Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Multumesc mult Axe pupic.gif pupic.gif
Am terminat ardeii grin.gif .Am dat iama in lipie .. de fapt nici nu stiu cum sa o punctez eusa_think.gif Am sa pun si meniul final imediat.Ma cam si doare gatul ufff sad.gif .Macar ca maine vine mama cheer.gif si sta pana Duminica yahoo.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 09-10-2007, 07:30 PM) *

Multumesc mult Axe pupic.gif pupic.gif
Am terminat ardeii grin.gif .Am dat iama in lipie .. de fapt nici nu stiu cum sa o punctez eusa_think.gif Am sa pun si meniul final imediat.Ma cam si doare gatul ufff sad.gif .Macar ca maine vine mama cheer.gif si sta pana Duminica yahoo.gif

Baga si tu niste vit. C, Tantum verde....oropivalone...nu sta asa.
bubbles
Am luat Axe.Acum mi-am facut ceai fierbinte doh.gif
Meniul pt azi
ou 2
piept pui afumat 30g 0.75

cartofi 2
granobar 3.5
margarina 0.5
4 ardei mici copti fara ulei 0
1-Mar 0

lipie 8
30g piept pui afumat 0.75
total:17.5p yahoo.gif .Ultima masa a fost la ora 6 cheer.gif .De acum ceai si apa.
axe10
Sper ca tikerul ala sa mearga spre dreapta...ce ar fi sa nu te cantaresti 2 saptamani?
bubbles
Uff si eu sper Axe.Ca mai e atat de putin pana la 55 dar parca m-am impotmolit bang.gif .Incerc sa nu sar pe dulciuri.Nu stiu de ce dar...am avut o perioada de 2 saptamani cand nu am avut deloc pofta de dulce .. iar acum de cand retin apa as rupe ambalajele lol.gif lol.gif lol.gif .POate dupa ce trec rusii imi revin .
Aki ce faci ca te vad on blum.gif

De cantarit ma cantaresc maine si declar zi oficiala de cantar miercurea secret.gif

axe10
Bine, fie miercurea....dar daca te aud mai devreme de miercuri ca te cantaresti e vai si amar de fundul tau!!

Cu toate ca nu vad de unde ai putea da jos...coapsele nu slabesc decat cu sport....ca acolo ai tu ceva probleme!!

Si nu mai sta cocosata............ blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
bubbles
Ehhh .. usor usor sper sa dau jos si de la coapse.Oricum daca nu saptamana asta .. cealalta suntem mutati in apartament si imi iau bicicleta si ma reapuc de Pilates si de mers pe jos .Si asa ramane .. Miercurea zi de cantar si nici ca ma sui in alta zi p el .Ma fac ca nu il vad lol.gif .Tie cum iti merge cu Monti?Ai dat ceva jos decand te-ai apucat?
bubbles
Gata pe seara asta.Am luat ultima masa la 6 si de atunci doar am baut ceai wink1.gif .Sper sa nu mi se faca foame blink.gif , dar cred ca voi mai rontai un mar ca sa fiu sigura ca nu mananc altceva grin.gif .Ma bag la film .. ince nu stiu...Ori Hannibal Rising ori Premonition ,amandoua horror swoon.gif

Va pupic.gif si noapte buna.Vorbim maine la pranza ca de la 8 pana la 13 se ia curentul blink.gif
ina_ceva
Al doilea mi-a placut mai mult wink1.gif .Vizionare placuta!
aki
CITAT(bubbles @ 09-10-2007, 08:25 PM) *

Aki ce faci ca te vad on blum.gif

blum.gif Treaba mea.Ce ai sa ma ispitesti? naughty.gif
dany
Sanatate multa bunicii !!!!!!!!

CITAT(bubbles @ 09-10-2007, 07:25 PM) *

iar acum de cand retin apa as rupe ambalajele lol.gif lol.gif lol.gif .

Hmmmmm, iar vin eu cu gura mea mare .... : De cate ori nu-ti iese la cantar spui ca retii apa !!!!!!! Uita-te in postarile tale si numara de cate ori ai spus asta !!! )).gif Nu zic ca nu o fii asa ...dar daca vezi ca se intampla atat de des ... de ce nu mergi la un medic ??????? Asta e , de fapt , singurul tau motiv pentru care nu slabesti ! Din cate spui tu de fiecare data !

Sper sa nu spui , din nou , ca am ceva cu tine ......Spun doar ce gandesc !

Siiiiii....NU MAI STA COCOSATA IN POZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tease.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .
Dany imi pare bine ca te iei de mine tease.gif .Eu am o problema cu retinerea de apa mai ales cand se apropie zilele cu rusii.Apoi imi revin blink.gif .A si daca beau ceai de urzica ma simt mai bine.Si verisoara lui babu pateste la fel .. cand tb sa ii vina rusii i se umfla mainile si picioarele de la retentia de apa iar doctorul de familie i-a zis ca e ceva normal pentru perioada asta a lunii wink1.gif
Adevarul e ca mi-am format un obicei prost de a sta cocosata sorry.gif .Nu stiu de ce blink.gif
Ina multumesc hug.gif
Aki ce vrei tu iti dau naughty.gif

Am uitat sa prezcizez ca ultima masa a fost la ora 18 yahoo.gif .
ina_ceva
Nu ai mai rontait mar dupa 18?
bubbles
Nu am mai rontait.Am si uitat de mar blink.gif .Mi-a fost cam rau si nu aveam nici un gust in gura chiar daca mancam ceva.Am baut un pic de suc de visine light si parca era apa chioara blink.gif .Uhh mi-am adus aminte de compotul de visine al bunicii grin.gif fara zahar .O portie are cam 200g visine asa ca la 2 portii si un mar voi puncta 1p .Intelegeti voi wink1.gif .Fug sa imi fac MD lol.gif
bubbles
Am zis ca azi e zi de cantar asa ca .. m-am cantarit si a aratat 62.0 kg yahoo.gif .Nu modific tickerul in sus ca sa ma incurajeze sa ajung inapoi la 61 sorry.gif .De acum miercurea viitoare ma mai cantaresc grin.gif .M-a sunat si babu si ... azi vin aia cu jaluzele si a dus si mobila de bucatarie.Usor usor prinde si casuta noastra contur yahoo.gif .
Sa pun si meniul de pana acum:
50 g piept pui afumat 1.25
1 ou 2
rosie 0
total:3.25p smile.gif .M-am gandit mai bine si am mai adaugat niste puncte pt ieri la lipie .
Asa ca meniul final de ieri :
ou 2
piept pui afumat 30g 0.75

cartofi 2
granobar 3.5
margarina 0.5
4 ardei mici copti fara ulei 0
1-Mar 0

lipie 8
30g piept pui afumat 0.75
lipie 4
total:21.5p sorry.gif .Am cam exagerat cu lipia dar cred ca din cauza ca nu am mai mancat de la 18 s-a cunoscut cat de cat la cantar.Voi incerca zilnic ca ultima masa sa fie la 18-19 wink1.gif
bubbles
E bineeeeeeeee!!!!!!! Bunica .. e bine ... a facut asa ceva de la pneumonia care a avut`o .S-a suprafinfectat.Trebuie sa ia in continuare antibiotic dar macar bine ca nu e cancer sau TBC doh.gif .Am fost la aprovizionare ca azi vine mama grin.gif si mi-am luat alimente slabe in puncte grin.gif .Ma apuc de copt vinete de bagat la congelator yahoo.gif .Am mai mancat un iaurt si de acum sa il astept pe babu sa ii fac si lui ceva de mancat rapid )).gif ca apoi trebuie sa mai dau cu aspiratorul si inca putina treaba.Mi-am luat si ceva dulce blush.gif sa am acolo in caz ca arde buza .. dar ma fac ca uit de ele blum.gif .A..si mi-am luat niste gutui drool.gif
dany
VREAU SI EU GUTUI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aici n-am vazut ..... ori nu mi-au sarit mie in ochi , ori nu sunt deloc sorry.gif
emu
mmm gutui drool.gif ... sunt ani de cand n-am mai mancat una
bubbles
Dany, Emu haideti la mine ca va dau eu grin.gif

Am fost la dealer Skoda si am testat Noua Fabia si .. cred ca asta va fi masinuta grin.gif .Sa vad daca se hotareste babu ca eu .. m-am hotarat de ja smile.gif si e buna ca daca iau permisul e permisiva unei femei blum.gif .
Am si scapat in niste saratele forneti .. sad.gif
Noua fabia
bubbles
Meniul de azi :
iaurt danone 1.2
50 g piept pui afumat 1.25
1 ou 2
rosie 0
forneti saratele 5
graham 50g 2
6 lgte philadelphia verdeata 2
100g sunca pui 2.5
compot visine+gutui 1
total:16.95p yahoo.gif cheer.gif .
Ultima masa imediat la ora 19 grin.gif
Nessie
Mi se pare cam mult punctata lipia aia...Daca te uiti in lista cu puncte, o lipie are 2p huh.gif Felicitari ca rezisti sa nu mai mananci dupa 6. give_rose.gif

Eu daca ajung acasa abia pe la 8, lesin de foame daca nu bag ceva. sad.gif
emu
CITAT(bubbles @ 10-10-2007, 11:30 AM) *

Dany, Emu haideti la mine ca va dau eu grin.gif

Am fost la dealer Skoda si am testat Noua Fabia si .. cred ca asta va fi masinuta grin.gif .Sa vad daca se hotareste babu ca eu .. m-am hotarat de ja smile.gif si e buna ca daca iau permisul e permisiva unei femei blum.gif .
Am si scapat in niste saratele forneti .. sad.gif
Noua fabia

Multumesc de invitatie... ce-as veniiiiiiiiiiiiiii smile.gif

Am si eu un of (si ma bag ca musca-n lapte) blum.gif la Honda v-ati uitat... am vazut ca au una numita Jazz in Romania, si are consum un pic mai mic ca Skoda, iar ca pret se invart in aceeasi zona.
aki
Si eu am gutui,foarte bun w00t.gif

Salut si pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Nu m-am uitat Emu.
Mi-au venit rusii cheer.gif in sfarsit .
Aki pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 11-10-2007, 08:41 AM) *

Mi-au venit rusii cheer.gif in sfarsit .

De ce asa bucurie blink.gif ?
Aha, stiu mai ai doi-trei ani grin.gif
bubbles
Sunt fericita fiindca ma dezumflu )).gif .
Mi-am luat bicicleta de camera cheer.gif .Abia astept sa o montez la Gheorgheni.Bunica pleaca 2 sapt la mama la Craiova sad.gif .
bubbles
Meniu azi:
telemea 50g 3.5
piept pui afumat 2.5
rosie 0
graham 20g 0.8
ardei umpluti 2 110g 2
graham 40g 1.6
bors de perisoare 4
total:14.4p dar am calcat stramb cu ciocolata sad.gif .Ultima masa la ora 18.Daca e sa mai mananc ceva .. mai rontai o gutuie drool.gif
crissy
bubbles, ce-ai mai rezolvat cu postul? Scuze daca am mai intrebat si mi-ai raspuns blushing.gif .
bubbles
Nimic nu am mai rezolvat sad.gif .Astept sa termin facultatea si apoi sa vad unde voi gasi sa ma angajez sad.gif
bubbles
Tocmai am terminat de incercat bicicleta cheer.gif .Am facut 40 minute.Mi-am pus castile cu radio pe urechi si i-am dat bice smile.gif .
emu
Bravo clap.gif S-o folosesti cu multa placere... si cat mai des smile.gif
amalia0701
sa o fofloseti mereu, la mine a devenit cuier, apoi am dat-o imprumut la o prietena sa o faca si ea cuier blushing.gif
aki
Salut si pupic.gif
Sa te tie bicla w00t.gif
julyalina
felicitari pentru biciclit ! noi facem galerie cheer.gif
bubbles
Buna seara si multumesc hug.gif .Tocmai ce am terminat de biciclit grin.gif 30 minute.De acum sa fac un dush si somn ca maine plec la gheorgheni si iar nu stiu cand mai intru sorry.gif .Incerc cat mai repede hug.gif
ina_ceva
Bine ar fi ca bicicleta sa nu ajunga cuier, ai grija de ea blum.gif blum.gif
bubbles
Neata yawn.gif .M-am intors si eu de pe drumuri doh.gif .
A murit bunica babuinului asa ca zilele astea sunt ocupate cu inmormantarea.
Ne-am mutat in apartament ieri .. mai bine zis am apucat sa ducem bagajul ca a ramas asa pana terminam cu inmormantarea.A iesit super.Voi pune poze blum.gif .Trebuie sa va pun poze si de cand am fost cu ai mei la Manstirea Voronet si Agapia wink1.gif
Am luat si masina .. la mana a doua adusa din Germania .. babu e primul proprietra din Romania grin.gif .. din aprilie 2007(de 6 luni) un Golf 5 cheer.gif .Nici nu realizez inca ca e a noastra.Am dat 14000E plus 1000 E ne mai costa inmatricularea.
Azi e zi de cantar dar inca nu am vizitat toaleta.
bubbles
Poze aici de la Mastiri .Scuzati rezolutia dar era innourat si frig si nu am mai umblat la aparat ca sa il setez Poze
axe10
CITAT(bubbles @ 17-10-2007, 08:54 AM) *

Neata yawn.gif .M-am intors si eu de pe drumuri doh.gif .
A murit bunica babuinului asa ca zilele astea sunt ocupate cu inmormantarea.
Ne-am mutat in apartament ieri .. mai bine zis am apucat sa ducem bagajul ca a ramas asa pana terminam cu inmormantarea.A iesit super.Voi pune poze blum.gif .Trebuie sa va pun poze si de cand am fost cu ai mei la Manstirea Voronet si Agapia wink1.gif
Am luat si masina .. la mana a doua adusa din Germania .. babu e primul proprietra din Romania grin.gif .. din aprilie 2007(de 6 luni) un Golf 5 cheer.gif .Nici nu realizez inca ca e a noastra.Am dat 14000E plus 1000 E ne mai costa inmatricularea.
Azi e zi de cantar dar inca nu am vizitat toaleta.

Condoleante babuinului...sa-i fie tarana usoara!

Bravo pt masina, mai ales ca e noutza.
Amazoana
Condoleante.

Felicitari pt masina si mutat in apartameeeeeeent! cheer.gif pupic.gif
aki
Pe unde esti ca mi-i dor de tine.
Cind gasesti un net mai intra si ne lasa si noua vre-o veste.
Condoleante pentru bunica babuinului sorry.gif
May
Ce tare esti, ``eh, a murit bunica lui babu, ne-am luat masina, ne-am mutat in apartament`` nimic nou sub soare )).gif se vede ca nu ti-era draga femeia. Oricum, sa se odihneasca in pace ca a fost si ea un suflet smile.gif

Felicitari pt masina si sa n-aveti parte de incidente floare.gif
bubbles
May lol.gif .Sincer .. a fost o femeie ffff rea .. mai ales cu mama babuinului si cu noi .. dar Dzeu sa o odihneasca in pace !!Am fost cu babu sa la cumparaturi si si-a luat o per de blugi si un pulover fainutz tare .. si binenteles ca nu a scapat pana nu mi-am luat si eu o per de blugi de aia pana(pluralul este pene ca de la gaine..sper sa intelegeti ce am vrut sa zic) jos .. sunt cam lungi si a tb sa imi iau mar 31 blink.gif iar la ceilalti am 27 .Depinde ff mult de croiala .. sau m-am ingrasat eusa_think.gif .La cantar arata 62 kg doh.gif desi mi-e plin stomacul.

Aki noi speram ca sa ne luam calc rapid zilele astea si sa bagam net si la Gheorgheni iar apoi voi fi numai a ta hug.gif blum.gif
May
Esti f obsedata... tu cand o sa mori, o sa mori de grija sa nu te ingrasi... toata lumea e atenta cu dieta dar tu deja esti obsedata, nu mai faci diferenta dintre realitate si ce se intampla numai in imaginatia ta. Normal ca difera de croiala hainelor, mai ales la blugi wink1.gif
bubbles
Nu`s obsedata blum.gif .Sincera sa fiu e prima oara cand babu imi zice ca imi fac fundul mare lol.gif iar mie imi place cum imi sta )).gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-10-2007, 02:12 PM) *

Aki noi speram ca sa ne luam calc rapid zilele astea si sa bagam net si la Gheorgheni iar apoi voi fi numai a ta hug.gif blum.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Numai atenta cu dieta nu sunt .. sau cel putin in ultimele zile grin.gif .Macar sa ma mentin la 61-62 kg ca sunt multumita.Trebuie sa ma reapuc de biciclit .. poate diseara 30 min ca e la Pey .. tb sa o ducem la Gh .. macar sa nu prinda praf
May
Cate trepte de intensitate are bicicleta ta? Cu care treapta ai inceput si cu ce viteza pedalezi? Cate calorii se duc in 30 min? NU te doare fundul? )).gif
axe10
Mama ce ma mai durea pe mine....de aia nici nu mai pedalez...sic!! dry.gif
Sexymom
CITAT(bubbles @ 17-10-2007, 03:24 PM) *

Nu`s obsedata blum.gif .Sincera sa fiu e prima oara cand babu imi zice ca imi fac fundul mare lol.gif iar mie imi place cum imi sta )).gif

Eu cred ca exagereaza, tu numai fund mare nu ai, si nici tzate mari lol.gif esti o slabanoaga.
Felicitari pt. masina si apartament, si condoleante sotului tau, e greu sa treci peste asa o situatie.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.