Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Azi nu fac nimic de mancare ca plecam inapoi la Pey dupa ce rezolvam treaba in orash.In caz ca trebuie sa ma duc maine la Ciuc sa fiu mai aproape putin .Nici nu stiu ce sa invat.Parca stiu tot si parca nu stiu nimic blink.gif .Dar nu`i problema ca de 5 sper sa fac .

May rau e ca eu ziua nu pot invata doh.gif
bubbles
Uff .. am incercat sa mai citesc ceva .. dar nici ca se prinde ceva de capul asta bezmetic al meu wacko.gif
bubbles
Doame fereste cata nesimtire in oras la noi ,de fapt in Romania.Nu avem apa calda de mai bine de o luna.Apai pe frigul asta e o placere sa te speli la lighean sau cu apa race.Traiasca parlamentarii romani doh.gif angry2.gif
Andreea-Rodica
Ma alatur si eu clubului celor ce se spala la lighean. Nici la Suceava nu e apa calda de vreo luna. Cica vine.... o mai astept. blink.gif
Drum bun si bafta maine! hug.gif
bubbles
Da si la noi e pe vine apa calda lol.gif lol.gif lol.gif
Multumesc andreea pupic.gif .Daca resusesc sa intru, fac eu cumva si va anunt grin.gif ca mai dureaza pana duc calc inapoi la gheorgheni sorry.gif .Daca intru la scoala va fi musai sa il duc ca sa pot face planificarile si proiectele etc doh.gif
Didi
CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 12:37 PM) *

Uff .. am incercat sa mai citesc ceva .. dar nici ca se prinde ceva de capul asta bezmetic al meu wacko.gif

Bubbles, nu-ti fa probleme, e doar o impresie ca nu ramai cu nimic din ce citesti. Asta li se intampla celor mai multe persoane. Sigur, acolo, in sala de exemen, iti vei aminti tot ce va trebui, legat de subiectele cu pricina.
Si, farte important este sa mergi odihnita, nu cumva sa mai studiezi in noaptea dinaintea examenului. hug.gif

Cat despre apa calda... ce sa zic? Foarte neplacut, imi imaginez... sad.gif
bubbles
Didi multumesc hug.gif .Inca astept sa aflu daca ma duc sau nu la examen doh.gif .
Am fost si la starea civila si am depus cerere pt cei 200E .Si acolo muuuulta nesimtire.Se misca dna aia de parca avea ceva in .. angry2.gif .Am stat cred ca o ora bang.gif .In afar de asta a zis ca in 30 zile tb sa primim instiintare de ridicare a banilor ,dar asta nu inseamna neaparat ca au si venit de la fortele de munca bang.gif .Sa nu iti vina sa capiezi cu tot cu birocratia lor .Sper sa nu mai avem treaba prea curand pe acolo .
bubbles
Meniu azi pana la ora asta:
actimel 1.4
100 g sunca 2
br topita 2 cub 1.8
crutoane 2
total:7.2p grin.gif
Nessie
Bubbles, ceva noutati cu scoala? Ma uit la meniul tau si vad ca e cam subtirel... unsure.gif Nu e sanatos ce faci, plus ca iti vine foame pe seara si e mai greu sa te stapanesti atunci. tease.gif

pupic.gif Ai grija de tine!
crissy
Ei, cum e? Te avem colega in invatamant? floare.gif
danyhoney
Andreea ,nu zic nimic de meniul tau ca iar zici ca ma iau de tine !!!!!

Ce vesti ai cu postul ???
axe10
Doamna profesoara, doamna profesoara...eu, eu, eu vreau sa raspund....stau cu doua degete ridicate...nu ma vede nimeni?
pupic.gif
aki
Salut draguta.Cum e cu postul?
De CD imi zici ceva.M-am luat de tine ca o tiganca blushing.gif
axe10
Vesti, asteptam vesti....ai inceput scoala?...cum e?...ca vad ca aici s-a adunat prafu' cat casa....
buretel
bubbles pupic.gif
ce mai faci? ai obtinut postul dorit?
Casa de Piatra iti urez si eu cu intarziere, ai fost o mireasa superba give_rose.gif
aki
blink.gif Unde-i?
Alege electrocasnicele naughty.gif
ina_ceva
Andreea, acum am vazut pozele de la nunta: ai fost superba, te-a prins f bine stilul natural al parului wink1.gif
bubbles
Buna seara grin.gif .Am fost plecata la gheorgheni sorry.gif si nu am avut timp sa intru de pe nicaieri.Nu am rezolvat nimic cu postul cry.gif .Mai astept ca inca nu s-a dat examen pe restul posturilor.Am lasat nr de tel si au zis ca suna inspectoratul cand se da examen wink1.gif .In rest .. marti luam banii pt apartament .. si am si gasit unul .. numai sa luam banii grin.gif .Trebuie doar sa mai punem jaluzele verticale si mobila ca in rest e facut tot )).gif .Sunt obosita ca de ieri pana azi am fost la gratar si nu am mai dormit de cateva zile.In rest .. in afara de azi .. am numarat serios wink1.gif

Multumesc Buretel si Ina hug.gif .
Restul fetelor .. multam de vizita si ca nu ati lasat sa se depuna praful pe aici grin.gif
aki
Salut dragutei de tinara mireasa pupic.gif
bubbles
Buna seara duamna hug.gif .Sapt asta cred ca aleg electrocasnicile blum.gif
Lacry
rezolvi tu si cu postul...bine ca v-ati luat casa wink1.gif
bubbles
Neata salut.gif .Multumesc Lacry.A vb babu cu proprietarul si ne asteapta cu banii cheer.gif .Azi am de rezolvat mai multe treburi sorry.gif .Am vrut sa dorm si eu mai mult si au inceput de la 7 telefoanele,soneria etc doh.gif .M-am si cantarit...dupa astea 2 zile(Sambata si Duminica) ma asteptam sa ajunga iar la 63 dar arata 61.6kg doh.gif .Azi numar serios blum.gif
Amazoana
Imagine

neata pupic.gif
bubbles
Neata hug.gif .Multumesc de cafea pupic.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 23-09-2007, 08:54 PM) *

Buna seara grin.gif .Am fost plecata la gheorgheni sorry.gif si nu am avut timp sa intru de pe nicaieri.Nu am rezolvat nimic cu postul cry.gif .Mai astept ca inca nu s-a dat examen pe restul posturilor.Am lasat nr de tel si au zis ca suna inspectoratul cand se da examen wink1.gif .In rest .. marti luam banii pt apartament .. si am si gasit unul .. numai sa luam banii grin.gif .Trebuie doar sa mai punem jaluzele verticale si mobila ca in rest e facut tot )).gif .Sunt obosita ca de ieri pana azi am fost la gratar si nu am mai dormit de cateva zile.In rest .. in afara de azi .. am numarat serios wink1.gif

Restul fetelor .. multam de vizita si ca nu ati lasat sa se depuna praful pe aici grin.gif

Esti sigura ca vrei jaluzele verticale?!

Poate tu nu faci greseala mea. M-am luat dupa F si am pus in sufragerie si in camera care e birou sa zicem. In a doua mai merge, ca e mai office....dar la sufragerie...nu-mi place deloc.Acum astept sa treaca 2-3 ani si sa-mi pun perdele de organza, dau frumos si chiar si arhitectul care ne-a facut casa a zis ca perdelele incalzesc o camera, ii dau un aspect mult mai placut. Mai gandeste-te.

Si in plus, sunt zeci de modele de perdele care pot fi incercate.... naughty.gif naughty.gif ...ma refer la schibat...de vara, de iarna.....sa tot colinzi magazinele!
bubbles
Inca nu m-am hoatarat.Am vazut la nasii de cununie si au un galben deschis si chiar imi place.Oricum daca ma hotarasc la jaluzele ,voi pune o culoare calda - galbui,verde deschis sau roz grin.gif
bubbles
Un meniu provizoriu pt azi
actimel 1.4
rulada dietetica 100g 2.5
rosie 0
1ou 2
2 saratele fornetti 1
cartofi 2
aripi pui 3 5
margarina 0.5
total14.4p din 19 cheer.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 01:30 PM) *

Inca nu m-am hoatarat.Am vazut la nasii de cununie si au un galben deschis si chiar imi place.Oricum daca ma hotarasc la jaluzele ,voi pune o culoare calda - galbui,verde deschis sau roz grin.gif

Eu am culoarea piersicii ca si peretii...dar e vorba de atmosfera. Ele arata bine .Mai fumos e totusi cu perdele!
bubbles
Si mama mi-a zis la fel.Sa ma gandesc bine inainte.Adevarul e ca am vazut niste perdele superbe grin.gif .Inca planific cu babu.Oricum la bucatarie jaluzele vor fi wink1.gif
axe10
Da , la bucatarie merg...eu am orizontale din aluminiu...si nu am mai pus perdele ca fereastra e langa aragaz si cine stie cum imi zboara in mancare sau mai rau, ia foc....si asi sta tot timpul s-o spal ca se imbacseste de miros!
bubbles
A...asa ceva avem noi in partea unde stam cu chirie.Aici e bine ca aragazul va fi departe de perdele wink1.gif .Voi face poze si cu apartamentul gol si apoi cu mobila grin.gif .Si perdelele daca voi pune, le voi pune pe sina metalica dubla.Chestia e ca daca pun perdele trebuie sa pun si draperii ca sa nu bata tare soarele.Asa jaluzelele cand le`ai inchis poti fi sigur ca nu mai intra soarele smile.gif

Salvati animalele
axe10
CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 02:17 PM) *

A...asa ceva avem noi in partea unde stam cu chirie.Aici e bine ca aragazul va fi departe de perdele wink1.gif .Voi face poze si cu apartamentul gol si apoi cu mobila grin.gif .Si perdelele daca voi pune, le voi pune pe sina metalica dubla.Chestia e ca daca pun perdele trebuie sa pun si draperii ca sa nu bata tare soarele.Asa jaluzelele cand le`ai inchis poti fi sigur ca nu mai intra soarele smile.gif

Salvati animalele

Da, nu mai intra razele...lumina tot ai daca scopul e sa fie mai intuneric!
La sufragerie merge si fara draperii....dar nu strica daca le ai pt vara!
bubbles
Meniul final azi doh.gif
actimel 1.4
rulada dietetica 100g 2.5
rosie 0
1ou 2
saratele fornetti 5
branza burduf 3.5
paine 1
jambonel pui 2 felii 2
total:17.4p .Diseara daca imi va fi foame bag un mar sau un iaurt degresat de 0.6p wink1.gif
ina_ceva
Andreea, eu am jaluzele verticale in toate camerele si nu-mi place. Daca ar fi dupa mine, mi-as lua niste draperii. Axe a zis bine "perdelele incalzesc o camera, ii dau un aspect mult mai placut"
bubbles
Uff tare ma faceti sa renunt la jaluzele sorry.gif .Cred ca pana la urma ma voi uita si dupa perdele hug.gif
Va spun un secret :secet: .Am depasit cu 6.4p bang.gif bang.gif doh.gif .Am mancat si niste aripioare de pui crying.gif .Maine tb sa mananc de 12.5 p ohmy.gif
danyhoney
Iar vin sa ma iau de tine sad.gif sad.gif sad.gif

Fata .....unde sunt grasimile bune , unde sunt legumele necesare , unde sunt fructele necesare , unde e calciu necesar ??? sad.gif sad.gif sad.gif
buretel

pupic.gif felicitari!! Deci maine e ziua cea mare (de luat banii grin.gif ), abia astept sa ne scrii despre apartament!
Nici eu n-as opta pt jaluzele verticale blushing.gif dau un aspect de office, nu de cuib, camin wink1.gif
Poate te razgandesti si pui perdele blum.gif

Bafta multa cu postul, poate totusi ai sanse hug.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 24-09-2007, 11:42 PM) *

Fata .....unde sunt grasimile bune , unde sunt legumele necesare , unde sunt fructele necesare , unde e calciu necesar ??? sad.gif sad.gif sad.gif

Dany recunosc sorry.gif .Nu am grasimi bune doh.gif dar legume si fructe am numai ca nu le`am mai trecut. sorry.gif am mancat ieri rosii si mere (ca mi-am adus de alea acre cum imi plac mie). Si calciu am mancat branza de burduf ca de iaurt am si uitat doh.gif .

CITAT(buretel @ 24-09-2007, 11:58 PM) *

pupic.gif felicitari!! Deci maine e ziua cea mare (de luat banii grin.gif ), abia astept sa ne scrii despre apartament!
Nici eu n-as opta pt jaluzele verticale blushing.gif dau un aspect de office, nu de cuib, camin wink1.gif
Poate te razgandesti si pui perdele blum.gif

Bafta multa cu postul, poate totusi ai sanse hug.gif

Inainte sa plec ,incerc sa intru sa va spun care sunt treburile wink1.gif .Babu a plecatdeja spre Piatra .Ma uit si de perdele wink1.gif .Azi incerc sa ma apuc de Dieta care am scris-o la Alice in giurnal grin.gif

Uite asta

ORA 9--- CAFEA SAU CEAI FARA ZAHAR +
brinza dulce sau 200 ml iaurt dietetic
sau 2 felii piine neagra prajita
ORA 12 -300 GR CARNE DE PUI, PESTE SAU VITA,fiarta
sau la gratar

ORA15 -UN FRUCT ,LA ALEGERE DAR NU BANANA

ORA18 -un ou fiert+o salata verde mare cu lamiie

ORA21 -FRUCTE SAU
SALATA ASORTATA SAU
BRINZA DE VACI SAU
IAURT DIETETIC

SE RESPECTA ORELE ZILNIC SI SE BEA 1,5-2 LITRI DE APA.

Amazoana
Neata Bubbles
Sunt in ton cu fetele. Pune-ti perdele. Eu am de organza VERZI blum.gif.
In bucatarie, da, am jaluzele, dar se murdaresc repedeeeeeeeee, poate ar fi prins bine si acolo o perdea unsure.gif
luchi
Subscriu la ce a zis amica Buretel -jaluzelele verticale le vad numai pentru birou; sunt seci, impersonale, se gasesc intr-o gama restransa de culori si nu poti jongla in nici un fel cu filtrarea luminii. Au fost "la moda" acum ceva vreme, dar mi s-a parut ca lumea isi punea ca sa arate ca "are bani", la fel cum a fost si moda arcadelor, si cu ceva mai mult timp in urma a ornamentelor din ipsos, a carpetelor, etc. blushing.gif

Una peste alta, felicitari pentru apartament, sa-l stapaniti sanatosi si sa-l umpleti de copii blum.gif
bubbles
Multumim Luchi hug.gif .Normal .. dupa livretul de familie primit avem voie numai 7 copii tata.gif asa ca tb sa ne punem pe treaba grin.gif
bubbles
Sa scriu si ce am azi in meniu (adica sa calculez ce iese din regimul mai sus postat)
cafea 0
iaurt mic danone 0.9
piept pui 300g 6
1 mar 0
un ou 2
o rosie 0
iaurt (inca nu stiu cantitatea ca seara nu are cantitate) 250g 1.5
total:10.4p ohmy.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 25-09-2007, 10:42 AM) *

iaurt (inca nu stiu cantitatea ca seara nu are cantitate) 250g 1.5

Cum adica seara nu are cantitate? grin.gif
bubbles
Adica unde nu scrie cantitatea .. poti manca cat doresti .Dar mai mult de o cana de 250g nu pot baga in mine grin.gif
aki
Salut si pe la tine.Ce bine ca ai cuibusorul tau hug.gif .Sa ai parte numai de fericire si sa puneti temelia familiei pe masa de la bucatarie tease.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 24-09-2007, 11:42 PM) *

Ti-am zis?...ti-am zis?...vezi ca nu numai eu te cert....
ALICE
Bubbles, mie mi s-a scarbit deja de atata pui. bad.gif
aki
Draguta pupic.gif .Ce se aude cu cuibusorul?
axe10
Cred ca s-a dus sa sarbatoreasca.... asa sex.gif (naughty.gif naughty.gif )...sau asa haninoroc.gif cheers.gif chef.gif drinks.gif eat.gif ( w00t.gif )!!!
Zic eu....
bubbles
Buna ziua .Ieri am semnat actele si este al nostrau cheer.gif .
Axe inca nu am avut cum sa sarbatorim ca inca nu am pus mobila grin.gif blum.gif
Alice si mie dar .. de .. baba sufera la batrnete swoon.gif
Maine vine sa rascheteze si sa lacuiasca parchetul, sa puna usa si mai vedem doh.gif

Aki pupic.gif pupic.gif .Abia astept sa ne mutam sa mai putem parli maimult ca asa dor mi-e de fete sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.