Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
anca veselie
felicitari pt casa! floare.gif
pupic.gif
bubbles
Multumesc!!!!!!! Si am primit promisiunea de la babu ca imi ia bicicleta de camera ca sa fac muschi la picioare grin.gif
luchi
Sa-l stapaniti sanatosi!
Ce pacat ca nu esti mai aproape ca vindeam eu o bicicleta: magnetica, are si radio cu casti, pedalezi si asculti ce vrei tu blum.gif
bubbles
CITAT(luchi @ 28-09-2007, 12:07 PM) *

Sa-l stapaniti sanatosi!
Ce pacat ca nu esti mai aproape ca vindeam eu o bicicleta: magnetica, are si radio cu casti, pedalezi si asculti ce vrei tu blum.gif

Multumesc pupic.gif .Pacat ca abia astept sa mi-o iau si sa ma apuc de lucrat le ea (bicla)
M-am apucat de dansat pe melodia asta .Vi-o dedic Eve ft Sean Paul

Am uitat sa ma laud lol.gif .Am fost ieri sa imi iau blugi si i`am cerut aleia o marime mare si se uita cam crucis la mine si mi-a dat 44(pantaloni dunga) care e egal cu 30 la blugi.Am intrat ,am luat pe mine si .. stupoare , cadeau jos de pe mine si apoi i-am cerut 42/29 si aia tot largi doh.gif iar 40/28 nu avea bang.gif ca pana la urma mi luam pe aia 29 dar babu a zis clar ca vrea sa imi iau blugi stramti pe fundulet lol.gif .Si in ultima vreme mai mereu imi zice ca arat bine blink.gif si ca sa am grija sa ma mentin.De multe ori e mai rau ca o baba .. cand ma vede ca imi iau ceva "rau" de mancare se ia de mine doh.gif .
axe10
S-o folositi cu placere (casa) ...draga, nu ai vazut filme de se intind aia pe pereti?....fara mobila.... naughty.gif naughty.gif
Bravo pt ambition...era bun si pilates...

aki
Salut,draguta.
Am trecut sa-ti las pupici pupic.gif
ALICE
Si eu vreau o bita.Dar pana nu ne mutam nu am unde s-o mai pun si pe aia
luchi
Mi-am adus aminte de o emisiune care e difuzata pe Romantica, parca. Se ia o femeie plinuta si se invata cum sa se simta bine in pielea ei. Primul test este urmatorul: se aduce o gasca de femei (in lenjerie), de toate formele si dimensiunile,se aliniaza in functie de..proportii, si protagonista emisiunii e rugata sa se aseze in rand, acolo unde crede ca se incadreaza. Intotdeauna se aseaza in locul nepotrivit, adica se vede mai grasa decat este.

Problema este ca avem o imagine deformata despre noi, dar cred ca e ceva la care se poate lucra. pupic.gif
axe10
In primul rand la cap!!! blink.gif blink.gif
ina_ceva
Felicitari pt semnarea actelor clap.gif clap.gif
bubbles
Buna seara.Azi am tinut cat de cat doar ca am mancat un pateu cu cascaval de la Fornetti sorry.gif .Am cumparat si electrocasnicele :combina frigorifica

Masina spalat

aragaz
ina_ceva
Sa le folosesti cu placere wink1.gif
bubbles
Mi`am luat si blugi marimea 27 w00t.gif doar ca ma strang si stau mulati blum.gif grin.gif
ina_ceva
...numai bine, exact cum ii plac babuinului blum.gif blum.gif
ganesha
Sa folosesti achizitiile cu spor si cu placere!!! cheer.gif Bravo pentru blugi, se mai lasa ei, n-o sa te stringa toata viata wink1.gif
bubbles
MULTUMESC hug.gif
Am sa pun si meniul ce am mancat azi si un punctaj informativ
200g sunca 5p
pateu fornetti cu cascaval 10 p eusa_think.gif doh.gif
iaurt 200ml zuzu 1.2p

Poate am pus prea mult la pateu grin.gif dar nu aveam ce sa fac ca ma durea stomacul rau cry.gif .Diseara mi`e pofta sa mananc un mic doh.gif

Ina pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

A. pupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gif

Si la toate fetele pupic.gif pupic.gif pupic.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 29-09-2007, 05:57 PM) *

Buna seara.Azi am tinut cat de cat doar ca am mancat un pateu cu cascaval de la Fornetti sorry.gif .Am cumparat si electrocasnicele :combina frigorifica

Masina spalat

aragaz

cheer.gif cheer.gif Felicitari bubbles, ma bucur tare mult pt voi! pupic.gif
Sa stapaniti sanatosi casuta! give_rose.gif Imi plac tare mult si electrocasnicele.
bubbles
Buna seara. yahoo.gif Ce mai faceti?Multumesc fetele pupic.gif .Mi-a fost dor de voi.Am raschetat apartamentul si l-am si dat cu lac si maine cred ca bagam mobila cheer.gif .In camera mica am bagat parchet laminat ,am pus si usa si tb sa mai vina sa monteze jaluzele sapt asta.Cred ca sambata suntem mutati. grin.gif
Andreea-Rodica
Felicitari! Pe cand petrecerea de casa noua? hug.gif
bubbles
Nu stim inca blum.gif ?Ce mai faci?Cum e la scoala ? pupic.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 03-10-2007, 09:01 PM) *

Buna seara. yahoo.gif Ce mai faceti?Multumesc fetele pupic.gif .Mi-a fost dor de voi.Am raschetat apartamentul si l-am si dat cu lac si maine cred ca bagam mobila cheer.gif .In camera mica am bagat parchet laminat ,am pus si usa si tb sa mai vina sa monteze jaluzele sapt asta.Cred ca sambata suntem mutati. grin.gif

cheer.gif cheer.gif Bravaaaaa bubbles! Abia astept pozele pupic.gif
ina_ceva
Bravo, Andreea! Spor la treaba in continuare
Cand e gata totul, sa-l pui sa te treaca pragul grin.gif
axe10
Astept sa vad cum ati petrecut prima noapte in casa noua.... naughty.gif naughty.gif ..... blum.gif blum.gif
Andreea-Rodica
CITAT(bubbles @ 03-10-2007, 09:15 PM) *

Ce mai faci?Cum e la scoala ? pupic.gif

Eu fac binisor, cica l-am luat pe Monti din nou de coarne. Sa vad cat ma tine, ca am un program cam nasol la scoala. Plec foarte dimineata si cateodata ajung inapoi la 16.
Spor la treaba si sa va mutati repejor! hug.gif
aki
Salut,draguta. pupic.gif am trecut sa-ti vad electrocasnicile naughty.gif
bubbles
CITAT(bubbles @ 03-10-2007, 09:01 PM) *

Neata yawn.gif .Aseara am venit acasa la Piatra ca bunica iar e bolnava doh.gif .Stau vreo 2 zile si apoi ma duc inapoi.Acum a plecat si babu inapoi ca sa mai faca ceva la apartament grin.gif .
Uff in loc sa scriu "raschetez parchetul" eu raschetez apartamentul lol.gif lol.gif lol.gif .Se cunoaste ca eram obosita cand am scris.Am o febra musculara de la dat cu lac.Am dat 2 maini si poate sa bage de acum mobila.Tb sa ma si cantaresc dar mai tarziu ca acum ma mai bag in pat vreo 2 ore secret.gif

Multumesc de urari fetelor . pupic.gif
Axe acusica petrecem sex.gif de casa noua.Azi s-ar putea sa bagea mobila de dormitor grin.gif
bubbles
Ufff nu mai inteleg cantarul asta idiot doh.gif .Aseara cu stomacul plin aveam 61.6 kg iar azi am 62 desi am mai mancat numai un mar aseara swoon.gif .Duminica termin aticonceptionalele si apoi tb sa vina rusii.Oare retin apa deja ca ma si simt umflata cu pompa bang.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 05-10-2007, 10:20 AM) *

Ufff nu mai inteleg cantarul asta idiot doh.gif .Aseara cu stomacul plin aveam 61.6 kg iar azi am 62 desi am mai mancat numai un mar aseara swoon.gif .Duminica termin aticonceptionalele si apoi tb sa vina rusii.Oare retin apa deja ca ma si simt umflata cu pompa bang.gif

Buey, bataita.gif ...cine te pune sa te cantaresti de atatea ori....lasa-l incolo de cantar!! blum.gif blum.gif blum.gif
Acu te cantaresti de 3 ori pe zi!!! Nu stii regula?...odata pe saptamana, dimineata pe stomacul gol.
Amazoana
Neata Bubbles
Noi cand am muncit la apartament am slabit foaaaaate mult. De la caldura si efort. Din pacate in urmatoarele 2 luni am pus la loc sad.gif
Asa ca, daca reusesti sa dai jos, ai grija apoi!!!!
Dormiti deja in casuta noua?
Noi am dormit vreo 2 luni pe parchet si pe o plapuma. Nu aveam mobila deloc, dar acele momente au fost atat de frumoase, mai ales ca iubi venise de curand din voiaj....
bubbles
Axe m-am cantarit si eu de 2 ori ca nu am mai avut cantarul de muuuult dar il bag in bagaj si mi`l iau inapoi azi grin.gif .Plec la Gheorgheni.Mai incerc sa intru de acolo .Va pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Dulci pupic.gif hug.gif si eu sper sa mai dau ceva jos cu treaba la apartament.
axe10
Vezi ca Dany nu a dat jos...ci a pus....ai grija cand mananci, nu seara tarziu cand se depune la greu!
ina_ceva
Sanatate multa bunicii tale!
Deci luni dormitorul va fi pregatit pt venirea ta tease.gif ...numai bine de sarbatorit...
buretel
Multa sanatate bunicii! hug.gif
Si...AMR 2 zile pana luni naughty.gif
bubbles
Buna ziua.Iar am venit acasa ca ii e rau bunicii .Maine mergem la control iar miercuri vine si mama de la Craiova.
Bunica lui babu e pe moarte..mai are cam 2 zile .. ma rog sincer stiu ca pare ca nu am suflet dar nu imi pare rau pt ca a fost o femeie tare rea si uracioasa.Voi mai reveni cu povesti .
Pun poze cu apartamentul http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1 cate am ca azi s-ar putea sa fie gata iar pozele le am de la inceput .

Ma simt si rau ca tb sa vina rusii si ma simt umflata blink.gif iar cantarul mi-a aratat ieri 63 kg cry.gif .Sper sa isi revina dupa ce ma lovesc pleasantry.gif rusii .
Nessie
mobila, mobila, balcon, parchet, talie shock.gif Fata, m-ai dat gata! doh.gif Arata beton "burta" aia inexistenta! biggrin.gif Eu cred ca ar trebui sa intri la mentinere si sa continui cu sportul. Bravo!

Si apartamentul mi se pare bestial! blum.gif Cuibusorul vostru! naughty.gif Sa fiti fericiti! pupic.gif
anca veselie
sa fiti fericiti si sa va iubiti in casutza voastra frumoasa pupic.gif floare.gif
dar tu esti la fel de dusa pupic.gif nu te mai stresa atat! arati bine!
Andreea-Rodica
Sa va iubiti mult in casuta voastra!
Dar cu slabitul, ce-ti veni? Arati foarte bine. Ai sa ajungi o umbra. Pup hug.gif
bubbles
Multumesc fetelor blush.gif .
Am fost in oras si mi-am mai luat cate ceva.Mancare de dieta:fructe,iaurt 0.1% etc etc grin.gif .Si mi-am luat si un pulover-hanorac cu gluga fainutz ,o geanta neagra mare si ... un cantar electronic cum am la gheorgheni ca mi-e greu fara el lol.gif lol.gif .

E clar ca retin apa ca m-am cantarit binenteles pe noul cantar swoon.gif si mi-a aratat 62.8 kg si ieri aveam 62 si sincer ca am mancat de dieta ieri de 18 p doh.gif .Faza e ca ma simt si eu naspa tare si umflata.
axe10
Decret: A NU SE MAI VINDE IN NICI UN MAGAZIN DIN ZONA GHEORGHIENI, PIATRA NEAMT...ETC NICI UN FEL DE CANTAR!!!

Femeie, esti nebuna...am scris la neuroni.
bubbles
Am vazut blum.gif .Si pt ca m-a laudat toata lumea ... azi mi-am luat`o in cap si am mancat o ciocolata lol.gif lol.gif .Plus cred ca ma apuca o raceala blink.gif .Sper sa nu ca asa de bine a fost pana acum ca desi lng mine lumea a fost bolnava .. eu nu am patit nimic.
Bafta la cursul pe care tb sa il urmezi hug.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 08-10-2007, 05:52 PM) *

Am vazut blum.gif .Si pt ca m-a laudat toata lumea ... azi mi-am luat`o in cap si am mancat o ciocolata lol.gif lol.gif .Plus cred ca ma apuca o raceala blink.gif .Sper sa nu ca asa de bine a fost pana acum ca desi lng mine lumea a fost bolnava .. eu nu am patit nimic.
Bafta la cursul pe care tb sa il urmezi hug.gif

Merci de urari.
Sanatate bunicii..
Pai ti-am zis eu sa mananci ciocolata?...nu....eu ti-am zis ca nu esti grasa dar asta nu inseamna sa te ingrasi!! blum.gif blum.gif
bubbles
Aveam o pofta de ceva dulce.Asa patesc cand e perioada rusilor.Am pofte de dulce blink.gif .Apropo...ai o fata frumoasa foc naughty.gif .Sa stii ca am zile cand nu ma zbat sa tin regim si mananc ce pot si ... atunci cand nu ma stresez .. slabesc blink.gif lol.gif
bubbles
Meniul meu rusinos de azi swoon.gif
piept pui afumat 6.2
bors 3
paine 1
cioco 10
2 mere 0
total:20.1p din 19 cry.gif
Meniul de ieri:
260g piept pui fiert 5.2p
o gutuie 0p
un ou 2
o rosie 0p
un iaurt 200 ml zuzu 1
50g graham 2p
total:10.2p blink.gif swoon.gif .Nu mi-am dat seama ca e atat de putin .. bang.gif
Reincep WW ca e cel mai usor de tinut.Nu ma mai complic cu alte diete.De azi restart WW cheer.gif
bubbles
Meniu informativ pentru maine:
ou 2
piept pui afumat 100g 2.5
2 rosii 0
paine 1 fel 1
cartofi 2
lapte 0.1% 0.5
margarina 0.5
3 ardei copti fara ulei 0
2 mere 0
iaurt danone 150g 0.9
paine 1 fel 1
sunca pui 100g 2.5
salata vinete 1
total:13.9p yahoo.gif .Acum sper sa ma si tin de el si in primul rand sa mananc dimineata omleta cu piept de pui ca eu le am cu nemancatul micului dejun wink1.gif
ina_ceva
Frumos apartamentul, mai aveti de muncit la el, dar e locusorul vostru de nebunii naughty.gif grin.gif
Ce burtica plata ai, trebuie doar sa o mentii wink1.gif
bubbles
Multumesc Ina pupic.gif .
Neata yawn.gif .Asa rau am dormit ca m-a prins o raceala sad.gif .Plec cu buni la control si ma rog sa fie bine pray.gif
bubbles
Am ajuns si acasa smile.gif .Am fost la control si mai trebuie sa mergem maine la pneumologie sa vedem ca s-ar putea sa o interneze,desi se simte mai binisor si s-a vazut si la raza ca e mai binisor.
M-am apucat de copt ardeii doh.gif .Am si mancat .. mi-am facut omleta din un ou,30g piept pui afumat .Si am mancat cu 20g lipie si o rosie wink1.gif

Meniu azi:
ou 2
piept pui afumat 30g 0.75
lipie 20g 1
cartofi 2

margarina 0.5
3 ardei copti fara ulei 0
2 mere 0
iaurt danone 150g 0.9
lipie 20g 1
piept pui afumat100g 2.5

2 rosii 0
salam 3
piept pui afumat 100g 0.5
branza burduf 3
total:17.15p yahoo.gif
julyalina
hello bubbles floare.gif am venit si eu sa vizitez noul apartamanet dar nu vad nici o poza sad.gif imi da eroare sorry.gif
bubbles
Mie imi merge sad.gif .Mai incearca o data Poze
axe10
CITAT(bubbles @ 09-10-2007, 11:30 AM) *

Am ajuns si acasa smile.gif .Am fost la control si mai trebuie sa mergem maine la pneumologie sa vedem ca s-ar putea sa o interneze,desi se simte mai binisor si s-a vazut si la raza ca e mai binisor.
M-am apucat de copt ardeii doh.gif .Am si mancat .. mi-am facut omleta din un ou,30g piept pui afumat .Si am mancat cu 20g lipie si o rosie wink1.gif

Sper ca va fi din ce in ce mai bine bunica. Sanatate!
Ardeii eu ii coc in cuptor, nu murdaresc nici aragazul si nici nu ma ard pe la degete.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.