Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Multumesc inca o data pt idee Axe hug.gif
axe10
Cu placere....
Eu urmaresc apropiatii cam despre ce ii preocupa si aia le iau...mai putin barbatul care isi ia singur.Eletronice , video, audio....ca nu ma nimeresc pe gusturile lui....dar mai adug eu cate ceva extra!
bubbles
Azi e ziua mea .. se pare ca din nou nu voi primi cadoul pe care mi-l doresc din tot sufletul .. Un catel as vrea.Stiu ca niciodata nu il voi primi pt ca babuinul meu nu iubeste animalele si tb sama consolez doar cu cei vagabonzi sad.gif .Uff..poate vreodata cand voi avea un copil .. Va vrea el un catel si ii vom lua lui unul sad.gif(
buretel
La Multi Ani Bubule pupic.gif pupic.gif
In cadoul acesta gasesti tot ce iti doresti tu smile.gif

Imagine

PS: tickerul e de saptamana trecuta, acum sunt la 59.1 sad.gif in fact, era chiar la 57, acum trag ponoasele dezmatului.
otilici
La Multi Ani Andreea!!! give_rose.gif
pupic.gif
Amazoana
Sa traiesti cu numele Andreea! flowers1.gif
bubbles
Multumesc fetelor give_rose.gif .Bine ca macar pe voi va am sad.gif .De la prima ora a reusit babu sa ma faca sa plang cry.gif .Am inceput ziua cu dreptul sad.gif
otilici
Ce s-a intamplat Andreea?De ce esti trista? sad.gif
pupic.gif floare.gif
bubbles
Ehh .. nu stiu nici eu ce e cu mine.Poate din cauza ca sunt obosita ca nu prea am putut sa dorm azi noapte blink.gif si de aia nu am chef de nimic wink1.gif .Haideti la un pahar de apa cu lamaie drinks.gif haninoroc.gif
otilici
Hai haninoroc.gif
)).gif
bubbles
Norbi ce face?Tu de unde ziceai ca esti? pupic.gif
otilici
Din Baia Mare sunt smile.gif
Norbi e un flamand si jumatate,de ieri de la ora 3 cere intr-una de mancare )).gif ,nici nu mai stiu ce sa-i mai dau,ca i-am dat fructe,cereale,branza cu smantana,lapte,pufuleti...se pare ca tot painea goala e cea mai buna )).gif Cred ca-l bag la WW daca continua asa lol.gif
Tu ce program ai azi?Cum sarbatoresti? naughty.gif
bubbles
Sa imi spui daca il bagi la WW haha.gif Chiar la asta din partea ta nu m-as fi asteptat laugh.gif dar tu .. cum mai merge dieta? dry.gif Azi nu cred ca fac nimic.Babuinul vrea sa mearga la Chei.duca-se ca eu ma duc cu autobuzul la Piatra nono.gif .M-a ofticat rau si nici nu vb cu el .. suntem ca soarecele cu pisica tomato.gif
otilici
Las ca vine seara si va impacati voi tease.gif
Hey,am glumit ca-l bag la WW pe copil grin.gif ,chiar nu as face asta wink1.gif
bubbles
Am glumit si eu haha.gif .Tare e frumos cu zulufeii Norbi Sa nu il mai tunzi tomato.gif .Dar zii tu cum stai cu dieta grin.gif .Sincer cu babuinul nu ma deranjeaza ca suntem asa .. fiecare cu treaba lui dance2.gif dance3.gif

Si o melodie asa ca pentru sufeltele noastre .Sper sa va placa Gheorghe IOvu - Balada pentru prieteni
otilici
Pai...nu e nimic de zis..ca nu tin dieta acum blushing.gif ,nu ma simt in stare.Am si niste problemite si ma reapuc de dieta cand se mai calmeaza atmosfera sorry.gif
bubbles
Sper sa nu fie ceva grav hug.gif .Nici eu nu ma pot tine de dieta oricat as inecrca caramida.gif .Tot timpul se iveste ceva nou .. ba ziua soacrei,ba a mea etc. pupic.gif
anca veselie
la multi ani andreiutza pupic.gif pupic.gif pupic.gif
hai ca te impaci tu cu babuinul. stii ca asa-s barbatii, mai nesimtitori pupic.gif
bubbles
Multumesc Anca hug.gif
Dumbo
give_rose.gif La multi ani!

bubbles
Off Doamne .. am intrat pe site aici la noi la animale si am vazut iar pozele cu buzescu care erau puse de mine si m-a busit plansul.Nu stiu ce e cu mine.Atat de mult am iubit catelul asta .. cand a tb sa il dau am dat o parte din sufletul si inima mea sorry.gif .Ma scuzati ca va bat la cap cu asa ceva dar .. simt ca ma doare sufletul mai ales ca stiu ca nu voi avea alt catel din cauza babuinului cry.gif
Dumbo
Un barbat si o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani.
Ei impartaseau totul si discutau despre orice.Nu aveau secrete unul fata
de celalalt, cu exceptia unei cutii de pantofi pe care femeia o tinea
pe dulapul ei de haine, si , despre care l-a atentionat pe sotul ei sa
nu o deschida sau sa intrebe de ea vreodata.

In toti acei ani, el nici nu s-a gindit la cutie, dar intr-o zi,
batrinica se imbolnavi foarte tare si doctorii ziceau ca nu prea mai
are sanse sa se insanatoseasca.Incercind sa puna toate lucrurile in
ordine, batrinelul a luat cutia de pantofi de pe dulap si a pus-o
linga patul sotiei sale.

Era si ea de acord ca era timpul sa afle si sotul ei ce era in
acea cutie.Cind a deschis-o, in cutie erau doua papusi crosetate si o
gramada de bani : in total vreo 25.000 de dolari.El a intrebat-o
despre continutul acestei cutii."Cind ne-am casatorit , spunea ea,
bunica mea mi-a spus ca secretul unei casatorii este sa nu te certi
niciodata.Spunea ca intotdeauna cind ma suparam pe tine , sa tac din
gura si sa crosetez o papusica ".....

Batrinelul era atit de impresionat, incit abia isi putea stapini
lacrimile.Doar doua papusi erau in cutie ! Ea fusese suparata numai de
doua ori in toti acesti ani in care au trait impreuna.Nu mai putea de
fericit!

"Iubito, spuse el,inteleg existenta papusilor, dar toti acesti bani ?

"Oh, zise ea, acestia sunt banii pe care i-am obtinut din vinzarea
papusilor"...::

Chestia asta am primit-o azi si mi s-a parut asa de frumoasa.

Bubule, lasa ca o sa ai alt catel, la un moment dat. E destul de greu cu un animalut de casa. Eu am numai o pisica si imi scoate peri albi. Acum de exemplu sta peste mainile mele, intinsa. Cum ma pun la calculator e la mine in brate. Daca nu o iau in brate demoleaza tot injur, numai sa o bag in seama...
Daca acum catelul tau are niste parinti buni, bucura-te pentru el.
julyalina
La multi ani Andreea !

Imagine
axe10
La multi ani Andreea!
Nu mai fi trista ca Sf Andrei era vesel.
Te pup.

CITAT(bubbles @ 30-11-2007, 10:29 AM) *

Ehh .. nu stiu nici eu ce e cu mine.Poate din cauza ca sunt obosita ca nu prea am putut sa dorm azi noapte blink.gif si de aia nu am chef de nimic wink1.gif .Haideti la un pahar de apa cu lamaie drinks.gif haninoroc.gif

Puteai sa ne servesti si tu cu ceva mai de inveselire....ca de acreala suntem satule! pupic.gif
floare.gif give_rose.gif
bubbles
Buna ziua.Am ajuns acasa.Am fost la Chei wink1.gif si ne-am simtit bine.Am fost si pe la finuta noastra.E o frumoasa.Are 5luni si 2 saptamani si e dezvoltata foarte bine grin.gif .Sta in fundulet si isi tine singura capul )).gif si e o dolofana smile.gif .Am primit cadou de la nasa/matusa mea un B.U. deo,o instalatie ot brad si 2 perechi pampuci de casa )).gif .De la scocrii am primit o geaca mai de primvara ,120 lei, o sampanie ,un pulover si o cutie de bomboame swoon.gif .Iar babu mi-a mai adus o coronita frumoasa tare de aia care tb pusa pe usa grin.gif .

Axe va servesc cu o fel de tort bday.gif de nuca pe care l-am luat ieri din Gh cand am plecat spre Chei give_rose.gif
Dumbo
Vezi, bubule, cum se rezolva lucrurile?

Cutiile cu bomboane nu sunt asa de periculoase, mai ales ca poti sa servesti oaspetii si scapi repede de bomboane.
bubbles
Hey Dumbo hug.gif .Ehh inca mai sunt suparata pe el dar .. nu il bag prea tare in seama blink.gif .Am mancat bomboane dar nu ff multe ca mi le-a terminat soacra swoon.gif .azi am treaba sa ii fac bucataria curata bunicii asa ca ard ce am mancat ieri grin.gif .Fug sa spal gemul si revin mai tarziu sa discutam.
Apropo am gasit Sana Tnuva in Kaufland cheer.gif yahoo.gif

Am cumparat si antiradar yahoo.gif Anti radar
julyalina
hello bubbles! give_rose.gif
spor la curatenie! si daca faci in ritm alert se pune ca ai fost la sala biggrin.gif
Sexymom
La multi ani si de la mine fetita frumoasa pupic.gif .
nu fii suparata pe EL, doar de asta sunt facute casniciile nu? daca nu v-ati certa din cand in cand nu ar avea farmec )).gif .
Auzi??? mancasi tu tort? nu vazusi ca are 1200 de cal pe feliuta? blum.gif nu ai constiinta incarcata??? lol.gif lol.gif blum.gif blum.gif
bubbles
Nu am sexy blum.gif ca asta sigur nu a avut 1200 pe felie ca nu a fost deloc dulce blink.gif .Azi am mai mancat ciorba de fasole cu ceapa grin.gif si sana si paine iar in seara asta cateva saratele fornetti doh.gif .Dar nu imi pare rau ca oricum nu mai mananc pana maine .. seara e cel mai bine cand nu mananc ca nu pun pe mine )).gif
bubbles
Am plecat spre Craiova )).gif .Sa dea domnul sa ajungem cu bine pray.gif
Amazoana
Neata Bubbles.Cat stati la Craiova?
Imagine
bubbles
Buna seara yahoo.gif .Am ajuns cu bine in Cv .Drumul a fost liber si s-a circulat drept bine.In Bucuresti am intrat prin oras si am iesit in 15 min blink.gif .Nu ne venea sa credem ca am reusit sa iesim atat de usor )).gif .Era sa ma iau la bataie cu o baba care nu i-a convenit ca nu a claxonat-o babuinul sa se dea din spatele masinii...iar la masina asta se aude motorul.Credeti-ma dry.gif .A venit ca o proasta si a inceput sa bata ca o disperata in geam .. mai avea oleaca si il spargea blink.gif .Daca o claxona .. venea si spunea apoi ca de ce o claxoneaza ca o sperie )).gif .Ehh bine ca am iesit cu bine din Bucuresti .. la intoarcere mergem pe varianta wink1.gif

Dulci hug.gif .Cred ca pana miercuri stam smile.gif .Mai sunt doar 2 zile cheer.gif

Ne-am cules pleasantry.gif si cadourile aduse din excursia de la Budapesta si Pandorff grin.gif .Am primit asa : cate o geaca groasa de iarna si eu si babu, babu a primit 4 tricouri adiddas, cate o pereche de adidasi Reebook (eu ii mai am si pe ceilalti dar astia sunt mai faini )).gif ),mi-a mai luat mama niste adidasi tip gheata - inalte pe picior, o geaca de piele si o cutie de Rafaello lol.gif

Saptamana asta ma duc cu mama sa imi iau niste ghete sau cizme .. sper sa gasesc ceva sa ma incapa la picior sorry.gif .Va pup .. ma duc sa ma sui pe stepper .. poate nu ma intorc cu mai mult de 62-63 kg grin.gif
axe10
Spor la step-uit...si ai grija ce mananci!

Buna mamica....
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 01-12-2007, 12:29 PM) *

Axe va servesc cu o fel de tort bday.gif de nuca pe care l-am luat ieri din Gh cand am plecat spre Chei give_rose.gif

La multi ani, Andreea! ...yummy....ce bun e tortul cu nuci
bubbles
Buna ziua yahoo.gif .
Ina si mie mi-a placut ca nu a fost foarte dulce hug.gif .
Axe am grija .. ca nu vreau sa exagerez.Azi am scapat intr-o placinta - tip pateu cu branza.Imi era asa pofta drool.gif .De acum mai mananc diseara cheer.gif .Aseara nu am reusit decat 5 minute la stepper...asa ma dureau muschii blink.gif .Sper sa reusesc sa il fac pe taicameu sa mi`l dea grin.gif
Am fost si in Real si am primit si cadoul de MOs Nicolae (tot mama) )).gif .Eu am o pereche de cizme, babu o pereche de ghete si bunica o pereche de ghetute cheer.gif .Cizmele am reusit sa le iau peste blugi .. ca daca nu puteam sa le iau asa nu mi le mai cumparam .Inseamna ca am mai slabit ceva si de la pulpa ca pana acum nu ma incapeau cizmele nici pe piciorul gol.Au putin toculet patratos .. am zis ca sa mearga si cu pantaloni si cu fusta.Plus ca eu toc mare nu pot purta din cauza varicelor dry.gif ca mi se umfla sad.gif .

Axe sincer nu stiu ce m`as face fara mamica mea sorry.gif .Dumnezeu sa o ajute si sa ii dea sanatate pray.gif .
Acusica plecam sa colindam magazinele mari din nou.In Real nu am intrat decat in Leonardo si acum sa mergem sa il vedem tot grin.gif si poai in Metro iar la venire in Selgros )).gif
aki
Salut draga pupic.gif
Felicitarile mele intirziate cu ziua numelui.Am intirziat ca sarbatoaream si eu in ziua ceia si era casa mea plina de rude,nici nu stiam in care parte sa ma desfac.Au plecat simbata toti dupa cadouri dar eu am ramas acasa sa termin mincarea si sa fac ordinea.Imi parea ca nu reusesc.Si din cauza acesata si cu Sergiu m-am certat,eram ambii foarte stresati ca nu o sa reusim sa facem tot si mai ales sa intram in timp sa nu vie invitatii sa ne apuce cum faceam ordine.Imi era jale de Sergiu ca facea tot din rasputeri dar eu tot il certam.Am retrait foarte mult/ca niciodata.E prima sarbatoare la noi acasa cu Sergiu,mai ales ca au fost si rudele.
bubbles
Buna ziua pupic.gif .Dupa cateva zile de colindat orasul .. si umplut portbagajul .. am sa fac o lista cu ce am acghizitionat.Din nefericre pleasantry.gif De data asta si babuinului i-a placut la cumparaturi doh.gif
Aki pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Am fost ieri in Real si Selgros ai am luat asa:
-globuri pt brad grin.gif
-2 covorase pentru pus la intrare in casa
-o patura care i-a placut foarte tare babuinului
-2 pernute dragute de decor pt pus in sufragerie pe canapea
-o tigaie tefal adanca de 30 cm yahoo.gif (asta imi doream fff tare)
-un set Milka in care iti da si o cana
-2 seturi de ciocoltaele twix si bounty(pt sarbatori)
-o manusa pt dezgetarea parbrizului (asta si-a luat babuinul)
- o pereche pantaloni de trenning grosuti (stau ff mulati si sexy .. sunt masurea S swoon.gif - nu-mi vine sa cred ca ma incap doh.gif )
-o bluza - hanorac pt babuin
-lumanari colorate
-lipii (mi-am luat si mari si mici sa am cat or tine )).gif lol.gif )
Am mai luat si alte chestii dar sunt multe de folosit in casa wink1.gif

Am mai primit de la mama si o masuta de sticla foarte frumoasa .. sper sa mai avem loc unde sa o punem )).gif
aki
Ce bine,iti faci gospodarie cheer.gif
bubbles
Cel mai important cadou pe care ni l-am facut noi este un LCD HYUNDAI cu diagonala de 81 cm swoon.gif si am luat si un sitstem cu 5 boxe cheer.gif cheer.gif
Nessie
Sa stapaniti si sa va bucurati sanatosi de lucrurile primite! pupic.gif

Ati fost tare cuminti anul asta, ca a venit mosu' bogat la voi! cheer.gif Aveti loc sa le carati acasa pe toate? )).gif
bubbles
Ness e cam naspa ca la golf e mai mic portbagajul,Iar tv e mareeeeeee bang.gif .Radeam cu babu ca pe bunica o lasam la tren haha.gif haha.gif .Tu ce mia faci cu dieta? pupic.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 04-12-2007, 04:54 PM) *
Radeam cu babu ca pe bunica o lasam la tren haha.gif haha.gif
Sa ii dati si 2-3 bagaje care nu va intra in masina. tease.gif

Dieta este, dar necontrolata. laugh.gif Sunt super ocupata si la serviciu si acasa, nu am timp/chef sa gatesc chestii elaborate si mananc ce e mai usor de gatit. Nu cumpar mezeluri, ca sigur le-as manca rapid de foame. In schimb am multe pungi cu legume congelate si cand mi-e foame fac una la wok. wink1.gif
bubbles
Sau mai bine o facem p ea bagaj si o inghsuim undeva in masina tease.gif .Am luat si eu tigaie tefal adanca de 30 cm .. asta e spre wok eusa_think.gif ?
Eu azi am mancat dimineata un pateu cu branza ,cativa covrigei, la pranz am mancat o chifte si o ceafa rotisate iar in seara asta cred ca mai beau un iaurt si gata pt azi yahoo.gif .Sper ca daca ma cantaresc sa nu am mai mult de 62 kg sorry.gif
Dumbo
Bubule, tare cuminte ai fost anul asta. w00t.gif

Nu ai cum sa ai 62 de kg... ai mancat cam nesanatos, dar nu pare asa de mult. Daca tot ai comis-o las-o asa si nu strica bucuria sarbatorilor cu regrete. Chiar nu ai cum sa dai timpul inapoi.

aki
Mai esti pe aici?Nu vi-i sila de drumul asta?Cind si aud sunteti pe drum w00t.gif
ina_ceva
Sa folosesti cu placere lucrusoarele cumparate wink1.gif !
Tigaia tefal nu cred ca seamana cu wok-ul, acesta mi se pare ca e mai subtire unsure.gif
buretel
Bubule, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele, si sa va bucurati de ele pupic.gif
Ai ajuns inapoi in Gh? Chiar asa, vorba lui aki, mereu pe drumuri, nu va e greu? unsure.gif

M-am cantarit azi dimineata, si aveam 60.1 dry.gif Uff...ca n-aveam destule depresii pe cap, asta imi mai lipsea )).gif
Nessie
Bubule, wok-ul meu e tot din teflon, dar e mai gros decat o tigaie normala, are fundul adunat si peretii inalti. Si e greu, de abia il ridic cu o mana daca are mancare in el. huh.gif
Dumbo
Pai, buretel ne duci in eroare cu ticker-ul ala...?
sorry.gif eu l-am scos pana nu ajung la greutatea de pe el nu il mai pun... gata...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.