Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Lacry
Pai da, te duci in locuri racoroase si pe noi ne lasi in iadul asta din Bucuresti dry.gif
Ia' sa incerc si eu oaresce crema anticelulutica-zgubilitica,daca tot m-am apucat de gym
julyalina
am venit sa sterg praful smile.gif
May
Eu am venit sa deschid geamul grin.gif
Andreea-Rodica
Hop si eu sa ud florile. Dar ma odihnesc un pic si beau un ceai mai intai. cafea.gif
Amazoana
CITAT(Andreea-Rodica @ 25-07-2007, 04:54 PM) *

Hop si eu sa ud florile. Dar ma odihnesc un pic si beau un ceai mai intai. cafea.gif

Taman la timp ca am facut un ceiut! pupic.gif
Si am pigulit si frunzele uscate wink1.gif poti sa uzi florile acum
Nessie
lol.gif Eu am venit sa vad daca mai e ceva bun in frigider!

ce party e aici si stapana lipseste. blum.gif
May
Ai gasit ceva in frigider? unsure.gif ca si eu am cautat o inghetata dar cred ca le-ai luat tu pe toate mad.gif )).gif
Amazoana
May, da' apa o mai fi? dry.gif
May
Am adus eu acum apa, cafea si inghetata ca nessie suge tot dry.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 10:52 PM) *

Am adus eu acum apa, cafea si inghetata ca nessie suge tot dry.gif

)).gif )).gif Deci ...Nessie e sugativa ?????? n-am stiu !!! Asa ca am adus si eu niste Ouzo reeeeceeeee si buuuuuuuun !!!!!!!!!! As afii adus si niste tuica de prune reeeceee dar ...mi-au baut-o nemtii doh.gif doh.gif sad.gif
May
Ascunde bine Ouzo ala ca daca vine maine nessie si il gaseste in frigider.... ne canta serenade apoi )).gif
dany
)).gif )).gif May , zi mai bine va vrei acel Ouzo doar pentru tine lol.gif lol.gif SI pentru mine ...sa nu te las singura blum.gif
aki
Nu-i acasa gazda?E plecata la Chei hug.gif sarmana s-a saturat de singuratate hug.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Am venit sa strang un pic dupa petrecerea de aseara, nu de alta dar poate se termina cu incendiile si vine stapana acasa. wink1.gif
hug.gif
aki
Ce petrecere? blink.gif
anca veselie
am venit sa ud florile si vad ca a fost party fara mine sad.gif ohmy.gif
ina_ceva
Ce party, ca deja s-a mancat tot ce e prin frigider grin.gif ?
Andreea-Rodica
Trec in fuga, deschid geamurile, las un ceai cafea.gif si am fugit. Poate apari azi pe aici! hug.gif
aki
Salut.Sunt invizibila? blink.gif
Amazoana
CITAT(aki @ 01-08-2007, 09:35 AM) *

Esti foarte vizibila. De ce? pupic.gif
Uite, las si eu o cafea
Imagine
julyalina
)).gif cand stapana nu-i acasa joaca soriceii pe masa pupic.gif
May
chitz, chitz lol.gif
aki
CITAT(dulcikatty @ 01-08-2007, 09:47 AM) *

CITAT(aki @ 01-08-2007, 09:35 AM) *

Esti foarte vizibila. De ce? pupic.gif
Uite, las si eu o cafea
Imagine

De la cafeaua aceasta ma vede toata lume,e foarte mare pupic.gif
Andreea-Rodica
Oare ce o fi cu fata noastra! Sper ca e bine sanatoasa si nu s-a intamplat nimic neplacut. Pup fata si o mai asteptam pe aici! hug.gif
Lacry
Fata noastra nu are net...pe unde o fi!
Dar trebuie sa apara ea )).gif
anca veselie
bubbles am trecut sa-ti las un pupiiic pupic.gif
Amazoana
Bubbles cred ca are asa emotii zilele astea. Mai sunt 12 zile pana la marele eveniment....
aki
Babuinul e plecat la incendii,dar ea a plecat la parintii lui sa stea acolo ca ii este urit singura acasa.Da degraba nunta give_rose.gif
butterfly
buna:) prima oara in vizita si imi place de mor avatarul tau;)) witch )).gif desenele mele de dimineata:d

pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Andreea cheer.gif cheer.gif

Unde ai disparut atat amar de vreme? Cum merg pregatirile pt nunta?

Te pupic.gif si te hug.gif
bubbles
buna seara yahoo.gif .Ce mai faceti? grin.gif Eu am fost la Piatra ca a tb sa stau cu bunica mea ca a stat in spital .. diabet sorry.gif si nu am avut calc si nici net .. dar azi mi`am adus comp si am activat si netul yahoo.gif

Mai avem putin si ... I`m getting married blum.gif .Ce sa va spun .. la kg ma invart undeva la 61.5 - 61.6 kg cheer.gif dar nici ca scade sorry.gif .Poate sapt asta reusesc sa ajung la un 60
bubbles
Sa trec si meniul pt azi :
o fel telemea de vaca
o rosie
un colt mic de graham
1 mar 1/2
actimel
iaurt cu o fel paine brajita (un castronel la cina grin.gif )
o inghetata blush.gif
Am noroc ca nu mi`am luat mancare multa asa ca ma uit in frigider...el se uita la mine lol.gif .Maine poate schimb si ticker .Am fugit sa fac ceai .
Andreea-Rodica
Buna dimineata! Bine ai revenit! Cum stai cu emotiile? Mai este atat de putin pana la nunta! hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Sincer nu prea am emotii grin.gif .Azi tb sa mergem la analize si sa isi ia babu pantofi si camasa cheer.gif .Sambata vin ai mei bang.gif .Bine ca macar bunica e bine .Are diabet tip 2 si noroc ca am fost acasa ca a facut o criza si a tb sa chem salvarea si nu mai zicca m`am speriat ca un copilas sorry.gif .A ramas pe pastile si acum tb sa manance ca mine .. regim fara grasimi si cantarit grin.gif .Inca nu am terminat cu mutarea mobilei dar cum termin pun poze tata.gif .Mai stau putin si ma cantaresc.Aseara asa imi venea sa rontai ceva .. dar stiind ca acum imi merge netul si forumul in subconstientul meu imi era rusine sa ma apuc de rontait lol.gif

Am uitat sa va spun ca babu si`a luat costum crem grin.gif .Ca sa fim amandoi la fel.Si mi`am facut comanda de buchet din trandafiri crem si parca are si crini albi in el blink.gif .Florile pentru femei (de nuntasi) sunt crem, lumanarile nasilor crem si tot asa lol.gif .La sala am ales sa aranjeze cu grena(rosu spre visiniu) ca vine super si cu perdea de lumini in spatele mesei noastre .

Am sa incerc sa tin si eu dieta care am postat`o la diete de 5 zile
Dieta rapida pentru curajosi!!
5 zile, 5 kg, asta este rezultatul ,deci merita sa te incumeti la cateva sacrificii.Cu aceasta dieta nu vei muri de foame doar ca tb sa bei zilnic 3litri de apa sau ceaiuri din plante, neindulcite!Starea ta de sanatate tb sa fie foarte buna!!La micul dejun se consuma in fiecare zi acelasi : o felie de pepene rosu, 50g paine prajita, o cana de ceai sau cafea indulcita cu zaharina
ZIUA1
Pranz:100g carne fiarta de vaca,100g orez fiert cu sos de rosii si o fel de pepene rosu
Cina: 50g branza de vaci, o fel de paine prajita si orice cantitate de pepene rosu

ZIUA2
Pranz:paine prajita,50 g piept de pui sau curcan fiert,o fel de pepene rosu
Cina:100g peste slab,fiert sau la gratar, o fel de paine prajita si una de pepene rosu

ZIUA3
Pranz:30g de spaghete cu sos de rosii si branza rasa si pepene rosu dupa pofta inimii
Cina:o salata mare de legume(rosii, castraveti, ardei, ceapa, salata verde) si o fel de pepene rosu

ZIUA4
Pranz:un castron de supa crema de legume cu crutoane, 50g de piept de pui fiert cu o fel de paine prajita i o fel de pepene rosu
Cina:2 cartofi natur cu permezan si verdeata si orice cantitate de pepene rosu

ZIUA5
Pranz:50g carne fiarta de vaca cu sote de ciuperci si pepene rosu cat vrei!!
Cina:50 g branza de vacicu 2 fel de paine prajita si orice cantitate de pepene rosu.

Ceva in genul asta va fi buchetul )).gif
aki
Sa te slaut si la tine acasica pupic.gif .Santate bunicii tale si tie putere sa o tii pe calea cea dreapta cu dieta hug.gif
Amazoana
Bine ai revenit!!!!!!!!!!! pupic.gif Multa sanatate bunicii hug.gif
anca veselie
neatzaaaa!
sanatate multa bunicii!
imi place buchetul pupic.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 09-08-2007, 10:08 AM) *

neatzaaaa!
sanatate multa bunicii!
imi place buchetul pupic.gif

Dar mireasa blum.gif ?
bubbles
Aki bine zis blum.gif Ancule mireasa nu iti place rolleyes.gif .
Trebuie sa plecam in oras.Am reactualizat si ticker .. huh e mai usor de slabit fara sa ma gandesc la slabit ca un act care ma macina...am slabit fara sa vreau blink.gif .Intelegeti voi blum.gif

Si in caz ca nu ati observat .. tata.gif am modificat atat pt slabeala cat si pt target`ul pe care vreau sa il ating grin.gif
Anna
Bine ai revenit!! pupic.gif hug.gif

Sanatate bunicii hug.gif
anca veselie
aoleu, ce mi-ati sarit in cap doh.gif normal ca-mi place si mireasa, dar am vazut poza cu buchetul asa ca m-am referit la el tease.gif
aki
CITAT(bubbles @ 09-08-2007, 10:57 AM) *

Trebuie sa plecam in oras.Am reactualizat si ticker .. huh e mai usor de slabit fara sa ma gandesc la slabit ca un act care ma macina...am slabit fara sa vreau blink.gif .Intelegeti voi blum.gif

Si in caz ca nu ati observat .. tata.gif am modificat atat pt slabeala cat si pt target`ul pe care vreau sa il ating grin.gif

mi-am luat un bombonel de cintaras din sticla cu o bara metalica la mijloc.Tare frumos blum.gif
bubbles
Buna seara yawn.gif .Azi iar am umblat bezmetici grin.gif si numai bine ca nu ne mai putem cununa civil la Pey ca babu are boletin pe adresa de aici asa ca .. ramane sa o facem in oras.Maine la analize si sa depunem actele pt 19 august dimineata cheer.gif .Mi`am luat si fusta din tul ca sa stea totusi mai infoiata rokita .
Azi am mancat o pulpa afumata fara pielita cu putina paine si acum iau cina un bol de iaurt 0.1% cu painica prajita.Apoi baitza si somn de voie . pupic.gif

Aki sa`l folosesti cu placere pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Tineti`mi pumnii sa se rezolve azi cu depusul actelor la starea civila cheer.gif
Amazoana
Tin pumnii! pupic.gif
aki
Buna dimineata.Tin pumnii sa fie asa precum va doriti hug.gif
anca veselie
bafta! pupic.gif o sa fie bine, sigur sigur!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 10-08-2007, 09:49 AM) *

bafta! pupic.gif o sa fie bine, sigur sigur!

Imagine
Asa este
Ce faci Anca?
anca veselie
eh, se pare ca mai bine! am terminat treaba, incepe wee, plec la mare! suna bine blum.gif
butterfly
pleci la mare ..cat de tare smile.gif
distractie placuta!

Imagine

pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.