Ziua

.Azi iar am multe de povestit .In afara de faptul ca am fost ieri la gratar sim`am intors cu 63.3 kg

si tb sa trec rapid pe o dieta eficienta ... mai am o gramada de spus

.Asa...ieri (dupa ce ca nu dormisem toata noaptea din cauza lui babu

) ne`au sunat nasii pe la 8:30 sa mergem la gratar undeva lng gheorgheni .Am plecat iar usor usor au inceput sa se adune tot mai multi colegi ai lui babu

.Acolo am facut unu mini baraj ca sa se adune apa sa facem baie .Ne`am balacit ca nebunii ,au baut 3 stelaje de bere ..am baut si eu

si ma gandesc ca de la asta m`am constipat

dar eu nu am avut nimic..pe cand barbatii au baut pana cand au inceput sa cante

.Am mancat bine de tot .. eu mai putin si se uitau toti crucis la mine

.. ehh dar se pare ca tot am luat niste grame

.SEara pe la 8 ne`am apucat de cantat, dansat si chiuit si a sunat de la unitate .. daca ii vedeati pe toti cum ii sunau pe rand si .. a tb sa plece fiecare .. La focul de padure de alaltaieri care se aprinsese din nou

.A tb sa aduc acasa 2 fete - prietenele a doi colegi care nu stau in oras.Ei au ajuns saracii pe la 2 si azi au intrat iar in tura la servici

.Mi`e asa mila de babu .In afara de faptul ca am pus inapoi cateva sute de grame ... am mai si racit .Asa tusesc ca o tebecista

si nasul imi curge rau tare ...Si m`am si ars pe umeri de la soare si abia am dormit.A .. si babu s`a parlit tare si nici nu se putea intoarce fara sa nu se vaite

.Imediat poze cu gratarul,bataia cu apa etc

Poze
http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1