Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Neata. yahoo.gif Am rezolvat si cu bunica lui babu sorry.gif .Aseara am venit acasa si am luat o sticla de vin si una de vermut si am ciocnit cate un pahar in memoria ei )).gif .Trebuie sa mai luam ca sa ducem la Gh ca de acum vom avea multi vizitatori doh.gif .
May .. in 30 min la o treapta mai usoara arzi cam 250 - 260 calorii.Depinde de viteza cu care pedalezi .. blum.gif .Nu stiu cate trepte are ca arata doar un + si un - .A doua seara cand am pedalat ma durea funduuuul de credeam ca mor.Stateam mai mult in aer cu el .. pana mi-a adus mama o pernuta si mi-a pus sub el lol.gif si asa am putut pedala.
Axe hug.gif
Sexy multumesc pentru compliment mai ales pt cel cu tzatzele )).gif .Ai dreptate sa stii .Cred ca de aia trage babu asa tare de ele .. ca sa le faca sa creasca )).gif

M-am intalnit si cu vara lui babu .. cea care va spuneam ca s-a hotarat sa slabeasca si intr-adevar a slabit foarte tare shock.gif .De la 82 avea 74 blink.gif dar mi-a zis cum face ea sa slabeasca.. mananca o data pe zi dimineata si apoi nimic.Mai mult se infometeaza si i-am zis ca nu face bine.Ieri cand a vazut mancare parca a vazut pe Dzeu si a mancat vreo 6-7 sarmale ,plus ciorba de gaine grasa doh.gif si cozonac si i-am zis ca nu e bine.Nu mananca cu zilele si apoi cand mananca rupe dry.gif

Eu incerc sa ma invat sa mananc mai bogat dimineata , iar seara sa numai mananc nimic dupa ora 18 desi de multe ori nu imi reuseste grin.gif .Ehh macar sa ma mentin .Abia astept diseara sa ajungem acasa la noi si sa biciclesc putin.
bubbles
Buuun nu am mai rezistat si m-am suit pe cantar ca si asa mi-am golit bine stomacul )).gif si arata 61.3kg. cheer.gif Asa bine imi pare .. sunt pe drumul bun grin.gif .Il astept pe babu sa mancam si apoi sa purcedem in oras sa mai rezolvam niste treburi )).gif
axe10
clap.gif ...te plimbi toata ziua....care e distanta de la Gh la Piatra?
bubbles
Axe parca 60 km blink.gif .Habar nu am.Facem cam o ora jumatate mers in continuu ,dar asta din cauza serpentinelor si a curbelor ff grele.
bubbles
Am mancat si eu de dimineata : 100g piept pui afumat, 50g graham si branza philadelphia cu verdeata.Doar cat am intins un strat pe paine.Si am rontait cateva alune glazurate ca cica daca ti`e pofta de dulce e bine sa il mananci pana in ora 12 la pranz ca sa aiba timp corpul sa arda caloriile grin.gif .
Axe felicitari pentru fusta hug.gif .Nu stiu ce sa zic de blugi .. exact ce a zis si May .. depinde fff tare si de croiala acestora wink1.gif
axe10
Buey, blugii imi veneau...asta-i culmea...cred ca suncile de pe burta sunt de vina...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 19-10-2007, 11:48 AM) *

Buey, blugii imi veneau...asta-i culmea...cred ca suncile de pe burta sunt de vina...

Burtoflexiuni draga mea pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 19-10-2007, 11:51 AM) *

CITAT(axe10 @ 19-10-2007, 11:48 AM) *

Burtoflexiuni draga mea pupic.gif

Da, da....ca tine....nici de-a naibii....
bubbles
Cateva poze .. cu Danila si cu mine in blugii noi )).gif
Danila prins in actiune pe chiuveta din baie de unde bea ea apa
Imagine

Imagine

Si picioarele mele in blugi .. sincer chiar imi place si mie pt prima oara cum imi sta blink.gif
Imagine
Imagine

Axe la mine e invers..ce intra pe fund mi-e larg tare in talie .. iar ce imi vine in talie(ma refer la fuste care pot sa le trag si pe cap) nu imi ies pe fund .. manca-l-ar mama pe el de rotunjor si pufos doh.gif )).gif
bubbles
Mai avem putin si plecam la Gh.Nu stiu cand mai apuc sa intru pe la voi .. poate de la verii babuinului sau poate reusim sa ne luam comp sorry.gif .Am mai mancat 2 banane mici si sper sa ajungem Pana in la 18 ca sa apuc sa mai mananc ceva sorry.gif doh.gif .Pana acum in punctaj WW am asa:
graham 50g 2p
branza philadelphia 2p (nu stiu exact cat am pus .. cam 5 lgte)
piept pui afumat 100g 2.5
2 banane mici 2p
total:8.5p smile.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 19-10-2007, 12:20 PM) *

]

Axe la mine e invers..ce intra pe fund mi-e larg tare in talie .. iar ce imi vine in talie(ma refer la fuste care pot sa le trag si pe cap) nu imi ies pe fund .. manca-l-ar mama pe el de rotunjor si pufos doh.gif )).gif

Pai daca faci poze numai din fata nu vad nici un dorsal...fa si tu fata, profil ca la politie ca sa te vad....
crissy
Felicitari pt achizitii si condoleante sotului.
ganesha
CITAT
Si picioarele mele in blugi .. sincer chiar imi place si mie pt prima oara cum imi sta

Am trait s-o citesc si pe asta, cre'ca o sa ninga cu purcei la noapte!!!! lol.gif cheer.gif Incepe sa treaca buba la cap, fata draga? pupic.gif
ina_ceva
Condoleantze sotului, Andreea!

Tu nu aveai calculator la Gheorghieni? Parca intrai si de acolo pe net unsure.gif
himere2005
condoleante si din partea mea
tu arati de milioane fata draga. sa nu mai slabesti mult ca nu mai are de ce sa te muste barbatul )).gif
bubbles
Ziua.Ina am avut calc care l`am dus la Piatra si acum vrem sa luam altul nou aici wink1.gif
Am mai rezolvat cu apartamentul .. e aproape gata .. joi ma duc la Piatra si va pun poze blum.gif

CITAT(axe10 @ 19-10-2007, 02:21 PM) *

CITAT(bubbles @ 19-10-2007, 12:20 PM) *

]

Pai daca faci poze numai din fata nu vad nici un dorsal...fa si tu fata, profil ca la politie ca sa te vad....

Axe promit ca fac si joi iti arat si un profil blum.gif

CITAT(crissy @ 19-10-2007, 05:08 PM) *

Felicitari pt achizitii si condoleante sotului.

hug.gif Ce mai faci?Cum e la scoala?
CITAT(ganesha @ 19-10-2007, 05:45 PM) *

CITAT
Si picioarele mele in blugi .. sincer chiar imi place si mie pt prima oara cum imi sta

Am trait s-o citesc si pe asta, cre'ca o sa ninga cu purcei la noapte!!!! lol.gif cheer.gif Incepe sa treaca buba la cap, fata draga? pupic.gif

Trece buba usor usor blum.gif .Mai ales ca am mai resuit sa dau jos cate putin blum.gif

CITAT(himere2005 @ 21-10-2007, 10:33 AM) *

condoleante si din partea mea
tu arati de milioane fata draga. sa nu mai slabesti mult ca nu mai are de ce sa te muste barbatul )).gif

Ce faci Himere? pupic.gif pupic.gif Mi-a fost dor de tine hug.gif Bia ce mai face?

Am resuit sa aduc si bicicleta la Gh cheer.gif Aseara am pedalat 20 min la viteza cea mai grea headspin.gif

Si sa va spun si marea veste ... cantarul azi mi-a aratat 60.9kg shock.gif swoon.gif Nu imi vine sa cred asa ca inca nu modific ticker grin.gif si am mancat cam ce am vrut dar cate putin din fiecare )).gif
May
Bubule eu te sfatuiesc sa iti faci un program cu bicicleta. Adica stabileste-ti o viteza/treapta de rezistenta mai corect spus la care sa poti pedala minim 30 min/zi, nu te duce direct la cea mai mare si sa faci 20 min. Dupa 20 de min de abia tii se arde glicerina din sange si abia de la 20 de min in sus incepi sa arzi grasimile. Mai bine stabilesti o treapta de rezistenta care sa iti permita un antrenament mai lung, decat unul scurt si suprasolicitant... gandeste-te ca daca faci la ultima treapta 30 min pe zi... dupa o luna de antrenament ce mai faci? Cum treci la un nivel superior? Inseamna ca ti-ai luat bicicleta degeaba...

De asemenea, daca ai o bicicleta care masoara pulsul, iti poti calcula dupa formula de mai jos valoarile intre care trebuie sa fie pulsul tau pt a arde grasimi. Asa ca: 220 – varsta = A. Intre (A x 0,55) si (A x 0,7) ar trebui sa-ti mentii ritmul cardiac.
bubbles
Mersi de sfat May hug.gif .Din pacate bicla nu are pentru masurat pulsul sorry.gif .Pentru seara asta mi-am stabilit 40 minute la jumataea dintre foarte greu si foarte usor.Sper sa fie bine wink1.gif

May
Ai trepte de rezistenta sau cum iti dai seama pe ce treapta esti?
axe10
Hai ca usor-usor te apropii de tinta. Cand o sa ajungi acolo poate te aud ca tot nu-ti place ca o iei pe cocoasa!
May
Doamne ce prostie am zis.... era vorba despre glucoza din sange mai sus, nu glicerina doh.gif
bubbles
May are un + pentru greu si un - pentru usor si cand dai la maxim se opreste .. de obicei dau la jumatate wink1.gif
Axe abia astept sa intru si eu la mentinere doh.gif
ganesha
No bine ca trece grin.gif incet dar sigur.

Pulsul se poate calcula cu... vena si cu ceasul, vezi cit ai pe 30 de sec si apoi inmultesti cu 2 (asta ca sa nu te plictisesti sa numeri pe 60 de sec).
dany
CITAT(bubbles @ 23-10-2007, 04:38 PM) *

Am resuit sa aduc si bicicleta la Gh cheer.gif Aseara am pedalat 20 min la viteza cea mai grea headspin.gif

Si sa va spun si marea veste ... cantarul azi mi-a aratat 60.9kg shock.gif swoon.gif Nu imi vine sa cred asa ca inca nu modific ticker grin.gif si am mancat cam ce am vrut dar cate putin din fiecare )).gif

Felicitari pentru cantar si spor la biciclit !!!!!!!!
axe10
CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 05:53 PM) *

Doamne ce prostie am zis.... era vorba despre glucoza din sange mai sus, nu glicerina doh.gif

Eu stiam ceva glicogen...dar nu m-am bagat ca nu eram sigura.... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 06:44 PM) *

Eu stiam ceva glicogen...dar nu m-am bagat ca nu eram sigura.... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Acum nu mai sunt sigura care e varianta corecta, cert e ca incepe cu ``g`` lol.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 07:54 PM) *

CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 06:44 PM) *

Acum nu mai sunt sigura care e varianta corecta, cert e ca incepe cu ``g`` lol.gif

Daca ti se arde glicemia din singe e de rau, daca ramii fara glicogenul din muschi e la fel de rau. Probabil ai vrut sa zici ca primele calorii care se ard provin de la carbohidrati, si abia dupa o vreme corpul arde calorii provenite din grasimi, nu?Rata e pe undeva pe la 1:3 (o calorie din grasimi, 3 din carbi)
May
Da, asta era ideea. Citisem pe unde scris de Nessie ca in primele 20 de min tii se ``consuma`` ca sa nu zic ``ard`` niste chestii si abia apoi se ard grasimile. Poate ne lamureste ea )).gif
axe10
Oricum , ai dreptate May, dupa un efort sustinut, dar nu la max, incep sa se arda din grasimile din corp!!
Eu sunt inginer, ce sa fac!!
Pot sa-l intreb pe Fl acasa, ca nebunul le stie ca a fost pasionat de sport...
bubbles
Buna seara yahoo.gif Am ajuns acasa blum.gif .Am si poze dar sincer sunt prea obosita acum .
Dany multumesc hug.gif give_rose.gif
May induci lumea in eroare tata.gif
G. ce sa faca..tb sa treaca si buba la cap nu blum.gif
Axe pupic.gif
Fetelor am o veste buna .. o alta vara de a babuinului .. cea cu care ma impac eu mai bine din Gh e gravida cheer.gif .

Azi iar nu prea am apucat sa mananc .. dar macar bine ca am pedalat 30 min ..Si ieri ambiciclit .. total pe sapt asta cam 90 minute blink.gif iar pana duminica nu mai am cum sa biciclesc ca stau aici.Sambata vin ai mei cu bunica cheer.gif si sfintim si apartamentul grin.gif
bubbles
Poze cu apartamentul si cu mine si behind-ul meu grin.gif .

Poze noi
ganesha
CITAT(bubbles @ 25-10-2007, 09:27 PM) *

Poze cu apartamentul si cu mine si behind-ul meu grin.gif .

Poze noi

Arata foarte bine....ambele tease.gif
bubbles
Multumesc.Chiar imi place cum am iesit in pozele astea tease.gif si mai ales behind-ul mai ales ca e prima oara cand ii fac o poza lol.gif tease.gif
Pisik
In sfarsit te aud si pe tine multumita! Arati trasnet! pupic.gif
bubbles
Multumesc Pisik hug.gif .
axe10
Vazut poze, bravo!
Cu hainele potrivite arata bine nu ca in poza aia in care esti cu gluga pe cap...
Ai scaune la buc cum aveam eu la fostul apartament...
bubbles
Multumesc Axe hug.gif .Adevarul e ca imi plac pozele si pt ca m-am aranjat cat de cat grin.gif si e diferenta de la cer la pamant la cum arat machiata fata de naturala
otilici
Tare frumusica esti in poze bubbles smile.gif .Si apartamentul arata tare bine.Felicitari pentru ambele! floare.gif pupic.gif
bubbles
Multumesc Otilici hug.gif .Ce face Norbi?
Tocmai am vazut reclama in brosura de la plus un aparat pentru abdomene plus coarda cu afisaj digital .. sa vad cum o conving pe mama sa imi dea banii maine grin.gif
otilici
Norbi tocmai s-a culcat mad.gif ,am facut niste schimbari in patutul lui (paturica,fata de perna) si era foarte entuziasmat si nu mai vroia sa doarma lol.gif .Lasa ca o convingi tu cumva pe mama ta wink1.gif .Aparatul ala de abdomene stiu ca e tare bun,si eu tare mi-am dorit si nu aveam spatiu,acum am spatiu dar am probleme cu spatele lol.gif ,nicicum nu e bine.
bubbles
Oricum fac cumva sa fac rost de banuti.Are ce rade babu de mine cand ma va vedea sarind coarda de nebuna blink.gif .
Abia astept sa vad cum va decurge si sarcina verisoarei lui babu .. este a-3-a prietena langa care voi fi in timpul sarcinii .. numai eu mai ramane sa strabat apoi acest drum grin.gif .Cat are Norbi acum?Cred ca e tare haios give_rose.gif
otilici
Pai fa si tu un bebe repede,nu te lasa mai prejos naughty.gif .Norbi peste o saptamana face un an.Deja e un smecher si jumatate,asa se stie da pe langa ma-sa dupa ce face prostioare...
bubbles
EEEEEeee ce baiat mare ai hug.gif .Chiar radeam cu babu intr-o seara ca eu am zis ca ii pun numele "Bozo the clown" dupa cum a zis tipa din "love story" lol.gif lol.gif si babu zicea ca eu sunt in stare sa pun chiar Fanta sau Coca-cola blink.gif .Inca nu ma grabesc .. sa termin facultatea si apoi mai vad )).gif
ina_ceva
Arata f bine popoul tau wink1.gif

Apartamentul imi place, mai ales bucataria (e f spatioasa)
bubbles
Neata yawn.gif .Mersi Ina pupic.gif
Trebuie sa ma duc sa ridic cei 200E pt casatorie dar habar nu am unde .. cred ca la trezorerie .. sau aici scrie casieria primariei .. oare asta o fi? eusa_think.gif
anca veselie
uuuu, sexi! normal ca arati mai bine machiata! si mi se pare normal sa te ingrijesti si sa te aranjezi mereu pupic.gif
ina_ceva
Sigur are legatura cu primaria. Cred ca ai putea intreba la ei de unde poti sa ridici banii, sa-ti spuna exact.
bubbles
Mersi Ancule pupic.gif
Ina am aflat deja unde este .. langa Rares grin.gif .
Am plecat .. va pupic.gif si discutam mai tarziu )).gif
Eu.
Bubbles, arati extraordinar w00t.gif Bravo!
Succes la mentinere pupic.gif
bubbles
Multumesc Emu hug.gif .Am schimbat si ticker cheer.gif .Am rezolvat cu toate.. fost la primarie, facut raza, platit scoala, legalizat certificat casatorie si apoi facut cumparaturile .. cam 2ore jumatate mers pe jos .. rapid .. ca daca ma vedeati ziceati ca ma alearga careva sau ca ma prinde radarul grin.gif .Asta e cam echivalentul biciclitului care nu il pot face azi )).gif
Am fost in plus sa imi iau coarda si aparat de abdomene si ... nu mai era nici o coarda si nici un aparat shock.gif sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.