Neata

.Sincer nu prea am emotii

.Azi tb sa mergem la analize si sa isi ia babu pantofi si camasa

.Sambata vin ai mei

.Bine ca macar bunica e bine .Are diabet tip 2 si noroc ca am fost acasa ca a facut o criza si a tb sa chem salvarea si nu mai zicca m`am speriat ca un copilas

.A ramas pe pastile si acum tb sa manance ca mine .. regim fara grasimi si cantarit

.Inca nu am terminat cu mutarea mobilei dar cum termin pun poze

.Mai stau putin si ma cantaresc.Aseara asa imi venea sa rontai ceva .. dar stiind ca acum imi merge netul si forumul in subconstientul meu imi era rusine sa ma apuc de rontait

Am uitat sa va spun ca babu si`a luat costum crem

.Ca sa fim amandoi la fel.Si mi`am facut comanda de buchet din trandafiri crem si parca are si crini albi in el

.Florile pentru femei (de nuntasi) sunt crem, lumanarile nasilor crem si tot asa

.La sala am ales sa aranjeze cu grena(rosu spre visiniu) ca vine super si cu perdea de lumini in spatele mesei noastre .
Am sa incerc sa tin si eu dieta care am postat`o la diete de 5 zile
Dieta rapida pentru curajosi!!
5 zile, 5 kg, asta este rezultatul ,deci merita sa te incumeti la cateva sacrificii.Cu aceasta dieta nu vei muri de foame doar ca tb sa bei zilnic 3litri de apa sau ceaiuri din plante, neindulcite!Starea ta de sanatate tb sa fie foarte buna!!La micul dejun se consuma in fiecare zi acelasi : o felie de pepene rosu, 50g paine prajita, o cana de ceai sau cafea indulcita cu zaharina
ZIUA1
Pranz:100g carne fiarta de vaca,100g orez fiert cu sos de rosii si o fel de pepene rosu
Cina: 50g branza de vaci, o fel de paine prajita si orice cantitate de pepene rosu
ZIUA2
Pranz:paine prajita,50 g piept de pui sau curcan fiert,o fel de pepene rosu
Cina:100g peste slab,fiert sau la gratar, o fel de paine prajita si una de pepene rosu
ZIUA3
Pranz:30g de spaghete cu sos de rosii si branza rasa si pepene rosu dupa pofta inimii
Cina:o salata mare de legume(rosii, castraveti, ardei, ceapa, salata verde) si o fel de pepene rosu
ZIUA4
Pranz:un castron de supa crema de legume cu crutoane, 50g de piept de pui fiert cu o fel de paine prajita i o fel de pepene rosu
Cina:2 cartofi natur cu permezan si verdeata si orice cantitate de pepene rosu
ZIUA5
Pranz:50g carne fiarta de vaca cu sote de ciuperci si pepene rosu cat vrei!!
Cina:50 g branza de vacicu 2 fel de paine prajita si orice cantitate de pepene rosu.
Ceva in genul asta va fi buchetul