Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Andreea-Rodica
Foarte frumusele invitatiile. Despre voal, nu stiu ce sa-ti spun. Doar ca mi-e nu-mi prea placea ideea de purtat voalul toata noaptea, dar atunci nu l-as mai fi dat jos. blush.gif Mai ai timp sa te hotarasti. hug.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Meniul de azi nu are mai mult de 13 p sorry.gif .Imediat plec grin.gif spre bucale.
aki
Gata ai plecat? hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Va salut si eu din Craiova cheer.gif .Maine mergem dupa rochie.Am dat si invitatii si .. s`au anunta fff multi ca vin doh.gif exact cum nu ma asteptam. doh.gif DEcii...alaltaieri am mancat toata ziua 2 cornuri si cu br topita 2 cubulete si 100g sunca .Ieri dimineata la 5:30 cand amajuns in Bucuresti am intrat la Mac si mi`am luat o salata de pui blush.gif .Toti mancau hamburgs...numai eu cu salata lol.gif .La 9 am fost la mama si pana la 3 cand am mers la ea la cabinet nu am mancat deloc.Acolo am rontait niste chipsuri,3 grisine si 2 biscuiti.Iar ieri acasa am mancat pana in 7 castravete,rosie,4 feliute de suncade pui,1 fel de jambonel de pui si 2 cuburi br topita.In rest 4 nectarine si muuuulta apa minerala blink.gif .E cald rau aici .. nici nu`ti vine sa mananci doh.gif
bubbles
Vai de mine cat e de cald.Am luat in gura o fel de jambonel de pui si am mancat si 2 nectaroase casa nu plec asa .. pe nemancate.M`am si cantarit ca au cantar mecani si arata 62 fix yahoo.gif .Tb sa rezist ca in biblioteca deasupra capului am 2 cioco si o cutie mare de bomb de cioco blink.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ehh aseara nu am mai rezistat si am mancat cioco wacko.gif dar aveam puncte econ din sport si din mers pe jos grin.gif .
Acusi plec in cautare de rochita pray.gif sa gasesc ceva .Am niste emotii
Andreea-Rodica
Succes! Sa gasesti cea mai faina rochita! hug.gif
bubbles
Multumesc give_rose.gif .
Nessie
Buna! pupic.gif Esti in Bucuresti? blink.gif Acum vad? Ce program ai, cat stai? Spune tot! Poate ne vedem daca ne potrivim la orar. blum.gif

Bafta la cumparaturi!
aki
E in Craiova w00t.gif S-a dus dupa rochie.Abia astept sa o vad yahoo.gif
Andreea-Rodica
Frumoasa rochita, am vazut-o la neuroni. Sa o porti fericita! hug.gif
Sunt un pic nostalgica caci imi amintesc de nunta mea. floare.gif
bubbles
seara.Multumesc andreea flowers1.gif .Mie mi`a placut broderia si voalul care vine putin peste ... si cum e prins exact pe talie .Imi face o talie mica de tot.S`au asa mi se pare mie lol.gif Am luat si verighetele dar maine poze.Maine iar ma plimb toata ziua doh.gif ca tb sa iau cosuletele,florile de pus in piept,pantofii,lant si cercei .Am luat si un voal SUPERB dar am uitat sa va fac pozele .
Sa pun si ce am mancat azi:4 necatrine,3 felii pizza (in oras ca nu mai puteam de foame) si niste cioco ca sa prind putere sorry.gif iar de la 11 pana la 18 am umblat intr`una cu tocuri .Asa ma dor picioarele bag.gif
aki
Salut .Ehe ai uitat de voal doh.gif .Nu mi l-ai aratat. wacko.gif
Astept azi w00t.gif pupic.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Am terminat cu florile,cosuletele si lantul si cerceii cheer.gif .Sunt fericita ca am gasit de mi`am luat Bolero ca acolo e cam frig si mai in fiecare zi ploua blink.gif si mai bine sa fiu sigura ca nu inghet blum.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .In sfarsit am si eu timp sa intru putin la mine acasica blink.gif .Sa pun si un meniu informativ pt azi :
salata bulgareasca 3.5
frappe 2
ardei umpluti 4
lipe mica 2
FRUCTE 1
suc porto natural 1.5
actimel 1.4
total:15.4p yahoo.gif
Andreea-Rodica
Foarte faina rochita! Si costumasul, de asemenea. Am tras cu ochiul la neuroni si le-am vazut. hug.gif
amalia0701
Am vazut si io rochia si voalul, super faine hug.gif
Cand te mai linistesti si ai timp l;iber lasa un mesaj pe privat cu un nr. de telefon pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ok amalia .Cred ca maine iti dau nr ca sa vdm poate ne int luni ca am o zi mai libera grin.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 14-07-2007, 10:00 AM) *

Neata yahoo.gif .Ok amalia .Cred ca maine iti dau nr ca sa vdm poate ne int luni ca am o zi mai libera grin.gif

Io sunt foarte agitata, asa ca o pauza mi-ar prinde chiar bine.
Mi s-ar mai trage buba de la cap.
aki
Salut draguta.Esti ocupata prin curte ,coana mireasa w00t.gif ?
Pupici pupic.gif
Amazoana
Vreau si eu sa vad rochita sorry.gif
bubbles
Dulci am pus poze la neuroni blum.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 14-07-2007, 02:26 PM) *

Dulci am pus poze la neuroni blum.gif hug.gif

Spune-mi macar pagina.
Am vazut pozele cu rochita aceea cu fundita si costumasul alb. Vreau sa stiu daca ai pus poze cu rochita de mireasa! pupic.gif

Gata, gata, am gasit-o. Foarte frumosa! Si voalul imi place mult. Mai ales ca este lung.....abia astept sa te vad in ele..... pupic.gif
bubbles
Nu stiu daca v`am spus ca mi`am luat si crema anticel de la Elancyl si scrie o aplicare dimineata este eficienta pt a scadea 2.9cm in 2 sapt si 3.7 cm in 28 zile.Am inceput de ieri sa ma dau .. acum sa astept sa vad daca are vreo eficienta.Are cutia o sticla + 1 goala .Noroc ca e una gratis ca e 126 lei cutia ohmy.gif ohmy.gif

Dulci bine ca ai gasit hug.gif
Mi`am luat si sampon T-GEl pt matreata .Sper sa imi priasca ,ca de la Nizoral am facut si mai multa doh.gif .
Si sper sa isi faca efectul si crema Elancyl la atatia bani bang.gif bang.gif Imi pare rau ca aici nu am cum sa imi fac sportul sorry.gif dar sper sa recuperez acasa.
Meniul meu azi:
branza (nu stiu de care ) sarata
sunca de pui cam 120g
1 lipie
2 mere

iar seara:
o cana iaurt cu putin paine prajita
o cana 250g de exquisa cu vanilie
Imediat va calculez si punctajul.Branza a fost cam 50 g si nu grasa deloc.Este una care imi place de aici ca e uscata si sarata grin.gif
Ufff uitasel:
4 trufe de cioco sorry.gif

exquisa 3.75
lipie 2
sunca de pui 120g 3
rosie 0
branza 2
4 trufe cioco 2
iaurt zuzu 200g 1.5
paine prajita 2

total:16.25 p yahoo.gif
bubbles
Neata` yahoo.gif .Bineneteles ca aseara a tb eu sa calc in strachini si sa mai mananc ceva sorry.gif dar cantarul mi`a aratat 62 kg in dimineata asta imbracata grin.gif .Azi facem gratar si mai tarziu suntem invitati la niste prieteni de fam ca e ziua baiatului lor bag.gif unde iar mancare doh.gif .Sper sa ma pot abtine cumva lol.gif
Amazoana
Neata Bubbles
Bafta la "abtinut". Eu una nu cred ca as putea sa ma abtin in fata unui piept de pui la gratar dry.gif
bubbles
Nu m`am abtinut ca am luat masa in familie dry.gif si am asa:
supa 4
paine prajita 2
copanica 1.25
piept pui 2
cotlet porc 2
2 trufe 1
salata vinete 2
total:14.25p sorry.gif .Pana maine pauza bag.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ma enerveaza cantarul lui mama .Cred ca s streicat ca arata tot 62 kg desi ieri iar am dat`o in bara dry.gif
bubbles
Binentels ca am luat cantarul de la prietena mea Maria .. si .. e electronic dry.gif dar arata 62.4kg w00t.gif .Parca nu imi vine sa cred...Pftiu pftiu sa nu ma deochi lol.gif lol.gif
Duminica botezam dry.gif Va dati seama in ce stare euforica voi fi dupa atata drum si oboseala blink.gif
aki
Hei lasa cina in familie si treci la mincarea ta devil.gif .Bataita cine ia? doh.gif
Lasa ca dupa nunta iti faci de cap hug.gif .Ok?
bubbles
Aki nu am de gand nici dupa nunta sa imi fac de cap . grin.gif Asta ca sa vz ce fata constiincioasa sunt crazy.gif .Azi am asa pana acum:
o buc piept pui file la gratar
o copanica fara pielita gratar
un mar
Diseara o cana de iaurt zuzu 0.1% si o cana exquisa cu capsuni 0.2%.Iar iaurtul va fi cu painica prajita cam 20-30 g yahoo.gif

Imediat plec in oras la cautat pantofiori de mireasa .Sper sa nu ma tenteze nimic dar din ate ma stiu .. cam greu cu tentatiile in oras .Promit sa aduc si poze grin.gif
aki
Poze? w00t.gif Cu ce/cine? naughty.gif
bubbles
Cu mine in Craiova pe la fantanile din centru grin.gif
Sexymom
Iti luasi fata pantofi???sa m-i arati si mie.Rochia , costumul cu eticheta blum.gif si cealalta rochie neagra cu panglica m-au innebunit.
Si tu in pantalonii aia galbeni blum.gif
bubbles
Care pantaloni galbani blink.gif ??? Nu mi`am luat pantofi .. uff am vazut unii superbi dar sunt 250 Ron si mi se pare cam mult pt o per de pantofi sorry.gif
Azi am mancat asa:
O copanica la gratar
o buc de piept file la gratar
un mar si 1/2
cateva prune
o cana jumatate de iaurt cu pesmeti grin.gif
putina inghetata (pe caldurile astea dry.gif)
3 patratele de cioco(bine ca nu am mancat`o toata blink.gif
Nu cred ca am depasit 19 p ohmy.gif sau asa imi iese mie cam ... 15 p cheer.gif .Orientativ asa lol.gif lol.gif
bubbles
Neataaaaaaaaa yahoo.gif .E o caldura aici de te doare sufeltul sorry.gif si nu mai zic ca asa transpir blink.gif eu care niciodata oricat efort as depune si nu transpir .Si acum stau degeaba si iese apa lol.gif .Cantarul mamei arata o tenta spre 61 dar inca nu ma emotionez.Azi cred ca o tin pe iaurt receeee cu pesmet drool.gif ca e atat de bun si racoritor grin.gif .Si mai am 1/2 cutie exquisa pe care sa o termin dar cred ca o arunc la pisici pana vine mama lol.gif
Andreea-Rodica
Nu vreau sa te descurajez, dar s-ar putea sa fii si un pic deshidratata. Eu stiu cand ma duc vara la Galati oricata apa beau, din cauza caldurii, nu e destul. Ai grija cu lichidele pe caldurile astea. Si la noi la Suceava e cald tare, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sud. huh.gif
bubbles
Andreea eu`s de lng Suceava .. din Piatra Neamt si au fost zile cu 40 grade.Sunt invatata cu caldurile mai ales ca o suport fff bine .Apa beau si din obisnuinta ca sa am 2L pe zi ... Deshidratata nu am de ce ca am baut ieri la lichide blink.gif De ce sa ma descurajezi?Eu ma mir ca tb sa imi vina rusii, stiu ca retin apa ca mi se umfla picioarele ...
julyalina
hello bubbles floare.gif
foarte frumoasa rochitele si costumasul blum.gif
dar sa stii ca tre' sa-ti spun ceva ... de ce nu ai pus pozele si aici? a trebuit sa caut prin zeci de pagini in urma la neuroni rolleyes.gif
bubbles
Seara .July nu mi`am dat seama sorry.gif ca abia am avut timp sa respir.Joi plec acasa cheer.gif yahoo.gif .Abia astept sa ajung acasa la babu crazy.gif

Sa trec si ce am mancat azi:
dimineata
3 cub br topita fitness
pesmet 30g
iaurt zuzu o cana
Seara
branza de vaca (de aia care imi place mie)
rosii
pesmet 30-40g
Si cam atat pt azi blink.gif .Cam putintel .Incep sama simt cam naspa...semn ca tb sa apara rusii doh.gif
Nessie
Buna, Bubbles! pupic.gif Cu ce mananci pesmetul ca imi suna ciudat pesmet cu branza topita? huh.gif

Drum bun acasa si ai grija cu caldurile si cu apa. hug.gif
julyalina
cred ca cu iaurt blum.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Pesmetul il mananc cam cu orice...br topita,iaurt,supa blum.gif .
Azi mi`a fost rau de la caldura si am mancat a mama un kebab ohmy.gif si un pateu cu branza
si atat pt azi sad.gif
julyalina
hello bubb pupic.gif
astazi pleci acasica?

apropo... cum mananci tu pesmet? eu din cate stiu, pesmetul este ca un praf facut din paine prajita blink.gif

sau te referi la bucatele de paine uscata ?
aki
Cred ca-i pine uscata )).gif
Hei draga de ce nu pui pozele la tine in jurnal?
Eu ma ratacesc la neuroni catind pozele sorry.gif
bubbles
Eu ma refer la bucatile de paine prajita.
Am ajuns acasa yahoo.gif .
Aki am uitat de la atat treaba hug.gif
bubbles
uhhh ce am gasit acasa.Tone de haine de spalat .E criminal babu asta lol.gif
M`am si cantarit si cu rusnacii pe cap si cu picioarele si mainile umflate de la retentia de apa ... am 61.7kg :yaho: cheer.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 20-07-2007, 03:17 PM) *
am 61.7kg :yaho: cheer.gif

cheer.gif Felicitari!! Bravo, Bubbles! pupic.gif Pana spui "da" o sa ajungi la 60, ia sa vezi. wink1.gif
aki
pupic.gif Sracuta de tine.Daca ai automata e bine.Doamne ce m-am chinuit si cind nu aveam masina,spalam tot cu mina,de-mi curgea singe din mini doh.gif
bubbles
Seara .Ness multumesc blush.gif .Unde n`ar da Dunezeu grin.gif pupic.gif
Aki hug.gif a, automata a proprietrilor grin.gif ca altfel strangeam cu sacii si le duceam acasa la masina blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.