta. Iti doresc sa-ti gasesti rochita potrivita, in care sa te simti ca o printesa! floare.gif
Mama abia a plecat de la mine, si parca deja mi-e urat fara ea. M-am obisnuit sa o am aici. hug.gif
bubbles
Si eu sper sa gasesc o rochita care sa imi placa.Sincer mi`e cam frica blink.gif .Abia astept sa treaca nunta dry.gif .
Asa de bine am mancat.Un bol cu mancarica de vita si cu 90 g carne .Mi`am pus numai sos cu ardei si ceapa.Deloc cartofi cheer.gif .Si am bagat si 3 ardei iuti blink.gif .Deja cand o sa ies afara cred ca o sa ma dau cu fundul de pamant apoi.Acum sper sa nu ma balonez stinker.gif swoon.gif .
aki
Ce emoticon ai pus lol.gif Acela cu gazele
bubbles
Si ce blum.gif lol.gif .Eu`s ala stinker.gif si babu e cel care swoon.gif . lol.gif
am terminat yahoo.gif .Am scos si la imprimanta .. am facut si referatul Noroc ca vreau suplinitoare la romana ca atat barbologie am in cap grin.gif .Cerinta era de genul:alegeti doua citate de la doi autori cunoscuti ,in care sa se regaseasca trasaturi de caracter si personalitate.Asa ca am luat IOn cu dragostea pt pamant si Vitoria Lipan cu trairile interioare datorita disparitiei lui Nechifor grin.gif .Intelegeti voi blum.gif .Astept sa mai treaca putin timp si bag Pilates mixt grin.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Buey prezenta mea vad ca deranjeaza tare blink.gif .Se ia lumea de mine si nu stiu de ce.Cred ca cel mai bine ar fi sa o mai raresc pe la neuroni si sa stau eu numai la mine acasica blink.gif .
axe10
CITAT(bubbles @ 06-07-2007, 09:35 AM) *

Neata yahoo.gif .Buey prezenta mea vad ca deranjeaza tare blink.gif .Se ia lumea de mine si nu stiu de ce.Cred ca cel mai bine ar fi sa o mai raresc pe la neuroni si sa stau eu numai la mine acasica blink.gif .

Nu o lua in sensul asta!
De aia e forum sa primesti laude sau sa fii certata!
Nu te bosumfla ca nu spune nimeni cu rautate....dar uita-te si tu acum...revizuieste meniurile si ajungi singurica la o concluzie!

CITAT(bubbles @ 06-07-2007, 09:35 AM) *

Nu o lua in sensul asta!
De aia e forum sa primesti laude sau sa fii certata!
Nu te bosumfla ca nu spune nimeni cu rautate....dar uita-te si tu acum...revizuieste meniurile si ajungi singurica la o concluzie!
aki
Salut draguta.De ce te bosumflez? blink.gif
bubbles
Axe hug.gif pupic.gif .Stiu ca poate e numai in imaginatia mea .. dar .De fiecare data cand e suparata Dany, intra pe forum si se ia de careva si mai rar de mine blink.gif desi nu imi explic de ce.Oricum eu nu`s suparacioasa din fire si incerc ca sa urmez sfaturile tuturor dar la un moment dat ma intreb si eu .. Chiar atat de tare deranjeaza prezenta mea? blink.gif
Aki nu`s bonsumflata.Duminica daca intri sa`mi dai adresa ca acum plecam acasa.
Azi luam invitatiile cheer.gif cheer.gif
May
bubule vrei bataitza? dry.gif Prezenta ta nu deranjeaza, nu stiu de ce ai interpretat astfel. La faza cu uleiul stiu ca nu ai intrebat, dar cred ca dany a presupus ca in ulei faci amestecul si, cum era putin nervoasa din cauze care nu au legatura cu tine ( de exemplu masina ei), a zis la repezeala. Sa stii ca are dreptate sa te certe, caci aici se cunoste o prietena adevarata, nu una care iti trece cu vederea meniul. Spun ca are dreptate pt ca meniurile tale nu contin toate grupele de alimente pe care trebuie sa le mancam la WW. Nu ai vazut ca meniurile mele par perfecte, dar ea vine si ma trage de urechi mereu ca nu am grasimi bune? Pt ca asa e, ca altfel nu isi batea gura dejeaba smile.gif. NU stiu de cate ori te cantaresti tu pe zi, dar la fiecare fluctuatie de greutate, ori te bucuri ori te deprimi. E normal sa ai fluctuatii, cantareste-te zilnic din partea mea, dar alege-ti o zi care sa fie oficiala smile.gif nu te mai intrista mereu ca azi ai cu 300 g mai mult decat ieri. Nu incerc sa ii iau apararea, vreau doar sa fiu corecta si sa intelegi ca esti binevenita la neuroni caci neuronii suntem noi, toate, nu doar unele hug.gif
bubbles
SEara.Am terminat cu examenele cheer.gif .A dat Dumnezeu si am terminat si cu asta.Marti plec la mama yahoo.gif .Ieri am amncat putin tare ca am avut treaba .Am umblat prin oras sa ma uit de coltar pt camera si unul mic pt bucatarie blink.gif .Poate reusim sa luam ...
anca veselie
bine ca ai scapat de examene cheer.gif wee placut si spor la cumparat rochita! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Multumesc Anca hug.gif .
Aseara am facut si Pialtes blink.gif dar a tb sa ma opresc ca am avut nasii musafiri.Am sa fac poze si la invitatie sa vedeti si voi grin.gif .Habar nu am ce sa mananc azi.Cred ca imi fac o mancarica de ardei cu ceapa grin.gif si cu 2 copanele blum.gif
bubbles
Imi fac o mancarica asa :
calesc ardeii cu ceapa in 2 lgte ulei floarea soarelui - 2p
fierb copanele (2 au cam 100g carne pe ele grin.gif ) - 2.5p
La sfarsit adaug calitura peste copanele si le mai las putin la foc mic sa se inabuse .Si gata mancarea de 4.5p yahoo.gif
bubbles
Sa trec si eu meniu provizoriu :
2 triunghiuri hochland 2.6
sunca presata 100g 2.5
2 wassa 1
mancarica 5
mamaliga 2
actimel 1.4
total:14.5p yahoo.gif
bubbles
Buuuun mi`am pus la facut mancarea fara ceapa sorry.gif .In loc de ceapa am pus ciuperci si am sa pun la sfarst 2 cuburi de ceapa prajita de la knorr grin.gif .Pana la urma am calit tot in o lgta de ulei 1p si sa vad cat au copanele la sfarsit grin.gif
aki
Salut draguta hug.gif .Am trecut sa vad ce mai mininci si sa-ti las un pupic pupic.gif
bubbles
Gata mancarea .Acum sa astept sa se raceasca.Deja imi ploua in gura drool.gif ca am gustat putin grin.gif si cu ardei iute va fi atat de buna headspin.gif .Parca vad ca iar ma balonez de la ardei stinker.gif

Aki hug.gif pupic.gif
bubbles
Sa pun si aici ce am pus la neuroni grin.gif
Sa va arat invitatia...sau cel putin cat se vede din ea grin.gif
Imagine
asa arata la inceput si tb sa dai coala alba la o parte ca sa citesti ce scrie .
Imagine
Textul este:
Fie ca ziua de duminica,19 august 2007,
să rămână o zi de neuitat în inimile părinților noștri
Polosan Ionel si Rodica Ionescu Mihai si Mihaela
și a noastră ce pășim pe drumul vieții
Ionel si Andreea - Cristina
Îndrumați vom fi cu mândrie și satisfacție de nașii
Paleu Nicolae si Silvia
Borz Gheorghe si Doina - Gabriela
care vor veghea ca iubirea noastră
să se împlinească prin sfânta taină a căsătoriei
dată de bunul Dumnezeu,
ce se va oficia la Biserica Ortodoxă Sfantul Gheorghe din Piatra Neamt, ora 15
Ne vom simți onorați să vă avem alături de noi
în ambianța Restaurantului Lacul Rosu din Statiunea Lacul Rosu,
începând cu ora 19.
Vă așteptăm cu drag!

bubbles
Uitati cam asa ar veni fara voal .. si cum as vrea eu sa imi pun in locul lui grin.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Am aflat ca tot voal se cheama dar spaniol ,care se pune ca un batic pe jumatatea capului grin.gif .
Am dormit 3 ore si jumatate si a aparut babu doh.gif si tb sa plecam la Pey lol.gif si nu stiu azi cum mai rezist fara somn si mai ales ca iar nu mananc pana la nu stiu cat sorry.gif
aki
Poate incerci sa-ti pui un voal obisnuit,mai ales la coafura pe care ai ales-o ar sta foarte bine. floare.gif Am vrut aseara sa-ti spun,dar m-am luat cu vorba.Ma scuzi daca te-am jignit.mie mai mult imi place. pupic.gif
bubbles
Aki pokey.gif bataita.gif .Cum sa ma jignesti?Eu am zis ca imi pun asa spaniol ca apoi la dans il pot da jos grin.gif .Azi cred ca fac varza calita cu ciolan.Il pun pe babu sa cumpere ca asa pofta am wink1.gif
aki
Nu mai inteleg ce fel de spaniol?Ca in poza?
blink.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.