Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Multumesc fetele pupic.gif
Buretel ce bine ca tii tot WW cheer.gif dar nu am vazut nicaieri postate meniurile tale eusa_think.gif .
Mi-am mancat si portia de 3 fructe .. 3 kiwi drool.gif .Pana la urma am mancat numai 250g sana ... dar as mai fi mancat dar numai cu niste paine prajita drool.gif .Sa vad diseara cate puncte imi mai raman si sper sa si biciclesc headspin.gif
buretel
Am postat, dar in ultimele zile n-am mai apucat. Le am notate, oricum sunt cuminte inocentul.gif Ma si mir de mine, sa nu ma deochi frate lol.gif lol.gif
bubbles
Si eu ma mir cateodata cat pot fi de cuminte pleasantry.gif si la fel ca tine .. scuip in san sa nu ma deochi lol.gif lol.gif Ia zii ce mai mananci poate imi dai vreo idee blum.gif
May
Stai sa nu pierd ocazia sa o scuip pe buretel: ptiuuuuuuuu sa nu fi de deochi lol.gif pupic.gif

Si la mine a fost extrem de prietenos cantarul azi dar sambata e ziua oficiala... grin.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 14-11-2007, 04:51 PM) *
Stai sa nu pierd ocazia sa o scuip pe buretel: ptiuuuuuuuu sa nu fi de deochi lol.gif pupic.gif
Eram sigura lol.gif lol.gif lol.gif Mi-am luat-o devil.gif grin.gif

Bubule, eu nu prea-s model inspirational, ca meniurile mele sunt cam pe genunchi, in pauza de masa doh.gif De obicei paste integrale cu rosii, salate cat cuprinde, ton, branza (nu ma pot abtine blushing.gif ). In we ma mai 'fandosesc', ca am mai mult timp de pregatit.
May
Nici eu nu mai pun meniuri ca mananc cam aceleasi lucruri pe care le tot invart... saptamana asta nu am luat deloc micul dejun ca nu am reusit sa ma mai fortez... dintotdeauna am avut probleme cu micul dejun dry.gif ... asa ca nu prea ajuta pe nimeni meniurile mele
bubbles
Cum mai May ca mie de multe ori mi-ai dat idei bune cu ce sa mananc blum.gif .Bine macar ca e prieten cu tine cantarul wink1.gif .Eu imi pun acusica la fiert sa mai fac o salata boeuf grin.gif
May
Cantarul nu e prietenul meu, cantarul e un mincionos.... avem o relatie bolnavicioasa asa ca am rarit vizitele, ne mai vedem doar sambata... azi mi se facuse dor de el, uitasem toate minciunile lui si m-am intors la el... m-a vrajit un pic ca sa raman, dar nu ii cad in plasa grin.gif
bubbles
May am reusit si eu sa ies din mrejele cantarului si sa nu ma mai cantaresc chiar zilnic grin.gif si incerc sa ma cantaresc doar miercurea pe stomacul gol.Nu stiu ce-i cu mine de am o lene de ma doare .. numai de biciclit nu-mi arde blink.gif .
May
CITAT(bubbles @ 14-11-2007, 05:42 PM) *

numai de biciclit nu-mi arde blink.gif .

La mine biciclitul e sfant pope.gif
bubbles
May si la mine e sfant si ma bucur si mai tare cand e si ceva misto la televizor ca trece mai repede timpul grin.gif .
Sa pun si eu meniul final pe azi:
carne curcan 76g 1.9
cartofi 2
gogosari 0.5
cod la cuptor 110g 1.5
crema cioco` 3
actimel 1.4
sana tnuva 250g 4
3 kiwi 0
gris cu apa 2
dulceata diet 1
total:17.3p yahoo.gif yahoo.gif
bubbles
Gata si cu biciclitul grin.gif .45 minute am facut azi si au trecut repede ca a tb sa ma citesc niste reviste care le cumparasem )).gif .Fug in pat ca asa ma doare capul cred ca de oboseala blink.gif

Maine cred ca decolam pleasantry.gif ori catre Bicaz Pey ori catre Piatra.Daca ajungem la piatra intru de acolo ,daca nu ne vedem peste 2 zile gagici wink1.gif
Dumbo
Distractie placuta! sex.gif

naughty.gif
May
cate calorii consumi tu in 45 de minute? Have sex! aaaa am vrut sa zic fun! wink1.gif )).gif
aki
Salut.Am ajuns si eu in sfirsit la tine.Am citit/recuperat tot.Ai fost bolnavioara?Imi pare rau,bine ca te-ai facut bine pupic.gif
bubbles
Meniu final pana la urma ca aseara mi-a mai fost foame doh.gif si am terminat Sana si am depasit cu 2.1p sorry.gif dar aveam de zilele trecute ceva rezerva:
carne curcan 76g 1.9
cartofi 2
gogosari 0.5
cod la cuptor 110g 1.5
crema cioco` 2
actimel 1.4
sana tnuva 500gg 8
3 kiwi 0
gris cu apa 2
dulceata diet 1
paine 2 felii mici prajite 1
total:21.1 p sorry.gif
May cam 300- 350 arzi depinde de cat de repede pedalezi.
aki
Ce cumintica esti,draga.Mi-i rusine cind intru pe la tine sorry.gif
bubbles
Aki aseara am calcat stramb sorry.gif .Dar daca ti-e rusine .. mai intra poate te apuci si tu serios de dieta hug.gif pupic.gif
Plecam acasa la Piatra cheer.gif
Amazoana
Neata
Am trecut sa iti intorc vizita si sa-ti las un pupic. pupic.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 15-11-2007, 09:09 AM) *

Meniu final pana la urma ca aseara mi-a mai fost foame doh.gif si am terminat Sana si am depasit cu 2.1p sorry.gif dar aveam de zilele trecute ceva rezerva:
carne curcan 76g 1.9
cartofi 2
gogosari 0.5
cod la cuptor 110g 1.5
crema cioco` 2
actimel 1.4
sana tnuva 500gg 8
3 kiwi 0
gris cu apa 2
dulceata diet 1
paine 2 felii mici prajite 1
total:21.1 p sorry.gif
May cam 300- 350 arzi depinde de cat de repede pedalezi.

Nu sana era problema...cred ca ce e mai sus...ia gandeste-te...daca nu mancai...nu depaseai!

Ce e cu actimelul asta in meniul tau zilnic?
buretel
Si mie imi place Actimelul, dar daca ma scap la el, tre' sa dau pe gat 4 sticlute din alea, ca sa simt ceva )).gif
Neata Bubule pupic.gif
aki
Distractie placuta la Piatra hug.gif
May
350? huh.gif pai cu cati km/h pedalezi tu? ca am inteles ca pedalezi la intensitate medie

Apropo, din cate stiu eu, poate ma corecteaza ganesha daca gresesc: daca pedalezi dimineata pe stomacul gol e infinit mai bine decat daca pedalezi in timpul zilei sau seara.

Acum sa argumentez. Sa zicem ca tu mananci seara ultima masa la 19.00 si de culci pe la 23.00. In cele 4 ore cat mai stai treaza pana te culci, corpul consuma carbi din alimentatie. Cand adormi, corpul nu mai consuma acesti carbi ci isi pastreaza o rezerva pt organele vitale si restul ii transforma in grasimi. Astfel ca dimineata te trezesti si nu ai carbi in organism, iar in momentul in care incepi sa depui efort corpul isi ia energia din grasimi, ceea ce nu se intampla in timpul zilei deoarece, dupa ce ai mancat, corpul tot arde la carbii aia wink1.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Ne-am intors inapoi in Gh grin.gif .
Axe stiu ca daca nu mancam cio... sorry.gif nu depaseam doh.gif .Actimel beau ca e bun pt sistemul imunitar.Cate 1 pe zi.Iarna trecuta nu am racit deloc si beam in fiecare zi .
Buretel eu ma satur cu 1 ca are 1.4p blum.gif
May habar nu aveam de treaba asta .. dar sincer dimineata nu am nici un chef de biciclit asa mai bine seara decat deloc grin.gif sorry.gif

Daca va spun ceva..nu sariti cu parul dar azi nu am avut cand sa mananc blink.gif ca am fost pe drum toata ziua. sorry.gif

In seara asta am o sana cu putina coaja de paine drool.gif si kiwi si apoi cred ca bicicleta ... asta daca nu adorm doh.gif

Aki cum a fost la spital cu analizele? pupic.gif

Am primit deja cadoul de Sf.Andrei grin.gif Un aparat de gatit cu aburi de la Tefal pt mancare dietetica cheer.gif yahoo.gif .Asa de bine imi pare ca imi doream unul foarte tare.Asta e cadoul de la babuin dance2.gif dance3.gif .
May
Eu nu as putea sa pedalez seara, mie imi da foarte multa energie si stare de bine si nu as putea sa adorm apoi huh.gif. NU mi-ai spus cu cati km/h biciclesti wink1.gif
ganesha
Hai sa ma bag si eu-n vorba: am auzit si eu la un moment dat faza cum ca sportatul de dimineata e mai bun ca cel de seara... si m-am pus pe citit. Si din ce-am citit, numa' de pareri impartite am dat: unii zic ca asa e, altii zic ca e un mit. Acuma, pe de alta parte, sursele mele de incredere in alte detalii sustin ca e un mit... si, logic, as fi tentata mai tare sa le cred pe ele )).gif Oricum, daca faci dimineata, n-are ce sa-ti strice, atita timp cit lasi macar vreo jumate de ora sa treaca de la trezire, ca sa nu-ti soliciti prea tare articulatiile.

Bubble-lule, e in autobuzul meu de ora 7 dimineata o tipa care seamana atita de bine cu tine... (ma rog, cu tine cum te stiu eu din poze blum.gif ). Oare nu esti tu? lol.gif

Sa folosesti cu spor aburitoarea!
bubbles
Neata yahoo.gif .May si eu am energie apoi de aia abia dupa vreo ora doua ma culc wink1.gif .De pedalat la viteza arata peste 30 .. de obicei la 35 cred ca km/h .Si la 45 minute cam 300/350 kcal ... depinde viteza wink1.gif
G multumesc pupic.gif .Poate e sosia mea grin.gif ca as vrea eu sa fiu in State sorry.gif .
Uitati aburitoarea Aparat de gatit cu aburi Tefal

Azi cred ca merem pana in Ciuc in plimbare lol.gif ca daca tot consuma masina putin ... Just kidding .. are treaba babuinul si cred ca ma tin si eu de coada lui grin.gif .Azi vreau sa fac cartofi WW si lui babu friptura iar mie cred ca imi aburesc o pulpa lol.gif
bubbles
Am uitat sa va spun ca ieri m-am imbracat cat de cat siecsi si mi s-a parut ca se cam uitau barbatii dupa mine si nu imi place .Babu a zis ca imi sta fff bine si ca sunt fraiera ca nu ma imbrac mai des asa
buretel
Adicatelea cum te-ai imbracat? naughty.gif

Deci io am fost o singura data la Miercurea Ciuc, si mi-au inghetat si urechile shock.gif Era octombrie parca, si n-am vazut asa frig/ger/vant decat la Teleenciclopedia, in documentarele despre Polul Nord laugh.gif Asa ca ai grija cum te imbraci acolo smile.gif

PS: Mai zic inca o data si aici: fain tare cadoul. Abia astept sa ne spui ce pregatesti cu el wink1.gif
bubbles
Ehh cred ca ma imbrac la fel si azi si fac o poza ca sa vedeti sa dati cu parerea laugh.gif .
Buretel noi stam unde e mai frig ca in Ciuc blink.gif .Langa Gheorgheni s-au inregistrat intr-un sat cele mai scazute temperaturi in fiecare iarna blum.gif asa ca sunt pregatita atat fizic cat si psihic si sa traiasca Actimelul haninoroc.gif
buretel
swoon.gif swoon.gif swoon.gif Deci io nu ma mai joc cu frigul asta mad.gif laugh.gif
Hai ca astept pozele, in cazul asta grin.gif
Si da, Viva Actimelu' blum.gif
Amazoana
Neata pupic.gif
Si eu vreau poze! cheer.gif
julyalina
bubles, pune si tu niste poze cu imbracamintea sexy smile.gif
bubbles
Nu am mai plecat la ciuc ca vin aia cu care avea treaba babu prin Gh .I-a pus de la unitate sa isi mai faca un card de cumparaturi.Abia astept sa vad cat e limita grin.gif ca am vazut ieri un LCD Lg superb si poate pt Craciun )).gif .Nu am timp acum sa ma imbrac siecsi ca ma apuc de treaba sorry.gif .Am o gramada de facut sad.gif

Lui babu i-am luat carne de porc, eu imi aburesc niste carne de pui fara pielita si fac cartofi WW la cuptor si poate si o prajitura cu cioco WW grin.gif cheer.gif
buretel
Te apuci de curatenie? doh.gif
bubbles
Da buretel bang.gif .Aspirat,spalat pe jos, sters prafuri )).gif ,gatit ..Uff doh.gif doar mizeria se face din cauza gupilului de babu dry.gif
May
CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 08:17 AM) *

Neata yahoo.gif .May si eu am energie apoi de aia abia dupa vreo ora doua ma culc wink1.gif .De pedalat la viteza arata peste 30 .. de obicei la 35 cred ca km/h .Si la 45 minute cam 300/350 kcal ... depinde viteza wink1.gif

Ciudat eusa_think.gif eu pedalez constant cu 33 km/h timp de 50 de min si se duc 600-650 calorii ( e o mica diferenta pt ca ma mai aplec dupa apa si ritmul scade cateva secunde). Tu ori nu pedalezi constant cu aceeasi viteza, ori ai o treapta de rezistenta mai mica la bicicleta... desi chiar daca pedalezi cu un minim de 30 km/h la 45 de min depasesti fluierand 350 calorii... hmmm eusa_think.gif

Eu nu am vb despre asta pt ca am zis ca sunt paranoia dar daca a zis si ganesha.... si eu tot vad o fata pe strada, probabil ca locuieste prin apropiere, si iti seamana leit. Prima data cand am vazut-o am avut impulsul sa o salut, apoi m-am gandit ca nu se poate sa fii tu blink.gif si parca se uita si asa... intr-un fel la mine unsure.gif
bubbles
May poate am surori gemene care umbla prin lume lol.gif .Unde nu as vrea eu sa ma plimb prin Spania sau State sorry.gif .Cat despre bicicleta .. nu stiu ce sa zic .Depinde de viteza ..cand pedalez mai repede ard cam 100kcla la 10 min wink1.gif
dany
CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 09:11 AM) *

Buretel noi stam unde e mai frig ca in Ciuc blink.gif .Langa Gheorgheni s-au inregistrat intr-un sat cele mai scazute temperaturi in fiecare iarna blum.gif asa ca sunt pregatita atat fizic cat si psihic si sa traiasca Actimelul haninoroc.gif

Eu am o matusa in Toplita si cunosc gerurile de acolo . Dar mie imi place cand e ger si zapada )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 01:57 PM) *

CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 09:11 AM) *

Eu am o matusa in Toplita si cunosc gerurile de acolo . Dar mie imi place cand e ger si zapada )).gif

Masochisto! blum.gif
bubbles
Dany nici eu nu am nici o problema cu frigul dar .. totusi parca prefer sa stau mai bine la caldurica blum.gif .
Axe ce faci?Misto rokia de la Promod grin.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 01:39 PM) *

May poate am surori gemene care umbla prin lume lol.gif .Unde nu as vrea eu sa ma plimb prin Spania sau State sorry.gif .Cat despre bicicleta .. nu stiu ce sa zic .Depinde de viteza ..cand pedalez mai repede ard cam 100kcla la 10 min wink1.gif

Daca te-ai plimba prin State nu te-as vedea, ca eu stau taman mai la nord in Canada. Da' macar m-ai putea vizita blum.gif
Eu cind pedalez imi setez bicileta pe weigh loss sau pe fat burn (depinde pe care ma sui, ca nu se cheama la amindoua la fel lol.gif ) si mai mult de 250 calorii pe 45 de min nu fac. Poate voi treceti pe pragu' de cardio de consumati asa mult rolleyes.gif
bubbles
Buna seara.In seara asta am si eu voie mai mlt la comp ca are treaba babu cu usa si maine lucreaza cheer.gif .M-am saturat de cata mancare am facut doh.gif si nu am mai apucat sa fac la masina cu aburi .. poate maine doh.gif .A venit si nasu si a zis ca sa am rabdare ca isi face firma de constructii si ca un post este si pt mine cheer.gif si ca o sa ma satur de treaba grin.gif

G sincer ca nu ma pricep la bicicleta sorry.gif .Chiar ca bine ca mi-am adus aminte ca tb sa ma duc la pedalat doh.gif
Am facut cartofi WW care au iesit foarte buni si mi-am fiert o pulpa care fara oase a avut 200g negatita wink1.gif .Mai am pt seara asta Sana Tnuva 250g cu 40 g painica grin.gif .Am facut si clatite cu ciocolata si cu gem si .. nu m-am atins de nici una cheer.gif
bubbles
Meniu azi:
lapte 200ml 0.1% 1
cereale 2
actimel 1.4
cartofi WW 2
carne pui fiarta 200g pulpa 5
sana 4
paine 2
3 kiwi 0
gogosari 0.5
total:17.9p yahoo.gif cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
Bucura-te acum de zilele libere, dupa ce intrii in ritm o sa vrei sa te pensionezi lol.gif
Io dupa 3 saptamani de concediu as fi iesit la pensie, dar nu mi-au aprobat 3000 de euro pe luna cat vroiam eu lol.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 03:36 PM) *

Dany nici eu nu am nici o problema cu frigul dar .. totusi parca prefer sa stau mai bine la caldurica blum.gif .

Eu la servici...
Rochia mi-am luat-o ca prea umblu numai in pantaloni (citeste blue jeans)...

CITAT(amalia0701 @ 17-11-2007, 08:39 AM) *

pupic.gif
Bucura-te acum de zilele libere, dupa ce intrii in ritm o sa vrei sa te pensionezi lol.gif
Io dupa 3 saptamani de concediu as fi iesit la pensie, dar nu mi-au aprobat 3000 de euro pe luna cat vroiam eu lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif ...daca intri la vreun articol special al legii pensiilor sau gasesti vreo chichita pe undeva sa-mi zici si mie ca sa-mi bag dosarul!
bubbles
CITAT(amalia0701 @ 17-11-2007, 10:39 AM) *

pupic.gif

Amalia eu as fi vrut sa ma fac de mica pensionara lol.gif lol.gif ca in banc blum.gif .Ce mai faci?Cum stai cu moralul?

CITAT(axe10 @ 17-11-2007, 11:23 AM) *

CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 03:36 PM) *

Eu la servici...
Rochia mi-am luat-o ca prea umblu numai in pantaloni (citeste blue jeans)...

E foarte misto rochia .. siecsi lady hug.gif .Si eu sunt mereu in blugi .. mai rar ma vezi in fusta blum.gif

Neata yahoo.gif .Sunt cam ofticata ca aseara am avut musafiri neasteptati si am servit ciocolata cry.gif si astfel s-au dus punctele economisite doh.gif .Acum trebuie sa ma duc sa ii fac lui babu mancare iar apoi sa ies sa caut Sana Tnuva grin.gif sa imi mai iau vreo 3 cutii si niste iaurt de baut Campina cu fructe ca are doar 1% grasime grin.gif .
bpaula
anul asta nu mai ajung prin zona de sarbatori, nu mai mergem in Piatra ca ne-am saturat de drumul asta lung si prost pana la parinti....

bubles daca tot iesi dupa mancare adu-mi si mie ceva rondele de orez sa am cu ce manca pateul vegetal, te rog mumos rolleyes.gif

axe uitai sa zic ca tare frumoasa e rochie, si celelalte de pe site mi-au placut, vreau si eu grin.gif
bubbles
Paula tu esti din Piatra Neamt blink.gif ca habar nu am avut.Noi pe 5 dec tb sa plecam la Craiova doh.gif .Nici nu e lung drumul )).gif
Am fost in orash si mi-am luat Sana cheer.gif .Noroc ca am mai vizitat magazine ca tot mi-am adus aminte de cate ceva crae imi mai tb pe acasa.trebuie sa ma apuc de treaba doh.gif si am o gramada de facut in camara .. dar cred ca il astept pe babu sa fie si el acasa si apoi ma apuc grin.gif .. adica luni .Oricum tb iar sa spal pe jos pe hol si in bucatarie doh.gif .Am gasit si un en-gros de fructe si legume si mi-am mai luat niste kiwi si 3 grefe ca sa imi fac suc )).gif
bubbles
Vai de mine ce lene am doh.gif si sunt atat de ametita .. parca as fi pe alta planeta headspin.gif .Azi nu am chef sa fac nimic grin.gif .Am mancat cartofi WW ramasi de ieri cu 100g sunca de pui .diseara am Sana Tnuva si poate imi fac nsite mamaliga la microunde de 2p si sa mananc cu 2 linguri de smantana cu 12% grasime )).gif si binenteles fructe smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.