Buun Am fost in
vizeta prin majorritatea jurnalelor .Acum sa va povestesc ce am mai facut ..
A fost foarte bine la Pey .. A fost ca la pensiune
).gif)
In fiecare seara socru ne lua cate o ciocolata si mie si lui soacramea si .. noi le dadeam gata

plus ca mai si mancam seara

Totusi nu imi pare rau Parca am intrat intr-o stare de nesimtire totala si nu ma mai intereseaza asa tare kg .. doar sa am grija sa nu ma ingras prea tare.Totusi de maine numar din nou constiincios si sper ca miercuri sa arate macar cat arata tickerul
).gif)
Azi dimineata cu stomacul pe jumatate gol arata 61 kg

Ieri a fost ziua soacrei si eu am baut doar niste sampanie

ca in rest nu mi-a trebuit altceva
).gif)
Totusi am patit si un lucru care m-a speriat si m-a intristat foarte tare .Aseara am fost pana la 2 familii sa chemam oamenii la praznic pt azi si .. socru l-am gasit la un bar de lng noi ,servea un pahar cu vin si si-a luat si socrela 50 de visinata si stateam afara si a venit un om.Saracul de el .. amarat om Se plangea ca patronul la care lucreaza nu i-a dat banii pe o luna si soacra ii zicea intr-una sa se barbiereasca,sa se aranjeze sa isi caute pe cineva(om de 53 ani neinsurat) .Sa incerce sa isi faca un rost in viata.Se ruga de cineva de acolo sa ii dea un rachiu .. Uff Doamne

Cand am plecat mi-a zis
Sarut-mana doamna .Asa rau mi-a parut pt omul ala .. iar azi dimineata cand m-am dus la casa de praznuire mi-a spus soacra ca a murit.L-a lovit cineva cu masina si l-au gasit mort pe marginea unui sant

Am ramas masca.Soacra ii parea rau ca nu i-a dat lui visinata lui eu .. ma gandeam si ma gandesc si acum cum am stat de vorba si apoi la cateva ore .. Doamne fereste!
Plus de asta nepoata lui babu (vara lui care a nascut cam o data cu Deea ) e internata la pediatrie ca are laringita si infectie bucala (afte bucale)