Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
buretel
CITAT(Dumbo @ 05-12-2007, 11:27 AM) *

Pai, buretel ne duci in eroare cu ticker-ul ala...?
sorry.gif eu l-am scos pana nu ajung la greutatea de pe el nu il mai pun... gata...

L-am actualizat sorry.gif ...
bubbles
CITAT(buretel @ 05-12-2007, 12:18 PM) *

Bubule, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele, si sa va bucurati de ele pupic.gif
Ai ajuns inapoi in Gh? Chiar asa, vorba lui aki, mereu pe drumuri, nu va e greu? unsure.gif

M-am cantarit azi dimineata, si aveam 60.1 dry.gif Uff...ca n-aveam destule depresii pe cap, asta imi mai lipsea )).gif

Neata yahoo.gif .Am ajuns ieri in Gh grin.gif dar nu am putut intra ca am avut o groaza de despachetat doh.gif si am mai avut si musafiri aseara .. nasii/unchii mei .Am facut o oala mare de varza cu ciolan afumat si s-a mancat tot shock.gif swoon.gif .Asa bine mi-a parut ca a placut la lume )).gif
Multumesc fetele pupic.gif pupic.gif
Burete lasa ca iti revii hug.gif
Dumbo aseara aveam 60.6kg yahoo.gif .Acusi ma duc sa ma cantaresc cu stomacul gol wink1.gif
Ness multumesc de ajutor.Am sa caut si un wok sa imi iau smile.gif
bubbles
Am ajuns din oras.Am fost si am platit Zapp ca sa mai am net in continuare )).gif .Sa pun si 2 poze cu vedere in sufragerie grin.gif
Imagine

Prima poze e cu Tv=ul blum.gif iar a doua cu canapeaua si cu calculatorul )).gif
Imagine

Azi cred ca fac peste .. macrou lui babu iar eu cod ..Suntem in asteptare de rusi .Sper sa vina sa nu am vreo surpriza shock.gif swoon.gif .M-am abtinut si nu am dat iama in ciocolatele.Babu a mancat o Bounty dar eu ma fac ca nu le vad secret.gif .Matusa mea a zis ca am mai slabit blink.gif .Cantarul arata 60.8 kg dimineata .. poate si din cauza de rusi.Mi-am luat o pijamalta marimea L siecsi haha.gif cu panatlonasi scurti si maiou si credeam ca o sa imi fie mici pantalonii dar mi-s mari tare bang.gif
axe10
Poze sexy nu ne dai?
julyalina
CITAT(bubbles @ 07-12-2007, 09:31 AM) *

Am facut o oala mare de varza cu ciolan afumat si s-a mancat tot shock.gif swoon.gif .Asa bine mi-a parut ca a placut la lume )).gif

drool.gif se poate sa trimit si la mine o portie cand mai faci ?
bubbles
CITAT(axe10 @ 07-12-2007, 04:13 PM) *

Poze sexy nu ne dai?

Axe am da mi-i rusine giggle.gif .Uite una cu profilul si jumate de fata taiata )).gif
CITAT(julyalina @ 07-12-2007, 04:19 PM) *

CITAT(bubbles @ 07-12-2007, 09:31 AM) *

Am facut o oala mare de varza cu ciolan afumat si s-a mancat tot shock.gif swoon.gif .Asa bine mi-a parut ca a placut la lume )).gif

drool.gif se poate sa trimit si la mine o portie cand mai faci ?

Se poate cum sa nu give_rose.gif
bubbles
Am uitat sa va spun ca au venit rusii cheer.gif cheer.gif deci inca nu ne pregatim de scutece si pitici )).gif
ganesha
Mai vreau poze sexy )).gif SI vreau si eu 60 kg - da' deocamdata le vreau doar cu gindu' lol.gif cu fapta se pare ca nu-mi trebuie asa ceva lol.gif
Sa folositi cu placere sufrageria cu tot ce are ea in dotare blum.gif
Te pupic.gif si te admir pentru abtinere, eu in ultime vreme tot ce vad bag in gura (ei acu' vb de dulciuri, voi la ce v-ati gindit?), parc-as fi bebel lol.gif
bubbles
Seara .G pana la urma am scapat si eu in dulce bang.gif .
Azi am mancat asa:
-o cana iaurt zuzu cu visine
-un actimel
-un twix si un bounty bang.gif
- o bucatica din halvaua uitata de muuult in frigider )).gif
-o lipie mica
-2 felii br fitness
-1 fel 1/2 de paine cu putina maioneza de usturoi pe ea(cam 2 lgte sorry.gif )
Asta e tot pt azi.Pana maine nu mai bag nimic in gura.Acusi ne vin si musafirii dry.gif .Uff ..
aki
Ce pijama frumoasa w00t.gif
Si ce bine v-ati aranjat mobila.Si noi umblam in cautare de casa/apartament.Am inghetat azi rau si nimic nu am gasit pe placul nostru sorry.gif
Dumbo
Bubbles scuze ca te intreb, ce inaltime ai?

Foarte frumoasa pijamaluta, si eu am asa numai ca a mea e mai... grasutza. lol.gif
axe10
Rusani, rusani...nu ai de ce...iti sta bine!
Uf, bine ca au venit rusii...ai grija in continuare ...

Dulce mananc si eu de 2 zile....casa e plina si nu am ce face!

bubbles
CITAT(Dumbo @ 07-12-2007, 10:45 PM) *

Bubbles scuze ca te intreb, ce inaltime ai?

Foarte frumoasa pijamaluta, si eu am asa numai ca a mea e mai... grasutza. lol.gif

Dumbo am 1.65 cm give_rose.gif
CITAT(axe10 @ 07-12-2007, 11:15 PM) *

Rusani, rusani...nu ai de ce...iti sta bine!
Uf, bine ca au venit rusii...ai grija in continuare ...

Dulce mananc si eu de 2 zile....casa e plina si nu am ce face!

Uff axe nu stiu daca ma crezi .. dar nu mi-e frica de ce se va intampla daca va fi sa fie .. dar mi-e frica de cum va reactiona psihicul meu cry.gif .Inca nu sunt pregatita sorry.gif

Uff e vreo 2 dimi si babu s-a dus sa isi ia tigari...eu ma chinui sa scriu cat de cat corect ca am beut vreo 2 pahare de vin haha.gif haninoroc.gif ca au fost si ceilalti nasi pe la noi si ne-am simtit bine. Noroc de voi ca am si eu cui sa ma destainui pleasantry.gif iar in seara asta am primit iar complimente si mi s-a spua ca nu am de ce sa slabesc blink.gif .Asta inseamna .. exact cum au spus si ai mei .. ca am o mare buba pe creier crazy.gif

Si in caz ca am uitat sa spun .. IL IUBESC MUUUUUULT pe babu al meu give_heart.gif
Dumbo
Bubbles, nu cred ca in mod obligatoriu ai de ce sa mai slabesti, poate numai ca sa te simti tu bine in pielea ta. Dar oricum, trebuie sa te mentii.
Acum am vazut ca tu ai plecat de la 76kg. Inseamna ca impactul este destul de mare, mai ales pentru cei care nu te vad zi de zi.

Eu slabesc maxim 2-3 kg, si intai la fata, si toata lumea zice ca vai ce am slabit, dar posteriorul e tot mare.

Cu bebelu, eu am ajuns la concluzia ca nu ma voi simti pregatita niciodata, sau probabil ca am fost odata, demult, pregatita, dar gata, s-a dus vremea aia. Asa ca degeaba astept sa mai fiu pregatita. unsure.gif
Tu esti tinerica, mai ai vreme...
aki
CITAT(Dumbo @ 08-12-2007, 12:47 PM) *

Cu bebelu, eu am ajuns la concluzia ca nu ma voi simti pregatita niciodata, sau probabil ca am fost odata, demult, pregatita, dar gata, s-a dus vremea aia. Asa ca degeaba astept sa mai fiu pregatita. unsure.gif
Tu esti tinerica, mai ai vreme...

Imi cer scuze...Tu citi ani ai?
unsure.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Abia abia mi-am mai revenit si eu ill.gif E rau sa iti revii dupa o seara ca cea care a trecut.
Dumbo si eu am slabit tare la fata si in talie ca la fund doh.gif ... de acolo as vrea ca sa mai dau jos wink1.gif .
Aki pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Dumbo
Aki, am 32.

Bubbles un pic de fundulet nu strica. Sa aiba omul pe ce sa puna mana. Daca e bine proportionat...
bubbles
Asta asa e Dumbo dar la mine e nu numai un pic wink1.gif .Ehh asa suntem toate din neamul nostru .. mici in talie si late in solduri )).gif .Mi-ammai revenit putin.Mi-am pus la facut si ceai verde .. nu mai pun nimic in gura in seara asta .. sper sa si pot pedala doh.gif macar 15 minute sorry.gif
Dumbo
Bubbles profita de faptul ca ai talie subtire. Pune-ti in evidenta calitatile si incearca sa maschezi defectele.

A propos, cum e sa slabesti asa de mult? cum ai reusit?
bubbles
CITAT(Dumbo @ 08-12-2007, 10:15 PM) *

Bubbles profita de faptul ca ai talie subtire. Pune-ti in evidenta calitatile si incearca sa maschezi defectele.

A propos, cum e sa slabesti asa de mult? cum ai reusit?

Ma gandeam sa imi cumpar mai multe curele late care sa imi marcheze talia.Cum sa fie ... ma simt bine si implinita.Inca nu realizez nici eu xa am slabit atat si ca am incap masurile mici doh.gif .Nici eu nu stiu cum am reusit dar .. am avut noroc ca m-am enervat cand am hotarat sa facem nunta si asa am zis ca tb sa slabesc neaparat laugh.gif
bubbles
Noapte buna!!!
himere2005
ce-mi place cum ti-ai modernizat in casa w00t.gif iar tu nu ai pic de celulita ....sexy, sexy stiu ca ma vrei lol.gif pupic.gif
bubbles
Buna seara yahoo.gif .Azi am lenevit si ne-am plimbat prin oras putin grin.gif
Himere multumesc pupic.gif pupic.gif .Ce faci?
aki
Salut draguta.Am trecut sa-ti mai vad odata fundul naughty.gif
Cred ca babuinul tau te mininca in pat tease.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Am dormit ca doi babuini lol.gif dar azi noapte am stat la TV pana la 3 bang.gif .
Aki pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Ce faci?Si pe tine cred ca te mananca S tease.gif ca tare esti scumpa hug.gif
bubbles
Uff vreau sa tin un pic mai strict regim pana la Craciun si acum .. cand sa imi pun piept de pui la fiert .. nu avem apa blink.gif doh.gif .Tare faza..poate e vreun semn ca nu mai trebuie sa tin dieta lol.gif lol.gif lol.gif haha.gif
otilici
lol.gif lol.gif lol.gif

hug.gif pupic.gif
bubbles
Ce faci Oti?Ce face frumuselul? hug.gif pupic.gif
Astept si astept apa headspin.gif .Sa vad poate il conving pe babu sama tund azi grin.gif sau macar in zilele urmatoare ca nu mai suport claia din cap wacko.gif
otilici
Cum vrei sa te tunzi?Sper ca nu scurt mad.gif
bubbles
Oti vreau putin mai scurt.Pana la umeri si sa fie in scari...desi parca vad ca daca ma tund scurt imi va sta parul ca la nebuni apoi lol.gif haha.gif
otilici
Ei,daca nu tunzi f mult din el e ok wink1.gif .Lasa ca oricum trebuie sa-l mai aranjam din cand in cand smile.gif .Bine ca mi-ai adus aminte sa ma tund si eu un pic saptamana asta,sa fiu frumoasa de sarbatori,sa nu fuga mosul de mine lol.gif
bubbles
Oti astept poze daca te tunzi pupic.gif
Inca nu a venit apa blink.gif .E moarte de om nu alta.Babu s-a dus sa aduca apa de la un izvor de lng oras bang.gif .. macar pt WC sa avem blink.gif
bubbles
Inca astept apa lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif .Mai rau e ca vad ca nici caldura nu baga in calorifere.Am auzit ca s-a spart o teava si ca nu are tot acrtierul apa blink.gif .Poate pana la Craciun rezolva problema blink.gif bang.gif
axe10
Buna scuza pt a sta pe net...ca pe aici poti surf-ui si fara apa!!
Dumbo
Bubbles, macar daca erati fara curent era mai romantic... la lumina lumanarii... Asa, fara apa... grrr...
ganesha
Si uite asa ajungem la concluzia ca pe vremea fintinilor era mai bine, ca nu ti se oprea fintina cind ti-era mincarea mai draga lol.gif lol.gif lol.gif

De ce trebuie sa convingi babuinu' ca sa te tunzi... tu? rolleyes.gif
bubbles
CITAT(axe10 @ 10-12-2007, 08:15 PM) *

Buna scuza pt a sta pe net...ca pe aici poti surf-ui si fara apa!!

Da da Axe zici tu dar cel mai rau nu e ca nu pot face mancare, ca stau si fara, mai rau e cu toaleta bang.gif dry.gif

CITAT(ganesha @ 10-12-2007, 10:18 PM) *

Si uite asa ajungem la concluzia ca pe vremea fintinilor era mai bine, ca nu ti se oprea fintina cind ti-era mincarea mai draga lol.gif lol.gif lol.gif

De ce trebuie sa convingi babuinu' ca sa te tunzi... tu? rolleyes.gif

G. asa bine imi pare ca ti-ai facut timp sa intrii si pe la mine pupic.gif .B zice ca sa nu ma tund ca imi sta mai bine cu parul lung...dar mai nou ma bate el la cap sa ma tund din cauza ca imi cade ff tare parul...poate raman cheala haha.gif lol.gif

Intr-un sfarsit..cat eram eu la cursul de calculatoare... a venit si Dna Apa grin.gif .
La curs ne-a pus sa redactam niste texte si tabele de pe o foaie pe care am primit-o .Ce trebuia sa facem in 1:30H am facut in 45 minute.Apoi am facut si ce am pierdut in ultimele 2 saptamani...adica am mai redactat inca 2 foi cu semne si ce mai tb pe acolo cheer.gif cheer.gif .Abia astept sa incepem Excel-ul ca cica e foarte complicat blink.gif
Dumbo pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Am trecut sa salut fata studioasa si cu probleme cu apa give_rose.gif Bueyyy, e parul tau asa ca ... tu stii ce e mai bine . Cu toate ca , se pare , ca si babuinul tau a ajuns la aceeasi concluzie ca si tine .
Daca te tunzi .... sa nu apari pe aici fara poze ca te iau la alergat )).gif
bubbles
Salutari Dnei plimbarete give_rose.gif .Babuinului cred ca ii e mai tare frica sa nu ma duc singura si sa ma intorc tunsa la 1 lol.gif lol.gif .Sper ca pana de Craciun sa ma aranjez si eu grin.gif .

E criminala faza cu Mosul lol.gif lol.gif lol.gif haha.gif haha.gif
aki
Si eu vreau sa-mi fac suvite.L-am intrebat pe Sergiu si vad ca tace,inseamna ca o sa fie deacord cu mine w00t.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Uff aseara iar m-am culcat tarziu blink.gif .Nu prea am putut sa dorm.Azi tb sa fac curat in toata casa .. dar mai srau putin grin.gif
Aki pupic.gif pupic.gif pupic.gif Ce faci?Eu nu imi fac suvite inca )).gif ca tare mi-e frica ca nu mi-o placea.Ma gandeam totusi la unele rosii pe parul meu negru laugh.gif

Am uitat sa va zic vestea cea mare lol.gif .S-ar putea ca sa primesc de Craciun un papagal de ala mai mare cu coama yahoo.gif .Asa bine mi-ar parea ca sunt foarte destepti si dragalasi.Are o verisoara de a lui si acolo a vazut ca nu sunt atat de pretentiosi si ca sunt cuminti si dragastosi )).gif
bubbles
Gata si cu spalatul si stersul .. De acum trebuie sa imi fac un dush si sa ies pana in oras grin.gif .M-am lovit la spate cand spalam pe jos .. cand m-am ridicat nu am vazut geamul din spate si am dat de el si cred ca m-am julit doh.gif
Amazoana
Ai grija de tine! pupic.gif
bubbles
Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif .
Ehh m-am lovit ca am vazut in oglinda dar trece )).gif .Am fost sa imi iau suc si m-am intors si cu o instalatie in forma de clopotei si o steluta pt pus pe usa de la intrare haha.gif .Am vazut o groaza de chestii numai bune de dat banii pe ele si de pun in pom )).gif
aki
Eu vreau juvite albe in parul castaniu
bubbles
Aki daca mai astepti cativa ani .. suvitele albe vor fi naturale tease.gif
Am reusit si eu sa biciclesc 30 minute yahoo.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 09:02 PM) *

Aki daca mai astepti cativa ani .. suvitele albe vor fi naturale tease.gif

Vai cit sadism!!! tease.gif
bubbles
Sper sa nu se supere give_rose.gif ca doar am glumit sorry.gif
Dumbo
Bubule, nu fii rea.

Asteptam si poze cu ornamentele de craciun, sau mai bine cu casuta impodobita.
bubbles
Ziua.Azi noapte iar nu am dormit si de la 6 azi dimineata am dormit pana la 9 cand a venit babu iar apoi am dormit iar de la 10 pana acum sorry.gif .Uff tb sa ma invat sa dorm singura sorry.gif

Dumbo nu sunt rea tease.gif .Aki stie ca eu glumesc blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.