Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Ma bag la film.Harry Potter 4 lol.gif Eu si copii mici grin.gif .Am vazut aseara tot un film pt copii : Underdog blum.gif
bubbles
Incerc sa fac Pilates 20 min.Sa vad daca oi mai putea sorry.gif
bubbles
Gata si Pilates`ul cheer.gif cheer.gif .Mai greu ce`i drept dar am reusit.Am facut 30 minute(sau mai bine) .Jumatate din cel care are grupate exercitii atat pt burta cat si pt picioare - le`am facut pe cele pt burta iar pt picioare am facut program separat grin.gif si am reusit.Bine ca am si transpirat dar poate asa a iesit raceala din mine .
bubbles
Parca ma simt mai bine acum de cand am facut Pilates blink.gif .Imi pare rau ca atunci cand am fost la mare aveam deja 3 saptamani de cand nu mai facusem si statea toata carnea naspa pe mine .. ca atunci cand faceam asa misto mi se asezau muschii sorry.gif .Ehh lucrez bine pana la anul .Iar de maine ma reapuc de numarat .Macar asa informativ ... ca aici am cantar mecanic si am sa aproximez in mare.Si voi incerca sa iau si mic dejun o omleta cu verdeata in ea si cu o rosie grin.gif .
ina_ceva
Sa inteleg ca te apuci intensiv de pilates, ti-ai mai facut rost de alte inregistrari?
bubbles
Am cautat programe mai lungi de 20 min dar nu am mai gasit sorry.gif .Nu stii vreun site de unde sa pot downloada blum.gif .Mai caut si pt gravide asta in caz ca .. grin.gif tata.gif
bubbles
Ina a fost mai demult postat la neuroni un clip cu o tipa foarte grasa care a slabit mult intr`un timp ff scurt.Daca poti sa ma ajuti sa imi dai adresa clipului .. stiu ca era pe youtube ca eu numa descurc deloc sa il caut sorry.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi ma simt parca mai binisor.O fi si din cauza Sportului de aseara .Babu al meu mereu zice ca atunci cand esti racit e bine sa faci putin efort sa iasa raceala din corp )).gif .AZi vine babu acasa dar nu a adus cd`ul cu poze cuplu.gif .Imi pare rau .. credeti`ma ca nu vreau sa va fac sa asteptati cry.gif .Este incredibil cat poate fi de uituc bataita.gif .Azi incerc sa numar wink1.gif
bubbles
BUn..deci m`am dezbracat grin.gif mam masurat : 67cm talia si 97 cm popoul tata.gif iar la kg pe cantarul mecanic .. arata aproape 60 kg grin.gif cheer.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .MI`au venit rusii blink.gif desi iau anticonceptionale.Ma gandesc ca este din cauza racelii ca normal tb sa imi vina cam in 5 zile eusa_think.gif
anca veselie
neatza!
ciudat ca ti-au venit mai devreme. ai terminat folia cu pastile?
bubbles
Nu am terminat.Aseara am luat una.Normal miercuri e ultima zi blink.gif Ma gandesc ac si cum am luat pastile - antibiotic..le`a scazut eficienta tare la anticonceptionale eusa_think.gif
Pozele de la nunta http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/
anca veselie
ai fost foarte frumoasa pupic.gif
tu iei de mult pilulele astea? poate nu e obisnuit organismul cu ele.
bubbles
Am un an de cand le iau .Multumesc de compliment blush.gif .Cred ac de la raceala am patit asa.Normal acum tb sa imi vina doar ca luna trecuta am luat mai multe zile ca sa nu imi vina in ziua nunta doh.gif
Andreea-Rodica
Ai fost o miresica frumusica foc! Inca o data iti urez casa de piatra si copii frumosi si sanatosi! hug.gif
anca veselie
pai in cazul asta te-ai dereglat putin.
otilici
Bubbles,vezi ca antibioticul combinat cu anticonceptionalele dau hemoragii,asa ca de acolo e problema...eu zic sa mergi la medic,poate nu sunt rusi...nu vreau sa te sperii,dar am patit-o pe pielea mea.Data viitoare cand iei antibiotic,intai intreaba medicul daca merge cu pastilutele,sau nu lua unul foarte tare...
Sper sa-ti revii curand .Te pupic.gif
emu
CITAT(bubbles @ 07-09-2007, 04:09 AM) *
Bun..deci m`am dezbracat grin.gif mam masurat : 67cm talia si 97 cm popoul tata.gif iar la kg pe cantarul mecanic .. arata aproape 60 kg grin.gif cheer.gif

hmm... talia mea e cu 5 cm mai mare ca a ta )).gif fundul e mai mic totusi (cu 0.5 cm) )).gif ce tare... ca fac comparatie. Da' na, sa nu te mai plangi de greutate atat de rau )).gif
aki
Foarte frumoasa ai fost,draguta.Dar astept suplimentul w00t.gif .Nu am uitat blum.gif
Ce mai faci?Vad ca mergi cu dieta ininte,dar eu m-am lasat pe tinjeala cu stresul meu,dar trebuie sa ma string si sa ma apuc din nou sorry.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Emu sper sa mai dau si eu jos ceva ceva blum.gif
Otilici da un PM si spune`mi la ce te referi?Eu ma gandeam la o sarcina ... sorry.gif
Aki bataita.gif apuca`te iar de treaba ca e pacat la cat ai dat jos pana acum sa le pui inapoi pupic.gif pupic.gif Stii ca eu te iubesc mult mult give_rose.gif
bubbles
Sa trec si un meniu pentru ieri :
ciorba de pui cu o aripioara 2p
carne de vitel 200g 7p
paine 4p
seminte 2p
total:15p blink.gif Nu imi mai aduc amnte sa mai fi mancat altceva dar mi`a fost rau din cauza rusilor si de aia nu am putut manca nimic blink.gif
bubbles
Mi`am adus aminte.. am mai mancat niste compot de visine blum.gif .Notoc ca bunica il face cu putin zahar grin.gif .
A fost babu la banca..mai tb cateva hartii(vreo3) si asteptam apoi evaluatorul la apartamentul asta care e pus garantie si apoi sa ne sune sa luam banii grin.gif .Asa sper sa fie bine pray.gif si saptamana viitoare sa luam banii si sa luam apartamentul in Gheorgheni ca apoi tb sa il renovam ca vrem sa luam unul in care nu s`a facut nimic ca`s mult mai ieftine si asa il facem dupa placul nostru .Se poate sa luam bani numai pe 19 ani dar e mai bine si rata e de 1050 lei pe luna descrescatoare ca dupa un an ajunge la 900 lei si tot asa .
anca veselie
bafta floare.gif
bubbles
Multumesc flowers1.gif .Apropo vi se pare mare rata de 1000lei la 40000E luati pe 19 ani(i-am transformat leii in euro)
bubbles
Meniu provizoriu pentru azi
telemea 40g 3.5
o aripa pui fiarta 2
spate pui fara pielita 2
rosie 0
40 g paine tarate 2
compot visine 0
mere 3 0
total:9.5p .Diseara mai mananc niste iuart dietetic cu putin paine prajita cheer.gif
bubbles
Mi`am luat o tapa bang.gif bang.gif .Au ramas locuri libere(posturi) la romana langa oras si in oras 2 sau 3 blink.gif .Maine suna soacra sa vada daca mai e bun dosarul si daca se mai da examen pentru ocuparea si celorlalte posturi de romana cry.gif .Imi vine sa ma sui pe pereti de nervi si suparare crying.gif
bubbles
Neata yawn.gif .Iar nu am putut dormi azi noapte .Inca nu stiu nimic de la inspectorat ca nu era venit inspectorul.
Ma duc sa imi iau buletinul cheer.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 03:14 PM) *

Apropo vi se pare mare rata de 1000lei la 40000E luati pe 19 ani(i-am transformat leii in euro)

Nu cred ca e asa mare rata.. Ar veni aprox 300 Eur..

Bafta multa, sa prinzi postul mult dorit! give_rose.gif
bubbles
Sa pun si eu meniul de ieri la care am depasit pana la urma cam cu 6 puncte cow.gif
telemea 40g 3.5
o aripa pui fiarta 2
spate pui fara pielita 2
rosie 0
40 g paine tarate 2
compot visine 0
mere 0
iaurt mare diet 450g 2.7
paine prajita tarate 40g 2
carne vitel 5
paine prajita tarate 40g 3
pate 3
total:25.2 p .Totul merge bine pana seara cand as rupe oalele.O fi si din cauza rusilor blink.gif .E bine ca aveam de ieri 4 puncte iar azi trebuie sa mananc de 16 ca sa iasa bine la sfarsitul saptamanii smile.gif

Multumesc Miha flowers1.gif
bubbles
Gata grin.gif .Luat buletin,fost la biblioteca si schimbat permis, luat carti de metodica si gramatica poate am noroc cu scoala si chiar daca nu am voi da anunt ca meditez la engleza si romana ,facut cumparaturi si luat sunca de pui si branza topita fitness smile.gif si fost la farmacie.Am mers o gramada pe jos si am si transpirat putin ca m-am imbracat gros si afara s-a incalzit doh.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 03:14 PM) *

Multumesc flowers1.gif .Apropo vi se pare mare rata de 1000lei la 40000E luati pe 19 ani(i-am transformat leii in euro)

Si mie mi se pare chiar micuta rata. smile.gif

Imi pare rau pentru posturi...Bafta sa reusesti sa intri pe locurile vacante. Pupici! pupic.gif
bubbles
Ness multumesc pupic.gif
Meniu azi pana la ora asta
actimel 1.4
2 cuburi br topita fitness 1.8
100g sunca pui light campofrio 2
o rosie 0
total:5.5p yahoo.gif .Mai tarziu am cod la cuptor si diseara iaurt cu paine cu tarate grin.gif
Andreea-Rodica
Bafta sa prinzi un post! Tine-te de director si de inspectorat, la inspectorul de personal! hug.gif
Sexymom
Alta pe ciclu doh.gif
Succes cu postul, felicitari pt.noul nume, spor la inghitit sunca de pui light si o zi minunata, minunata , minunata. pupic.gif
Eu nu am reusit sa mananc nimic azi, de fapt nu am reusit sa fac nimic azi, cel putin pana acum, si sunt nervoasa rau doh.gif
Didi
CITAT(bubbles @ 12-09-2007, 01:13 PM) *

Ness multumesc pupic.gif
Meniu azi pana la ora asta
actimel 1.4
o rosie 0
total:5.5p yahoo.gif .Mai tarziu am cod la cuptor si diseara iaurt cu paine cu tarate grin.gif

Pot sa zic si eu ceva, fara sa ma bati? unsure.gif
Mie nu imi place ca ai papat numai produse din astea super preparate, actimel, br. topita, sunca... multi conservanti, E-uri, grasimi ascunse... Codul suna foarte bine, carbohidratii aia multi de la cina, nu prea bine...
Da, se iarta, din cauza perioadei cu pricina. Sa nu arunci cu un par dupa mine. grin.gif
bubbles
Hehe ce de lume grin.gif .
didi eu mananc mai bine seara ca sa imi tina de faome.
A vb soacra la inspectorat si ... s-ar putea sa fie un post in Lacul Rosu de invatatoare yahoo.gif .Maine seara aflu daca e liber ca vineri tb sa ma duc la testare daca e liber swoon.gif .Ar fi fff bun ac sunt copii de la cl Ila IV pe care numai eu ii pregatesc ca va dati seama ca sunt putini tare grin.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 12-09-2007, 02:59 PM) *

Hehe ce de lume grin.gif .
didi eu mananc mai bine seara ca sa imi tina de faome.
A vb soacra la inspectorat si ... s-ar putea sa fie un post in Lacul Rosu de invatatoare yahoo.gif .Maine seara aflu daca e liber ca vineri tb sa ma duc la testare daca e liber swoon.gif .Ar fi fff bun ac sunt copii de la cl Ila IV pe care numai eu ii pregatesc ca va dati seama ca sunt putini tare grin.gif

Iti tin pumnii!! floare.gif
bubbles
Multumsec give_rose.gif .Sper sa fie bine maia les ca numai cu gandul ca reusesc si luni tb sa ma prezint in fata copiilor imi da emotii swoon.gif .Daca nu ma descurc cum tb si multe alte ganduri negre doh.gif .
Meniu final azi:
actimel 1.4
o rosie 0
cod in tava 200g 2.6
o fel paine 1
o lgta gem visine 0.5
iaurt 450g 2.7
40 g paine tarate 2

total:14p yahoo.gif
bubbles
Am facut Pilates yahoo.gif yahoo.gif .Ma simt mai bine grin.gif
aki
Salut Bubless.Am trecut sa te pup pupic.gif
bubbles
Am modificat putin meniul .Nu am mai mancat iaurtul.Imediat meniul integral:
actimel 1.4
o rosie 0
cod in tava 200g 2.6
o fel paine 1
o lgta gem visine 0.5
sunca pui campofrio 100 g 2
40 g paine 2
frisca light 1
inghetata light 1.5
ardei copti facuti numai cu otet 0

total:15.8p yahoo.gif .Exact 3 puncte economisite cate aveam nevoie .Plus 30 minute Pilates headspin.gif

Aki dar pe unde`mi umbli de nu mai dai pe aici grin.gif pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .In seara asta aflu daca ma duc la testare maine lol.gif si am niste emotii de nici stomacul gol nu ma deranjeza lol.gif
otilici
Hey Andreea,lasa emotiile acasa,totul va fi ok wink1.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 09:57 AM) *

Neata yahoo.gif .In seara asta aflu daca ma duc la testare maine lol.gif si am niste emotii de nici stomacul gol nu ma deranjeza lol.gif

Evident ca o sa te duci pupic.gif
Daca tu ai emotii, iti dai seama cum e cu copii?
bubbles
Nu e problema ca ma gandesc ca de 5 cat trebuie sa am oi face lol.gif mai ales ca sunt "disperati" astia de la ISJ ca nu au oameni pe posturi blink.gif si m`or trece ei cumva.
Apropo azi e ziu apompierilor, deci si ziua lui babu lol.gif lol.gif lol.gif
Andreea-Rodica
Sa-ti traiasca sotul, ca doar e pompier! wink1.gif
Si bafta maine, nu atat la testare (ca acolo te pricepi), dar sa iei un post bun, pe aproape, ca vine iarna si e greu cu naveta. Si eu am sa fac anul acesta naveta, dar e destul de aproape.
hug.gif
bubbles
Multumesc Andreea pupic.gif .Daca obtin postul asta in Lacul Rosu trebuie oricum sa fac naveta 20 km dus si 20 intors dar nu e problema ca ma descurc eu cumva.POate nu va fi iarna asa grea ca anul trecut wink1.gif
anca veselie
bubbles multa bafta pupic.gif
si La multi ani pt babu!
bubbles
Multam Ancule pupic.gif .Deja parca ma vad inconjurata de pitici lol.gif .Insa nu imi fac prea multe sperante pt ca in caz ca respectiva nu a renuntat la post, sa nu am o dezamagire prea mare. pray.gif
aki
Felicitari pentru babu.Si tie bafta la job pupic.gif
Ce mai faci gustos la sot?Ca eu sunt in pana de idei...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.