Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
anca veselie
merci fluturas pupic.gif
bubbles
Vreau si eu la mareee sorry.gif .Speram ca putem sa reusim sa depunem actele .. asteptam analizele grin.gif
anca veselie
unde pleci in luna de miere?
Amazoana
CITAT(bubbles @ 10-08-2007, 11:06 AM) *

Vreau si eu la mareee sorry.gif .Speram ca putem sa reusim sa depunem actele .. asteptam analizele grin.gif

Petrecerea burlacelor faci? grin.gif
bubbles
Anca inca nu stim.
Dulci nu cred ca mai am timp sorry.gif
Am rezolvaat cheer.gif .Am depus acte tot .. asa ca pe 19 aug la ora 9 mergem la civila.
aki
CITAT(dulcikatty @ 10-08-2007, 11:23 AM) *

CITAT(bubbles @ 10-08-2007, 11:06 AM) *

Petrecerea burlacelor faci? grin.gif

Aha sunt curioasa si eu w00t.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 10-08-2007, 03:19 PM) *

Anca inca nu stim.
Dulci nu cred ca mai am timp sorry.gif
Am rezolvaat cheer.gif .Am depus acte tot .. asa ca pe 19 aug la ora 9 mergem la civila.

Auzi la ea, nu mai are timp! mad.gif Azi ce faci? Maine? Joia dinaintea nuntii ce faci? Hai, hai. Daca vrei, poti si-ti gasesti si vreme!
ina_ceva
Andreea, poate reusitzi sa ajungetzi in luna de miere la mare wink1.gif macar o saptamana.
julyalina
CITAT(bubbles @ 10-08-2007, 03:19 PM) *

cheer.gif felicitari bubbles ! hug.gif
bubbles
Neata .Acum am ajuns de la Pey ca am dormit acolo.Am cumparat sucul pt nunta si a tb sa il ducem sa il depoziteze pana sapt viitoare .Am o stare naspa de parca nici nu as avea nunta doh.gif .Nu stiu de ce huh.gif .Aseara am mancat putin mai mult si nu am avut ceai la mine si ... m`am constipat si acum ma simt naspa tare .
Mai nou dupa ce mananc imi vine sa ... dau la rate huh.gif .Doamne fereste sa nu fie sarcina .. ma gandesc ca si cum nu am timp sa mananc ... cand reusesc sa bag ceva in gura stomacul reactioneaza naspa sau or fi si emotiile desi nu ma simt emotionata blink.gif .

Ina si eu sper sa ajungem macar 5 zile la mare sa ne mai relaxam ca prea ne`am stresat bang.gif dar problema e ca o sa imi fie rusine sa imi expun burlanele si celuloasa pe acolo lol.gif
bubbles
Eu Imagine
grin.gif
Andreea-Rodica
Bai arati foarte bine, nu te mai vaita!
Cu mancatul eu zic ca e de la emotii, mai stiu si eu pe altii care au patit la fel (in plus n-au dormit ca oamenii cam doua saptamani). wacko.gif
May
Fata, ai buba la creier.... daca nu mi-e rsine mie cu picioarele astea de capra obeza, tie de ce ti-e rusine? blink.gif
bubbles
Eu sunt toata o buba May lol.gif .
La multi ani!!!!! party.gif .Ce ai facut bun de mancare? grin.gif
butterfly
arati bine , nu te mai stresa

Imagine
May
CITAT(bubbles @ 11-08-2007, 10:51 AM) *

La multi ani!!!!! party.gif .Ce ai facut bun de mancare? grin.gif

Am facut bun de mancare o vizita la Burger King pt Remy caci eu m-am lecuit si pe seara un kebab lol.gif
dany
Dai si noua reteta , May ? Cred ca ai stat ore intregi in bucatarie sa gatesti , nu ? tease.gif

Bubbles
- e adevarat : esti toata o buba daca zici ca esti grasa ...Dar ...fiecare cu pasarica lui blum.gif
May
Vai cat m-am spetit sa gatesc asa bucate alese lol.gif
bubbles
Dany eu am un stol nu numai o pasarica lol.gif lol.gif .
May da si mie reteta sa ii pregatesc repede lui babu mancare tease.gif
ganesha
Fata draga, asa grasa ca tine... n-am mai vazut niciodata, si tu mai si pui poze lol.gif lol.gif tease.gif Si bulanele (ca sa te citez blum.gif )... tztztz... tease.gif

Acu' serios, e normal si foarte frumos sa te preocupe ce maninci si greutatea sanatoasa, da' incearca sa dai la creierasu' ala o pauza, si sa te privesti la rece (taie capu' la poza si uita-te la ea ca si cum ar fi altcineva): ce i-ai zice fetei aleia daca ti-ar zice ca ii e rusine de... bulanele ei? Asa-i ca i-ai zice ca-i dusa? lol.gif floare.gif
bubbles
Ganesha hug.gif give_rose.gif .Sincer nu stiu ce as face altceva daca nu as mai tine regim blink.gif ca sigur m`as ingraja inapoi doh.gif .
Am terminat treaba cheer.gif .Am mutat canapeaua dincolo,am pus coltarul in camera,sifonierul si maine sa mergem sa cautam un covor nou cheer.gif .Uff daca nu mi`am intins nervii la maxim.De acum trebuie sa ajunga si ai mei si nu stiu ce parere vor avea de schimbari bang.gif .Sper sa nu faca maicamea urat ca mai are scapari de astea dry.gif .De acum sa ma apuc sa spal gresia .Azi am facut o groaza de treaba dar inca nu simt oboseala.Mai astept vreo ora ca apoi cad moarta lazy.gif .Azi am mancat asa:
150g sunca pui
2 cuburi branza topita fitness
o rosie
1 mar
1 nectarina
1 actimel
20 g paine neagra prajita .
Pt seara am o pulpa de pui fara pielita dar cu putin ulei sorry.gif .Calculat ar veni cam asa: 3.75(sunca)+1.8(br topita)+1.4(actimel)+1(paine)+4(pulpa de 100g sau mai putin) iar fructele si asa au 0p .Totalul ar veni cam :11.95p ohmy.gif ohmy.gif .Mai mananc acum un bol de iuart cu 0.1% ca e prea putin la puncte.Si stiu ca nu e bine ce fac dar am momente cand uit sa mananc si imi aduc aminte seara sorry.gif .
lliliana
Sal pupic.gif Bine te-am regasit. hug.gif Urez veselie pe toata linia. hug.gif
anca veselie
fata, esti dusa rau cu capu', tu chiar nu vezi cum arati? trezeste-te si nu mai gandi asa de nasol despre tine, invata sa fii realista si sa te evaluezi constient pupic.gif
May
Neatza celei ``mai grasa dintre toate`` floare.gif
aki
blink.gif Tu esti grasa?Pai inseamna ca eu sunt balena pe linga tine doh.gif
Am vrut sa-ti spun ca te ajung din urma,dar nu am vrut sa arunc vorbele degeaba pe vint tease.gif
ina_ceva
Va saluta Andreea wink1.gif ; e f ocupata si nu mai are timp sa intre, dar se gandeste la voi naughty.gif
lliliana
Salut fata frumoasa. hug.gif Hai la o cafea, la o barfa benefica ceva biggrin.gif O zi insorita shi vesela itzi doresc. hug.gif
bubbles
Neata` yahoo.gif .Ina multam ca ai intrat si ai transmis wink1.gif ca numai timp nu mai am.Azi e putin mai binisor ... sa vedem spre amiaza cum va fi.Acusica plec la coafeza cheer.gif .Au venit si ai mei .Am primit deja de la Craiova niste cadouri si banuti de la cei care nu pot veni .Mama mi`a adus un mp4 pe care speram sa il conectam la aparatul de la masina .Am primit un fier de parca lumea stie ca nu ma complic cu calcatul si face dinadins ca sa ma convinga lol.gif si o lenjerie de pat.
Am uitat sa va spun ca terminat cu mutatul mobilei si ieri am cumparat si covoare noi in amandoua camerele grin.gif .Mai am cateva zile si trece toata nebuneala headspin.gif .M`am cantarit ieri si stateam pe loc .... adica 61.7 kg cheer.gif

Neata Lilicule.Pe unde ai umblat atata ? pupic.gif pupic.gif
fetelor buna dimi si voua wink1.gif
Andreea-Rodica
Neata! Succes cu pregatirile pe ultima suta de metri!
Si un sfat de la o patita: incearca sa te odihnesti cat de cat (stiu ca va fi foarte greu). daca nu ne mai auzim SA AI O NUNTA DE VIS! hug.gif pupic.gif
lliliana
CITAT(bubbles @ 14-08-2007, 10:22 AM) *

Neata Lilicule.Pe unde ai umblat atata ? pupic.gif pupic.gif
fetelor buna dimi si voua wink1.gif

In zona...io eram boarea de vand de la ureche )).gif Mi-o fo un dor de voi ceva de speriat. Acu'...o vreme o sa vorbesc mult....pe urma mucles )).gif
May
Mai e putin bubule cheer.gif
Amazoana
Nunta faina sa ai fata cheer.gif pupic.gif
Frumoase cadouri ai primit. Lasa ca foloseste si un fier un casa omului. Eu cand m-am mutat in casuta mea, aveam un TV, un fier de calcat si 2 furculite. Uram sa calc si am zis ca va fi obiect de muzeu la mine in casa; insa acum.......il folosesc aproape zilnic sad.gif gratie scarbiciului aferent...
ina_ceva
Spor la pregatiri, andreea!!! Sa ai o nunta de vis give_rose.gif !
Andreea-Rodica
Mult spor sa ai pe ultima suta de metri, o nunta ca-n povesti (si mai si). Astept cu nerabdare poze si impresii, dar eu mai apar pe aici abia dupa 25 august. Din pacate la Galati nu am net.
Te pup cu drag, hug.gif pupic.gif pupic.gif
otilici
Andreea,iti tinem pumnii sa ai o nunta de vis! cheer.gif cheer.gif Maama ce emotii am,de parca eu ma marit ! lol.gif lol.gif
Abia astept sa revii cu pozele si sa ne povestesti tot-tot!!!
give_rose.gif hug.gif pupic.gif
axe10
Ai zis ceva unde petreci "luna" de miere si nu am retinut eu?
Amazoana
Casa de piatra Bubbles! flowers1.gif
aki
Salut draguta.Pe unde esti?Nu ne mai scrii?
O sa fi cea mai frumoasa mireasa pupic.gif
bubbles
Buna seara salut.gif

Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif
otilici
Bubbles!!! Spune-ne cum stai cu emotiile,cu pregatirile...impresii de ultim moment wink1.gif .
Iti tinem pumnii sa fie totul bine,sa ai parte de cele mai frumoase momente din viata ta! floare.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
CASA DE PIATRA!!!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
axe10
O zi superba si "Casa de piatra"...sa fii fericita si implinita (si aici nu ma refer la kg-e!!)!

floare.gif floare.gif floare.gif
Tulip
Casa de piatra!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif
Amazoana
CASA DE PIATRA, petrecere frumoasa si sa iasa totul cum va doriti!!!!!!!! floare.gif
honey79
CASA DE PIATRA !!!! Andreea.
May
Casa de beton armat! give_rose.gif
bubbles
Buna ziua pupic.gif Multumesc mult.POzele inca nu le am ca nu am apucat sa le culeg.A fost ff bine ... mi`am pus voalul cum am vrut eu .. ca spanioloaicele si inainte ma vopsisem brunet si am facut senzatie lol.gif .Lumea mi`a zis ca am aratat ca o papusa cu voalul pus asa grin.gif .Mi`au venit si rusnacii dar luni dimineata dupa nunta cheer.gif .La kg .. azi cu rusi pe cap am 61.9 kg sorry.gif dar am si mancat si ieri si azi putin maimult ca sa imi revin.Am dansat de am rupt si am si racit ca am iesit asa incalzita afara doh.gif .A fost superb dar a trecut repede sorry.gif .Va mai povestesc eu daracum tb sa plec. Va pupic.gif
anca veselie
pupic.gif sa fie intr-un ceas bun, multa fericire iti doresc draga bubbles! abia astept pozele!
Amazoana
Ma bucur mult ca a iesit totul cum iti doreai. Abia astept sa vad poze, sa-ti vad voalul (si eu tot asa mi-l voi pune wink1.gif ) pupic.gif pupic.gif
bubbles
Buna seara.dulci da nr tau de tel pe private ca plecam la mare in seara asta grin.gif
bubbles
Am si eu putin timp sa stau de vorba cu voi pleasantry.gif .Ne`am hotarat pur si simplu in seara asta sa plecam la mare cheer.gif si am fugit de mi`m luat un costum de baie dar .. mi`e rusine oricum sa ma dezbrac sa stau in el sorry.gif ca m`am uitat in oglinda si arat oribil cry.gif .Uff ce ma fac ca asa rusine am doh.gif .Nu stiu ce sa fac ca la picioare parca as avea 80 kg ohmy.gif Daca nu am mai facut Pilates crying.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.