Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
axe10
Tocmai mananc Aloma caramel...ca de aia dietetica nu gasesc deloc, sic!...asta apropos de puncte...
bubbles
Axe lol.gif .Sic ca si eu am mancat si tot cu caramel grin.gif
Meniu azi:
piure din filgi de cartofi
150g sunca de pui
inghetata
1 actimel
In rest apa si ceaiiiiii mult!!! si o necatrina blum.gif
bubbles
Am primit mobila cheer.gif .M`a anuntat buni ca au adus`o cei de la magazin .. finally ca ieri a umblat babu toata ziua dupa ei dry.gif si spuneau mereu in juma de ora blink.gif .Am luat asa:
-un coltar de camera
-un coltar de bucatarie
-o masa de bucat
-un sifonier
-un corp de suspendat in bucatarie
-o masa Tv (tip comoda cu sertare)
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Asa bine imi pare headspin.gif dance3.gif
Nessie
Sa le stapaniti sanatosi si sa va aduca multe bucurii. pupic.gif Cand se poate, nu ne uiti cu poze, da? grin.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Am ajuns si eu pe acasa.Am fost pana la Chei ... doamne ce aglomeratie in Lacul Rosu ohmy.gif .Cand am ajuns la Chei nu era nimeni si numai bine ca au sunat niste oameni ca vin sa repare masina de spalat si a tb sa mai stam vreo ora iar babu a stat cu morcovul ca nu a avut parasire dry.gif .Au ajuns si ai lui cu unchii de la Bistrita si unchiusau repede ca nu ma hraneste de am slabit asa ? dry.gif Antipaticul .. tb sa comenteze el ceva .. nu`i convine ca eu am slabit si fiesa (vara babuinului e cat casa - ma scuzati dar asa nervi mi`a facut ) nana.gif angry2.gif .Le e ciuda ca eu am slabit ca acum un an mereu ziceau in batjocora ca uite ca ai ajuns cat Mona si acum le`am dat peste nas bang.gif bang.gif .
Am ajuns in Gheorgheni si cand ne pregateam sa iesim la o iarba .. a fost sunat babu sa se duca la unitate ca este foc si tb sa asigure cry.gif .Nici cabana nu am gasit`o libera doh.gif asa ca planurile s`au dus pt week asta.Maine trebuia sa botezam sinu putem ca nu i`a aprobat lui babu parasirea .. si am mai si cumparat hainutele dar i le dau asa si ii taiam la un an noi motul si se spune ca si noi ii suntem nasi .asa rau imi pare ca atat imi doream sa botezam crying.gif .Am sa fac poze la hainute sa vi le arat blum.gif .Babu zicea ca sa le pastram si i`am zis ca nici sa nu aud ca nu e bine sa ai inainte de a avea copil ca cica poarta ghinion huh.gif .Nu va zic ce am mancat pana la ora asta ca maluati la bataita.gif .Am amncat numai niste seminte de floarea soarelui pokey.gif ca nu pot din cauza caldurii blink.gif
bubbles
Uff nici la ora asta nu s`a intors babu sorry.gif .
Ness binenteles ca aduc poze blum.gif asta daca nu uit tata.gif
bubbles
Sandalele pt rochia de mireasa(am luat 2 perechi ca la cat sunt de repezita sunt in stare sa rup tocul lol.gif ..unele crem mai inaltute si unele aurii grin.gif mai joase )
ina_ceva
Sa stapanesti sanatoasa mobila! Mi-au placut sandalutzele, mai ales alea aurii wink1.gif
Andreea-Rodica
Sa stapaniti sanatosi mobila cea noua!
O saptamana buna! hug.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Azi iar am multe de povestit .In afara de faptul ca am fost ieri la gratar sim`am intors cu 63.3 kg bang.gif bang.gif si tb sa trec rapid pe o dieta eficienta ... mai am o gramada de spus grin.gif .Asa...ieri (dupa ce ca nu dormisem toata noaptea din cauza lui babu wacko.gif ) ne`au sunat nasii pe la 8:30 sa mergem la gratar undeva lng gheorgheni .Am plecat iar usor usor au inceput sa se adune tot mai multi colegi ai lui babu doh.gif .Acolo am facut unu mini baraj ca sa se adune apa sa facem baie .Ne`am balacit ca nebunii ,au baut 3 stelaje de bere ..am baut si eu blush.gif si ma gandesc ca de la asta m`am constipat blink.gif dar eu nu am avut nimic..pe cand barbatii au baut pana cand au inceput sa cante lol.gif .Am mancat bine de tot .. eu mai putin si se uitau toti crucis la mine blink.gif .. ehh dar se pare ca tot am luat niste grame bang.gif bang.gif .SEara pe la 8 ne`am apucat de cantat, dansat si chiuit si a sunat de la unitate .. daca ii vedeati pe toti cum ii sunau pe rand si .. a tb sa plece fiecare .. La focul de padure de alaltaieri care se aprinsese din nou blink.gif .A tb sa aduc acasa 2 fete - prietenele a doi colegi care nu stau in oras.Ei au ajuns saracii pe la 2 si azi au intrat iar in tura la servici cry.gif .Mi`e asa mila de babu .In afara de faptul ca am pus inapoi cateva sute de grame ... am mai si racit .Asa tusesc ca o tebecista sorry.gif si nasul imi curge rau tare ...Si m`am si ars pe umeri de la soare si abia am dormit.A .. si babu s`a parlit tare si nici nu se putea intoarce fara sa nu se vaite sorry.gif .Imediat poze cu gratarul,bataia cu apa etc lol.gif

Poze cheer.gif
http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1
aki
CITAT(bubbles @ 21-07-2007, 06:26 PM) *

Sandalele pt rochia de mireasa(am luat 2 perechi ca la cat sunt de repezita sunt in stare sa rup tocul lol.gif ..unele crem mai inaltute si unele aurii grin.gif mai joase )

Ce-mi plac incaltarile tale hug.gif
ALICE
Sa-mi zici si mie Bubbles cand gasesti dieta aceea cu efect.Ca azi ma decid si eu.Asa ca poate ma ajuti
bubbles
Alice daca o gasesc te anunt grin.gif desi cred ca voi mancaca la Craiova .O data pe zi pe la 4-5 ca sa tin apana dimineata si mananc cu paine prajita blum.gif
bubbles
Alice am gasit niste diete intr`o revista, cu pepene rosu .Daca te intereseaza iti scriu ca sa vz despre ce este vb wink1.gif
Fost in oras, transpirat fff tare, mers alert cam o ora grin.gif .Bine ca am rezolvat treburile.babu a facut insolatie asa ca i`am dus niste paracetamol si algolcalmin ,mi`am luat mancare neingrasacioasa .Inainte sa plec am luat 2 Dulcolax si cand am ajuns acasa a tb sa sar pe tron si m`am desfundat .. rezultatul la cantar dupa desfundare lol.gif 62.4kg tata.gif .Spalat vasele ,dat cu aspiratorul si de acum sa ma bag si eu la un film ceva ca azi am zi de relaxare blum.gif
bubbles
CITAT(ina_ceva @ 22-07-2007, 10:51 AM) *

Sa stapanesti sanatoasa mobila! Mi-au placut sandalutzele, mai ales alea aurii wink1.gif

Ina multumesc mult.Ce mai faci tu?Am crezut ca esti suparata pe mine de nu ma mai vizitezi sorry.gif .Desi cred ca serviciul iti ocupa tot timpul hug.gif . pupic.gif si te mai astept pe la mine
Pisik
vreau si eu dieta cu pepene rosu
Nessie
Salut Andreea! Cred ca am pierdut ceva... huh.gif Vrei sa schimbi dieta? Daca ai diete "noi" pune-le te rog la forumul de Diete sa fie de referinta, ca asa prin jurnal, sigur nu le mai gasim cand avem nevoie.
pupic.gif O zi frumoasa si racoroasa sa ai!
bubbles
Inteles Ness salut.gif .Am trecut la Diete la subiectul Slabeste cu pepenii wink1.gif
Sexymom
Cred ca ma bag si eu la dieta pt. curajosi, aia unde slabesti 5 kile in 5 zile, eu mananc pepene rosu zilnic, numai in zilele Yin, si cand ma gandesc ca de maine trebuie sa mananc numai carne , iaurt si branza de vaci mi se apleaca, mai ales acum ca e cald.
Pisik
Mi se pare un pic extrema sa papi doar pepen 3 zile; dieta aia de 5 zile e ok, dar vorba e, nu pui dublu la loc dupa?
bubbles
Eu nu stiu ce sa va spun.Dietele le`am gasit intr`o revista si cred ca o voi incerca pe cea care vrea si sexy wink1.gif
bubbles
Ufff de maine in Sud cod rosu!!!
Am uitat sa va spun ca ieri am mancat carne de (d)rac .. din clesti grin.gif .Mi s`a parut cam .. naspa dar poate e altfel fiarta si apoi prajita .. ca la garatr nu e bune deloc blum.gif .
M`a sunat babu si iar e la foc .Alta interventie nu cea de la padure si am un stres si o nelinistire in suflet pana apare inapoi :pary:
m`as baga la un pIlates dar mi`e lene de ma doare bag.gif
ina_ceva
Dieta pt curajosi mi se pare acceptabila.
Pepene as putea sa mananc in fiecare zi si , in afara de el, mai subtirel; dar asta numai atunci cand nu tin dieta. Cum stiu ca sunt la restrictii, cum imi sporeste pofta de chestii interzise blum.gif
bubbles
Ina ma crezi ca si eu sunt asa .daca nu ma stresz cu dieta si sa nu imi impun sa nu mananc dulce .. nu mi`e pofta si nu mananc.Dar cum ma apuc de regim si stiu ca nu am voie alta sau cealalta .. atunci ii vine pofta de lucruri interzise blum.gif huh.gif
bubbles
Am facut Pilates 35 minute cheer.gif .. pt burta si apoi pt picoare.Am cazut lata apoi lol.gif dar a tb sa fac rapid un dush si sa nu ma mai odihnesc ca a venit nasa pe la mine sa ii fac un Cv blink.gif si de at ma muncesc la el .Am terminat si cu stupoare am remarcat ca mi`e foameeee .Asa ca am luat un mar si daca nu imi trece foamea mai aiu un iaurt 0.1% .Astept sa vad bang.gif .M`am dat si cu Elancyl .. tare`s curioasa daca va vedea efectul care scrie pe cutie huh.gif
bubbles
Neata .Iar nu am reusit sa dorm.Ca intotdeauna cand sunt singura wacko.gif .Am adormit pe la 4 si m`am trezit speriata ca am vazut ca babu nu a aparut sorry.gif .Si l`am sunat si nu vine nici azi acasa:cry: dar de fapt nu stie nici el cand va reusie sa vina si acasa
Pisik
Andreea, cat ai dat pe Elancyl? ti-ai luat set din ala? sa imi spui daca da rezultate, ca eu ii dau tare cu supliformul dar cred ca trebuie sa incerc altceva, ca deja celulita la mine capata forme urate rau sad.gif
bubbles
Pe Elancyl am dat 126 RON .SEtul de fapt e una + una gratis grin.gif dar la pretul asta cred si eu ca tb sa le puna la oferta .Mi se pare ca lucreaza bine pt ca la picioare nu se mai vede asa de tare (ma refer la partea interioara a coapsei si pe partea exterioara ca pe fese nu ma pot uita tata.gif ) dar babu a zis ca mi`a disparut drept bine fata de cum aveam inainte eusa_think.gif.Adevarul e ca eu nu mi l`as fi luat dar mama a vrut .Eu nu as da atatia bani .. sau nu as fi dat ca daca vad ca are rezultate imi mai iau .Pe el scrie liporeducteur si ar tb sa reduca zonele in care te dai cu 3.7 cm in 28 zile ( exact cat tb sa te tina cele 2 tuburi )
Pisik
CITAT(bubbles @ 24-07-2007, 09:26 AM) *

Pe Elancyl am dat 126 RON .SEtul de fapt e una + una gratis grin.gif dar la pretul asta cred si eu ca tb sa le puna la oferta .Mi se pare ca lucreaza bine pt ca la picioare nu se mai vede asa de tare (ma refer la partea interioara a coapsei si pe partea exterioara ca pe fese nu ma pot uita tata.gif ) dar babu a zis ca mi`a disparut drept bine fata de cum aveam inainte eusa_think.gif.Adevarul e ca eu nu mi l`as fi luat dar mama a vrut .Eu nu as da atatia bani .. sau nu as fi dat ca daca vad ca are rezultate imi mai iau .Pe el scrie liporeducteur si ar tb sa reduca zonele in care te dai cu 3.7 cm in 28 zile ( exact cat tb sa te tina cele 2 tuburi )

si de cand te dai cu ea? ma bate gandul sa imi iau.....dar e cam scumputa
bubbles
Pai ... am o saptamana (fac 2 joi sau vineri) .Sincer imi place cum imi face pielea foarte tare .Si pe picioare mai aveam celulita (aveam niste gaurele mici in piele ) care acum au disparut .Uff ca nu stiu cum sa explic .. stii tu piele cand te ingrasi - slabesti face unele adancituri .. alea au disparut wink1.gif .Dar bine ca tb sa tii si dieta si e garantat ca atunci vei avea rezultate mai bune wink1.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 24-07-2007, 09:26 AM) *

.Pe el scrie liporeducteur si ar tb sa reduca zonele in care te dai cu 3.7 cm in 28 zile ( exact cat tb sa te tina cele 2 tuburi )

Nu cred ca tin 28 de zile........
bubbles
Axe e ajung la a doua saptamana si nu am treminat nici jumatate de tub din primul wink1.gif .Plus ca pe el scrie ca nu tb masaj si sa fie lasat sa intre singur in piele blink.gif .Mie imi convine ca nu tb sa ma obosesc prea tare grin.gif
Pisik
F interesant ce spui tu aici...eu sunt plina de gropanele din alea, dar eu stiu ca asa se manifesta celulita, e posibil sa aiba legatura si cu fluctuatiile de greutate....maaama, pai daca ma scapa de gropanele renunt la altele si imi iau
bubbles
Sincer mi`as face poza la picioare ca sa vezi dar .. blush.gif .Eu tot timpul aveam pe partea interioara a copanului stang lol.gif si acum nu imi apare chiar daca cantarul azi arata 61 si maine 63 wink1.gif (ipotetic vorbind) dar hai sa iti mai spun o chestie .. depinde foarte mult si de structura pielii ca la mine se poate manifesta asa iar la tine nu .Eu nu iti zic cu rau dar nu vreau sa te superi apoi si mai tare hug.gif pupic.gif .Mai stiu pe cineva care a slabit ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif foarte tare cu crema de la Vichy (aia care are ca la sapunurile lichide dozatorul de crema) .Si nu a tinut nici regim si slabea pe zi ce trece ohmy.gif si a zis ca de la crema wink1.gif
julyalina
hello, bubbles give_rose.gif
mamaaaa , ce distractie a fot la padure cheer.gif super!

auzi, si tu crezi ca a slabit cu crema? tease.gif
bubbles
Sincera sa fiu nici nu mai stiu ce sa cred blum.gif tata.gif .Pe cata distractie am tras pe atat de racita sunt acum tease.gif

bubbles
Va parasesc putin ca ma apuc de facut mancare lui babu grin.gif sa ii duc la scarbici iar daca pana diseara nu vine acasa plec la Chei la ai lui wink1.gif
Andreea-Rodica
Spor la treaba! Cand ai timp treci pe aici sa bei un ceai cu gheata! cafea.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 24-07-2007, 09:40 AM) *

Axe e ajung la a doua saptamana si nu am treminat nici jumatate de tub din primul wink1.gif .Plus ca pe el scrie ca nu tb masaj si sa fie lasat sa intre singur in piele blink.gif .Mie imi convine ca nu tb sa ma obosesc prea tare grin.gif

A, atunci e super bun....elancyl zici?
bubbles
Dap .. Elancyl .. cand imi va merge netul bine iti arat si poza .Si scrie pe cutie ca o singura aplicare este valabila 24 ore (adica nu ca celelalte la care scrie macar 2 aplicari pe zi wink1.gif )
aki
Salut draguta in jurnal pupic.gif .Chiar are efect crema aceasta?eu am renuntat la ea doh.gif
bubbles
Ce faci aky?Cu intarziere iti faci si tu aparitia blum.gif
Andreea ce bun ar fi un ceai rece acum drool.gif
Va pup pupic.gif .Am plecat in oras la babu sa vad la ce ora plec la Pey
May
Mai astept pareri in legatura cu Elancyl caci am auzit si eu ca ar fi bun dar na, depinde de la persoana la persoana caci la mine Vichy a fost un mare esec si dezamagire si acum mai am ceva de la Dove, apoi 5 tuburi de supliform si trebuie sa imi cumpar altceva. Sunt pe ganduri de mult intre Elancyl si Roc asa ca te astept cu rezultate. Trebuie sa ma gandesc bine caci, evident, aici nu e oferta cu una gratis la Elancyl pe cand la Roc iti ofera tratamentul pe o luna ( adica 2 tuburi) la 30 de euro.... recunosc ca la Elancyl nu m-am mai uitat la pret saptamana trecuta ca eram grabita dar tot pe acolo e. Deci... astept )).gif

P.S: stiu ca nici o crema din lume nu te scapa de celulita, dar macar sa imbunatatesc aspectul pielii caci sunt ingrozita... cred ca am ultimul stadiu de celulita caci se vede in orice pozitie as sta si fara sa strang.... Doamne ajuta ca nu am decat pe pulpele superioare dar parca s-a strans de la 2 persoane pe mine sorry.gif
Pisik
May, stai linistita, ca nu numai la tine s-a adunat...eu pe partea din spate a picioarelor de la genunchi in sus si pe fund sunt plina de gaurele, iar cand ma aplec se vede si mai groaznic. Ce sa strang, ca nu trebuie sa strang nimeni, sunt fasii fasii adancite, alternate cu gauri hauri. Horrible! mad.gif
O sa imi iau si eu Elancyl, sa nu zic ca nu am incercat tot ce era posibil
aki
Am gasit un sait interesant si nu pot sa scap de el doh.gif
Uite http://play.md/video/c7b0ca87-3248-40c9-9664-4b440b6d9fdd

E beata si fumata wacko.gif
May
Imi pare rau ca nu sunt singura care are asa ceva sorry.gif E pur si simplu oribil si deprimant doh.gif dar o dovedesc eu pe ea mad.gif
luchi
Legat de cremele-minune pentru celulita, am sa-mi spun parerea, daca imi permiteti. Cred ca nici o crema, fara sa fie asociata cu exercitiu fizic sau diverse terapii specifice nu te pot scapa definitiv de celulita. Am probat-o pe pielea mea, aveam celulita stadiul III - celulita pe care medicul a numit-o FIBROASA-EDEMATOASA. Drept urmare, mi-a recomandat produse pentru acest tip de celulita (de la Guinot), plus niste terapii care au ajutat la reducerea ei (impachetari cu alge, in patura electrica, un aparat numit Starvac). rezultatele au fost intr-adevar bune - am reusit sa ajung la stadiul I - dar nu am reusit peste noapte, sau doar cu creme. Sfatul meu, daca il vreti, este sa cititi foarte atent etichetele cremelor pe care vreti sa le cumparati. Succes! wink1.gif floare.gif
bubbles
Uhh pai si eu aveam asa la 76 kg ohmy.gif .Acum doar daca strangi se vad cateva gaurele dar serios ca de cand ma dau cu Elancyl se vad mai putin rolleyes.gif .Mie mi`a zis un prieten de al mamei cand am fost la ea ca e stadiu mic .. m`am dus la el sa vada daca tb sa ma operez ca am cateva varici si a zis ca daca mai slabesc macar 10 kg imi dispar usor usor si varicele si sa fol crema anticel si lioton gel pt varice si daca am unde si cum sa fac si electrostimulare .Pe fund (bucute) am coaja de portocala si aia chiar ca nu dispare niciodata sorry.gif

Luchi eu am precizt mai sus ca nu este la fel de eficienta crema pt toata lumea .. depinde de tesuturile si corpul fiecareia rolleyes.gif
Va pup ca plec la Chei si nu stiu cand mai ajung inapoi. blink.gif E sigur ca voi veni cand va termina si babu cu focul de padure si nu ii va mai tine in unitate sorry.gif
bubbles
Am plecat !!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Si sa mai stergeti praful si pe aici blum.gif
anca veselie
bubbles am trecut sa te pup si vad ca pleci... hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.