Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
ganesha
CITAT(bubbles @ 22-08-2007, 08:42 PM) *

Am si eu putin timp sa stau de vorba cu voi pleasantry.gif .Ne`am hotarat pur si simplu in seara asta sa plecam la mare cheer.gif si am fugit de mi`m luat un costum de baie dar .. mi`e rusine oricum sa ma dezbrac sa stau in el sorry.gif ca m`am uitat in oglinda si arat oribil cry.gif .Uff ce ma fac ca asa rusine am doh.gif .Nu stiu ce sa fac ca la picioare parca as avea 80 kg ohmy.gif Daca nu am mai facut Pilates crying.gif

Ce super ca v-ati hotarit pur si simplu si ca o taiati la mare! Tare-mi plac fazele astea, si noua ni se intimpla chestii similare. Si mai termina cu timpeniile cu dezbracatul, ca e pacat, fata draga, tare pacat. floare.gif Iar daca chiar si chiar ti-e asa rusine, dezbraca-te in apa tease.gif tease.gif tease.gif
May
Cu ocazia nuntii tale iti doresc sa iti dispara buba de la cap )).gif pupic.gif
aki
Distractie pacuta la mare.Si cum astepatam pozele pina vii de la mare? sorry.gif
otilici
Ne face surpriza w00t.gif .Cand se intoarce le pune si pe cele de la nunta,si pe cele de la mare,in costum de baie,ca si asa arata superb fata si sa ne faca noua in ciuda wink1.gif
axe10
Fa ca mine...nu baga in seama toate prostiile....altfel nu am mai iesi din casa...
bubbles
BUna ziua.Am ajuns acasa ca tb sa mergem amine la 2 nunti sorry.gif si astefl concedul nostru s`a terminat dupa 2 zile doh.gif Saptamana viitoare mergem la Sovata si apoi la Praid la salina.M`am ars ca un rac dar babu saracu e mai rau ca mine )).gif Abia se poate misca dapai sa ne maisi fursecaim lol.gif Va pun poze cu mine imediat dar sa nu va speriati blum.gif

Nu stiu cum boala dar cat am stat la mare am avut mereu burta iar acum .. nu mai am deloc doh.gif Am incercat sa mananc cat mai de regim dar ieri am scapat la gogosi in ciocolata grin.gif .Azi am avut 62.2kg de dimineata dar sper sa ma mentin wink1.gif

Pozele dar s`au incurcat cu cele dela gratr .. va dati seama care`s de la mare tata.gif
http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1
Pisik
CITAT(bubbles @ 25-08-2007, 03:05 PM) *

BUna ziua.Am ajuns acasa ca tb sa mergem amine la 2 nunti sorry.gif si astefl concedul nostru s`a terminat dupa 2 zile doh.gif Saptamana viitoare mergem la Sovata si apoi la Praid la salina.M`am ars ca un rac dar babu saracu e mai rau ca mine )).gif Abia se poate misca dapai sa ne maisi fursecaim lol.gif Va pun poze cu mine imediat dar sa nu va speriati blum.gif

Nu stiu cum boala dar cat am stat la mare am avut mereu burta iar acum .. nu mai am deloc doh.gif Am incercat sa mananc cat mai de regim dar ieri am scapat la gogosi in ciocolata grin.gif .Azi am avut 62.2kg de dimineata dar sper sa ma mentin wink1.gif

Pozele dar s`au incurcat cu cele dela gratr .. va dati seama care`s de la mare tata.gif

Fata, esti dusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Unde Doamkne iarta-ma te vezi tu grasa? Ca si mine, trebuie sa mai lucrezi picioarele, dar eu nu te vad nici pe departe de 80 de kile. Mai ales ca ai un cotum care "ingrasa" (forma slipului) si iti vine f bine.

POze de la nunta nu pui, ca eu una mor de curioasa? Vorba lu Dany, baba din mine blum.gif
bubbles
Multumesc Pisik blush.gif .Inca nu am facut rost de poze.poate luni sorry.gif
aki
Am vazut si eu pozele mfrumoasa esti blum.gif Dar le astept eu cu soara mea si pe cele de la nunta tease.gif
ganesha
Am vazut poze cheer.gif Nu-ti mai zic IAR ca esti dusa, ca ti s-a mai zis tease.gif
May
VREAU POZE DE LA NUNTA!!!!!!!!!
axe10
Aoleu fata te-ai dat in nebunia aia?!
Ce curajoasa esti.
amalia0701
Servus SLABANOAGOOOOOOOOO!
Sa ai casa de piatra!
Sa fiti fericiti si arata0ne si noua odata pozele alea lol.gif altfel nu te credem ca te-ai maritat blum.gif
tease.gif
Andreea-Rodica
Ma bucur ca ai avut o nunta frumoasa, sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batranete!
bubbles
Ziua .May nu am inca pozele blum.gif pt ca snt la fotograf la Gheorgheni sorry.gif iar cei care ne`au facut noua poze sunt colegii lui tot din Gheorgheni si inca nu am ajuns pe acolo.Cum fac rost cum va arat blum.gif
Maine mergem la Bacau ca i`a murit bunicii un frate si tb sa mergem la inmormantare doh.gif .Babu e bolnav ... exact cum am patit si eu doh.gif cu stomacul .
bubbles
Asa...sa va spun...am fost ieri la nunta.Mireasa si`a luat o rochie de la White Lady si isi luase voal normal...dar.. dupa ce m`a vazut pe mine si`a luat si ea repede brodat.Binenteles ca m`am ofticat dar .. ma rog .. macar sa ma simt bine ca ma copie lumea ca sunt importanta lol.gif lol.gif lol.gif .M`am si cantarit si fara sa ies afara (cu stomacul plin)am 62 kg doh.gif iar de azi ma reapuc de WW ca sa scad sub 60 cheer.gif ca acum toata lumea se asteapta ca dupa nunta sa ma ingras blink.gif .Probabil ei cred ca numai de aia am vrut sa slabesc dry.gif .Pe fata mi se ia pielea si arat jalnic dar e bun si asa rau cum e .Sper sa reusim sa achitam toata rata de la banca ca sa ne putem face una la un apartament .Doamne ajuta pray.gif .Acum ma pregatesc sa mananc 100g sunca e pui cu 2 oua fierte.MI`e o pofta de oua fierte blink.gif ... lol.gif .Mi`am luat nsite pastile de la Hofigal(care produce Supliformul anticelulitic) cu aloe si alte elemente naturale pt ca sa nu mai am pofta de mancare grin.gif .
bubbles
Uhhh am scapat putin la ciocolata sorry.gif .Nu am mai mancat oua ca nu mi`au placut deloc cum arata blink.gif .Am asa
100g sunca 2.5p
o ciocolata tip snickers 5
Dupa amiaza imi fac piure ca e satios (am inceput sa mananc iar cartofi .. putini ca nu strica ) cu o lingurita de margarina si cu o pulpa de pui facuta la cuptor numai cu apa si lasata sa scada wink1.gif
ina_ceva
Ciocolata aia strica tot dry.gif blum.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bubbles! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Care bea un ness cu cola grin.gif ? Va pup.Am fugit la politie sa schimb boletinul blink.gif

Fug repede sa schimb si ticker yahoo.gif .Nu e mult dar conteaza macar atat ... am 61.3 kg grin.gif
bubbles
Ziua.Am rezolvat cu buletinul.M`a sunta mama sa imi zica ca ne trimite bani sa schimbam geamurile sa punem termopane si sa punem centrala pe gaz cheer.gif plus alte mici mismajuri grin.gif
honey79
Asa mama, mai da, Andreea.
N-o inchiriezi???
bubbles
N`o dau blum.gif .Ce mai faci?Ce face burticuta?Ai aflat ce ai? pupic.gif
Maine seara mergem la Manastirea Petru Voda la Parintele Iustin ca e maslu si iese afara si binecuvinteaza oamenii,lucrurile si mancarea oamenilor(ulei ,zahar etc) si poate reusim sa intram si la el pray.gif .

Uff daca ma mai reusi sa punem si centrala si restul am termina macar cu apartamentul de aici.Iar luna viitoare sa depunem actele pt un credit imobiliar ,poate reusim sa ne luam un apart in Gheorgheni sa nu mai stam cu chirie doh.gif
aki
Dumnezeu sa va ajute,draga la apartament.
Of ,si eu ma gindesc cind o sa am unul doh.gif
bubbles
BUna seara.Se pare ca se rezolva cu apartamentul .. mai asteptam wink1.gif .
Am POze de la nunta cu mine mai multedar sunt facute cu tel mobil si nu stiu cat o sa intelegeti ca abia luni primesc cd cu poze de la fotograf sorry.gif .Imediat pun adresa de site grin.gif

bubbles
Trebuie sa plecam la Chei.Luni mergem sa achitam rata la masina integral 8400 E si sapt viitoare sa facem actele sa luam pt apartament .Doamne ajuta.Sa tineti pumnii ca m`am hotarat sa dau examen la suplinitor pana la urma si daca iau in oras sau langa bin daca nu iara bine grin.gif .
Andreea-Rodica
Bafta si cu apartamentul si cu examenul! hug.gif
ina_ceva
Bafta la examen!! Tin pumnii wink1.gif
Eu.
Bubbles, am vazut si eu pozele facute cu telefonul. Ai fost o mireasa fffff frumoasa w00t.gif iti sta minunat cu parul bucle, sa ti-l mai faci asa.
inca o data "casa de piatra", sa fiti sanatosi, voiosi, voinici )).gif si sa va iubiti mult-mult-mult toata viata. floare.gif
aki
Salut.Nu ai adus inca pozele? w00t.gif
bubbles
NEata yahoo.gif .Joi noaptea am fost la Manastirea Petru Voda la Sf Maslu si am incercat sa intru la Parintele IUstin dar era o gramada de lume si nu am mai reusit insa l`am vazut cand a facut slujba si apoi ne`a binecuvantat pe toti iar alti preoti ne`au miruit.A fost senzational.Pun si poze in care se vede putin fata Parintelui .
Azi tb sa plecam la Chei sa cinstim nasii.Asa e aici .. dupa nunta nasii tb cinstiti(gratar,bere etc) numai ca e cam frig afara doh.gif

Aki normal azi trebuia sa mergem dupa ele dar nu mai facem acum inca un drum la GHeorgheni sorry.gif

2 poze cu biserica .. in prima se inghesuiau oamenii ca sa il atinga pe Parinte iar in adoua se vede putin fata acestuia .
Imagine
Imagine
axe10
Eu stiam ca la o saptamana dupa nunta, nasii te scot la biserica cu o bucata din lumanarile de la nunta , citeste popa ceva apoi ei dau o masa pt fini!!!!
De ce vroiau toti sa-l atinga pe preotul ala? ca nu am inteles.
Lacry
Casa de piatra si numai impliniri sa aveti impreuna! give_rose.gif floare.gif
Am vazut si eu poz(n)ele facute cu mobilu', erai foarte frumoasa hug.gif
Ne-am intors si noi din Antalia, toate-s bune, Moaca un pic bronzat, ii sta mai bine acum in alb. Imi zice sa-ti transmit ca te-a cam pierdut, uite ca nu are cum sa fie Fat-Frumosul tau in alb caci ti-ai gasit deja unul blum.gif
Cine-i Parintele Iustin? Cred ca am auzit de Domnia Sa pe vremea cand eram studenta in Iasi, aveam o colega de camera foarte evlavioasa care s-a calugarit dupa terminarea facultatii si care imi povestea de acest Parinte, se pare ca era duhovnicul ei. Ea e din Comanesti si acum e calugarita la o manastire care se cheama Bogdana, in judetul Bacau, cred. Nu am ajuns niciodata acolo, caci nu stiu pe unde este.
Pup de la mine si de la Moaca. Succes cu apartamentul!

Si cu egzamenu' grin.gif
Andreea-Rodica
Gata? Ai dat examenul? Bafta sa prinzi un post fain! hug.gif
ina_ceva
Andreea, cum a fost la examen? Sper sa vii cu vesti bune wink1.gif
bubbles
Neata`.Nu am mai dat nici un examen nimic .Ne`am interesat si in oras nu erau posturi iar de cele de langa erau "ocupate" deja de oamenii directorilor sorry.gif .Aseara am venit pe fuga de la GHeorgheni ca am sunat`o pe bunicamea si mi`a zis ca e bolnava : pneumonie bang.gif si nu am apucat sa iau cd`ul cu pozele de la nunta doh.gif .O sa merg mai des la Gheorgheni si acolo nu mai am comp asa ca o sa intru mai des pana rezolvam cu apartamentul.Cam o luna asa daca reusim sa il luam o sa avem treaba la el ca vrem sa il punem la punct inainte sa punem mobila in el .
Axe preotul asta e preot cu har.Oamenii merg la el sa isi spuna necazurile si ofurile iar de multe ori nu mai apuca sa spuna ce au pe inima ca Parintele stie deja.Multi stau numai ca sa ii binecuvinteze .

Lacry ai aparut cheer.gif .Pup Moaca bronzata si pe mama lui pupic.gif
Asa ma mananca gatul si imi curge nasul .. cred ca racesc si eu .Am luat de la babu ca si el are amigdalita doh.gif
Sexymom
Iubita, ma bucur mult pt.tine si sper sa ai parte numai de bucurii si impliniri.
Sa rezolvi toiate problemele cu apartamentul si sa te muti cat mai repede cu al tau sot. pupic.gif
bubbles
Multumesc sexy hug.gif .Esti o scumpa ca intotdeauna.Pe unde mai esti acum?
As incerca sa ma reapuc de numarat dar .. azi am calcat deja stramb cuplu.gif .Am sa punctez orientativ ..
paine neagra 4p
pate 4
dulce 4
total:12p .Diseara imi fac piure cu ceva carnita de pui wink1.gif

Si sa imi mai iau niste fructe ca alea nu se puncteaza si un iaurt fara grasime .
aki
Salut draguta.Vad ca sunteti bolnaviori.Pup sa treaca gitul cu amigdalita pupic.gif
De cite ori intru astept sa vad pozele,dar nu-s si nu-s tease.gif
bubbles
MUltumim aki.Eu inca nu`s asa de "rau" .Ma duc acum sa imi iau niste strepsils cu anestezic doh.gif ca nu as vrea antibiotic.POze daca vine babu vineri ii zic sa aduca cd si le pun wink1.gif
bubbles
Buna seara giurnal.Azi nu mi`a mers deloc internetul de la pranz doh.gif .Ma simt din ce in mai rau desi am luat pastile doh.gif cuplu.gif .De mancat am o pofta mare de mancare .. blink.gif nu stiu de ce dar de maine incerc sa ma mentin in puncte.Azi oricum am depasit cry.gif .CRed ca am mancat de vreo 25 p ohmy.gif in loc de 19.Incerc zilele urmatoare sa mai economisesc.Ma simt si naspa ca`s ametita si nu ma simt in apele mele sad.gif
ina_ceva
Si eu am depasit in ultimele doua zile, sper sa recuperez pana la sfarsitul saptamanii.
anca veselie
insanatosire grabnica pupic.gif
bubbles
Neata.Am fost simi`am luat antibiotice ca altfel nu se mai putea ill.gif .Mai tare ma enerveaza nasul ca mi s`a infundat si ma ustura blink.gif .Sper sa treaca cu antibiotic pe gura doh.gif sa nu tb injectii.
Anca multumesc hug.gif .
Ina nu stiu nici eu ce e cu pofta asta de mancare si as manca numai ce e interzis adica dulce cuplu.gif .
anca veselie
of, se pare ca asa suntem toate zilele astea, numai la mancare ne e gandul...
bine ca ai luat antibiotic, sigur iti trece pupic.gif
bubbles
O fi ceva in aer care mareste senzatia de foame lol.gif .Azi noapte (cred ca si de la raceala) am visat munti de ciocolata blink.gif .Visam ca mancam intr`una ciocolata si ca nu ma ingrasam lol.gif si apoi am visat marea si ca tb sa ma intalnesc cu tine si cu Dulci grin.gif .
M`am si cantarit si arata la fel cantarul desi cred ca e si din cauza racelii ca transpir de numa..parca ar fi 40 grade afara doh.gif
anca veselie
maaaama, munti de cioco!!!!!!!!!!!! super tare!
Amazoana
In aerul de mare nu este nimic, deoarece eu de cateva zile n-am pofta de mancare. Deloc! Si asta e un lucru BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN! )).gif

Insanatosire grabnica Bubbles! (bine ca nu ai racit inainte de nunta tease.gif )
aki
Dar in afara de raceala nu-i nimic? tease.gif blum.gif
bubbles
Nu`i nimic aki tease.gif .Da Dulci asta asa e .. ar fi fost ceva sa fiu cu febra la nunta dry.gif .
Sa pun si ce am mancat azi :
Paine cu tarate 2p
Graham 2p
2 feliute telemea uscata de vaca 3p
100g sunca pui 2.5p
o cana compot visine(punctez doar zaharul) 2p
gem de visine 2p
2 copanele (~100g)2.5p
total:16p yahoo.gif .Nu cred ca mai am putere sa mananc ceva diseara ... mai vad eu .. doar ca tb sa mananc ca sa pot lua antibioticul doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.