Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Mi-ar place si mie sa-mi iau o bicicleta eliptica .. dar unde sa o mai pun blink.gif Daca aveam 3 sa 4 camere imi facem o camera numai pt aparate de sport dar asa .. sorry.gif
Cred ca ma duc la somn ca imi pica ochii in gura .. in sfarsit o seara cand ma simt obosita .. Iar pedalatul il las pe dimineata ca sa fiu mai energica apoi.Tb sa imi fac si bagajul pt Pey .. cantarul de bucatarie e cel mai important grin.gif
otilici
Drum bun sa ai,bubule floare.gif
anca veselie
imi place tare ce de ambitie vad la tine pupic.gif
bubbles
Multumesc )).gif .Norbi ce mai face?Tare e frumos si scump .. mai ales cu carlionti blum.gif
Am pedalat 30 minute cheer.gif desi la inceput nu aveam chef si am zis ca ma pun in pat sa citesc si sa adorm .. mi-a facut pofta de biciclit Otilici )).gif

Anca unde unde? blum.gif Multumesc pupic.gif pupic.gif
anca veselie
pai... eu abia ma chiunui sa fiu "eu" si sa fiu vesela. cateodata mi-e foame, cateodata nu. nu mai am fructul de la 11 si nici cel de la 5. asa tu, care-ti impachetezi cantarul esti foarte tare pupic.gif
bubbles
Azi e Marti .. inca o zi fara dulce Doar ieri saratica aia si jumatate )).gif care nu prea e de dulce.Am rontait (supt laugh.gif ) cateva bomboane cand imi venea sa atac dulcele.Maine am uitat sa spun ca e zi de cantar dar nu sunt diferente nici macar de 100 g.Asta este .. nu ma las si saptamana asta fara dulce!!!Decretez saptamana asta impotriva acelui ceva dulce )).gif laugh.gif
Apropo .. l-am intrebat pe babu aseara daca stie ce zi este si a stiut lol.gif ca sunt 3 luni de la nunta blink.gif Ma mira pe zi ce trece lol.gif

CITAT(anca veselie @ 21-11-2007, 01:22 AM) *

pai... eu abia ma chiunui sa fiu "eu" si sa fiu vesela. cateodata mi-e foame, cateodata nu. nu mai am fructul de la 11 si nici cel de la 5. asa tu, care-ti impachetezi cantarul esti foarte tare pupic.gif

Anca daca ai vedea cate discutii am cu babuinul dry.gif din cauza ca eu cand plec tb sa iau jumatate de bucatarie lol.gif Cantarul de bucatarie cand merg la Pey e esential(ca la piatra am unul mecanic) apoi listele cu puncte,apoi carnetelele unde imi trec mancarea si nu in ultimul rand un calculator lol.gif
otilici
Norbi doarme deja,sa se faca baiat mare blum.gif
Deci e tare de tot: mi-ai facut pofta de biciclit ca apoi sa-ti fac eu tie pofta tease.gif )).gif
bubbles
Si stai sa ma vezi maine cand imi iau si mancarea pe 5 zile lol.gif .Plase intregi cu iaurturi, fructe si mancare facuta de mine WW )).gif

Oti daca nu mai "ziceai" nimic de biciclit serios ca in seara asta nu ma tenta nana.gif dar sper sa pedalez si dimineata .. depinde la ce ora plec blum.gif
anca veselie
da, cred ca ai discutii
si in acelasi timp cred ca te admira pt ca ai ambitia asta si pt ca stii ce vrei naughty.gif
multe luni inainte!
bubbles
Anca nu ti-am zis .. noi am pus numarul la masina PAN si chiar ma gandeam ca totusi cand va veni copilul cum sa il cheme (sunt foarte precoce laugh.gif ) si am zis ca Paul asa va veni PaulAndreeaNelu )).gif
Nu stiu daca ma admira de vreme ce el zice ca si cand aveam 76 kg aratam bine si nu i se parea ca sunt grasa dry.gif desi toata lumea ii spunea lol.gif Mai mult cred ca ii place ca se poate mandri cu mine si de faptul ca lumea ma lauda ca am reusit sa fiu mai slaba ca niciodata blink.gif Si mai nou ma bate la cap ca sa fac si alte exercitii .. nu doar sa pedalez .A zis ca sa ma apuc din nou de Pilates ca ma modelasem frumos doh.gif .
dany
Cred ca fac o groapa adanca rau si ma ascund acolo !!!!! Tu ai bicicleta si o folosesti ......eu o am si ....doar ma uit la ea doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
bubbles
Nu o ascunde ci pune mana si foloseste-o bataita.gif .Eu o folsesc de multe ori ca mi-e rusine de babuin blink.gif ca sa nu imi zica ca "Ti-am zis sa nu o iei ca se pune praful pe ea" )).gif
anca veselie
pupic.gif nu pot sa mai spun acum nimic
dany
CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 10:35 PM) *

Anca nu ti-am zis .. noi am pus numarul la masina PAN si chiar ma gandeam ca totusi cand va veni copilul cum sa il cheme (sunt foarte precoce laugh.gif ) si am zis ca Paul asa va veni PaulAndreeaNelu )).gif

pai.....daca va fii fetita ?? Petra , Paula , Patricia ......etc
CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 10:53 PM) *

Nu o ascunde ci pune mana si foloseste-o bataita.gif .Eu o folsesc de multe ori ca mi-e rusine de babuin blink.gif ca sa nu imi zica ca "Ti-am zis sa nu o iei ca se pune praful pe ea" )).gif

lol.gif lol.gif Asa zice si al meu ....Dar eu nu am rusine ....si el stie asta lol.gif
bubbles
M-am gandit si la fetita la Paula hug.gif si e ff frumos si Patricia.Asta cand va veni timpul si ne vom simti in stare sa avem grija de un copil ca momentan suntem noi copii )).gif
Nici eu nu am rusine .. am momente cand ma pun in pat la Tv si ii spun ca nu mai fac nimic si tb sa isi stranga singur masa,sa isi spele vasele etc lol.gif si il aud cum se vaita dar nici ca ma sinchisesc sa dau jos behind-ul din pat lol.gif
Anca de ce nu mai zici nimic? pupic.gif
emu
clap.gif esti tare hotarata wink1.gif
anca veselie
pai nu mai ziceam nimic pt ca aveam o discutie f aprinsa pe mess )).gif si nu mai aveam nici o idee )).gif
te pup, o zi frumoasa!
bubbles
Buna ziua.Suntem la Piatra .Am venit sa ii luam cadou socrelei si i-am luat .. o microunda cheer.gif .M-am gandit inainte binenteles ce ar fi folositor si pt mine candma duc la Pey grin.gif
bubbles
Aici ce aparat i-am luat grin.gif Cuptor cu microunde Adevarul e ca e mai misto ca al nostru dry.gif
aki
Salut pupic.gif
Distractie placuta la ziua socrelei salut.gif
Amazoana
Frumoooooooos cadou. Il merita blushing.gif ?
aki
CITAT(dulcikatty @ 21-11-2007, 03:10 PM) *

Frumoooooooos cadou. Il merita blushing.gif ?

lol.gif Ne spune cind vine )).gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 19-11-2007, 10:13 AM) *

Maioneza fara ou de la Hamker si are 0.6p la o lingurita.Am vrut sa iau Light si avea mai multe calorii si grasimi fata de asta wink1.gif

Din aceasta foloseam si eu pana acum, dar ultimul borcan cumparat m-a dezamagit, mi se pare ca si-a schimbat gustul si nu in bine. Asa ca mi-am cumparat maioneza de la spring, care e mai greu de aproximat la pcte, neavand valori trecute.

WE placut Andreea! wink1.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Am ajuns acasa la Piatra cheer.gif si ... m-am ingrasat ca binenteles nu m-am mai putut tine cum trebuie de WW bang.gif .Mi-e o rusine sorry.gif si o jena cry.gif Nu am mancat mult dar am mancat prost si ingrasacioase .Sper ca pana miercuri cand e zi de cantar sa isi revina dansul si sa arate macar cat e tickerul blush.gif .Am sa incerc sa nu mai mananc seara wink1.gif
Dulci il merita .. chiar daca mai calca pe bec cateodata .. I l-am luat din suflet mai ales ca il folosim si noi cand mergem pe acolo grin.gif
Ina multumesc.Ce faci ?Ai fost pe acasa? pupic.gif

Aki acusica e ziua ta blum.gif .Mai sunt 5 zile )).gif
bubbles
Buun Am fost in vizeta prin majorritatea jurnalelor .Acum sa va povestesc ce am mai facut ..
A fost foarte bine la Pey .. A fost ca la pensiune )).gif In fiecare seara socru ne lua cate o ciocolata si mie si lui soacramea si .. noi le dadeam gata blink.gif plus ca mai si mancam seara doh.gif Totusi nu imi pare rau Parca am intrat intr-o stare de nesimtire totala si nu ma mai intereseaza asa tare kg .. doar sa am grija sa nu ma ingras prea tare.Totusi de maine numar din nou constiincios si sper ca miercuri sa arate macar cat arata tickerul )).gif Azi dimineata cu stomacul pe jumatate gol arata 61 kg cry.gif Ieri a fost ziua soacrei si eu am baut doar niste sampanie haninoroc.gif ca in rest nu mi-a trebuit altceva )).gif Totusi am patit si un lucru care m-a speriat si m-a intristat foarte tare .Aseara am fost pana la 2 familii sa chemam oamenii la praznic pt azi si .. socru l-am gasit la un bar de lng noi ,servea un pahar cu vin si si-a luat si socrela 50 de visinata si stateam afara si a venit un om.Saracul de el .. amarat om Se plangea ca patronul la care lucreaza nu i-a dat banii pe o luna si soacra ii zicea intr-una sa se barbiereasca,sa se aranjeze sa isi caute pe cineva(om de 53 ani neinsurat) .Sa incerce sa isi faca un rost in viata.Se ruga de cineva de acolo sa ii dea un rachiu .. Uff Doamne sorry.gif Cand am plecat mi-a zis Sarut-mana doamna .Asa rau mi-a parut pt omul ala .. iar azi dimineata cand m-am dus la casa de praznuire mi-a spus soacra ca a murit.L-a lovit cineva cu masina si l-au gasit mort pe marginea unui sant shock.gif Am ramas masca.Soacra ii parea rau ca nu i-a dat lui visinata lui eu .. ma gandeam si ma gandesc si acum cum am stat de vorba si apoi la cateva ore .. Doamne fereste! blink.gif sorry.gif
Plus de asta nepoata lui babu (vara lui care a nascut cam o data cu Deea ) e internata la pediatrie ca are laringita si infectie bucala (afte bucale) sorry.gif
aki
CITAT(bubbles @ 25-11-2007, 06:05 PM) *

Dar nu-i nevoie sa strigi in gura mare tease.gif
bubbles
Ba e nevoie si daca trebe dau anunt si la ziar tease.gif
Sa scriu si ce am mancat azi la pomana )).gif : ciorba de post cu fasole, pilaf cu peste si paine (am ales cat am putut cele mai mici felii blush.gif ) iar in seara asta am balotat rapid compot de visine fara zahar si o portocala )).gif .De maine numar iar blum.gif
ganesha
CITAT(aki @ 25-11-2007, 07:02 PM) *

CITAT(bubbles @ 25-11-2007, 06:05 PM) *

Dar nu-i nevoie sa strigi in gura mare tease.gif

Bine c-ai strigat, uite asa mai afla si altii noutatile. Tare creepy faza cu omul ala... Dumnezeu sa-l odihneasca. Spor si tie la toate pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Aseara am mai balotat ceva sorry.gif blush.gif .Niste cozonac si coliva ohmy.gif Trebuie sa ma duc in oras sa mai iau cate ceva de mancare si .. nu prea am chef.Ceva nu e bine mai ales ca eu eram mereu pusa pe cumparaturi )).gif .Am uitat sa va spun ca am uat 2 cizmulite dintr-un material care sa le pun pt Mos .Una mie si una lui babu grin.gif .Azi habar nu am ce sa mananc blink.gif
bubbles
Gata cumparaturile.Am fost si la scoala si m-am mai inscris la niste module blink.gif .Ma cursez intens )).gif
Mi-am luat iaurt,piept de pui afumat,kiwi drool.gif si in general mancare dietetica.Am luat niste lavete care se scot dintr`un pachet tip servetele umede (sunt de unica folosinta) 80 bucati la doar 4 lei pachetul.Sper sa fie bune huh.gif
Am uitat sa spun ca am 61 kg blink.gif Atat arata cantarul dupa dezmatul de saptamana trecuta cry.gif .Gata ma cumintesc si am rezistat sa nu imi iau nimic de rontait de la magazin wink1.gif
bubbles
Am gasit pleasantry.gif 2 melodii faine tare din tineretea mea )).gif si care vi le dedic
Praf in ochi - O mie de ganduri
Vank - balada pentru o minune
axe10
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 02:57 PM) *

Am gasit pleasantry.gif 2 melodii faine tare din tineretea mea )).gif si care vi le dedic
Praf in ochi - O mie de ganduri
Vank - balada pentru o minune

Se vede ca esti tanara. tease.gif ...praf in ochi nu e decat de vreo 4 ani max!
bubbles
E de cand eram eu a12a deci din 2005 tease.gif .Inca o data foarte frumoase cizmele hug.gif si proprietara arata senzational w00t.gif
anca veselie
foarte faine piesele. mie imi place in mod deosebit vank smile.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 03:13 PM) *

E de cand eram eu a12a deci din 2005 tease.gif .Inca o data foarte frumoase cizmele hug.gif si proprietara arata senzational w00t.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ....am terminat liceul in 1990!!!! cry.gif cry.gif

CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 03:26 PM) *

foarte faine piesele. mie imi place in mod deosebit vank smile.gif

Eu si Florin le zicem astora urlatorii shefi!!!....dar ne plac zapacitii... wink1.gif
anca veselie
cool, urlatorii sefi. eu am fost si la concert live la ei, dar imi plac mai mult inregistrati.
axe10
CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 03:45 PM) *

cool, urlatorii sefi. eu am fost si la concert live la ei, dar imi plac mai mult inregistrati.

Cand mai auzi de vreun concert la vreo carciuma-teatru-bar....zi si mie!
anca veselie
ce fel de concert de intereseaza? cu ei?
axe10
CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 03:55 PM) *

ce fel de concert de intereseaza? cu ei?

Mai zi-mi si mie la ce te mai duci tu....ar fi interesant sa-i aud live...poate imi sparg timpanele!

Ca tu mereu te duci....poate abandonez si eu casa odata si vin cu tine...
Nessie
pupic.gif Salut, Bubbles! alea 800g nu-s multe, tinand cont de ciucalatile alea zilnic. tease.gif Eu te stiu ambitioasa si o sa le dai jos repede, stiu eu. wink1.gif Apropo, de biciclit mai biciclesti? naughty.gif
anca veselie
ok, lavinia, te tin minte!
bubbles
CITAT(Nessie @ 26-11-2007, 06:04 PM) *

pupic.gif Salut, Bubbles! alea 800g nu-s multe, tinand cont de ciucalatile alea zilnic. tease.gif Eu te stiu ambitioasa si o sa le dai jos repede, stiu eu. wink1.gif Apropo, de biciclit mai biciclesti? naughty.gif

Hey Ness pupic.gif .Eu inca sper sa fie kg false laugh.gif .. dar la atatea ciucalati nu cred grin.gif De biciclit nu ca bicla e la Gh doh.gif sad.gif Abia astept sa ajung acasa miercuri sa o calaresc lol.gif

Am fost la scoala blink.gif la practica si .. apoi am facut si seminarul la psihoterapii bang.gif .Greoi tare seminar si obositor.La practica e placut dar la seminar .. greu tare sa te mai concentrezi mai ales cand iti ghioraie matele lol.gif
bubbles
Sa pun si meniul pe azi:
iaurt de baut cu fructe 4.2
piept pui 190g afumat 4.75
actimel 1.4
cartofi 2
fructe 1
paine 40g 2
iaurt 200ml 1.5

total:16.85 p yahoo.gif si prima zi pana acum fara dulce grin.gif .Cina a fost iaurtul cu fructe,iaurtul fara grasime cu painea prajita si fructele )).gif
bubbles
Uff Doamne.Am intrat pe un site cu animale de adoptat asta .. dupa ce am vazut pe Idioata povestea celor 3 cockeri sad.gif si stau si plang .Tare mi s-a rupt inima cand am citit de cockerul de 16 ani.Daca as putea i-as lua pe toti crying.gif
axe10
Sper ca urmeaza continuarea....

Dulce e si iaurtul ala cu fructe....
bubbles
Si eu sper axe wink1.gif.Si iaurtul e dulce dar .. eu m-am referit ca nu e ca in celelalte zile cand cu ciucalati si alte ingrasacioase wink1.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 09:11 PM) *

Si eu sper axe wink1.gif.Si iaurtul e dulce dar .. eu m-am referit ca nu e ca in celelalte zile cand cu ciucalati si alte ingrasacioase wink1.gif

M-am prins eu unde bati...dar zeama multa in meniu...mi se face foame cand vad ce ai mancat azi!

Eu imi facui pe seara mamaliga servita cu sana....un deliciu!
bubbles
Zeama ca zeama dar sa stii .. ca de multe ori cand am mancat asa seara, ma refer la iaurturi cu paine sau goale... m-am simtit mult mai bine.Nu m-am mai balonat sau sa ma simt rau sa ma umflu la propriu grin.gif .Si sper ca at cand ajung al Gh sa fac o zeama buna din oase de porc afumate drool.gif ca oricum carnea nu o mananc ,ci mananc numai zeama cu ardei iuti wink1.gif

Mie imi place sa imi fac mamaliga la microunda cu smantana 12% )).gif
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 26-11-2007, 09:14 PM) *

Eu imi facui pe seara mamaliga servita cu sana....un deliciu!

Mi-ai facut o pofta, sana oare are gust de chisleag andreea? Stii cumva?
bubbles
Ina mie imi lace sana mai ales cea de la Tnuva .Desi si soacra face tot feluri de preparate din lapte .. recunosc ca ale ei nu imi plac si le prefer pe cele din comert si ..Scz Ina dar nu stiu cum e chisleagul blush.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.