Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
axe10
Ina...cam ca laptele batut...dar mai fina!

Eu mananc de la napolact sau tnuva.
ina_ceva
Da, cred ca de lapte batut e vorba pana la urma, am sa incerc si eu, chiar daca nu le am cu lactatele.
bubbles
Axe am sa incerc si eu cu Sana Tnuva sa vad poate imi place wink1.gif Ciudat ca aici nu am gasit sana tnuva iar in Gh este blink.gif
Eu sunt pe aici .. scot filme si mi le pun pe cd`uri.Si am scos si pilates .. toate cele 7 CD-uri cheer.gif Tb sa ii fac si un dvd lui aki sa ii trimit cadou de ziua ei .. sau macar poate ii bat apropo sa se apuce de dieta blum.gif
Ina nici eu nu le am cu lactatele dar .. sana de la Tnuva m-a innebunit pur si simplu wacko.gif si iaurtul cu fructe de baut de la Campina blink.gif
aki
CITAT(ina_ceva @ 26-11-2007, 11:55 PM) *

Da, cred ca de lapte batut e vorba pana la urma, am sa incerc si eu, chiar daca nu le am cu lactatele.

Ina tu stii de chisleag?De unde esti?
bubbles
Ina e din piatra neamt ca mine blum.gif dar sta in Bucuresti sorry.gif

Neata yahoo.gif .Trebuie sa merg la un liceu din oras la practica pedagogica si de aia m-am trezit atat de devreme )).gif .Aseara mi-a fost foame si pe la 1 am mai mancat ,separat, prima oara 40g paine uscata si apoi un piept de pui afumat sorry.gif .Uff daca nu am putut dormi si nu mai mancasem de la 7-8 doh.gif
bubbles
Am rezolvat si cu liceul cheer.gif dar .. asa m-am plictisit caramida.gif .Abia astept sa ma pot intoarce si eu in spatele catedrei sa predau grin.gif
aki
Bafta la liceu w00t.gif pupic.gif
bubbles
Am fost aki wink1.gif .Ce faci? pupic.gif Tocmai am mancat o farfurie de ciorba de pui drool.gif cu ardei iuti.Tare buna si fara grasimi grin.gif
bubbles
Si melodia pentru azi Stefan banica Jr Toata lumea la dans dance2.gif
bubbles
Trebuie sa apara babuinul cheer.gif si apoi sa mergem la Pey pana maine .. Maine taiem un porc crying.gif .Eu nu pot sa sufar asa ceva asa ca voi sta mai mult in casa la facut mancare sorry.gif .Maine soric alea alea drool.gif
Nessie
Mergeti des dintr-o parte in alta. Care e distanta? Mie nu-mi place pe drum mereu, sunt mai comoda. blushing.gif
bubbles
Ness noi suntem facuti pe drumuri laugh.gif .Noi ne-am obisnuit sa colindam de la cate o casa la alta .. numai la Cv mergem mai des ca e la atatia km distanta ca altfel blum.gif Sapt viitoare ajungem totusi si la Cv grin.gif

Distanta cred ca e maxim 80 km dus si 80 intors smile.gif

Am gasit asta despre tinctura de soc .. oare o fi buna ca am si eu o sticluta grin.gif

Pentru obtinerea de rezultate ceva mai rapide, se face o cura cu tinctura de soc astfel: in prima zi se ia 1 lingurita, la ora 18; in a doua zi se iau 2 lingurite la aceeasi ora s.a.m.d., pana in ziua a saptea, cand se ajunge la 7 lingurite luate odata. Se mentine aceasta doza vreme de 30 de zile. Dozele progresive se iau pentru a nu crea un soc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca si diureza si procesele de eliminare pe ansamblu. Daca, pe masura ce doza creste, apare diareea puternica, se revine la cantitatea de plecare, iar daca diareea persista, atunci se intrerupe tratamentul
Mai vreau sa mentionez...ca desi are efect laxativ...nu ma doare burta ca de la orice alt medicament sau laxativ pe care l-am luat pana acum.Si psihic ma simt f bine.chiar sunt uimita de cata energie am...fapt care nu mi s-a mai intamplat tinand cura de slabire
Nessie
Suna bine, dar de unde sa iau tinctura de soc? huh.gif
Eu.
CITAT(Nessie @ 27-11-2007, 04:47 PM) *

din cate am mai citit pe forumuri , se gaseste la Plafar, dar, pare-mi-se, doar in anumite momente ale anului unsure.gif
bubbles
Se gaseste la Plafar si ar tb sa fie mereu wink1.gif .Eu am dat 5.5 lei pe ea pe o sticluta de 50 ml wink1.gif .Vezi ca are alcool si nu mai poti conduce lol.gif laugh.gif Glumesc blum.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 27-11-2007, 02:51 PM) *

Se gaseste la Plafar si ar tb sa fie mereu wink1.gif .Eu am dat 5.5 lei pe ea pe o sticluta de 50 ml wink1.gif .Vezi ca are alcool si nu mai poti conduce lol.gif laugh.gif Glumesc blum.gif
blum.gif Tinctura de propolis avea alcool de iti lua gura foc...Sper sa nu fie la fel, ca nu pot lua atatea lingurite blink.gif O sa caut la plafar.
bubbles
Eu oricum daca e sa fac cura asta .. voi lua tinctura cu apa wink1.gif .In prospect asa scrie .. ca se dizolva cu apa grin.gif
axe10
CITAT(Eu. @ 27-11-2007, 02:49 PM) *

CITAT(Nessie @ 27-11-2007, 04:47 PM) *

din cate am mai citit pe forumuri , se gaseste la Plafar, dar, pare-mi-se, doar in anumite momente ale anului unsure.gif

Buey vezi ca e alcool-oasa rau...si e si nasoala...a incercat o prietena . Imi dadea si mie in gand acum ceva ani dar am renuntat!
Bubule...iar te tii de prostii...bicicleta aia ce face?
Sexymom
CITAT(bubbles @ 27-11-2007, 04:45 PM) *

Am gasit asta despre tinctura de soc .. oare o fi buna ca am si eu o sticluta grin.gif

Pentru obtinerea de rezultate ceva mai rapide, se face o cura cu tinctura de soc astfel: in prima zi se ia 1 lingurita, la ora 18; in a doua zi se iau 2 lingurite la aceeasi ora s.a.m.d., pana in ziua a saptea, cand se ajunge la 7 lingurite luate odata. Se mentine aceasta doza vreme de 30 de zile. Dozele progresive se iau pentru a nu crea un soc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca si diureza si procesele de eliminare pe ansamblu. Daca, pe masura ce doza creste, apare diareea puternica, se revine la cantitatea de plecare, iar daca diareea persista, atunci se intrerupe tratamentul
Mai vreau sa mentionez...ca desi are efect laxativ...nu ma doare burta ca de la orice alt medicament sau laxativ pe care l-am luat pana acum.Si psihic ma simt f bine.chiar sunt uimita de cata energie am...fapt care nu mi s-a mai intamplat tinand cura de slabire

Iubita, sti ce inseamna purgatie????? un fel de diaree cronica care se instaleaza si la cel mai constipat organism??? asta e tinctura de soc.
Eu am luat de multe ori si mi-a facut rau de tot, faceam apa pe fund mai ceva ca pipi, si am avut niste dureri de stomac inimaginabile...nu te sfatuiesc sa iei tinctura de soc..
se gaseste la plafar , daca vrea cineva sa incerce, dar veti avea nevoie de pampers cu siguranta.
axe10
Vezi ce zice Sexy-mom?...mai gandeste-te!
Pisik
Io am luat anu trecut. Nu imi aduc aminte sa imi fi afcut rau, da nici nu a avut vreun efect, asa ca mai bine renunta....
buretel
Bubule, am venit sa ma alint putin la tine "acasa" hug.gif
Ca-s racita vai steaua mea )).gif

PS: din "cauza" ta am luat-o razna cu Sana de la Tnuva. Am mancat de-am pocnit acasa )).gif E foarte buna, mercic de pont pupic.gif
otilici
Si eu am luat tinctura de soc grin.gif .Intr-adevar iti produce o diaree de trebuie sa stai mai mult pe-acasa )).gif ,in plus de la alcool eu ameteam imediat dupa ce luam tinctura.Un alt efect chiar nu a avut mad.gif

M-ati innebunit cu sana de la Tnuva )).gif ,trebuie sa-mi iau si eu.
buretel
CITAT(otilici @ 28-11-2007, 04:29 PM) *
M-ati innebunit cu sana de la Tnuva )).gif ,trebuie sa-mi iau si eu.
Oti, e foarte buna wink1.gif
bubbles
Buna seara cheer.gif
Axe in seara asta calaresc bicicleta )).gif si sper sa o fac 60 minute wink1.gif Ce face Mandra pupic.gif ?
Buretel hug.gif .insanatosire grabnica pupic.gif si te mai astept pe la mine
Sexy si restul fetelor .. multam de sfaturi si .. nu voi mai lua tinctura wink1.gif
Pisik hug.gif
Oti e criminala sana de la tnuva .. maine ma duc si eu sa imi iau )).gif
Dumbo
Otilici, si eu ameteam de la tinctura aia afurisita. lol.gif si cum o beam pe la 18:00 si la 18:30 plecam la aerobic iti dai seama ce chef de aerobic aveam...

Bubbles spor la biciclit.
bubbles
Ce sa va mai zic in afara de faptul ca azi am taiat porcul si am mancat si eu la pomana porcului carne facuta in ceaun cu mamaliga .. dar am zis ca altceva nu mananc in seara asta wink1.gif .Pana maine numai apa si ceai.Am adus si o gramada de carne .. vreo 50 kg ...Abia astept sa imi fac putin muschi la tava wink1.gif

Multumesc Dumbo wink1.gif

Babuinul e plecat la cineva si pana vine sunt libera la calculator iar .. cand apare se instaleaza el la comp ,eu imi pun pantalonii de slabit si dai bicicleta grin.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 28-11-2007, 07:04 PM) *

Buna seara cheer.gif
Axe in seara asta calaresc bicicleta )).gif si sper sa o fac 60 minute wink1.gif Ce face Mandra pupic.gif ?
Buretel hug.gif .insanatosire grabnica pupic.gif si te mai astept pe la mine
Sexy si restul fetelor .. multam de sfaturi si .. nu voi mai lua tinctura wink1.gif
Pisik hug.gif
Oti e criminala sana de la tnuva .. maine ma duc si eu sa imi iau )).gif

Mandra e bine...tuseste mai putin. Am aflat si eu ca s-ar putea sa fie reactia la vaccinul anti-gripal!

Spor la biciclit.
bubbles
Multumesc hug.gif .Habar nu am avut ca de la vaccin poti sa ai asa reactii blink.gif .Trebuie sa il facem si noi saptamana viitoare.
axe10
CITAT(bubbles @ 28-11-2007, 07:53 PM) *

Multumesc hug.gif .Habar nu am avut ca de la vaccin poti sa ai asa reactii blink.gif .Trebuie sa il facem si noi saptamana viitoare.

Are doar 4 ani jumate....sotul nu a avut nici o reactie...iar eu nu am ajuns sa-l fac!
May
Si cow.gif aia din Spania care nu poate sa isi ia Sana de la Tnuva ce face? mad.gif sta si baleste drool.gif
ina_ceva
CITAT(buretel @ 28-11-2007, 04:18 PM) *

Ca-s racita vai steaua mea )).gif

Sanatate multa buretzica!

Andreea, sper sa faca si ai mei pomana porcului anul asta, desi bunicul meu si parintii sunt la regim, nu au voia sa manance gras dry.gif
otilici
CITAT(Maybeline @ 28-11-2007, 09:38 PM) *

Si cow.gif aia din Spania care nu poate sa isi ia Sana de la Tnuva ce face? mad.gif sta si baleste drool.gif

Hai May ca nu-mi iau nici eu,stau sa sufar alaturi de tine )).gif
May
CITAT(otilici @ 28-11-2007, 10:48 PM) *

Hai May ca nu-mi iau nici eu,stau sa sufar alaturi de tine )).gif

pupic.gif )).gif
ganesha
Am aparut si eu la spartul tirgului: eu ametesc de la orice fel de tincturi lol.gif

De fapt nu venisem sa anunt asta, venisem sa aduc o floare.gif si sa vad ce mai faci! pupic.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 28-11-2007, 09:38 PM) *

Pai ia sana de la vaca spaniola!!!
May
Pai eu vreau de la Tnuva! laugh.gif
Amazoana
Neata Bubbles! pupic.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 29-11-2007, 10:36 AM) *

Pai eu vreau de la Tnuva! laugh.gif

E noua si e buna...dar lasa sa treaca vreo 3-4 luni si sa vezi ca romanii o dau chix si cu asta!
bubbles
May in primul rand nu esti cow.gif dry.gif .Eu ti-as trimite daca as putea pupic.gif hug.gif

ina Nici socrii nu au voie .. Ea fara fiere si el cu burta dry.gif dar macar la atat mananca si ei ca in rest auz is ca numai gratare yahoo.gif si at pot sa imi bag si eu nasul grin.gif .Tu ce mai faci?

G. pupic.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif .Cum te descurci cu programul?

Dulci Neata salut.gif sau mai bine zis buna ziua pupic.gif

May Si eu vreu sana .. sper sa gasesc azi biggrin.gif

Ai dreptate axe .. asa s-a intamplat de multe ori dry.gif
axe10
Super mesaj.....bine ca stiam despre ce e vorba!!
bubbles
Am modificat axe hug.gif .Uff trebuie sa fie atat de scumpa fetita ta.Acum sunt cel mai frumosi .. si mai nastrusnici hug.gif .Sa iti aduca numai bucurii flowers1.gif

M-am suit pe cantar si .. arata 60.2 kg cheer.gif yahoo.gif .Nu-mi vine sa cred swoon.gif .Aseara mi-a fost foame si am mancat niste compot de ananas slab indulcit .. bine ca am rezistat la alte prostii.Am aruncat si toate prostiile de rontait de prin casa grin.gif si de azi numaram din nou )).gif

Am si biciclit 30 minute si am transpirat taree ..Sper sa fac si azi bicicleta ca duminica plecam la mama dar nu-i problma ca tatal meu are stepper si macar nu stau chiar degeaba grin.gif si am sa i-l cer ca si asa am aflat de la niste surse ca nu il foloseste lol.gif
bubbles
Buey Burete acum am vazut tickerul tau .Felicitari cheer.gif .Sper ca nu mi se pare ca l-ai modificat dry.gif
bubbles
Am pus la facut mancare pt mine .. cartofi cu pulpe de curcan la cuptor .Am pus doar apa si pulpele fara pielita si le punctez ca pe cele de pui.Am cumparat iar nste prostioare dar pt Craciun .. un set dintr-o cana Milka cu mos de ciocolata si bomboane si alti Mosi separati smile.gif .
Sunt suparata .. ca postul de la scoala se pare ca nu va mai fi liber cry.gif .Imi vine sa mor de ciuda .. ca iar imi facusem vise si imi parea bine ca in sfarsit ma angajez si eu crying.gif .Nu am noroc deloc in ceea ce priveste angajatul sorry.gif
Nessie
Bubbles, eu cred ca tot raul e spre bine. Mi se pare mult mai bine sa mergi la firma la ruda aceea a ta, decat la scoala. Stii si tu ce salarii si ce bataie de cap ai avea acolo. pupic.gif
bubbles
Multumesc Ness pupic.gif .Acum nu era problema ca anul trecut ca directoarea de la sc asta e foarte de treaba si nu m-ar fi batut prea tare la cap cu proiecte etc .Ehh .. sper sa fie bine macar la unchiu meu sorry.gif
ina_ceva
Va iesi bine in final, ai sa vezi hug.gif
axe10
niste idei de cadou
Dumbo
Axe, ce bine arata... pacat ca nu sunt la fel de frumoase si in magazin.
axe10
CITAT(Dumbo @ 29-11-2007, 10:42 PM) *

Axe, ce bine arata... pacat ca nu sunt la fel de frumoase si in magazin.

Era o idee...eu nu prea cumpar de la ei...scumputi si eu nu port gablonzuri!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.