Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
ina_ceva
Se pare ca multa lume sare coarda )).gif
bubbles
Da Ina .. si eu am ramas paff cand am azut ca nu mai e nici una )).gif .Doamne cat e de frig in casa .. se cunoaste ca nu a fost dat drumul la caldura si ca au inghetat peretii ca atat de greu se incalzeste in camera smile.gif
bubbles
Uhh nu mai fac nici un peste nimic )).gif .Pestele maine ca sa il pun de la pranz .. asta daca nu ma hotarasc sa stau la scoala toate cele 5 ore cat dureaza cursul blink.gif .In seara asta mananc piept de pui afumat (gol fara paine sau nimic altceva ) si o cana de compot de ananas sau visine .. Mi-am luat compot de ananas slab indulcit .. acum sa vedem ce gust o avea.Mai stau 30 minute si imi pregatesc pieptul )).gif .
bubbles
Sa trec si ce am mancat azi:
120g bagheta 5.3p
parizer 100g 2.5p(am sa punctez ca sunca ca e ff slab)
piept pui afumat 190 g 4.75p
iaurt 0.1% 200g 1p
total:13.55p shock.gif swoon.gif .Mai bag o cana de compot de ananas slab indulcit si .. mai vad eu .. ceva .. ori tot un iuart ori .. nu stiu doh.gif
axe10
Buey, nu pot sa ma abtin sa-ti zic:parizerul nu e niciodata slab...de orice pui ar zice ca e....ti-am explicat deja ieri cum se fabrica!!!

La bagheta de ce ai pus 5.3p?...
bubbles
Pai a zis Dany ca a gasit la 90g bagheta 4p (in lista scrie bagheta o bucata iar bucata aia se pare ca e de 90g wink1.gif ).Pai atunci oare cum sa punctez parizerul?Ce ai mancat azi?te-ai tinut de puncte? blum.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 07:10 PM) *

Pai a zis Dany ca a gasit la 90g bagheta 4p (in lista scrie bagheta o bucata iar bucata aia se pare ca e de 90g wink1.gif ).Pai atunci oare cum sa punctez parizerul?Ce ai mancat azi?te-ai tinut de puncte? blum.gif

Dau raportul la neuroni...deci bagheta e ca o paine cu mai multa coaja;daca stii ca are 120 g atunci este 6p.
Parizer nu mai lua. E plin de grasimi...nu stiu cum sa-l punctezi!!
bubbles
Mie mi-a dat 5.3 p la 120 g .. prin regula de trei simpla .Adica 120g(cat am mancat) X 4p(cat are in lista) / 90g (cat a zis Dany ca ar tb sa aiba o bucata).
Facut curat, facut ceva ca sa mananc cu ardei iuti grin.gif , pus la spalat.Am incercat sa ma abtin azi de la treaba ca a fost sarbatoare mare.Promit ca nu mai mananc parizer hug.gif .
ina_ceva
Ti-era pofta de ardei iuti? Credeam ca numai mie mi se intampla din astea. grin.gif
bubbles
Nu-mi merge site-ul doh.gif blink.gif Nu stiu de ce ,nu stiu cum sa explic ce apare crying.gif Dau click pe jurnalul respectiv si apare prima postare iar apoi ca sa vad ultimul raspuns tb sa dau click pe adresa care se afla in dreptul numelui membrului
bubbles
Gata .. am rezolvat.Nu stiu unde apasasem de imi aparea asa .. huh ...
bubbles
V-am pupat si va urez noapte buna si somn usor hug.gif pupic.gif
ina_ceva
Somn usor, Andreea!
emu
CITAT(bubbles @ 25-10-2007, 04:41 PM) *
EEEEEeee ce baiat mare ai hug.gif .Chiar radeam cu babu intr-o seara ca eu am zis ca ii pun numele "Bozo the clown" dupa cum a zis tipa din "love story" lol.gif lol.gif si babu zicea ca eu sunt in stare sa pun chiar Fanta sau Coca-cola blink.gif .Inca nu ma grabesc .. sa termin facultatea si apoi mai vad )).gif
Vezi sa nu uiti de Diet sau Light, ca daca iese prea dulce va ingrasati numai uitandu-va la el/ea )).gif Am vazut pozele - arati bine si bahaindu' chiar slabutz smile.gif

CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 01:24 PM) *
Mie mi-a dat 5.3 p la 120 g .. prin regula de trei simpla .Adica 120g(cat am mancat) X 4p(cat are in lista) / 90g (cat a zis Dany ca ar tb sa aiba o bucata).
Vin si eu si adaug - cu rotunjirile de la Dany 5.3p se aproximeaza la 5.5puncte blum.gif

Te intreb si aici, care-i treaba cu banii pt casatorie? Ca n-am mai auzit si am mai intrebat dar nici un raspuns smile.gif Chiar nu vreau sa apuc inca o zi cu o informatie lipsa (nu ca n-as avea destule goluri de umplut )).gif)
axe10
CITAT(ina_ceva @ 26-10-2007, 10:42 PM) *

Ti-era pofta de ardei iuti? Credeam ca numai mie mi se intampla din astea. grin.gif

Vedeti voi cu poftele astea cu ardei iuti - am vazut-o la Jay Leno pe Halle Berry care mananca in dra.aci ardei iuti murati si bea si zeama....dar ea e gravida...
Voi ce explicatie aveti?
Da, face bine la dieta dar aveti grija la catatul de jos al matzului...uuuuuuuuuuuhhhhhhhuuuuu lol.gif

CITAT(emu @ 27-10-2007, 04:31 AM) *

Te intreb si aici, care-i treaba cu banii pt casatorie? Ca n-am mai auzit si am mai intrebat dar nici un raspuns smile.gif Chiar nu vreau sa apuc inca o zi cu o informatie lipsa (nu ca n-as avea destule goluri de umplut )).gif)

Guvernul nostru iubit s-a gandit sa intre romanii in febra casatoriilor si a zis ca pt fiecare prima casatorie a ambilor soti sa le ofere un cadou de 200 Euro. Asta e. Ghici cine s-au apucat sa se casatoreasca?... grin.gif ...tiganii care stateau de zeci de ani asa...si nici macar nu aveau acte....sa vezi ce se duceau sa-si faca buletine lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ....numai ca sa ia banutii pe degeaba...
bubbles
Ziua yahoo.gif .
Axe multam ca i-ai explicat lui Emu cum sta treaba.Atat am ras cu babu ca am zis ca parca am fi tigani si el la mine .. ca si asa tu esti mai bruneta si mai tuciurie blink.gif .Eu nu stiu de ce am pofte de ardei iuti .. doar ca a doua zi e ffffff dureros .. cad tb sa ii elimin dry.gif .Intelegeti voi lol.gif lol.gif lol.gif
Emu Fanta light nu exista blum.gif lol.gif lol.gif Stau si ma gandesc cum ar suna sa il strige pe copilul meu la scoala Cutarescu Fanta lol.gif lol.gif swoon.gif
Azi am la treaba...vin ai mei de la Cv cu bunica cheer.gif si am si curs de la 3 la 8 .. 5 ore doh.gif .Sper sa treaca repede grin.gif sau sa vad ca daca e plictisitor nu stau pana la sfarsit
May
Cred ca stomacul vostru nu proceseaza bine ardeiul )).gif eu sunt mare consumatoare, mananc aproape zilnic si nu am avut niciodata probleme cand iesea pe cealala parte grin.gif
bubbles
Asa May razi dry.gif Trebuia sa ma vezi azi dimineata cand .. dupa iesire .. nici nu mai puteam sta pe pat .. lol.gif lol.gif lol.gif .
Mai am putin si trebuie sa plec.Azi noapte nua m dormit . dintr-odata m-a apucat o alergie ceva ca ma usturau ochii si imi curgea nasul ca naiba.Asa ca am adormit undeva la 5-6 dimineata blink.gif
aki
Am vazut si posteriorul tau si apartamentul hug.gif .Frumos...De fund ziceam blum.gif
Si apartamentul foarte dragut pupic.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 12:21 PM) *

Cred ca stomacul vostru nu proceseaza bine ardeiul )).gif eu sunt mare consumatoare, mananc aproape zilnic si nu am avut niciodata probleme cand iesea pe cealala parte grin.gif

Nici eu n-am probleme lol.gif lol.gif Si mananc zilnic, si nu unul, ci 10 lol.gif lol.gif Am zis de tspe mii de ori ca as fi buna sa merg la concurs lol.gif
pupic.gif May!

Andreea, f f frumos apartamentul tau, sa-l stapaniti sanatosi pupic.gif Cat despre tine, esti super mega ultra slaba, asa ca nu te mai stresa! Eu am tot atatea kg ca si tine, dar sunt fluffy ca un balon lol.gif
ina_ceva
Nici eu nu am probleme cu eliminatul ardeiului iute, sunt obisnuita sa pap de mica.

Andreea, tzi-ai vazut bunicutza? Cat va sta la voi?

May
Buretel te pupic.gif de nu te vezi!
buretel
CITAT(Maybeline @ 29-10-2007, 01:22 PM) *

Buretel te pupic.gif de nu te vezi!

Ba io te pup pupic.gif grin.gif

Andreea, pe unde umbli? unsure.gif
ina_ceva
Andreea, WE acesta vin acasa. Vei fi prin Piatra?

Cum e cu bicicleta, nu a ajuns pe post de cuier blum.gif ?
buretel
Esti la Gh, n-ai calculator? sad.gif
Amazoana
Neata Bubbles pupic.gif
bubbles
Ziua )).gif Sunt la Gheorgeheni si inca nu am luat calculator dar sapt asta speram sa luam smile.gif M-am apucat de WW serios.Saptamana asta am biciclit in fiecare yi : luni 35 min,marti 36, miercuri 37 iar aseara 38.Diseara sper sa fac 40 ca amine tb saplec pana acasa ca am cursuri.
Ina maine vin acasa dar nu stau sad.gif ca tb sa venim inapoi la Chei .Ufff ...

Multumesc ca nu ati lasat jurnalul in paragina hug.gif .Buretel multu de complimente blush.gif .Sper ca pana la Craciun sa ajung la 55 kg si vreau sa ma tin serios de WW desi e mai greu cu dulcele doh.gif dar sapt asta a fost de acomodare grin.gif

Mi-am fact muulta mancare de WW .. salata boeuf ,ciorba de persioare etc blum.gif
axe10
Salata boeuf e ww,nu stiam...cu maio....
Ciorba de perisoare de pui sau vita...ca daca socotesti cat iese una...imi piere cheful....

Bine ai revenit!
Sa te tii de treaba!
bubbles
Buna ziua.Scuze ca nu am mai intrat de mult dar nu am avut cum.Am luat comp si la Gh dar inca nu am pus net.De 2 zile ma lupt cu o amigdalita ingrozitoare care m-a stors de puteri sorry.gif .Azi dimineata m-am urcat pe cantar si arata 60.3kg shock.gif .
Axe salata boeuf am facut cu piept de pui .. am cantarit cam tot si apoi am impartit la 4 portii si peste am pus maio cumparat light la 0.6p lingurita.Ciorba de perisoare .. ehh am mancat cea mai mica perisoara posibila sau de cateva ori am mancat numai zeama.

Acuma va las .. ma bag in pat ca iar incep sa fac frisoane...Aseara am avut 39.6 temperatura.Sper sa imi treaca cat mai repede pray.gif
Andreea-Rodica
Sa ia grija de tine, sa te faci bine repede! Circula un nou virus, periculos. Si al meu a facut febra mare si are probleme cu o rinofaringita urata. La el nu s-a putut rezolva de cat cu antibiotice. Poate tu scapi de ele. hug.gif
buretel
Chiar ma intrebam ce e cu tine pupic.gif Sanatate multa, ia pastile, ceaiuri, vitamine si fa caldura in casa hug.gif
bubbles
Multumesc fetele hug.gif .Iau antibiotice sorry.gif Ospen si de abia reusesc sa inghit.Azi am mancat ceva mai mult ca ieri ca mi-a fost frica din cauza pastilelor sa nu fac ceva si pe la stomac.Am mancat o cana de supa instant cu miezul de la o felie de paine ,apoi 2 felii mici cu putina branza topita iar aici acasa am mancat ciorba(numai zeama) si putin piure cu un pic de kaiser ca imi era asa de pofta cry.gif nu cred ca am mancat nici 30 g kaizer ca nu pot inghiti sorry.gif .
Saptamana asta nu am putut pedala sorry.gif si nici sa mai tin de ieri WW dar sper ca sa de luni sa ma repun pe treaba sad.gif .

Ihh am uitat sa va spun ca desi sunt cu rusii pe cap m-am mirat azi cand am vazut scorul la cantar.
Amazoana
Multa sanatate! pupic.gif
danyhoney
Sanatate multa , Andreea !!!!!
ina_ceva
pupic.gif hug.gif Sanatate multa, Andreea! Corpul sigur e slabit datorita bolii si antibioticele nu fac bine, asa ca papa mai consistent wink1.gif .

WE placut!
bubbles
Neata smile.gif .Multumesc fetelor hug.gif .
Trebuie sa scad din punctaj si sa cosnum de 18 p de acum ca pe cantar mi-a aratat 59.9p cry.gif .Sincer nu ma bucur ca stiu ca nu e din cauza ca am tinut WW ci din cauza acestei raceli.Acusica plecam la Gh si sper ca pe sapt viit sa fie inst si internetul smile.gif .De luni daca ma simt mai bine ma reapuc de WW smile.gif
axe10
Sanatate!
buretel
Sanatate multa!
N-ai mai povestit ce ai mai facut cu postul la scoala. Sau cu jobul, in general. Ai vreo sansa sa gasesti ceva acolo, in Gh? unsure.gif
bubbles
Buna ziua.Va salut din Gh yahoo.gif .Am transferat net de pe tel meu stricat pe al lui babu asa ca tot pe zapp stau sad.gif dar asta pana gasim o firma mai serioasa de net pe aici smile.gif .Ma simt mult mai bine .Axe multumesc pupic.gif
Buretel nu ammai rezolvat nimic.Astept acum niste raspunsuri dar va povestesc despre ce e vb daca reusesc ca nu mai vreau sa imi fac vise degeaba dinainte wink1.gif
M-am cantarit azi dimineata si aveam 60 fix grin.gif asa ca raman la 19p )).gif .Azi am carne de curcan (pe care am punctat-o la fel ca pe cea de pui 2.5p la 100 g la pulpa fara pielita) cu cartofi ,iar diseara cred ca mamaliga de 2 p si 50 g de cas de 3.5 p.Nu stau ca inca nu stiu daca e dat drumul la zapp si nu cumva stau pe cost ca deja avem mult la tel doh.gif .Daca vad ca nu adauga astia nimic la cost mai intru mai tarziu sa pun meniul.Diseara sper sa si pot bicicli putin. pupic.gif pupic.gif
bubbles
Gataaaa yahoo.gif .Pot sta pe net libera grin.gif .Meniul de ieri:
lapte 0.1% 200ml 1
cereale 30g 2
actimel 1.4
cartofi 2
carne curcan 180g 4.5
iaurt de baut 1% 350g 4.2
FRISCA 1.5
total:16.6p si 30 minute bicicleta )).gif
bubbles
Buuun .. deci .. se pare ca incep sa imi revin.Eram sigura ca dupa raceala o data ce voi incepe sa mananc ma voi intoarce la aceeasi greutate asa ca azi am 60.9kg.Dar ma simt mai bine ca stiu ca voi da jos cu WW si macar asa e sanatos wink1.gif .Maine e zi de cantar oficiala si daca va tb voi modifica si ticker grin.gif
bubbles
Meniu final azi:
lapte 0.1% 200ml 1
cereale 30g 2
actimel 1.4
cartofi 2
pulpa curcan 110g 2.75
cod 120g proaspat 1.6
mamaliga din 40g malai 2
salata fructe 1
gogosari 0.5
iaurt danone delicios 200g 3.4
total:17.65p yahoo.gif
buretel
Neata Bubule pupic.gif Ai terminat tu cu raceala, incep eu )).gif
bubbles
Ziua. yahoo.gif Singura acasa pana maine ca babu e la scarbici cheer.gif cheer.gif Bine ca nu mai am cu cine sa ma bat pe calculator ,ca a luat unul bun si acum si-a bagat jocuri pe el si nu ma lasa aproape deloc cand e el acasa.
Buretel eu inca mai iau Ospen .Mai am cateva grin.gif Trebuie sa fiu sigura ca mi-a trecut wink1.gif Dar tu ce ai patit?Azi e zi de cantar dar inca nu am vizitat tronul sa imi golesc stomacul .. asa ca mai astept putin si apoi ma sui pe cantar wink1.gif
buretel
cheer.gif Tinem pumnii pt cantar. Si eu am avut azi zi de cantar, si a fost foaaarte bine grin.gif

Eu nu stiu ce am patit, dar ma doare capul f tare, putin gatul, si simt ca am febra sad.gif
bubbles
Imediat fug .. numai sa simt stomacul gol )).gif .Cat a fost rezultatul la tine? grin.gif CE dieta tii ca nu te-am auzit sa tii vreuna eusa_think.gif

Vezi sa nu patesti ca mine ... aveam 38.3 si ma bucuram ca a scazut si in juma de ora a crescut la 39.6 doh.gif Simteam ca iau foc.
bubbles
Gataaaaa .. schimbat ticker. cheer.gif .Sunt 800g dar sunt bune si astea.De acum miercurea viitoare mai am zi de cantar .. sa vedem atunci wink1.gif
bubbles
Buuuun...fost cu mancare la babuin )).gif ,facut cumparaturi.Am luat Sana de la Tnuva ca doamne cat e de buna drool.gif E singura care imi place blink.gif ,luat 2 bucati, o bucata smantana tot de la tnuva cu 12%grasime, kiwi, suc fara zahar si nelipsitele reviste sapamanale grin.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 14-11-2007, 12:31 PM) *

Gataaaaa .. schimbat ticker. cheer.gif .Sunt 800g dar sunt bune si astea.De acum miercurea viitoare mai am zi de cantar .. sa vedem atunci wink1.gif

Bravo tie ca te tii de treaba!!! cheer.gif
buretel
Tin si eu tot WW blum.gif Am inceput pe 29 octombrie. Acum sunt in a 3-a saptamana. Azi la cantar am avut 900gr in minus yahoo.gif

Mi-ai facut pofta de Sana drool.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.